Zodia Varsator

Horoscopul zilei de duminica, 24 ianuarie 2021 pentru Varsator

Weekend-ul iti aduce rascoliri sufletesti, datorate relatiilor cu persoana iubita si copiii. Ccva functioneaza defectuos, astfel ca se impune schimbarea. Poate fi vorba despre finalul unei relatii vechi, dar te poti gandi si la implicarea intr-o relatie noua. Totusi esti subiectiv in aceste zile, de aceea lasa deciziile majore pentru o alta perioada. Cultiva umorul si hazul de necaz!

20 Ianuarie - 18 Februarie

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 ianuarie 2021 pentru zodia Varsator

Varsator - The Shadow Queen Varsator - The Shadow Queen

Un context care iti da batai de cap, si aparent pare fara solutie, contine multe detalii ascunse ce te blocheaza in a merge mai departe. Vestea buna e ca acesta actioneaza precum o lanterna, luminand toate acele unghere intunecate, de care ai uitat, astfel incat sa poti alege ce e mai potrivit. Tot ce ai de facut acum este sa astepti, sa fii prezent, pentru ca adevarul iti va fi revelat. Daca ai in preajma o persoana careia simti sa-i impartasesti ce ai pe suflet, fa-o, caci ea iti poate crea acel spatiu in care poti gasi solutii noi.

Horoscopul saptamanii 18 - 24 ianuarie 2021 pentru Varsator

Călătoriile pe distanţe scurte şi dialogurile cu neamurile sunt frecvente în prima parte a săptămânii. Bine ar fi să eviţi implicarea în problemele celor apropiaţi şi să selectezi veştile primite. Cei implicaţi în diverse forme de instruire vor avea de-a face cu examene, probe sau vor fi nevoiţi să studieze mai atent unele discipline. Intervalul 20-22 Ianuarie îţi aduce în atenţie treburile casnice și relațiile cu membrii familiei. Sunt momente favorabile curăţeniilor, reamenajărilor interioare, dar şi reparaţiilor sau alcătuirii planurilor de cumpărarea a unei case sau a unui teren. Pe de altă parte, gândurile tale vor zbura către locurile natale, rude sau evenimente dragi petrecute demult. Foarte dinamice sunt relațiile familiale. Conflictul este tema de fundal, astfel încât dialogurile pot fi purtate pe tonuri agresive. Alinarea ți-o găsești alături de persoana iubită sau de copii.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Varsator

Ești predispus la izolare în prima parte a lunii Ianuarie. De fapt este o perioadă binevenită în care poți face bilanțuri personale și profesionale. Ar fi bine să-ți reformulezi anumite valori morale și spirituale. De mare folos îți sunt vizitele în locuri sfinte, dialogurile cu persoane erudite, dar și cu cei dragi și de încredere. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos și articular, fiind nevoie de îngrijiri de specialitate. Folosește și remedii naturiste! Pe cât posibil evită analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale în perioada 11 – 14 Ianuarie, pentru că există un risc crescut de erori privitoare la diagnostic și tratament. Odihna, somnul suficient, muzica de relaxare, plimbările în aer liber îți sunt de mare ajutor. În segmentul familial și domestic începe o perioadă de conflicte cu membrii familiei și cu neamurile. Fii prudent și ține-ți firea! Ești subiectiv în aprecieri și decizii. Calmul și toleranța sunt binevenite în această perioadă.  

Horoscopul anului 2021 pentru Varsator

Un an foarte important pentru tine, deoarece în Semnul tău zodiacal apar influențe astrale rare, deosebite, puternice, profund transformatoare. Drept consecință, personalitatea ta va intra într-un amplu proces de reconfigurare, astfel că spre finele acestui an, vei avea o altă filozofie de viață și alte planuri. Reacțiile tale vor fi imprevizibile, total neașteptate, exagerate uneori, ieșite din tipare alteori sau foarte dogmatice, astfel că le va fi greu celor din jur să țină pasul cu toanele sau mofurile tale. Controlează-te și evită depășirea limitelor de orice fel!

Sănătatea va fi vulnerabilă, tocmai datorită acestor influențe. Pe de o parte, se vor evidenția afețiunile vechi, iar pe de altă parte, se pot instala alele noi, depinzând și de starea generală a organsimului tău. Ai nevoie de odihnă conștientă, adoptarea unui stil de viață sănătos și poate chiar de îngrijiri de specialitate.

Studiile și călătoriile sunt probabile în acest an, însă în mod special cele de scurtă durată. Mai ales în a doua parte a anului este posibil să călătorești fie în scop profesional, fie în scop personal pentru a studia sau a te încărca cu energie benefică în locuri deosebite.

Toate tipurile de relații în care ești implicat se vor modifica prin prisma faptului că îți modifici tu felul de a fi și de te raporta la semeni. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor stabiliza, chiar dacă pe fundal vor mai exista, din când în când, animozități clare. Vei putea ajunge la un consens cu apropiații, ba chiar se vor consolida relațiile fundamentate pe baze corecte.

Segmentul domestic și familial este cel mai răscolit prin influențele astrale pe care le primește până pe 19 Iulie. Se vor relua discuții vechi cu neamurile și cu membrii familiei pe teme patrimoniale, vor ieși la iveală informații secrete despre acțiunile unora, se vor lămuri și rezolva, atât cât se poate, conflictele vechi. De asemenea, vor intra în scenă schimbări în mediul domestic, vânzări-achiziționări de bunuri, mutarea într-o altă locație, desprinderea de unii membrii ai familiei. Una dintre eclipsele acestui an se formează pe 19 Noiembrie pe Semnul Taurului, marcând un final, mai mult sau mai puțin clar, în tot ce ține de casă și familie.

Relațiile sentimentale și relațiile cu prietenii se află în acest an, sub influența a trei eclipse ce se vor forma pe Axa Săgetător-Gemeni, pe 26 Mai, 10 Iunie, respectiv 4 Decembrie. Aceste relații se influențează reciproc, fiind destul de dificil de pus o graniță clară între ele. Drept consecință, se poate gafa ușor, confundând una cu celaltă. Finaluri și începuturi, clare și nu prea, fiind vorba de influențele unor eclipse care ascund multe amănunte importate din aceste relații. Cu toate acestea este bine să te desprinzi de relațiile toxice și să te orientezi, cu prudență și discernământ, către altele. O altă temă subliniată de formarea acestor eclipse va fi legată de copii. Așadar, este posibil să te ocupi mai mult de copii sau să faci un copil. Este clar însă, că la finele acestui an vei avea concepții privitoare la iubire și implicațiile ei, total schimbate.

Segmentul profesional se desfășoară în nota cunoscută. Totuși, în culisele profesionale mai sunt și în acest an conflicte, faceri și prefaceri, discuții serioase în spatele ușilor închise. Relațiile cu șefii și relațiile cu autoritățile se vor evidenția în a doua parte a anului, prin dezbateri aprinse și activități comune. Vei putea înțelege despe ce fel de schimbări este vorba în culise, însă tot vor mai rămâne detalii importante pe care le vei descoperi când și cum te aștepți mai puțin. Posibil să primești sarcini de lucru noi și de mare anvergură.

Din perspectiva financiară este rost de schimbarea surselor de venit. Perioada cuprinsă între luna Mai și luna Iulie va arăta un preambul la ce va urma, însă după luna Decembrie a acestui an. Situația financiară de la locul de muncă este incertă, nesigură, învăluită într-o mantie misterioasă. Pare că nu sunt probleme, însă aparențele sunt înșelătoare. Evită investițiile majore, cheltuielile impulsive și datoriile. Sunt șanse bune de a primi susținere materială și financiară de la și prin alții.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: acceptă schimbarea sub toate formele ei; poate fi dureros să te desprinzi de unii apropiați, însă în acest an este sănătos; ocupă-te mai mult de dezvoltarea ta personală și profesională.

Cugetarea anului 2021 pentru Vărsători: „Înconjoară-te de cei de la care ai ce învăța. Să-ți fie contactul cu prietenii școală de cunoaștere, iar conversația – învățătură elegantă și plăcută.” - B.G. y Morales

 

Informatii generale despre Varsator in zodiacul European

  Verb: “Eu cunosc” Element: Aer; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Uranus; Casa astrologica: Casa a XI-a; Zi: Sambata; Culoare: Albastrul cerului; Piatra pretioasa: Ametistul; Anatomie: Gambe, circulatie;   Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.   Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii