Articole

Descoperire stiintifica extraordinara: compus creat pentru a ajuta la reconstructia mielinei

Cercetatorii au creat un compus care, atunci cand a fost folosit pe soareci, a fost apt sa recompuna tecile de mielina din jurul axonilor neuronali. Aceste descoperiri ar putea deschide calea catre un nou tratament impotriva demielinizarii cum ar fi scleroza multipla. Descoperirile au fost publicate in Glia.
Citeste tot articolul

Oracolscop 09 - 15 septembrie 2019

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. 


Citeste tot articolul

E timpul sa vezi lumina – Un exemplu de nepotrivire evolutiva

Istoric, ceasul nostru biologic intern – sau ceasul circadian – a fost predominant potrivit de fluctuatiile de lumina ale zilei solare. Acum, cumva, lucrurile sunt diferite. Avansul tehnologic din ultimul secol, incepand cu inventia becului, au schimbat major obiceiurile noastre legat de expunerea la lumina si intuneric.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Stiinta a demonstrat ca linistea este vitala pentru creierul nostru

Studiile au aratat ca zgomotul excesiv din jurul nostru nu doar scade calitatea vietii si functiile cognitive dar si reduce speranta de viata.
Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2019. Bucura-te de viata!

Invatam ceva nou, plantam seminte, ne deschidem desi ne simtim vulnerabili, intelegem si acceptam situatiile asa cum sunt tocmai pentru a putea sa initiem schimbarea. Clar incepe un nou ciclu in viata noastra si ne vom surprinde cat de mult ne dorim sa improspatam viata pe care o avem.
Citeste tot articolul

Oracolscop 02 - 08 septembrie 2019

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. 


Citeste tot articolul

Atmosfera astrală SEPTEMBRIE 2019: Munca, sănătatea și relațiile

Septembrie este luna în care vrem, nu vrem, ne întoarcem la activitatea profesională, la rutinele personale, reluăm cam tot ceea ce facem în afara perioadelor de vacanță. Chiar dacă pentru unii este încă vacanță, aceia sunt puțini și tot se gândesc la viața socio-profesională în care sunt implicați sau doresc să se implice.
Citeste tot articolul

Mercur in Fecioara, 29 august- 14 septembrie 2019. Nu tot ce zboara se mananca!

A venit timpul sa alegem si sa pastram doar ceea ce ne foloseste. Suntem sprijiniti de aceasta energie, sa ne disciplinam gandirea si viata, sa punem ordine, sa stabilim prioritati clare. Acum, nu se mai mananca tot ce zboara, ci doar ceea ce e sanatos pentru noi.
Citeste tot articolul

HIRUDOTERAPIA (terapia cu lipitori), una dintre cele mai benefice metode complementare de tratament

Ca substanţă activă din lipitoare, de primă importanţă este hirudina - cel mai puternic anticoagulant cunoscut la ora actuală în medicină. Trebuie să se ştie că saliva lipitorilor conţine 45% hirudină! Specialiştii farmacologi au reuşit să extragă hirudină pe cale artificială, din compoziţia întregii soluţii pe care o injectează lipitorile. Dar testele de laborator au demonstrat că ea este sub performanţa salivei de lipitoare, care este mult mai complexă, având un efect terapeutic cu mult mai puternic decât hirudina extrasă artificial.
Citeste tot articolul

Luna Noua in Fecioara, 30 august 2019 – Devenind constienti

Avem Luna Noua in Fecioara pe 30 August, 2019. Luna Noua este la 6 grade in Fecioara si este conjuncta cu Marte, Venus si Mercur.
Citeste tot articolul
Prima Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte Ultima