Zodia Taur

Horoscopul zilei de vineri, 02 decembrie 2022 pentru Taur

Esti retras si cu nivelul energiei vitale la minim. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul tau are nevoie de odihna, plimbari in aer liber si mai ales detasare de cotidian. Afecțiuni mai vechi sau mai noi pot apărea în mod sâcâitor. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Remediile naturiste, somnul si o alimentatie usoara ti-ar fi suficiente.

20 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 28 noiembrie - 04 decembrie 2022 pentru zodia Taur

Taur - Transcenderea iluziei Taur - Transcenderea iluziei

Mesajul acestei carti iti transmite ca e posibil sa cazi in capcana judecatilor de valoare in ceea ce priveste lumea ta exterioara. Gandurile precum cutare e bun sau cutare e rau, vreau asta, nu vreau aia, te tin captiv in inchisoarea iluziilor si a vechilor structuri mentale. Incepe sa te focalizezi mai mult pe lumea ta interioara si sa devii constient ca esti o fiinta divina care a ales sa traiasca niste experiente intr-un corp uman. Tu esti Sursa a tot ce ai in viata ta si doar in tine este puterea de a schimba sau a transforma totul.

Horoscopul saptamanii 28 noiembrie - 04 decembrie 2022 pentru Taur

Este multă forfotă în zona profesională în prima parte a săptămânii. Dialoguri importante, dar punctate cu note ciudate. Prudență, deoarece aparențele sunt înșelătoare! Totodată, ești înconjurat și de prieteni. Emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, astfel că este mai dificil să ajungi la un consens chiar și cu tine însuți. Evită să povestești despre tine și planurile tale de viitor. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Ai nevoie de odihnă, discreție și dozarea eforturilor mai ales la serviciu. Pe căi mai puțin obișnuite este posibil să afli informații prețioase din sfera familială.

Horoscopul lunii Decembrie pentru Taur

Se evidențiază segmentul financiar, mai ales secțiunea bani și bunuri comune cu alții în prima parte a lunii. Este o perioadă bună pentru revizuirea planurilor de investiții, pentru achitarea datoriilor de orice fel, pentru dialoguri importante cu instituțiile financiare. Cheltuielile reprezintă, de asemenea, o temă importantă, astfel că pot interveni când și cum te aștepți mai puțin. Fii prudent la tot ce ține de bani și bunuri, pentru că există riscul să cheltuiești pe mofturile altora în dauna economiilor tale. Sunt posibile câștiguri suplimentare din colaborări sau apare un ajutor nesperat de la cineva din mediul profesional. Foarte bine susținut este segmentul educațional. Poți studia, asimila informații prețioase, poți plănui călătorii sau te poți implica în diverse programe de instruire. Multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

Horoscopul anului 2022 pentru Taur

Anul 2022 este foarte interesant pentu tine, fiind probabile salturi evolutive importante. Personalitatea ta va atrage în continuare admiratori, dar și persoane mai puțin încântate sau interesate să-ți fie alături. Manifestările tale vor fi surprinzătoare, atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău.

Pentru că energia astrală a anului este puternic atrasă de corpul tău fizic, sănătatea poate avea de suferit. De aceea, este bine să-ți echilibrezi programul cotidian, astfel încât să ai suficient timp și pentru odihnă, relaxare, cât și pentru muncă sau studiu. Foarte probabil să abordezi terapii neconvenționale noi, pe care le vei folosi, cu succes, multă vreme de acum încolo.

Relațiile cu ceilalți sunt dinamice. Unele se vor destrăma, făcându-se loc pentru altele de o mai bună calitate. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat vor intra într-un con de umbră începând cu 14 Aprilie. Este nevoie de prudență, deoarece gândirea și comunicarea vor fi distorsionate și de aici poate apărea un șir lung de neînțelegeri și neplăceri, ce vor duce, inevitabil, la dizolvări în relațiile existente.

În relațiile familiale și în mediul domestic se conturează aspecte favorabile, discuții fructoase cu membrii familiei și cu neamurile, plus evenimente care îi reunesc pe cei dragi în chip minunat. Vor fi momente bune pentru rezolvarea treburilor gospodărești și pentru aspecte privitoare la bunurile patrimoniale și la moșteniri.

Relațiile sentimentele și cele cu copiii se vor desfășura în nota cunoscută, intervenind, din când în când, diferențele de opinie, de generație, de crez, sau de ideal personal. Lunile August și Noiembrie pot umbri bunul mers al iubirii în viața ta, însă vor fi aspecte ușor de gestionat cu puțin efort și bunăvoință.

Relațiile parteneriale sunt cele mai active, pentru că cele patru eclipse ce se formează de-a lungul anului 2022 sunt pe Axa zodiacală Taur-Scorpion. Așadar, două eclipse vor fi în Semnul tău solar Taur, iar alte două în Semnul opus Scorpionul. Drept consecință, se anunță reconfigurări majore între tine și partenerul de viață și cei de afaceri/ colaboratori, finaluri neașteptate și bruște, începuturi surprinzătoare.

Segmentul profesional se va remarca în mod special prin relațiile cu șefii, prin poziția ta în cadrul unui colectiv de lucru sau prin sarcinile de lucru ce îți revin. Este probabil să obții un post de conducere sau îndatoriri profesionale dificile. Relațiile cu persoanele din mediul socio-profesional se vor reconfigura, astfel că cei care te-au susținut în anii anteriori își vor retrage susținerea și apar alții în mod discret.

Din perspectiva financiară există fluctuații în mod special la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Sursele tale de venit se vor schimba, astfel că pot exista perioade cu bani puțini sau deloc. Sunt binevenite economiile de orice fel: de bani, de bunuri, de discuții, de relații.

Cugetarea anului 2022 pentru Tauri: „Natura dă îndeajuns pentru a satisface nevoile naturale.” – Seneca cel Tânăr

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii