Zodia Varsator

Horoscopul zilei de marti, 21 mai 2019 pentru Varsator

Esti secretos astazi si cufundat in gandurile tale. De fapt sunt momente bune pentru a privi atent la relatiile si evenimentele din viata ta si a trasa planuri personale si profesionale noi. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat iti vor oferi solutii interesante si de mare folos. Insa, retrage-te in locuri linistite, mai ales spre seara si mediteaza la cele petrecute peste zi.

20 Ianuarie - 18 Februarie

Oracolscopul saptamanii 20 - 26 mai 2019 pentru zodia Varsator

Varsator - Ghidarea Varsator - Ghidarea

In aceasta saptamana, intuitia, vocea interioara, iti ofera raspunsuri extrem de pretioase, idei ingenioase, indicatii care te vor ajuta sa faci alegeri pentru misiunea ta inalta. Daca asculti cu atentie, vei sti in fiecare moment ce sa faci, unde sa mergi, ce drum sa alegi, ce usa sa deschizi. Nu ai de ce sa intrebi pe cineva din exterior, caci nimeni nu are raspunsul pentru tine. El e la tine, intotdeauna. Ai incredere in inima ta, cel mult cere sprijinul fiintelor angelice si lui Dumnezeu, si lasa-te ghidat din interior. Noi cai sunt pe cale sa ti se reveleze, noi oameni iti pot iesi in cale, pentru a te sprijini. Paseste cu iubire si incredere, in spatiul miracolelor!

Horoscopul saptamanii 20 - 26 mai 2019 pentru Varsator

Debutul săptămânii te îmbie la odihnă, relaxare, detașare de cotidian. Organsimul este obosit și chiar are nevoie de îngrijiri speciale. Un dialog cu un prieten, te poate ajuta să-ți lămurești multe și mărunte aspecte delicate din viața ta. Totul este să accepți și alte fațete ale realității înconjurătoare. Vin informații pe căi mai puțin obișnuite. Reține și chiar notează cele aflate, deoarece sunt importante pe termen lung. Ar fi bine să reevaluezi relațiile cu prietenii și pe cele socio-profesionale. Există persoane în preaja ta, pe care ar fi bine să le îndepărtezi rapid. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine. Sunt momente potrivite pentru de a-ți revizui planurile personale și pe cele profesionale. Cheltuieli la finalul săptămânii.

Horoscopul lunii Mai pentru Varsator

Pentru Varsatori, planetele activeaza in mod special zona sufletului si a familiei. Probabil ca acesti nativi au nevoie acum de o intoarcere la radacini, de conectare cu sufletul lor, de conservare a unor valori in care cred. Intr-un fel sau altul, in aceasta luna, viata ii trage spre camin, familie, neam, radacini, trecut, valori, traditie. Si e, pentru unii dintre nativi, un moment de inceput in ce priveste viata de familie sau locuinta. Poate fi vorba inclusiv de inceperea unor demersuri pentru achizitionarea unei locuinte sau renovarea celei existente. 

De asemenea, poate fi vorba despre schimbarea ambientului casnic prin schimbarea decorului sau a numarului membrilor familiei. 

In ce priveste zona afectiva, sunt extrem de jucausi, le place sa flirteze si au chef de experiente nemaitraite. Exista riscul unor derapaje sentimentale in cazul unora sau e rost de revigorare a relatiei in cazul altora.

Dupa 16 Mai, Marte in zona muncii si sanatatii poate sa ii faca pe Varsatori sa fie mai atenti la sarcinile lor de lucru, la unele tensiuni care apar in echipa/colectiv si la rezolvarea unor disensiuni. De asemenea, organismul le poate da semnale ca e timpul sa fie mai atenti cu programul de viata. Eventual, pot recurge la anumite terapii sau diete.

Horoscopul anului 2019 pentru Varsator

Energia anului 2019 te predispune la schimbări majore de mentalitate și de fel de a fi. Îți este favorizată interiorizarea, discreția, orientarea eforturilor spre propria ta ființă și spre satisfacerea propriilor tale nevoi personale și profesionale.

Sănătatea este foarte vulnerabilă pe tot parcursul anului, fiind slăbită și datorită forfotei sociale din preajma ta. Ai nevoie de odihnă, relaxare, meditații în locuri sfinte, dar și sfaturile sau ajutorul unor specialiști în domeniul medical. De mare ajutor îți sunt terapiile neconvenționale, astfel că abordarea lor ți-ar aduce benefii pe termen lung.

Schimbarea este cuvântul de ordine în multe segmente de viață, iar a te opune ei înseamnă regres și blocare în situații și relații total nepotrivite. Poate părea dificil la prima vedere să accepți că atât lucurile, cât și oamenii se schimbă, dar la o a doua privire vei consta că de fapt este foarte ușor și chiar amuzant uneori.

Anturajul apropiat format din prieteni, rude, vecini a beneficiat din 2011 încoace de influxurile planetei tale preferate Uranus care se află în Semnul Berbecului. Până pe 6 Martie, aceste relații  mai sunt influențate de această planetă, într-un mod foarte provocator. Vei fi nevoit să renunți la unele persoane considerate dragi și de încredere până nu demult, datorită unor divergențe de opinii sau datorită aflării unor secrete personale care îți aduc prejudicii într-un anume fel. Este bine să privești obiectiv la acest persoane și să renunți rapid la acelea care s-au dovedit înșelătoare. Trădarea de la și prin prieteni este o temă importantă a întregului an 2019. Partea bună a acesor situații constă în faptul că se conturază alte personaje în preajma ta, care îți vor fi sincer alături pe termen lung.

Din 6 Martie, Uranus se va muta în Semnul Taurului, oferindu-ți discret deocamdată în 2019, efecte în segmentul relațiilor familiale și în segmentul domestic. Vor începe acțiuni de anvergură referitoare la tot ce ține de casă, domiciliu, bunuri patrimoniale. Îmbunătățirea condițiilor de locuit, reparații, renovări, schimbarea reședinței, demersuri pentru obținerea unor moșteniri.

Relațiile cu membrii familiei și cu neamurile se dinamizează spectaculos, fiind posibile discuții aprinse, activarea unor conflicte vechi sau demararea altora noi, aflarea unor secrete de familie de care ai nevoie pentru a rezolva chestiuni patrimoniale. Unii membrii ai familiei pot avea nevoie de sprijinul tău și ar fi bine să-l acorzi necondiționat.

Eclipsele din acest an îți trimit influxuri deosebite și cu efecte pe termen lung în segmentul sănătății, în relațiile parteneriale, în segmentul muncii și al relațiilor profesionale. Se recomandă prudență și discreție. Solicitările mentale și fizice vor fi mari, astfel că se pot activa afecțiuni vechi în moduri dificil de ameliorat.

Pe Semnul zodiacal al Capricornului se formează trei eclipse în acest an, care te predispun la interiorizare, îți activează intuiția, visele și viziunile premonitorii. Prima pe 6 Ianuarie este o eclipsă parțială de Soare care îți deschide un culoar de comunicarea cu Ierarhiile divine, aflând astfel informații utile atât în plan personal, cât și în plan profesional. Foarte accentuate devin conflictele mocnite din sfera muncii și jocurile de culise. A doua eclipsă din Capricorn se formează pe 17 Iulie, fiind o eclipsă parțială de Lună. Este un moment care va marca un apogeu al stării de sănătate și al situației de la locul de muncă. Pe 26 Decembrie se construiește ultima eclipsă din acest an, tot în Capricorn, și anume o eclipsă inelară de Soare, moment care va declanșa începutul unei etape de viață personală și profesională.

Relațiile parteneriale se evidențiază în mod special la formarea unei eclipse totale de Lună pe 21 Ianuarie în Semnul zodiacal al Leului. Urcușuri și coborâșuri, provocări ciudate. De asemenea vor intra în discuție și colaborările profesionale, fiind nevoie de rediscutarea unor termeni și a unor condiții de desfășurare a oricărui tip de colaborare. Unele parteneriate se vor reconfigura sau finaliza definitiv, după caz.

La locul de muncă se deschide o etapă începând cu 2 Iulie, când se formează o eclipsă totală de Soare pe Semnul Racului. Modificări ale regimului muncii, ambientul profesional capătă iz conflictual, apar sarcini de lucru noi. Posibil chiar să-ți schimbi locul de muncă sau domeniul de activitate. Din nou se evidențiază aspecte referitoare la sănătate.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: detașează-te de tot și toate; meditează în locuri sfinte; stai de vorbă cu oameni erudiți, experimentați în ale vieții; privește partea plină a paharului vieții tale; îngrijește-te pe îndelete; înconjoară-te de oameni de bună calitate și învață de la ei orice, chiar și banalități; ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem.

Cugetarea anului 2019 pentru Vărsători: „Talentul este abilitatea de a-ți găsi propriul destin.” – T. Mann

Informatii generale despre Varsator in zodiacul European

  Verb: “Eu cunosc” Element: Aer; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Uranus; Casa astrologica: Casa a XI-a; Zi: Sambata; Culoare: Albastrul cerului; Piatra pretioasa: Ametistul; Anatomie: Gambe, circulatie;   Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.   Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii