Zodia Berbec

Horoscopul zilei de miercuri, 14 noiembrie 2018 pentru Berbec

Gaseste raportul ideal intre a face ceea ce iti doresti tu si te face fericit si ceea ce iti este impus, in conditiile in care beneficiezi de foarte multa energie si optimism, crezand ca tot ceea ce zboara se mananca. Se pare ca esti atras spre a incerca sa faci tot ceea ce este mai special si neconventional, spre deosebire de alte zile. Spune-mi cu cine te-nsotesti ca sa-ti spun cine esti...

21 Martie - 20 Aprilie

Oracolscopul saptamanii 12 - 18 noiembrie 2018 pentru zodia Berbec

Berbec - The Lady of the Mirror Berbec - The Lady of the Mirror

Saptamana care incepe te impinge catre introspectie, auto-reflectie si auto-evaluare. Catalizatorul, care iti va provoca acest proces, se ascunde in evenimentele ce urmeaza sa se intample. Acum constientizezi, cu claritate, ca ceea ce esti, reprezinta ceea ce atragi. Asadar, evita sa te lansezi in judecati de valoare, care iti pot provoca sentimente de vinovatie si, mai degraba, accepta ca unele evenimente au fost menite doar pentru a-ti testa credinta. Observa care sunt tiparele sunt inca prezente si transforma-le.

Horoscopul saptamanii 12 - 18 noiembrie 2018 pentru Berbec

În primele zile ale săptămânii ești preocupat de cariera profesională şi de imaginea ta în societate. Sunt posibile controverse în relațiile cu șefii și autoritățile, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Se conturează discuții importante și cu prietenii sau cu persoanele care te-au susținut în plan profesional. Prudență, răbdare și reține tot ce afli în această săptămână! Se vor destrăma unele relați sau situații commune cu persoanele din anturajul socio-profesiona, dar este spre binele tău. A doua parte a săptămânii evidențiază stări interioare confuze, afecțiuni vechi ce trebuie luate în serios. Odihnește-te mai mult!    

Horoscopul lunii Noiembrie pentru Berbec

In ce priveste dragostea si viata parteneriala si de cuplu, inca traversezi o perioada de reconfigurari si evaluari, cel putin pana pe 16 noiembrie cat Venus va fi retrograda. Asadar, nu e momentul pentru decizii radicale si definitive, ci mai degraba vreme prilenica pentru impacari, armonizari, recalibrari. Acum poti gasi un nou punct de echilibru in fiecare relatie care a scartait sau in care ai ajuns intr-un impas.

Munca, bani si cariera: E o luna in care esti invitat sa schimbi strategiile, atat in privinta administrarii bugetului cat si in privinta unor investitii, credite, asocieri. In orice caz, e necesar sa inchei niste capitole legate de datorii, taxe si impozite si sa creezi loc pentru un drum mai curat si mai psrosper. In a doua parte a lunii, nu e cazul sa faci investitii mari sau sa iei decizii financiare importante, intrucat iti pot scapa din vedere detalii semnificative si poti face erori de judecata si alegere.

In ce priveste munca, serviciul, atmosfera in echipa de lucru, evita sa promiti mai mult decat vrei si poti. De asemenea, atentie la pornirile superioare si arogante care pot destabiliza  armonia.

Vestea buna este legata de intrarea lui Jupiter in Sagetator, care iti aduce mai multa jovialitate, expansiune, o viziune noua, creativitate, posibilitati noi de crestere si evolutie si chiar mai multe calatorii. Incepe o perioada mai senina, din toate punctele de vedere.

Horoscopul anului 2018 pentru Berbec

Un an foarte important, un fel de graniță între trecut și viitor.

Pentru că Uranus va părăsi pentru câteva luni Semnul tău solar vei simți o ușurare majoră, ca și cum ai scăpat de o povară ce apăsa pe capul tău în mod constant și foarte puternic uneori. Perioada cât Uranus se va muta în Semnul Taurului, 16 Mai – 07 Noiembrie, folosește-o pentru a analiza pe îndelete evenimentele și relațiile în care ai fost implicat și poate mai ești încă, depistând aspectele pozitive și pe cele negative. Asta te va ajuta să înaintezi în viață pe cu totul alte baze și să-ți orientezi eforturile spre acțiuni constructive.

Cariera devine prioritara. Berbecii isi cauta si probabil ca isi gasesc directia. Mai ales din luna mai, cand apar schimbari, idei, posibilitati noi, atat profesionale cat si financiare. Unii Berbeci isi schimba profesia sau isi propun scopuri foarte clare cu bataie lunga. Vor autoritate, putere si control. Isi asuma responsabilitati mai mari. Unii pot obtine functii importante.

Se conturează schimbări de statut, relații dinamice cu șefii și autoriățile, posibilitatea de a te reorienta socio-profesional. Situația de la locul de muncă se ameliorează după 6 August.

Financiar se întrezăresc noi oportunități de câștig de la și prin alții, investiții majore pe termen lung, reconfigurarea legăturilor cu persoanele alături de care ai cheltuieli comune. Banii incep sa devina un subiect fierbinte, iar surprizele se tin lant in 2018. Poti castiga din surse neasteptate, iti pot inmulti banii, poti primi si prin intermediul altora tot felul de beneficii. Este insa o zona destul de fluctuanta, mai ales din mai incolo, cand Uranus va intra in casa banilor Berbecilor. Vei avea si pierderi, probabil, dar daca esti flexibil si creativ, castigurile vor depasi pierderile.

Eclipsele de pe parcursul anului 2018 îți activează relațiile sentimentale, relațiile cu prietenii, relațiile familiale și segmentul domestic. Finaluri și începuturi, un amalgam interesant de stări, trăiri, senzații și emoții dificil de explicat în cuvinte. Unii Berbeci pot pune punct unor relatii lungi, in vara. Altii isi revizuiesc si reiinoiesc conditiile, juramintele, angajamentele si isi duc relatia la nivelul urmator.

Alege să privești partea plină a paharului și detașează-te de tot ce te ține în loc și îți obstrucționează progresul. 

Informatii generale despre Berbec in zodiacul European

Verb – „Eu sunt”; Element - Foc; Calitate – Cardinal; Energie – Yang; Guvernatori – Marte Casa astrologicǎ – Casa I; Zi: Marti; Culoare - Roșu; Piatrǎ prețioasǎ – Diamant; Anatomie - Fața și capul;   Semnificație (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Berbec în astrograma natalǎ aratǎ sectorul de viațǎ în care individul își consumǎ cea mai mare parte de energie, unde manifestǎ ...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii