Zodia Leu

Horoscopul zilei de miercuri, 19 ianuarie 2022 pentru Leu

Astazi vrei sa stralucesti si chiar ai ocazia daca dai curs ideilor originale, cu atat mai mult  daca te asiguri ca ai in preajma ta oameni la fel de creativi si de inspirati ca  tine. Este o perioada  favorabila socializarii, asa ca incearca sa imbini un schimb placut si constructiv de idei cu posibilitatea de a-ti imbunatatii conditiile de lucru sau de a te evidentia la locul de munca.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 17 - 23 ianuarie 2022 pentru zodia Leu

Leu - Constiinta Leu - Constiinta

Dispui de o mare luciditate in prezent, detasat si perfect inradacinat in centrul fiintei tale. Intelegerea existentiala, desavarsita, aflata in armonie cu insasi vibratia vietii, face parte din tine acum. Alege un moment si indreapta-ti atentia catre interior pentru a contempla care este adevarata sursa a puterii din lume – este cea Divina. Cand iei contact in mod constient cu sursa ta de putere, te poti misca inainte cu forte noi si proaspete. De asemenea e important sa restabilesti armonia in toate relatiile tale.

Horoscopul saptamanii 17 - 23 ianuarie 2022 pentru Leu

Este o săptămână în care ar fi bine să ai ceva mai multă grijă de sănătatea ta. Ești destul de obosit, simțind nevoia de a fi mai mult tu cu tine. Implică-te numai în activități ușoare și la nevoie cere sprijinul cuiva de încredere pentru a duce la bun sfârșit ceea ce nu suportă amânare. Chiar dacă unele afecțiuni par că se accentuează, ai încredere în tine și îngrijește-te cum știi și simți tu mai bine. Evită să te tot lași pe mâna altora pentru îmbunătățirea stării tale generale. Este rost de câștiguri financiare din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Dar, hibele sunt multe și mărunte. Probabile cheltuieli pentru călătorii, studii sau pentru cineva din anturajul apropiat.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Leu

Relațiile sentimentale îți dau mult de furcă, de aceea fii prudent și ține-ți în frâu emotivitatea. De fapt este o perioadă favorabilă testării acestor relații și vor rezista numai acelea fundamentate pe baze solide și de bună calitate. La seviciu este forfotă și relații distonante, mai ales cu femeile. se vor relua situații și discuții profesionale care au mai fost pe rol în urmă cu patru sau opt ani. Și în plan partenerial este multă forfotă, schimbări și reveniri asupra aspectelor neplăcute sau nerezolvate. Sunt șanse de separare, divorț, anularea unor promisiuni și contracte vechi. Răscoliri sufletești, desprinderi din situații neprofitabile. Gustul dulce-amar predomină în toate tipurile de relații, însă depinde numai de tine cum te raportezi la ceilalți și la situațiile în care ești implicat.

Horoscopul anului 2022 pentru Leu

Pentru tine, anul 2022 este provocator și din perspectiva personală, și din cea profesională. Cu puțin efort, bunăvoință, implicare constantă și perseverentă vei putea echilibra situațiile apărute, indiferent de natura lor.

Activitatea mentală va fi accentuată, datorită influențelor astrale majore, care apar în viața ta o dată la doisprezece ani. Astfel sunt șanse deosebite de a-ți remodela concepțiile, ideile, idealurile și crezurile personale, plus îți vei putea reformula sistemul valorilor morale și spirituale.

Sănătatea este vulnerabilă, bine fiiind să te îngrijești serios. Se mențin neplăcerile deja cunoscute, însă pot lua amploare când și cum te aștepți mai puțin. Vei avea nevoie de odihnă regulată și chiar de minivacanțe.

Călătoriile și studiile sunt teme importante de luat în seamă. Chiar dacă restricțiile sociale vor continua, tu vei reuși să călătorești fie în scop profesional, fie în scop turistic. Abordează forme de instruire personală și profesională, deoarece îți vor fi utile pe termen lung. Dialogurile cu diverși experți te ajută să-ți îmbogățești bagajul de informații și să te orietenzi mult mai bine în mediul socio-profesional.

Relațiile cu anturajul apropiat se vor evidenția în lunile August, Septembrie și Octombrie prin discuții ample și întâlniri memorabile. Chiar dacă unele dintre aceste relații se vor finaliza, îți vor rămâne în gânduri ecourile acestora.

Acasă, în familie vor ieși la iveală tot felul de hibe, de situații neplăcute, fiind șanse favorabile de a le înțelege, de a le accepta și de a le rezolva pe deplin. Cele patru eclipse de peste an, ce se vor construi pe Axa zodiacală Taur-Scorpion vor activa mult relațiile cu membrii familiei și cu neamurile plus vor intensifica treburile gospodărești.

Segmentul amoros se va desfășura în nota cunoscută, doar că în anumite perioade, cum ar fi lunile Ianuarie, Noiembrie și Decembrie, se vor evidenția mai mult prin acțiuni comune cu cei dragi, dar și prin practicarea unor hobby-uri.

Relațiile cu parteneriale își vor continua procesul de schimbare. Va fi ceva mai evidentă, de-a lungul acestui an, mai mult atitutudinea ta față de partenerul de viață, de afaceri sau față de colaboratori. Multe și mărunte de învățat de la și prin ceilalți.

La locul de muncă este forfotă, deoarece se intensifică activitatea profesională desfășurată împreună cu colegii. Sunt posibile conflicte mai ales de la prin femei. Fii prudent, deoarece unele neplăceri se pot permanentiza.

Relațiile cu șefii și autoritățile sunt surprinzătoare. În segmentul profesional este posibil să te orientezi spre un alt loc de muncă sau chiar spre un alt domeniu de activitate. Atenție însă, că există hibe ascunse pe tot ce ține de muncă și implicațiile ei.  

Cugetarea anului 2022 pentru Lei: „ Tot ce există în timp și în spațiu conține în sine conceptul de neinteligibil; la fel e și cunoașterea noastră, care constă doar din informații provenite din ceea ce există în timp și spațiu.” – A. N. Radișcev

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii