Aromaterapie, Uleiuri esentiale

Pentru a schimba/vindeca orice, e nevoie de angajament si... respect de sine

Ce e diferit in a folosi remedii naturale? Oamenii cauta solutii, cand ceva ii deranjeaza/doare. Dar nu in mod obligatoriu, daca ii deranjeaza, vor sa si schimbe acel lucru. Uneori, din cauza beneficiilor pe care le aduce un disconfort, fie el fizic sau emotional. Alteori, din cauza fricii ca ar putea pierde ceva. Iar de cele mai multe ori, din necunoastere... de sine, de viata si... ce mai au nevoie sa inteleaga ca sa le fie mai usor si mai bine. Iar asta are dedesubt acelasi motiv: nu vor sa schimbe.
Citeste tot articolul

EUCALYPTUS (Eucalipt), specia Eucalipt Radiata- proprietati si moduri de utilizare

Are proprietăți purificatoare care pot fi benefice pentru piele, ideal pentru curățarea suprafețelor și a aerului. Studiile au arătat de asemenea că eucaliptul este eficient în reducerea tensiunii. Excelent pentru acnee, endometrioza, gripa, sinuzita si vaginita; poate preveni atacurile de astm și stimulează regenerarea țesutului pulmonar. Acțiunea germicidă a uleiului de eucalipt se poate extinde la sistemul genitor-urinar unde este indicat pentru cistita și leucoreea. Îmbunătățește sistemul imunitar asigurând curățarea continuă a multor bacterii care provoacă compromisuri si inhibă proliferarea virusilor.
Citeste tot articolul

Compusi chimici principali ai uleiurilor esentiale

În timp ce oferă o varietate de proprietăți de vindecare, cea mai importantă capacitate a monoterpenelor este aceea că pot reprograma informațiile greșite din memoria celulară. Codificarile necorespunzătoare în ADN produc defecțiuni ale celulelor derivand in boli letale cum ar fi cancerul.
Citeste tot articolul

Helichrysum, uleiul pentru durere si noi inaltimi ale constiintei

"Helichrysum elimină durerea rapid și fără efort. Ajută pe cei care au istoric cu circumstanțe dificile de viață - traume, dependență, pierdere sau abuz. Aceste persoane au nevoie de sprijinul spiritual puternic pe care îl oferă Helichrysum. Oferă forță și rezistență „sufletului rănit” în ciuda dificultăților din trecut. Acest ulei restabilește încrederea în viață și în Sine, dând puterea individuală pentru a merge mai departe. Helichrysum are o relație puternică cu lumina soarelui. Creste bucuria, fervoarea și speranța de a trăi. Helichrysum ia sufletul rănit de mână, îndrumându-l prin dificultățile vieții. Dacă individul rănit poate persevera, acest ulei îl poate duce în noi înălțimi ale conștiinței spirituale. Helichrysum le oferă speranța că rănile lor pot fi vindecate.
Citeste tot articolul

Difuzoare pentru uleiuri esențiale- recomandări, utilizare, beneficii

Probabil ați citit deja o recomandare sau două despre utilizarea difuzoarelor de ulei esențial pentru a vă îmbunătăți sănătatea, pentru a vă simti mai energizati sau pentru a vă ajuta să dormiți mai bine. Adevărul este că aceste dispozitive mici sunt bune pentru toate aceste lucruri și chiar mai mult. Lista de utilizări pentru un difuzor este destul de extinsă dar am redus-o la primele 10 motive pentru a deține un difuzor de ulei esențial și să-l utilizați în fiecare zi.
Citeste tot articolul