Termeni si conditii de utilizare

Acesti termeni se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.astrocafe.ro.
Prin accesarea sau utilizarea website-ului www.astrocafe.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.
Acest website este administrat de S.C. Good Life Coaching S.R.L.

Drepturi de proprietate intelectuala

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.astrocafe.ro si informatiile transmise prin email sunt proprietatea ASTROCAFE si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

Drepturile utilizatorului www.astrocafe.ro

Utilizatorul website-ului www.astrocafe.ro are dreptul sa il vizualizeze(inclusiv informatiile furnizate prin newsletter sau feed RSS) pe ecranul calculatorului, sa salveze pagini in format electronic si sa printeze sectiuni ale continutului site-ului pe suport de hartie doar in scopuri personale, non-comerciale.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru  a putea vizualiza pagina.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre S.C. Good Life Consult S.R.L. Scopul colectarii acestor date il reprezinta furnizarea de servicii pe internet.
Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date si puteti, optional, sa furnizati alte informatii suplimentare, toate aceste date fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai S.C. Good Life Consult S.R.L. care administreaza site-ul ASTROCAFE.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de a nu fi supus unei decizii individuale si de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne anuntati cat de curand posibil.
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea ASTROCAFE.
ASTROCAFE nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nicio persoana/entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.astrocafe.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.
La luarea unor decizii, care s-ar baza pe informatiile din acest site, recomandam consultarea si altor surse de informare, raspunderea luarii deciziei apartinand in totalitate utilizatorului www.astrocafe.ro.
ASTROCAFE nu isi asuma responsabilitatea pentru pagube aparute, ca urmare a utilizarii serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.

Noutati cu privire la horoscop prin intermediul e-mail

ASTROCAFE va ofera posibilitatea de a subscrie ca membru la serviciul de stiri si noutati prin intermediul postei electronice. Utilizarea de catre dvs a continutului primit prin e-mail va fi in concordanta cu acesti Termeni.
Urmand procedura de abonare la buletinul informativ al www.astrocafe.ro, sunteti de acord ca datele furnizate de dvs sa fie pastrate, prelucrate si utilizate de catre ASTROCAFE si/sau de catre operatorii sai de marketing direct, in conditiile Legii 677/2001.
Membrii inscrisi in baza de date certifica faptul ca isi cunosc drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
ASTROCAFE poate detine informatii despre dumneavoastra, oferite de dumneavoastra printr-un formular de inregistrare. Aceste informatii pot include, printre altele, numele dumneavoastra, adresa, numere de telefon etc.
Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite doar in scopuri asociate comercializarii si promovarii serviciilor si/sau produselor www.astrocafe.ro , cum ar fi: procesarea cererilor dvs; oferirea de produse si/sau servicii catre dvs; facturare; solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dvs; contactarea dvs (prin e-mail sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale www.astrocafe.ro; inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si/sau a altor beneficii.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare

ASTROCAFE poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site! Utilizarea site-ului de catre dvs, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dvs a termenilor si conditiilor modificate.
Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea obligatiilor mentionate constituie o violare a drepturilor ASTROCAFE si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti.
Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.astrocafe.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Livrarea produselor si serviciilor

Livrarea Serviciilor de Consultanta se va face pe mail, in termen de maximum 21 zile calendaristice de la efectuarea platii.
Orice modificare legata de termenul de livrare si situatiile exceptionale vor fi aduse la cunostinta clientului in cel mai scurt timp posibil.

Astro Shop