Zodia Berbec

Horoscopul zilei de joi, 24 mai 2018 pentru Berbec

Esti preocupat de colaborarile profesionale in care esti implicat sau doresti pe viitor sa te implici. Tendinta este de a te grabi in formularea deciziilor sau concluziilor vizavi de lucrul in echipa, ceea ce poate fi pagubos. Ai rabdare si observa atent cum se desfasoara lucrurile in segmentul partenerial. Cum rasturnarile de situatie pot fi frecvente, pastreaza o doza sanatoasa de precautie.

21 Martie - 20 Aprilie

Oracolscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru zodia Berbec

Berbec - Aventura Berbec - Aventura

Pofta ta de aventura poate fi potolita in aceasta saptamana printr-o serie de contexte care se creeaza, fie la serviciu, fie acasa, si care te provoaca intr-un mod placut sa te joci si sa-ti pui creativitatea la treaba. Este important sa eviti a actiona in baza unor tipare vechi, a obisnuintei, si mai degraba pastreaza-ti vie curiozitatea si inocenta, lasand astfel deschisa calea catre noi abordari si raspunsuri. Acum ai ocazia sa experimentezi noul, sa te bucuri de aventuri minunate, care iti vor aduce cu siguranta perspective complet noi.

Horoscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru Berbec

Răsturnările de situație în plan sentimental vor atrage după sine altele în plan profesional. Probabil că în urma discuțiilor și evenimentelor în care ești implicat alături de persoanele dragi, te vei hotărî să pui capăt acelor relații sau situații care te solicită prea mult sau în care ai descoperit nereguli serioase. Ziua de luni poate fi foarte înșelătoare, deci evit-o pentru decizii sau discuții ample. Sănătatea este deficitară și pot intra în discuție analize, consultații și intervenții chirurgicale. Încep modificările parteneriale!

Horoscopul lunii Mai pentru Berbec

Câstigurile din munca proprie îți vor da bătăi de cap în prima parte a lunii. Pe de o parte îți vin bani, însă pe de alta se duc la fel de repede cum vin. Tendința de a cheltui mai mult decât trebuie va fi la cote înalte, de aceea fii prudent. Evită investițiile, asocierile în afaceri sau împrumuturile de orice fel. Apar noutăți vizavi de câștigurile de pe urma unei activități profesionale. Fie începi o nouă colaborare, fie condițiile de muncă și de salarizare se schimbă. Oricum vei avea suficiente beneficii, astfel încât să îți continui cu mai mult elan munca. Energia vitală va fluctua mult și de aici și stările tale de spirit. Controlează-ți reacțiile și dozează-ți eforturile. În a doua parte a lunii se vor înteți călătoriile pe distanțe scurte. Acestea vor fi făcute fie în excursii, fie în vizită la rude și prieteni, fie în scop profesional. Pe de altă parte ar fi bine să îți lărgești orizontul cunoașterii, mai ales că astrele îți favorizează schimbul de informații și asimilarea unora noi.

Horoscopul anului 2018 pentru Berbec

Un an foarte important, un fel de graniță între trecut și viitor.

Pentru că Uranus va părăsi pentru câteva luni Semnul tău solar vei simți o ușurare majoră, ca și cum ai scăpat de o povară ce apăsa pe capul tău în mod constant și foarte puternic uneori. Perioada cât Uranus se va muta în Semnul Taurului, 16 Mai – 07 Noiembrie, folosește-o pentru a analiza pe îndelete evenimentele și relațiile în care ai fost implicat și poate mai ești încă, depistând aspectele pozitive și pe cele negative. Asta te va ajuta să înaintezi în viață pe cu totul alte baze și să-ți orientezi eforturile spre acțiuni constructive.

Cariera devine prioritara. Berbecii isi cauta si probabil ca isi gasesc directia. Mai ales din luna mai, cand apar schimbari, idei, posibilitati noi, atat profesionale cat si financiare. Unii Berbeci isi schimba profesia sau isi propun scopuri foarte clare cu bataie lunga. Vor autoritate, putere si control. Isi asuma responsabilitati mai mari. Unii pot obtine functii importante.

Se conturează schimbări de statut, relații dinamice cu șefii și autoriățile, posibilitatea de a te reorienta socio-profesional. Situația de la locul de muncă se ameliorează după 6 August.

Financiar se întrezăresc noi oportunități de câștig de la și prin alții, investiții majore pe termen lung, reconfigurarea legăturilor cu persoanele alături de care ai cheltuieli comune. Banii incep sa devina un subiect fierbinte, iar surprizele se tin lant in 2018. Poti castiga din surse neasteptate, iti pot inmulti banii, poti primi si prin intermediul altora tot felul de beneficii. Este insa o zona destul de fluctuanta, mai ales din mai incolo, cand Uranus va intra in casa banilor Berbecilor. Vei avea si pierderi, probabil, dar daca esti flexibil si creativ, castigurile vor depasi pierderile.

Eclipsele de pe parcursul anului 2018 îți activează relațiile sentimentale, relațiile cu prietenii, relațiile familiale și segmentul domestic. Finaluri și începuturi, un amalgam interesant de stări, trăiri, senzații și emoții dificil de explicat în cuvinte. Unii Berbeci pot pune punct unor relatii lungi, in vara. Altii isi revizuiesc si reiinoiesc conditiile, juramintele, angajamentele si isi duc relatia la nivelul urmator.

Alege să privești partea plină a paharului și detașează-te de tot ce te ține în loc și îți obstrucționează progresul. 

Informatii generale despre Berbec in zodiacul European

Verb – „Eu sunt”; Element - Foc; Calitate – Cardinal; Energie – Yang; Guvernatori – Marte Casa astrologicǎ – Casa I; Zi: Marti; Culoare - Roșu; Piatrǎ prețioasǎ – Diamant; Anatomie - Fața și capul;   Semnificație (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Berbec în astrograma natalǎ aratǎ sectorul de viațǎ în care individul își consumǎ cea mai mare parte de energie, unde manifestǎ ...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii