Zodia Taur

Horoscopul zilei de marti, 21 mai 2019 pentru Taur

Te poti ocupa cu succes de studii, de lecturarea cartilor deosebite sau pentru a planifica un program de studiu, printr-o forma oficiala de scolarizare, alaturi de un grup de lucru, cu indrumatori, profesori de buna calitate. Interesul pentru filozofie, pentru abordarea vietii dintr-o perspectiva noua te relaxeaza, iti ofera un sentiment de implinire, iar ceilalti te vor admira pentru asta.

20 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 20 - 26 mai 2019 pentru zodia Taur

Taur - Integrarea Taur - Integrarea

Aceasta carte (arcana majora) sugereaza faptul ca esti pregatit pentru un proces de alchimie interioara, in care latura feminina, receptiva, se imbina armonios cu cea masculina, activa. Mintea se aliniaza la alegerile inimii, prin urmare, nu mai experimentezi acea neliniste, acel zbucium interior izvorat din nehotarare si dualitate. Acum pur si simplu se face lumina, drumul pe care mergi devine din ce in ce mai liber si neted, iar tie iti e usor sa faci alegeri clare. Unii Tauri, in aceasta saptamana , pot avea revelatii minunate, un moment de „aha!”, o intelegere profunda a misiunii lor aici. Altii, pur si simplu reusesc sa renunte la lupta si sa se impace cu drumul actual.

Horoscopul saptamanii 20 - 26 mai 2019 pentru Taur

Ești animat de gânduri nobile la începutul săptămânii și îi poți antrena și pe ceilalți în discuții filozofice de anvergură. Multe informații interesante și utile vei primi în stări meditative, așa încât rezervă momente pentru acestea și retrage-te în locuri sfinte. Posibile călătorii îndepărtate, planuri de studii sau implicare în studii și cercetări diverse. Foarte animate sunt dialogurile cu șefii și autoritățile, fiind nevoie de prudență și discreți. Relațiile cu prietenii se schimbă, astfel că vor apărea la orizont oameni noi și de bună calitate. Totuși acum ar fi bine să te gândești și la relațiile și proiectele în care ești implicat alături de alții. Renunță la ce nu ție se mai potrivește. Vin spre tine alte contexte socio-profesionale care te vor pune în valoare la superlativ.

Horoscopul lunii Mai pentru Taur

O luna semnificativa pentru nativii Taur, mai ales pentru ca are loc Luna noua in Taur pe 5 Mai si Luna plina in Scorpion pe 18 Mai, iar aceste doua momente pot marca finaluri si inceputuri de etape, mai ales relationale, in viata Taurilor.

Luna noua in Taur poate aduce un imbold de innoire, de infrumusetare a vietii, de imbunatatire a imaginii dar si de reglare a unor conturi in ce priveste luptele in care s-au simtit trasi in ultimele saptamani.

Energia Taurului va fi destul de puternic activata, semn ca acestor nativi le vine apa la moara si vor sti sa imparta si sa-si faca parte, in toate privintele. Adica, se vor preocupa de siguranta lor si in toate alegerile vor avea in vedere in primul rand ce pierd si ce castiga. 

Pot avea idei minunate, revolutionare, mai ales in preajma datei de 8 Mai. Si e bine sa se asculte, sa urmeze instinctul lor. Au foarte mult farmec, sunt extrem de convingatori, mai ales in a doua jumatate a lunii, deci e bine sa se foloseasca de aceste calitati.

Luna plina din 18 Mai poate sa aduca un final relational sau o clarificare extrem de transanta. Abordarea este una foarte radicala si chiar daca e vorba de o relatie de care s-au atasat, daca aceasta nu mai e functionala se pare ca trebuie transformata sau incheiata fara drept de apel.

Dupa 21 Mai, se intensifica si indesesc negocierile, discutiile despre bani, cheltuielile dar si castigurile.

Horoscopul anului 2019 pentru Taur

Un an de mare anvergură pentru tine, deoarece din această Primăvară, respectiv din 6 Martie, în Semnul tău zodiacal se instalează planeta Uranus, pentru mulți ani de acum încolo. Personalitatea ta se va remarca în mod deosebit în peisajul cotidian. La nivelul structurii tale interioare va începe un amplu proces de reconstrucție, astfel că toate dorințele și planurile îți vor fi complet altele spre finele acestui an.

În perioada 1 Ianuarie – 15 Februarie se vor accentua problemele de sănătate. Sunt cele cunoscute deja, dar acum este vorba despre o tușă finală, iar aceasta poate fi una neobișnuită.

Intervalul 1 Martie – 1 Aprilie îți aduce multă energie, astfel că este posibil să te simți copleșit, bulversat, cu o dorință de nestăvilit de a muta munții din loc. Înțelept este să-i lași la locul lor și tu, din când în când, să faci o plimbare la propriu, pe orice munte din apropiere.

Cum sănătatea este strâns legată de muncă, de eforturile mentale și fizice, inclusiv domeniul profesional și relațiile colegiale vor fi răscolite. Tendința de a te implica în tot soiul de activități va fi accentuată pe tot parcursul anului, iar selectarea acestora va părea dificilă. Energia vitală îți va crește foarte mult din 6 Martie, existând riscul să-ți dispersezi eforturile în inutilități.

Cele cinci eclipse din acest an îți oferă efecte în segmentul relațiilor cu străinătatea, în plan familial și domestic și în relațiile cu anturajul apropiat. De asemenea se vor evidenția călătoriile, studiile, abordarea unor noi filozofii de viață.

Pe 6 Ianuarie se formează eclipsa parțială de Soare în Semnul Capricornului, deschizându-ți culoare noi și favorabile în planul relațiilor cu străinătatea. Se vor accentua colaborările cu parteneri de străini, călătoriile în străinătate, studiile pe termen lung, cele universitare, cele în străinătate sau departe de casă. Ceea ce se declanșează la acest moment va cunoaște reconfigurări sau finaluri, după caz, pe 17 Iulie, când se va forma o altă eclipsă parțială de Lună tot în Capricorn. Spre finele anului, respectiv pe 26 Decembrie se încheie o secvență importantă, dar se deschide o alta, cu ajutorul influxurilor primite de la a treia eclipsă inelară de Soare formată tot în Capricorn. În urma evenimentelor de peste an îți vei schimba radical sistemul valorilor morale și spirituale, îmbrățișând alte viziuni asupra vieții.

Segmentul domestic și relațiile cu membrii familiei, relațiile cu neamurile se vor evidenția de-a lungul lunii Ianuarie, mai ales în intervalul 19 – 23, când se va forma eclipsa totală de Lună în Semnul Leului. Este vorba despre finalul unor episoade personale, care au început și s-au desfășurat pe parcursul anilor anteriori, iar acum este o tușă finală. Sunt posibile aspecte domestice de genul schimbarea locuinței, vânzări-achiziționări de bunuri patrimoniale, discuții aprinse cu neamurile, mai ales în perioada 2 Iulie – 20 August, descoperirea unor secrete de familie care cumva îți afectează statutul socio-profesional sau buna desfășurare a muncii de la serviciu. 

În relațiile cu anturajul apropiat se produc schimbări, pentru că nu vei mai rezona cu persoanele cunoscute demult. Cum personalitatea ta se reconstruiește din temelii, vei avea nevoie de alți prieteni, de alte cunoștințe, de oameni de la care ai ce să înveți și să aplici cu succes în viața ta. Pe 2 Iulie se va construi o eclipsă totală de Soare în Semnul Racului, moment ce va marca debutul unei etape noi și deosebite în aceste relații. Unii se depărtează de tine, alții se apropie, fie că este vorba despre rude, fie că este vorba despre prieteni sau simple cunoștințe.

Foarte importante vor fi de-a lungul întregului an călătoriile și studiile de orice fel și planurile în acest sens pe termen lung. Se va evidenția dorința și putința de a învăța, de a studia, de a te documenta, de a aborda discipline la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. Astfel te vei implica în studii deosebite care te vor influența pe termen lung și te vor ajuta să faci salturi evolutive importante.

Segmentul financiar se reconfigurează în mod special secțiunea bani, bunuri comune cu alții, chestiunile referitoare la moșteniri, partaje personale sau profesionale. Se vor deschide alte variante de câștig din colaborări, însă evită acumularea datoriilor.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: fii deschis la schimbări, ele se vor produce - vrei, nu vrei, însă cu cât vii tu mai repede în întâmpinarea lor, cu atât mai bine pentru tine; renunță la conservatorism și la fixismele învechite; ia-ți minivacanțe regulate și stai cât mai mult în natură, departe de forfota cotidiană; fii alături de persoanele din anturajul apropiat și implică-te serios în aceste relații, deoarece îți vor folosi pe termen lung; lărgește-ți orizontul cunoașterii prin studii și prin dialoguri cu oameni deosebiți, prin participarea la seminarii, conferințe pe teme spirituale și filozofice.

Cugetarea anului 2019 pentru Tauri: „Oamenii nu vor accepta și nu-și vor îndeplini fără constrângere sarcinile îndreptate spre binele lor.” – G. Washington

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii