Zodia Taur

Horoscopul zilei de miercuri, 29 septembrie 2021 pentru Taur

Prietenii apropiati iti sunt alaturi inca de la primele ore ale zilei. Sunt posibile intalniri si dialoguri surpriza, insa toate au rostul lor. De retinut informatiile primite astazi, deoarece iti vor fi de folos in plan profesional. Sunt momente bune de a te ocupa de studii scurte sau de a te inscrie la cursuri. In a doua parte a zilei se intrezaresc mai multe drumuri in scopuri diverse. Fii prudent in privinta sanatatii si a locului de munca!

20 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 27 septembrie - 03 octombrie 2021 pentru zodia Taur

Horoscopul saptamanii 27 septembrie - 03 octombrie 2021 pentru Taur

Se conturează cheltuieli majore în această săptămână. Pe de altă parte, apar informații noi privitoare la salarizarea aferentă unui loc de muncă. Schimbările sunt iminente fie că vrei, fie că nu, fie că ești pregătit, fie că nu. Este bine să fii foarte prudent și să iei în serios tot ce se petrece în sfera financiară, deoarece acum se deschid culoare noi de câștig. Chiar dacă totul pare incert sau chiar problematic, în spatele scenei vizibile se fac și se desfac jocuri în favoarea ta. Persoanele din anturajul apropiat îți sunt alături cu informații prețioase și chiar cu ajutoare de altă natură. Totul este să permiți cuiva să te ajute.

Horoscopul lunii Septembrie pentru Taur

Se conturează noutăți sentimentale, astfel că atât relația cu persoana iubită, cât și cea cu copiii se vor revigora în totalitate. Încă din primele zile ale lunii vei simți adierile proaspete ale iubirii care, deocamdată nu se pot materializa așa cum dorești. Fii prudent până în preajma datei de 7 Septembrie, pentru că foarte ușor se pot isca, aparent din senin, altercații în relațiile cu cei dragi. Relaxează-te cu hobby-uri! În plan profesional se întrezăresc noutăți, etape care se deschid acum și care vor dura un an de zile. Lucrurile sunt amestecate la locul de muncă, deoarece predomină conflictele mocnite și neînțelegerile de la banalități. Recomandabil este să te gândești la un nou loc de muncă, chiar și la o nouă profesie. Finaluri neașteptate în relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul socio-profesional.

Horoscopul anului 2021 pentru Taur

Iată un an în care te vei transforma foarte mult. Răscolirile sufletești vor fi mari, emoțiile exacerbate, iar tendința de a respinge tot ce vine de la ceilalți va fi accentuată. Persoalitatea ta continuă procesul de transformare, evidențiindu-se o latură total necunoscută celorlalți, în perioada 6 Ianuarie – 4 Martie. Pe de altă parte, aspectele pozitive din structura Ființei tale interioare se vor evidenția în perioda 14 Aprilie – 9 Mai. Găsește un echilibru între tine și ceilalți, între tine și evenimentele înconjurătoare, pentru că tu și numai tu îți poți gestiona viața așa cum îți dorești și, mai ales, cum ai nevoie. Oricum, va fi un an de neuitat pentru tine, cu efecte pe termen lung, demn de marcat într-un jurnal personal. Plus că în Semnul tău zodiacal Taur, se construiește pe 19 Noiembrie una din cele patru eclipse ale anului 2021, eclipsă ce va marca finalul, neclar în mare parte, unei etape de viață.

Sănătatea este vulnerabilă în nota deja cunoscută, însă apar și îmbunătățiri deosebite abia în partea a doua a anului. Este bine să echilibrezi activitățile cotidiene, cele profesionale cu odihna și timpul alocat îmbunătățirii stării tale de spirit, deoarece oboseala și afecțiunile vechi își vor spune, frecvent, cuvântul. O perioadă foarte delicată este cuprinsă între 6 Ianuarie și 4 Martie, perioadă în care chiar ar fi bine să ții cont de semnalele organismului și să urmezi sfaturile specialiștilor în sănătate.

Relațiile cu celalți se modifică în funcție de starea ta de moment. Cum stările tale de spirit și reacțiile vor fi total imprevizibile și de nerecunoscut de către ceilalți, există riscul să strici gratuit situații și relații bune, ce ar trebuie cultivate pe termen lung.

Relațiile cu prietenii și relațiile cu protectorii din câmpul muncii sunt cele mai răscolite în acest an, modificându-se radical și definitiv. În perioada 13 Mai – 29 Iulie, energiile astrale te vor ajuta să finalizezi etape începute acum șase-dosprezece ani, pregătind în același timp, terenul pentru dezvoltarea altor relații în acest sens. De asemenea, se vor evidenția proiecte socio-profesionale noi, implicarea în acțiuni umanitare, tendința de a te alătura unor grupuri cu scopuri umanitare. Se recomandă prudență, deoarece predomină minciuna și iluziile.

Relațiile parteneriale sunt surprinzătoare prin prisma faptului că tu vei declanșa schimbări fără precedent, atât în relația de cuplu, cât și în relațiile de colaborare profesională.

Reconfigurarea mentalității, revenirea asupra unor decizii luate în anii anteriori, decizii legate de parcursul tău personal și profesional se vor evidenția în a doua parte a anului. Ai nevoie de un sistem nou de valori morale, spirituale, materiale, care să te sprijine pe termen lung în tot ce dorești să faci.

Segmentul profesional este cel mai răscolit segment de viață în acest an, deoarece energia astrală existentă în acest segment va răscoli profund, tot ce ține de relații profesionale cu șefi, autorități, colegi, de regimul muncii, de activitatea profesională propriu-zisă. Se încheie un capitol, se deschide un altul. Se conturează noi direcții profesionale, greu de anticipat și chiar de accepat la prima vedere. Totul este să fii încrezător și să te deschizi noului sub toate formele lui. Sunt șanse deosebite de a-ți alege un alt domeniu profesional, indiferent de vârstă, de sex sau de ceea ai lucrat până acum sau indiferent pentru ce te-ai pregătit printr-o formă de școlarizare până acum.

Trei eclipse se formează pe Axa zodiacală Săgetător-Gemeni, în zilele de 26 Mai, 10 Iunie și 4 Decembrie, marcând schimbări financiare, atât în ceea ce privește veniturile pe care le obții la locul de muncă, cât și în ceea ce privește banii și bunurile pe care le folosești și le administrezi împreună cu alții.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: învață de la toată lumea din jurul tău și din toate experiențele; acceptă și alte fațete ale realității înconjurătoare și ale oamenilor; uneori adevărul doar tare, însă ai nevoie de el, pentru a evolua și a te desprinde de un trecut perimat.

Cugetarea anului 2021 pentru Tauri: Distanța sporește farmecul.” - Tacit

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii