Zodia Varsator

Horoscopul zilei de vineri, 30 octombrie 2020 pentru Varsator

O zi numai buna pentru a reflecta la unele decizii pe care le-ai luat sau urmeaza sa le iei, in ce priveste o colaborare, un parteneriat, sau chiar oficializarea unei relatii sentimentale. Pentru asta, este necesar sa-ti oferi un moment de respiro, sa te retragi un timp departe de zgomot si agitatie, pentru a-ti putea redefini prioritatile si dorintele, dar si pentru a-ti linge ranile, daca este cazul.

20 Ianuarie - 18 Februarie

Oracolscopul saptamanii 26 octombrie - 01 noiembrie 2020 pentru zodia Varsator

Varsator - Rock Bottom Varsator - Rock Bottom

Acceptarea si detasarea sunt usa catre libertate. In acest moment ai ajuns la finalul unui drum lung, iar singura directie in care poti merge acum este “in sus”. Renunta la nevoi, cere sa vezi adevarul si lasa smerenia sa fie forta ce te ghideaza de acum incolo. Aminteste-ti sa respiri profund cat mai des, caci astfel muschii se relaxeaza, tensiunea este eliberata si a cincea chakra – centrul comunicarii - se deschide catre o vibratie inalta. Primesti ghidare si este important sa ai incredere in intuitia si inima ta.

Horoscopul saptamanii 26 octombrie - 01 noiembrie 2020 pentru Varsator

Inca de la inceputul saptamanii, poti simti ca ceva pluteste in aer, ceva se coace in ce priveste axa camin-cariera. Unele schimbari neasteptate probabil ca nu vor putea evitate, fie in plan personal, fie in plan profesional. Ceva e nevoie sa plece, pentru a crea spatiu pentru ceva nou. 

Pentru Varsatorii implicati in demersuri care se refera la studii, cercetare, relatii cu strainatatea, evolutie si emancipare, incepe o perioada benefica. Ei au ocazia nu doar sa se perfectioneze intr-o anumita disciplina si directie, dar pot chiar sa-si optimizeze gandirea si convingerile astfel incat sa abordeze mai optimist tot ce vad si percep in viata si in jurul lor. 

Unii Varsatori pot relua planuri legate de calatorii in strainatate, altii reiau invatarea unei limbi straine sau studiul unor culturi.

Horoscopul lunii Octombrie pentru Varsator

Avand in vedere ca se refac aspectele tensionate cu impact in zona comunicarii, a transmiterii informatiilor si a calatoriilor pe distante scurte, in luna octombrie e esentiala rabdarea, pentru ca multe lucruri vor stagna, multe demersuri legate de comunicare si circulatia documentelor vor fi incetinite sau ingreunate, dar e o perioada importanta pentru ca li se da ragazul de a analiza mai atent ce se intampla si de a corecta erori strecurate in trecut. Cu aceasta ocazie, a stagnarii si incetinirii, Varsatorilor le vin idei de schimbare, de reformulare, inclusiv profesionala. Poate ca isi amintesc de proiecte pe care le-au abandonat, de idei carora nu le-au dat curs, iar acum simt ca e momentul sa se ocupe de ele. 

Mai ales ca si Mercur retrograd in Scorpion va activa zona carierei, iar opozitia cu Uranus – stapanul Varsatorului- poate crea un context in care multe se vor schimba fara preaviz. Probabil ca primesc tot felul de vesti prin care li se solicita schimbarea abordarii, a tenhicii de lucru, a modului de comunicare. Sau revin in discutie anumite subiecte nerezolvate la timpul lor, in relatiile cu sefii sau cu alte persoane cu autoritate. 

In schimb, din punct de vedere financiar, Varsatorii sunt sustinuti energetic si pot sa-si imbunatateasca situatia, asta si cu ajutorul partenerului de viata sau a asociatilor. De asemenea, pot avea parte de favoruri, scutiri de plati, ponturi bune, sponsorizari.

Horoscopul anului 2020 pentru Varsator

Anul marchează debutul unei etape de viață, etapă în care te vei schimba mult și bine. Deceniul anilor ʼ20 este unul special, iar tu te vei potrivi foarte bine cu energia sa. Pentru realizarea celor propuse, atât din perspectiva personală, cât și din perspectiva profesională este nevoie să-ți redefinești personalitatea, să-ți reevaluezi sistemul valorilor morale și spirituale, plus să te aliezi cu alți semeni mult mai potriviți ție în etapa de viață în care te afli.

Eclipsele din acest an vor evidenția segmentele profesional, sănătate, relații cu prietenii, relații sentimentale.

Trei eclipse se formează pe axa Rac-Capricorn în acest an, eclipse care influențează direct segmentul sănătății și segmentul profesional. Aceste segmente se condiționează unul pe celălalt, astfel că ceea ce se petrece într-unul are repercusiuni și în celălalt. Este bine să găsești un echilibru între ele, pentru a-ți ușura munca și pentru a-ți menține sănătatea într-o stare bună.

Pe 10 Ianuarie se formează o eclipsă de Lună prin penumbră pe Semnul Racului, marcând un final de etapă profesională. Sunt posibile schimbări importante în mediul de muncă, însă există detalii ascunse ce vor ieși la iveală din când în când.

A doua eclipsă de pe Semnul Racului se va forma pe 21 Iunie, fiind vorba despre o eclipsă inelară de Soare. La acest moment se deschid culoare noi în câmpul muncii, fiind posibil să abordezi alte îndatoriri profesionale sau un alt loc de muncă, într-un alt domeniu de activitate.

În culisele segmentului profesional există tot felul de jocuri, astfel că nimic nu este ceea ce pare la prima vedere. Vei simți aceste aspecte pe data de 5 Iulie, dată la care se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră pe Semnul Capricornului.

Sănătatea rămâne în continuare vulnerabilă, fiind vorba despre afecțiunile cunoscute. Anul acesta, însă este probabil să apară îmbunătățiri, ameliorări, să descoperi terapii deosebite și terapeuți importanți care să te ajute mult. Însă și tu trebuie să te îngrijești conștient în permanență. La momentele în care se construiesc eclipsele pe axa Rac-Capricorn, oboseala și accentuarea afecțiunilor își vor spune cuvântul.

În segmentul financiar vor fi fluctuații și situații incerte. Mai ales, în ceea ce privește veniturile pe care le obții din munca proprie sunt posibile amânări, plăți parțiale, reluarea unor negocieri salariale, cheltuieli majore. Este posibil să fii sprijinit material și financiar de partenerul de viață, de neamuri sau de colaboratori, însă aceștia au scopurile lor personale, diferite de ale tale.

Relațiile familiale și segmentul domestic pot oferi surprize. Achiziționarea unor bunuri patrimoniale sau vânzarea celor care îți prisosesc vor intra în discuție, mai ales în lunile Martie și Aprilie. Multe controverse și discuții aprinse cu neamurile. Este nevoie să te ocupi de casă, de spațiul locativ și de reparațiile urgente.

Forfota din mediul profesional va avea efecte și în mediul de acasă, astfel că cei dragi îți pot reproșa faptul că ești foarte prins cu îndatoririle profesionale, iar pe cele familiale și domestice le-ai lăsat deoparte. Adevărul va fi pe undeva pe la mijloc.

Relațiile cu anturajul apropiat se remarcă în partea a doua a anului. Multe dialoguri, întâlniri și vizite la cei apropiați, acțiuni comune cu persoanele din acest anturaj. De unele persoane te poți desprinde, în urma unor discuții sau în urma unor evenimente neplăcute. Conflictele se pot accentua de la banalități, dar și de la vorbe sau gesturi vechi, spuse, făcute undeva, cândva.

Relațiile sentimentale sunt mai evidente în prima parte a anului, oferindu-ți momente plăcute, amuzante, amintiri de tot felul. Vor exista și răscoliri sufletești, deoarece vor reveni din trecut relații importante. Puțin probabil să te stabilizezi într-o relație sentiemtnală pe parcursul acestui an, deoarece, în segmentul prietenilor este mai mult antren și voie bună. Urcușuri și coborâșuri, lumini și umbre, atât în ceea ce privește planul sentimental, cât și cel a prietenilor.

Pe 5 Iunie se formează o eclipsă de Lună prin penumbră pe Semnul Săgetătorului, ale cărei influențe le vei simți clar în relațiile de prietenie, dar și în cele socio-profesionale. Ceva se finalizează, poate nu neapărat la nivel concret într-o relație, cât mai ales în filozofia ta de viață.

Pe 30 Noiembrie se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră pe Semnul Gemenilor, influențând direct relațiile sentimentale. Cineva din anturajul prietenilor te va ajuta să observi obiectiv ceea ce se petrece în plan sentimental, însă ascultă-ți și vocea interioară.

O altă eclipsă se va construi tot în Semnul Săgetătorului pe 14 Decembrie, fiind vorba despre o eclipsă totală de Soare. Este un moment ce impulsionează atât relațiile cu prietenii, cât și relațiile sentimentale, oferindu-le un început.

De bun augur îți sunt călătoriile și studiile, deoarece îți remodelează filozofia de viață, îți aduc cunoștințe noi și îți rafinează sufletul. Ți se vor deschide oportunități și pentru a studia, și pentru a călători mai ales în a doua parte a anului.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: pregătește-te de schimbări majore; ele se vor produce vrei, nu vrei, însă cu cât vii tu mai repede și deschis către ele, cu atât vei progresa mai mult și bine pe toate palierele vieții; toți oamenii sunt importanți pentru tine, însă de această dată vei fi nevoit să-i mai păstrezi alături doar pe aceia care chiar te respectă, te susțin sincer, te iubesc necondiționat și te apreciază la adevărata ta valoare.

Cugetarea anului 2020 pentru Vărsători: „Crede ca să poți înțelege.” – Fericitul Augustin

Informatii generale despre Varsator in zodiacul European

  Verb: “Eu cunosc” Element: Aer; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Uranus; Casa astrologica: Casa a XI-a; Zi: Sambata; Culoare: Albastrul cerului; Piatra pretioasa: Ametistul; Anatomie: Gambe, circulatie;   Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.   Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii