Zodia Varsator

Horoscopul zilei de vineri, 14 august 2020 pentru Varsator

Ar fi o binecuvantare pentru sufletul tau daca astazi ti-ai oferi libertatea de a face ceva ce te inspira si te bucura cu adevarat. Poate fi vorba de un gest frumos pentru persoana iubita, de o vizita la cineva drag, de un cadou pe care-l faci unui apropiat sau, pur si simplu, de indeletniciri artistice sau recreative. Cu alte cuvinte, astazi lasa-ti intuitia sa aleaga pentru tine. Fa ce simti, asculta-ti inima.

20 Ianuarie - 18 Februarie

Oracolscopul saptamanii 10 - 16 august 2020 pentru zodia Varsator

Varsator - Tacerea Varsator - Tacerea

Incepe pentru tine o perioada foarte valoroasa, in care poti experimenta cu usurinta starea de liniste interioara, in adevarata ei profunzime. E posibil ca unii oameni sa nu se simta confortabil in preajma ta acum, insa poti alege sa cauti tovarasia celor care rezoneaza cu usurinta cu starea ta. Capeti o noua intelegere, asupra vietii tale, iar viziunile care iti apar in aceste zile se vor mainifesta in realitatea fizica in curand, aducandu-ti implinirea mult-asteptata. Stai ancorat in aceasta energie a totalitatii si nu te lasa vrajit de fricile egoului.

Horoscopul saptamanii 10 - 16 august 2020 pentru Varsator

Activităţile gospodăreşti îţi vor ocupa primele zile ale săptămânii. Elanul cu care faci curăţenie, repari, redecorezi ambientul va fi apreciat de cei dragi. Însă, tendinţa de exagera în tot ce ţine de casă şi familie este destul de mare, aşa încât moderaţia trebuie avută în vedere. Este posibil ca un membru a familiei să aibă probleme de sănătate şi să fii nevoit să-i dai o mână de ajutor. Se conturează experienţe deosebite pe segmentul studiilor şi al relaţiilor cu anturajul apropiat. Este posibil să începi o activitate de instruire şi educare a oamenilor. Sunt zile bune și pentru a te ocupa de un hobby, cum ar fi pictura sau arta în toate formele ei. În ultimele zile ale intervalului analizat, oboseala va fi evidentă. Pe de altă parte, la locul de muncă ai multe de făcut, colegii nu te susţin, iar şefii nici atât. Ocupă-te de priorităţi şi ai grijă mai mult de sănătatea ta. Informații extraordinare pentru sănătate și pentru activitatea profesională.

Horoscopul lunii August pentru Varsator

O lună foarte importantă pentru tine, deoarece ai șanse deosebite de progres, de renunțare la tipare mentale și comportamentale perimate și de a începe o nouă etapă de viață. Cu toate că energia perioadei te poate obosi mult, cu puțin efort și bunăvoință o vei depăși cu bine. În primul rând, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos și articular, pe inimă, coloană vertebrală, bine fiind să asculți semnalele organismului și să te tratezi corespunzător. În al doilea rând, relațiile parteneriale încep un trend ascendent, în sensul că se reconfigurează cele vechi, se termină cele nepotrivite, dar se conturează premisele altora noi, de o cu totul altă anvergură. Însă, există în umbră interese meschine și adevăruri parțial expuse, deci fii vigilent.  

Horoscopul anului 2020 pentru Varsator

Anul marchează debutul unei etape de viață, etapă în care te vei schimba mult și bine. Deceniul anilor ʼ20 este unul special, iar tu te vei potrivi foarte bine cu energia sa. Pentru realizarea celor propuse, atât din perspectiva personală, cât și din perspectiva profesională este nevoie să-ți redefinești personalitatea, să-ți reevaluezi sistemul valorilor morale și spirituale, plus să te aliezi cu alți semeni mult mai potriviți ție în etapa de viață în care te afli.

Eclipsele din acest an vor evidenția segmentele profesional, sănătate, relații cu prietenii, relații sentimentale.

Trei eclipse se formează pe axa Rac-Capricorn în acest an, eclipse care influențează direct segmentul sănătății și segmentul profesional. Aceste segmente se condiționează unul pe celălalt, astfel că ceea ce se petrece într-unul are repercusiuni și în celălalt. Este bine să găsești un echilibru între ele, pentru a-ți ușura munca și pentru a-ți menține sănătatea într-o stare bună.

Pe 10 Ianuarie se formează o eclipsă de Lună prin penumbră pe Semnul Racului, marcând un final de etapă profesională. Sunt posibile schimbări importante în mediul de muncă, însă există detalii ascunse ce vor ieși la iveală din când în când.

A doua eclipsă de pe Semnul Racului se va forma pe 21 Iunie, fiind vorba despre o eclipsă inelară de Soare. La acest moment se deschid culoare noi în câmpul muncii, fiind posibil să abordezi alte îndatoriri profesionale sau un alt loc de muncă, într-un alt domeniu de activitate.

În culisele segmentului profesional există tot felul de jocuri, astfel că nimic nu este ceea ce pare la prima vedere. Vei simți aceste aspecte pe data de 5 Iulie, dată la care se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră pe Semnul Capricornului.

Sănătatea rămâne în continuare vulnerabilă, fiind vorba despre afecțiunile cunoscute. Anul acesta, însă este probabil să apară îmbunătățiri, ameliorări, să descoperi terapii deosebite și terapeuți importanți care să te ajute mult. Însă și tu trebuie să te îngrijești conștient în permanență. La momentele în care se construiesc eclipsele pe axa Rac-Capricorn, oboseala și accentuarea afecțiunilor își vor spune cuvântul.

În segmentul financiar vor fi fluctuații și situații incerte. Mai ales, în ceea ce privește veniturile pe care le obții din munca proprie sunt posibile amânări, plăți parțiale, reluarea unor negocieri salariale, cheltuieli majore. Este posibil să fii sprijinit material și financiar de partenerul de viață, de neamuri sau de colaboratori, însă aceștia au scopurile lor personale, diferite de ale tale.

Relațiile familiale și segmentul domestic pot oferi surprize. Achiziționarea unor bunuri patrimoniale sau vânzarea celor care îți prisosesc vor intra în discuție, mai ales în lunile Martie și Aprilie. Multe controverse și discuții aprinse cu neamurile. Este nevoie să te ocupi de casă, de spațiul locativ și de reparațiile urgente.

Forfota din mediul profesional va avea efecte și în mediul de acasă, astfel că cei dragi îți pot reproșa faptul că ești foarte prins cu îndatoririle profesionale, iar pe cele familiale și domestice le-ai lăsat deoparte. Adevărul va fi pe undeva pe la mijloc.

Relațiile cu anturajul apropiat se remarcă în partea a doua a anului. Multe dialoguri, întâlniri și vizite la cei apropiați, acțiuni comune cu persoanele din acest anturaj. De unele persoane te poți desprinde, în urma unor discuții sau în urma unor evenimente neplăcute. Conflictele se pot accentua de la banalități, dar și de la vorbe sau gesturi vechi, spuse, făcute undeva, cândva.

Relațiile sentimentale sunt mai evidente în prima parte a anului, oferindu-ți momente plăcute, amuzante, amintiri de tot felul. Vor exista și răscoliri sufletești, deoarece vor reveni din trecut relații importante. Puțin probabil să te stabilizezi într-o relație sentiemtnală pe parcursul acestui an, deoarece, în segmentul prietenilor este mai mult antren și voie bună. Urcușuri și coborâșuri, lumini și umbre, atât în ceea ce privește planul sentimental, cât și cel a prietenilor.

Pe 5 Iunie se formează o eclipsă de Lună prin penumbră pe Semnul Săgetătorului, ale cărei influențe le vei simți clar în relațiile de prietenie, dar și în cele socio-profesionale. Ceva se finalizează, poate nu neapărat la nivel concret într-o relație, cât mai ales în filozofia ta de viață.

Pe 30 Noiembrie se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră pe Semnul Gemenilor, influențând direct relațiile sentimentale. Cineva din anturajul prietenilor te va ajuta să observi obiectiv ceea ce se petrece în plan sentimental, însă ascultă-ți și vocea interioară.

O altă eclipsă se va construi tot în Semnul Săgetătorului pe 14 Decembrie, fiind vorba despre o eclipsă totală de Soare. Este un moment ce impulsionează atât relațiile cu prietenii, cât și relațiile sentimentale, oferindu-le un început.

De bun augur îți sunt călătoriile și studiile, deoarece îți remodelează filozofia de viață, îți aduc cunoștințe noi și îți rafinează sufletul. Ți se vor deschide oportunități și pentru a studia, și pentru a călători mai ales în a doua parte a anului.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: pregătește-te de schimbări majore; ele se vor produce vrei, nu vrei, însă cu cât vii tu mai repede și deschis către ele, cu atât vei progresa mai mult și bine pe toate palierele vieții; toți oamenii sunt importanți pentru tine, însă de această dată vei fi nevoit să-i mai păstrezi alături doar pe aceia care chiar te respectă, te susțin sincer, te iubesc necondiționat și te apreciază la adevărata ta valoare.

Cugetarea anului 2020 pentru Vărsători: „Crede ca să poți înțelege.” – Fericitul Augustin

Informatii generale despre Varsator in zodiacul European

  Verb: “Eu cunosc” Element: Aer; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Uranus; Casa astrologica: Casa a XI-a; Zi: Sambata; Culoare: Albastrul cerului; Piatra pretioasa: Ametistul; Anatomie: Gambe, circulatie;   Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.   Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii