Zodia Varsator

Horoscopul zilei de sambata, 24 septembrie 2022 pentru Varsator

Sunt momente potrivite in aceste zile pentru a discuta cu neamurile, cu partenerul de viata sau colaboratorii pe tema banilor si bunurilor comune. Se pot lamuri chestiuni importante in acest sens, ceilalti fiiind dispusi sa coopereze si chiar sa investeasca alaturi de tine in planurile tale personale sau profesionale. Deocamdata stabileste clar punctele-cheie a ceea ce doresti sa faci si apoi prezinta-le si celorlalti.

20 Ianuarie - 18 Februarie

Oracolscopul saptamanii 19 - 25 septembrie 2022 pentru zodia Varsator

Varsator - Magical Map Shifter Varsator - Magical Map Shifter

Cand aceasta carte apare, ea vine cu o misiune – sa te faca constient de acei oameni prezenti in viata ta, care au un impact semnificativ in ceea ce priveste cresterea ta personala. Poate ai intalnit o persoana care te-a provocat sa fii cea mai buna versiune a ta, sau o persoana care te-a ghidat sa iesi din dificultate si sa indrepti catre un loc sigur sau catre succes. Fii atent la acei oameni care se intersecteaza cu drumul tau in aceste zile si te determina sa reflectezi la calea ta. Intreaga ta perspectiva despre cine esti si de ce te afli aici, se va modifica, asa ca fii treaz.

Horoscopul saptamanii 19 - 25 septembrie 2022 pentru Varsator

Pentru tine, locul de muncă şi sănătatea primesc energii deosebite, care vor răscoli totul. Poţi primi noi sarcini de serviciu, plăcute sau mai puțin, alături de colegi binevoitori sau mai puțin binevoitori. Sănătatea este foarte vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești corespunzător. Sunt posibile consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. Segmentul relaţiilor parteneriale şi al colaborărilor se va remarca prin discuții aprinse. Un soi de barieră se contruiește între tine și ceilalți, de aceea fii foarte prudent. Pe de altă parte, bine ar fi să faci ordine şi curăţenie în rândul colaboratorilor şi proiectelor tale. Există în preajma ta colaboratori nepotriviți stilului tău de lucru sau departe de intereselor tale. Dispui de suficientă forţă pentru a-ţi susţine punctele de vedere şi pentru a reuşi în tot ce îţi propui. Financiar se deschide un nou capitol pentru secțiunea bani și bunuri comune cu alții.

Horoscopul lunii Septembrie pentru Varsator

Situații financiare controversate! Vor intra în discuție achitarea unor facturi vechi, moștenirile, partajele în funcție de caz, dar și alte tipuri de litigii ce implică bani și bunuri comune cu alții. Apelează la sfaturile unor specialiști, pentru că unele neplăceri se pot întinde pe mulți ani. Sursele tale de venit din activitatea prestată la un loc de muncă se pot modifica. Se închide o etapă de câștig din munca proprie, astfel că este bine să eviți cheltuielile extravagante, investițiile sau împrumuturile de orice fel. Probabil că în urma evenimentelor petrecute te vei gândi ceva mai mult la sistemul valorilor morale și materiale abordate până acum.

Horoscopul anului 2022 pentru Varsator

Este un an în care te vei simți mai bine, deoarece energia astrală îți oferă forță vitală și putere de concentrare pe ceea ce îți dorești să realizezi. Pe de altă, îți sunt susținute planurile de viață și acțiunile serioase, cele care pot da roade utile pe termen lung. Mulți te vor privi și trata ca pe un maestru, un instructor de viață, admirându-te și urmându-ți modelul de viață.

Sănătatea este foarte vulnerabilă, astfel că este bine să te îngrijești serios, pe termen lung și cu sprijinul specialiștilor în sănătate. Ai nevoie de odihnă, de meditații interioare, de detașare de cotidian. Îți sunt utile terapiile naturiste și contactul frevent cu natura.

Mentalitatea ta se schimbă în decursul acestui an, astfel că îți vei forma un alt sistem de valori, o nouă filozofie de viață, iar drept consecință vei avea nevoie de noi provocări relaționale și profesionale.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor schimba. Este vremea să te desprinzi de unii și să te apropii, discret, de alții. Chiar dacă la prima vedere, a dizolva relațiile vechi, poate fi dureros, este necesară această dizolvare. Vor apărea alte persoane în preajma ta de o mai bună calitate.

Relațiile cu membrii familiei și mediul domestic aduc multe provorări. Contextele astrale din acest an vor declanșa etape noi. Cele patru eclipse ce se construiesc în acest an pe Axa zodiacală Taur-Scorpion vor influența modul de desfășurare a relațiilor cu membrii familiei și activitatea domestică. Surprizele pot fi de mari proporții, astfel că este bine să fii deschis la schimbări și la răsturnări de situație deosebite.

Relațiile sentimentale se evidențiază mai ales până pe 14 Aprilie, prin discuții importante cu persoana iubită și cu copiii. În urma evenimentelor din segmentul amoros îți vei schimba concepțiile privitoare la iubire și implicațiile ei. O relație amoroasă se poate finaliza.

Relațiile parteneriale se vor desfășura în nota cunoscută, însă depinde numai de tine să gestionezi corect, atât relația cu partenerul de viață, cât și relațiile cu partenerii de afaceri sau colaboratorii profesionali. Este posibil să te îndepărtezi de aceste persoane și să fii concentrat mai mult pe propria ta ființă. Unele relații se vor finaliza, însă puțin probabil să înceapă altele în acest an.

Segmentul profesional este umbrit în acest an. Este o perioadă în care vor ieși la lumină toate hibele și neajunsurile de la locul de muncă și cele din relațiile colegiale. Sunt probabile schimbări majore, restricții profesionale și chiar pierderea locului de muncă.

În urma celor petrecute la locul de muncă sunt probabile schimbări salariale. Sunt șanse de a avea noi variante de a obține venituri, însă ceva este ascuns, alunecos, nelalocul lui. Se recomandă prudență vizavi de bani și bunuri plus restricționarea cheltuielilor.

Cugetarea anului 2022 pentru Vărsători: „Frumusețea unui gest este apreciată când acesta este făcut ușor și fără efort.” – I. Kant

 

 

 

Informatii generale despre Varsator in zodiacul European

  Verb: “Eu cunosc” Element: Aer; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Uranus; Casa astrologica: Casa a XI-a; Zi: Sambata; Culoare: Albastrul cerului; Piatra pretioasa: Ametistul; Anatomie: Gambe, circulatie;   Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.   Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii