Zodia Taur

Horoscopul zilei de joi, 07 iulie 2022 pentru Taur

Se pare ca astazi te gandesti doar la activitatile de la serviciu. Relatiile colegiale sunt destul de tensionate, dar poti depasi cu bine orice neplacere. Pe de alta parte, sanatatea iti poate da batai de cap. Ocupa-te doar de treburile usoare si dozeaza-ti eforturile. Evita pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Spre seara, cele mai recomandate activitati sunt cele culturale, dar si odihna.

20 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 04 - 10 iulie 2022 pentru zodia Taur

Taur - Calatoria Taur - Calatoria

In aceasta saptamana calatoria este pentru tine tema centrala, aceasta putand fi una in plan subtil, in interiorul fiintei tale, sau in plan exterior, printr-o deplasare al carei scop final iti este deocamdata necunoscut. Usurinta pe care o vei avea pe parcursul acestor zile te ajuta sa poti avea unele revelatii profunde legate de aspecte din viata ta, ce iti pot aduce schimbarea asteptata. Ramai in miscare, chiar daca uneori incetinesti sau maresti ritmul, fiind atent si prezent la tine insuti si la ce se afla in jurul tau.

Horoscopul saptamanii 04 - 10 iulie 2022 pentru Taur

Se pare că orice altceva apare în jurul tău, gândurile îți vor fi îndreptate către aventuri, distracţii şi iubiri în primele zile ale săptămânii. Tipic naturii tale conservatoare vei persevera în dorințele tale și cu greu vei putea trece la un alt subiect. Noroc că astrele veghează atent asupra ta şi îți mai temperează elanul, chiar dacă nu-ți prea convine acest lucru. Pe 6 și pe 7 Iulie, stările sufleteşti fluctuează destul de mult, recomandabilă fiind retragerea din cotidian şi meditaţia atentă la tot ce se petrece în jurul tău. La sfârșitul săptămânii au succes activitățile comune cu ceilalți.

Horoscopul lunii Iulie pentru Taur

Până pe 22 Iulie sunt favorizate călătoriile pe distanţe scurte alături de prietenii apropiaţi sau de rude. Întâlnirile şi dialogurile cu cei dragi vor fi agreabile, iar sfaturile şi poveştile tale vor fi ascultate cu mult interes. În preajma datei de 13 ale lunii se întrezărește un succes de natură intelectuală, dar și relaţii noi şi de bună calitate cu oameni deosebiţi. De asemenea, astrele îţi susţin instruirea personală, îndemnându-te să parcurgi un program educativ. Procesele de învăţare-evaluare sunt bine aspectate, aşa încât poţi susţine cu succes examene, probe sau interviuri. Relaţiile cu membrii familiei sunt bune, iar dialogurile cu aceştia îţi vor aduce lămuriri importante legate de neamul din care provii.

Horoscopul anului 2022 pentru Taur

Anul 2022 este foarte interesant pentu tine, fiind probabile salturi evolutive importante. Personalitatea ta va atrage în continuare admiratori, dar și persoane mai puțin încântate sau interesate să-ți fie alături. Manifestările tale vor fi surprinzătoare, atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău.

Pentru că energia astrală a anului este puternic atrasă de corpul tău fizic, sănătatea poate avea de suferit. De aceea, este bine să-ți echilibrezi programul cotidian, astfel încât să ai suficient timp și pentru odihnă, relaxare, cât și pentru muncă sau studiu. Foarte probabil să abordezi terapii neconvenționale noi, pe care le vei folosi, cu succes, multă vreme de acum încolo.

Relațiile cu ceilalți sunt dinamice. Unele se vor destrăma, făcându-se loc pentru altele de o mai bună calitate. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat vor intra într-un con de umbră începând cu 14 Aprilie. Este nevoie de prudență, deoarece gândirea și comunicarea vor fi distorsionate și de aici poate apărea un șir lung de neînțelegeri și neplăceri, ce vor duce, inevitabil, la dizolvări în relațiile existente.

În relațiile familiale și în mediul domestic se conturează aspecte favorabile, discuții fructoase cu membrii familiei și cu neamurile, plus evenimente care îi reunesc pe cei dragi în chip minunat. Vor fi momente bune pentru rezolvarea treburilor gospodărești și pentru aspecte privitoare la bunurile patrimoniale și la moșteniri.

Relațiile sentimentele și cele cu copiii se vor desfășura în nota cunoscută, intervenind, din când în când, diferențele de opinie, de generație, de crez, sau de ideal personal. Lunile August și Noiembrie pot umbri bunul mers al iubirii în viața ta, însă vor fi aspecte ușor de gestionat cu puțin efort și bunăvoință.

Relațiile parteneriale sunt cele mai active, pentru că cele patru eclipse ce se formează de-a lungul anului 2022 sunt pe Axa zodiacală Taur-Scorpion. Așadar, două eclipse vor fi în Semnul tău solar Taur, iar alte două în Semnul opus Scorpionul. Drept consecință, se anunță reconfigurări majore între tine și partenerul de viață și cei de afaceri/ colaboratori, finaluri neașteptate și bruște, începuturi surprinzătoare.

Segmentul profesional se va remarca în mod special prin relațiile cu șefii, prin poziția ta în cadrul unui colectiv de lucru sau prin sarcinile de lucru ce îți revin. Este probabil să obții un post de conducere sau îndatoriri profesionale dificile. Relațiile cu persoanele din mediul socio-profesional se vor reconfigura, astfel că cei care te-au susținut în anii anteriori își vor retrage susținerea și apar alții în mod discret.

Din perspectiva financiară există fluctuații în mod special la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Sursele tale de venit se vor schimba, astfel că pot exista perioade cu bani puțini sau deloc. Sunt binevenite economiile de orice fel: de bani, de bunuri, de discuții, de relații.

Cugetarea anului 2022 pentru Tauri: „Natura dă îndeajuns pentru a satisface nevoile naturale.” – Seneca cel Tânăr

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii