Articole

90 de secunde

În iureşul vieţii moderne, trebuie să respectăm atâtea termene limită încât nu mai avem timp să învăţăm să ne cunoaştem. Căutăm parteneriate, facem aprecieri, tragem concluzii şi luăm decizii – totul în doar câteva secunde şi înainte de a rosti vreun cuvânt.
Citeste tot articolul

Calatoria

"Daca ti-ai luat bilet la un tren care pleaca din statie, poti sa ramai pe peron, daca vrei, dar nu vei impiedica plecarea trenului. Calatoria iti va face mai multa placere daca te desprinzi de peron, te asezi pe locul tau si te bucuri de drum."(Caroline W. Casey)
Citeste tot articolul

Luna plina in Berbec, 25 septembrie 2018. Reconfigurari relationale: unii pleaca, altii (re)vin!

Marti, 25 septembrie, la 5:53 a.m. ora Romaniei, are loc aspectul de Luna Plina, cu Luna in Berbec si Soarele in Balanta. La momentul opozitiei perfecte intre cele doua luminarii, Ascendentul se afla in Fecioara.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Oracolscop 24 - 30 septembrie 2018

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.


Citeste tot articolul

Imiți sau creezi?

Imitarea este cea mai sinceră formă de lingușire, dar dacă te limitezi doar la ea și nu te dezvolți, te sufoci pur și simplu. „Imitarea este sinucidere“, era de părere Emerson. Cei care nu-și recunosc propria valoare imită; pentru cei care-și cunosc puterea, imitarea este un compromis care nu poate fi acceptat.
Citeste tot articolul

Capacitatea de a ne schimba perspectiva

De multe ori, când apar probleme, perspectiva noastră pare să se îngusteze. Ne concentrăm toată atenţia pe îngrijorare, poate avem impresia că suntem singurii care trec prin aşa ceva. De aici poate apărea un fel de egocentrism care riscă să dea problemei proporţii uriaşe.
Citeste tot articolul

Probleme ale somnului. Cum sa le elimini in mod natural

Exista numeroase cauze care ne afecteaza somnul zilnic. Fie ca vorbim de stres, lipsa de timp, disconfort fizic, sunt cateva trucuri naturale care pot duce la un somn mai lung si mai linistit.
Citeste tot articolul

Oracolscop 17 - 23 septembrie 2018

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.


Citeste tot articolul

Când „ceilalţi” nu te lasă să creşti

Ceea ce contează cel mai mult este să fii cel mai bun prieten al tău. Indiferent ce faci, nu te critica şi nu te acuza. Începe să descoperi, încetul cu încetul, calea către inima ta. Ce drum în viaţă te ajută cel mai mult să îţi con­tinui creşterea personală? Indiferent în ce constă acesta, aceasta este calea ta.
Citeste tot articolul

11 septembrie - 15 noiembrie 2018, MARTE direct in Varsator. In cautarea libertatii si a eliberarii de restrictii

Pe de o parte ne bucuram ca Marte a iesit din Capricorn, de la gradul 29 de urgenta in care a stat intepenit cateva zile bune, pe de alta parte ne uitam ca Marte incepe inaintarea in Varsator iar de cum intra il asteapta la colt Uranus, care il provoaca printr-un careu (unghi de 90 de grade).
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima