Zodia Taur

Horoscopul zilei de joi, 17 iunie 2021 pentru Taur

Ziua este favorabila alcatuirii planurilor profesionale si stabilirii unui program cotidian, atat personal, cat si pentru locul de munca. Ar fi bine sa ai in vedere imbunatatirea competentelor profesionale. Gandeste-te la parcurgerea unui stagiu de pregatire profesionala, fie intr-un cadru institutionalizat, fie personalizandu-ti tu o serie de studii de caz si de informari din surse diverse necesare, potrivite domeniul in care lucrezi.

20 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 14 - 20 iunie 2021 pentru zodia Taur

Taur - Making a Choice Taur - Making a Choice

Daca ii lasi in continuare pe altii sa ia decizii in locul tau, aceasta nu-ti usureaza situatia in care te afli. Renunta la a mai face compromisuri, doar pentru ca ti-e frica sa infrunti consecintele alegerilor tale. Nimic nu este atat de grav pe cat pare, iar tu ai la dispozitie, indiferent de situatie, o multime de alte posibilitati din care poti alege.  Oricand poti schimba directia si sa optezi pentru o alta ruta. Indiferent cat de amenintatoare poate parea situatia actuala, incearca sa o privesti cu umor, caci rasul deschide usa vindecarii. 

Horoscopul saptamanii 14 - 20 iunie 2021 pentru Taur

Diverse răsturnări de situaţie se pot petrece în segmentul domestic. Posibil să fii nevoit să te ocupi urgent de treburi gospodărești restante, reparații sau de nevoile unui membru al familiei. Este bine să ții cont ce de cele sugerate de sufletul tău și să ai încredere în intuiția ta. În zilele de 16 şi 17 Iunie îți vine cheful de distracţii şi amor. Prietenii îți pot pune beţe în roate, dar dorinţa este atât de mare şi totul în jur atât de fascinant, că vor depăşi orice obstacol fără probleme. Totuși, fii prudent și evită excesele sau aventurile frivole. Sfârşitul săptămânii îți aduce în atenție sarcinile de lucru de la serviciu, dar și niscai probleme de sănătate.

Horoscopul lunii Iunie pentru Taur

Cheltuielile reprezintă o temă importantă pe tot parcursul lunii Iunie. Veniturile tale cresc suficient, încât să-ți permiți atât mofturilor personale, cât și să dăruiești celor dragi câte un mic cadou. A doua parte a lunii evidențiază relațiile cu anturajul apropiat, dar și călătoriile pe distanțe scurte. Este o perioadă bună pentru a asimila cunoștințe noi, pentru discuții folositoare, dar și pentru plimbări usoare în aer liber. Menține prudența în relațiile parteneriale, întrucât unele se pot destrăma în mod zgomotos. Totuși lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc și nu forța nota. Ce trebuie să se finalizeze este bine să se finalizeze acum. În preajma datei de 10 Iunie sunt posibile cheltuieli majore pe taxe, facturi sau cineva drag va avea nevoie de susținerea ta financiară. Cheltuiește și consumă strictul necesar.

Horoscopul anului 2021 pentru Taur

Iată un an în care te vei transforma foarte mult. Răscolirile sufletești vor fi mari, emoțiile exacerbate, iar tendința de a respinge tot ce vine de la ceilalți va fi accentuată. Persoalitatea ta continuă procesul de transformare, evidențiindu-se o latură total necunoscută celorlalți, în perioada 6 Ianuarie – 4 Martie. Pe de altă parte, aspectele pozitive din structura Ființei tale interioare se vor evidenția în perioda 14 Aprilie – 9 Mai. Găsește un echilibru între tine și ceilalți, între tine și evenimentele înconjurătoare, pentru că tu și numai tu îți poți gestiona viața așa cum îți dorești și, mai ales, cum ai nevoie. Oricum, va fi un an de neuitat pentru tine, cu efecte pe termen lung, demn de marcat într-un jurnal personal. Plus că în Semnul tău zodiacal Taur, se construiește pe 19 Noiembrie una din cele patru eclipse ale anului 2021, eclipsă ce va marca finalul, neclar în mare parte, unei etape de viață.

Sănătatea este vulnerabilă în nota deja cunoscută, însă apar și îmbunătățiri deosebite abia în partea a doua a anului. Este bine să echilibrezi activitățile cotidiene, cele profesionale cu odihna și timpul alocat îmbunătățirii stării tale de spirit, deoarece oboseala și afecțiunile vechi își vor spune, frecvent, cuvântul. O perioadă foarte delicată este cuprinsă între 6 Ianuarie și 4 Martie, perioadă în care chiar ar fi bine să ții cont de semnalele organismului și să urmezi sfaturile specialiștilor în sănătate.

Relațiile cu celalți se modifică în funcție de starea ta de moment. Cum stările tale de spirit și reacțiile vor fi total imprevizibile și de nerecunoscut de către ceilalți, există riscul să strici gratuit situații și relații bune, ce ar trebuie cultivate pe termen lung.

Relațiile cu prietenii și relațiile cu protectorii din câmpul muncii sunt cele mai răscolite în acest an, modificându-se radical și definitiv. În perioada 13 Mai – 29 Iulie, energiile astrale te vor ajuta să finalizezi etape începute acum șase-dosprezece ani, pregătind în același timp, terenul pentru dezvoltarea altor relații în acest sens. De asemenea, se vor evidenția proiecte socio-profesionale noi, implicarea în acțiuni umanitare, tendința de a te alătura unor grupuri cu scopuri umanitare. Se recomandă prudență, deoarece predomină minciuna și iluziile.

Relațiile parteneriale sunt surprinzătoare prin prisma faptului că tu vei declanșa schimbări fără precedent, atât în relația de cuplu, cât și în relațiile de colaborare profesională.

Reconfigurarea mentalității, revenirea asupra unor decizii luate în anii anteriori, decizii legate de parcursul tău personal și profesional se vor evidenția în a doua parte a anului. Ai nevoie de un sistem nou de valori morale, spirituale, materiale, care să te sprijine pe termen lung în tot ce dorești să faci.

Segmentul profesional este cel mai răscolit segment de viață în acest an, deoarece energia astrală existentă în acest segment va răscoli profund, tot ce ține de relații profesionale cu șefi, autorități, colegi, de regimul muncii, de activitatea profesională propriu-zisă. Se încheie un capitol, se deschide un altul. Se conturează noi direcții profesionale, greu de anticipat și chiar de accepat la prima vedere. Totul este să fii încrezător și să te deschizi noului sub toate formele lui. Sunt șanse deosebite de a-ți alege un alt domeniu profesional, indiferent de vârstă, de sex sau de ceea ai lucrat până acum sau indiferent pentru ce te-ai pregătit printr-o formă de școlarizare până acum.

Trei eclipse se formează pe Axa zodiacală Săgetător-Gemeni, în zilele de 26 Mai, 10 Iunie și 4 Decembrie, marcând schimbări financiare, atât în ceea ce privește veniturile pe care le obții la locul de muncă, cât și în ceea ce privește banii și bunurile pe care le folosești și le administrezi împreună cu alții.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: învață de la toată lumea din jurul tău și din toate experiențele; acceptă și alte fațete ale realității înconjurătoare și ale oamenilor; uneori adevărul doar tare, însă ai nevoie de el, pentru a evolua și a te desprinde de un trecut perimat.

Cugetarea anului 2021 pentru Tauri: Distanța sporește farmecul.” - Tacit

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii