Zodia Leu

Horoscopul zilei de vineri, 02 decembrie 2022 pentru Leu

Sufletul tau are nevoie de rafinare si liniste. Sunt momente bune pentru a-ti imbogati bagajul de cunostinte cu subiecte legate de cultura si civilizatia altor popoare. Studiile pe termen lung ar trebui sa te preocupe constant. Daca te afli in situatia de a sustine examene sau interviuri, pregateste-te serios, dar evita suprasolicitarea fizica si mentala. Sanatatea este vulnerabila, iar provocarile mediului in care traiesti si iti desfasori activitatea sunt la cote mari. 

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 28 noiembrie - 04 decembrie 2022 pentru zodia Leu

Leu - Moralitatea Leu - Moralitatea

Oricat ar fi de ridicata la rang de virtute, moralitatea reduce seva si energia vietii in functie de limitele inguste ale realitatii ei. Ea te blocheaza in a fi liber, a experimenta viata in toata frumusetea ei. E timpul sa renunti la ideile preconcepute si rigide, care creeaza falsul concept de separare, despre ceea ce inseamna bun sau rau, corect sau gresit, moral sau imoral. Indiferent daca le aplici altora sau doar tie insuti, toate aceste limitari te impiedica sa experimentezi infinitatea fiintei si divinitatea care exista in tine. Fii constient, atent, deschis.

Horoscopul saptamanii 28 noiembrie - 04 decembrie 2022 pentru Leu

Relațiile parteneriale sunt provocatoare în sensul că a sosit vremea să lămurești, fie aspectele vieții de cuplu, fie pe cele ale unor colaborări aflate în derulare sau care sunt în discuții de a începe. Există o mare vulnerabilitate pe acest segment, pentru că tu, în primul rând, ești sensibil și concentrat pe propria ta persoană. Fii prudent și acordă atenție, în limita posibilităților, și celorlalți. Apar cheltuieli și aspecte privitoare la moșteniri și partaje. Este dificil de a se ajunge la o înțelegere amiabilă pe tot ce ține de bani și bunuri, dar nu forța nota.

Horoscopul lunii Decembrie pentru Leu

Ești interesat mai mult de segmentul relațiilor sentimentale în prima parte a lunii. Se conturează schimbări majore, unele foarte surprinzătoare, atât în relațiile cu copiii, cât și în relația cu persoana iubită. Vor reveni în discuție teme vechi, care au mai fost abordate undeva, cândva, dar care acum necesită o reevaluare importantă. Fii prudent și atent la ce îți spun ceilalți, dar mai ales controlează-ți reacțiile. Sunt posibile reproșuri pe seama faptului că ești orientat mai mult spre distracții și aventuri și mai puțin serios în relațiile cu cei dragi. La locul de muncă există tumult, înțelegere, se lucrează în forță, iar activitățile de grup sunt frecvente. Este posibil să primești oferte noi de colaborare sau o recompensă substanțială. Segmentul financiar este vulnerabil, mai ales secțiunea venituri obținute de la și prin alții.

Horoscopul anului 2022 pentru Leu

Pentru tine, anul 2022 este provocator și din perspectiva personală, și din cea profesională. Cu puțin efort, bunăvoință, implicare constantă și perseverentă vei putea echilibra situațiile apărute, indiferent de natura lor.

Activitatea mentală va fi accentuată, datorită influențelor astrale majore, care apar în viața ta o dată la doisprezece ani. Astfel sunt șanse deosebite de a-ți remodela concepțiile, ideile, idealurile și crezurile personale, plus îți vei putea reformula sistemul valorilor morale și spirituale.

Sănătatea este vulnerabilă, bine fiiind să te îngrijești serios. Se mențin neplăcerile deja cunoscute, însă pot lua amploare când și cum te aștepți mai puțin. Vei avea nevoie de odihnă regulată și chiar de minivacanțe.

Călătoriile și studiile sunt teme importante de luat în seamă. Chiar dacă restricțiile sociale vor continua, tu vei reuși să călătorești fie în scop profesional, fie în scop turistic. Abordează forme de instruire personală și profesională, deoarece îți vor fi utile pe termen lung. Dialogurile cu diverși experți te ajută să-ți îmbogățești bagajul de informații și să te orietenzi mult mai bine în mediul socio-profesional.

Relațiile cu anturajul apropiat se vor evidenția în lunile August, Septembrie și Octombrie prin discuții ample și întâlniri memorabile. Chiar dacă unele dintre aceste relații se vor finaliza, îți vor rămâne în gânduri ecourile acestora.

Acasă, în familie vor ieși la iveală tot felul de hibe, de situații neplăcute, fiind șanse favorabile de a le înțelege, de a le accepta și de a le rezolva pe deplin. Cele patru eclipse de peste an, ce se vor construi pe Axa zodiacală Taur-Scorpion vor activa mult relațiile cu membrii familiei și cu neamurile plus vor intensifica treburile gospodărești.

Segmentul amoros se va desfășura în nota cunoscută, doar că în anumite perioade, cum ar fi lunile Ianuarie, Noiembrie și Decembrie, se vor evidenția mai mult prin acțiuni comune cu cei dragi, dar și prin practicarea unor hobby-uri.

Relațiile cu parteneriale își vor continua procesul de schimbare. Va fi ceva mai evidentă, de-a lungul acestui an, mai mult atitutudinea ta față de partenerul de viață, de afaceri sau față de colaboratori. Multe și mărunte de învățat de la și prin ceilalți.

La locul de muncă este forfotă, deoarece se intensifică activitatea profesională desfășurată împreună cu colegii. Sunt posibile conflicte mai ales de la prin femei. Fii prudent, deoarece unele neplăceri se pot permanentiza.

Relațiile cu șefii și autoritățile sunt surprinzătoare. În segmentul profesional este posibil să te orientezi spre un alt loc de muncă sau chiar spre un alt domeniu de activitate. Atenție însă, că există hibe ascunse pe tot ce ține de muncă și implicațiile ei.  

Cugetarea anului 2022 pentru Lei: „ Tot ce există în timp și în spațiu conține în sine conceptul de neinteligibil; la fel e și cunoașterea noastră, care constă doar din informații provenite din ceea ce există în timp și spațiu.” – A. N. Radișcev

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii