Zodia Berbec

Horoscopul zilei de duminica, 09 mai 2021 pentru Berbec

Emotivitatea este accentuată si astfel reactiile tale fata de evenimente si semeni sunt disproportionate la finalul acestei săptămâni. Fiind preocupat mai mult de chestiunile profesionale, risti sa strici relatiile cu cei apropiati. Relaxeaza-te si tine cont de sfaturile celorlalti. Duminica vor aparea cheltuieli fie necesare traiului cotidian, fie pentru a oferi cadouri celor dragi.

21 Martie - 20 Aprilie

Oracolscopul saptamanii 03 - 09 mai 2021 pentru zodia Berbec

Berbec - Come Together Berbec - Come Together

Esenta oricarui lucru este iubirea, iar mesajul aceste carti iti transmite ca esti pe cale sa descoperi natura acestui sentiment in toate formele sale de exprimare: romantica, familiala, neconditionata, spirituala. Deschide-ti inima si fii atent la ghidarea ei in ceea ce priveste binele tau cel mai inalt. O schimbare facuta din iubire de sine e binevenita in viata ta, in acest moment. Poti cere ajutor entitatilor de lumina, ingerilor, pentru deschiderea chakrei inimii. Cere-le sa iti trimita energia lor vindecatoare si fii bland cu tine.

Horoscopul saptamanii 03 - 09 mai 2021 pentru Berbec

Foarte animate sunt relațiile cu prietenii, însă mai mult prin prisma ta, decât a lor. Evită să te apropii prea mult de aceste persoane, incluisv de persoanele care te-au susținut până acum la locul de muncă. Acum ești numai pe forțele tale și nimeni nu te mai poate ajuta așa cum dorești. Ai nevoie de momente de odihnă și regândirea unor planuri de viață, iar zile bune în acest sens sunt Miercuri și Joi. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător. La sfârșitul săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota.

Horoscopul lunii Mai pentru Berbec

Segmentul financiar este răscolit, astfel că sunt posibile atât cheltuieli majore, cât și obținerea unor bani sau bunuri dorite mai demult. În preajma datei de 11 Mai este posibil să se contureze o nouă variantă de câștig la locul de muncă sau modificarea benefică a condițiilor de muncă. Se recomandă prudență și discernământ, deoarece foarte ușor poți fi amăgit de mirajul unor câștiguri facile. A doua parte a lunii favorizează întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Schimbul de informații îți va aduce revelații interesante vizavi de situațiile în care ești implicat. Totuși este posibil să cheltuiești sume de bani consistente pentru aceste persoane, astfel că nu slăbi vigilența și nu te lăsa șantajat emoțional. Călătoriile și studiile rămân pe tot parcursul lunii teme delicate. Alege-ți vorbele cu grijă și controlează-ți gândurile! Evită călătoriile pe cât posibil sau pleacă la drum numai în condiții sigure!

Horoscopul anului 2021 pentru Berbec

Atmosfera astrală a anului 2021 te predispune la reorientarea forțelor spre tine și spre interesele tale. În continuare vei fi un exemplu demn de urmat, astfel că vei fi privit și tratat de către ceilalți, ca atare. Totul este să-ți asumi rolul de conducător și de instructor și pentru alții. Însă, urmându-ți visele înr-o manieră cumpătată.

Personalitatea ta se va evidenția puternic în perioada 22 Martie și 14 Aprilie. Vei străluci în peisajul cotidian și vei aduna multe aprecieri din partea celorlalți. Lasă-i și pe cei din jur să-ți cunoască latura frumoasă, cutezătoare și constructivă a personalității tale și astfel, te vei bucura și tu la rândul tău, și de sprijinul celorlalți, și de realizările obținute prin efort personal.

Mentalitatea, comunicarea și relațiile îți vor fi modelate în acest an de energia a trei eclipse care se vor construi pe Axa zodiacală Gemeni-Săgetător, una pe 26 Mai, alta pe 10 Iunie și a treia pe 4 Decembrie. Finaluri și începuturi, plus cristalizarea unei noi filozofii de viață.

Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul anului. Perioada 13 Mai – 29 Iulie va evidenția simptome, afecțiuni clare ce trebuie luate în serios. Totodată, vei simți o mare deschidere mentală și sufletească față de terapiile neconvenționale pentru îmbunătățirea sănătății tale. Șansele de a găsi terapeuți sau tratamente deosebite care să-ți aducă beneficii vor fi frecvente în perioada menționată și ar fi bine să le folosești cu încredere și în mod constant.

Relațiile cu ceilalți sunt accentuate prin discuții aprinse și activități comune, însă se va evidenția și desprinderea de unii apropiați. Este bine să renunți la persoanele care se implică nepermis de mult în treburile tale. O perioadă bună în acest sens este cuprinsă între 5 Martie și 23 Aprilie, mai ales pentru relațiile cu anturjul apropiat.

Relațiile parteneriale sunt active în a doua parte a anului, fiind șanse bune pentru implicare în parteneriate favorabile. Intră în discuție și logodna, căsătoria, însă și separarea, divorțul și renunțarea la colaborările profesionale neprofitabile, mai ales în perioada 15 Septembrie – 30 Octombrie.

Relațile cu prietenii se vor reconfigura definitiv, fiind șanse bune de a te apropia de oameni interesanți, progresiști, alături de care te vei putea implica în proiecte soico-profesionale de mare anvergură. Vor fi proiecte în care îți vei putea folosi forța, creativitatea și talentele înăscute de conducător pentru a sprijini mase mari de oameni sau pentru a ajuta la implementarea unor cauze umanitare nobile.

Segmentul profesional se ve desfășura în nota cunoscută, însă noile direcții profesionale se vor evidenția ceva mai mult pe parcursul acestui an. Este vorba despre direcții profesionale deja trasate pe parcursul anului anterior, iar acum încep, încet, încet să fie vizibile. Dialoguri importante cu șefii, revizuiri la nivel de legislație și de conducere a instituției în care lucrezi, mult de lucru în parte a doua a anului mai ales. Se reconfigurează și relațiile cu persoanele care te sprijină în mediul profesional, astfel că vor apărea în preajma ta oameni de o mare forță și capacitate intelecutală care te vor ajuta să te reinventezi și personal, și profesional.

Financiar este un an cu multe răscoliri, practic finalizându-se etape de viață demarate acum opt-nouă-șaisprezece-optsprezece ani. Asta înseamnă că ți se vor schima sursele de venit, fie în urma implicării în colaborări profesionale noi, fie datorită schimbării regimului muncii de la actualul loc de muncă. Perioadă foarte delicată din perspectiva financiară este cuprinsă între 6 Ianuarie și 4 Martie. Surprize financiare și profesionale de proporții uriașe. Una din cele patru eclipse ale anului se va construi pe Semnul zodiacal al Taurului, pe 19 Noiembrie, anunțând un final, nu prea clar, legat de veniturile pe care le obții de la un loc de muncă.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: învață în permanență din toate, bucură-te de cei din jurul tău, tratează-i pe ceilalți așa cum vrei ca aceștia să te trateze pe tine, alege ce îți place cu adevărat să faci și asumă-ți ce îți place și ce alegi, sprijină-i pe ceilalți atât cât trebuie.

Cugetarea anului 2021 pentru Berbeci: „Un lucru nu poate fi măreț dacă nu este adevărat.” – G.E.Lessing

Informatii generale despre Berbec in zodiacul European

Verb – „Eu sunt”; Element - Foc; Calitate – Cardinal; Energie – Yang; Guvernatori – Marte Casa astrologicǎ – Casa I; Zi: Marti; Culoare - Roșu; Piatrǎ prețioasǎ – Diamant; Anatomie - Fața și capul;   Semnificație (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Berbec în astrograma natalǎ aratǎ sectorul de viațǎ în care individul își consumǎ cea mai mare parte de energie, unde manifestǎ ...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii