Zodia Leu

Horoscopul zilei de duminica, 09 mai 2021 pentru Leu

Mentalul iti este foarte activ la finalul acestei săptămâni. Gandurile dau năvală, informatiile vin din surse diverse, iar ceilalti te solicita din plin. Este bine sa-ti selectezi atat discutiile, cat si activitatile prioritare. Sunt posibile vesti din si despre strainatate. Deocamdata asculta ceea ce ti se spune, observa atent ce se petrece in segmentul legat de strainatate si lasa deciziile majore pentru urmatoarele zile.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 03 - 09 mai 2021 pentru zodia Leu

Leu - Flying Leu - Flying

E momentul sa iti privesti viata dintr-o perspectiva mai inalta, precum o pasare care zboara in inaltul cerului. Aceasta noua abordare iti poate aduce o noua viziune, detasare si o mai buna intelegere a situatiei in care te afli. Fii constient ca asteptarile tale au luat sfarsit, ca tot ce-a fost mai greu a trecut si ca lucrurile la care ai visat sunt parte din scopul propus. Ai curajul de a-ti exprima cu sinceritate sentimentele, trairile, ai incredere in ceea ce simti, chiar daca cei din jur nu sunt de acord. Reinvie pasiunea in relatia ta si rasfata-te mai des.

Horoscopul saptamanii 03 - 09 mai 2021 pentru Leu

Se conturează modificări în relațiile parteneriale, de acee ar fi bine să observi încotro bate vântul schimbării. Perioada este favorabilă numai unei analize privitoare la colaborările în care ești implicat sau dorești să te implici, dar și pentru a studia pe îndelete relația cu partenerul de viață. Pregătește-te de acțiuni mărețe în comun cu alții! Miercuri și Joi apar cheltuieli pe taxe, facturi, însă pot intra în discuție și partajele sau moștenirile. Finalul săptămânii este potrivit activităților culturale, dar și dialogului cu persoane aflate în străinătate.

Horoscopul lunii Mai pentru Leu

Te afli în luminile rampei vieții cotidiene în prima parte a lunii, lucru care îți place și te face să te simți important. Multă lume te caută, persoanele importante, cu funcție doresc să dialogheze cu tine sau chiar îți vor cere sfaturi. Alții însă, te vor provoca la discuții profesionale, la dezbateri pe tema modului în care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Fii prudent și alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă, întrucât de toate acestea depinde îmbunătățirea imaginii tale publice sau locul într-un colectiv socio-profesional. Se deschide o altă etapă în câmpul muncii, de aceea este bine să-ți întocmești planuri îndrăznețe și să le prezinți celor care te pot spijini sincer și necondiționat. După 20 Mai este rost de întâlniri și dialoguri benefice cu prietenii și susținătorii din domeniul profesional. Evită să-ți divulgi intențiile sau să-ți prezinți slăbiciunile oricui și oricând. Ai suficiente resurse materiale și morale pentru a te descurca excelent cu toate.

Horoscopul anului 2021 pentru Leu

Iată un an foarte important pentru relațiile cu ceilalți, mai ales. Vei fi implicat în situații și relații interesante, inedite, iar personalitatea ta va înflori prin experiențele trăite alături de alții în diverse contexte.

Te vei face remarcat prin colaborările pe care le vei stabili la nivel profesional, însă și în plan personal este rost fie de căsătorie, logodnă, fie de separare, divorț. Schimbarea sub toate formele ei se va face simțită în toate domeniile vieții cotidiene.

Sănătatea este vulnerabilă, însă va fi vorba despre afecțiunile deja cunoscute, dobândite în anii anteriori. Vor reveni episoade ale unor afecțiuni ereditare, pentru a fi rezolvate pe deplin. Pe lângă terapiile specifice, ar fi bine să cauți și cauzele spirituale ale problemelor corpului fizic, pentru că te ajută să înțelegeți ce anume trebuie să schimbi în mentalitatea ta, pentru a-ți îmbunătți starea de sănătate.

Călătoriile și studiile se vor remarca pe tot parcursul anului. Tentația de a te implica în forme diverse de instruire, școlarizare te ajută să-ți lărgești orizontul cunoașterii, să-ți faci prieteni noi, să priveși lumea cu alți ochi. Foarte importante vor fi aceste studii și pentru ascensiunea profesională sau, pur și simplu, te vei bucura de informații utile în viața de zi cu zi.

Relațiile sentimentale vor primi influențele a două eclipse ce se vor forma pe Semnul zodiacal al Gemenilor, respectiv pe 26 Mai și 4 Deccembrie. Un final și un început, însă ambele neclare, ambigue, superficiale.

Segmentul relațiilor parteneriale este foarte răscolit, fiind vorba de finaluri ale unor etape vechi și pregătirea unor etape noi. Sunt probabile negocieri, dialoguri multe cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali, acțiuni surprinzătoare, asumarea unor responsabilități noi fie legate de relația de cuplu, fie legate de colaborări profesionale noi. Ceea ce se face și se desface pe parcursul acestui an în plan partenerial, va avea efecte pe termen lung.

Prietenii îți sunt alături, însă și în aceste tipuri de relații se prefigurează schimbări și revizuiri ale unor proiecte socio-profesionale comune cu aceste persoane. Cu siguranță te vei desprinde de unii și te vei apropia de alții. Cumulul de experiențe trăite împreună cu aceste persoane și informațiile dobândite în prima parte a anului te vor face să decizi rapid, pe cine mai păstrezi alături de tine, pe cine lași să se apropie de tine și în ce grupuri de interese, asociații, organizații sau proiecte socio-profesionale te implici mai departe. Ține cont de ceea ce îți insuflă vocea ta interioară, deoarece, deocamdată, nu ai nici prieteni sinceri, nici susținători sau sfătuitori valoroși. Pe 10 Iunie se va construi o eclipsă pe Semnul Gemenilor, moment ce va marca un debut important și în ceea ce privește relațiile cu prietenii, cu protectorii din mediul profesional, însă și în ceea ce privește proiectele socio-profesionale.

La locul de muncă se conturează surprize și în consecință, schimbări majore în mod special la secțiunea relații cu șefii și cu autoritățile. Apar modificări legislative surprinzătoare în domeniul profesional în care activezi, iar de aici se vor modifica și regimul de muncă și relațiile colegiale. Există și dușmănii ascunse, printre colegi și subalterni, dușmănii ce se vor evidenția în lunile Aprilie și Iunie. Este bine să lămurești orice diferend ivit, deoarece ai suficientă susținere astrală să rezolvi totul cu bine. Există șanse chiar să-ți schimbi locul de muncă, domeniul de activitate, însă în a doua parte a anului, când se va forma o eclipsă pe Semnul Taurului în ziua de 19 Noiembrie.

Statutul tău socio-profesional se modifică și el, fie în urma unor evenimente exterioare, cum ar fi desființarea sau înființarea unui loc de muncă, obținerea unei avansări profesionale bine meritate, reconversia profesională. Însă, îți poate fi atins statutul social, imaginea ta în ochii lumii și datorită unei căsătorii sau unui divorț. Vei reuși să-ți reabilitezi poziția profesională și imaginea publică după 20 Iulie.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: lasă trecutul în urmă; deschide-te către noi orizonturi relaționale și profesionale; fii flexibil și înțelegător cu ceilalți; uneori este mai bine să ai liniște sufletească, decât dreptate, funcții înalte sau bani mulți.

Cugetarea anului 2021 pentru Lei:„Învață să asculți și ai să poți trage un folos și de pe urma acelora care vorbesc prost.” - Plutarh

 

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii