Zodia Leu

Horoscopul zilei de joi, 24 mai 2018 pentru Leu

Esti dornic de a comunica cu multa lume, de a schimba pareri, de a-ti spune ofurile sau pur si simplu de a primi aporbarea celorlalti vizavi de planurile tale de viitor. Insa, unii au cu totul altceva de facut si nu doresc sa-ti ofere companie sau sa te asculte. Selecteaza atent persoanele carora vrei sa te destainui si temele de discutie. O plimbare in aer liber sau prin locurile perferate ti-ar prinde bine.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru zodia Leu

Leu - Tacerea Leu - Tacerea

Aceasta perioada reprezinta pentru tine o experienta foarte valoroasa, in care poti simti cu usurinta starea de liniste interioara, in adevarata ei profunzime. E posibil ca unii oameni sa nu se simta confortabil in preajma ta in aceste zile, insa poti alege sa ii cauti pe cei care rezoneaza cu starea in care te afli tu. A sosit timpul sa capeti o noua intelegere, asupra vietii tale, iar viziunile care iti apar in aceste zile vor deveni manifeste mai tarziu, aducandu-ti implinirea pe care o doresti. Stai ancorat in aceasta energie a totalitatii, fiind prezent la ce exista in jurul tau.

Horoscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru Leu

La începutul săptămânii ai multă energie și poți rezolva treburile restante, atât cele din plan personal, cât și cele din plan profesional. Nu forța nota, pentru că energia vitală fluctuează mult, mai ales luni. Apar câștiguri din munca desfășurată la un loc de muncă, dar totodată apare și ispita cheltuielilor. Poate fi vorba despre achitarea unor datorii vechi sau despre achiziționarea unor bunuri dorite de mult. Modificări în relațiile cu anturajul apropiat! Gândește-te bine pe cine mai păstrezi în preajma ta de acum încolo.

Horoscopul lunii Mai pentru Leu

Multă agitație în domeniul profesional se întrezărește în prima parte a acestei luni. În special în relațiile cu șefii, autoritățile, insituțiile publice se pot produce răsturnări de situație. De reținut ce se petrece în preajma datei de 16 Mai, pentru că se deschide un culoar profesional cu totul și cu totul deosebit. Ți se pot propune o funcție, mai multe responsabililități la locul actual de muncă sau pur și simplu poate apărea un alt loc de muncă cum nici cu gândul nu gândești. Ce se va petrece luna aceasta în segmentul profesional, al imaginii publice și al poziției sociale te va pune pe alte coordonate de viață și activitate. Fii pregătit și deschis, dar mai ales ai încredere că Universul lucrează în favoarea ta. În a doua parte a lunii se anunță întâlniri frecvente cu prietenii. Atenția și eforturile îți vor fi mutate către relațiile de prietenie, protectorat și către grupurile de persoane cu care împărtășești idealuri comune. Unele relații sunt tensionate și ar fi bine să-ți apropii doar acei oameni pe care îi simți tu sinceri și loiali ție.

Horoscopul anului 2018 pentru Leu

Ai șanse deosebite pentru a-ți schimba viața în foarte bine pe tot parcusul anului 2018.

Eclipsele din acest an, două pe Semnul tău zodiacal, două vizavi în Semnul Vărsătorului și una pe Semnul Racului te vor influența puternic să iei decizii majore care te vor duce pe noi direcții de viață. Vino în întâmpinarea acestora și analizează pe îndelete situațiile și relațiile în care ești implicat.

Nemulțumirile pornesc de la faptul că tu ai oferit și oferi încă altora tot ce ai tu mai bun și mai frumos, însă răspunsurile lor sunt de departe cu totul altceva decât te aștepți tu. Discrepanța aceasta între nevoile tale afective și ceea ce îți oferă ceilalți o poți lămuri prin renunțarea la așteptări, dar și prin renunțarea la oamenii profitori și neserioși.

Relațiile parteneriale se vor reconfigura definitiv. Finaluri și începuturi, situații inedite, complexe, posibil declanșarea unor conflicte în justiție pe termen lung.

Uranus se va muta în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului, oferindu-ți efecte în segmentul socio-profesional. Urmărește atent evenimentele din acest segment, deoarece va fi un preambul la ce va urma în anii următori. Proiecte profesionale de anvergură pe termen lung.

Pentru Lei, anul 2018 vine cu multe responsabilitati, cu disciplina, organizare si stil de viata foarte riguros gandit si pus in aplicare. Dar 2018 poate aduce si schimbari neasteptate, idei nonconformiste, schimbari spectaculoase in cariera.

Zona sentimentala se elibereaza de tensiuni si constrangeri, asa ca Leii se simt usurati din acest punct de vedere si pot sa se exprime din nou liber, sunt gata acum sa-si ia angajamente serioase.

Sănătatea este vulnerabilă până pe 6 August, deci fii prudent și îngrijește-te conștient.

Lectia Leilor in 2018 este cumpatarea si disciplina, intelepciunea si rabdarea, mai ales in privinta banilor si a proiectelor profesionale.

Ai mult de munca, ai multe sarcini si multe preocupari legate de viata ta, iar stresul este unul din impedimentele anului 2018. Relaxeaza-te ai grija de tine, pentru ca avand resurse bune poti obtine rezultate uimitoare.

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii