Zodia Varsator

Horoscopul zilei de duminica, 26 mai 2024 pentru Varsator

Te vei inconjura de prieteni la sfarsitul acestei saptamani. Vrei, nu vrei, va trebui să faci față vizitelor sau dialogurilor acestora. Pe de o parte primesti informatii utile, sfaturi in special legate de chestiunile sentimentale, dar si de domeniul profesional. Pe de alta parte, prieteni adevarati sau protectori nu prea ai deocamdată. Se recomanda prudență și discretie vizavi de ceilalti.  

20 Ianuarie - 18 Februarie

Oracolscopul saptamanii 20 - 26 mai 2024 pentru zodia Varsator

Varsator - Incetinirea Varsator - Incetinirea

Pentru a-ti recapata vitalitatea si bucuria de viata, e timpul sa ii ierti pe cei care te-au ranit si sa-ti eliberezi atentia si energia de trecut. Nimic nou nu poate sa vina daca te agati de ranile din trecut, de resentimente sau manii vechi. Toate acestea nu fac altceva decat sa-ti impovareze inima. Fii constient de darurile trecutului si astfel iti va fi mai usor sa ierti si sa fii atent la ceea ce-si doreste inima ta. Petrece mai mult timp afara si bucura-te de energia vindecatoare a naturii. Incetineste ritmul si bucura-te de viata.

Horoscopul saptamanii 20 - 26 mai 2024 pentru Varsator

O săptămână cu multe revelații! În urma unor evenimente foarte interesante în care ai fost implicat alături de colegi, șefi de la serviciu sau prieteni vei lua hotărâri definitive privitor la cariera ta profesională și la felul în care relaționezi cu ceilalți. Felul în care ești văzut de către ceilalți lasă de dorit însă sunt și unii care te susținut. Ai șanse de a cunoaște oameni noi și valoroși, însă ceva te reține în a te apropia cu inima deschisă de ei.

Horoscopul lunii Mai pentru Varsator

Relațiile familiale și cele cu anturajul apropiat necesită o atenție deosebită. Sunt posibile întâlniri, dialoguri pe teme patrimoniale, vizite în locurile natale și planuri de anvergură referitoare la casă, patrimoniu, proprietăți, moșteniri. Avalanșa de situații din sfera domestică antrenează în ritmul ei aspecte familiale considerate undeva, cândva încheiate sau lămurite. Se pare că există animozități ce trebuie rezolvate sau este nevoie de acțiuni și decizii rapide privitoare la bunul mers al lucrurilor în casă și în familie. Discută pe îndelete cu membrii familiei.

Horoscopul anului 2024 pentru Varsator

Acest an 2024 este foarte important pentru tine, deoarece este anul în care începi un amplu proces de transformare interioară. Recomandabil este să-ți trasezi noi planuri personale și profesionale, să-ți analizezi relațiile și situațiile în care te afli și să renunți, fără echivoc la acelea care stagnează sau și-au epuizat deja experiențele pentru tine.

Pe Axa zodiacală Berbec-Balanță se construiesc trei eclipse ale căror influențe le vei simți în relațiile cu persoanele apropiate și în relațiile familiale. Este rost de dialoguri importante cu aceste persoane, de a afla detalii picante despre unii și de a înțelege de ce alții au făcut anumite lucruri la care nu te așteptai. O notă mister se păstrează în aceste relații, astfel că vei simți că dincolo de aparențe mai sunt adevăruri nespuse sau neînțelese deocamdată.

În Semnul zodiacal Pești se formează o eclipsă în preajma datei de 18 Septembrie, eclipsă care îți va aduce influențe în segmentul financiar. Se finalizează o etapă de câștig la locul de muncă. Sunt posibile modificări salariale învăluite în ceață, astfel că nu se poate aprecia dacă aceste modificări sunt benefice sau mai puțin. Pe de altă parte, este rost de ceva câștig de la și prin alții. Este posibil să rezolvi un împrumut, să lămurești demersuri privitoare la moșteniri și partaje. Ceva este viciat și în ceea ce privește banii și bunurile comune cu alții, deci fii prudent.

În relațiile familiale și în mediul domestic sunt frământări mari în prima parte a anului, fiind șanse bune de a reorganiza casa, bunurile patrimoniale, investițiile privitoare la casă, moșteniri sau partaje.

Relațiile sentimentale se animă în cea de a doua parte a anului, fiind rost de noutăți spectaculoase. O etapă sentimentală se încheie, alta stă să înceapă. Dorința și putința de a te îndrăgosti sunt mari și ușor de îndeplinit, însă riscul producerii unor erori este prezent. De aceea, discerne bine în ale amorului, evitând graba și superficialitatea. 
——— 
Vrei să știi ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii din viață? Vrei să știi ce momente de cotitură există pentru tine în 2024?

🛒 Comandă AICIHOROSCOP PERSONAL 2024

Informatii generale despre Varsator in zodiacul European

  Verb: “Eu cunosc” Element: Aer; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Uranus; Casa astrologica: Casa a XI-a; Zi: Sambata; Culoare: Albastrul cerului; Piatra pretioasa: Ametistul; Anatomie: Gambe, circulatie;   Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.   Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii