Zodia Varsator

Horoscopul zilei de vineri, 27 ianuarie 2023 pentru Varsator

Astazi s-ar putea sa faci un drum important. Fie este vorba despre o problema de familie, fie va trebui sa te ocupi de un curs. Relatiile cu rudele si prietenii apropiati pot cunoaste turnuri deosebite. Provocarea momentului vizeaza sfera comunicarii si a relatiilor cu cei apropiati. Poate ar fi bine sa te indepartezi de unii prieteni pentru a face loc altora noi, mult mai de folos tie in aceasta etapa de viata.

20 Ianuarie - 18 Februarie

Oracolscopul saptamanii 23 - 29 ianuarie 2023 pentru zodia Varsator

Varsator - Izolarea Varsator - Izolarea

Desi esti permanent in mijlocul lumii, pare ca in interiorul tau esti in afara ei, izolat intr-o carapace menita sa te apere de a fi ranit. Frica de suferinta te tine intr-o permanenta stare de alerta, atent la tot ce se intampla in jurul tau, pentru ca nimic nou sa nu te ia prin surprindere. Daca transformi aceasta stare intr-una de prezenta si permiti ca lucrurile sa se intample asa cum le este dat, fara a incerca sa le controlezi dupa dorinta ta, ai toate sansele sa aduci in viata ta schimbarea mult visata si, mai ales, sa traiesti cu adevarat in pace.

Horoscopul saptamanii 23 - 29 ianuarie 2023 pentru Varsator

Capitolul financiar va cunoaşte o nouă etapă, în care s-ar putea să câştigi mai mulţi bani din munca desfăşurată la un loc de muncă. Sau condiţiile de muncă pot cunoaşte îmbunătăţiri. Câştigurile îţi sunt susţinute, însă vei fi nevoit să mucecști mai mult. Poţi primi cadouri şi recompense neaşteptate, care îţi vor încânta sufletul şi de care te vei folosi multă vreme de acum încolo. Tentaţia cumpărăturilor va fi la cote înalte, dar se recomandă prudenţă, pentru că norocul la bani va dura aproximativ trei săptămâni. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor dinamiza, datorită contextului astral. Se încheie o etapă, asta însemnând că ge vei distanța clar de unii apropiați. Nu sunt momente bune pentru a te apropia de alții, de aceea fi prudent și cât mai distcret. Rezervă momente și pentru lecturi sau studii. În weekend, casa  și membrii familiei îți sunt de mare folos.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Varsator

Ești predispus la izolare în prima parte a lunii Ianuarie. De fapt este o perioadă binevenită în care poți face bilanțuri personale și profesionale. Ar fi bine să-ți reformulezi anumite valori morale și spirituale. De mare folos îți sunt vizitele în locuri sfinte, dialogurile cu persoane erudite, dar și cu cei dragi și de încredere. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie de îngrijiri de specialitate. Folosește și remedii naturiste! Pe cât posibil evită analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale până pe 18 Ianuarie, pentru că există un risc crescut de erori privitoare la diagnostic și tratament. Odihna, somnul suficient, muzica de relaxare, plimbările în aer liber îți sunt de mare ajutor. În segmentul familial și domestic începe o perioadă agreabilă după 22 ale lunii. Ești subiectiv în aprecieri și decizii. Calmul și toleranța sunt binevenite în această perioadă.  

Horoscopul anului 2023 pentru Varsator

Influențele astrale de pe parcursul anului 2023 te ajută să începi o nouă etapă de viață, pe cu totul alte baze și cu un alt sistem de valori morale și spirituale. Sunt momente bune de a-ți trasa noi planuri personale și profesionale, de a-ți asuma responsabilități noi și față de tine, și față de alții.

Este nevoie să acorzi atenție și eforturi constante segmentului sănătate. Afecțiunile vechi se mai diminuează, însă pot apărea altele noi.

Relațiile cu anturajul apropiat se evidențiază prin dialoguri importante, întâlniri cu persoane interesante, acțiuni comune cu aceste persoane care îți aduc beneficii pe termen lung. Se construiesc două eclipse pe Axa zodiacală Berbec-Balanță ale căror influențe îți aduc noutăți în privința acestor relații. Așadar, unii apropiați vor pleca din preajma ta și vor veni alții. Totuși, evită să formulezi concluzii deoarece nu este ceea ce pare. Călătorii frecvente pe distanțe scurte. Posibil implicarea în diverse forme de învățare, instruire utile pe termen lung, la locul de muncă.

Relațiile cu străinătatea se vor evidenția prin călătorii îndepărtate și dialoguri cu persoane străine. Este bine să fii prudent în ceea ce spui despre tine și intențiile tale, atât apropiaților, cât și străinilor.

În segmentul familial și domestic se finalizează etape, din cauza influențelor a două eclipse ce se vor forma pe Axa zodiacală Scorpion-Taur. Factorul neprevăzut predomină acasă, în familie, astfel că va fi dificil să controlezi situațiile ivite. Se închide o etapă importantă, etapă mai mult sau mai puțin înțeleasă.

În plan profesional, se conturează schimbări în relațiile cu șefii și autoritățile. Ceva se finalizează la locul de muncă, însă și în general în domeniul profesional în care activezi. Este nevoie de prudență și discernământ, deoarece ceea ce se petrece acasă, în mediul domestic influențează ceea ce se petrece la locul de muncă și invers.

Relațiile parteneriale sunt provocatoare, astfel că este rost de răsturnări de situație, desprinderi din colaborările vechi și chiar finalul unei etape parteneriale de cuplu.

-----

Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023!  

Informatii generale despre Varsator in zodiacul European

  Verb: “Eu cunosc” Element: Aer; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Uranus; Casa astrologica: Casa a XI-a; Zi: Sambata; Culoare: Albastrul cerului; Piatra pretioasa: Ametistul; Anatomie: Gambe, circulatie;   Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.   Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii