Articole

Numără-ţi prietenii câte trei

Se spune că Noe a luat pe Arcă doar câte două animale din fiecare specie. Deşi, poate, o decizie înţeleaptă, având în vedere circumstanţele, hotărârea lui era, fără îndoială, legată de reproducere. Dacă ar fi gândit în termeni sociali, ar fi luat, probabil, câte trei animale. Cel puţin acesta este mesajul câtorva studii recente, care sugerează că reţelele noastre sociale au o structură specifică bazată pe multipli de trei.
Citeste tot articolul

Arta oamenilor

Tot ceea ce există este adevărat: Pământul este adevărat, stelele sunt adevărate, întregul Univers este adevărat. Simbolurile pe care le folosim noi pentru a descrie ceea ce cunoaştem nu sunt însă adevărate decât pentru că aşa susţinem noi.
Citeste tot articolul

Oracolscop 14 - 20 ianuarie 2019

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.


Citeste tot articolul

Astro Shop

Inima, sălașul adevăratei înțelepciuni

Suntem învățați să căutăm răspunsurile în creier, deși cea mai profundă înțelepciune se află în inimile noastre.
Citeste tot articolul

SILICIUL ORGANIC, esential pentru regenerare, vindecare si intinerire

Efectele sale asupra organismului sunt aproape miraculoase, acest mineral fiind unul din cele mai eficiente remedii cunoscute pentru REGENERARE si INTINERIRE. Studii recente ne arata ca siliciul organic ar putea fi unul dintre secretele redobandirii sanatatii si tineretii, el fiind eficient in tratarea unui numar impresionant de afectiuni *
Citeste tot articolul

Decizia vă determină destinul

Ceea ce îl frământă în primul rând pe om este întrebarea: a fi sau a nu fi, a face sau a nu face. A face aceasta sau a face cealaltă. In-decizia este imposibilă. Când nu decideţi, atunci de fapt decideţi să nu luaţi nici o decizie; aceasta este tot o decizie.
Citeste tot articolul

Oracolscop 07 - 13 ianuarie 2019

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie.


Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru luna IANUARIE 2019. Punct si de la capat!

Se incheie o etapa si ar fi bine sa verificam daca sunt lucruri pe care le-am amanat: nu am facut anumite curatari, am vrut sa sarim anumite etape, nu am iertat pe cineva, nu am practicat recunostinta, nu am semnat un contract, nu am lucrat cu noi sa schimbam anumite obiceiuri proaste etc., sa facem acest lucru in ianuarie. Ne intoarcem in trecut pentru a ne alinia cu ce avem de facut in acest an. Sa nu uitam ca suntem ceea ce suntem azi datorita alegerilor din trecut, insa in fiecare moment putem alege altceva.
Citeste tot articolul

Luna noua si Eclipsa partiala de Soare in Capricorn, 6 ianuarie 2019. La capatul chinului

Prima eclipsa, din cele 5 de anul acesta, are loc pe 6 ianuarie 2019, la ora 3:29 si este o eclipsa partiala de Soare care insoteste Luna noua in semnul Capricorn.
Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru anul 2019

Am mai putea numi anul 2019: anul libelulei, continuand procesul de transformare la un alt nivel. Aceste creaturi minunate traiesc pe langa intinderi de ape si isi traiesc mare parte din viata sub apa, cat sunt in stadiul de larva. La sfarsitul stagiului de larva, dupa ce naparleste de cateva ori, iese din apa si dezbraca si ultimul strat pentru a deveni insecta adult. De aceea este considerata un simbol de transformare si reinnoire, asociata chiar cu renasterea spirituala.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima