Zodia Varsator

Horoscopul zilei de sambata, 17 noiembrie 2018 pentru Varsator

Statutul tau financiar este tema propusa de astre pentru acest weekend. Poți analiza pe indelete posibilitatile tale de castig din activitatea desfasurata la un loc de munca. Rezultatele acestei analize sunt nesatisfacatoare. De fapt este vorba mai mult de modul in care te raportezi tu la bani și cheltuieli. Pe de o parte primesti ajutoare materiale din partea altora, insa pe de alta parte esti constient de faptul ca va trebui sa le inapoiezi, daca vrei sa-ti pastrezi independența.

20 Ianuarie - 18 Februarie

Oracolscopul saptamanii 12 - 18 noiembrie 2018 pentru zodia Varsator

Varsator - The Cosmos Varsator - The Cosmos

Iata ca a sosit timpul sa-ti indrepti atentia catre proiecte creative si sa lasi in plan secund acele preocupari care fac parte din rutina zilnica si te consuma excesiv. Acum esti sustinut de energia acestei saptamani in a-ti aminti ca tot ce exista in viata inseamna “creatie”, iar tu esti invitat acum sa iti manifesti aceasta abilitate. Ai puterea de a-i influenta pe cei din jurul tau si de a lansa intentii care pot aduce o schimbare in lume. Joaca-te si lasa-te dus de acest minunat flux al inspiratiei catre implinirea viselor tale.

Horoscopul saptamanii 12 - 18 noiembrie 2018 pentru Varsator

Ai nevoie de odihnă și multă liniște mai ales în primele zile ale săptămânii. Organsimul tău este obosit, poate chiar se luptă cu niscai afecțiuni vechi, astfel că ar fi bine să-l asculți și să te îngrijești pe îndelete. Sunt ultimele zile în care energia vitală fluctuează foarte mult, stările tale interioare sunt confuze, tensionate și îți este greu să relaționezi cu ceilalți sau să te implici în diverse acțiuni. Detașează-te de tot și toate, liniștește-te și ai încredere că Universul îți este alături. Datorită nervozității accentuate există riscul să strici relații și situații bune, însă numai tu poți gestiona lucrurile corect și la timp. În a doua parte a săptmânii, te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Apar chestiuni financiare, pentru că sunt șanse să primești salariul, o primă sau cadouri. Cheltuieli cotidiene.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru Varsator

Varsatorii se elibereaza de stresul aferent zonei profesionale, se detensioneaza atmosfera la acest nivel, iar zona relatiilor sociale capata mai multa deschidere, entuziasm si incredere. Incep sa vina oameni noi in viata Varsatorilor, le vin idei, primesc invitatii in diverse proiecte, sunt stralucitori in cardul grupurilor in care activeaza, au posibilitatea acum sa-si creasca notorietatea si sa-si extinda clientela.

Totusi, in cercul de prieteni si printre cunostinte, pot aparea tot felul de neintelegeri si rastalmaciri, zvonuri si orgolii, mai ales in a doua parte a lunii, si de multe ori Varsatorii se vor trezi in situatii in care nici nu-si dau seama cum au ajuns. 

In plan financiar, exista multa forfota, vin si pleaca bani cu mare viteza. Apar cheltuieli multe si marunte, dar si sanse de castig. Daca se pot organiza si pot fi prudenti, pot avea de castigat si pot beneficia de niste vesti bune si sanse sau de niste chilipiruri.

 

Horoscopul anului 2018 pentru Varsator

Un an care ii pune la treaba pe Varsatori, iar treaba lor e cu ei insisi, cu principiile lor, cu felul in care traiesc.

Un an foarte important pentru tine, deoarece se produc două eclipse pe Semnul tău zodiacal. Astfel ai șanse deosebite de a progresa, de a-ți schimba planurile de viitor și de a-ți trasa direcții noi, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Perioadele 17 Mai – 14 August și 19 Septembrie – 15 Noiembrie îți aduc multă energie, fiind tentat să te implici în activități variate, dar nu chiar foarte utile ție. Selectează prioritățile și evită să ripostezi la tot ce vine din partea altora. Există conflicte ascunse în preajma ta, mai ales în segmentul profesional în care activezi. Se recomandă prudență și discernămînt, deoarece este dificil să contracarezi lucrurile prin mijloace convenționale.

Relațiile parteneriale se vor reconfigura, atât în ceea ce privește relația de cuplu, cât și relațiile de colaborare profesională. Renegocierea unor contracte de muncă, modificări legislative specifice domeniului în care lucrezi, ce vor atrage după sine și modificări salariale.

Se finalizează etape profesionale și se deschid altele. Ar fi bine să te reorientezi profesional și chiar să depui efoturi serioase de a-ți găsi un alt job.

Tranzitul lui Uranus între 16 Mai – 07 Noiembrie prin Semnul Taurului îți creează efecte în segmentul domestic. Schimbări de anvergură în relațiile familiale și în spațiul, casa în care locuiești! Multi Varsatori vor sa schimbe ceva radical, vor sa se desprinda de conditionari imprumutate si permise in familie, isi doresc sa se elibereze de poveri pe care si le-au asumat ani multi.

Un aspect important este legat de psihic, care poate fi destul de sensibil, motiv pentru care poti nevoia in acest an sa te izolezi, sa fii mai atent in interiorul tau, sa-st vindeci o serie de frici si inhibitii, sa-ti regasesti puterea si echilibrul.

 

Informatii generale despre Varsator in zodiacul European

  Verb: “Eu cunosc” Element: Aer; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Uranus; Casa astrologica: Casa a XI-a; Zi: Sambata; Culoare: Albastrul cerului; Piatra pretioasa: Ametistul; Anatomie: Gambe, circulatie;   Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.   Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii