Zodia Taur

Horoscopul zilei de marti, 13 aprilie 2021 pentru Taur

Luna este plasata astazi in zodia ta, iar aspectele sunt frumoase, asa ca nu ezita sa pui in practica niste idei ori sa demarezi niste proiecte la care te gandesti de mai multa vreme. E timpul sa-ti activezi relatiile, sa apelezi la o serie de cunostinte care crezi ca te-ar putea sprijini, sa impartasesti celor din jur intentiile tale.

20 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 12 - 18 aprilie 2021 pentru zodia Taur

Taur - The Camel Boy Taur - The Camel Boy

Daca in aceasta saptamana te simti suprasolicitat la locul de munca, ar fi indicat sa soliciti ajutor. Astfel iti vor iesi in cale exact acei oameni necesari, pentru a gestiona situatiile, care te depasesc. E posibil chiar sa primesti un sfat intelept, de la o persoana apropiata, care iti poate da idei pentru o mai buna organizare. Indiferent de situatie, acesta este un semn ca atunci cand ceri, primesti ceea ce ai nevoie. Sincronicitatea este implicata atunci cand soliciti asistenta, iar Universul iti pune la dispozitie toate instrumentele utile.

Horoscopul saptamanii 12 - 18 aprilie 2021 pentru Taur

În primele zile ale săptămânii ocupă-te de treburile tale personale, stabilește-ți planuri de îngrijire coporală, dar și întâlniri cu prietenii sa vizite în locuri dragi. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că ar fi bine să lași grijile deoparte. Sunt momente favorabile pentru a lua decizii importante în plan financiar. Este posibil să primești salariul, o primă, cadouri sau favoruri, care cumva încheie o etapă de câștig din activitatea profesională desfășurată. În weekend se întrezăresc întâlniri cu prietenii sau călătorii pe distanțe scurte.

Horoscopul lunii Aprilie pentru Taur

Ar fi bine să te menajezi în prima parte a lunii, pentru că sănătatea este vulnerabilă și există un risc mărit de a se evidenția afecțiuni ale capului si sistemului renal. Discreția și discuțiile tăinuite cu persoanele de încredere din anturajul apropiat sunt binevenite. Există conflicte mocnite între colegi care au repercusiuni asupra poziției tale în cadrul colectivului de lucru sau asupra desfășurării activității tale profesionale. Relațiile parteneriale se modifică în preajma datei de 27 Aprilie, în sensul că se va finaliza o etapă importantă. Poate fi vorba despre separare sau divorț sau în cazul unei colaborări, aceasta fie se încheie, fie își modifică radical termenii și condițiile de desfășurare. În plan financiar vor apărea turnuri deosebite și vizavi de banii și bunurile folosite și administrate împreună cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii, și în cea ce privește beniturile tale obținute la locul de muncă. Relații apropiate dinamice și călătorii scurte.     

Horoscopul anului 2021 pentru Taur

Iată un an în care te vei transforma foarte mult. Răscolirile sufletești vor fi mari, emoțiile exacerbate, iar tendința de a respinge tot ce vine de la ceilalți va fi accentuată. Persoalitatea ta continuă procesul de transformare, evidențiindu-se o latură total necunoscută celorlalți, în perioada 6 Ianuarie – 4 Martie. Pe de altă parte, aspectele pozitive din structura Ființei tale interioare se vor evidenția în perioda 14 Aprilie – 9 Mai. Găsește un echilibru între tine și ceilalți, între tine și evenimentele înconjurătoare, pentru că tu și numai tu îți poți gestiona viața așa cum îți dorești și, mai ales, cum ai nevoie. Oricum, va fi un an de neuitat pentru tine, cu efecte pe termen lung, demn de marcat într-un jurnal personal. Plus că în Semnul tău zodiacal Taur, se construiește pe 19 Noiembrie una din cele patru eclipse ale anului 2021, eclipsă ce va marca finalul, neclar în mare parte, unei etape de viață.

Sănătatea este vulnerabilă în nota deja cunoscută, însă apar și îmbunătățiri deosebite abia în partea a doua a anului. Este bine să echilibrezi activitățile cotidiene, cele profesionale cu odihna și timpul alocat îmbunătățirii stării tale de spirit, deoarece oboseala și afecțiunile vechi își vor spune, frecvent, cuvântul. O perioadă foarte delicată este cuprinsă între 6 Ianuarie și 4 Martie, perioadă în care chiar ar fi bine să ții cont de semnalele organismului și să urmezi sfaturile specialiștilor în sănătate.

Relațiile cu celalți se modifică în funcție de starea ta de moment. Cum stările tale de spirit și reacțiile vor fi total imprevizibile și de nerecunoscut de către ceilalți, există riscul să strici gratuit situații și relații bune, ce ar trebuie cultivate pe termen lung.

Relațiile cu prietenii și relațiile cu protectorii din câmpul muncii sunt cele mai răscolite în acest an, modificându-se radical și definitiv. În perioada 13 Mai – 29 Iulie, energiile astrale te vor ajuta să finalizezi etape începute acum șase-dosprezece ani, pregătind în același timp, terenul pentru dezvoltarea altor relații în acest sens. De asemenea, se vor evidenția proiecte socio-profesionale noi, implicarea în acțiuni umanitare, tendința de a te alătura unor grupuri cu scopuri umanitare. Se recomandă prudență, deoarece predomină minciuna și iluziile.

Relațiile parteneriale sunt surprinzătoare prin prisma faptului că tu vei declanșa schimbări fără precedent, atât în relația de cuplu, cât și în relațiile de colaborare profesională.

Reconfigurarea mentalității, revenirea asupra unor decizii luate în anii anteriori, decizii legate de parcursul tău personal și profesional se vor evidenția în a doua parte a anului. Ai nevoie de un sistem nou de valori morale, spirituale, materiale, care să te sprijine pe termen lung în tot ce dorești să faci.

Segmentul profesional este cel mai răscolit segment de viață în acest an, deoarece energia astrală existentă în acest segment va răscoli profund, tot ce ține de relații profesionale cu șefi, autorități, colegi, de regimul muncii, de activitatea profesională propriu-zisă. Se încheie un capitol, se deschide un altul. Se conturează noi direcții profesionale, greu de anticipat și chiar de accepat la prima vedere. Totul este să fii încrezător și să te deschizi noului sub toate formele lui. Sunt șanse deosebite de a-ți alege un alt domeniu profesional, indiferent de vârstă, de sex sau de ceea ai lucrat până acum sau indiferent pentru ce te-ai pregătit printr-o formă de școlarizare până acum.

Trei eclipse se formează pe Axa zodiacală Săgetător-Gemeni, în zilele de 26 Mai, 10 Iunie și 4 Decembrie, marcând schimbări financiare, atât în ceea ce privește veniturile pe care le obții la locul de muncă, cât și în ceea ce privește banii și bunurile pe care le folosești și le administrezi împreună cu alții.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: învață de la toată lumea din jurul tău și din toate experiențele; acceptă și alte fațete ale realității înconjurătoare și ale oamenilor; uneori adevărul doar tare, însă ai nevoie de el, pentru a evolua și a te desprinde de un trecut perimat.

Cugetarea anului 2021 pentru Tauri: Distanța sporește farmecul.” - Tacit

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii