Zodia Leu

Horoscopul zilei de vineri, 03 iulie 2020 pentru Leu

Nu prea-ti place ca esti nevoit sa amani satisfacerea unui capriciu costisitor sau nu dispui de banii necesari pentru a veni in intampinarea dorintelor persoanei iubite. Totusi, trebuie sa stii ca ai tendinta sa vezi lucrurile intr-o nota mult mai grava decat sunt ele in realitate. Daca ai rabdare, o oportunitate frumoasa de castig va aparea la orizont in curand. Cu toate acestea, stai departe de cheltuieli nesabuite.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 29 iunie - 05 iulie 2020 pentru zodia Leu

Leu - The Shadow Queen Leu - The Shadow Queen

Daca te tot preocupa o situatie, ce aparent pare fara solutie, aceasta carte iti transmite ca exista multe detalii ascunse in spatele unor circumstante , care te opresc din a merge mai departe. Vestea buna este ca ea actioneaza precum o lanterna, luminand toate acele unghere intunecate, astfel incat sa poti face cele mai potrivite alegeri. Tot ce ai de facut acum este sa astepti, sa fii prezent, pentru ca adevarul sa-ti fie revelat. Daca ai in preajma o persoana careia simti sa-i spui ce ai pe suflet, fa-o, caci ea iti poate da unele solutii creative.

Horoscopul saptamanii 29 iunie - 05 iulie 2020 pentru Leu

La începutul săptămânii ești preocupat cu treburile casnice. De asemenea, este rost și de dialoguri cu membrii familiei și cu neamurile. Predomină aspectele legate de patrimoniu, moșteniri, problemele celor dragi. Fii alături de cei dragi, pentru că și ei te vor sprijini în tot ce dorești să faci și din perspectiva personală, și din cea profesională! Pe 2 şi pe 3 Iulie ai chef de distracţii, aventuri sau te gândești la persoana iubită și la copii. Răsturnări de situație în plan afectiv. Sfârșitul săptămânii aduce provocări la locul de muncă. Este posibil să lucrezi mult, suplimentar, ba chiar să participi la reuniuni profesionale de anvergură. Fii prudent și dozează-ți eforturile, deoarece sănătatea este vulnerabilă! Final de etapă în câmpul muncii.

Horoscopul lunii Iulie pentru Leu

Leii sunt din ce in ce mai activi. Marte, abia intrat in Berbec, le activeaza casa evolutiei, idelurilor si a invatarii, asa ca au tot mai mult chef de studiu, de schimbat convingeri si de proiecte curajoase. Sunt pretentiosi si vor sa conduca, nu accepta locul doi, in nicio relatie si sub nicio forma. Din acest motiv, se pot naste multe tensiuni si o anumita ostilitate in relatiile lor, mai ales atunci cand sunt perceputi ca rivali.

In relatia amoroasa, Leii pusi pe aventura ar trebui sa fie atenti la derapaje si la asumarea unor riscuri mai mari decat pot gestiona.

In zona muncii au multe de reconfigurat, iar in preajma zilei de 5 iulie, probabil ca o etapa se va incheia pentru Lei. Fie pun punct unei activitati profesionale, fie se despart de o echipa de lucru sau isi schimba programul zilnic. De asemenea, unii Lei isi schimba stilul de viata, renunta la obiceiuri nesanatoase, incep un regim alimentar nou sau orice este necesar pentru a-si imbunatati starea de sanatate si nivelul de energie.

Din 22 iulie, cand Soarele intra in Leu, sunt gata sa straluceasca din nou, sa se remarce.

Horoscopul anului 2020 pentru Leu

Este un an interesant, cu multe provocări, cu situații care îți vor remodela personalitatea și felul în care te raportezi la tot ce te înconjoară. Dorința de comunicare va fi accentuată, devenind astfel un maestru al vorbelor și gesturilor. Vei atrage admiratori, dar și personaje care te vor contesta. Multe dintre temele tale de interes din acest an se vor aranja în culise, astfel că unele detalii din zona socio-profesională mai ales sau din planul sănătății le vei desluși în anii următori. Se deschide un nou deceniu, de cu totul altă anvergură, bine fiind să lași în urmă trecutul cu tot ce a fost în el. Însă, pe parcursul acestui an vei înțelege ceea ce s-a petrecut în ultimii ani și astfel vei porni pe un nou drum, bazându-te pe alte considerente morale, emoționale, sufletești, spirituale, materiale.

Sănătatea este vulnerabilă, însă este vorba despre afecțiunile deja cunoscute. Este bine să iei în serios orice neplăcere fizică. Odihna conștientă, detașarea de forfota cotidiană și aboradarea unui stil de viață potrivit constituției tale îți sunt de mare folos.

Eclipsele ce se formează în acest an vor crea efecte, mai mult sau mai puțin vizibile, în segmentul socio-profesional, în segmentul sănătății, în relațiile sentimentale și în cele cu prietenii. Situații deosebite punctate cu note stranii.

Relațiile sentimentale și cele cu copiii se evideniază prin acțiuni comune și dialoguri importante. Se construiesc două eclipse în acest an pe acest segment, fiind vorba despre un început și un sfârșit. Nu neapărat că se finalizează aceste relații, dar cu siguranță își vor modifica termenii și condițiile de desfășurare.

Pe 5 Iunie se formează o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Săgetătorului, ale cărei efecte te vor impulsiona să-ți remodelezi concepțiile privitoare la iubire și implicațiile ei. Detașarea de cei dragi, obținută în urma acceptării lor așa cum sunt, îți va oferi un sentiment eliberator bine venit.

La mijlocul lunii Decembrie, pe 14 se formează o altă eclipsă, tot în Săgetător, însă una inelară de Soare, oferindu-ți un nou drum sentimental, o altă viziune asupra acestor relații, plus un mare chef de aventuri.

Relațiile cu prietenii sunt influențate în acest an, datorită formării unei eclipse de Lună prin penumbră în Semnul Gemenilor pe 30 Noiembrie. Și acest anturaj va trebui reconfigurat, mai ales că alți oameni interesanți vor apărea în preajma ta, oameni ce vor merita atenția și eforturile tale.

Foarte dinamic va fi segmentul profesional. Este probabil să te orientezi spre un nou domeniu de activitate, să obții funcții de conducere, să produci o adevărată revoluție la locul de muncă actual sau să implementezi idei novatoare.

Relațiile colegiale sunt de asemenea, foarte active. Unii te vor susține, vor munci alături de tine, însă alții se vor strădui să-ți pună bețe în roate. Selectează atent anturajul profesional, evită să povestești despre tine și intențiile tale. Este foarte clar că de unii colegi sau colaboratori profesionali te vei desprinde și ar fi bine să o faci rapid, radical, fără vorbe multe.

La începutul anului, pe 10 Ianuarie se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Racului, ale cărei efecte te vor bulversa mult. Pe de o parte, va fi vorba despre oboseală, detașare de tot și toate. Însă, pe de altă parte, revelațiile privitoare la ceea ce se petrece cu adevărat la locul de muncă, te vor impulsiona să operezi schimbările de care ai nevoie pentru a progresa în sensul dorit de tine.

Pe 21 Iunie, o altă eclipsă, se va forma tot în Semnul Racului, fiind vorba despre o eclipsă inelară de Soare. Efectele ei îți vor deschide un nou culoar profesional. Aranjamente în umbră, mai mult sau mai puțin, înțelese.

Tot în segmentul profesional va avea loc o altă eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Capricornului, pe 5 Iulie, ale cărei efecte vor fi destul de vizibile în relațiile colegiale și în activitatea profesională propriu-zisă. Un final de capitol, atât relațional, cât și în ceea ce privește responsabilitățile profesionale sau sarcinile de lucru.

Ceea ce se petrece în planul profesional va avea repercusiuni în segmentul familial. Relațiile cu membrii familiei, implicarea ta în treburile domestice vor cunoaște modificări care nu prea vor fi pe placul celor dragi. Reputația ta și situația de la locul de muncă vor fi controversate și chiar vor avea de suferit într-un anume fel.

Segmentul financiar rămâne umbrit, mai ales la secțiunea venituri suplimentare din colaborări, moșteniri, bani bunuri comune cu alții. Veniturile obținute din munca proprie rămân constante, însă fereștete-te de datorii.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: fii deschis la schimbare; implică-te în mod detașat în activitățile comune cu alții; jocul vieții și cum să-l joci ar trebuie să-ți fie deviza acestui an; ceilalți sunt doar parteneri de joacă de-a lungul acestei vieți; ai mai multă grijă de tine și de nevoile tale reale.

Cugetarea anului 2020 pentru Lei: „Capacitățile critice sunt inferioare celor de creație... Exprimarea puterii de creație, a energiei creatoare libere este cea mai înaltă funcție a omului.” – M. Arnold

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii