Zodia Leu

Horoscopul zilei de joi, 20 iunie 2024 pentru Leu

Se anunta distractii, peripeții, dar si conexiuni amoroase. Cu persoana iubita este greu sa te intelegi deocamdata, asa incat evita explicatiile sau discursurile delicate. Un hobby te poate ajuta sa te relaxezi si sa-ți redea pofta de viata. Antrenează-i și pe cei dragi în activitățile tale! Îți vor fi recunoscători pentru asta.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 17 - 23 iunie 2024 pentru zodia Leu

Leu - Cleaning House Leu - Cleaning House

Inca mai pastrezi lucruri care iti amintesc de trecut? Este casa ta plina cu obiecte care iti readuc in minte amintiri diferite? E timpul sa faci curat in casa si in ganduri, sa renunti la bagajul emotional care te tine blocat in a vedea ce iti este cu adevarat necesar. Elibereaza-te si lasa Universul sa iti aduca acele lucruri care sunt in acord cu inima ta si creeaza spatiu pentru nou. Acum este momentul sa alegi care dintre dorintele tale vin cu adevarat din inima si sa ai incredere ca esti pregatit sa le permiti sa se materializeze in viata ta. Aminteste-ti ca acel raspuns mult asteptat vine doar din interiorul tau.

Horoscopul saptamanii 17 - 23 iunie 2024 pentru Leu

Casa și familia îți solicită sprijinul în diverse treburi domestice. Este posibil ca un membru al familiei să aibă probleme financiare și să te roage să-l ajuți cumva. Perioada actuală te predispune la cheltuieli majore, asa încât fii prudent și chibzuiește bine totul. Intervin în forță și copiii sau persoana iubită, pentru că și ei au nevoie de sfaturile și ideile tale. Rezervă momente pentru a petrece alături de cei dragi și pentru a trasa planuri de viitor. La serviciu este forfotă.

Horoscopul lunii Iunie pentru Leu

Relațiile de prietenie și cele profesionale sunt foarte animate în prima parte a lunii. Cele discutate în această lună cu aceste persoane vor avea ecouri multă vreme de acum încolo. Este rost de relații noi și de implicarea în proiecte profesionale de mare anvergură. Este nevoie de prudență în relațiile cu șefii și autoritățile, deoarece sunt posibile altercații serioase până pe 9 Iunie. a doua parte a lunii este favorabilă introspecției, discreției și detașării de cotidian. Sănătatea devine vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești serios. se deschide o etapă profesională și una personală de o cu totul altă amploare.

Horoscopul anului 2024 pentru Leu

Anul 2024, pentru tine așterne în cale două direcții principale. Pe de o parte, este vorba despre reconfigurarea mentalității tale, iar pe de altă parte se conturează direcții sociale și profesionale noi.

Eclipsele acestui an, ce se vor forma pe Axa zodiacală Berbec-Balanță te vor impulsiona să-ți regândești sistemul de valori morale și filozofia de viață. Drept urmare, îți vei reorganiza unele planuri personale și profesionale. Totodată vei fi nevoit să-ți regândești sistemul de relații în care te afli și să renunți, fără echivoc la relațiile care îți consumă prea multă energie și prea mult timp.

Pe 18 Septembrie se va forma o altă eclipsă în Semnul zodiacal Pești, oferindu-ți influențe în segmentul financiar. Este vorba despre un final de etapă în ceea ce privește o investiție, un împrumut, o moștenire sau un partaj. Se recomandă prudență la cheltuieli!

Segmentul profesional se revigorează mult și bine de-a lungul acestui an, evidențiindu-se schimbări la nivelul autorităților domeniului profesional în care activezi plus proiecte noi de mare anvergură. Va apărea tentația de a te implica în susținerea unor cauze ale unor grupuri sociale, mai mult sau mai puțin utile ție. Este rost să apară în preajma ta oameni noi de bună calitate, alături de   care vei putea desfășura activități creative pe termen lung.

Relațiile parteneriale se reconfigurează și ele în acest an, astfel că este posibil să renunți la colaborările vechi și să te orientezi spre altele noi. Poate fi dificil la prima vedere să te desprinzi de partenerii sau de colaboratorii vechi. Însă, la o analiză atentă a situației parteneriale în care te afli, fie că vorbim despre relația cu partenerul de viață, fie că vorbim despre colaboratori profesionali, vei constata că este nevoie de îmbunătățiri și noutăți.

Ultimele patru luni ale anului îți pot aduce frământări legate de sănătate. Se vor evidenția afecțiunile mai vechi sau mai noi, bine fiind să te îngrijești corespunzător. Sfaturile specialiștilor în sănătate, odihna conștientă, compania oamenilor dragi și de încredere îți sunt de mare folos. 
——— 
Vrei să știi ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii din viață? Vrei să știi ce momente de cotitură există pentru tine în 2024?

🛒 Comandă AICIHOROSCOP PERSONAL 2024

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii