Zodia Taur

Horoscopul zilei de sambata, 17 noiembrie 2018 pentru Taur

Se pare ca este nevoie sa-ti restructurezi relatiile de prietenie si sa-ti reconsideri implicarea in diverse grupuri sau organizatii. Ai la dispoziție aceste zile de weekend pentru de a-ți schimba țelurile de viitor, in special cele care privesc actiunile comune cu altii. Totodata esti ajutat din astral sa vezi limpede cine iti este alaturi si cine mai putin sau deloc. Bine ar fi sa te desprinzi de oamenii pe care îi simți falși sau nepotriviți planurilor tale de viitor.

20 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 12 - 18 noiembrie 2018 pentru zodia Taur

Taur - The Camel Boy Taur - The Camel Boy

Cu toate ca este minunat sa faci toate lucrurile de unul singur, in unele cazuri ajutorul celorlalti iti poate fi de un real folos, scutindu-te de acele lucruri care iti consuma energia si atentia. Atunci cand esti dispus sa accepti sa primesti ajutor, oamenii cei mai potriviti iti apar in cale, furnizandu-ti elementele cheie de care ai nevoie pentru a merge pe drumul tau. Indiferent despre ce domeniu este vorba, aceasta carte este un semn ca primesti tot suportul de care ai nevoie pentru a-ti indeplini obiectivele intr-un mod cat mai facil.

Horoscopul saptamanii 12 - 18 noiembrie 2018 pentru Taur

Dorința de a-ți rafina sufletul și de a filozofa pe teme diverse este ușor de îndeplinit în primele zile ale acestei săptămâni. De asemenea vor intra în sfera ta de interes, călătoriile îndepărtate și abordarea unor cursuri, cercetări sau domentări necesare în plan profesional. Zilele de 14 și 15 Noiembrie animă segmental profesional, mai ales relațiile cu șefii și autoritățile. Fii foarte prudent, deoarece sunt posibile răsturnări de situații spectaculoase, cu urmări defavorabile pe termen lung. Este nevoie să-ți remodelezi mentalitatea și sistemul valorilor morale și spirituale. Finalul perioadei analizate îți aduce în preajmă prietenii, dar și cu ei tensiunile sunt la cote mari.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru Taur

Cu Jupiter care ajunge in Sagetator pe 8 noiembrie, viata intima a Taurilor intra in trepidatii. Exista sanse de apropiere si conexiune, erotism eccentuat, dar si de asumare si decizii in doi, atat in ce priveste relatia afectiva, cat si in ce priveste punerea in comun a unor resurse materiale.

Poti sa dizolvi inhibitii, frici, poti sa reevaluezi unele dorinte in ce priveste viata intima si sa le schimbi/inlocuiesti cu altele mai actuale. Nu e exclus ca unii Tauri sa experimenteze derapaje, dualitate in amor, din dorinta de a incerca ceva nou. De aici si posibilitatea unor incurcaturi si rivalitati.

In ce priveste munca si banii, e o perioada de tatonare, de schimbari, clarificari si repararea unor greseli. Nu e momentul sa te grabesti, indiferent ce intentionezi sa obtii in sectorul profesional sau financiar, pentru ca pot aparea in orice moment situatii neprevazute sau elemente neluate in calcul. Daca vrei o schimbare profesionala, nu e cazul sa grabesti lucrurile, ci sa analizezi atent optiunile, sa te obisnuiesti cu ideea si sa astepti momentul potrivit sa actionezi.

Horoscopul anului 2018 pentru Taur

Este anul marilor schimbări de personalitate și lămuririi multor chestiuni personale și profesionale.

Incepe o noua era. Uranus trece granite catre Taur, in mai 2018, dupa 8 ani de stat in Berbec. Incepe, deci, un proces de castigare a libertatii, dar si de creativitate dincolo de limitele cunoscute de Tauri.

În perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, Uranus va tranzita Semnul tău solar, dinamizându-ți personalitatea, felul de a fi și felul în care te raportezi la ceilalți și la evenimentele cotidiene. Atributele tale caracteristice, calmul, răbdarea, perseverența, discreția vor fi răscolite, înlăturate pe alocuri, ieșind la iveală o fațetă personală cu totul nouă. Controlează-ți stările și reacțiile, deoarece poți strica relații și situații bune.

Sănătatea rămâne în continuare vulnerabilă, deci e bine să fii prudent și atent la semnalele corpului tău. Odihnește-te conștient, adoptă o dietă potrivita și ține legătura cu diverși specialiști în sănătate.

Foarte animat este segmentul socio-profesional, evidențiindu-se conflictele deschise la locul de muncă, mai ales cu femeile. Ia aminte la tot ce se petrece în sfera profesională, pentru că se desfășoară premisele a ceea ce va urma în anii următori.

Financiar, pentru Tauri nu sunt tranzite semnificative, totusi, banii lor vin mai usor din parteneriate/colaborari si in urma curajului de a-si urma ideile, oricat de indraznete ar fi. Profesional, insa, vor avea de facut ajustari serioase si isi vor da seama ca au acceptat cam mult sa se complaca in situatii neonorabile, asa ca e necesar sa schimbe radical niste aspecte in acest sens.

Relațiile familiale, relațiile profesionale, relațiile cu anturajul apropiat se activează datorită producerii eclipselor pe Semnele Leu, Vărsător și Rac. Schimbări majore de mentalitate, reconfigurarea acestor relații, desprinderea de situațiile care s-au dovedit perimate. În plan partenerial sunt posibile căsătoria, divorțul, desprinderea de colaborări vechi și implicarea în altele cu totul noi. 

Din punct de vedere sentimental, traiesc o perioada cum nu au mai cunoscut demult probabil, cu pace, liniste si bunastare, in relatia de cuplu si in tot ce inseamna dezvoltarea unor parteneriate si relatii importante. Unii Tauri se vor casatori in 2018 sau isi schimba statutul relational intr-un fel sau altul.

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii