Zodia Taur

Horoscopul zilei de miercuri, 20 martie 2019 pentru Taur

Ziua este favorabila unui tip de relaxare care implica contactul cu natura sau cu animalele gradinaritul sau pentru a mesteri ceva din care sa iasa un obiect decorativ. De asemenea, responsabilitatile legate de copii te tin ocupat dar, in acelasi timp, te poti bucura de timpul petrecut impreuna, cu conditia sa nu devii prea exigent. Ai acum ocazia sa constientizezi necesitatea axarii pe prioritatile din viata ta.

20 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 martie 2019 pentru zodia Taur

Taur - Clipa de clipa Taur - Clipa de clipa

Singurul moment pe care il ai este momentul prezent, ceea ce se petrece aici si acum. Orice alte ganduri legate de trecut sau viitor nu sunt altceva decat atasamente, proiectii, planuri, care iti distrag atentia de la ce se intampla in viata ta clipa de clipa. Oportunitatile pe care le tot cauti sunt langa tine, doar fii atent pentru a le vedea si bucura-te de ele. Un bun exercitiu pentru a vindeca o situatie din prezent, mai putin placuta, este sa o inconjori cu lumina si iubire, pe ea si toti cei implicati. Pastreaza in minte o atitudine pozitiva si iubitoare, manifestata in gandurile si sentimentele tale si lasa-te surprins de ceea ce vei primi.

Horoscopul saptamanii 18 - 24 martie 2019 pentru Taur

La locul de muncă se întrezărește finalul unei etape, întrucât în Semnul Balanței se formează aspectul de Lună plină. Activitățile profesionale le vei desfășura mai ușor, iar sprijinul colegilor va fi excelent. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului renal și pe segmentele capului. Alimentează-te sănătos, odihnește-te și, la nevoie, apelează la sfaturile specialiștilor. Evită, pe cât posibil în zilele de 21 și 22 Martie, analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale. A doua parte a săptămânii evidențiază momente interesante pentru relațiile parteneriale, astfel că negocierile, dezbaterile pe teme și activități comune se pot desfășura în chip nebănuit. Weekend-ul aduce cheltuieli și chestiuni financiare alături de cei dragi. De bun augur ar fi sa oferi cadouri celor dragi. Și tu vei primi cel puțin laude bine meritate plus cadouri marunte dar, încântătoare.

Horoscopul lunii Martie pentru Taur

Evenimentul lunii si, de fapt, al anului este intrarea planetei Uranus in semnul Taur pentru 7 ani de zile, ceea ce inseamna revolutie in viata acestor nativi, pe mai multe paliere. Incepe un proces de dezvoltare, de evolutie si emancipare, de reinventare. Efectele se pot resimti in viata de cuplu sau in cadrul unor parteneriate, prin aceea ce Taurii pretind mai mult spatiu, mai multa libertate de miscare si tind sa se detaseze, chiar sa se indeparteze de oamenii sau contextele care ii sufoca.

Luna Martie este foarte potrivita si pentru evaluarea relatiilor, mai ales a relatiei amoroase. Taurii e bine sa se uite cu atentie in miezul oricarei relatii care conteaza, pentru a vedea in ce stadiu se afla si in ce masura e cazul sa aduca niste imbunatatiri. Nu e exclus ca acesti nativi sa inteleaga acum mai bine ce inseamna sa oferi si sa primesti iubire, care sunt nevoile lor emotionale si cum si le pot acoperi.

Atentie la mesajele cu iz de barfa sau la neintelegerile care apar din cauza denaturarii adevarului si a rastalmacirii mesajelor transmise in anturaj.

In alta ordine de idei, din punct de vedere al carierei, este un moment excelent pentru orientarea spre zone mai creative si mai potrivite. Apar oportunitati, idei noi, solutii inedite si exista multa inspiratie mai ales pentru Taurii care isi cauta drumul profesional potrivit.

Horoscopul anului 2019 pentru Taur

Un an de mare anvergură pentru tine, deoarece din această Primăvară, respectiv din 6 Martie, în Semnul tău zodiacal se instalează planeta Uranus, pentru mulți ani de acum încolo. Personalitatea ta se va remarca în mod deosebit în peisajul cotidian. La nivelul structurii tale interioare va începe un amplu proces de reconstrucție, astfel că toate dorințele și planurile îți vor fi complet altele spre finele acestui an.

În perioada 1 Ianuarie – 15 Februarie se vor accentua problemele de sănătate. Sunt cele cunoscute deja, dar acum este vorba despre o tușă finală, iar aceasta poate fi una neobișnuită.

Intervalul 1 Martie – 1 Aprilie îți aduce multă energie, astfel că este posibil să te simți copleșit, bulversat, cu o dorință de nestăvilit de a muta munții din loc. Înțelept este să-i lași la locul lor și tu, din când în când, să faci o plimbare la propriu, pe orice munte din apropiere.

Cum sănătatea este strâns legată de muncă, de eforturile mentale și fizice, inclusiv domeniul profesional și relațiile colegiale vor fi răscolite. Tendința de a te implica în tot soiul de activități va fi accentuată pe tot parcursul anului, iar selectarea acestora va părea dificilă. Energia vitală îți va crește foarte mult din 6 Martie, existând riscul să-ți dispersezi eforturile în inutilități.

Cele cinci eclipse din acest an îți oferă efecte în segmentul relațiilor cu străinătatea, în plan familial și domestic și în relațiile cu anturajul apropiat. De asemenea se vor evidenția călătoriile, studiile, abordarea unor noi filozofii de viață.

Pe 6 Ianuarie se formează eclipsa parțială de Soare în Semnul Capricornului, deschizându-ți culoare noi și favorabile în planul relațiilor cu străinătatea. Se vor accentua colaborările cu parteneri de străini, călătoriile în străinătate, studiile pe termen lung, cele universitare, cele în străinătate sau departe de casă. Ceea ce se declanșează la acest moment va cunoaște reconfigurări sau finaluri, după caz, pe 17 Iulie, când se va forma o altă eclipsă parțială de Lună tot în Capricorn. Spre finele anului, respectiv pe 26 Decembrie se încheie o secvență importantă, dar se deschide o alta, cu ajutorul influxurilor primite de la a treia eclipsă inelară de Soare formată tot în Capricorn. În urma evenimentelor de peste an îți vei schimba radical sistemul valorilor morale și spirituale, îmbrățișând alte viziuni asupra vieții.

Segmentul domestic și relațiile cu membrii familiei, relațiile cu neamurile se vor evidenția de-a lungul lunii Ianuarie, mai ales în intervalul 19 – 23, când se va forma eclipsa totală de Lună în Semnul Leului. Este vorba despre finalul unor episoade personale, care au început și s-au desfășurat pe parcursul anilor anteriori, iar acum este o tușă finală. Sunt posibile aspecte domestice de genul schimbarea locuinței, vânzări-achiziționări de bunuri patrimoniale, discuții aprinse cu neamurile, mai ales în perioada 2 Iulie – 20 August, descoperirea unor secrete de familie care cumva îți afectează statutul socio-profesional sau buna desfășurare a muncii de la serviciu. 

În relațiile cu anturajul apropiat se produc schimbări, pentru că nu vei mai rezona cu persoanele cunoscute demult. Cum personalitatea ta se reconstruiește din temelii, vei avea nevoie de alți prieteni, de alte cunoștințe, de oameni de la care ai ce să înveți și să aplici cu succes în viața ta. Pe 2 Iulie se va construi o eclipsă totală de Soare în Semnul Racului, moment ce va marca debutul unei etape noi și deosebite în aceste relații. Unii se depărtează de tine, alții se apropie, fie că este vorba despre rude, fie că este vorba despre prieteni sau simple cunoștințe.

Foarte importante vor fi de-a lungul întregului an călătoriile și studiile de orice fel și planurile în acest sens pe termen lung. Se va evidenția dorința și putința de a învăța, de a studia, de a te documenta, de a aborda discipline la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. Astfel te vei implica în studii deosebite care te vor influența pe termen lung și te vor ajuta să faci salturi evolutive importante.

Segmentul financiar se reconfigurează în mod special secțiunea bani, bunuri comune cu alții, chestiunile referitoare la moșteniri, partaje personale sau profesionale. Se vor deschide alte variante de câștig din colaborări, însă evită acumularea datoriilor.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: fii deschis la schimbări, ele se vor produce - vrei, nu vrei, însă cu cât vii tu mai repede în întâmpinarea lor, cu atât mai bine pentru tine; renunță la conservatorism și la fixismele învechite; ia-ți minivacanțe regulate și stai cât mai mult în natură, departe de forfota cotidiană; fii alături de persoanele din anturajul apropiat și implică-te serios în aceste relații, deoarece îți vor folosi pe termen lung; lărgește-ți orizontul cunoașterii prin studii și prin dialoguri cu oameni deosebiți, prin participarea la seminarii, conferințe pe teme spirituale și filozofice.

Cugetarea anului 2019 pentru Tauri: „Oamenii nu vor accepta și nu-și vor îndeplini fără constrângere sarcinile îndreptate spre binele lor.” – G. Washington

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii