Zodia Leu

Horoscopul zilei de sambata, 23 octombrie 2021 pentru Leu

Sunt zile bune pentru dialoguri cu prietenii si cu persoanele care te pot sustine in plan socio-profesional. Totul este sa ai rabdare, sa asculti ce iti spun altii si sa fii deschis la schimbari pe toate planurile. Posibil sa reiei unele subiecte vechi, legate de profesia ta sau de locul de munca actual. Fereste-te de a oferi detalii despre cum planuiesti tu sa iti reorganizezi viata si relatiile. Bucura-te si de iesiri banale, la o plimbare prin locurile preferate.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 octombrie 2021 pentru zodia Leu

Leu - Amanarea Leu - Amanarea

Cat te vei mai amagi, ca va veni o zi cand vei fi pregatit sa faci ce-ti doresti? Cat crezi ca mai trebuie sa treaca, pentru a face alegerile pe care le simti? „Maine” este o iluzie. Nu exista un maine, care sa vina si sa te gaseasca cu mai multa incredere, mai mult curaj sau mai multi bani. Pur si simplu, dupa cum ai observat, maine nu vine niciodata. Tot timpul e astazi. Nicicand nu e altfel, asadar, de ce ai mai amana sa faci acele lucruri, stii tu care? Cartea aceasta vine la tine, pentru a te ajuta sa constientizezi cercul mental in care te invarti, amagirile in care te complaci, scuzele pe care le-ai inventat si lipsa de putere pe care o simti din acest motiv. ACUM e momentul potrivit. Ai de gand sa faci primul pas? 

Horoscopul saptamanii 18 - 24 octombrie 2021 pentru Leu

Este rost de discuții cu persoanele aflate în străinătate sau la mare depărtare de tine. De asemenea, sunt de luat în calcul călătoriile pe distanțe lungi sau trasarea planurilor în acest sens. Prudență și la discuții, și la călătorii! În plan profesional se deschide o etapă nouă. Este posibil să primești sarcini de lucru noi, o funcție de conducere sau chiar sunt șanse să abordezi un nou domeniu profesional, un nou loc de muncă. Totuși ar fi bine să analizezi pe îndelete ceea ce se petrece în zona socio-profesională, să te sfătuiești cu cineva avizat și apoi să decizi în consecință. Apar provocări la locul de muncă din partea șefilor și autorităților. De asemenea, relațiile cu prietenii sunt punctate cu note bizare. Nu te baza pe aceste persoane.

Horoscopul lunii Octombrie pentru Leu

Multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte, dar și studii, cursuri, procese de învățare-evaluare frecvente. Schimbul de informații vehicualt în prima parte a lunii îți va aduce multe lămuriri și idei deosebite pentru dezvoltarea personală și profesională. Dar fii foarte prudent, întrucât membrii familiei te susțin prea puțin sau deloc în demersurile tale. Astfel îți pot pune diverse obstacole, cum ar fi faptul că este nevoie de tine în desfășurarea treburilor gospodărești, orudă apropiată are avea nevoie de sprijinul tău moral, emoțional, material, altele. Raționalizează-ți timpul și resursele astfel încât să duci la bun tot ce îți propui și mai ales tot ce este nevoie pentru progresul tău.

Horoscopul anului 2021 pentru Leu

Iată un an foarte important pentru relațiile cu ceilalți, mai ales. Vei fi implicat în situații și relații interesante, inedite, iar personalitatea ta va înflori prin experiențele trăite alături de alții în diverse contexte.

Te vei face remarcat prin colaborările pe care le vei stabili la nivel profesional, însă și în plan personal este rost fie de căsătorie, logodnă, fie de separare, divorț. Schimbarea sub toate formele ei se va face simțită în toate domeniile vieții cotidiene.

Sănătatea este vulnerabilă, însă va fi vorba despre afecțiunile deja cunoscute, dobândite în anii anteriori. Vor reveni episoade ale unor afecțiuni ereditare, pentru a fi rezolvate pe deplin. Pe lângă terapiile specifice, ar fi bine să cauți și cauzele spirituale ale problemelor corpului fizic, pentru că te ajută să înțelegeți ce anume trebuie să schimbi în mentalitatea ta, pentru a-ți îmbunătți starea de sănătate.

Călătoriile și studiile se vor remarca pe tot parcursul anului. Tentația de a te implica în forme diverse de instruire, școlarizare te ajută să-ți lărgești orizontul cunoașterii, să-ți faci prieteni noi, să priveși lumea cu alți ochi. Foarte importante vor fi aceste studii și pentru ascensiunea profesională sau, pur și simplu, te vei bucura de informații utile în viața de zi cu zi.

Relațiile sentimentale vor primi influențele a două eclipse ce se vor forma pe Semnul zodiacal al Gemenilor, respectiv pe 26 Mai și 4 Deccembrie. Un final și un început, însă ambele neclare, ambigue, superficiale.

Segmentul relațiilor parteneriale este foarte răscolit, fiind vorba de finaluri ale unor etape vechi și pregătirea unor etape noi. Sunt probabile negocieri, dialoguri multe cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali, acțiuni surprinzătoare, asumarea unor responsabilități noi fie legate de relația de cuplu, fie legate de colaborări profesionale noi. Ceea ce se face și se desface pe parcursul acestui an în plan partenerial, va avea efecte pe termen lung.

Prietenii îți sunt alături, însă și în aceste tipuri de relații se prefigurează schimbări și revizuiri ale unor proiecte socio-profesionale comune cu aceste persoane. Cu siguranță te vei desprinde de unii și te vei apropia de alții. Cumulul de experiențe trăite împreună cu aceste persoane și informațiile dobândite în prima parte a anului te vor face să decizi rapid, pe cine mai păstrezi alături de tine, pe cine lași să se apropie de tine și în ce grupuri de interese, asociații, organizații sau proiecte socio-profesionale te implici mai departe. Ține cont de ceea ce îți insuflă vocea ta interioară, deoarece, deocamdată, nu ai nici prieteni sinceri, nici susținători sau sfătuitori valoroși. Pe 10 Iunie se va construi o eclipsă pe Semnul Gemenilor, moment ce va marca un debut important și în ceea ce privește relațiile cu prietenii, cu protectorii din mediul profesional, însă și în ceea ce privește proiectele socio-profesionale.

La locul de muncă se conturează surprize și în consecință, schimbări majore în mod special la secțiunea relații cu șefii și cu autoritățile. Apar modificări legislative surprinzătoare în domeniul profesional în care activezi, iar de aici se vor modifica și regimul de muncă și relațiile colegiale. Există și dușmănii ascunse, printre colegi și subalterni, dușmănii ce se vor evidenția în lunile Aprilie și Iunie. Este bine să lămurești orice diferend ivit, deoarece ai suficientă susținere astrală să rezolvi totul cu bine. Există șanse chiar să-ți schimbi locul de muncă, domeniul de activitate, însă în a doua parte a anului, când se va forma o eclipsă pe Semnul Taurului în ziua de 19 Noiembrie.

Statutul tău socio-profesional se modifică și el, fie în urma unor evenimente exterioare, cum ar fi desființarea sau înființarea unui loc de muncă, obținerea unei avansări profesionale bine meritate, reconversia profesională. Însă, îți poate fi atins statutul social, imaginea ta în ochii lumii și datorită unei căsătorii sau unui divorț. Vei reuși să-ți reabilitezi poziția profesională și imaginea publică după 20 Iulie.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: lasă trecutul în urmă; deschide-te către noi orizonturi relaționale și profesionale; fii flexibil și înțelegător cu ceilalți; uneori este mai bine să ai liniște sufletească, decât dreptate, funcții înalte sau bani mulți.

Cugetarea anului 2021 pentru Lei:„Învață să asculți și ai să poți trage un folos și de pe urma acelora care vorbesc prost.” - Plutarh

 

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii