Zodia Taur

Horoscopul zilei de duminica, 02 aprilie 2023 pentru Taur

Casa si familia alcatuiesc subiectele principale din acest weekend. Sunt momente bune pentru curatenii generale, reparatii curente sau pentru achiziționarea unor bunuri patrimoniale de valoare. Esti tentat sa te ocupi mai mult de problemele din domeniul profesional, neglijând nevoile celor apropiati. Astfel, se pot ivi discutii aprinse cu membrii familiei, așa încât fii prudent.

20 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 27 martie - 02 aprilie 2023 pentru zodia Taur

Taur - Clipa de clipa Taur - Clipa de clipa

Singurul moment pe care il ai este momentul prezent, ceea ce se petrece aici si acum. Orice alte ganduri legate de trecut sau viitor nu sunt altceva decat atasamente, proiectii, planuri, care iti distrag atentia de la ce se intampla in viata ta clipa de clipa. Oportunitatile pe care le tot cauti sunt langa tine, doar fii atent pentru a le vedea si bucura-te de ele. Un bun exercitiu pentru a vindeca o situatie din prezent, mai putin placuta, este sa o inconjori cu lumina si iubire, pe ea si toti cei implicati. Pastreaza in minte o atitudine pozitiva si iubitoare, manifestata in gandurile si sentimentele tale si lasa-te surprins de ceea ce vei primi.

Horoscopul saptamanii 27 martie - 02 aprilie 2023 pentru Taur

Apar cheltuieli în prima parte a săptămânii, fie pentru cele necesare traiului cotidian fie pentru mofturile tale. Este bine să urmărești o listă de priorități, deoarece sunt șanse mari să cheltuiești pe lucruri inutile sau defecte. De asemenea sunt posibile furturile și pierderile de orice fel. Veniturile tale fluctuează deocamdată, iar îmbunătățirile vor apărea peste o vreme. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă prieteni, rude sau vecini și simple cunoștințe. Dialogurile se vor purta pe tonuri ridicate, astfel că ar fi bine să eviți persoanele și situațiile conflictuale. Dacă pleci în vreo călătorie, ia-ți măsuri de precauție suplimentare. În weekend este rost de activități gospodărești și dialoguri cu membrii familiei și cu neamurile.

Horoscopul lunii Aprilie pentru Taur

Ar fi bine să te menajezi în prima parte a lunii, pentru că sănătatea este vulnerabilă și există un risc mărit de a se evidenția afecțiuni mai vechi sa mai noi. Discreția și discuțiile tăinuite cu persoanele de încredere sunt binevenite. Există conflicte mocnite între colegi care au repercusiuni asupra poziției tale în cadrul colectivului de lucru sau asupra desfășurării activității tale profesionale. Relațiile profesionale se modifică în preajma datei de 6 Aprilie, în sensul că se va finaliza o etapă importantă. Te vei simți mai bine începând cu 20 Aprilie, demarând o etapă personală de mare anvergură. Vor fi momente bune pentru a-ți revizui toate planurile și relațiile. De asemenea, poate intra în discuție și remodelarea corporală și înnoirea garderobei.

Horoscopul anului 2023 pentru Taur

Pentru tine, anul 2023 este un an favorabil remodelării personale. Contextele astrale te ajută să-ți lărgești orizontul personal și să te orienezi spre alte planuri de viață și spre alte relații. Poate fi dificil la prima vedere, să schimbi ceva în rutina vieții tale cotidiene, însă cu puțin efort și bunăvoință vei rezolva totul cu bine.

Gândirea și comunicarea sunt fluctuante, tensionate, astfel că decizile personale și relațiile cu ceilalți pot avea de suferit. Controlează-ți stările și abordează schimbările cu pași mici, siguri și în ritmul tău.

Sănătatea este foarte vulnerabilă, fapt pentru care, chiar este nevoie să te odihnești, să te relaxezi în mod conștient și să te folosești de sfaturile specialiștilor în sănătate. Se pot evidenția probleme de sănătate ereditare, cronice, dificil de ameliorat dacă le ignori prea mult.

Datorită formării a două eclipse pe Axa zodiacală Scorpion-Taur, raportarea ta la ceilalți și la evenimentele înconjurătoare se va modifica de-a lungul acestui an. Vrei, nu vrei se vor schimba unele relații și situații, predominând finalurile mai mult sau mai puțin înțelese și acceptate.

Relațiile familiale se vor evidenția mult prin discuții aprinse, activități domestice împreună cu membrii familiei și cu neamurile. Este rost de conflict de la și prin femeile-rude, însă în paralel, se vor rezolva situații vechi care țin de moșteniri și patrimoniu familial.

Pentru segmentul profesional se conturează sarcini de lucru diverse, multă forfortă, relații colegiale disonante și conflicte care se desfășoară în umbră. Se deschid etape noi în plan profesional, la nivel de activitate profesională propriu-zisă și la nivel de condiții de muncă, etape favorizate de formarea a două eclipse pe Axa zodiacală Balanță-Berbec. Există detalii importante ascunse, astfel că fii prudent și nu accepta orice pare strălucitor, zgomotos și prea frumos.

Relațiile cu prietenii, aspectele privitoare la proiecte profesionale și relațiile cu protectorii încep un amplu proces de transformare. Sunt probabile excluderi din diverse cercuri socio-profesionale, finalul unor proiecte vechi și a unor relații din câmpul muncii. Încet, sigur și discret se deschid alte variante de relaționare și implicare în activități sociale.

--------

⭐Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023!

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii