Zodia Varsator

Horoscopul zilei de miercuri, 29 noiembrie 2023 pentru Varsator

Activitatile de rutină, programul zilnic fie de la serviciu, fie de acasa vor suferi modificari neașteptate. Bine ar fi sa faci de bunavoie schimbarile necesare, altfel existand riscul suprasolicitarii nervoase si fizice. Apar informații prețioase legate de parteneriate si colaborari. Unele aspecte parteneriale te nemulțumesc și se pot finaliza brusc si fara vreo explicatie.

20 Ianuarie - 18 Februarie

Oracolscopul saptamanii 27 noiembrie - 03 decembrie 2023 pentru zodia Varsator

Varsator - Vocea interioara Varsator - Vocea interioara

Vocea ta interioara iti sopteste ca un oracol care nu poate rosti decat adevarul. Cauta si centreaza-te in interiorul fiintei tale si asculta raspunsurile venite din acest spatiu sacru. Chiar daca experimentezi un sentiment de neincredere in privinta a ceea ce simti si iti doresti, ingerii te incurajeaza sa mergi mai departe pe calea viselor tale. Actul de a lansa o intentie aduce pasiune si sens in viata ta. Petrece mai mult timp, cu tine insuti, in natura, caci aceste momente vindecatoare sunt importante pentru tine. Lasa deoparte orice frica, confuzie, agitatie si reinnoieste conexiunea ta cu Dumnezeu.

Horoscopul saptamanii 27 noiembrie - 03 decembrie 2023 pentru Varsator

Relațiile sentimentale îți atrag atenția și eforturile. Se pare că este nevoie de reluarea unor discuții cu cei dragi, despre subiecte vechi referitoare fie la relațiile de cuplu, fie la colaborări profesionale. Prudență și răbdare, deoarece se pot isca discuții aprinse. Este dificil de menținut un dialog echilibrat, pentru că mentalul tuturor este umbrit. Nu lua de bun chiar tot ce auzi acum, dar nici nu ignora ce este important. La serviciu este foarte mult de lucru și într-un ritm alert. Sarcini de lucru urgente, relații colegiale tensionate, schimbări profesionale importante și pe termen lung. Ai grijă și de sănătate! Reconfigurări parteneriale de mare anvergură!

Horoscopul lunii Noiembrie pentru Varsator

Este rost de călătorii începând cu 8 Noiembrie. Poate fi vorba despre călătorii în străinătate sau pe distanțe lungi, fie pentru a lucra undeva departe, fie pentru a studia, fie pentru a te plimba pur și simplu. În plan profesional se prefigurează controverse importante în relațiile cu șefii. Este dificil să respecți regulile impuse de un șef la serviciu sau de alții cu autoritate în mediul în care trăiești și îți desfășori activitatea cotidiană. Chiar dacă ai dreptate pe alocuri, alege metode pașnice, înțelepte de a exprima ceea ce te nemulțumește. Se vor relua situații și discuții profesionale care fie au rămas neînțelese, fie nerezolvate corect și total. Depune eforturi constante, pentru a rezolva orice diferend apărut la locul de muncă.

Horoscopul anului 2023 pentru Varsator

Influențele astrale de pe parcursul anului 2023 te ajută să începi o nouă etapă de viață, pe cu totul alte baze și cu un alt sistem de valori morale și spirituale. Sunt momente bune de a-ți trasa noi planuri personale și profesionale, de a-ți asuma responsabilități noi și față de tine, și față de alții.

Este nevoie să acorzi atenție și eforturi constante segmentului sănătate. Afecțiunile vechi se mai diminuează, însă pot apărea altele noi.

Relațiile cu anturajul apropiat se evidențiază prin dialoguri importante, întâlniri cu persoane interesante, acțiuni comune cu aceste persoane care îți aduc beneficii pe termen lung. Se construiesc două eclipse pe Axa zodiacală Berbec-Balanță ale căror influențe îți aduc noutăți în privința acestor relații. Așadar, unii apropiați vor pleca din preajma ta și vor veni alții. Totuși, evită să formulezi concluzii deoarece nu este ceea ce pare. Călătorii frecvente pe distanțe scurte. Posibil implicarea în diverse forme de învățare, instruire utile pe termen lung, la locul de muncă.

Relațiile cu străinătatea se vor evidenția prin călătorii îndepărtate și dialoguri cu persoane străine. Este bine să fii prudent în ceea ce spui despre tine și intențiile tale, atât apropiaților, cât și străinilor.

În segmentul familial și domestic se finalizează etape, din cauza influențelor a două eclipse ce se vor forma pe Axa zodiacală Scorpion-Taur. Factorul neprevăzut predomină acasă, în familie, astfel că va fi dificil să controlezi situațiile ivite. Se închide o etapă importantă, etapă mai mult sau mai puțin înțeleasă.

În plan profesional, se conturează schimbări în relațiile cu șefii și autoritățile. Ceva se finalizează la locul de muncă, însă și în general în domeniul profesional în care activezi. Este nevoie de prudență și discernământ, deoarece ceea ce se petrece acasă, în mediul domestic influențează ceea ce se petrece la locul de muncă și invers.

Relațiile parteneriale sunt provocatoare, astfel că este rost de răsturnări de situație, desprinderi din colaborările vechi și chiar finalul unei etape parteneriale de cuplu.

-----

Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023!  

Informatii generale despre Varsator in zodiacul European

  Verb: “Eu cunosc” Element: Aer; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Uranus; Casa astrologica: Casa a XI-a; Zi: Sambata; Culoare: Albastrul cerului; Piatra pretioasa: Ametistul; Anatomie: Gambe, circulatie;   Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.   Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii