Zodia Leu

Horoscopul zilei de sambata, 24 februarie 2024 pentru Leu

Sunt posibile cheltuieli neprevazute in acest weekend, fie pentru cadouri, fie pentru cele necesare traiului cotidian. Alcatuieste o lista de prioritati. Partenerul de viata, rudele sau prietenii te sustin financiar cu tot dragul. Bucura-te de prezenta semenilor, de faptul ca oferi cadouri minunate, pentru ca si altii se vor bucura de tine si iti vor oferi daruri interesante si utile.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 19 - 25 februarie 2024 pentru zodia Leu

Leu - Spirit of Place Leu - Spirit of Place

Esti preocupat de un conflict care nu-ti da pace? Raspunsul este sa te relaxezi si sa slabesti din stransoare nevoia ta de a controla acesta situatie. Odata ce vei gasi adevarul fundamental ascuns in intrebarea ta, si ii vei spune pe nume, vei descoperi si raspunsul pe care l-ai tot cautat. Cea mai mare putere a ta este autenticitatea si acum este momentul sa-ti faci cunoscute adevaratele tale sentimente si credinte. Asumarea a ceea ce esti, in fata ta si a celorlalti, face ca relatiile tale sa devina mai profunde, caci vei stii ca esti iubit pentru ceea ce esti in realitate.

Horoscopul saptamanii 19 - 25 februarie 2024 pentru Leu

Primele zile ale săptămânii îți oferă energie pentru a-ți reorganiza planurile de viitor, pentru a-ți stabili prioritățile și pentru a face ordine în relații. Chiar dacă, stările tale de spirit fluctuează, cu puțin efort si bunavointa vei depăși totul cu bine. Se conturează vesti importante legate de veniturile tale obținute din munca desfășurată la un serviciu. Pot apărea oferte noi de colaborare sau la actualul loc de muncă se poate diversifica activitatea. Este adevarat că și eforturile vor fi pe măsură, dar te vei descura excelent. Relațiile cu prietenii se îmbunătățesc vizibil.

Horoscopul lunii Februarie pentru Leu

Prima parte a lunii te predispune la multă forfotă profesională. Muncește prudent, ocupându-te numai de îndatoririle tale și mai rar sau deloc apelează la colegi. Relațiile profesionale sunt deficitare. Sănătatea este vulnerabilă, revenind în atenție afecțiuni vechi sau ereditare. Controlează-ți emoțiile și reacțiile, pentru că riști să-ți deteriorezi atât trupul, cât și sufletul. Reorganizează-ți programul cotidian și rezervă momente pentru odihnă, îngrijire personală și hobby-uri. Relațiile parteneriale sunt dinamice. Este o perioadă interesantă și de bun augur pe tot ce ține de colaborări profesionale și pentru relația de cuplu.

Horoscopul anului 2024 pentru Leu

Anul 2024, pentru tine așterne în cale două direcții principale. Pe de o parte, este vorba despre reconfigurarea mentalității tale, iar pe de altă parte se conturează direcții sociale și profesionale noi.

Eclipsele acestui an, ce se vor forma pe Axa zodiacală Berbec-Balanță te vor impulsiona să-ți regândești sistemul de valori morale și filozofia de viață. Drept urmare, îți vei reorganiza unele planuri personale și profesionale. Totodată vei fi nevoit să-ți regândești sistemul de relații în care te afli și să renunți, fără echivoc la relațiile care îți consumă prea multă energie și prea mult timp.

Pe 18 Septembrie se va forma o altă eclipsă în Semnul zodiacal Pești, oferindu-ți influențe în segmentul financiar. Este vorba despre un final de etapă în ceea ce privește o investiție, un împrumut, o moștenire sau un partaj. Se recomandă prudență la cheltuieli!

Segmentul profesional se revigorează mult și bine de-a lungul acestui an, evidențiindu-se schimbări la nivelul autorităților domeniului profesional în care activezi plus proiecte noi de mare anvergură. Va apărea tentația de a te implica în susținerea unor cauze ale unor grupuri sociale, mai mult sau mai puțin utile ție. Este rost să apară în preajma ta oameni noi de bună calitate, alături de   care vei putea desfășura activități creative pe termen lung.

Relațiile parteneriale se reconfigurează și ele în acest an, astfel că este posibil să renunți la colaborările vechi și să te orientezi spre altele noi. Poate fi dificil la prima vedere să te desprinzi de partenerii sau de colaboratorii vechi. Însă, la o analiză atentă a situației parteneriale în care te afli, fie că vorbim despre relația cu partenerul de viață, fie că vorbim despre colaboratori profesionali, vei constata că este nevoie de îmbunătățiri și noutăți.

Ultimele patru luni ale anului îți pot aduce frământări legate de sănătate. Se vor evidenția afecțiunile mai vechi sau mai noi, bine fiind să te îngrijești corespunzător. Sfaturile specialiștilor în sănătate, odihna conștientă, compania oamenilor dragi și de încredere îți sunt de mare folos. 
——— 
Vrei să știi ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii din viață? Vrei să știi ce momente de cotitură există pentru tine în 2024?

🛒 Comandă AICIHOROSCOP PERSONAL 2024

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii