Zodia Berbec

Horoscopul zilei de vineri, 24 martie 2023 pentru Berbec

21 Martie - 20 Aprilie

Oracolscopul saptamanii 20 - 26 martie 2023 pentru zodia Berbec

Berbec - Amanarea Berbec - Amanarea

Cat o sa mai amani sa te bucuri de viata? Cat o sa mai pui toate celelalte lucruri pe primul plan, lasandu-te pe tine la urma? Credinta oarba ca la un moment dat, candva in viitor, vei avea timp si pentru tine te mentine intr-o stare de permanenta amagire...ca intr-o buna zi, lucrurile vor sta cu totul si cu totul altfel, iar tu te vei putea bucura de pe urma roadelor muncii tale asidue. Cum ar fi daca te-ai bucura incepand de acum, cu ce ai deja, cu ce vezi in jurul tau, cu ce primesti clipa de clipa, cu ce esti tu?

Horoscopul saptamanii 20 - 26 martie 2023 pentru Berbec

Săptămâna începe cu momente favorabile dialogului interior, regândirii unor trasee de viață și a relațiilor în care ești implicat. Ai șanse deosebite de a privi cu obiectivitate la situația în care te afli și de a stabili repere noi. Farmecul și misterul care te înconjoară vor atrage multe priviri, admirație, dar și critici ale unora care doresc să afle mai multe despre tine și intențiile ei. Bine ar fi să-ți vezi numai de treburile și interesele tale, fără a te lăsa impresionat sau sedus de vorbele și gesturile celorlalți. Apar noutăți financiare dinspre locul de muncă. Sunt posibile câștiguri de tipul primirea salariului, o primă sau promisiuni, deșarte, de îmbunătățire a salarizării și condițiilor de muncă. Prudență în plan financiar la finalul acestei săptămâni! Primești bani sau cadouri, însă sunt posibile și pagube însemnate.

Horoscopul lunii Martie pentru Berbec

Este o perioadă foarte interesantă, care aduce multe schimbări personale la nivel de mentalitate și relații cu ceilalți. Fii prezent în viața ta și ia decizii singur, fără a te lăsa impresionat de alții și problemele lor. Ai forță, strălucire, luciditate și suficiente dovezi palpabile care să te ajute să operezi în favoarea ta. În preajma datei de 7 Martie rezerva-ți momente de odihnă, meditații interioare, vizite în locuri sfinte. Stările tale de spirit vor fi oscilante, existând riscul accentuării unor afecțiuni mai vechi. Sunt șanse de a descoperi terapii alternative care te vor ajuta pe termen lung. Relațiile cu ceilalți, dar în mod special relațiile profesionale se vor reconfigura definitiv. Este nevoie să renunți fie la partenerul de viață, fie la colaborări care stagnează sau care au intrat clar în declin. Sfătuiește-te cu cineva de încredere!

Horoscopul anului 2023 pentru Berbec

Anul 2023 este pentru tine un an de început, astfel că poți pune bazele unor noi direcții de viață și activitate. Transformarea personală continuă să fie o temă principală până la finalul Primăverii. Mobilizează-ți forțele în sensul creșterii și evoluției tale, analizând atent ceea ce este favorabil pentru tine.

Sănătatea este vulnerabilă ceva mai mult ca în alți ani, așa încât dozează-ți eforturile fizice, alege prioritățile și urmează sfaturile specialiștilor în sănătate.

Comunicarea și călătoriile ridică probleme deosebite în primele trei luni ale anului, de aceea fii prudent. Alege-ți cuvintele cu grijă, gândește-te bine înainte de a lua decizii, evită graba și agresivitatea.

Relațiile se vor reconfigura, drept consecință a schimbării felului în care tu te raportezi la acestea. Detașează-te de acelea care funcționează defectuos și orientează-te spre oameni noi, de bună calitate.

Cele mai tensioante relații sunt acelea cu anturajul apropiat, datorită contextelor astrale din primele trei luni ale anului. Sunt șanse mari de a te desprinde de prieteni apropiați, de rude sau de vecini și cunoștințe. Totuși, unele dintre aceste relații ar trebuie păstrate pe termen lung.

Relațiile familiale se vor evidenția prin discuții aprinse, reluarea unor situații familiale alături de rude și în locurile natale, situații vechi care au fost lăsate în umbră vreme de mulți ani. Sunt șanse de ameliorare și rezolvare pentru neplăcerile familiale vechi.

Foarte dinamice vor fi și relațiile parteneriale, datorită a două eclipse ce se construiesc pe Axa zodiacală Berbec-Balanță. Așadar, mai întâi îți remodelezi tu felul de a fi și planurile de viitor apoi vei finaliza relații și proiecte vechi, însă vei începe altele.

Segmentul profesional se relaxează câteva luni în acest an, astfel că vei avea loc să te gândești la un alt loc de muncă, poate chiar un alt loc de muncă într-un alt domeniu profesional.

Totodată, segmentul financiar este răscolit, din cauza formării a două eclipse pe Axa zodiacală Scorpion-Taur. Se încheie variante de câștig atât din munca proprie, cât și variante din care obțineai bani, bunuri, favoruri de la și prin alții.

------

⭐Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023!

Informatii generale despre Berbec in zodiacul European

Verb – „Eu sunt”; Element - Foc; Calitate – Cardinal; Energie – Yang; Guvernatori – Marte Casa astrologicǎ – Casa I; Zi: Marti; Culoare - Roșu; Piatrǎ prețioasǎ – Diamant; Anatomie - Fața și capul;   Semnificație (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Berbec în astrograma natalǎ aratǎ sectorul de viațǎ în care individul își consumǎ cea mai mare parte de energie, unde manifestǎ ...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii