Zodia Taur

Horoscopul zilei de marti, 25 septembrie 2018 pentru Taur

Daca pana acum nu ai constientizat ca efortul depus si atmosfera de la locul de munca pot avea repercursiuni inclusiv asupra sanatatii tale, fenomenul de luna plina te provoaca sa identifici acele obiceiuri si relatii care nu-ti aduc implinire, care nu sunt tocmai sanatoase. Desi revelatiile date de sclipirea intuitiva te indeamna sa iei masuri, e bine mai intai sa observi si sa reflectezi pe indelete. 

 

20 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 24 - 30 septembrie 2018 pentru zodia Taur

Taur - Inocenta Taur - Inocenta

Daca poti renunta la cunoastere – iar prin cunoastere se intelege totul: numele tau, identitatea, intreaga amprenta a societatii asupra fiintei tale – daca poti renunta la tot ce au imprimat altii asupra ta, vei dobandi o calitate cu totul diferita a fiintei: inocenta. Devii astfel din nou ca un copil. Ai incredere in ce-ti spune intuitia, legat de situatia in care te afli, caci ceea ce simti este corect si valid. Chiar daca oamenii din jur nu iti ofera suport si incearca sa te deturneze de la drumul tau, poti fi sigur ca esti pe drumul potrivit.

Horoscopul saptamanii 24 - 30 septembrie 2018 pentru Taur

Săptămâna aceasta se recomandă multă atenţie la capitolul sănătate. Bine ar fi să-ţi iei câteva zile de vacanţă sau măcar să încerci să te ocupi de treburi uşoare. Sunt posibile stări interioare contradictorii, iar sănătatea întregului organism este vulnerabilă. Nu sunt indicate consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Foloseşte doar remedii naturiste, stai mai mult în aer liber şi odihneşte-te regulat. Sunt zile bune pentru o reevaluare atentă a evenimentelor şi oamenilor din viaţa ta. La o analiză atentă a proiectelor în care eşti implicat alături de alţii, vei constata că este nevoie să te retragi din unele activităţi care nu te mai reprezintă sau care nu mai sunt profitabile. Discuțiile tăinuite cu cineva drag și de încredere te ajută să-ți lămurești multe și mărunte. Cheltuieli cotidiene.

Horoscopul lunii Septembrie pentru Taur

Relațiile sentimentale sunt accentuate în prima parte a lunii, astfel că poți petrece clipe de vis alături de persoana iubită sau de copii. Totuși, neprevăzutul își poate face simțită prezența, fie prin replicile celorlalți, fie prin turnuri ale unor situații considerate sigure. De aceea fii deschis la schimbare și adaptează-te rapid noilor situații apărute ca din senin. La serviciu pot interveni multe discuții colegiale, dar și sarcini de lucru care necesită eforturi mentale și fizice prelungite. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului și sistemului renal. Dialogurile și analizele medicale ar fi bine să le iei în considerare. Dozează-ți eforturile, pentru că afecțiunile accentuate pe parcursul acestei luni se pot croniciza. După 11 Septembrie apare o predispoziție la a te implica în treburi care, fie nu te privesc, fie îți ocupă prea mult timp. Alcătuiește-ți un program de viață potrivit constituției tale, dar și conform îndatoririlor personale sau profesionale. 

Horoscopul anului 2018 pentru Taur

Este anul marilor schimbări de personalitate și lămuririi multor chestiuni personale și profesionale.

Incepe o noua era. Uranus trece granite catre Taur, in mai 2018, dupa 8 ani de stat in Berbec. Incepe, deci, un proces de castigare a libertatii, dar si de creativitate dincolo de limitele cunoscute de Tauri.

În perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, Uranus va tranzita Semnul tău solar, dinamizându-ți personalitatea, felul de a fi și felul în care te raportezi la ceilalți și la evenimentele cotidiene. Atributele tale caracteristice, calmul, răbdarea, perseverența, discreția vor fi răscolite, înlăturate pe alocuri, ieșind la iveală o fațetă personală cu totul nouă. Controlează-ți stările și reacțiile, deoarece poți strica relații și situații bune.

Sănătatea rămâne în continuare vulnerabilă, deci e bine să fii prudent și atent la semnalele corpului tău. Odihnește-te conștient, adoptă o dietă potrivita și ține legătura cu diverși specialiști în sănătate.

Foarte animat este segmentul socio-profesional, evidențiindu-se conflictele deschise la locul de muncă, mai ales cu femeile. Ia aminte la tot ce se petrece în sfera profesională, pentru că se desfășoară premisele a ceea ce va urma în anii următori.

Financiar, pentru Tauri nu sunt tranzite semnificative, totusi, banii lor vin mai usor din parteneriate/colaborari si in urma curajului de a-si urma ideile, oricat de indraznete ar fi. Profesional, insa, vor avea de facut ajustari serioase si isi vor da seama ca au acceptat cam mult sa se complaca in situatii neonorabile, asa ca e necesar sa schimbe radical niste aspecte in acest sens.

Relațiile familiale, relațiile profesionale, relațiile cu anturajul apropiat se activează datorită producerii eclipselor pe Semnele Leu, Vărsător și Rac. Schimbări majore de mentalitate, reconfigurarea acestor relații, desprinderea de situațiile care s-au dovedit perimate. În plan partenerial sunt posibile căsătoria, divorțul, desprinderea de colaborări vechi și implicarea în altele cu totul noi. 

Din punct de vedere sentimental, traiesc o perioada cum nu au mai cunoscut demult probabil, cu pace, liniste si bunastare, in relatia de cuplu si in tot ce inseamna dezvoltarea unor parteneriate si relatii importante. Unii Tauri se vor casatori in 2018 sau isi schimba statutul relational intr-un fel sau altul.

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii