Zodia Taur

Horoscopul zilei de marti, 17 iulie 2018 pentru Taur

Evenimentele și discuțiile purtate cu cei dragi sunt importante, chiar dacă pe alocuri, unele amănunte îți displac sau nu le înțelegi. Deocamdată, gândirea și comunicarea sunt umbrite, astfel că riscul de a interpreta eronat spusele celorlalți este mare și cu efecte pe termen lung. Ai răbdare, încredere și detașează-te de problemele celorlalți. Orientează-ți eforturile spre activități recreative sau spre un hobby.

20 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 16 - 22 iulie 2018 pentru zodia Taur

Taur - Storm Fields Taur - Storm Fields

In zilele care urmeaza fii atent la activitatile in care esti pe cale sa te implici, caci unele dintre ele iti pot cauza unele perturbari nedorite ale programului sau chiar mai mult decat atat. Unele cuvinte mai dure pot fi rostite in aceste contexte fapt ce poate scoate la iveala sentimente de manie si suparare. Stai deoparte de aceste posibile turbulente si intreaba-te mereu daca situatia in care esti pe cale sa intri iti aduce sau nu o contributie benefica. Evita a te implica acolo unde nu simti ca ai sorti de izbanda si nu exista claritate acum.

Horoscopul saptamanii 16 - 22 iulie 2018 pentru Taur

Frumoase și interesante sunt relațiile sentimentale în primele zile ale săptămânii. Distracții, dialoguri plăcute, abordarea unor hobby-uri, acțiuni comune cu cei dragi. La serviciu este de lucru pe la mijlocul săptămânii și ar fi bine sa-ti canalizezi eforturile catre îndatoririle profesionale. Relatiile colegiale sunt tensionate si foarte usor se pot deteriora iremediabil. Selecteaza-ti prioritatile profesionale si evita provocarile celorlalti. Sanatatea poate avea de suferit de pe urma tumultului din sfera socio-profesionala. Odihneste-te si plimba-te mai mult in aer liber. Spre finele saptamanii, partenerul de viata te solicita mult si bine.

Horoscopul lunii Iulie pentru Taur

Până pe 23 Iulie sunt favorizate călătoriile pe distanţe scurte alături de prietenii apropiaţi sau de rude. Întâlnirile şi dialogurile cu cei dragi vor fi agreabile, iar sfaturile şi poveştile tale vor fi ascultate cu mult interes. În preajma datei de 13 ale lunii se întrezărește un succes de natură intelectuală, dar și relaţii noi şi de bună calitate cu oameni deosebiţi. De asemenea, astrele îţi susţin instruirea personală, îndemnându-te să parcurgi un program educativ. Procesele de învăţare-evaluare sunt bine aspectate, aşa încât poţi susţine cu succes examene, probe sau interviuri. Relaţiile cu membrii familiei sunt bune, iar dialogurile cu aceştia îţi vor aduce lămuriri importante legate de neamul din care provii. Pe de altă parte îţi poţi îmbunătăţi condiţiile de trai din spaţiul locativ sau chiar te poţi orienta către o nouă locuinţă. Relaţiile cu cei aflaţi peste hotare vor cunoaşte revigorări. Astrele îţi sugerează să-ţi schimbi filozofia de viaţă şi să fii mai deschis către divinitate şi implicaţiile ei în viaţa cotidiană.

Horoscopul anului 2018 pentru Taur

Este anul marilor schimbări de personalitate și lămuririi multor chestiuni personale și profesionale.

Incepe o noua era. Uranus trece granite catre Taur, in mai 2018, dupa 8 ani de stat in Berbec. Incepe, deci, un proces de castigare a libertatii, dar si de creativitate dincolo de limitele cunoscute de Tauri.

În perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, Uranus va tranzita Semnul tău solar, dinamizându-ți personalitatea, felul de a fi și felul în care te raportezi la ceilalți și la evenimentele cotidiene. Atributele tale caracteristice, calmul, răbdarea, perseverența, discreția vor fi răscolite, înlăturate pe alocuri, ieșind la iveală o fațetă personală cu totul nouă. Controlează-ți stările și reacțiile, deoarece poți strica relații și situații bune.

Sănătatea rămâne în continuare vulnerabilă, deci e bine să fii prudent și atent la semnalele corpului tău. Odihnește-te conștient, adoptă o dietă potrivita și ține legătura cu diverși specialiști în sănătate.

Foarte animat este segmentul socio-profesional, evidențiindu-se conflictele deschise la locul de muncă, mai ales cu femeile. Ia aminte la tot ce se petrece în sfera profesională, pentru că se desfășoară premisele a ceea ce va urma în anii următori.

Financiar, pentru Tauri nu sunt tranzite semnificative, totusi, banii lor vin mai usor din parteneriate/colaborari si in urma curajului de a-si urma ideile, oricat de indraznete ar fi. Profesional, insa, vor avea de facut ajustari serioase si isi vor da seama ca au acceptat cam mult sa se complaca in situatii neonorabile, asa ca e necesar sa schimbe radical niste aspecte in acest sens.

Relațiile familiale, relațiile profesionale, relațiile cu anturajul apropiat se activează datorită producerii eclipselor pe Semnele Leu, Vărsător și Rac. Schimbări majore de mentalitate, reconfigurarea acestor relații, desprinderea de situațiile care s-au dovedit perimate. În plan partenerial sunt posibile căsătoria, divorțul, desprinderea de colaborări vechi și implicarea în altele cu totul noi. 

Din punct de vedere sentimental, traiesc o perioada cum nu au mai cunoscut demult probabil, cu pace, liniste si bunastare, in relatia de cuplu si in tot ce inseamna dezvoltarea unor parteneriate si relatii importante. Unii Tauri se vor casatori in 2018 sau isi schimba statutul relational intr-un fel sau altul.

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii