Aromaterapie, Uleiuri esentiale

DDR prime- repararea ADN-ului si regenerare celulara cu ajutorul uleiurilor esentiale

Orice boală este legată în mod fundamental de nevoile celulelor. Deci, dacă sprijini celula, dacă poți ajunge la nivelul ăsta de detaliu în privința ajutorului adus organismului, atunci poți avea un impact semnificativ și poți susține sănătatea într-un mod mult mai puternic decât până acum.
Citeste tot articolul

Pentru a schimba/vindeca orice, e nevoie de angajament si... respect de sine

Ce e diferit in a folosi remedii naturale? Oamenii cauta solutii, cand ceva ii deranjeaza/doare. Dar nu in mod obligatoriu, daca ii deranjeaza, vor sa si schimbe acel lucru. Uneori, din cauza beneficiilor pe care le aduce un disconfort, fie el fizic sau emotional. Alteori, din cauza fricii ca ar putea pierde ceva. Iar de cele mai multe ori, din necunoastere... de sine, de viata si... ce mai au nevoie sa inteleaga ca sa le fie mai usor si mai bine. Iar asta are dedesubt acelasi motiv: nu vor sa schimbe.
Citeste tot articolul

Secretele aromatice ale Cleopatrei

Aromele iubirii erau cunoscute din timpuri stravechi. Au fost numite afrodisiace, in cinstea zeitei iubirii si frumusetii Afrodita, care si-a castigat reputatia de seducatoare iscusita.
Citeste tot articolul

EUCALYPTUS (Eucalipt), specia Eucalipt Radiata- proprietati si moduri de utilizare

Are proprietăți purificatoare care pot fi benefice pentru piele, ideal pentru curățarea suprafețelor și a aerului. Studiile au arătat de asemenea că eucaliptul este eficient în reducerea tensiunii. Excelent pentru acnee, endometrioza, gripa, sinuzita si vaginita; poate preveni atacurile de astm și stimulează regenerarea țesutului pulmonar. Acțiunea germicidă a uleiului de eucalipt se poate extinde la sistemul genitor-urinar unde este indicat pentru cistita și leucoreea. Îmbunătățește sistemul imunitar asigurând curățarea continuă a multor bacterii care provoacă compromisuri si inhibă proliferarea virusilor.
Citeste tot articolul

Compusi chimici principali ai uleiurilor esentiale

În timp ce oferă o varietate de proprietăți de vindecare, cea mai importantă capacitate a monoterpenelor este aceea că pot reprograma informațiile greșite din memoria celulară. Codificarile necorespunzătoare în ADN produc defecțiuni ale celulelor derivand in boli letale cum ar fi cancerul.
Citeste tot articolul

Uleiul de Tămâie - Uleiul Adevărului

Prin conectarea sufletului cu lumina divina, acest ulei dezvăluie adevărul. El sustine crearea unui atasament sanatos cu parintele tata. Ajută la trezirea spirituală și ajută un individ să simtă dragostea părintească a Divinului.
Citeste tot articolul

Helichrysum, uleiul pentru durere si noi inaltimi ale constiintei

"Helichrysum elimină durerea rapid și fără efort. Ajută pe cei care au istoric cu circumstanțe dificile de viață - traume, dependență, pierdere sau abuz. Aceste persoane au nevoie de sprijinul spiritual puternic pe care îl oferă Helichrysum. Oferă forță și rezistență „sufletului rănit” în ciuda dificultăților din trecut. Acest ulei restabilește încrederea în viață și în Sine, dând puterea individuală pentru a merge mai departe. Helichrysum are o relație puternică cu lumina soarelui. Creste bucuria, fervoarea și speranța de a trăi. Helichrysum ia sufletul rănit de mână, îndrumându-l prin dificultățile vieții. Dacă individul rănit poate persevera, acest ulei îl poate duce în noi înălțimi ale conștiinței spirituale. Helichrysum le oferă speranța că rănile lor pot fi vindecate.
Citeste tot articolul

Difuzoare pentru uleiuri esențiale- recomandări, utilizare, beneficii

Probabil ați citit deja o recomandare sau două despre utilizarea difuzoarelor de ulei esențial pentru a vă îmbunătăți sănătatea, pentru a vă simti mai energizati sau pentru a vă ajuta să dormiți mai bine. Adevărul este că aceste dispozitive mici sunt bune pentru toate aceste lucruri și chiar mai mult. Lista de utilizări pentru un difuzor este destul de extinsă dar am redus-o la primele 10 motive pentru a deține un difuzor de ulei esențial și să-l utilizați în fiecare zi.
Citeste tot articolul

Inteligenta corpului si rolul naturii in vindecare

„Există 100 de miliarde de celule în organism și fiecare are șase gigabytes de memorie. Activitățile celulare sunt coordonate de două sisteme de comunicare intracelulară: sistemul nervos și sistemul endocrin.
Citeste tot articolul

Uleiul esențial FRANKINSENCE (tămâie) – varietate de specie BOSWELLIA FREREANA

Este unul dintre cele mai valoroase uleiuri esentiale pentru incetinirea si aprofundarea respiratiei, ajutand la atenuarea fricii, anxietatii, tensiunii nervoase si stresului. Miroase divin și a fost în mod tradițional ars ca o ofertă pentru zei. Contracarează problemele respiratorii și este util în tratarea bronșitei, astmului, tusei și durerilor de gât.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima