Articole

Temperament şi caracter

Despre orice fiinţă vie, animal, insectă sau om se spune în general că îşi are caracterul propriu, sau pentru a utiliza un termen mai larg, caracteristici proprii. În limbajul curent, termenii de “temperament” sau “caracter” se utilizează nediferenţiat şi cu toate acestea în realitate ele desemnează lucruri diferite.
Citeste tot articolul

Zodiile si stresul

Modul in care gestionam stresul este esential in economia interna a organismului si vietii noastre. Fiecare zodie are o anumita rezistenta la stres, un anumit tip de raspuns, o serie de abilitati pentru a gestiona mai usor sau mai greu situatiile care provoaca stres.
Citeste tot articolul

Oracolscop 21 - 27 mai 2018

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.


Citeste tot articolul

Astro Shop

RUGĂCIUNE pentru iubirea de sine- Don Miguel Ruiz

Iubirea de sine va alunga teama în faţa responsabilităţilor pe care le avem faţă de propria noastră viaţă sau a problemelor care pot apărea pe drum. Orice am dori să realizăm, îngăduie să o facem prin puterea iubirii de sine.
Citeste tot articolul

Căutarea sensului

Caut de mult timp. Caut o explicaţie pentru viaţa terestră. Am dorit să ştiu de ce se naşte omul, de ce se transformă copilul în adult, înfruntând atâtea dificultăţi, pentru a se căsători şi a face la rândul lui copii, care se vor transforma şi ei în adulţi, cu tot atâtea dificultăţi, numai pentru a îmbătrâni şi a-şi pierde apoi treptat facultăţile dobândite cu preţul unor eforturi imense, proces care culminează cu moartea!
Citeste tot articolul

Marte in Varsator (16 mai - 17 noiembrie 2018). Calatorii fara harta, salturi fara preaviz!

Intrarea lui Marte (planeta actiunii si a dorintei) in semnul inovator si revolutionar al Varsatorului, pe 16 mai, inseamna o schimbare majora de energie. Marte ramane in Varsator timp de 5 luni, pana pe 17 noiembrie, cu o intoarcere in Capricorn (13 august- 11 septembrie). In aceste luni, multe se vor schimba si rearanja in viata noastra.
Citeste tot articolul

Luna noua in Taur, 15 mai 2018. Faca-se voia Ta!

In data de 15 mai 2018 suntem chemati sa participam iarasi la o Nunta Cosmica, o nunta cu daruri benefice noilor inceputuri aici pe pamant. Printre darurile revarsate asupra noastra, acest moment astral anunta mareata intrare a lui Uranus in Taur, la ora 18:18.
Citeste tot articolul

Oracolscop 14 - 20 mai 2018

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.


Citeste tot articolul

Arta de a fi tu însuţi

Orice demers spiritual ne îndeamnă mai întâi la purificare şi la dezvăluire, neinvită să postim cu inima şi să ajunăm cu sufletul. Chiar dacă impune renunţarea la iluzii, el nu ne scuteşte de o muncă de arheologie personală, adică de o meditaţie asupra trecutului nostru, asupra fidelităţilor, repetiţiilor şi moştenirilor noastre.
Citeste tot articolul

Pe Dumnezeu nu-l interesează rezultatul suprem (fragment din "Conversații cu Dumnezeu")

Nici o rugăciune - şi o rugăciune nu este nimic altceva decât o afirmare ferventă a ceea ce este - nu rămâne fără răspuns. Fiecare rugăciune - fiecare gând, fiecare afirmaţie, fiecare sentiment - este creator. În măsura în care ea este susţinută în mod arzător ca fiind un adevăr, în aceeaşi măsura ea se va manifesta în experienţa ta.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima