Zodia Varsator

Horoscopul zilei de sambata, 26 mai 2018 pentru Varsator

In zilele acestui weekend este posibil sa fii invitat la reuniuni cu multa lume, fie in domeniul profesional, fie acasa, printre rude si membrii familiei. Pentru ca tonusul tau lasa de dorit ar fi bine sa accepti aceste invitatii numai dupa o analiza atenta a situatiei. Oricum, undeva tot va trebui sa iesi, sa-ti imbunatatesti starea de spirit, iar compania altora chiar iti face bine. Bucura-te de relatiile cu ceilalti.

20 Ianuarie - 18 Februarie

Oracolscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru zodia Varsator

Varsator - Rebelul Varsator - Rebelul

Te poti trezi pus in situatia de a-ti asuma cu adevarat faptul ca esti stapanul propriului destin, iar iesirea din intunericul trecutului inconstient iti da acum aripi pentru a zbura. Este si momentul potrivit pentru a te bucura de o pauza, caci e posibil ca in graba sa faci unele greseli care sa te incetineasca. Nu te ingrijora, toate acele lucruri pe care le ai de rezolvat isi vor gasi solutionarea mult mai repede, daca esti odihnit si relaxat. Avand capul limpede, cu siguranta vei face cele mai potrivite alegeri.

Horoscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru Varsator

Dialogorile cu partenerul de viață și/sau cu partenerii profesionali vor pune bazele unor acțiuni și câștiguri viitoare de bun augur. Este bine să ții cont și de sugestiile celorlalți, dar să-ți susții și punctele tale de vedere. Este rost de a-ți îmbunătăți veniturile din colaborări sau din moșteniri, partaje personale și profesionale. Cheltuieli pe facturi, taxe restante dar și pe daune produse de cei apropiați. Prudență și măsură în toate! Finalul săptămânii îți deschide un nou capitol de relaționare cu străinătatea, dar și pentru elevarea conștiinței.

Horoscopul lunii Mai pentru Varsator

Relațiile familiale și casa sunt temele principale ale primelor două săptămâni din această lună. Există tensiuni între membrii familiei și între rude. Un membru al familiei, o rudă apropiată îți poate solicita ajutorul. Recomandabil este să evaluezi situația acestuia, posibilitățile tale de ajutorare și abia apoi să-ți oferi sprijinul. În preajma datei de 15 Mai poate avea loc o discuție de familie importantă, în urma căreia să se schimbe totul în casă și familie. Vor intra în discuție achiziționarea unei case, a unui teren sau a unor bunuri de patrimoniu. Pentru spațiul în care locuiești se recomandă multă prudență. Se pot produce avarii greu de controlat și remediat. A doua jumătate a lunii îți aduce chef de distracții și aventuri. Este posibil să te îndrăgostești sau dacă deja ești implicat într-o relație amoroasă, vei privi cu ochi mult mai drăgăstoși persoana iubită. Totuși, certurile și dialogurile pe tonuri ridicate pot fi frecvente în relațiile cu cei dragi. Rezervă-ți momente pentru a te ocupa de un hobby și pentru a organiza petreceri surpriza pentru cei apropiați.

Horoscopul anului 2018 pentru Varsator

Un an care ii pune la treaba pe Varsatori, iar treaba lor e cu ei insisi, cu principiile lor, cu felul in care traiesc.

Un an foarte important pentru tine, deoarece se produc două eclipse pe Semnul tău zodiacal. Astfel ai șanse deosebite de a progresa, de a-ți schimba planurile de viitor și de a-ți trasa direcții noi, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Perioadele 17 Mai – 14 August și 19 Septembrie – 15 Noiembrie îți aduc multă energie, fiind tentat să te implici în activități variate, dar nu chiar foarte utile ție. Selectează prioritățile și evită să ripostezi la tot ce vine din partea altora. Există conflicte ascunse în preajma ta, mai ales în segmentul profesional în care activezi. Se recomandă prudență și discernămînt, deoarece este dificil să contracarezi lucrurile prin mijloace convenționale.

Relațiile parteneriale se vor reconfigura, atât în ceea ce privește relația de cuplu, cât și relațiile de colaborare profesională. Renegocierea unor contracte de muncă, modificări legislative specifice domeniului în care lucrezi, ce vor atrage după sine și modificări salariale.

Se finalizează etape profesionale și se deschid altele. Ar fi bine să te reorientezi profesional și chiar să depui efoturi serioase de a-ți găsi un alt job.

Tranzitul lui Uranus între 16 Mai – 07 Noiembrie prin Semnul Taurului îți creează efecte în segmentul domestic. Schimbări de anvergură în relațiile familiale și în spațiul, casa în care locuiești! Multi Varsatori vor sa schimbe ceva radical, vor sa se desprinda de conditionari imprumutate si permise in familie, isi doresc sa se elibereze de poveri pe care si le-au asumat ani multi.

Un aspect important este legat de psihic, care poate fi destul de sensibil, motiv pentru care poti nevoia in acest an sa te izolezi, sa fii mai atent in interiorul tau, sa-st vindeci o serie de frici si inhibitii, sa-ti regasesti puterea si echilibrul.

 

Informatii generale despre Varsator in zodiacul European

  Verb: “Eu cunosc” Element: Aer; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Uranus; Casa astrologica: Casa a XI-a; Zi: Sambata; Culoare: Albastrul cerului; Piatra pretioasa: Ametistul; Anatomie: Gambe, circulatie;   Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.   Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii