Zodia Leu

Horoscopul zilei de miercuri, 03 martie 2021 pentru Leu

Luna in Scorpion, in zona familiei, te ajuta sa-ti restabilesti echilibrul emotional cu ajutorul celor dragi. Este o zi excelenta pentru a te implica in activitati care tin de camin, pentru a face o investitie in bunuri pentru casa sau pentru a acorda mai multa atentie ingrijirii personale. Pe de alta parte, te afli intr-o perioada in care poti afla tot felul de informatii uimitoare despre oamenii din preajma ta sau poti beneficia de tot felul de favoruri si avantaje.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 01 - 07 martie 2021 pentru zodia Leu

Leu - The Eyes of Beauty Leu - The Eyes of Beauty

In spatele unor circumstante in care te regasesti se afla o frica pe care o exprimi prin judecati aspre la adresa ta si a celor implicati. Nu cumva te uiti doar la defecte, puncte slabe, omisiuni si la ce este in neregula in loc de ce ar putea fi bun, corect? Da-ti voie sa-i vezi pe ceilalti cu alti ochi, exact asa cum sunt, frumosi si perfecti la fel ca tine. Aceasta schimbare de perceptie iti poate aduce in acest moment tot ce ai nevoie, ajutandu-te ca in final sa ai o alta viziune asupra situatiei in care te afli si, mai ales, o alta posibilitate de rezolvare.

Horoscopul saptamanii 01 - 07 martie 2021 pentru Leu

Relațiile cu anturajul apropiat sunt dinamice și surprinzătoare. Ar fi bine să te desprinzi de acei prieteni apropiați sau chiar simple cunoștințe, care s-au dovedit neserioși sau profitori. Călătoriile pe distanțe scurte reprezintă o altă temă importantă a săptămânii, fiind necesare să rezolvi diverse chestiuni personale sau profesionale. Fii atent pe unde mergi și mai ales dacă șofezi! A doua parte a săptămânii evidențiază treburile gospodărești și relațiile cu membrii familiei. Sunt posibile discuții aprinse pe teme patrimoniale. Persoana iubită sau copiii te vor solicita și ei pentru diverse activități comune, mai ales în weeken. Neplăcerile pot fi frecvente în plan amoros, așa încât fii prudent.

Horoscopul lunii Martie pentru Leu

Segmentul financiar comun cu alții reprezintă o temă importantă pe tot parcursul lunii. Este posibil să primești bani, bunuri, favoruri de la partenerul de viață, rude sau din colaborări. Pe de altă parte, demersurile care privesc bunurile patrimoniale, creditele, achitarea datoriilor de orice fel se vor desfășura destul de bine. Fii prudent și verifică atent fiecare document sau discută pe îndelete cu diverși specialiști financiari. Unele detalii importante le poți scăpa din vedere. După 20 Martie, gândurile și eforturile îți vor fi atrase de studii, cercetări, călătorii îndepărtate. Participarea la seminarii, reuniuni pe teme filozofice cu persoane de bună calitate, la fel de interesate ca și tine de subiecte deosebite, vizonarea unor piese de teatru, filme de top sunt activități care-ți liniștesc și înnobilează sufletul. Sunt momente bune pentru a alcătui planuri de călătorii pentru un an de zile de acum încolo. Relațiile cu anturajul apropiat se vor reconfigura, iar unele se vor finaliza definitiv, posibil cu cântec.

Horoscopul anului 2021 pentru Leu

Iată un an foarte important pentru relațiile cu ceilalți, mai ales. Vei fi implicat în situații și relații interesante, inedite, iar personalitatea ta va înflori prin experiențele trăite alături de alții în diverse contexte.

Te vei face remarcat prin colaborările pe care le vei stabili la nivel profesional, însă și în plan personal este rost fie de căsătorie, logodnă, fie de separare, divorț. Schimbarea sub toate formele ei se va face simțită în toate domeniile vieții cotidiene.

Sănătatea este vulnerabilă, însă va fi vorba despre afecțiunile deja cunoscute, dobândite în anii anteriori. Vor reveni episoade ale unor afecțiuni ereditare, pentru a fi rezolvate pe deplin. Pe lângă terapiile specifice, ar fi bine să cauți și cauzele spirituale ale problemelor corpului fizic, pentru că te ajută să înțelegeți ce anume trebuie să schimbi în mentalitatea ta, pentru a-ți îmbunătți starea de sănătate.

Călătoriile și studiile se vor remarca pe tot parcursul anului. Tentația de a te implica în forme diverse de instruire, școlarizare te ajută să-ți lărgești orizontul cunoașterii, să-ți faci prieteni noi, să priveși lumea cu alți ochi. Foarte importante vor fi aceste studii și pentru ascensiunea profesională sau, pur și simplu, te vei bucura de informații utile în viața de zi cu zi.

Relațiile sentimentale vor primi influențele a două eclipse ce se vor forma pe Semnul zodiacal al Gemenilor, respectiv pe 26 Mai și 4 Deccembrie. Un final și un început, însă ambele neclare, ambigue, superficiale.

Segmentul relațiilor parteneriale este foarte răscolit, fiind vorba de finaluri ale unor etape vechi și pregătirea unor etape noi. Sunt probabile negocieri, dialoguri multe cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali, acțiuni surprinzătoare, asumarea unor responsabilități noi fie legate de relația de cuplu, fie legate de colaborări profesionale noi. Ceea ce se face și se desface pe parcursul acestui an în plan partenerial, va avea efecte pe termen lung.

Prietenii îți sunt alături, însă și în aceste tipuri de relații se prefigurează schimbări și revizuiri ale unor proiecte socio-profesionale comune cu aceste persoane. Cu siguranță te vei desprinde de unii și te vei apropia de alții. Cumulul de experiențe trăite împreună cu aceste persoane și informațiile dobândite în prima parte a anului te vor face să decizi rapid, pe cine mai păstrezi alături de tine, pe cine lași să se apropie de tine și în ce grupuri de interese, asociații, organizații sau proiecte socio-profesionale te implici mai departe. Ține cont de ceea ce îți insuflă vocea ta interioară, deoarece, deocamdată, nu ai nici prieteni sinceri, nici susținători sau sfătuitori valoroși. Pe 10 Iunie se va construi o eclipsă pe Semnul Gemenilor, moment ce va marca un debut important și în ceea ce privește relațiile cu prietenii, cu protectorii din mediul profesional, însă și în ceea ce privește proiectele socio-profesionale.

La locul de muncă se conturează surprize și în consecință, schimbări majore în mod special la secțiunea relații cu șefii și cu autoritățile. Apar modificări legislative surprinzătoare în domeniul profesional în care activezi, iar de aici se vor modifica și regimul de muncă și relațiile colegiale. Există și dușmănii ascunse, printre colegi și subalterni, dușmănii ce se vor evidenția în lunile Aprilie și Iunie. Este bine să lămurești orice diferend ivit, deoarece ai suficientă susținere astrală să rezolvi totul cu bine. Există șanse chiar să-ți schimbi locul de muncă, domeniul de activitate, însă în a doua parte a anului, când se va forma o eclipsă pe Semnul Taurului în ziua de 19 Noiembrie.

Statutul tău socio-profesional se modifică și el, fie în urma unor evenimente exterioare, cum ar fi desființarea sau înființarea unui loc de muncă, obținerea unei avansări profesionale bine meritate, reconversia profesională. Însă, îți poate fi atins statutul social, imaginea ta în ochii lumii și datorită unei căsătorii sau unui divorț. Vei reuși să-ți reabilitezi poziția profesională și imaginea publică după 20 Iulie.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: lasă trecutul în urmă; deschide-te către noi orizonturi relaționale și profesionale; fii flexibil și înțelegător cu ceilalți; uneori este mai bine să ai liniște sufletească, decât dreptate, funcții înalte sau bani mulți.

Cugetarea anului 2021 pentru Lei:„Învață să asculți și ai să poți trage un folos și de pe urma acelora care vorbesc prost.” - Plutarh

 

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii