Zodia Leu

Horoscopul zilei de vineri, 22 septembrie 2023 pentru Leu

Este bine sa te odihnesti ceva mai mult. Chiar daca este posibil sa primesti tot soiul de invitatii, fie de la persoanele din anturajul profesional, fie din partea membrilor familiei, evita-le in mod politicos. Plimbarile in aer liber, meloterapia, dialogurile cu cineva drag si de incredere, intr-o atmosfera linistita iti sunt de mare folos.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 septembrie 2023 pentru zodia Leu

Leu - Sacred Pool Leu - Sacred Pool

Dupa atata vreme in care te-ai framantat, criticat si invinovatit, a venit momentul sa te uiti in oglinda prin ochii Spiritului si sa-ti amintesti cine esti cu adevarat. Priveste-te prin ochii Lui Dumnezeu si celebreaza viata si evolutia ta exact asa cum este. Esti in momentul si locul perfect, nu e nimic in neregula cu tine, asa ca te poti iubi si respecta mai mult. Relaxeaza-te, respira, stai in inima ta, simte-ti prezenta. Intentiile se materializeaza in directia dorita, cand le hranesti cu iubire.

Horoscopul saptamanii 18 - 24 septembrie 2023 pentru Leu

În plan familial există animozități, dar cu puțin efort pot fi depășite cu bine. Ține cont de nevoile și sfaturile membrilor familiei, pentru că te ajută să menții un echilibru între planul socio-profesional și cel personal. Relațiile sentimentale îți vor da de gândit, pentru că intervin discuții cu persoana iubită sau cu copiii pe tema cheltuielilor comune. Cei dragi vor dori să profite de pe urma veniturilor tale, aspect păgubos de ambele părți. Revin în atenție fie datorii vechi, fie discuții despre bunuri, moșteniri sau partaje personale și profesionale. La serviciu este mult de lucru, bine fiind să te bazezi numai pe forțele tale. Ține cont și de îngrijirea sănătății!    

Horoscopul lunii Septembrie pentru Leu

Sursele tale de venit din activitatea profesională îți vor aduce sume de bani consistente. Chiar și cadourile sau favorurile vor fi la ordinea zilei. Se conturează posibilități noi de câștig, fie dintr-o activitate nouă, fie apare un nou loc de muncă mai bine remunerat. Evită să cheltuiești în exces și pune bani deoparte! La nevoie ai putea oferi celor dragi sprijin material sau cadouri. Dialogurile și întâlnirile cu prietenii sau rudele vor fi frecvente pe tot parcursul lunii. Aflarea unor informații despre unii apropiați te va face să te gândești la desprinderea de aceștia sau la a-i provoca la discuții lămuritoare vizavi de relația voastră. În plan profesional este forfotă pe tot parcursul lunii. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții oficiale.

Horoscopul anului 2023 pentru Leu

Atmosfera astrală a anului 2023 îți aduce schimbări profunde în structura ființei tale interioare, dorință de nou, posibilități de dezvoltare personală și socială, orientare către scopurile proprii și spre propria îngrijire personală. Tumultul energetic din acesta an va fi resimțit puternic de mentalul tău și de corpul tău fizic, astfel că este bine să-ți schimbi ritmul de lucru, de reacție, de acțiune, să încetinești viteza și să-ți întorci forțele mai mult spre tine însuți. Este o perioadă dinamică în care vei face o selecție drastică printre relațiile și situațiile în care ești implicat.

Privitor la sănătate se închid etape și de pregătesc altele. Din cauza fluctuației energiei vitale, stările tale de spirit îți pot crea neplăceri și în relațiile cu ceilalți. Odihnește-te conștient și constant!

Relațiile sunt foarte importante în acest an prin prisma faptului că se formează două eclipse pe Axa zodiacală Berbec-Balanță. Ceva se va răscoli profund în relațiile tale, fie că este vorba despre cele personale, fie că este vorba despre cele sociale.

De mare folos vor fi abordarea studiilor pe diverse teme. Este probabil să te implici în diverse forme de instruire, fie din postura de cursant, fie din postura de instructor, profesor, formator.

Călătoriile se vor evidenția, atât cele pe distanțe scurte, cât și cele pe distanțe lungi sau în străinătate. Scopul acestora poate fi personal, de agrement, de a vizita persoane dragi sau poate fi vorba despre a lucra în străinătate sau de a studia.

Segmentul familial este provocat de formarea a două eclipse pe Axa zodiacală Scorpion-Taur. Se finalizează o etapă familială, fiind vorba atât de bunuri patrimoniale, condiții locative, relații cu membrii familiei și cu neamurile.

Segmentul profesional este marcat și el de cele două eclipse formate pe Axa Scorpion-Taur. Se deschid variante noi de dezvoltare profesională, de avansare pe scara ierarhică de la locul de muncă, plus imaginea ta în ochii celorlalți se va modifica, bine fiind să lucrezi conștient la îmbunătățirea acesteia.

-------

⭐Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023!

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii