Zodia Leu

Horoscopul zilei de marti, 25 septembrie 2018 pentru Leu

Ai o mare nevoie de a gasi modalitatile potrivite sa-ti exprimi pe deplin personalitatea, inclusiv aspectele ce tin de puterea ta creativa si pentru asta esti gata sa faci orice este nevoie. Filosofia ta de viata dupa care te conduci poate avea nevoie de o alta viziune, hotarand sa studiezi domenii noi, fie vei fi stimulat sa impartasesti si altora modul tau de a trai, ascultandu-ti prioritar inima.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 24 - 30 septembrie 2018 pentru zodia Leu

Leu - Nimic iesit din comun Leu - Nimic iesit din comun

Dupa o perioada de trairi intense de tot felul, pacea si armonia sunt binevenite. Bucura-te de frumusetea lumii in care traiesti si implica-te total, cu iubire in toate activitatile marunte de peste zi. Ai in jurul tau o multime de oameni si entitati de lumina, care te inconjoara, te ghideaza si te iubesc constant. Cere-le sprijinul si pune-ti in practica abilitatea de a rezolva orice situatie, fara indoiala sau frica ca nu esti in stare. Deschide-te in fata schimbarilor, descoperind astfel sentimentul de intelegere si  implinire pe care si-l doreste inima ta.

Horoscopul saptamanii 24 - 30 septembrie 2018 pentru Leu

Începutul săptămânii îţi aduce evenimente deosebite în zona relaţiilor cu străinătatea. Începe o perioadă în care îţi poţi îmbogăţi bagajul de cunoştinţe cu informaţii legate de cultura altor ţări, prin dialoguri cu persoane aflate departe de granţele ţării sau tu la rândul tău poţi pleca într-o călătorie. Demersurile legate de călătorii în scop turistic, la studii sau la muncă se remarcă  prin controverse, de aceea fii prudent. Cei implicaţi în studii universitare ar putea avea de-a face cu examene şi probe specifice la care aprecierile vor fi pe măsura eforturilor depuse. În plan profesional se ivesc pe neașteptate acțiuni de anvergură, discuții importante cu șefi sau cu reprezentanți ai unor instituții. Însă va trebui să găsești un echilibru între îndatoririle socio-profesionale și cele familiale, întrucât membrii familiei pot riposta destul de vehement.

Horoscopul lunii Septembrie pentru Leu

Sursele tale de venit din activitatea profesională îți vor aduce sume de bani consistente. Chiar și cadourile sau favorurile vor fi la ordinea zilei. Se conturează posibilități noi de câștig, fie dintr-o activitate nouă, fie apare un nou loc de muncă mai bine remunerat. Evită să cheltuiești în exces și pune bani deoparte! Este un bun prilej de a te obișnui cu a cheltui strictul necesar. La nevoie ai putea oferi celor dragi sprijin material sau cadouri mult dorite. Dialogurile și întâlnirile cu prietenii sau rudele vor fi frecvente pe tot parcursul lunii. Aflarea unor informații despre unii apropiați te va face să te gândești la desprinderea de aceștia sau la a-i provoca la discuții lămuritoare vizavi de relația voastră. Ferește-te de a spune prea multe lucruri despre tine sau despre planurile tale de viitor! La locul de muncă este forfotă pe tot parcursul lunii. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții oficiale.

Horoscopul anului 2018 pentru Leu

Ai șanse deosebite pentru a-ți schimba viața în foarte bine pe tot parcusul anului 2018.

Eclipsele din acest an, două pe Semnul tău zodiacal, două vizavi în Semnul Vărsătorului și una pe Semnul Racului te vor influența puternic să iei decizii majore care te vor duce pe noi direcții de viață. Vino în întâmpinarea acestora și analizează pe îndelete situațiile și relațiile în care ești implicat.

Nemulțumirile pornesc de la faptul că tu ai oferit și oferi încă altora tot ce ai tu mai bun și mai frumos, însă răspunsurile lor sunt de departe cu totul altceva decât te aștepți tu. Discrepanța aceasta între nevoile tale afective și ceea ce îți oferă ceilalți o poți lămuri prin renunțarea la așteptări, dar și prin renunțarea la oamenii profitori și neserioși.

Relațiile parteneriale se vor reconfigura definitiv. Finaluri și începuturi, situații inedite, complexe, posibil declanșarea unor conflicte în justiție pe termen lung.

Uranus se va muta în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului, oferindu-ți efecte în segmentul socio-profesional. Urmărește atent evenimentele din acest segment, deoarece va fi un preambul la ce va urma în anii următori. Proiecte profesionale de anvergură pe termen lung.

Pentru Lei, anul 2018 vine cu multe responsabilitati, cu disciplina, organizare si stil de viata foarte riguros gandit si pus in aplicare. Dar 2018 poate aduce si schimbari neasteptate, idei nonconformiste, schimbari spectaculoase in cariera.

Zona sentimentala se elibereaza de tensiuni si constrangeri, asa ca Leii se simt usurati din acest punct de vedere si pot sa se exprime din nou liber, sunt gata acum sa-si ia angajamente serioase.

Sănătatea este vulnerabilă până pe 6 August, deci fii prudent și îngrijește-te conștient.

Lectia Leilor in 2018 este cumpatarea si disciplina, intelepciunea si rabdarea, mai ales in privinta banilor si a proiectelor profesionale.

Ai mult de munca, ai multe sarcini si multe preocupari legate de viata ta, iar stresul este unul din impedimentele anului 2018. Relaxeaza-te ai grija de tine, pentru ca avand resurse bune poti obtine rezultate uimitoare.

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii