Mercur in Fecioara, 29 august- 14 septembrie 2019. Nu tot ce zboara se mananca!

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 30 august 2019, 31670 vizualizari

Mercur, astrul comunicarii, s-a mutat in Fecioara, ingrosand randurile planetelor aflate aici si accentuand foarte mult aceasta energie. In Fecioara, la acest moment, se afla Soarele, Venus, Marte, iar acum si Mercur. Iar in 30 si 31 august se va afla si Luna tot aici, perfectand aspectul de Luna noua. Asadar, avem de integrat si folosit energia de tip Fecioara, indiferent in ce semn solar ne-am nascut.

Mercur va strabate Fecioara din 29 august pana pe 14 septembrie. 

Mercur este stapan atat pentru Gemeni cat si pentru Fecioara, dar in timp ce in Gemeni se ocupa cu informarea, documentarea, asimilarea si invatarea a tot ce ne iese in cale, motorul fiind curiozitatea, ei bine in Fecioara, Mercur se ocupa cu trierea informatiilor, selectand doar ceea ce este util cu adevarat.

Mercur in Fecioara se impregneaza cu energia telurica a acestui semn, devenind mai aplicat si pragmatic.

A venit timpul sa alegem si sa pastram doar ceea ce ne foloseste. Suntem sprijiniti de aceasta energie, sa ne disciplinam gandirea si viata, sa punem ordine, sa stabilim prioritati clare. Acum, nu se mai mananca tot ce zboara, ci doar ceea ce e sanatos pentru noi.

La ce ne foloseste:

Utilitatea cunostintelor. De data aceasta, nu e de ajuns sa stim, e musai sa folosim ceea ce cunoastem. Nu mai studiem si vorbim doar asa ca sa ne umplem timpul, ci pentru ca avem un scop. 

Functionalitatea. Daca nu e functional, nu merita sa fie pastrat. De aceea, acum ne vom axa pe ceea ce este fiabil, functional, eficient. Indiferent despre ce e vorba, in definitiv scopul este acela de a ne face ordine in interior, in exterior, in casa, in viata. Iar pentru asta, e nevoie sa stabilim ce functioneaza si ce nu, ce merita in continuare atentia noastra si ce nu. Plecand de la lucruri pe care le avem in casa si nu le folosim, pentru ca nu mai functioneaza sau pentru ca nu mai avem nevoie de ele, si ajungand pana la relatii carora nu mai e cazul sa le acordam aceeasi atentie, prioritatile fiind altele acum.

Luciditate. Fara emotii, judecand la rece, sa facem alegeri pentru binele nostru. Urmarim rezultate masurabile, palpabile. Suntem mai constienti de ceea ce creeaza alegerile noastre. Ne e mai usor sa vedem ce avem nevoie si sa alegem in consecinta. Vrem mai multa ordine. Si ne vrem mai sanatosi. De aceea, probabil ne vom revizui inclusiv obiceiurile care au impact la nivelul sanatatii si echilibrului interior.

Pasi concreti, actiuni imediate, nu cai verzi pe pereti. Mercur in Fecioara ne ajuta sa fim mai ancorati in propria realitate si sa avem claritate. De la "o sa vad eu...", sa trecem la "mi-e clar, stiu ce am de facut".

Cuvantul cu rost. Comunicarea devine parte integranta din ceea ce urmarim sa obtinem ca rezultate. Daca nu e utila si nu adauga valoare vietii noastre, mai bine tacem. Spunem ceva, cand e momentul potrivit sau cand avem ceva de comunicat. Ascultam, cand ne este util. 

Eficienta, organizare. Acum e important sa ne ocupam de lucruri pe rand, sa fim atenti la detalii, sa fim eficienti in tot ce facem. Mai putina filozofie, mai multa eficienta.

Sa fie primit!

Nicoleta SvârlefusCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!

Astro Shop

Cele mai noi articole