Zodia Berbec

Horoscopul zilei de miercuri, 03 martie 2021 pentru Berbec

Luna prezenta in Scorpion, in zona banilor altora, te poate ajuta sa rezolvi chestiuni de ordin financiar sau sa dispui de resursele  cuiva pentru derularea unui proiect. Se pare ca te afli intr-o perioada de schimbari si reformulari care vizeaza statutul socio-profesional, asa ca ai nevoie de sprijin. Acesta va veni, cu conditia sa accepti totul asa cum este si sa ai incredere in ceea ce-ti spune inima sa faci.

21 Martie - 20 Aprilie

Oracolscopul saptamanii 01 - 07 martie 2021 pentru zodia Berbec

Berbec - Gaia’s Garden Berbec - Gaia’s Garden

Mesajul acestei carti iti aminteste ca in Univers resursele sunt nelimitate si ca ai tot ce este necesar pentru a-ti indeplini visele. Chiar daca mintea iti spune ca mai ai nevoie de o multime de lucruri, ca trebuie sa mai astepti, ai incredere ca vei descoperi cu usurinta toate acestea si vei ajunge la rezultatul dorit. Succesul apare in viata ta ca rezultatul intentiilor pe care le-ai sadit cu multa grija, din ceea ce esti tu. Mentine o atitudine de recunostinta si gratitudine pentru tot ce este si vine la tine.

Horoscopul saptamanii 01 - 07 martie 2021 pentru Berbec

O săptămână interesantă în plan partenerial. Sunt posibile răsturnări de situație în relația matrimonială, dar și în cele de afaceri sau de colaborare. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor, întruct există detalii ascunse ale acestor relații pe care nu ai cum să le deslușești acum. Unele dintre aceste relații se pot destrăma rapid. Se conturează, de asemenea și cheltuieli comune cu alții, mai ales pe facturi, taxe, datorii de orice fel. La sfârșitul săptămânii este rost de dialoguri cu persoanele aflate în străinătate, călătorii sau măcar planuri în acest sens. Te poți gândi și la abordarea unor studii necesare la locul de muncă. Rezervă momente și pentru relaxare prin activități culturale.

Horoscopul lunii Martie pentru Berbec

Este o perioadă foarte interesantă, care aduce multe schimbări personale la nivel de mentalitate și relații cu ceilalți. Fii prezent în viața ta și ia decizii singur, fără a te lăsa impresionat de alții și problemele lor. Ai forță, strălucire, luciditate și suficiente dovezi palpabile care să te ajute să operezi în favoarea ta. În preajma datei de 13 Martie rezerva-ți momente de odihnă, meditații interioare, vizite în locuri sfinte. Stările tale de spirit vor fi oscilante, existând riscul accentuării unor afecțiuni mai vechi. Sunt șanse de a descoperi terapii alternative care te vor ajuta pe termen lung. Relațiile parteneriale se vor reconfigura definitiv începând cu 28 Martie. Este nevoie să renunți fie la partenerul de viață, fie la colaborări care stagnează sau care au intrat clar în declin. La nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere, pentru a avea și o părere imparțială. Răbdare, calm, concentrează-te numai pe scopurile tale și îngrijește-ți sănătatea!

Horoscopul anului 2021 pentru Berbec

Atmosfera astrală a anului 2021 te predispune la reorientarea forțelor spre tine și spre interesele tale. În continuare vei fi un exemplu demn de urmat, astfel că vei fi privit și tratat de către ceilalți, ca atare. Totul este să-ți asumi rolul de conducător și de instructor și pentru alții. Însă, urmându-ți visele înr-o manieră cumpătată.

Personalitatea ta se va evidenția puternic în perioada 22 Martie și 14 Aprilie. Vei străluci în peisajul cotidian și vei aduna multe aprecieri din partea celorlalți. Lasă-i și pe cei din jur să-ți cunoască latura frumoasă, cutezătoare și constructivă a personalității tale și astfel, te vei bucura și tu la rândul tău, și de sprijinul celorlalți, și de realizările obținute prin efort personal.

Mentalitatea, comunicarea și relațiile îți vor fi modelate în acest an de energia a trei eclipse care se vor construi pe Axa zodiacală Gemeni-Săgetător, una pe 26 Mai, alta pe 10 Iunie și a treia pe 4 Decembrie. Finaluri și începuturi, plus cristalizarea unei noi filozofii de viață.

Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul anului. Perioada 13 Mai – 29 Iulie va evidenția simptome, afecțiuni clare ce trebuie luate în serios. Totodată, vei simți o mare deschidere mentală și sufletească față de terapiile neconvenționale pentru îmbunătățirea sănătății tale. Șansele de a găsi terapeuți sau tratamente deosebite care să-ți aducă beneficii vor fi frecvente în perioada menționată și ar fi bine să le folosești cu încredere și în mod constant.

Relațiile cu ceilalți sunt accentuate prin discuții aprinse și activități comune, însă se va evidenția și desprinderea de unii apropiați. Este bine să renunți la persoanele care se implică nepermis de mult în treburile tale. O perioadă bună în acest sens este cuprinsă între 5 Martie și 23 Aprilie, mai ales pentru relațiile cu anturjul apropiat.

Relațiile parteneriale sunt active în a doua parte a anului, fiind șanse bune pentru implicare în parteneriate favorabile. Intră în discuție și logodna, căsătoria, însă și separarea, divorțul și renunțarea la colaborările profesionale neprofitabile, mai ales în perioada 15 Septembrie – 30 Octombrie.

Relațile cu prietenii se vor reconfigura definitiv, fiind șanse bune de a te apropia de oameni interesanți, progresiști, alături de care te vei putea implica în proiecte soico-profesionale de mare anvergură. Vor fi proiecte în care îți vei putea folosi forța, creativitatea și talentele înăscute de conducător pentru a sprijini mase mari de oameni sau pentru a ajuta la implementarea unor cauze umanitare nobile.

Segmentul profesional se ve desfășura în nota cunoscută, însă noile direcții profesionale se vor evidenția ceva mai mult pe parcursul acestui an. Este vorba despre direcții profesionale deja trasate pe parcursul anului anterior, iar acum încep, încet, încet să fie vizibile. Dialoguri importante cu șefii, revizuiri la nivel de legislație și de conducere a instituției în care lucrezi, mult de lucru în parte a doua a anului mai ales. Se reconfigurează și relațiile cu persoanele care te sprijină în mediul profesional, astfel că vor apărea în preajma ta oameni de o mare forță și capacitate intelecutală care te vor ajuta să te reinventezi și personal, și profesional.

Financiar este un an cu multe răscoliri, practic finalizându-se etape de viață demarate acum opt-nouă-șaisprezece-optsprezece ani. Asta înseamnă că ți se vor schima sursele de venit, fie în urma implicării în colaborări profesionale noi, fie datorită schimbării regimului muncii de la actualul loc de muncă. Perioadă foarte delicată din perspectiva financiară este cuprinsă între 6 Ianuarie și 4 Martie. Surprize financiare și profesionale de proporții uriașe. Una din cele patru eclipse ale anului se va construi pe Semnul zodiacal al Taurului, pe 19 Noiembrie, anunțând un final, nu prea clar, legat de veniturile pe care le obții de la un loc de muncă.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: învață în permanență din toate, bucură-te de cei din jurul tău, tratează-i pe ceilalți așa cum vrei ca aceștia să te trateze pe tine, alege ce îți place cu adevărat să faci și asumă-ți ce îți place și ce alegi, sprijină-i pe ceilalți atât cât trebuie.

Cugetarea anului 2021 pentru Berbeci: „Un lucru nu poate fi măreț dacă nu este adevărat.” – G.E.Lessing

Informatii generale despre Berbec in zodiacul European

Verb – „Eu sunt”; Element - Foc; Calitate – Cardinal; Energie – Yang; Guvernatori – Marte Casa astrologicǎ – Casa I; Zi: Marti; Culoare - Roșu; Piatrǎ prețioasǎ – Diamant; Anatomie - Fața și capul;   Semnificație (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Berbec în astrograma natalǎ aratǎ sectorul de viațǎ în care individul își consumǎ cea mai mare parte de energie, unde manifestǎ ...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii