Articole

Contemporani cu sfârșitul și începutul

La data la care scriu aceste rânduri, aproximativ 40% din populația planetei este în izolare. Adică în jur de 3 miliarde de oameni. E fără precedent. Suflete obligate să rămână în interior. Pentru că la interior este de lucru. Nu întâmplător ne este afectat interiorul. Acest virus acolo își face simțită prezența. În interior. Acolo trebuie să ne uităm. Fiecare pentru el. Apoi în interiorul grupului sau grupurilor din care facem parte. Familie, sat, oraș, țară.
Citeste tot articolul

Mesajul îngerilor pentru luna APRILIE 2020. Carusel emoțional, incertitudine, energie nouă

Călăuzire intuitivă pentru luna APRILIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Archanghel Raphael Oracle Cards – Doreen Virtue, Arhanghelul Gabriel – Doreen Virtue), Arhanghelul Mihail – Doreen Virtue, The Spirit Messages – John Holland și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.
Citeste tot articolul

Fazele Lunii. Varietăți spirituale cu Nicoleta Svârlefus și Ion Hristescu

Cunoașterea ritmurilor Lunii și ale naturii îi permite omului să trăiască inteligent, cu mai multă ușurință, sănătate și abundență. Cum folosim cunoașterea ritmurilor Lunii pentru a alege momentul potrivit pentru ceea ce alegem să creăm în viața noastră? Ce este un ciclul lunar si care sunt fazele Lunii? Și cum folosim energia acestora?
Citeste tot articolul

Astro Shop

Dar îndrăzniți: eu am biruit lumea! Întâlnirea Marte- Saturn

O întâlnire Marte – Saturn, mai ales în aspect dinamic cu Uranus (cum este cel curent) ”vorbește” despre ieșirea din bucla sărăciei și neputinței și intrarea pe un făgaș de schimbare, progres și îmbogățire a propriei vieți. Prin efort coordonat, înțelepciune, cutezanță. Prin canalizarea acestei energii formidabile care este furia (sau frustrarea) către un scop îndepărtat, constructiv, utilizând metode și investiții eficiente. Și, mai ales, prin ieșirea dintr-o zonă de confort ”călduț” și luarea unor decizii mai mult sau mai puțin neplăcute.
Citeste tot articolul

Marte în Vărsător, 31 Martie- 13 Mai 2020. Dependența de cifre și statistici

La momentul ingresului Marte se află în casa a III a, ceea ce va sublinia necesitatea acțiunilor intelectuale, nevoia de comunicare, dar mai ales ne va determina să ne canalizăm atenția asupra lucrurilor mărunte, asupra unor detalii sau bârfe, plecând foarte ușor urechea la orice fel de informații speculative sau discuții nefondate.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală APRILIE 2020: Mergem înainte cu toate pânzele sus!

Schimbările de pe Cerul planetei noastre le vom simți în structura fiecăruia dintre noi, dar și în tipul evenimentelor în care suntem implicați sau la care suntem martori. Se prefigurează șase evenimente astronomice, cu impact astrologic direct asupra noastră. Oricum, ne vom simți mult mai bine, din toate punctele de vedere, iar optimismul se va simți și vedea clar pe chipurile tuturor.
Citeste tot articolul

PAȘTELE și IEPURELE

Obiceiurile de Paște din zilele noastre nu sunt bazate pe Biblie. Dacă cercetăm originea lor, observăm că ele au la bază unele ritualuri antice ale fertilității. Iată câteva dovezi.
Citeste tot articolul

ORACOLSCOP 30 martie- 5 aprilie 2020

ORACOLSCOP 30 martie- 5 aprilie 2020
Citeste tot articolul

Saturn în Vărsător (2020- 2023). Noua ordine a Umanității

Saturn a intrat în Vărsător pe 22 martie și decomandată ne oferă doar o previzualizare a ceea ce reprezita acest tranzit, care se va întinde până pe 3 martie 2023, cu o întoarcere în Capricorn (2 iulie – 19 decembrie 2020).
Citeste tot articolul

Stop cadru. In sfârșit, avem timp

Trăim în sfârșit clipa când avem timp! Un timp pe care să îl trăim dezbrăcați de iluzii, goi, doar noi cu noi. Am rămas în sfârșit închiși cu tot ce am creat, cu tot ce am cărat, clădit, construit și adus în viețile noastre, cu tot ce am investit în noi.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima