Zodia Berbec

Horoscopul zilei de joi, 07 iulie 2022 pentru Berbec

Relatiile parteneriale sunt foarte dinamice astazi. S-ar putea ca partenerul de viata sa-ti faca reprosuri, dar ai rabdare si asculta-i doleantele. Pe de alta parte, bine ar fi sa te gandesti la parteneriatele sau colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Poate ca la unele dintre acestea ar trebui sa renunti sau sa verifici etapele la care s-a ajuns cu desfasurarea activitatilor.

21 Martie - 20 Aprilie

Oracolscopul saptamanii 04 - 10 iulie 2022 pentru zodia Berbec

Berbec - Compromisul Berbec - Compromisul

Compromisurile pe care le-ai facut in ultima perioada incep sa-si arate beneficiile, dar din nefericire gustul lor nu este tocmai placut. Una este sa iesi in intampinarea opiniilor altei persoane, sa-i intelegi punctul de vedere, diferit de al tau, si cu totul altceva este sa iti tradezi propriul adevar. Incearca sa intelegi de ce cauti aceste compromisuri, caci mai devreme sau mai tarziu vei realiza ca ele nu iti sunt de nici un folos. Ai incredere in ceea ce-ti spune inima , caci ea te ajuta sa ramai centrat nu doar pe continut, ci si pe scop.

Horoscopul saptamanii 04 - 10 iulie 2022 pentru Berbec

Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar și acasă în plan personal ai treburi restante ce nu trebuie neglijate. Organizează-ți timpul și resursele, astfel încât să rezolvi totul cu bine. Fii prudent și în privința sănătății, pentru că se vor evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Pe 6 și pe 7 Iulie intervin aspecte parteneriale. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață sau colaboratorii. Evită provocările celorlalți! Sunt momente pasagere ușor de rezolvat. Finalul săptămânii aduce cheltuieli comune cu alții, fie pe facturi, taxe, moșteniri, fie pe activități distractive.  

Horoscopul lunii Iulie pentru Berbec

În prima parte a lunii se întrezăreşte forfotă în casă şi familie. Perioada este favorabilă reamenajărilor interioare, curăţeniilor generale sau achiziţionării unei case sau unui teren. De asemenea, relaţiile cu membrii familiei sunt active şi se poate cădea la pace pe marginea oricărui subiect. În preajma datei de 13 Iulie fii prudent, pentru că există riscul apariţiei unor conflicte greu de controlat. Poate fi vorba chiar de o mutare temporară într-un alt spaţiu locativ, datorită atribuțiilor profesionale. În a doua parte a lunii vor fi momente favorabile recreerii şi dialogurilor bune cu persoana iubită sau cu copiii. Relaţiile cu cei dragi se vor îmbunătăţi. Evită implicarea excesivă în viaţa celor apropiaţi. Sănătatea este vulnerabilă, persistând problemele de fond, cunoscute.

Horoscopul anului 2022 pentru Berbec

Atmosfera astrală a anului 2022 pentru tine este una de sărbătoare, deoarece Jupiter, planeta ale cărei influențe directe le primești o dată la doisprezece ani, tranzitează Semnul tău zodiacal în perioadele 11 Mai – 28 Octombrie și apoi din 21 Decembrie dincolo de finalul anului.

Este o perioadă favorabilă finalizării unor etape de viață, renunțării la situații și relații nepotrivite și pentru a rezolva chestiuni personale și profesionale trenante. Totodată, se deschid oportunități de dezvoltare personală de mare anvergură, însă în mod discret.

Sănătatea este vulnerabilă, fiind șanse deosebite de a găsi tratamente noi, deosebite, unele din zona neconvenționalului. De mare folos îți vor fi odihna, atenția la semnalele organismului și folosirea sfaturilor specialiștilor în sănătate.

Relațiile cu ceilalți fluctuează, deoarece personalitatea ta se va modifica profund. Drept consecință vei avea nevoie să te desprinzi de relațiile vechi care funcționează defectuos. Cele mai tensionate sunt relațiile cu anturajul apropiat datorită retrogradării planetei Marte în Semnul zodiacal al Gemenilor în parte a doua a anului.

Relațiile familiale, tot ce ține de casă, de moșteniri și de bunuri patrimoniale vor fi umbrite din 14 Aprilie. Se închid etape de viață privitor la aceste relații și la segmentul domestic. Este un an favorabil curățeniilor generale mari, vânzării de bunuri patrimoniale, rezolvării treburilor domestice vechi și pentru a lămuri neînțelegerile cu membrii familiei și cu neamurile.

Relațiile sentimentale vor fi influențate de relațiile de prietenie, însă accentul va fi pe cele de prietenie și de susținere socio-profesională. Este probabil să apară în preajma ta oameni noi, de bună calitate, oameni de la care vei avea de învățat subiecte interesante și alături de care te vei putea implica în proiecte profesionale pe termen lung.

Relațiile parteneriale sunt dinamice prin discuții importante și activități comune. Este nevoie de prudență, deoarece în lunile de Toamnă sunt probabile conflicte în justiție, conflicte scurte, dar puternice și cu efecte pe termen lung.

Segmentul profesional este atins de raze astrale discrete, astfel că modificările care apar la locul de muncă sunt greu de înțeles și de acceptat uneori. Prima parte a anului este mult mai activă la locul de muncă, iar în a doua parte, situația va fi transparentă și chiar dacă există jocuri de culise, acestea au un rol benefic în viața ta de acum.

Cele patru eclipse ale anului ce se vor construi pe Axa zodiacală Taur-Scorpion influențează pentru tine segmentul financiar. Așadar, se închid și se deschid etape de câștig și folosință a unor bani și bunuri comune cu alții. Surprizele financiare acoperă o gamă largă de situații, de la câștiguri substanțiale, până la pierderi majore fie în bani, fie în bunuri. Vor intra în discuție și partajele specifice unui divorț sau partajele în cazul desprindrii dintr-o afacere.

Cugetarea anului 2022 pentru Berbeci: „Orice greșeală e nefastă, dar acolo unde mai intervine și pasiunea, greșeala e de două ori nefastă.” – Plutarh

Informatii generale despre Berbec in zodiacul European

Verb – „Eu sunt”; Element - Foc; Calitate – Cardinal; Energie – Yang; Guvernatori – Marte Casa astrologicǎ – Casa I; Zi: Marti; Culoare - Roșu; Piatrǎ prețioasǎ – Diamant; Anatomie - Fața și capul;   Semnificație (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Berbec în astrograma natalǎ aratǎ sectorul de viațǎ în care individul își consumǎ cea mai mare parte de energie, unde manifestǎ ...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii