Articole

Oracolscop 18 - 24 februarie 2019

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.


Citeste tot articolul

Aveţi destul timp în viaţă?

"Marea boală a secolului douăzeci, implicată în toate problemele noastre şi care ne afectează individual şi social, este “pierderea sufletului”. Înlocuiţi “sufletului” cu “timpului” – puneţi semnul egal între timp şi suflet – şi veţi începe să vă faceţi o idee despre relaţia cu timpul despre care vorbesc.
Citeste tot articolul

Pro sau contra tratamente de medicina estetica?

In Romania procedurile de estetica minim-invazive, ma refer in principiu la bine-cunoscutele injectii cu acid hialuronic si toxina botulinica, inca reprezinta un subiect tabu pentru multe persoane.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Astrologie Chineză: Anul Porcului de Pământ 2019. Încheierea unui ciclu de 12 ani

Porcul este ultimul semn din Astrologia Chineză, indicând că acest an va aduce încheieri, concluzii și încheierea unui ciclu. Într-un fel, vom aduna lecțiile ultimilor 12 ani și vom face pregătirile pentru a intra în noul ciclu.
Citeste tot articolul

Avantajele compasiunii

S-a descoperit că, pe lângă faptul că asigură o interacţiune benefică emoţional, acest „calm al altruistului“ contribuie şi la atenuarea unei varietăţi de tulburări fizice derivate din stres. E adevărat că dovezile ştiinţifice susţin în mod clar opiniile lui Dalai Lama asupra valorii foarte reale şi practice a compasiunii, dar pentru confirmarea adevărului convingerilor sale nu e nevoie să ne bazăm doar pe experimente şi studii.
Citeste tot articolul

Mercur in Pesti (10 Februarie- 17 Aprilie 2019). Afla doar ce stii deja!

Mercur in Pesti (10 Februarie- 17 Aprilie 2019) mixeaza gandurile, rastoarna logica si redefineste prioritatile. Atat de intens si atat timp cat e nevoie pentru a renunta la a ne bate capul cu orice detaliu si la pretentia de a intelege si a judeca tot ce misca. Ne invita la o lectie de inot in pro...
Citeste tot articolul

Despre iertare

Nimic nu poate depasi capacitatea noastra de a ierta. Pentru ca nimic nu e mai mare decat inima noastra. (Nicoleta Svarlefus)
Citeste tot articolul

Oracolscop 11 - 17 februarie 2019

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.


Citeste tot articolul

PRX-T33 -Tratament unic pentru biorevitarea pielii

Este un dispozitiv medical patentat de biorevitalizare ce stimuleaza producerea colagenului nou in piele (colagenul este supranumit secretul tineretii pielii) si hidratare profunda, fara a produce leziuni ce necesita perioada de refacere.
Citeste tot articolul

Nu mai face proiecţii

Ori de câte ori îţi direcţionezi mânia asupra unei alte persoane sau ori de câte ori vezi pretutindeni motive de teamă (respectiv, când trăieşti o stare de spirit negativă), tu ai de-a face cu un exemplu clar de proiecţie. Sper că îţi dai seama de diferenţa care există între sentimente şi proiecţia lor: mânia poate fi uneori utilă, dar direcţionarea ei asupra unei alte persoane (prin acuzarea acesteia) nu este niciodată.
Citeste tot articolul
Prima Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Inainte Ultima