Zodia Berbec

Horoscopul zilei de sambata, 23 octombrie 2021 pentru Berbec

Ar fi minunat sa faci excursii, vizite la rude si prieteni, dar si sa studiezi sau sa inveti lucruri noi. Farmecul tau, entuzisamul de care dai dovada iti va atrage admiratori, dar si persoane care vor dori sa te contrazica. Recomandabil este sa-ti alegi cuvintele cu grija, sa vorbesti putin, direct si la obiect. Fereste-te de a da sfaturi sau de a-ti etala cunostintele intr-un anumit domeniu. Gandirea si comunicarea sunt vulnerabile si astfel poti gafa usor.

21 Martie - 20 Aprilie

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 octombrie 2021 pentru zodia Berbec

Berbec - Incetinirea Berbec - Incetinirea

Cavalerul de Curcubeu iti aminteste, in aceasta saptamana, ca nu e important unde vrei sa ajungi sau cat de repede parcurgi drumul, ci e important sa stii sa te bucuri de fiecare pas pe care il faci, in timpul calatoriei. Prin urmare, a venit timpul sa incetinesti, sa te relaxezi, sa fii prezent. Nu exista vreun moment in care sa nu se intample ceva, nu exista vreo experienta inutila. Detasandu-te de scopuri si obiective, scotand din minte „linia de sosire”, aduci pacea, libertatea si bucuria in interior. Aceasta este adevarata meditatie, adevaratul sens al vietii: sa traiesti clipa de clipa, sa te umpli de fiecare experienta. Renunta la asteptari si accepta ceea ce este. Casa ta este unde esti tu, o porti cu tine mereu. 

Horoscopul saptamanii 18 - 24 octombrie 2021 pentru Berbec

Ești în vervă în această săptămână și dornic de schimbări personale majore. Selectează prioritățile și evită suprasolicitarea nervoasă. În plan financiar se conturează schimbări, în sensul că apar oportunități de câștig din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Primești bani, cadouri sau favoruri, dar apar în paralel și cheltuieli deosebite. Prudență și discernământ, pentru că există riscul să investești în bunuri inutile. Discuții importante privitoare la salarizare și la condiții de muncă. Susține-ți punctele de vedere și nu te lăsa impresionat de aparentele bune intenții ale celor din preajma ta. Întâlniri și dialoguri cu persoanele apropiate.  

Horoscopul lunii Octombrie pentru Berbec

O lună importantă în plan partenerial. Că este vorba despre partenerul de viață sau de paretenerii de afaceri/ colaboratorii, asta depinde de situația în care te afli și de prioritățile pe care le ai acum. Schimbările bat la ușă, fie că vrei, fie că nu. Este bine să-ți deschizi sufletul și mintea spre nou și progres. Sunt șanse de a primi diverse ofert. Însă, există hibe ascunse ale relațiilor cu ceilalți, scopuri meschine care îți pot dăuna undeva, cândva. Deocamdată prospectează terenul și lasă deciziile majore pentru lunile următoare. În preajma datei de 20 Octombrie sunt posibile stări de spirit disonante. Controlează-ți reacțiile și evită exagerările! Cheltuieli și noutăți financiare.

Horoscopul anului 2021 pentru Berbec

Atmosfera astrală a anului 2021 te predispune la reorientarea forțelor spre tine și spre interesele tale. În continuare vei fi un exemplu demn de urmat, astfel că vei fi privit și tratat de către ceilalți, ca atare. Totul este să-ți asumi rolul de conducător și de instructor și pentru alții. Însă, urmându-ți visele înr-o manieră cumpătată.

Personalitatea ta se va evidenția puternic în perioada 22 Martie și 14 Aprilie. Vei străluci în peisajul cotidian și vei aduna multe aprecieri din partea celorlalți. Lasă-i și pe cei din jur să-ți cunoască latura frumoasă, cutezătoare și constructivă a personalității tale și astfel, te vei bucura și tu la rândul tău, și de sprijinul celorlalți, și de realizările obținute prin efort personal.

Mentalitatea, comunicarea și relațiile îți vor fi modelate în acest an de energia a trei eclipse care se vor construi pe Axa zodiacală Gemeni-Săgetător, una pe 26 Mai, alta pe 10 Iunie și a treia pe 4 Decembrie. Finaluri și începuturi, plus cristalizarea unei noi filozofii de viață.

Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul anului. Perioada 13 Mai – 29 Iulie va evidenția simptome, afecțiuni clare ce trebuie luate în serios. Totodată, vei simți o mare deschidere mentală și sufletească față de terapiile neconvenționale pentru îmbunătățirea sănătății tale. Șansele de a găsi terapeuți sau tratamente deosebite care să-ți aducă beneficii vor fi frecvente în perioada menționată și ar fi bine să le folosești cu încredere și în mod constant.

Relațiile cu ceilalți sunt accentuate prin discuții aprinse și activități comune, însă se va evidenția și desprinderea de unii apropiați. Este bine să renunți la persoanele care se implică nepermis de mult în treburile tale. O perioadă bună în acest sens este cuprinsă între 5 Martie și 23 Aprilie, mai ales pentru relațiile cu anturjul apropiat.

Relațiile parteneriale sunt active în a doua parte a anului, fiind șanse bune pentru implicare în parteneriate favorabile. Intră în discuție și logodna, căsătoria, însă și separarea, divorțul și renunțarea la colaborările profesionale neprofitabile, mai ales în perioada 15 Septembrie – 30 Octombrie.

Relațile cu prietenii se vor reconfigura definitiv, fiind șanse bune de a te apropia de oameni interesanți, progresiști, alături de care te vei putea implica în proiecte soico-profesionale de mare anvergură. Vor fi proiecte în care îți vei putea folosi forța, creativitatea și talentele înăscute de conducător pentru a sprijini mase mari de oameni sau pentru a ajuta la implementarea unor cauze umanitare nobile.

Segmentul profesional se ve desfășura în nota cunoscută, însă noile direcții profesionale se vor evidenția ceva mai mult pe parcursul acestui an. Este vorba despre direcții profesionale deja trasate pe parcursul anului anterior, iar acum încep, încet, încet să fie vizibile. Dialoguri importante cu șefii, revizuiri la nivel de legislație și de conducere a instituției în care lucrezi, mult de lucru în parte a doua a anului mai ales. Se reconfigurează și relațiile cu persoanele care te sprijină în mediul profesional, astfel că vor apărea în preajma ta oameni de o mare forță și capacitate intelecutală care te vor ajuta să te reinventezi și personal, și profesional.

Financiar este un an cu multe răscoliri, practic finalizându-se etape de viață demarate acum opt-nouă-șaisprezece-optsprezece ani. Asta înseamnă că ți se vor schima sursele de venit, fie în urma implicării în colaborări profesionale noi, fie datorită schimbării regimului muncii de la actualul loc de muncă. Perioadă foarte delicată din perspectiva financiară este cuprinsă între 6 Ianuarie și 4 Martie. Surprize financiare și profesionale de proporții uriașe. Una din cele patru eclipse ale anului se va construi pe Semnul zodiacal al Taurului, pe 19 Noiembrie, anunțând un final, nu prea clar, legat de veniturile pe care le obții de la un loc de muncă.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: învață în permanență din toate, bucură-te de cei din jurul tău, tratează-i pe ceilalți așa cum vrei ca aceștia să te trateze pe tine, alege ce îți place cu adevărat să faci și asumă-ți ce îți place și ce alegi, sprijină-i pe ceilalți atât cât trebuie.

Cugetarea anului 2021 pentru Berbeci: „Un lucru nu poate fi măreț dacă nu este adevărat.” – G.E.Lessing

Informatii generale despre Berbec in zodiacul European

Verb – „Eu sunt”; Element - Foc; Calitate – Cardinal; Energie – Yang; Guvernatori – Marte Casa astrologicǎ – Casa I; Zi: Marti; Culoare - Roșu; Piatrǎ prețioasǎ – Diamant; Anatomie - Fața și capul;   Semnificație (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Berbec în astrograma natalǎ aratǎ sectorul de viațǎ în care individul își consumǎ cea mai mare parte de energie, unde manifestǎ ...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii