Zodia Leu

Horoscopul zilei de duminica, 02 aprilie 2023 pentru Leu

Ești vedetă la sfârșitul acestei săptămâni, pentru că debordezi de energie, chef de viata si dorinta de a te implica si in treburile altora. Recomandabil este sa te ocupi doar de ale tale. Sunt momente bune pentru o vizita la un salon de intretinere corporala sau pentru a-ti indrepta atentia catre cursuri de dezvoltare personala. Fii prudent la serviciu, deoarece se întrezărește multă muncă.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 27 martie - 02 aprilie 2023 pentru zodia Leu

Leu - Inocenta Leu - Inocenta

Aceasta carte este o chemare de reintoarcere la inocenta nascuta din experientele profunde ale vietii tale. Ea are calitatea intelepciunii si a acceptarii minunilor vesnic schimbatoare ale vietii. Renunta la tot ceea ce au imprimat altii asupra ta devenind din nou ca un copil. Esti liber sa faci ceea ce alegi, iar acceptarea rolului pe care l-ai jucat pana acum, in crearea circumstantelor prezente in viata ta, iti aduce un minunat sentiment de eliberare. Aminteste-ti ca invinovatirea este o pierdere de timp, caci se concentreaza pe evenimente din trecut. Ai dreptul sa-ti schimbi viata!

Horoscopul saptamanii 27 martie - 02 aprilie 2023 pentru Leu

Săptămâna aduce surprize în relațiile cu prietenii și cu persoanele care te susțin în plan profesional. Aflarea unor demersuri făcute de aceste persoane undeva, cândva te vor conduce spre luarea unor decizii importante. Este bine să renunți rapid la cei care stau în preajma ta, doar pentru scopurile lor personale. A doua parte a săptămânii îți aduce posibilitatea de a te retrage în locuri liniștite, departe de zgomotul cotidian și de a te gândi pe îndelete la evenimentele și oamenii din preajma ta. Sănătatea este vulnerabilă, însă evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în perioada 28 – 31 Martie. În weekend te vei simți mai bine, însă este bine să-ți dozezi eforturile și să apelezi, cu încredere, la cei dragi, pentru sprijinul necesar.

Horoscopul lunii Aprilie pentru Leu

Ești animat de gânduri mărețe, fiind posibil să te ocupi de studii, cercetări, activități spirituale sau culturale. Călătoriile cu temă vor fi luate în calcul, în sensul că sunt șanse să participi la un curs, un program de instruire personală sau profesională într-o altă localitate. Pe de altă parte, relațiile cu Divinitatea vor intra în sfera ta de interes. Vizitarea lăcașurilor de cult, lecturarea cărților sfinte sau dialogurile cu persoane erudite sunt alte activități de bun augur pe tot parcursul lunii. Relațiile profesionale devin tensionate începând cu 21 Aprilie. Este posibil să te implici mult în relațiile cu prietenii sau în activitățile socio-profesionale. Păstrează-ți cumpătul și nu te lăsa dus de valurile iluzorii ale unor situații și stări de moment.

Horoscopul anului 2023 pentru Leu

Atmosfera astrală a anului 2023 îți aduce schimbări profunde în structura ființei tale interioare, dorință de nou, posibilități de dezvoltare personală și socială, orientare către scopurile proprii și spre propria îngrijire personală. Tumultul energetic din acesta an va fi resimțit puternic de mentalul tău și de corpul tău fizic, astfel că este bine să-ți schimbi ritmul de lucru, de reacție, de acțiune, să încetinești viteza și să-ți întorci forțele mai mult spre tine însuți. Este o perioadă dinamică în care vei face o selecție drastică printre relațiile și situațiile în care ești implicat.

Privitor la sănătate se închid etape și de pregătesc altele. Din cauza fluctuației energiei vitale, stările tale de spirit îți pot crea neplăceri și în relațiile cu ceilalți. Odihnește-te conștient și constant!

Relațiile sunt foarte importante în acest an prin prisma faptului că se formează două eclipse pe Axa zodiacală Berbec-Balanță. Ceva se va răscoli profund în relațiile tale, fie că este vorba despre cele personale, fie că este vorba despre cele sociale.

De mare folos vor fi abordarea studiilor pe diverse teme. Este probabil să te implici în diverse forme de instruire, fie din postura de cursant, fie din postura de instructor, profesor, formator.

Călătoriile se vor evidenția, atât cele pe distanțe scurte, cât și cele pe distanțe lungi sau în străinătate. Scopul acestora poate fi personal, de agrement, de a vizita persoane dragi sau poate fi vorba despre a lucra în străinătate sau de a studia.

Segmentul familial este provocat de formarea a două eclipse pe Axa zodiacală Scorpion-Taur. Se finalizează o etapă familială, fiind vorba atât de bunuri patrimoniale, condiții locative, relații cu membrii familiei și cu neamurile.

Segmentul profesional este marcat și el de cele două eclipse formate pe Axa Scorpion-Taur. Se deschid variante noi de dezvoltare profesională, de avansare pe scara ierarhică de la locul de muncă, plus imaginea ta în ochii celorlalți se va modifica, bine fiind să lucrezi conștient la îmbunătățirea acesteia.

-------

⭐Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023!

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii