Zodia Leu

Horoscopul zilei de joi, 07 iulie 2022 pentru Leu

S-ar putea ca astazi sa fii mai mult pe drumuri Chiar daca te gandesti la calatorii in tinuturi indepartate, se pare ca ai mai mult succes la cele in apropierea casei. Fii prudent in relatiile sentimentale! Evita discutiile contradictorii si tine cont si de dorintele celorlalti. O ruda apropiata iti poate da vesti alarmante. Verifica orice informatie inainte sa ii dai curs.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 04 - 10 iulie 2022 pentru zodia Leu

Leu - Comparatia Leu - Comparatia

Comparatia permanenta cu cei din jurul tau, te indeparteaza de la cine esti tu cu adevarat, iar rezultatul va fi aparitia unui sentiment de inferioritate sau superioritate. Intotdeauna va exista cineva mai frumos, mai talentat, mai puternic, mai inteligent sau mai fericit, cel putin aparent, decat tine. Atunci cand nu te compari cu altii, esti tu insuti si iti poti manifesta cu adevarat potentialul maxim. De asemenea, in aceasta perioada este important sa te lasi dus de valul creativitatii exprimandu-te mai ales prin scris, indiferent de forma aleasa.

Horoscopul saptamanii 04 - 10 iulie 2022 pentru Leu

Săptămâna debutează cu preocupări legate de bani. Capitolul financiar începe să primească raze astrale minunate, dar discrete. O mână nevăzută te ajută, liniştindu-ți sufletul şi ameliorându-ți puţin situaţia financiară. Sunt posibile moşteniri sau veşti legate de acestea. Pe 6 şi pe 7 Iulie ar fi nevoie să faci drumuri scurte sau să te întâlnești cu persoanele din anturajul apropiat. Vorbește puțin despre tine și slăbiciunile tale. Unii te pot înțelege greșit. Sfârșitul săptămânii ar fi bine să-l petreci acasă, alături de membrii familiei. Treburile gospodărești le poți desfășura ușor și cu spor.

Horoscopul lunii Iulie pentru Leu

Se pare că preocupările tale sunt legate de sănătate şi loc de muncă, mai ales în prima parte a lunii. Unele afecţiuni mai vechi se pot accentua, însă poate fi vorba şi despre altele noi care se instalează acum. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalul 27 – 29 Iulie. Există riscul apariţiei erorilor de diagnostic şi tratament, erori greu de remediat. Pe de altă parte, la serviciu se ţes conflicte, dar ai încredere că mâna divină le va risipi la momentul potrivit. Unele problemele de sănătate şi de serviciu vor cunoaşte un final de etapă în preajma datei de 13 Iulie. Este nevoie să priveşti cu alţi ochi munca, relaţiile colegiale şi sănătatea întregului organism. În a doua parte a lunii te vei simţi mult mai bine, revenindu-ţi cheful de viaţă.

Horoscopul anului 2022 pentru Leu

Pentru tine, anul 2022 este provocator și din perspectiva personală, și din cea profesională. Cu puțin efort, bunăvoință, implicare constantă și perseverentă vei putea echilibra situațiile apărute, indiferent de natura lor.

Activitatea mentală va fi accentuată, datorită influențelor astrale majore, care apar în viața ta o dată la doisprezece ani. Astfel sunt șanse deosebite de a-ți remodela concepțiile, ideile, idealurile și crezurile personale, plus îți vei putea reformula sistemul valorilor morale și spirituale.

Sănătatea este vulnerabilă, bine fiiind să te îngrijești serios. Se mențin neplăcerile deja cunoscute, însă pot lua amploare când și cum te aștepți mai puțin. Vei avea nevoie de odihnă regulată și chiar de minivacanțe.

Călătoriile și studiile sunt teme importante de luat în seamă. Chiar dacă restricțiile sociale vor continua, tu vei reuși să călătorești fie în scop profesional, fie în scop turistic. Abordează forme de instruire personală și profesională, deoarece îți vor fi utile pe termen lung. Dialogurile cu diverși experți te ajută să-ți îmbogățești bagajul de informații și să te orietenzi mult mai bine în mediul socio-profesional.

Relațiile cu anturajul apropiat se vor evidenția în lunile August, Septembrie și Octombrie prin discuții ample și întâlniri memorabile. Chiar dacă unele dintre aceste relații se vor finaliza, îți vor rămâne în gânduri ecourile acestora.

Acasă, în familie vor ieși la iveală tot felul de hibe, de situații neplăcute, fiind șanse favorabile de a le înțelege, de a le accepta și de a le rezolva pe deplin. Cele patru eclipse de peste an, ce se vor construi pe Axa zodiacală Taur-Scorpion vor activa mult relațiile cu membrii familiei și cu neamurile plus vor intensifica treburile gospodărești.

Segmentul amoros se va desfășura în nota cunoscută, doar că în anumite perioade, cum ar fi lunile Ianuarie, Noiembrie și Decembrie, se vor evidenția mai mult prin acțiuni comune cu cei dragi, dar și prin practicarea unor hobby-uri.

Relațiile cu parteneriale își vor continua procesul de schimbare. Va fi ceva mai evidentă, de-a lungul acestui an, mai mult atitutudinea ta față de partenerul de viață, de afaceri sau față de colaboratori. Multe și mărunte de învățat de la și prin ceilalți.

La locul de muncă este forfotă, deoarece se intensifică activitatea profesională desfășurată împreună cu colegii. Sunt posibile conflicte mai ales de la prin femei. Fii prudent, deoarece unele neplăceri se pot permanentiza.

Relațiile cu șefii și autoritățile sunt surprinzătoare. În segmentul profesional este posibil să te orientezi spre un alt loc de muncă sau chiar spre un alt domeniu de activitate. Atenție însă, că există hibe ascunse pe tot ce ține de muncă și implicațiile ei.  

Cugetarea anului 2022 pentru Lei: „ Tot ce există în timp și în spațiu conține în sine conceptul de neinteligibil; la fel e și cunoașterea noastră, care constă doar din informații provenite din ceea ce există în timp și spațiu.” – A. N. Radișcev

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii