Zodia Varsator

Horoscopul zilei de marti, 17 iulie 2018 pentru Varsator

Sunt momente bune de a privi obiectiv la situația ta financiară. Membrii familiei, nevoile gospodărești și ale celor dragi te pot copleși, pentru că toată lumea așteaptă de la tine să le fii un sprijin material real. Totuși ar fi bine să cauți adevăratul înțeles al evenimentelor și discuțiilor în care ești implicat, pentru că nu este ceea ce pare. După-amiază te vei simți mai bine, iar revelațiile zilei ar trebui notate într-un jurnal secret.

20 Ianuarie - 18 Februarie

Oracolscopul saptamanii 16 - 22 iulie 2018 pentru zodia Varsator

Varsator - Slow and Steady Varsator - Slow and Steady

Daca ai senzatia ca lucrurile din jurul tau nu se misca la viteza pe care ti-o doresti sau nu ies asa cum ai vrea, poti fi tentat in aceasta saptamana sa pui mai multa presiune pentru a ajunge la rezultatul dorit. Ideea este ca acum nu este momentul pentru a forta lucrurile, caci e posibi ca tot acest efort sa te duca intr-o directie gresita si chiar sa-ti consume peste masura energia. Alege sa te concentrezi cu calm asupra a ceea ce ai de facut in fiecare moment, respira profund mai des si lasa-te inspirat de frumusetea din jurul tau.

Horoscopul saptamanii 16 - 22 iulie 2018 pentru Varsator

Pornind de la banii si bunurile administrate in comun cu altii, toate relatiile tale vor fi supuse unei revigorari importante. Disputele din sfera muncii te vor impulsiona sa-ti folosesti mai eficient talentele, dar si veniturile. Tentatia de a face investii, credite sau alte tipuri de planuri financiare este foarte mare si riscanta. Bine ar fi sa stabilesti prioritatile financiare, in functie atat de nevoile tale personale, cat si ale celor dragi. Pe de altă parte, se vor ivi situații intersante legate de călătorii sau studii pe termen lung, departe de locurile natale. A doua jumătate a săptămânii este animată de întâlniri și dialoguri cu multă lume. Se conturează noutăți socio-profesionale de anvergură.

Horoscopul lunii Iulie pentru Varsator

De-a lungul lunii Iulie, cu greu te poţi desprinde de activităţile de la serviciu. Este adevărat că munceşti cu drag şi spor, relaţiile colegiale sunt agreabile, însă şefii nu au cum să-ţi observe zelul şi dăruirea. Atenţie că astfel te poţi pricopsi cu probleme de sănătate serioase şi pe termen lung. Sistemul digestiv este vulnerabil, de aceea fii prudent şi dozează-ţi eforturile. În preajma datei de 13 Iulie se poate accentua o stare generală de disconfort. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalele 12- 14 Iulie, deoarece există un risc crescut de erori greu de remediat. În sfera profesională se ţes conflicte, însă cu un strop de efort le poţi risipi cu uşurinţă. Rezervă-ţi momente de odihnă, detaşare de cotidian şi plimbări în aer liber, dar în apropierea unei ape curgătoare.

Horoscopul anului 2018 pentru Varsator

Un an care ii pune la treaba pe Varsatori, iar treaba lor e cu ei insisi, cu principiile lor, cu felul in care traiesc.

Un an foarte important pentru tine, deoarece se produc două eclipse pe Semnul tău zodiacal. Astfel ai șanse deosebite de a progresa, de a-ți schimba planurile de viitor și de a-ți trasa direcții noi, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Perioadele 17 Mai – 14 August și 19 Septembrie – 15 Noiembrie îți aduc multă energie, fiind tentat să te implici în activități variate, dar nu chiar foarte utile ție. Selectează prioritățile și evită să ripostezi la tot ce vine din partea altora. Există conflicte ascunse în preajma ta, mai ales în segmentul profesional în care activezi. Se recomandă prudență și discernămînt, deoarece este dificil să contracarezi lucrurile prin mijloace convenționale.

Relațiile parteneriale se vor reconfigura, atât în ceea ce privește relația de cuplu, cât și relațiile de colaborare profesională. Renegocierea unor contracte de muncă, modificări legislative specifice domeniului în care lucrezi, ce vor atrage după sine și modificări salariale.

Se finalizează etape profesionale și se deschid altele. Ar fi bine să te reorientezi profesional și chiar să depui efoturi serioase de a-ți găsi un alt job.

Tranzitul lui Uranus între 16 Mai – 07 Noiembrie prin Semnul Taurului îți creează efecte în segmentul domestic. Schimbări de anvergură în relațiile familiale și în spațiul, casa în care locuiești! Multi Varsatori vor sa schimbe ceva radical, vor sa se desprinda de conditionari imprumutate si permise in familie, isi doresc sa se elibereze de poveri pe care si le-au asumat ani multi.

Un aspect important este legat de psihic, care poate fi destul de sensibil, motiv pentru care poti nevoia in acest an sa te izolezi, sa fii mai atent in interiorul tau, sa-st vindeci o serie de frici si inhibitii, sa-ti regasesti puterea si echilibrul.

 

Informatii generale despre Varsator in zodiacul European

  Verb: “Eu cunosc” Element: Aer; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Uranus; Casa astrologica: Casa a XI-a; Zi: Sambata; Culoare: Albastrul cerului; Piatra pretioasa: Ametistul; Anatomie: Gambe, circulatie;   Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.   Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii