Zodia Taur

Horoscopul zilei de vineri, 30 octombrie 2020 pentru Taur

Astazi pot reveni si se pot acutiza niste tensiuni in relatia de cuplu sau in interiorul unei asocieri. Probabil ca nu esti multumit de felul in care decurg lucrurile, sau te temi sa nu pierzi controlul. De asemenea, ai tendinta sa te manifesti extrem de posesiv in relatia cu persoanele apropiate, ca si cand ai dori sa tii cu forta pe cineva langa tine. Incearca sa accepti mai usor punctele de vedere ale celorlalti si sa oferi mai mult spatiu. La locul de munca, nu e momentul pentru schimbari sau aspiratii mari, ci e bine sa te mentii cat poti pe linia de plutire.

20 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 26 octombrie - 01 noiembrie 2020 pentru zodia Taur

Taur - Into the unknown Taur - Into the unknown

In calea ta vin noi oportunitati care pot aparea pe neasteptate si te fac sa te simti “nepregatit”. Ai incredere in aceasta noua etapa si permite miracolelor sa ti se arate pe masura ce pasesti pe acest nou teritoriu. Fii prezent la comorile pe care le intalnesti si bucura-te de ele. Pentru a-ti activa un grad mai inalt de constientizare si pentru a-ti restabili instantaneu vibratia pozitiva, tot ceea ce ai nevoie este o doza serioasa de recreere si joaca. Relaxeaza-te, distreaza-te si lasa-te surprins de rezultatele care apar.

Horoscopul saptamanii 26 octombrie - 01 noiembrie 2020 pentru Taur

O saptamana importanta pentru tine, avand in vedere ca pe 31 octombrie se va forma aspectul de Luna plina in semnul Taurului, ceea ce inseamna ca primesti raspunsuri, ai revelatii, vezi lucruri pe care nu le-ai vazut, intelegi ce e nevoie sa eliberezi, la ce e nevoie sa renunti pe linia relatiilor din viata ta. E un moment de “aha” care poate veni si cu teama de desprindere, insa acum vezi care sunt pasii sanatosi de facut. 

Pentru unii Tauri, saptamana aduce discutii la locul de munca, schimbari, reveniri asupra unor decizii, rezgandiri. Se reconfigureaza echipa, strategia de lucru si se pot armoniza niste relatii cu subalternii.

Si in ce priveste sanatatea, e posibil sa descoperi niste metode si remedii mai eficiente prin care sa-ti ameliorezi niste simptome sau sa te echilibrezi din punct de vedere energetic.

Horoscopul lunii Octombrie pentru Taur

Relatia tensionata intre Mercur (in Scorpion) si Uranus (Taur), care vizeaza zona parteneriatelor si colaborarilor, ar putea sa le aduca Taurilor surprize neplacute sau constientizari neasteptate in ce priveste pozitia pe care o au in cadrul unor relatii sau legat de eficienta acestora. Asadar, sunt posibile razgandiri, renuntari, reconfigurari serioase. Daca o colaborare nu mai e de interes sau pur si simplu mai mult blocheaza decat contribuie, atunci e nevoie de niste schimbari in acest plan.

Din 14 octombrie, Mercur se va afla in miscare aparent retrograda prin Scorpion si apoi Balanta, asa ca Taurii se pot astepta si la dezvaluiri si demascari ale unor persoane, dar si la suspiciuni, neincredere si control. 

In ce priveste relatiile afectivi si creativitatea, Taurii se afla intr-o perioada favorabila. Isi pot lamuri sentimentele, pot sa se apropie de cineva, pot rezolva o serie de conflicte relationale. De asemenea, ei pot fi mai creativi si inspirati, cu mare dorinta de a-si folosi farmecul personal si talentele de care dispun.

In ce priveste starea fizica, psihica si emotionala, e posibil sa aiba momente de oboseala inexplicabila sau de lipsa de motivatie si de energie, asta pentru ca exista mult stress acumulat. E bine sa se preocupe de echilibrul lor si sa se menajeze mai mult.

Horoscopul anului 2020 pentru Taur

O dată cu acest an se deschide o decadă importantă, pe parcursul căreia te vei transforma foarte mult. Personalitatea ta continuă să se destructureze încet, încet, însă în paralel se reclădește pe cu totul alte baze morale, spirituale, emoționale.

Influențele astrale îți va oferi impulsuri de a te implica în tot felul de situații noi, pe care în trecut, nici în ruptul capului nu le-ai fi abordat. Ineditul, exoticul și surpiza sunt cuvinte-cheie pentru tine, pe tot parcursul acestui an.

A doua parte a anului vulnerabilizează mult sănătatea, fiind vorba despre afecțiuni deja cunoscute. Vei fi nevoit să-ți reorganizezi programul cotidian, în așa fel încât să te odihnești sau să te îngrijești corespunzător cu ajutorul unor specialiști în sănătate.

Eclipsele din acest an vor evidenția relațiile cu anturajul apropiat, studiile, călătoriile, relațiile cu străinătatea, segmentul financiar. Se închid și se deschid etape, se lămuresc aspecte care trenează și se finalizează demersuri specifice.

Relațiile cu anturajul apropiat sunt dinamice, astfel că vei fi înconjurat de multă lume. Dialoguri importante, schimb de idei benefice, remodelarea mentalității și a filozofiei de viață. Pe 10 Ianuarie se va forma o eclipsă parțială de Lună în Semnul Racului, moment ce va marca finalul unor relații sau situații comune cu alții. Un alt moment marcant pentru aceste relații este 21 Iunie, când se va forma o eclipsă inelară de Soare tot în Semnul Racului, eclipsă ce va deschide un nou culoar de relaționare cu oameni valoroși.

Relațiile familiale, cele cu neamurile, situația din segmentul domestic continuă în aceeași notă, însă vor fi influențate de ceea ce se petrece în planul socio-profesional. Pot apărea dezechilibre în plan familial, datorită, pe de o parte, toanelor tale, stărilor tale de spirit, iar pe de altă parte, datorită responsabilităților profesionale ce par fără sfârșit și din ce în ce mai complicate.

În segmentul socio-profesional este forfotă, atât în ceea ce privește activitatea profesională cotidiană, cât și relațiile cu șefii sau implicarea în proiecte socio-profesionale de anvergură. Foarte animate vor fi relațiile colegiale și cele cu subalternii, deoarece în surdină există conflicte deosebite ce se vor remarca foarte zgomotos. La locul de muncă este vorba despre animozități adunate în ani de zile, care acum vor ieși la iveală. Este un an foarte provocator pe tot ce ține de relații profesionale, activitate profesională, poziție socio-profesională în cadrul unui colectiv de lucru, imagine publică, statut social.

Financiar sunt probabile cheltuieli majore, fie pentru tine, fie pentru cineva drag. Sursele tale de venit se pot schimba, apar unele amânări sau diminuări ale veniturilor, cheltuieli neașteptate, pierderi sau furturi. La începutul lunii Iunie se va forma o eclipsă parțială de Lună pe Semnul Săgetătorului, ale cărei influențe vor pune capăt unor situații financiare comune cu alții, cum ar fi: achitarea unor datorii, rezolvarea unor moșteniri sau partaje personale și profesionale. La finalul lunii Noiembrie, prin formarea unei alte eclipse de Lună prin penumbră în Semnul Gemenilor se lămurește situația surselor tale de venit.

Relațiile cu străinătatea sunt controversate, astfel că răsturnările de situație pot apărea ca din senin. Un moment foarte important se conturează pe 5 Iulie când se formează o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul zodiacal al Capricornului, eclipsă ale cărei influențe vor pune capăt unor relații și situații ce și-au epuizat expriențele pentru tine.

Călătoriile și studiile reprezintă subiecte importante pe tot parcursul anului. Este foarte benefic și să studiezi, și să călătorești. Ambele te ajută la îmbogățirea bagajului educațional, dar și la relaxarea mentală, de care ai mare nevoie pe tot parcursul acestui an.

Relațiile sentimentale se vor desfășura ca și până acum, însă este bine să fii atent la influențele prietenilor și a activității profesionale. Accentul anului este mai mult pe relațiile socio-profesionale și mai puțin pe cele personale, amoroase.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: fii deschis pentru orice schimbare, chiar dacă asta presupune părăsirea unor zone de confort și renunțarea la concepții moștenite de la părinți și neamuri. Este bine să fii activ, să muncești cinstit, să-i ajuți pe alții, însă este o perioadă a vieții în care trebuie să te ajuți în primul rând pe tine. Bucură-te de toate și ai încredere că totul face parte din jocul divin ce are ca rezultat expriența și evoluția ta la toate nivelele ființei tale interioare.

Cugetarea anului 2020 pentru Tauri: „Lauda e bună numai atunci când e bun și cel care laudă.” – M. De Cervantes Saavedra

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii