Zodia Taur

Horoscopul zilei de miercuri, 19 ianuarie 2022 pentru Taur

Astazi, poti discuta cat se poate de amiabil despre planurile tale de cariera cu un superior lipsit de prejudecati. Daca nu te cramponezi de anumite idei si esti dispus la un compromis rezonabil, ai sanse mai mari de castig. Acasa, te bucuri de caldura cu care te inconjoara cei dragi din familie, asa ca poate ar fi o idee buna, sa-i surprinzi placut cu ceva la care nu se asteapta.

20 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 17 - 23 ianuarie 2022 pentru zodia Taur

Taur - Saltul Taur - Saltul

Energia, puterea si forta te inconjoara in aceasta saptamana dandu-ti un imbold pentru a incepe ceva nou. Asuma-ti riscul si renunta la vechile structuri si limitari care te-au tinut pe loc si vei fi cu adevarat uimit de cata vitalitate iti aduce acest salt inainte. Un bun exercitiu, in aceasta perioada, este meditatia – te ajuta sa treci prin momentele de haos in mod echilibrat si cu luciditate. Stai centrat in momentul prezent, observa si lasa-te ghidat in a manifesta tot ce e mai bun pentru tine. Acum este timpul pentru detalii.

Horoscopul saptamanii 17 - 23 ianuarie 2022 pentru Taur

Începutul săptămânii îți aduce în preajmă o mulțime de persoane apropiate, care au nevoie de sprijinul tău moral. Cu unii nu te-ai mai văzut demult și acum este momentul regăsirilor, al poveștilor spuse la un pahar de vorbă și al destăinurilor serioase. Ascultă-i pe ceilalți, dar vorbește puțin despre tine și slăbiciunile tale. Există și profitori în preajma ta, care abia așteaptă să faci sau să zici ceva, care ți-ar dăuna pe termen lung. A doua parte a săptămânii aduce energii favorabile desfășurării treburilor domestice. Este rost de a ajunge la un consens cu membrii familiei și de a rezolva chestiuni patrimoniale. Acordă eforturi și persoanei iubite și copiilor.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Taur

Se întrezăresc cheltuieli importante comune cu alții până pe 24 ale lunii. Este o perioadă favorabilă rezolvării datoriilor, achitării facturilor restante, însă și relaționării cu instituțiile financiare. Mentalul este foarte agitat, iar avalanșa de gânduri care îți inundă mintea, te obosește pe de o parte, iar de pe de alta, te ajută să înțelegi anumite aspecte ale personalității tale ce trebuie îmbunătățite. Planuri de călătorii îndepărtate, discuții cu persoane străine, călătorii propriu-zise, dar și orientarea eforturilor spre abordarea unor cursuri și studii pe termen lung. Relații distorsionate cu șefii și autoritățile. Revin în atenție sitațiile profesionale comune cu colegii-femei. Gândirea și comunicare sunt îngreunate începând cu 14 Ianuarie. Prudență și discernământ!

Horoscopul anului 2022 pentru Taur

Anul 2022 este foarte interesant pentu tine, fiind probabile salturi evolutive importante. Personalitatea ta va atrage în continuare admiratori, dar și persoane mai puțin încântate sau interesate să-ți fie alături. Manifestările tale vor fi surprinzătoare, atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău.

Pentru că energia astrală a anului este puternic atrasă de corpul tău fizic, sănătatea poate avea de suferit. De aceea, este bine să-ți echilibrezi programul cotidian, astfel încât să ai suficient timp și pentru odihnă, relaxare, cât și pentru muncă sau studiu. Foarte probabil să abordezi terapii neconvenționale noi, pe care le vei folosi, cu succes, multă vreme de acum încolo.

Relațiile cu ceilalți sunt dinamice. Unele se vor destrăma, făcându-se loc pentru altele de o mai bună calitate. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat vor intra într-un con de umbră începând cu 14 Aprilie. Este nevoie de prudență, deoarece gândirea și comunicarea vor fi distorsionate și de aici poate apărea un șir lung de neînțelegeri și neplăceri, ce vor duce, inevitabil, la dizolvări în relațiile existente.

În relațiile familiale și în mediul domestic se conturează aspecte favorabile, discuții fructoase cu membrii familiei și cu neamurile, plus evenimente care îi reunesc pe cei dragi în chip minunat. Vor fi momente bune pentru rezolvarea treburilor gospodărești și pentru aspecte privitoare la bunurile patrimoniale și la moșteniri.

Relațiile sentimentele și cele cu copiii se vor desfășura în nota cunoscută, intervenind, din când în când, diferențele de opinie, de generație, de crez, sau de ideal personal. Lunile August și Noiembrie pot umbri bunul mers al iubirii în viața ta, însă vor fi aspecte ușor de gestionat cu puțin efort și bunăvoință.

Relațiile parteneriale sunt cele mai active, pentru că cele patru eclipse ce se formează de-a lungul anului 2022 sunt pe Axa zodiacală Taur-Scorpion. Așadar, două eclipse vor fi în Semnul tău solar Taur, iar alte două în Semnul opus Scorpionul. Drept consecință, se anunță reconfigurări majore între tine și partenerul de viață și cei de afaceri/ colaboratori, finaluri neașteptate și bruște, începuturi surprinzătoare.

Segmentul profesional se va remarca în mod special prin relațiile cu șefii, prin poziția ta în cadrul unui colectiv de lucru sau prin sarcinile de lucru ce îți revin. Este probabil să obții un post de conducere sau îndatoriri profesionale dificile. Relațiile cu persoanele din mediul socio-profesional se vor reconfigura, astfel că cei care te-au susținut în anii anteriori își vor retrage susținerea și apar alții în mod discret.

Din perspectiva financiară există fluctuații în mod special la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Sursele tale de venit se vor schimba, astfel că pot exista perioade cu bani puțini sau deloc. Sunt binevenite economiile de orice fel: de bani, de bunuri, de discuții, de relații.

Cugetarea anului 2022 pentru Tauri: „Natura dă îndeajuns pentru a satisface nevoile naturale.” – Seneca cel Tânăr

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii