Zodia Leu

Horoscopul zilei de joi, 19 iulie 2018 pentru Leu

Se intrezaresc multe calatorii pe distante scurte, pentru a rezolva chestiuni profesionale care treneaza de multa vreme. Dialogurile sunt si ele la ordinea zilei, in special cu sefii, colegii de munca sau persoanele colaterale locului de munca. Nervozitatea si graba sunt accentuate, de aceea fii prudent si controleaza-ti reactiile. Evita sa vorbesti prea mult, sa emiti judecati sau sa aduci critici celorlalti.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 16 - 22 iulie 2018 pentru zodia Leu

Leu - Strength Leu - Strength

In aceasta saptamana este necesar ca atentia ta sa se indrepte cu precadere in zona sanatatii, mai ales in ceea ce priveste corpul fizic. Exercitiile fizice, o alimentatie potrivita nevoilor tale cat si odihna sunt esentiale in restabilirea echilibrului functional si energetic. Munca in exces te poate face sa uiti uneori de aceste aspecte, iar acum ti se aminteste sa iti reconstruiesti vigoarea si puterea. Pe de alta parte, poti folosi aceasta perioada pentru a consolida unele relatii si a renunta la unele lucruri care iti rapesc din forta vietii.

Horoscopul saptamanii 16 - 22 iulie 2018 pentru Leu

Aspectele financiare care te preocupa la inceputul saptamanii au legatura cu nevoile tale personale imediate. În funcție de felul în care îți gestionezi tu bugetul și în funcție de cum îți educi poftele depinde foarte mult viitorul agonielii tale. Miercuri si Joi se întrezăresc dialoguri si inalniri importante cu persoanele din anturajul apropiat. Gandirea si comunicarea iti sunt umbrite, de aceea fii prudent si asculta mai mult, dar vorbeste direct si la obiect. Evita deciziile majore, declaratiile de orice fel si implicarea in activitati profesionale care presupun mult efort intelectual. Spre finalul saptamanii este bine sa te retragi in linsitea si siguranta casei. Sunt momente excelente de a alcatui planuri gospodaresti și de a sta de vorba cu cei dragi.

 

Horoscopul lunii Iulie pentru Leu

Se pare că preocupările tale sunt legate de sănătate şi loc de muncă, mai ales în prima parte a lunii. Segmentele aparatului digestive și cadiovascular sunt tensionate şi ar fi bine să fii prudent. Unele afecţiuni mai vechi se pot accentua, însă poate fi vorba şi despre altele noi care se instalează acum. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalul 12 – 14 Iulie. Există riscul apariţiei erorilor de diagnostic şi tratament, erori greu de remediat. Pe de altă parte, la serviciu se ţes conflicte, dar ai încredere că mâna divină le va risipi la momentul potrivit. Tot problemele de sănătate şi de serviciu vor cunoaşte un final de etapă în preajma datei de 13 Iulie. Este nevoie să priveşti cu alţi ochi munca, relaţiile colegiale şi sănătatea întregului organism. Rezervă-ţi perioade regulate de vacanţă şi adoptă o dietă de sezon. În a doua parte a lunii te vei simţi mult mai bine, revenindu-ţi cheful de viaţă. Sănătatea se va îmbunătăţi vizibil spre finalul lunii.

Horoscopul anului 2018 pentru Leu

Ai șanse deosebite pentru a-ți schimba viața în foarte bine pe tot parcusul anului 2018.

Eclipsele din acest an, două pe Semnul tău zodiacal, două vizavi în Semnul Vărsătorului și una pe Semnul Racului te vor influența puternic să iei decizii majore care te vor duce pe noi direcții de viață. Vino în întâmpinarea acestora și analizează pe îndelete situațiile și relațiile în care ești implicat.

Nemulțumirile pornesc de la faptul că tu ai oferit și oferi încă altora tot ce ai tu mai bun și mai frumos, însă răspunsurile lor sunt de departe cu totul altceva decât te aștepți tu. Discrepanța aceasta între nevoile tale afective și ceea ce îți oferă ceilalți o poți lămuri prin renunțarea la așteptări, dar și prin renunțarea la oamenii profitori și neserioși.

Relațiile parteneriale se vor reconfigura definitiv. Finaluri și începuturi, situații inedite, complexe, posibil declanșarea unor conflicte în justiție pe termen lung.

Uranus se va muta în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului, oferindu-ți efecte în segmentul socio-profesional. Urmărește atent evenimentele din acest segment, deoarece va fi un preambul la ce va urma în anii următori. Proiecte profesionale de anvergură pe termen lung.

Pentru Lei, anul 2018 vine cu multe responsabilitati, cu disciplina, organizare si stil de viata foarte riguros gandit si pus in aplicare. Dar 2018 poate aduce si schimbari neasteptate, idei nonconformiste, schimbari spectaculoase in cariera.

Zona sentimentala se elibereaza de tensiuni si constrangeri, asa ca Leii se simt usurati din acest punct de vedere si pot sa se exprime din nou liber, sunt gata acum sa-si ia angajamente serioase.

Sănătatea este vulnerabilă până pe 6 August, deci fii prudent și îngrijește-te conștient.

Lectia Leilor in 2018 este cumpatarea si disciplina, intelepciunea si rabdarea, mai ales in privinta banilor si a proiectelor profesionale.

Ai mult de munca, ai multe sarcini si multe preocupari legate de viata ta, iar stresul este unul din impedimentele anului 2018. Relaxeaza-te ai grija de tine, pentru ca avand resurse bune poti obtine rezultate uimitoare.

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii