Zodia Varsator

Horoscopul zilei de marti, 25 septembrie 2018 pentru Varsator

Odata cu luna noua se pot inregistra situatii imprevizibile care te pun in fata unor decizii legate de studii, deplasari, dar si de modul cum vei reusi sa captezi atentia in cercurile sociale. Desi incarcat din punct de vedere emotional in acest context, nu este timpul deciziilor definitive ci doar un rastimp care sa te motiveze sa-ti reconsideri planurile, dar si sa devii deschis catre alt tip de gandire.

20 Ianuarie - 18 Februarie

Oracolscopul saptamanii 24 - 30 septembrie 2018 pentru zodia Varsator

Varsator - Vietile anterioare Varsator - Vietile anterioare

Se poate ivi o situatie care incearca sa scoata la lumina o structura veche, ce isi are radacinile dincolo de aceasta existenta. Darul ascuns in aceasta situatie este un apel la trezire, la a constientiza eternitatea sufletului. Paseste dincolo de acele lucruri care te conditioneaza si fii liber! Ai dreptul si puterea de a-ti schimba viata astfel incat sa te simti un spirit liber. Poate e timpul sa faci o pauza ca sa poti vedea clar, ceea ce-ti doresti cu adevarat si ce optiuni ai. Pune-ti intrebari despre validitatea oricarei reguli si ai curajul sa alegi ce vrei.

Horoscopul saptamanii 24 - 30 septembrie 2018 pentru Varsator

Relaţiile cu neamurile şi prietenii apropiaţi vor cunoaşte schimbări majore. Este un moment bun de a-ţi redefini modul de relaţionare cu aceştia şi de a te apropia de alţi oameni care până acum stăteau în fundalul vieţii tale cotidiene. Totuşi fii foarte prudent, pentru că factorul necunoscut îţi poate crea neplăceri. Cei care sunt implicaţi în diverse forme de instruire personală sau profesională vor începe o etapă nouă de studiu sau vor finaliza un curs deja parcurs. Gândirea şi comunicarea este la cote înalte. Călătoriile pe distanţe scurte, realizate în scopuri diverse, sunt o altă temă sugerată de astre. Acasă, în familie se conturează situații deosebite, discuții aprinse, dar și treburi gospodărești ce trebuie rezolvate rapid. Prudență, răbdare, toleranță! Pe de altă parte, persoana iubită sau copiii te vor solicita din plin. Hobby-uri și aventuri la finalul săptămânii.

Horoscopul lunii Septembrie pentru Varsator

Din colaborări sau dinspre partenerul de viață și de la rude vin bani sau bunuri. Se deschid posibilități de îmbogățire prin intermediul altora sau implicându-te într-un proiect profesional nou. Analizează mai întâi avantajele și dezavantajele situațiilor ivite și abia apoi implică-te sau acceptă-le. În paralel apar și cheltuieli majore. Activitățile intelectuale reprezintă o altă temă importantă a lunii, desfășurate chiar și în străinătate. Relaxează-ți mentalul și sufletul vizionând piese de teatru, filme de top sau vizitând lăcașuri sfinte și expoziții de artă. Relațile cu anturajul apropiat se vor modifica, în sensul că te vei desprinde de unii apropiați, fie în urma unor discuții aprinse, fie datorită unor gesturi necugetate din partea acestor persoane. Fii prudent și lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc. În plan domestic vei fi nevoit să reiei unele activități de genul reparații sau vânzări și achiziționări de bunuri după 9 Septembrie.

Horoscopul anului 2018 pentru Varsator

Un an care ii pune la treaba pe Varsatori, iar treaba lor e cu ei insisi, cu principiile lor, cu felul in care traiesc.

Un an foarte important pentru tine, deoarece se produc două eclipse pe Semnul tău zodiacal. Astfel ai șanse deosebite de a progresa, de a-ți schimba planurile de viitor și de a-ți trasa direcții noi, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Perioadele 17 Mai – 14 August și 19 Septembrie – 15 Noiembrie îți aduc multă energie, fiind tentat să te implici în activități variate, dar nu chiar foarte utile ție. Selectează prioritățile și evită să ripostezi la tot ce vine din partea altora. Există conflicte ascunse în preajma ta, mai ales în segmentul profesional în care activezi. Se recomandă prudență și discernămînt, deoarece este dificil să contracarezi lucrurile prin mijloace convenționale.

Relațiile parteneriale se vor reconfigura, atât în ceea ce privește relația de cuplu, cât și relațiile de colaborare profesională. Renegocierea unor contracte de muncă, modificări legislative specifice domeniului în care lucrezi, ce vor atrage după sine și modificări salariale.

Se finalizează etape profesionale și se deschid altele. Ar fi bine să te reorientezi profesional și chiar să depui efoturi serioase de a-ți găsi un alt job.

Tranzitul lui Uranus între 16 Mai – 07 Noiembrie prin Semnul Taurului îți creează efecte în segmentul domestic. Schimbări de anvergură în relațiile familiale și în spațiul, casa în care locuiești! Multi Varsatori vor sa schimbe ceva radical, vor sa se desprinda de conditionari imprumutate si permise in familie, isi doresc sa se elibereze de poveri pe care si le-au asumat ani multi.

Un aspect important este legat de psihic, care poate fi destul de sensibil, motiv pentru care poti nevoia in acest an sa te izolezi, sa fii mai atent in interiorul tau, sa-st vindeci o serie de frici si inhibitii, sa-ti regasesti puterea si echilibrul.

 

Informatii generale despre Varsator in zodiacul European

  Verb: “Eu cunosc” Element: Aer; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Uranus; Casa astrologica: Casa a XI-a; Zi: Sambata; Culoare: Albastrul cerului; Piatra pretioasa: Ametistul; Anatomie: Gambe, circulatie;   Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.   Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii