Articole

Luna noua in Berbec, 5 Aprilie 2019. La vremuri noi, actiuni noi!

In faza de Luna Noua, Soarele si Luna impart acelasi grad zodiacal, este casatoria cosmica a acestor doua luminarii asa cum apar ele denumite in astrologia veche, este prima pereche ce asociaza masculinul cu femininul intr-o unitate.
Citeste tot articolul

Ceea ce cauţi, eşti deja

Nu aştepta o minune. Nu contează cum defineşti miracolul, extazul permanent şi veşnic. Miracolul înseamnă să-l laşi pe DUMNEZEU să facă tot, el separă lumea supranaturală de această lume, aducând speranţa că într-o zi această lume supranaturală îşi va face prezenţa.
Citeste tot articolul

Nunta cosmică 2019, 6-8 aprilie. Tot ceea ce emitem pune în mișcare forțe supraomenești

Se creează un vortex astral, o fereastră larg deschisă către manifestare. Știm că rugăciunile ne sunt oricum ascultate spre binele nostru suprem, numai că e nevoie de timp pentru ca ele să se întrupeze în forma de care fiecare are nevoie. În zilele de nuntă cosmică, în schimb, tot ceea ce emitem pune în mișcare forțe supraomenești. Acolo unde pune omul un deget, Dumnezeu întinde o mână.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Mesajul ingerilor pentru luna APRILIE 2019. Noi directii

O relatie importanta pe care este necesar sa punem accentul in aceasta luna este relatia cu noi, ce anume mai eliberam, ce anume permitem si ce nu mai vrem sa traim in viata noastra.
Citeste tot articolul

Nu există eşec, există numai rezultate

Uneori învăţăm din greşelile noastre, alteori din greşelile altora. Zăboviţi o clipă să vă gândiţi la cele cinci din cele mai mari aşa-zise „eşecuri" din viaţa voastră. Ce aţi învăţat din acele experienţe? S-ar putea ca ele să fie câteva dintre cele mai preţioase lecţii pe care le-aţi învăţat în viaţa voastră.
Citeste tot articolul

Oracolscop 01 - 07 aprilie 2019

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.


Citeste tot articolul

Atmosfera astrală APRILIE 2019: Descurcăm ce am încurcat

Fundalul astral al lunii Aprilie este constituit din energii deja cunoscute, astfel că la nivel de evenimente vom recunoaște subiectele cu care avem de-a face de câteva luni încoace. Din perspectiva personală vom continua în notele obișnuite. Însă, din perspectiva socială se vor repune în discuție aspecte legate de reformularea unor sisteme socio-profesionale și a unor sisteme de credințe.
Citeste tot articolul

Imagini

Noi nu acceptam si nu respingem oameni. Ci imagini pe care ni le-am creat despre ei. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Domnul Triumf şi domnul Eşec

Mintea dumneavoastră este o „uzină de gânduri“. E o uzină aglomerată, ce produce nenumărate gânduri zi de zi. În această uzină de gânduri, producţia este lăsată în grija a doi maiştri, dintre care pe unul îl vom numi domnul Triumf, iar pe celălalt domnul Eşec. Celălalt maistru, domnul Eşec, produce gânduri negative, ce conduc la autosubestimare.
Citeste tot articolul

Stiati ca...

Dorinta de tinerete si frumusete exista din cele mai indepartate timpuri, in mai toate culturile.
Citeste tot articolul
Prima Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte Ultima