Zodia Leu

Horoscopul zilei de marti, 21 mai 2019 pentru Leu

Este o zi in care poti rezolva multe la serviciu, dar si acasa in plan personal. Insa este posibil sa calatoresti pentru toate acestea, chiar se poate intrezari si o calatorie in strainatate sau lucrul cu parteneri straini. Fii prudent si ai incredere ca te vei descurca foarte bine, indiferent despre ce este vorba. Sprea seara iti vei gasi linistea alaturi de cei dragi, bine fiind sa le povestesti pățaniile de peste zi.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 20 - 26 mai 2019 pentru zodia Leu

Leu - Posibilitatile Leu - Posibilitatile

Aceasta carte vine la tine acum, ca o confirmare a faptului ca te afli intr-un moment minunat de impacare cu tine, de acceptare completa si iubire de sine. Din acest spatiu al acceptarii, acum poti vedea posibilitatile nelimitate care se ivesc in calea ta. Este un moment de gratie, in care pur si simplu intuiesti clar urmatoarea miscare de facut, si poti „vedea” cum lucreaza Universul in favoarea ta. Fii sigur, asadar, ca universul iti asigura toate lucrurile si resursele de care ai nevoie. Tu doar observa, iar cand simti impulsul puternic din interior, actioneaza. Relaxarea duce la solutii inspirate si rezultate extraordinare. Iubirea de sine radiaza inspre ceilalti iubire.

Horoscopul saptamanii 20 - 26 mai 2019 pentru Leu

Este multă forfotă la serviciu, în prima parte a săptămânii, astfel că vei avea de rezolvat diverse. Ambientul profesional este tensionat, deci fii prudent și îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai corect și la timp. Unele relații de muncă se vor reconfigura sau chiar termina. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos și articular. Prudență, dozarea eforturilor și la nevoie apelează la îngrijiri de specialitate. Relațiile parteneriale se animă pe 24 și 25 Mai, existând posibilitatea dialogului constructiv pe teme comune. Totuși pot apărea niscai neplăceri legate fie de aspecte profesionale, fie intervine un șef sau o autoritate oficială și îți dă planurile peste cap. Financiar se deschide o variantă nouă de a obține venituri din colaborări, moșteniri sau partaje.

Horoscopul lunii Mai pentru Leu

Pentru Lei, totul pare sa se invarta in jurul carierei, statutului, autoritatii si puterii, in aceasta luna. Multe planete se perinda prin acest segment de viata, activandu-l si fortand cumva atentia acestor nativi sa se indrepte catre ceea ce trebuie schimbat, dezvoltat, reconfigurat, gandit la scara mai mare, clarificat. E o perioada in care se pot face ajustari esentiale, se pot construi proiecte noi sau se pot imbunatati cele vechi. Toate acestea, cu rezultate bune inclusiv in plan financiar, unde se anunta chiar si castiguri surpriza.

Leii sunt expusi in aceasta luna, mai ales sub aspect social si profesional. In preajma zilei de 5 Mai, se poate naste o idee noua, un proiect, o afacere. Sa fie atenti la posibilitatile care se deschid si sa profite de ele, mai ales ca in jurul datel de 8 au trecere in fata sefilor sau a persoanelor cu putere de decizie. 

Activitatea sociala este intensa inca, in prima parte a lunii, prin comunicarea cu ceilalti pot veni informatii si idei, dar se pot naste si conflicte din cauza indiscretiei sau a impulsivitatii si superficialitatii.

Incepand cu 16 Mai, Marte ajunge in Rac si e important sa fie mai atenti la lumea lor interioara, sa fie rezervati, sa-si foloseasca intuitia si creativitatea, sa fie mai atenti la administrarea resurselor interioare si exterioare.

Horoscopul anului 2019 pentru Leu

Anul 2019 îți aduce reconfigurări profunde de personalitate și crez. Este vremea marilor schimbări socio-profesionale, astfel că vei fi nevoit să ieși și mai mult la rampa vieții. Îți va plăcea să fii în centrul atenției, mai ales printre oamenii importanți din mediul profesional în care activezi sau îți dorești să activezi. De asemenea, mulți îți vor recunoaște meritele, eforturile depuse în câmpul muncii, aspecte care te vot impulsiona să continui pe o linie ascendentă.

Vreme de șapte ani, influxurile uraniene din Semnul Berbecului ți-au oferit experiențe deosebite legate de relațiile cu străinătatea. Probabil că ai fost implicat și în diverse forme de instruire și perfecționare pentru locul de muncă sau ai călătorit frecvent în locuri deosebite. Ceva din toate acesta se va relua până pe 6 Martie, pentru a stabiliza anumite relații, valori, atitudini sau concepții autentice și necesare pe termen lung.

După remodelarea definitivă a mentalității și a lărgirii orizontului cunoșaterii, Uranus îți va dinamiza segmentul profesional, respectiv după 6 Martie când va intra în Semnul Taurului. Se va deschide astfel un nou culoar socio-profesional, în care îți vei schimba radical atitudinea față de muncă și implicațiile ei, relațiile cu șefii, statutul socio-profesional și imaginea publică. Este posibil să te gândești la o reconversie profesională, la dezvoltarea unei afaceri pe cont propriu, dar mai ales la a deveni propriul tău șef. Surprize sociale și profesionale de proporții.

Eclipsele ce se vor construi în 2019 te vor impulsiona să operezi acele schimbări, atât în structura ta interioară, cât și în felul în care relaționezi sau muncești, pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață și poziția socială. Modificări ale regimului muncii, dar și în planul sănătății.

Segmentul socio-profesional este dinamizat și datorită formării a trei eclipse în acest an pe Semnul Capricornului, Semn care se ocupă în harta ta astrală de muncă și sănătate. Prima eclipsă se formează pe 6 Ianuarie, fiind o eclipsă parțială de Soare, a doua se formează pe 17 Iulie – o eclipsă parțială de Lună, iar a treia pe 26 Decembrie – o eclipsă inelară de Soare. Așadar începi anul cu aspecte referitoare la muncă și sănătate, finalizezi anul tot cu ele.

Sunt șanse deosebite de a-ți schimba locul de muncă și chiar domeniul de activitate. Ajutor sau piedici din partea femeilor-colege în planul profesional. Este un an care te predispune la foarte multă muncă, la asumarea unor responsabilități de anvergură cu efecte pe termen lung. Însă vei fi nevoit să te bazezi doar pe forțele tale, deoarece unii nu privesc cu ochi buni ascensiunea ta personală și profesională. 

Există animozități din partea colegilor și a persoanelor din anturajul apropiat, țesându-se conflicte mocnite în umbră. De asemenea, în relațiile cu partenerul de viață și cu cei de afaceri sau colaboratorii vor interveni schimbări definitive, de genul separare, divorț, rediscutarea termenilor și condițiilor unor contracte de colaborare.

Foarte importantă este luna Ianuarie, deoarece pe 21 se formează o eclipsă totală de Lună în Semnul tău zodiacal Leul. Influxurile sale te vor determina să-ți îmbunătățești personalitatea, felul în care relaționezi și felul în care te raportezi la evenimentele înconjurătoare. Este un moment determinant, care te va influența pe termen lung în decizii și fapte.

La mijlocul Verii, pe 2 Iulie, se va construi o eclipsă totală de Soare în Semnul Racului, moment de maximă interiorizare pentru tine. Tendința de a te izola și de a te gândi în tihnă la ale tale va fi accentuată și bine ar fi să-i dai curs. Ți se vor activa foarte mult simțurile extrasenzoriale, iar informațiile primite pe căi neconvenționale vor fi de mare folos pe termen lung.

Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul anului. Este vorba despre afecțiunile vechi, cele cunoscute, însă datorită producerii a patru eclipse din cinci în acest an, pe segmentul sănătății, ceva poate lăsa urme serioase pe termen lung. Frecvent pot intra în discuție consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Consultă mai mulți specialiști și ține cont de semnalele organismului tău!

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: ocupă-te mai mult de tine și de treburile tale personale și profesionale; multe relații se vor reconfigura, iar altele se vor finalza definitiv, fiind un bun prilej, pe tot parcursul anului, să-ți selectezi cu grijă anturajul; concentrează-ți eforturile pe reorganizarea sau redefinirea segmentului profesional; informează-te în permanență, fie că este vorba despre ceva necesar în plan personal, fie că este vorbe despre ceva util în plan profesional; fii prudent în privința sănătății și urmează sfaturile specialiștilor în sănătate; odihnește-te, ocupă-te de un animal de companie sau de o grădină – îți vor aduce beneficii nebăbuite.

Cugetarea anului 2019 pentru Lei: „Fiecare om are trei caractere: cel care îi este atribuit, cel pe care și-l atribuie el însuși, și, în sfârșit, cel pe care îl are în realitate.” -  V. Hugo

 

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii