Zodia Varsator

Horoscopul zilei de luni, 05 iunie 2023 pentru Varsator

Ar fi bine să fii discret. Este un moment propice pentru o introspecție de care ai mare nevoie. Stările tale de spirit sunt destul de fluctuante. Observă atent care sunt punctele vulnerabile ale vieții tale și ce anume te deranjează. Poți descoperi lucruri interesante. Ai răbdare cu tine și apoi încearcă să-ți faci un plan de acțiune. Astrele te sustin foarte bine în acest sens.

20 Ianuarie - 18 Februarie

Oracolscopul saptamanii 05 - 11 iunie 2023 pentru zodia Varsator

Varsator - The Desert Prince Varsator - The Desert Prince

In ciuda conditiilor aparent neprielnice, primesti un dar – un vis al inimii tale se indeplineste, intr-un mod neasteptat. Continua sa crezi, sa ai curaj si sa indraznesti sa visezi, indiferent de cum sunt circumstantele din prezent. Contrar tuturor aparentelor, vei reusi. E posibil ca toata aceasta perioada sa fie doar un test al credintei si curajului, pentru ca in final rezultatul sa fie spectaculos. Acorda-ti mai mult timp pentru a te relaxa si odihni, caci corpul si psihicul tau au nevoie sa se regenereze, dupa agitatia din ultimele saptamani.

Horoscopul saptamanii 05 - 11 iunie 2023 pentru Varsator

La începutul săptămânii ai stări confuze, ești mai reticent la ambient, nefiind dornic de socializare. Este posibil ca şi sănătatea să ridice ceva probleme, fapt pentru care semnalele organismului ar trebui luate în seamă. La serviciu ai multe de făcut, astfel că ar fi bine să apelezi la sprijinul colegilor. Ia aminte la zvonurile aruncate chipurile în grabă de unii și alții din segmentul profesional. Pe 8 și pe 9 Iunie, te vei simți mult mai bine, dar nu forța nota. Începi să ai încredere în forţele proprii şi să te bucuri de tot ce este în jurul tău. La sfârșitul săptămânii sunt posibile cadouri, recompense materiale sau chiar veşti legate de o nouă grilă de salarizare.

Horoscopul lunii Iunie pentru Varsator

Relațiile sentimentale îți solicită atenția și eforturile. Reconfigurări ale relațiilor vechi, conturarea altora noi, discuții ample cu copiii, planuri de a avea copii. Pe de altă parte începe un proces lung în plan amoros, pe parcursul căruia îți vei schimba concepțiile privitoare la iubire și implicațiile ei. Ocupă-te de un hobby, organizează activități recreative împreună cu cei dragi și bucură-te de tot ce te înconjoară! La serviciu se ameliorează situația după 21 Iunie, dar fii vigilent în continuare. Relațiile colegiale se îmbunătățesc și îți vor fi recunoscute meritele. De asemenea, sănătatea se îmbunătățește la modul general. Vor rămâne pe fundal afecțiunile deja cunoscute, existând șanse de a găsi remedii excepționale utilizabile pe termen lung. Relațiile parteneriale devin foarte dinamice, fiind nevoie de atenție sporită.

Horoscopul anului 2023 pentru Varsator

Influențele astrale de pe parcursul anului 2023 te ajută să începi o nouă etapă de viață, pe cu totul alte baze și cu un alt sistem de valori morale și spirituale. Sunt momente bune de a-ți trasa noi planuri personale și profesionale, de a-ți asuma responsabilități noi și față de tine, și față de alții.

Este nevoie să acorzi atenție și eforturi constante segmentului sănătate. Afecțiunile vechi se mai diminuează, însă pot apărea altele noi.

Relațiile cu anturajul apropiat se evidențiază prin dialoguri importante, întâlniri cu persoane interesante, acțiuni comune cu aceste persoane care îți aduc beneficii pe termen lung. Se construiesc două eclipse pe Axa zodiacală Berbec-Balanță ale căror influențe îți aduc noutăți în privința acestor relații. Așadar, unii apropiați vor pleca din preajma ta și vor veni alții. Totuși, evită să formulezi concluzii deoarece nu este ceea ce pare. Călătorii frecvente pe distanțe scurte. Posibil implicarea în diverse forme de învățare, instruire utile pe termen lung, la locul de muncă.

Relațiile cu străinătatea se vor evidenția prin călătorii îndepărtate și dialoguri cu persoane străine. Este bine să fii prudent în ceea ce spui despre tine și intențiile tale, atât apropiaților, cât și străinilor.

În segmentul familial și domestic se finalizează etape, din cauza influențelor a două eclipse ce se vor forma pe Axa zodiacală Scorpion-Taur. Factorul neprevăzut predomină acasă, în familie, astfel că va fi dificil să controlezi situațiile ivite. Se închide o etapă importantă, etapă mai mult sau mai puțin înțeleasă.

În plan profesional, se conturează schimbări în relațiile cu șefii și autoritățile. Ceva se finalizează la locul de muncă, însă și în general în domeniul profesional în care activezi. Este nevoie de prudență și discernământ, deoarece ceea ce se petrece acasă, în mediul domestic influențează ceea ce se petrece la locul de muncă și invers.

Relațiile parteneriale sunt provocatoare, astfel că este rost de răsturnări de situație, desprinderi din colaborările vechi și chiar finalul unei etape parteneriale de cuplu.

-----

Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023!  

Informatii generale despre Varsator in zodiacul European

  Verb: “Eu cunosc” Element: Aer; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Uranus; Casa astrologica: Casa a XI-a; Zi: Sambata; Culoare: Albastrul cerului; Piatra pretioasa: Ametistul; Anatomie: Gambe, circulatie;   Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.   Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii