Zodia Leu

Horoscopul zilei de miercuri, 14 noiembrie 2018 pentru Leu

Intensitatea cu care percepi ceea ce se intampla in relatia ta de cuplu nu iti permite sa privesti lucrurile intr-o maniera obiectiva. De aici eventuale probleme de comunicare, de intelegere intre tine si partenerul tau/partenera ta de viata. Ai nevoie si de odihna, din cand in cand, deci nu te grabi sa ai ultimul cuvant in polemicile care intervin, astazi.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 12 - 18 noiembrie 2018 pentru zodia Leu

Leu - The Resting Tree Leu - The Resting Tree

Zilele si chiar ultimele saptamani par sa se fi incadrat foarte bine in descrierea unei perioade foarte agitata si stresanta. Toata aceasta agitatie mentala si fizica nu iti aduce nimic bun, cel mult te consuma si te transforma intr-o masinarie. Acum e impetuos necesar sa te relaxezi si sa iti acorzi mai multa atentie, tie si corpului tau, caci e posibil sa faci unele greseli de care mai tarziu sa iti para rau. Toate acele lucruri pe care le ai de facut raman tot acolo, si te poti intoarce la ele oricand, pentru a le gestiona in pace si cu usurinta. Pastreaza-ti mintea clara.

Horoscopul saptamanii 12 - 18 noiembrie 2018 pentru Leu

Săptămâna debutează cu multă activitate la serviciu, dar și acasă este nevoie de implicarea ta. Este o perioadă în care ai sarcini interesante de îndeplinit la locul de muncă, însă beneficiile pe termen lung sunt de mare anvergură. Totuși, fii prudent și alternează orele de muncă și cele de odihnă. Există riscul să obosești și apoi să fii forțat de starea organismului să iei o pauză mare. Relațiile parteneriale se animă în zilele de 14 și 15 ale lunii. Sunt ultimele momente în care mai pot ieși la iveală meschinării, acuze mai mult sau mai puțin fondate, aspecte care să te destabilizeze emoțional, moral, sufletesc. Renunță cât mai repede la colaborările și parteneriatele personale care s-au dovedit incomode și inutile. Chestiuni financiare în weekend.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru Leu

Iubirea, stralucirea, expresia de sine capata prioritate si primesc apa la moara, in luna noiembrie si nu numai. Leii se urca pe val, din multe puncte de vedere si, dupa niste luni bune, au din nou incredere in ei, se simt fermecatori, simt ca pot face absolut orice isi propun. Si in plan afectiv, Leilor li se deschide drumul. Daca sunt singuri, au sansa sa cunoasca pe cineva interesant, daca sunt deja in relatii amoroase, se reaprinde scanteia si apetitul pentru experiente noi.

Recomandarea este sa pastreze proportiile in joaca cu focul, pentru altfel risca sa intre in incurcaturi mai mari decat pot duce.

In ce priveste munca si banii, Leii sa fie prudenti cand semneaza documente si isi iau angajamente, mai ales daca ele vizeaza externalizarea unor servicii sau calatorii in afara tarii, ori colaborari cu persoane straine. Exista sansa unor neintelegeri sau din cauza grabei, pot sa piarda din vedere detalii care ar schimba cursul unor situatii si alegeri.

E bine ca Leii sa evite speculatiile financiare, iluziile in privinta castigurilor asteptate si promisiunile exagerate. Sa faca economii si sa fie prudenti, dar mai ales sa-si achite toate datoriile, in masura in care se poate.

Horoscopul anului 2018 pentru Leu

Ai șanse deosebite pentru a-ți schimba viața în foarte bine pe tot parcusul anului 2018.

Eclipsele din acest an, două pe Semnul tău zodiacal, două vizavi în Semnul Vărsătorului și una pe Semnul Racului te vor influența puternic să iei decizii majore care te vor duce pe noi direcții de viață. Vino în întâmpinarea acestora și analizează pe îndelete situațiile și relațiile în care ești implicat.

Nemulțumirile pornesc de la faptul că tu ai oferit și oferi încă altora tot ce ai tu mai bun și mai frumos, însă răspunsurile lor sunt de departe cu totul altceva decât te aștepți tu. Discrepanța aceasta între nevoile tale afective și ceea ce îți oferă ceilalți o poți lămuri prin renunțarea la așteptări, dar și prin renunțarea la oamenii profitori și neserioși.

Relațiile parteneriale se vor reconfigura definitiv. Finaluri și începuturi, situații inedite, complexe, posibil declanșarea unor conflicte în justiție pe termen lung.

Uranus se va muta în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului, oferindu-ți efecte în segmentul socio-profesional. Urmărește atent evenimentele din acest segment, deoarece va fi un preambul la ce va urma în anii următori. Proiecte profesionale de anvergură pe termen lung.

Pentru Lei, anul 2018 vine cu multe responsabilitati, cu disciplina, organizare si stil de viata foarte riguros gandit si pus in aplicare. Dar 2018 poate aduce si schimbari neasteptate, idei nonconformiste, schimbari spectaculoase in cariera.

Zona sentimentala se elibereaza de tensiuni si constrangeri, asa ca Leii se simt usurati din acest punct de vedere si pot sa se exprime din nou liber, sunt gata acum sa-si ia angajamente serioase.

Sănătatea este vulnerabilă până pe 6 August, deci fii prudent și îngrijește-te conștient.

Lectia Leilor in 2018 este cumpatarea si disciplina, intelepciunea si rabdarea, mai ales in privinta banilor si a proiectelor profesionale.

Ai mult de munca, ai multe sarcini si multe preocupari legate de viata ta, iar stresul este unul din impedimentele anului 2018. Relaxeaza-te ai grija de tine, pentru ca avand resurse bune poti obtine rezultate uimitoare.

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii