Zodia Berbec

Horoscopul zilei de marti, 25 septembrie 2018 pentru Berbec

Luna plina de astazi vizeaza in primul rand propria ta persoana si modul cum te raportezi la ceilalti din punct de vedere relational. Vei fi motivat sa treci la actiune, sa-ti schimbi comportamentul astfel incat sa obtii nivelul de independenta dorit sau sa rupi relatii care s-au plafonat. Ai puterea sa incerci ceva nou, eventual legat de strainatate, dar mai asteapta pana sa iei o decizie finala.

21 Martie - 20 Aprilie

Oracolscopul saptamanii 24 - 30 septembrie 2018 pentru zodia Berbec

Berbec - Succesul Berbec - Succesul

Deoarece ai o mare senzivitate, e posibil sa te simti slabit pentru ca tinzi sa absorbi multa negativitate din fricile altor oameni. Aceste energii toxice pot veni de asemenea din vechile tale temeri, care inca isi mai cer tributul. Cere universului claritate, atunci cand te confrunti cu situatii in care competitia e acerba, violenta sau apar discutii in contradictoriu. Evita sa iei la modul personal conflictele si comportamentele suparatoare - alegand sa faci asta, ramai centrat in adevarul tau si astvel vei putea sa gestionezi orice situatie in mod constient.

Horoscopul saptamanii 24 - 30 septembrie 2018 pentru Berbec

Tu eşti vedeta Zodiacului, datorită energiei deosebite ce o primești din astral. Este un moment de final și unul de început. Ai şanse bune de a te raporta altfel la tot ce te înconjoară. Înoiește-ți garderoba, înscrie-te la un program de întreținere corporală și trasează planuri personale și profesionale pe termen lung. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că este mai difcil să te implici în acțiuni comune cu alții. Cumva sunt zile bune numai pentru tine și treburile tale personale, de aceea ar fi bine să profiți din plin. În perioada 27 – 29 Septembrie se întrezăresc cheltuieli cotidiene, informații referitoare la salarizarea locului de muncă, dar și modificări în condițiile de lucru. Surprizele pot fi de proporții. Controlează-ți reacțiile și fii răbdător, calm, tolerant! Totul se desfășoară spre binele tău suprem, chiar dacă, deocamdată nu întrezărești acest bine. Întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

Horoscopul lunii Septembrie pentru Berbec

Este agitație la locul de muncă pe tot parcursul lunii. Se pare că activitatea profesională se va diversifica, existând șanse să obții un alt loc de muncă. Tensiunile dintre colegi și munca în salturi sunt frecvente, de aceea fii prudent. Pe de altă parte, sănătatea este deficitară pe segmentele picioarelor și sistemului digestiv. Consultațiile și analizele medicale reprezintă subiecte importante, mai ales în prima parte a lunii. Cheltuielile se întețesc după 9 Septembrie. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile furturi, pierderi de bani, de bunuri sau achiziționarea unor bunuri care de fapt nu-ți folosesc sau sunt de proastă calitate. Chiar dacă muncești mult, plata aferentă acesteia va veni la momentul potrivit, dar nu prea curând. Relația cu partenerul de viață este animată de discuții aprinse și de activități comune. Spre finele lunii vor apărea situații parteneriale favorabile, deci nu slăbi vigilența. Colaborările profesionale sunt susținute, existând șanse să obții unele noi sau măcar îmbunătățiri vizibile în cele deja existente.

Horoscopul anului 2018 pentru Berbec

Un an foarte important, un fel de graniță între trecut și viitor.

Pentru că Uranus va părăsi pentru câteva luni Semnul tău solar vei simți o ușurare majoră, ca și cum ai scăpat de o povară ce apăsa pe capul tău în mod constant și foarte puternic uneori. Perioada cât Uranus se va muta în Semnul Taurului, 16 Mai – 07 Noiembrie, folosește-o pentru a analiza pe îndelete evenimentele și relațiile în care ai fost implicat și poate mai ești încă, depistând aspectele pozitive și pe cele negative. Asta te va ajuta să înaintezi în viață pe cu totul alte baze și să-ți orientezi eforturile spre acțiuni constructive.

Cariera devine prioritara. Berbecii isi cauta si probabil ca isi gasesc directia. Mai ales din luna mai, cand apar schimbari, idei, posibilitati noi, atat profesionale cat si financiare. Unii Berbeci isi schimba profesia sau isi propun scopuri foarte clare cu bataie lunga. Vor autoritate, putere si control. Isi asuma responsabilitati mai mari. Unii pot obtine functii importante.

Se conturează schimbări de statut, relații dinamice cu șefii și autoriățile, posibilitatea de a te reorienta socio-profesional. Situația de la locul de muncă se ameliorează după 6 August.

Financiar se întrezăresc noi oportunități de câștig de la și prin alții, investiții majore pe termen lung, reconfigurarea legăturilor cu persoanele alături de care ai cheltuieli comune. Banii incep sa devina un subiect fierbinte, iar surprizele se tin lant in 2018. Poti castiga din surse neasteptate, iti pot inmulti banii, poti primi si prin intermediul altora tot felul de beneficii. Este insa o zona destul de fluctuanta, mai ales din mai incolo, cand Uranus va intra in casa banilor Berbecilor. Vei avea si pierderi, probabil, dar daca esti flexibil si creativ, castigurile vor depasi pierderile.

Eclipsele de pe parcursul anului 2018 îți activează relațiile sentimentale, relațiile cu prietenii, relațiile familiale și segmentul domestic. Finaluri și începuturi, un amalgam interesant de stări, trăiri, senzații și emoții dificil de explicat în cuvinte. Unii Berbeci pot pune punct unor relatii lungi, in vara. Altii isi revizuiesc si reiinoiesc conditiile, juramintele, angajamentele si isi duc relatia la nivelul urmator.

Alege să privești partea plină a paharului și detașează-te de tot ce te ține în loc și îți obstrucționează progresul. 

Informatii generale despre Berbec in zodiacul European

Verb – „Eu sunt”; Element - Foc; Calitate – Cardinal; Energie – Yang; Guvernatori – Marte Casa astrologicǎ – Casa I; Zi: Marti; Culoare - Roșu; Piatrǎ prețioasǎ – Diamant; Anatomie - Fața și capul;   Semnificație (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Berbec în astrograma natalǎ aratǎ sectorul de viațǎ în care individul își consumǎ cea mai mare parte de energie, unde manifestǎ ...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii