Zodia Taur

Horoscopul zilei de duminica, 21 iulie 2024 pentru Taur

Dorinta de rafinare sufleteasca este mare in zilele acestui weekend. Vizioneaza un spectacol de teatru, un film bun, participa la seminarii pe teme diverse sau stai de vorba cu persoanele din anturajul apropiat pe care le simti pe aceeasi lungime de unda cu tine. Singurele neplaceri pot aparea de la bugetul comun cu cei dragi.

20 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 15 - 21 iulie 2024 pentru zodia Taur

Taur - The Arrow Master Taur - The Arrow Master

Dobandesti pe zi ce trece mai multa claritate si acuratete in lansarea si manifestarea constienta a intentiilor. Astfel, e momentul oportun sa incepi sa alegi sa te concentrezi cu precadere asupra viselor, dorintelor tale si apoi sa le lansezi in Univers, fara a te agata de rezultat. Drumul catre indeplinirea lor si manifestarea acestora in realitate nu depind si nici nu pot fi controlate de tine. Lasa-le libere, stai conectat la Sursa Divina, iar la final vei fi surprins de ce vei obtine. Universul iti sta la dispozitie pentru a crea cu bucurie si usurinta.

Horoscopul saptamanii 15 - 21 iulie 2024 pentru Taur

Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice în prima parte a săptămânii. Se conturează finalul unor parteneriate, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Există detalii ascunse pe care le vei descoperi peste câteva luni, de aceea fii prudent, discret și evită concluziile deocamdată. Există distorsiuni în gândire și comunicare, astfel că discuțiile au loc pe tonuri înalte. Pe de altă parte, o colaborare veche își poate modifica termenii și condițiile de desfășurare. Financiar apar cheltuieli comune cu alții.

Horoscopul lunii Iulie pentru Taur

Până pe 22 ale lunii sunt favorizate călătoriile pe distanţe scurte alături de prietenii apropiaţi sau de rude. Întâlnirile şi dialogurile cu cei dragi vor fi agreabile, iar sfaturile şi poveştile tale vor fi ascultate cu mult interes. În preajma datei de 6 ale lunii se întrezărește un succes de natură intelectuală, dar și relaţii noi şi de bună calitate cu oameni deosebiţi. De asemenea, astrele îţi susţin instruirea personală, îndemnându-te să parcurgi un program educativ. Procesele de învăţare-evaluare sunt bine aspectate.

Horoscopul anului 2024 pentru Taur

În prima jumătate a anului 2024 beneficiezi în continuare de influențele planetei Jupiter în Semnul tău zodiacal, alături de planeta surprizelor, Uranus. Drept urmare, personalitatea ta, modul de relaționare cu ceilalți și felul în care te raportezi la evenimentele înconjurătoare se va modifica definitiv. Este bine să-ți controlezi stările de spirit, deoarece vor fi fluctuante și în consecință reacțiile tale vor uimi pe mulți.

Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești corespunzător întregul an. De mare folos îți sunt plimbările în aer liber, a te ocupa de o grădină, a te juca sau a îngriji un animal de companie.

Pe Axa zodiacală Berbec-Balanță se vor forma două eclipse, evidențiind aspecte medicale și profesionale. Finaluri și începuturi, lumini și umbre, jocuri de culise, reconfigurări personale și profesionale.

La locul de muncă se recomandă prudență. Este forfotă în culisele profesionale, iar conflictele se țes în umbră. Se deschide o etapă nouă în ceea ce privește statutul tău social, profesional și în ceea ce privește relațiile cu șefii.

Segmentul financiar va cunoaște îmbunătățiri începând cu jumătatea lunii Mai. Încet, sigur și discret se vor deschide alte variante de câștig din munca proprie. Frământările profesionale vor atrage după sine schimbări salariale.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt tumultoase în a doua parte a anului. Se întrezăresc discuții aprinse și acțiuni importante alături de aceste persoane. Însă, izul conflictului domnește în fundal.

Relațiile familiale și mediul domestic se vor evidenția începând cu luna Iulie prin acțiuni domestice importante, de anvergură și prin discuții interesante cu neamurile. Este rost de conflict pe termen lung. Revin în atenție, situații și secvențe familiale, patrimoniale și financiare comune cu  membrii familiei și cu unele neamuri.

Călătoriile și studiile reprezintă alte subiecte demne de luat în calcul în a doua jumătate a anului. În Semnul zodiacal Pești se va forma o eclipsă pe 18 Septembrie, ceea ce îți va aduce noutăți legate de călătorii, de studii, însă te va impulsiona să finalizezi unele relații sociale și profesionale. 
——— 
Vrei să știi ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii din viață? Vrei să știi ce momente de cotitură există pentru tine în 2024?

🛒 Comandă AICIHOROSCOP PERSONAL 2024

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii