Zodia Leu

Horoscopul zilei de luni, 02 august 2021 pentru Leu

Este o zi importantă vizavi de relatiile cu prietenii si protectorii. Pe de o parte, unii te susțin, pe de alta îți pun bete in roate aceleasi persoane. Invinge-ti temerile legate de aceste relatii si continua-ti drumul vietii exact asa cum iti spune sufletul tau. Totusi exista in preajma ta oameni care chiar iti vor binele si te pot ajuta mai ales in proiectele de anvergura sau in cele cu scopuri umanitare.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 02 - 08 august 2021 pentru zodia Leu

Leu - Existenta Leu - Existenta

Acum e timpul potrivit pentru a constientiza faptul ca “acasa” nu reprezinta un loc fizic in lumea exterioara, ci o stare interioara de relaxare si acceptare. Un nou capitol se scrie in viata ta, fie ca e vorba de relatii familiale sau de afaceri. Fii deschis la schimbarile care apar in relatiile tale curente si renunta la a controla ceea ce se intampla, caci rigiditatea in ganduri si comportamente poate face ca schimbarea sa fie dificila sau dureroasa. Renunta la lupta si la a te simti separat, caci acestea sunt doar capcane ale mintii, si simte miracolul existentei tale, in toate aspectele sale.

Horoscopul saptamanii 02 - 08 august 2021 pentru Leu

Prietenii îți deschid săptămâna prin discuții și propuneri de activități comune cu impact pe termen lung. Se pare că subiectele aduse în prim-plan privesc obținerea unor venituri pe care le puteți obține împreună din colaborări comune. Fii prudent, deoarece există detalii ascunse, total nepotrivite ție și intereselor tale, pe care le vei descoperi peste ceva vreme. Pe 4 și pe 5 August se recomandă odihnă, retragere din forfota cotidiană și activități ușoare. Sănătatea este vulnerabilă, putând reveni afecțiuni vechi destul de supărătoare. Îngrijește-te conștient și lasă grijile deoparte! În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Trasează noi planuri de viitor. Se deschide o nouă etapă de viață personală și profesională.

Horoscopul lunii August pentru Leu

Ești în vervă, strălucești la cote maxime, ai chef de viață și de treburi, iar admiratorii roiesc în jurul tău. Perioada este benefică pentru transformări personale și pentru trasarea unor planuri de viață cu totul noi. Îndrăznește să abordezi la cele mai năstrușnice idei și caută variante de aplicare. Vei observa că se vor crea contexte favorabile pentru a se materializa și a fi utile multora. Pe de altă parte, ți se vor îmbunătăți substanțial veniturile obținute din munca proprie, dar în paralel vor crește și cheltuielile. Fii prudent și selectează atent investițiile, deoarece există riscul să rămâi cu bani puțini sau să obții bunuri și servicii nesatisfăcătoare. Ambianța domestică și relațiile cu membrii familiei se vor ameliora mult, însă în fundal vor persista neplăcerile deja cunoscute. Se recomandă prudență în plan sentimental.

Horoscopul anului 2021 pentru Leu

Iată un an foarte important pentru relațiile cu ceilalți, mai ales. Vei fi implicat în situații și relații interesante, inedite, iar personalitatea ta va înflori prin experiențele trăite alături de alții în diverse contexte.

Te vei face remarcat prin colaborările pe care le vei stabili la nivel profesional, însă și în plan personal este rost fie de căsătorie, logodnă, fie de separare, divorț. Schimbarea sub toate formele ei se va face simțită în toate domeniile vieții cotidiene.

Sănătatea este vulnerabilă, însă va fi vorba despre afecțiunile deja cunoscute, dobândite în anii anteriori. Vor reveni episoade ale unor afecțiuni ereditare, pentru a fi rezolvate pe deplin. Pe lângă terapiile specifice, ar fi bine să cauți și cauzele spirituale ale problemelor corpului fizic, pentru că te ajută să înțelegeți ce anume trebuie să schimbi în mentalitatea ta, pentru a-ți îmbunătți starea de sănătate.

Călătoriile și studiile se vor remarca pe tot parcursul anului. Tentația de a te implica în forme diverse de instruire, școlarizare te ajută să-ți lărgești orizontul cunoașterii, să-ți faci prieteni noi, să priveși lumea cu alți ochi. Foarte importante vor fi aceste studii și pentru ascensiunea profesională sau, pur și simplu, te vei bucura de informații utile în viața de zi cu zi.

Relațiile sentimentale vor primi influențele a două eclipse ce se vor forma pe Semnul zodiacal al Gemenilor, respectiv pe 26 Mai și 4 Deccembrie. Un final și un început, însă ambele neclare, ambigue, superficiale.

Segmentul relațiilor parteneriale este foarte răscolit, fiind vorba de finaluri ale unor etape vechi și pregătirea unor etape noi. Sunt probabile negocieri, dialoguri multe cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali, acțiuni surprinzătoare, asumarea unor responsabilități noi fie legate de relația de cuplu, fie legate de colaborări profesionale noi. Ceea ce se face și se desface pe parcursul acestui an în plan partenerial, va avea efecte pe termen lung.

Prietenii îți sunt alături, însă și în aceste tipuri de relații se prefigurează schimbări și revizuiri ale unor proiecte socio-profesionale comune cu aceste persoane. Cu siguranță te vei desprinde de unii și te vei apropia de alții. Cumulul de experiențe trăite împreună cu aceste persoane și informațiile dobândite în prima parte a anului te vor face să decizi rapid, pe cine mai păstrezi alături de tine, pe cine lași să se apropie de tine și în ce grupuri de interese, asociații, organizații sau proiecte socio-profesionale te implici mai departe. Ține cont de ceea ce îți insuflă vocea ta interioară, deoarece, deocamdată, nu ai nici prieteni sinceri, nici susținători sau sfătuitori valoroși. Pe 10 Iunie se va construi o eclipsă pe Semnul Gemenilor, moment ce va marca un debut important și în ceea ce privește relațiile cu prietenii, cu protectorii din mediul profesional, însă și în ceea ce privește proiectele socio-profesionale.

La locul de muncă se conturează surprize și în consecință, schimbări majore în mod special la secțiunea relații cu șefii și cu autoritățile. Apar modificări legislative surprinzătoare în domeniul profesional în care activezi, iar de aici se vor modifica și regimul de muncă și relațiile colegiale. Există și dușmănii ascunse, printre colegi și subalterni, dușmănii ce se vor evidenția în lunile Aprilie și Iunie. Este bine să lămurești orice diferend ivit, deoarece ai suficientă susținere astrală să rezolvi totul cu bine. Există șanse chiar să-ți schimbi locul de muncă, domeniul de activitate, însă în a doua parte a anului, când se va forma o eclipsă pe Semnul Taurului în ziua de 19 Noiembrie.

Statutul tău socio-profesional se modifică și el, fie în urma unor evenimente exterioare, cum ar fi desființarea sau înființarea unui loc de muncă, obținerea unei avansări profesionale bine meritate, reconversia profesională. Însă, îți poate fi atins statutul social, imaginea ta în ochii lumii și datorită unei căsătorii sau unui divorț. Vei reuși să-ți reabilitezi poziția profesională și imaginea publică după 20 Iulie.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: lasă trecutul în urmă; deschide-te către noi orizonturi relaționale și profesionale; fii flexibil și înțelegător cu ceilalți; uneori este mai bine să ai liniște sufletească, decât dreptate, funcții înalte sau bani mulți.

Cugetarea anului 2021 pentru Lei:„Învață să asculți și ai să poți trage un folos și de pe urma acelora care vorbesc prost.” - Plutarh

 

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii