Zodia Varsator

Horoscopul zilei de miercuri, 25 mai 2022 pentru Varsator

Luna in Berbec, in zona comunicarii si deplasarilor, anunta o zi agitata, cu multe drumuri, discutii aprinse si activitati intelectuale intense. Este posibil sa te manifesti destul de zgomotos in conversatie si sa fii destul de irascibil si rigid, asa ca pot iesi si scantei pe ici pe colo. Impulsivitatea ar trebui insa evitata mai ales in trafic, daca esti sofer. 

20 Ianuarie - 18 Februarie

Oracolscopul saptamanii 23 - 29 mai 2022 pentru zodia Varsator

Varsator - Listening Varsator - Listening

Poti avea sentimentul ca vorbesti in vant, si nimeni nu te asculta. E ca si cum cei din jurul tau nu iti aud cerintele, dorintele si nevoile, sau poate ca tu nu esti atent la ce mesaj vor sa-ti transmita altii. Daca te surprinzi in toiul unei discutii ca emiti judecati si  ai senzatia ca deja stii ce vrea celalalt sa-ti spuna, sau cum va decurge conversatia, respira adanc si  lasa orice gand apare sa se duca, precum norii. Pur si simplu ai sa fii uimit de rezultat. De asemenea, daca tu vrei sa transmiti un mesaj, fa-o din cine esti, cu autenticitate si claritate.

Horoscopul saptamanii 23 - 29 mai 2022 pentru Varsator

În primele zile ale săptămânii apar cheltuieli, însă îți cresc și veniturile. Pe deasupra, te poți bucura și de favoruri sau cadouri din partea celor dragi. Fii prudent la cumpărături, pentru că există riscul să apară pierderi de orice fel. Perioada 25 – 27 Mai răscolește relațiile cu anturajul apropiat, astfel că de la un obișnuit și banal salut poate ieși un scandal cu acte în regulă. Cumva gândirea și comunicarea sunt viciate, astfel că fiecare vorbește pe limba lui și nimeni nu înțelege nimic. Prudență, detașare și fii cât mai scump la vorbă!

Horoscopul lunii Mai pentru Varsator

Familia și activitățile domestice îți ocupă o bună parte din această lună. Dialogurile încep să devină fructuoase și vei constata că te înțelegi mai bine cu membrii familiei. Mai pot apărea surprize, dar vei fi suficient de înțelept pentru a rezolva totul cu brio. Unii vor încerca în mod special să te abată de la planurile tale personale sau profesionale. Este o perioadă bună pentru reamenajări domestice, pentru vânzări și achiziționări de bunuri patrimoniale, pentru trasarea unor planuri legate de casă și patrimoniu familial. Însă, ține cont și de părerile și doleanțele celor dragi. Relațiile amoroase sunt deficitare, conflictul fiind subiectul principal. Tendința de a te implica, rapid și la întâmplare în aventuri frivole este mare și păguboasă pe termen lung.

Horoscopul anului 2022 pentru Varsator

Este un an în care te vei simți mai bine, deoarece energia astrală îți oferă forță vitală și putere de concentrare pe ceea ce îți dorești să realizezi. Pe de altă, îți sunt susținute planurile de viață și acțiunile serioase, cele care pot da roade utile pe termen lung. Mulți te vor privi și trata ca pe un maestru, un instructor de viață, admirându-te și urmându-ți modelul de viață.

Sănătatea este foarte vulnerabilă, astfel că este bine să te îngrijești serios, pe termen lung și cu sprijinul specialiștilor în sănătate. Ai nevoie de odihnă, de meditații interioare, de detașare de cotidian. Îți sunt utile terapiile naturiste și contactul frevent cu natura.

Mentalitatea ta se schimbă în decursul acestui an, astfel că îți vei forma un alt sistem de valori, o nouă filozofie de viață, iar drept consecință vei avea nevoie de noi provocări relaționale și profesionale.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor schimba. Este vremea să te desprinzi de unii și să te apropii, discret, de alții. Chiar dacă la prima vedere, a dizolva relațiile vechi, poate fi dureros, este necesară această dizolvare. Vor apărea alte persoane în preajma ta de o mai bună calitate.

Relațiile cu membrii familiei și mediul domestic aduc multe provorări. Contextele astrale din acest an vor declanșa etape noi. Cele patru eclipse ce se construiesc în acest an pe Axa zodiacală Taur-Scorpion vor influența modul de desfășurare a relațiilor cu membrii familiei și activitatea domestică. Surprizele pot fi de mari proporții, astfel că este bine să fii deschis la schimbări și la răsturnări de situație deosebite.

Relațiile sentimentale se evidențiază mai ales până pe 14 Aprilie, prin discuții importante cu persoana iubită și cu copiii. În urma evenimentelor din segmentul amoros îți vei schimba concepțiile privitoare la iubire și implicațiile ei. O relație amoroasă se poate finaliza.

Relațiile parteneriale se vor desfășura în nota cunoscută, însă depinde numai de tine să gestionezi corect, atât relația cu partenerul de viață, cât și relațiile cu partenerii de afaceri sau colaboratorii profesionali. Este posibil să te îndepărtezi de aceste persoane și să fii concentrat mai mult pe propria ta ființă. Unele relații se vor finaliza, însă puțin probabil să înceapă altele în acest an.

Segmentul profesional este umbrit în acest an. Este o perioadă în care vor ieși la lumină toate hibele și neajunsurile de la locul de muncă și cele din relațiile colegiale. Sunt probabile schimbări majore, restricții profesionale și chiar pierderea locului de muncă.

În urma celor petrecute la locul de muncă sunt probabile schimbări salariale. Sunt șanse de a avea noi variante de a obține venituri, însă ceva este ascuns, alunecos, nelalocul lui. Se recomandă prudență vizavi de bani și bunuri plus restricționarea cheltuielilor.

Cugetarea anului 2022 pentru Vărsători: „Frumusețea unui gest este apreciată când acesta este făcut ușor și fără efort.” – I. Kant

 

 

 

Informatii generale despre Varsator in zodiacul European

  Verb: “Eu cunosc” Element: Aer; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Uranus; Casa astrologica: Casa a XI-a; Zi: Sambata; Culoare: Albastrul cerului; Piatra pretioasa: Ametistul; Anatomie: Gambe, circulatie;   Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.   Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii