Zodia Taur

Horoscopul zilei de sambata, 19 ianuarie 2019 pentru Taur

Sfarsitul acestei saptamani este favorabil intalnirilor cu prietenii apropiati sau excursiilor. Gandirea si comunicarea sunt la cote inalte, dar fereste-te de a vorbi prea mult.. Nemultumirile pot veni de la bani sau din relatiile cu sefii. Cheltuie strictul necesar, evita imprumuturile si fii cat mai discret in relatiile cu cei din jur.

20 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 14 - 20 ianuarie 2019 pentru zodia Taur

Taur - The High Lord of Gratitude and Service Taur - The High Lord of Gratitude and Service

Aceasta perioada este potrivita pentru o introspectie mai profunda in adancul fiintei tale. Intrebarile pe care ar fi de dorit sa ti le pui sunt: te concentrezi mai mult pe atingerea telurilor si te-ai izolat de cei dragi? Iti doresti sa devii special, diferit de ceilalti, sau mai bun decat sunt ei? Acum, provocarea este de a accepta un dar sub forma unei noi perceptii asupra bogatiei si ambitiei. Cand iti schimbi perceptia si te aliniezi, la sinele tau inalt, succesul va fi cu siguranta al tau si te vei conecta la fluxul abundentei.

Horoscopul saptamanii 14 - 20 ianuarie 2019 pentru Taur

Săptămână este importantă la capitolul personalitate. Te vei face remarcat în anturaj prin forţă şi farmec deosebit. Se pare că îţi vei modifica modul de relaţionare cu tot ce te înconjoară. Sinele tău va ieşi la iveală complet schimbat şi cu noi planuri de viaţă. Ești dornic de a te implica în colaborări noi și chiar poți primi oferete viabile. Totuși, în umbră există hibe importante referitoare la orice parteneriat vizat acum. Deocamdată studiază terenul și lasă deciziile pentru o altă perioadă. Apar cheltuieli cotidiene, dar în același timp vin și banii necesari mai ales dinspre locul de muncă sub formă de salariu sau o primă neașteptată. Sunt moment excelente pentru studiu, informare, schimb de idei. Dialoguri și întâlniri importante cu multe persoane din antutajul apropiat. Prudență și măsură în toate!

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Taur

Relațiile cu străinătatea şi călătoriile îndepărtate îți sunt favorizate de astre în prima parte a lunii. Dialogurile cu persoanele străine sau cele despre călătorii vor fi frecvente, existând posibilitatea să ți se ivească o plecare când te aştepți mai puțin. Pentru alți nativi se poate pune problema abordării unor cursuri de lungă durată sau universitare. În acest sens, te vor ajuta aspectele astrale din preajma datei de 06 Ianuarie. Dacă eşti nevoit să susții examene, interviuri sau probe, pregăteşte-te pe îndelete şi fii prudent. Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte, aşa încât bine ar fi să-i dai frâu liber prin vizionarea unor piese de teatru, a unor filme sau prin participarea la seminarii pe teme spirituale. Capitolul financiar se va îmbunătăți substanțial. Te vei putea baza mai mult pe banii și bunurile comune cu lații, plus moștenirile sau partajele. Relațiile cu şefii sau autoritățile sunt tensionate pe toată durata lunii. Imaginea ta în ochii celorlalți şi statutul tău social pot avea de suferit, de aceea fii foarte atent. Relațiile familiale vor cunoaşte răsturnări de situație începând cu 21 Ianuarie. Finlal de capitol domestic.  

Horoscopul anului 2019 pentru Taur

Un an de mare anvergură pentru tine, deoarece din această Primăvară, respectiv din 6 Martie, în Semnul tău zodiacal se instalează planeta Uranus, pentru mulți ani de acum încolo. Personalitatea ta se va remarca în mod deosebit în peisajul cotidian. La nivelul structurii tale interioare va începe un amplu proces de reconstrucție, astfel că toate dorințele și planurile îți vor fi complet altele spre finele acestui an.

În perioada 1 Ianuarie – 15 Februarie se vor accentua problemele de sănătate. Sunt cele cunoscute deja, dar acum este vorba despre o tușă finală, iar aceasta poate fi una neobișnuită.

Intervalul 1 Martie – 1 Aprilie îți aduce multă energie, astfel că este posibil să te simți copleșit, bulversat, cu o dorință de nestăvilit de a muta munții din loc. Înțelept este să-i lași la locul lor și tu, din când în când, să faci o plimbare la propriu, pe orice munte din apropiere.

Cum sănătatea este strâns legată de muncă, de eforturile mentale și fizice, inclusiv domeniul profesional și relațiile colegiale vor fi răscolite. Tendința de a te implica în tot soiul de activități va fi accentuată pe tot parcursul anului, iar selectarea acestora va părea dificilă. Energia vitală îți va crește foarte mult din 6 Martie, existând riscul să-ți dispersezi eforturile în inutilități.

Cele cinci eclipse din acest an îți oferă efecte în segmentul relațiilor cu străinătatea, în plan familial și domestic și în relațiile cu anturajul apropiat. De asemenea se vor evidenția călătoriile, studiile, abordarea unor noi filozofii de viață.

Pe 6 Ianuarie se formează eclipsa parțială de Soare în Semnul Capricornului, deschizându-ți culoare noi și favorabile în planul relațiilor cu străinătatea. Se vor accentua colaborările cu parteneri de străini, călătoriile în străinătate, studiile pe termen lung, cele universitare, cele în străinătate sau departe de casă. Ceea ce se declanșează la acest moment va cunoaște reconfigurări sau finaluri, după caz, pe 17 Iulie, când se va forma o altă eclipsă parțială de Lună tot în Capricorn. Spre finele anului, respectiv pe 26 Decembrie se încheie o secvență importantă, dar se deschide o alta, cu ajutorul influxurilor primite de la a treia eclipsă inelară de Soare formată tot în Capricorn. În urma evenimentelor de peste an îți vei schimba radical sistemul valorilor morale și spirituale, îmbrățișând alte viziuni asupra vieții.

Segmentul domestic și relațiile cu membrii familiei, relațiile cu neamurile se vor evidenția de-a lungul lunii Ianuarie, mai ales în intervalul 19 – 23, când se va forma eclipsa totală de Lună în Semnul Leului. Este vorba despre finalul unor episoade personale, care au început și s-au desfășurat pe parcursul anilor anteriori, iar acum este o tușă finală. Sunt posibile aspecte domestice de genul schimbarea locuinței, vânzări-achiziționări de bunuri patrimoniale, discuții aprinse cu neamurile, mai ales în perioada 2 Iulie – 20 August, descoperirea unor secrete de familie care cumva îți afectează statutul socio-profesional sau buna desfășurare a muncii de la serviciu. 

În relațiile cu anturajul apropiat se produc schimbări, pentru că nu vei mai rezona cu persoanele cunoscute demult. Cum personalitatea ta se reconstruiește din temelii, vei avea nevoie de alți prieteni, de alte cunoștințe, de oameni de la care ai ce să înveți și să aplici cu succes în viața ta. Pe 2 Iulie se va construi o eclipsă totală de Soare în Semnul Racului, moment ce va marca debutul unei etape noi și deosebite în aceste relații. Unii se depărtează de tine, alții se apropie, fie că este vorba despre rude, fie că este vorba despre prieteni sau simple cunoștințe.

Foarte importante vor fi de-a lungul întregului an călătoriile și studiile de orice fel și planurile în acest sens pe termen lung. Se va evidenția dorința și putința de a învăța, de a studia, de a te documenta, de a aborda discipline la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. Astfel te vei implica în studii deosebite care te vor influența pe termen lung și te vor ajuta să faci salturi evolutive importante.

Segmentul financiar se reconfigurează în mod special secțiunea bani, bunuri comune cu alții, chestiunile referitoare la moșteniri, partaje personale sau profesionale. Se vor deschide alte variante de câștig din colaborări, însă evită acumularea datoriilor.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: fii deschis la schimbări, ele se vor produce - vrei, nu vrei, însă cu cât vii tu mai repede în întâmpinarea lor, cu atât mai bine pentru tine; renunță la conservatorism și la fixismele învechite; ia-ți minivacanțe regulate și stai cât mai mult în natură, departe de forfota cotidiană; fii alături de persoanele din anturajul apropiat și implică-te serios în aceste relații, deoarece îți vor folosi pe termen lung; lărgește-ți orizontul cunoașterii prin studii și prin dialoguri cu oameni deosebiți, prin participarea la seminarii, conferințe pe teme spirituale și filozofice.

Cugetarea anului 2019 pentru Tauri: „Oamenii nu vor accepta și nu-și vor îndeplini fără constrângere sarcinile îndreptate spre binele lor.” – G. Washington

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii