Zodia Taur

Horoscopul zilei de sambata, 26 mai 2018 pentru Taur

Relatiile parteneriale te provoaca mult la sfarsitul acestei saptamani. Din cand in cand este nevoie sa privesti atent la ceilalti, pentru ca ei sunt fațete ale tale. Posibil ca unele sa-ti displacă total, dar ai multe sanse de a le imbunatati. Fii un bun colaborator sau partener de viata si accepta-ti pe ceilalti asa cum sunt. Astfel vei primi respectul, admiratia si tot sprijinul din partea celorlalti.

20 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru zodia Taur

Taur - Moralitatea Taur - Moralitatea

Daca te observiin aceste zile analizand unele aspecte din viata ta din punctul de vedere al moralitatii, ia aminte ca aceasta nu face altceva decat sa iti scada energia, in functie de limitele inguste ale ratiunii ei. Moralitatea are la baza doar idei rigide si preconcepute, catalogand lucrurile doar in nuante de alb sau negru. Este important sa-ti amintesti ca toate aceste judecati ale mintii nu sunt altceva decat rezultatul conditionarilor de pana acum si sa alegi sa percepi, de acum inainte, viata asa cum este ea.

Horoscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru Taur

Este nevoie să te ocupi de membrii familiei și de îndatoririle gospodărești. Sunt posibile discuții aprinse, însă depinde numai tine cum gestionezi lucrurile spre binele tuturor. Luni este o zi deosebită, cu o energie aparte, de aceea se pot produce avarii în spațiul locativ. Prudență, răbdare, toleranță! În plan sentimental apar răsturnări de situație. Ai nevoie de mai multă afecțiune și sprijin moral din partea celor dragi, dar acestea, deocamdată, întârzie să apară. Schimbări clare în segmentul muncii și al sănătății!

Horoscopul lunii Mai pentru Taur

Beneficiezi de multă energie în prima parte a lunii. Sunt momente excelente pentru a te ocupa mai mult de sufletul și trupul tău. Corpul fizic îți este destul de vulnerabil, de aceea fii prudent. Sunt posibile accidentări, răniri sau chiar intervenții chirurgicale. Tendința de a fi combativ este la cote înalte. Evită provocările celorlalți, dar abține-te și tu de la a-i provoca pe ceilalți. Din vina ta se pot destrăma relații bune. După 15 Mai, accentul vieții cotidiene se va muta în sectorul financiar. Vei fi mult mai interesat de veniturile tale obținute din activitatea desfășurată la un loc de muncă. Oricum se anunță perioade de câștig material. Atenție că banii, așa cum îți vor veni, tot așa se vor și duce. Rezumă-te doar la cheltuielile strict necesare, pentru că norocul la bani va ține destul de puțin. Final de etapă de câștiguri de la și prin alții. Este vorba despre banii și bunurile deținute în comun cu un partener de viață sau de afaceri. Se poate sfârși o colaborare din care câștigai bani, un partaj în urma unui divorț sau poate fi vorba despre demersuri legate de moșteniri.

Horoscopul anului 2018 pentru Taur

Este anul marilor schimbări de personalitate și lămuririi multor chestiuni personale și profesionale.

Incepe o noua era. Uranus trece granite catre Taur, in mai 2018, dupa 8 ani de stat in Berbec. Incepe, deci, un proces de castigare a libertatii, dar si de creativitate dincolo de limitele cunoscute de Tauri.

În perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, Uranus va tranzita Semnul tău solar, dinamizându-ți personalitatea, felul de a fi și felul în care te raportezi la ceilalți și la evenimentele cotidiene. Atributele tale caracteristice, calmul, răbdarea, perseverența, discreția vor fi răscolite, înlăturate pe alocuri, ieșind la iveală o fațetă personală cu totul nouă. Controlează-ți stările și reacțiile, deoarece poți strica relații și situații bune.

Sănătatea rămâne în continuare vulnerabilă, deci e bine să fii prudent și atent la semnalele corpului tău. Odihnește-te conștient, adoptă o dietă potrivita și ține legătura cu diverși specialiști în sănătate.

Foarte animat este segmentul socio-profesional, evidențiindu-se conflictele deschise la locul de muncă, mai ales cu femeile. Ia aminte la tot ce se petrece în sfera profesională, pentru că se desfășoară premisele a ceea ce va urma în anii următori.

Financiar, pentru Tauri nu sunt tranzite semnificative, totusi, banii lor vin mai usor din parteneriate/colaborari si in urma curajului de a-si urma ideile, oricat de indraznete ar fi. Profesional, insa, vor avea de facut ajustari serioase si isi vor da seama ca au acceptat cam mult sa se complaca in situatii neonorabile, asa ca e necesar sa schimbe radical niste aspecte in acest sens.

Relațiile familiale, relațiile profesionale, relațiile cu anturajul apropiat se activează datorită producerii eclipselor pe Semnele Leu, Vărsător și Rac. Schimbări majore de mentalitate, reconfigurarea acestor relații, desprinderea de situațiile care s-au dovedit perimate. În plan partenerial sunt posibile căsătoria, divorțul, desprinderea de colaborări vechi și implicarea în altele cu totul noi. 

Din punct de vedere sentimental, traiesc o perioada cum nu au mai cunoscut demult probabil, cu pace, liniste si bunastare, in relatia de cuplu si in tot ce inseamna dezvoltarea unor parteneriate si relatii importante. Unii Tauri se vor casatori in 2018 sau isi schimba statutul relational intr-un fel sau altul.

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii