Zodia Varsator

Horoscopul zilei de vineri, 18 ianuarie 2019 pentru Varsator

Relatiile sentimentale si cele cu copiii iti aduc astazi momente placute. Chiar daca pot aparea si neintelegeri pe diverse teme, dar in mod special de la divergente de opinii, de mentalitati, farmecul tau nativ si dorinta launtrica de a echilibra situatiile te pot ajuta mult si bine. Totul este sa iti canalizezi eficient eforturile, sa ai rabdare si incredere in cei din preajma ta.

20 Ianuarie - 18 Februarie

Oracolscopul saptamanii 14 - 20 ianuarie 2019 pentru zodia Varsator

Varsator - The Desert Prince Varsator - The Desert Prince

Setea ta de a te realiza si de a fi recunoscut, te-au orbit indepartandu-te esenta situatiei in care te afli, si te-au facut sa crezi intr-un miraj. Probabil ca si circumstantele te-au tinut departe de a vedea clar ce se intampla. Un semnal de alarma, demn de a fi luat in seama, este prezent atunci cand te intalnesti cu ceva ce pare prea perfect, nemaipomenit si usor. Daca tu crezi ca este prea bun sa fie adevarat, atunci cu siguranta asa este. Accepta situatia prezenta si ai incredere in semnalele corpului tau, care te ghideaza cu precizie.

Horoscopul saptamanii 14 - 20 ianuarie 2019 pentru Varsator

Săptămâna îţi aduce evenimente deosebite legate de casă, familie şi prieteni. Comunicarea este deficitară, de aceea fii prudent și controlează-ți stările de spirit. Foarte ușor se poate ajunge la conflict, mai ales datorită divergențelor de mentalitate. Vin multe provocări din partea persoanelor din anturajul apropiat, însă tu evită să le răspunzi pe măsură. Discreția, toleranța, răbdarea sunt aspecte foarte importante de abordat acum. De asemenea, sunt zile favorabile luării unor decizii ce privesc amenajarea locuinţei, reparaţii curente sau achiziţionarea unei case noi. Sau te poţi muta în alt spaţiu. Relaţiile cu membrii familiei pot fi oscilante, dar te vor lăsa să aranjezi totul cum vrei tu. Pe de altă parte, bine ar fi să-ţi orientezi eforturile către domeniul profesional. Este posibilă apariţia unei persoane deosebite care să te ajute în demersurile tale de a-ţi îmbunătăţi poziţia socială.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Varsator

În prima parte a lunii eşti retras şi cu greu poți relaționa cu ceilalți. Se pot evidenția probleme legate de sănătatea aparatului osos şi articulații. Consultațiile şi analizele medicale sunt binevenite, ajutându-te să treci mai uşor peste neplăcerile organismului. Pe de altă parte, ar fi bine să fii cât mai discret şi să eviți divulgarea planurilor tale. Duşmanii ascunşi sunt la pândă şi foarte activi. În preajma datei de 06 Ianuarie vor apărea informații secrete, folositoare în domeniul profesional. Insomniile, premonițiile şi revelațiile pot fi frecvente. După 20 ale lunii te vei simți mai bine, iar stările tale de spirit se vor linişti. Totuşi eşti destul de combativ în relațiile cu ceilalți, existând riscul să strici relații bune. Atenție la tonul folosit când vorbeşti! Spre finalul lunii se vor îmbunătăți relațiile sentimentale şi cele cu copiii. Din 21 Ianuarie se va contura un final de capitol partenerial. Se poate încheia o colaborare, o relație cu un partener de viață sau de afaceri. Bine ar fi să laşi evenimentele să se petreacă, să observi atent toate detaliile şi să-ți orientezi eforturile către alți oameni alături de care ai putea desfăşura activități fructuoase.    

Horoscopul anului 2019 pentru Varsator

Energia anului 2019 te predispune la schimbări majore de mentalitate și de fel de a fi. Îți este favorizată interiorizarea, discreția, orientarea eforturilor spre propria ta ființă și spre satisfacerea propriilor tale nevoi personale și profesionale.

Sănătatea este foarte vulnerabilă pe tot parcursul anului, fiind slăbită și datorită forfotei sociale din preajma ta. Ai nevoie de odihnă, relaxare, meditații în locuri sfinte, dar și sfaturile sau ajutorul unor specialiști în domeniul medical. De mare ajutor îți sunt terapiile neconvenționale, astfel că abordarea lor ți-ar aduce benefii pe termen lung.

Schimbarea este cuvântul de ordine în multe segmente de viață, iar a te opune ei înseamnă regres și blocare în situații și relații total nepotrivite. Poate părea dificil la prima vedere să accepți că atât lucurile, cât și oamenii se schimbă, dar la o a doua privire vei consta că de fapt este foarte ușor și chiar amuzant uneori.

Anturajul apropiat format din prieteni, rude, vecini a beneficiat din 2011 încoace de influxurile planetei tale preferate Uranus care se află în Semnul Berbecului. Până pe 6 Martie, aceste relații  mai sunt influențate de această planetă, într-un mod foarte provocator. Vei fi nevoit să renunți la unele persoane considerate dragi și de încredere până nu demult, datorită unor divergențe de opinii sau datorită aflării unor secrete personale care îți aduc prejudicii într-un anume fel. Este bine să privești obiectiv la acest persoane și să renunți rapid la acelea care s-au dovedit înșelătoare. Trădarea de la și prin prieteni este o temă importantă a întregului an 2019. Partea bună a acesor situații constă în faptul că se conturază alte personaje în preajma ta, care îți vor fi sincer alături pe termen lung.

Din 6 Martie, Uranus se va muta în Semnul Taurului, oferindu-ți discret deocamdată în 2019, efecte în segmentul relațiilor familiale și în segmentul domestic. Vor începe acțiuni de anvergură referitoare la tot ce ține de casă, domiciliu, bunuri patrimoniale. Îmbunătățirea condițiilor de locuit, reparații, renovări, schimbarea reședinței, demersuri pentru obținerea unor moșteniri.

Relațiile cu membrii familiei și cu neamurile se dinamizează spectaculos, fiind posibile discuții aprinse, activarea unor conflicte vechi sau demararea altora noi, aflarea unor secrete de familie de care ai nevoie pentru a rezolva chestiuni patrimoniale. Unii membrii ai familiei pot avea nevoie de sprijinul tău și ar fi bine să-l acorzi necondiționat.

Eclipsele din acest an îți trimit influxuri deosebite și cu efecte pe termen lung în segmentul sănătății, în relațiile parteneriale, în segmentul muncii și al relațiilor profesionale. Se recomandă prudență și discreție. Solicitările mentale și fizice vor fi mari, astfel că se pot activa afecțiuni vechi în moduri dificil de ameliorat.

Pe Semnul zodiacal al Capricornului se formează trei eclipse în acest an, care te predispun la interiorizare, îți activează intuiția, visele și viziunile premonitorii. Prima pe 6 Ianuarie este o eclipsă parțială de Soare care îți deschide un culoar de comunicarea cu Ierarhiile divine, aflând astfel informații utile atât în plan personal, cât și în plan profesional. Foarte accentuate devin conflictele mocnite din sfera muncii și jocurile de culise. A doua eclipsă din Capricorn se formează pe 17 Iulie, fiind o eclipsă parțială de Lună. Este un moment care va marca un apogeu al stării de sănătate și al situației de la locul de muncă. Pe 26 Decembrie se construiește ultima eclipsă din acest an, tot în Capricorn, și anume o eclipsă inelară de Soare, moment care va declanșa începutul unei etape de viață personală și profesională.

Relațiile parteneriale se evidențiază în mod special la formarea unei eclipse totale de Lună pe 21 Ianuarie în Semnul zodiacal al Leului. Urcușuri și coborâșuri, provocări ciudate. De asemenea vor intra în discuție și colaborările profesionale, fiind nevoie de rediscutarea unor termeni și a unor condiții de desfășurare a oricărui tip de colaborare. Unele parteneriate se vor reconfigura sau finaliza definitiv, după caz.

La locul de muncă se deschide o etapă începând cu 2 Iulie, când se formează o eclipsă totală de Soare pe Semnul Racului. Modificări ale regimului muncii, ambientul profesional capătă iz conflictual, apar sarcini de lucru noi. Posibil chiar să-ți schimbi locul de muncă sau domeniul de activitate. Din nou se evidențiază aspecte referitoare la sănătate.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: detașează-te de tot și toate; meditează în locuri sfinte; stai de vorbă cu oameni erudiți, experimentați în ale vieții; privește partea plină a paharului vieții tale; îngrijește-te pe îndelete; înconjoară-te de oameni de bună calitate și învață de la ei orice, chiar și banalități; ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem.

Cugetarea anului 2019 pentru Vărsători: „Talentul este abilitatea de a-ți găsi propriul destin.” – T. Mann

Informatii generale despre Varsator in zodiacul European

  Verb: “Eu cunosc” Element: Aer; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Uranus; Casa astrologica: Casa a XI-a; Zi: Sambata; Culoare: Albastrul cerului; Piatra pretioasa: Ametistul; Anatomie: Gambe, circulatie;   Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.   Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii