Zodia Taur

Horoscopul zilei de duminica, 24 ianuarie 2021 pentru Taur

Fii prudent la cheltuieli la acest final de saptamana. Este posibil sa cheltuiesti prea multi bani pe lucruri ieftine sau sa cumperi lucruri care nu sunt ceea ce par. Se contureaza o noua etapa de castig dinspre locul de munca, dar evita speculatiile si plaurile de investitii in avans. Foloseste cuvinte putine, daca este nevoie sa vorbesti intr-un cadru oficial si nu-ti lua angajamente pe termen lung.

20 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 ianuarie 2021 pentru zodia Taur

Taur - The Phoenix Taur - The Phoenix

Ti se pare ca uneori te invarti in cerc si ca unele lucruri raman la fel, orice ai face? Probabil ca nu permiti ca lucrurile sa se intample, deoarece te simti mult mai confortabil cu tot ce este familiar, chiar daca in adancul tau stii ca nu este cea mai buna varianta a ceea ce poti crea pentru tine. Frica de schimbare te impietreste si blocheaza fluxul natural al vietii, iar aceleasi rezultate apar la nesfarsit. Acum, este nevoie doar sa “permiti”, sa lasi sa fie tot ce vine catre tine, si astfel vei renaste din nou, precum pasarea Phoenix.

Horoscopul saptamanii 18 - 24 ianuarie 2021 pentru Taur

Prima parte a săptămânii ar trebui să o petreci mai mult în singurătate. Sufletul tău are nevoie de odihnă, introspecţie, dar mai ales de o reorientare a planurilor de viaţă. La serviciu ai multe de făcut, dar fii prudent pentru că excesul de zel îl vei plăti prin oboseală, accentuarea problemelor de sănătate şi neplata muncii depuse. Există varianta deschiderii unor culoare profesionale bune, pe o perioadă lungă de timp de acum încolo, însă discerne pe îndelete fiecare propunere de lucru. Relaţiile colegiale sunt distorsionate, de aceea bazează-te doar pe forţele tale şi dozează-ţi eforturile. Pe 20 şi pe 21 Ianuarie te vei simţi mai bine, revenind în mijlocul celorlalţi cu forţe proaspete. Sunt zile bune pentru dialoguri cu persoane dragi, pentru începerea unei diete sau pentru vizitarea unui salon de întreţinere corporală. Primești bani, dar și cheltuiești pe măsură.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Taur

Relațiile cu străinătatea sunt foarte animate, deschizându-se o etapă nouă mai ales din 13 Ianuarie. Poți planifica o călătorie îndepărtată sau studii și cercetări în care să fie implicați și colaboratori din alte țări. Unele dintre aceste relații necesită reconfigurări, discuții pe baza acțiunilor comune și decizii privitoare la bunul mers al relației. Posibil că se contureze finaluri, bine fiind să lași lucrurile să-și urmeze cursul firesc. Mentalul este agitat și gândurile sunt greu de disciplinat. Depune eforturi să gândești pozitiv și să vezi partea plină a paharului vieții tale. Sunt multe lucruri și situații frumoase în preajma ta, dar pe care le neglijezi, din cauza temerilor bine ascunse. De asemenea, te poți angrena în programe de instruire personală sau profesională care-ți vor aduce beneficii la momentul potrivit. Noutăți profesionale de mare anvergură.

Horoscopul anului 2021 pentru Taur

Iată un an în care te vei transforma foarte mult. Răscolirile sufletești vor fi mari, emoțiile exacerbate, iar tendința de a respinge tot ce vine de la ceilalți va fi accentuată. Persoalitatea ta continuă procesul de transformare, evidențiindu-se o latură total necunoscută celorlalți, în perioada 6 Ianuarie – 4 Martie. Pe de altă parte, aspectele pozitive din structura Ființei tale interioare se vor evidenția în perioda 14 Aprilie – 9 Mai. Găsește un echilibru între tine și ceilalți, între tine și evenimentele înconjurătoare, pentru că tu și numai tu îți poți gestiona viața așa cum îți dorești și, mai ales, cum ai nevoie. Oricum, va fi un an de neuitat pentru tine, cu efecte pe termen lung, demn de marcat într-un jurnal personal. Plus că în Semnul tău zodiacal Taur, se construiește pe 19 Noiembrie una din cele patru eclipse ale anului 2021, eclipsă ce va marca finalul, neclar în mare parte, unei etape de viață.

Sănătatea este vulnerabilă în nota deja cunoscută, însă apar și îmbunătățiri deosebite abia în partea a doua a anului. Este bine să echilibrezi activitățile cotidiene, cele profesionale cu odihna și timpul alocat îmbunătățirii stării tale de spirit, deoarece oboseala și afecțiunile vechi își vor spune, frecvent, cuvântul. O perioadă foarte delicată este cuprinsă între 6 Ianuarie și 4 Martie, perioadă în care chiar ar fi bine să ții cont de semnalele organismului și să urmezi sfaturile specialiștilor în sănătate.

Relațiile cu celalți se modifică în funcție de starea ta de moment. Cum stările tale de spirit și reacțiile vor fi total imprevizibile și de nerecunoscut de către ceilalți, există riscul să strici gratuit situații și relații bune, ce ar trebuie cultivate pe termen lung.

Relațiile cu prietenii și relațiile cu protectorii din câmpul muncii sunt cele mai răscolite în acest an, modificându-se radical și definitiv. În perioada 13 Mai – 29 Iulie, energiile astrale te vor ajuta să finalizezi etape începute acum șase-dosprezece ani, pregătind în același timp, terenul pentru dezvoltarea altor relații în acest sens. De asemenea, se vor evidenția proiecte socio-profesionale noi, implicarea în acțiuni umanitare, tendința de a te alătura unor grupuri cu scopuri umanitare. Se recomandă prudență, deoarece predomină minciuna și iluziile.

Relațiile parteneriale sunt surprinzătoare prin prisma faptului că tu vei declanșa schimbări fără precedent, atât în relația de cuplu, cât și în relațiile de colaborare profesională.

Reconfigurarea mentalității, revenirea asupra unor decizii luate în anii anteriori, decizii legate de parcursul tău personal și profesional se vor evidenția în a doua parte a anului. Ai nevoie de un sistem nou de valori morale, spirituale, materiale, care să te sprijine pe termen lung în tot ce dorești să faci.

Segmentul profesional este cel mai răscolit segment de viață în acest an, deoarece energia astrală existentă în acest segment va răscoli profund, tot ce ține de relații profesionale cu șefi, autorități, colegi, de regimul muncii, de activitatea profesională propriu-zisă. Se încheie un capitol, se deschide un altul. Se conturează noi direcții profesionale, greu de anticipat și chiar de accepat la prima vedere. Totul este să fii încrezător și să te deschizi noului sub toate formele lui. Sunt șanse deosebite de a-ți alege un alt domeniu profesional, indiferent de vârstă, de sex sau de ceea ai lucrat până acum sau indiferent pentru ce te-ai pregătit printr-o formă de școlarizare până acum.

Trei eclipse se formează pe Axa zodiacală Săgetător-Gemeni, în zilele de 26 Mai, 10 Iunie și 4 Decembrie, marcând schimbări financiare, atât în ceea ce privește veniturile pe care le obții la locul de muncă, cât și în ceea ce privește banii și bunurile pe care le folosești și le administrezi împreună cu alții.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: învață de la toată lumea din jurul tău și din toate experiențele; acceptă și alte fațete ale realității înconjurătoare și ale oamenilor; uneori adevărul doar tare, însă ai nevoie de el, pentru a evolua și a te desprinde de un trecut perimat.

Cugetarea anului 2021 pentru Tauri: Distanța sporește farmecul.” - Tacit

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii