Zodia Taur

Horoscopul zilei de miercuri, 29 noiembrie 2023 pentru Taur

Ești tentat sa faci curatenie in relatiile cu cei apropiati. De unele persoane, rude sau prieteni te vei indeparta definitiv, fiind momente excelente de a lasa pe altii, mult mai potriviti si de folos tie, sa vina in preajma ta. Sunt momente bune de a petrece mai mult timp cu membrii familiei. Totodata te-ai putea ocupa pe indelete de treburi gospodaresti ramase restante.

20 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 27 noiembrie - 03 decembrie 2023 pentru zodia Taur

Taur - Outsiderul Taur - Outsiderul

Parcurgi o perioada de tranzitie, iar sentimentul ca esti un outsider iti poate da tarcoale. Singura cale de a fi in deplin acord cu existenta, in acest moment, este interiorizarea, legatura cu centrul fiintei tale. Inceteaza orice lupta cu trecutul si elibereaza-te de vechea durere. Starea de eliberare iti va deschide poarta catre acel loc in care iti doreai sa fii de atata vreme. Daca tu te schimbi in interior, si viata ta se va schimba in exterior. E posibil ca noi prieteni sa intre in viata ta, sau vechi relatii de prietenie sa se transforme.

Horoscopul saptamanii 27 noiembrie - 03 decembrie 2023 pentru Taur

Apar cheltuieli în prima parte a săptămânii, fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pentru a rezolva chestiuni privitoare la casă și membrii familiei. Cumva este vorba despre reluarea unor plăți care au rămas restante sau au fost achitate parțial. Evită datoriile și ai încredere că te vei descurca foarte bine cu toate. Pe de altă parte, sunt șanse de a-ți mări veniturile din activitatea profesională. Relațiile cu anturajul apropiat sunt dinamice prin discuții aprinse și întâlniri deosebite cu oameni erudiți. Este o perioadă bună pentru schimb de informații și pentru a-ți îmbogăți bagajul de cunoștințe cu subiecte noi. În plan domestic se încheie un capitol. desprindere de unele rude și finalul unor demersuri ce țin de bunuri patrimoniale.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru Taur

Până pe 8 Noiembrie vor continua disensiunile la locul de muncă, mai ales cele dintre tine și femeile colege. În segmentul partenerial se evidențiază activitate intensă, se vor rediscuta termenii și condițiile unor colaborări sau o relație de cuplu se redefinește în totalitate. Sunt probabile provocări majore de la și prin alții. În partea a doua a lunii se pot destrăma unele relații personale și profesionale. Este bine să te desprinzi de partenerii care îți pun bețe în roatele treburilor tale sau care s-au dovedit neserioși. Segmentul financiar se dinamizează în a doua parte a lunii. Se întrezăresc variante noi de câștig suplimentar de la și prin alții, pe termen lung, dar și cheltuieli.

 

 

Horoscopul anului 2023 pentru Taur

Pentru tine, anul 2023 este un an favorabil remodelării personale. Contextele astrale te ajută să-ți lărgești orizontul personal și să te orienezi spre alte planuri de viață și spre alte relații. Poate fi dificil la prima vedere, să schimbi ceva în rutina vieții tale cotidiene, însă cu puțin efort și bunăvoință vei rezolva totul cu bine.

Gândirea și comunicarea sunt fluctuante, tensionate, astfel că decizile personale și relațiile cu ceilalți pot avea de suferit. Controlează-ți stările și abordează schimbările cu pași mici, siguri și în ritmul tău.

Sănătatea este foarte vulnerabilă, fapt pentru care, chiar este nevoie să te odihnești, să te relaxezi în mod conștient și să te folosești de sfaturile specialiștilor în sănătate. Se pot evidenția probleme de sănătate ereditare, cronice, dificil de ameliorat dacă le ignori prea mult.

Datorită formării a două eclipse pe Axa zodiacală Scorpion-Taur, raportarea ta la ceilalți și la evenimentele înconjurătoare se va modifica de-a lungul acestui an. Vrei, nu vrei se vor schimba unele relații și situații, predominând finalurile mai mult sau mai puțin înțelese și acceptate.

Relațiile familiale se vor evidenția mult prin discuții aprinse, activități domestice împreună cu membrii familiei și cu neamurile. Este rost de conflict de la și prin femeile-rude, însă în paralel, se vor rezolva situații vechi care țin de moșteniri și patrimoniu familial.

Pentru segmentul profesional se conturează sarcini de lucru diverse, multă forfortă, relații colegiale disonante și conflicte care se desfășoară în umbră. Se deschid etape noi în plan profesional, la nivel de activitate profesională propriu-zisă și la nivel de condiții de muncă, etape favorizate de formarea a două eclipse pe Axa zodiacală Balanță-Berbec. Există detalii importante ascunse, astfel că fii prudent și nu accepta orice pare strălucitor, zgomotos și prea frumos.

Relațiile cu prietenii, aspectele privitoare la proiecte profesionale și relațiile cu protectorii încep un amplu proces de transformare. Sunt probabile excluderi din diverse cercuri socio-profesionale, finalul unor proiecte vechi și a unor relații din câmpul muncii. Încet, sigur și discret se deschid alte variante de relaționare și implicare în activități sociale.

--------

⭐Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023!

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii