Zodia Taur

Horoscopul zilei de joi, 25 aprilie 2024 pentru Taur

O zi potrivită de a te ocupa de relatiile parteneriale. Sunt posibile reprosuri din partea celorlalti, dar dreptatea este de partea lor. Nu prea ai tu chef de altii, dar astrele te sfatuiesc sa fii mai atent la cei apropiati. In cazul in care esti implicat intr-un proiect, bine ar fi sa verifici etapele de lucru.

20 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 22 - 28 aprilie 2024 pentru zodia Taur

Taur - The Fire Prince Taur - The Fire Prince

In aceasta saptamana fii atent la actiunile carora le dai curs, caci e posibil ca unele dintre ele sa devina “incendiare”, scanteia fiind, in acest caz, agresivitatea. Incetineste ritmul si nu mai fi atat de nerabdator sa iti atingi scopurile stabilite. De asemenea, stai departe de ambitiile nestavilite ale altora, si asculta-ti intuitia care iti semnaleaza ori de cate ori te afli in pericol. Evita sa te cufunzi in munca peste masura sau concentrare obsesiva pe ce iti doresti. E timpul sa-ti restabilesti echilibrul energetic si sa aduci in viata ta mai multa bucurie.

Horoscopul saptamanii 22 - 28 aprilie 2024 pentru Taur

Săptămâna începe cu multă muncă la serviciu, dar și în plan personal ai de rezolvat treburi restante. Însă energia vitală fluctuează mult, astfel că ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să te ocupi numai de priorități. Poate intra în atenția ta un plan de îmbunătățire a sănătății care să includă analize, consultații medicale, o dietă sau un alt stil de viață mai sănătos și potrivit ție în această perioadă. Se conturează schimbări în relațiile parteneriale.

 

Horoscopul lunii Aprilie pentru Taur

În prima parte a lunii ești orientat mai mult spre tine și nevoile tale sufletești. Forfota interioară este uriașă, riscând să te consumi nervos prea mult. Încă din primele zile ale lunii este bine să-ți stabilești prioritățile și să revizuiești toate planurile și relațiile. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Ia în calcul niscai analize medicale, o minivacanță și ajutorul venit din partea celorlalți, mai ales la locul de muncă. Revelațiile de pe parcursul acestei luni îți vor fi de mare folos multă vreme de acum încolo.

Horoscopul anului 2024 pentru Taur

În prima jumătate a anului 2024 beneficiezi în continuare de influențele planetei Jupiter în Semnul tău zodiacal, alături de planeta surprizelor, Uranus. Drept urmare, personalitatea ta, modul de relaționare cu ceilalți și felul în care te raportezi la evenimentele înconjurătoare se va modifica definitiv. Este bine să-ți controlezi stările de spirit, deoarece vor fi fluctuante și în consecință reacțiile tale vor uimi pe mulți.

Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești corespunzător întregul an. De mare folos îți sunt plimbările în aer liber, a te ocupa de o grădină, a te juca sau a îngriji un animal de companie.

Pe Axa zodiacală Berbec-Balanță se vor forma două eclipse, evidențiind aspecte medicale și profesionale. Finaluri și începuturi, lumini și umbre, jocuri de culise, reconfigurări personale și profesionale.

La locul de muncă se recomandă prudență. Este forfotă în culisele profesionale, iar conflictele se țes în umbră. Se deschide o etapă nouă în ceea ce privește statutul tău social, profesional și în ceea ce privește relațiile cu șefii.

Segmentul financiar va cunoaște îmbunătățiri începând cu jumătatea lunii Mai. Încet, sigur și discret se vor deschide alte variante de câștig din munca proprie. Frământările profesionale vor atrage după sine schimbări salariale.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt tumultoase în a doua parte a anului. Se întrezăresc discuții aprinse și acțiuni importante alături de aceste persoane. Însă, izul conflictului domnește în fundal.

Relațiile familiale și mediul domestic se vor evidenția începând cu luna Iulie prin acțiuni domestice importante, de anvergură și prin discuții interesante cu neamurile. Este rost de conflict pe termen lung. Revin în atenție, situații și secvențe familiale, patrimoniale și financiare comune cu  membrii familiei și cu unele neamuri.

Călătoriile și studiile reprezintă alte subiecte demne de luat în calcul în a doua jumătate a anului. În Semnul zodiacal Pești se va forma o eclipsă pe 18 Septembrie, ceea ce îți va aduce noutăți legate de călătorii, de studii, însă te va impulsiona să finalizezi unele relații sociale și profesionale. 
——— 
Vrei să știi ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii din viață? Vrei să știi ce momente de cotitură există pentru tine în 2024?

🛒 Comandă AICIHOROSCOP PERSONAL 2024

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii