Zodia Varsator

Horoscopul zilei de miercuri, 20 martie 2019 pentru Varsator

Astazi ar fi indicat sa-ti faci timp pentru analizarea sferei emotionale si curatarea de negativism, neincredere sau anxietati de orice fel. Puterea interioara si sentimentul propriei valori au sanse sa fie regasite numai prin debarasarea de tot ce nu ti-e folositor in prezent, chiar daca asta presupune si un proces de transformare interioara. Ai forta necesara, important este sa vrei.

20 Ianuarie - 18 Februarie

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 martie 2019 pentru zodia Varsator

Varsator - Rabdarea Varsator - Rabdarea

Te afli intr-o perioada in care tot ce ai de facut este sa astepti. Samanta a fost plantata, iar rabdarea, luciditatea si atentia o vor ajuta sa creasca si sa infloreasca. Doar lasa natura sa-si urmeze cursul si bucura-te de misterul care se ascunde in spatele necunoscutului. Daca te simti blocat sau impotmolit, aceasta este un semn ca ai uitat sa-ti mai exprimi latura creativa. Expresia ta artistica nu trebuie vazuta sau auzita de alte persoane si nu este necesar sa fie scopul final al telului tau in viata. Important este actul creativ in sine si nu forma pe care acesta o imbraca. Deci, ia o pensula si lasa ca vindecarea interioara sa inceapa!

Horoscopul saptamanii 18 - 24 martie 2019 pentru Varsator

O săptămână dinamică în plan profesional și în plan financiar. Se conturează cheltuieli comune cu alții, dar și cheltuieli legate de facturi, taxe, datorii de tot felul. Sunt posibile erori în actele financiare, de aceea ar fi bine să le verifici atent și să eviți investițiile sau schimbarea unor termeni și condiții din orice fel de contracte. Relațiile cu străinătatea se reconfigurează, datorită influențelor aspectului de Lună plină din Semnul Balanței, ce se construiește pe 21 Martie. Intră în discuție și etapele de realizare ale unei călătorii și implicarea în diverse forme de instruire personală sau profesională. Aparent lucrurile stau bine, însă există în fundal ceva greu de înțeles care poate răscoli totul. Prudență și evită luarea deciziilor majore în această săptămână, indiferent despre ce este vorba. Momente excelente pentru revizuirea sistemului de valori morale si spirituale.

Horoscopul lunii Martie pentru Varsator

Intrucat Venus se va afla toata luna in semnul lor, Varsatorii se vor simti bine, vor fi stralucitori, vor capta atentia si vor fi niste aparitii si prezente fermacatoare. Unii isi vor schimba look-ul, altii incep sa se preocupe de solutii care sa le creasca stima de sine si sa le imbunatateasca perceptia despre ei insisi si nu numai. 

Uranus, stapanul zodiei Varsator, se va afla in urmatorii 7 ani in Taur, in zona familiei, caminului si a relatiei cu trecutul, ceea ce inseamna ca se vor rascoli unele lucruri care pareau a fi depasite, lucruri ce tin de trecut, de copilarie, de origini. Unii nativi Varsator urmeaza sa se desprinda de casa parinteasca, altii vor sa-si schimbe locuinta si altii chiar tara. 

Zona finantelor se poate afla intr-o mare nebuloasa in luna Martie, iar Varsatorii pot avea senzatia ca lucrurile scapa total de sub control. Apar cheltuieli neprevazute, pot avea de-a face cu intarzieri in ce priveste unele sume de bani pe care le asteapta si alte astfel de experiente care ii scot din confort si ii fac sa se simta lipsiti de siguranta.

Totusi, exista in acelasi timp si posibilitatea de a identifica, pe acest fond al instabilitatii, si surse noi de castig, cat si solutii inedite de a se redresa in mod miraculos. 

Horoscopul anului 2019 pentru Varsator

Energia anului 2019 te predispune la schimbări majore de mentalitate și de fel de a fi. Îți este favorizată interiorizarea, discreția, orientarea eforturilor spre propria ta ființă și spre satisfacerea propriilor tale nevoi personale și profesionale.

Sănătatea este foarte vulnerabilă pe tot parcursul anului, fiind slăbită și datorită forfotei sociale din preajma ta. Ai nevoie de odihnă, relaxare, meditații în locuri sfinte, dar și sfaturile sau ajutorul unor specialiști în domeniul medical. De mare ajutor îți sunt terapiile neconvenționale, astfel că abordarea lor ți-ar aduce benefii pe termen lung.

Schimbarea este cuvântul de ordine în multe segmente de viață, iar a te opune ei înseamnă regres și blocare în situații și relații total nepotrivite. Poate părea dificil la prima vedere să accepți că atât lucurile, cât și oamenii se schimbă, dar la o a doua privire vei consta că de fapt este foarte ușor și chiar amuzant uneori.

Anturajul apropiat format din prieteni, rude, vecini a beneficiat din 2011 încoace de influxurile planetei tale preferate Uranus care se află în Semnul Berbecului. Până pe 6 Martie, aceste relații  mai sunt influențate de această planetă, într-un mod foarte provocator. Vei fi nevoit să renunți la unele persoane considerate dragi și de încredere până nu demult, datorită unor divergențe de opinii sau datorită aflării unor secrete personale care îți aduc prejudicii într-un anume fel. Este bine să privești obiectiv la acest persoane și să renunți rapid la acelea care s-au dovedit înșelătoare. Trădarea de la și prin prieteni este o temă importantă a întregului an 2019. Partea bună a acesor situații constă în faptul că se conturază alte personaje în preajma ta, care îți vor fi sincer alături pe termen lung.

Din 6 Martie, Uranus se va muta în Semnul Taurului, oferindu-ți discret deocamdată în 2019, efecte în segmentul relațiilor familiale și în segmentul domestic. Vor începe acțiuni de anvergură referitoare la tot ce ține de casă, domiciliu, bunuri patrimoniale. Îmbunătățirea condițiilor de locuit, reparații, renovări, schimbarea reședinței, demersuri pentru obținerea unor moșteniri.

Relațiile cu membrii familiei și cu neamurile se dinamizează spectaculos, fiind posibile discuții aprinse, activarea unor conflicte vechi sau demararea altora noi, aflarea unor secrete de familie de care ai nevoie pentru a rezolva chestiuni patrimoniale. Unii membrii ai familiei pot avea nevoie de sprijinul tău și ar fi bine să-l acorzi necondiționat.

Eclipsele din acest an îți trimit influxuri deosebite și cu efecte pe termen lung în segmentul sănătății, în relațiile parteneriale, în segmentul muncii și al relațiilor profesionale. Se recomandă prudență și discreție. Solicitările mentale și fizice vor fi mari, astfel că se pot activa afecțiuni vechi în moduri dificil de ameliorat.

Pe Semnul zodiacal al Capricornului se formează trei eclipse în acest an, care te predispun la interiorizare, îți activează intuiția, visele și viziunile premonitorii. Prima pe 6 Ianuarie este o eclipsă parțială de Soare care îți deschide un culoar de comunicarea cu Ierarhiile divine, aflând astfel informații utile atât în plan personal, cât și în plan profesional. Foarte accentuate devin conflictele mocnite din sfera muncii și jocurile de culise. A doua eclipsă din Capricorn se formează pe 17 Iulie, fiind o eclipsă parțială de Lună. Este un moment care va marca un apogeu al stării de sănătate și al situației de la locul de muncă. Pe 26 Decembrie se construiește ultima eclipsă din acest an, tot în Capricorn, și anume o eclipsă inelară de Soare, moment care va declanșa începutul unei etape de viață personală și profesională.

Relațiile parteneriale se evidențiază în mod special la formarea unei eclipse totale de Lună pe 21 Ianuarie în Semnul zodiacal al Leului. Urcușuri și coborâșuri, provocări ciudate. De asemenea vor intra în discuție și colaborările profesionale, fiind nevoie de rediscutarea unor termeni și a unor condiții de desfășurare a oricărui tip de colaborare. Unele parteneriate se vor reconfigura sau finaliza definitiv, după caz.

La locul de muncă se deschide o etapă începând cu 2 Iulie, când se formează o eclipsă totală de Soare pe Semnul Racului. Modificări ale regimului muncii, ambientul profesional capătă iz conflictual, apar sarcini de lucru noi. Posibil chiar să-ți schimbi locul de muncă sau domeniul de activitate. Din nou se evidențiază aspecte referitoare la sănătate.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: detașează-te de tot și toate; meditează în locuri sfinte; stai de vorbă cu oameni erudiți, experimentați în ale vieții; privește partea plină a paharului vieții tale; îngrijește-te pe îndelete; înconjoară-te de oameni de bună calitate și învață de la ei orice, chiar și banalități; ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem.

Cugetarea anului 2019 pentru Vărsători: „Talentul este abilitatea de a-ți găsi propriul destin.” – T. Mann

Informatii generale despre Varsator in zodiacul European

  Verb: “Eu cunosc” Element: Aer; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Uranus; Casa astrologica: Casa a XI-a; Zi: Sambata; Culoare: Albastrul cerului; Piatra pretioasa: Ametistul; Anatomie: Gambe, circulatie;   Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.   Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii