Zodia Berbec

Horoscopul zilei de vineri, 22 septembrie 2023 pentru Berbec

Minunat ar fi sa-ti petreci ziua acasa, alaturi de membrii familiei. Sunt posibile discutii aprinse pe teme patrimoniale sau legate de faptul ca esti foarte preocupat doar de tine in ultima vreme. Ia aminte la ce ti se spune si remediaza lucrurile. Aranjeaza o reuniune surpriza pentru cei dragi si foloseste-ti farmecul pentru a dizolva orice neplacere.

21 Martie - 20 Aprilie

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 septembrie 2023 pentru zodia Berbec

Berbec - Listening Berbec - Listening

Aceasta carte te invita sa-ti cultivi receptivitatea. In aceasta saptamana, fii atent la toate mesajele care vin spre tine, mai ales la cele subtile, care se gasesc mai degraba in pauzele dintre cuvinte si printre randuri. De asemenea, fii atent la mesajele din vise, dar si la intuitia ta. Vin informatii pretioase, dar pentru asta e important sa stai in liniste, sa asculti si sa observi cu atentie.

Horoscopul saptamanii 18 - 24 septembrie 2023 pentru Berbec

Debutul săptămânii îți reamintește de cheltuielile comune cu alții. Este nevoie să achiți facturi, taxe, servicii sau să relaționezi cu instituțiile financiare, fie pentru a te informa, fie pentru a achita datorii vechi. Un prieten te poate sfătui de bine vizavi de segmentul financiar. Dorința de elevare sufletească este la cote mari, astfel că te vei orienta spre activități culturale, demersuri intelectuale și discuții cu oameni erudiți. Planuri de călătorii îndepărtate și de abordare a unor studii pe termen lung. A doua parte a săptmânii evidențiază relațiile cu șefii și autoritățile. Este posibil să fii în centrul atenției unui grup profesional important.

Horoscopul lunii Septembrie pentru Berbec

Este agitație la locul de muncă pe tot parcursul lunii., iar activitatea profesională se va diversifica. Tensiunile dintre colegi și munca în salturi sunt frecvente, de aceea fii prudent. Pe de altă parte, sănătatea este deficitară. Consultațiile și analizele medicale reprezintă subiecte importante, mai ales în prima parte a lunii. Relațiile sentimentale se îmbunătățesc după 04 Septembrie, însă fundalul acestora rămâne sensibil. Cheltuielile se întețesc după 5 Septembrie. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile pierderi de bani, de bunuri sau achiziționarea unor bunuri inutile. Relația cu partenerul de viață este animată de discuții aprinse și de activități comune. Spre finele lunii vor apărea tensiuni în plan partenerial, deci nu slăbi vigilența.

Horoscopul anului 2023 pentru Berbec

Anul 2023 este pentru tine un an de început, astfel că poți pune bazele unor noi direcții de viață și activitate. Transformarea personală continuă să fie o temă principală până la finalul Primăverii. Mobilizează-ți forțele în sensul creșterii și evoluției tale, analizând atent ceea ce este favorabil pentru tine.

Sănătatea este vulnerabilă ceva mai mult ca în alți ani, așa încât dozează-ți eforturile fizice, alege prioritățile și urmează sfaturile specialiștilor în sănătate.

Comunicarea și călătoriile ridică probleme deosebite în primele trei luni ale anului, de aceea fii prudent. Alege-ți cuvintele cu grijă, gândește-te bine înainte de a lua decizii, evită graba și agresivitatea.

Relațiile se vor reconfigura, drept consecință a schimbării felului în care tu te raportezi la acestea. Detașează-te de acelea care funcționează defectuos și orientează-te spre oameni noi, de bună calitate.

Cele mai tensioante relații sunt acelea cu anturajul apropiat, datorită contextelor astrale din primele trei luni ale anului. Sunt șanse mari de a te desprinde de prieteni apropiați, de rude sau de vecini și cunoștințe. Totuși, unele dintre aceste relații ar trebuie păstrate pe termen lung.

Relațiile familiale se vor evidenția prin discuții aprinse, reluarea unor situații familiale alături de rude și în locurile natale, situații vechi care au fost lăsate în umbră vreme de mulți ani. Sunt șanse de ameliorare și rezolvare pentru neplăcerile familiale vechi.

Foarte dinamice vor fi și relațiile parteneriale, datorită a două eclipse ce se construiesc pe Axa zodiacală Berbec-Balanță. Așadar, mai întâi îți remodelezi tu felul de a fi și planurile de viitor apoi vei finaliza relații și proiecte vechi, însă vei începe altele.

Segmentul profesional se relaxează câteva luni în acest an, astfel că vei avea loc să te gândești la un alt loc de muncă, poate chiar un alt loc de muncă într-un alt domeniu profesional.

Totodată, segmentul financiar este răscolit, din cauza formării a două eclipse pe Axa zodiacală Scorpion-Taur. Se încheie variante de câștig atât din munca proprie, cât și variante din care obțineai bani, bunuri, favoruri de la și prin alții.

------

⭐Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023!

Informatii generale despre Berbec in zodiacul European

Verb – „Eu sunt”; Element - Foc; Calitate – Cardinal; Energie – Yang; Guvernatori – Marte Casa astrologicǎ – Casa I; Zi: Marti; Culoare - Roșu; Piatrǎ prețioasǎ – Diamant; Anatomie - Fața și capul;   Semnificație (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Berbec în astrograma natalǎ aratǎ sectorul de viațǎ în care individul își consumǎ cea mai mare parte de energie, unde manifestǎ ...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii