Zodia Berbec

Horoscopul zilei de joi, 19 iulie 2018 pentru Berbec

In relatia cu partenerul de viata vor aparea discutii aprinse, pe tema cheltuielilor comune. Se pare ca felul in care cheltuiesti banii din veniturile tale necajeste persoana iubita. Ar fi bine sa accepti sfaturile sau remarcile celorlalti privitor la bani si bunuri. Astazi, foarte usor se pot rupe intelegeri, anula contracte sau destrama definitiv relatii parteneriale vechi. Lasa evenimentele sa-si urmeze cursul firesc.

21 Martie - 20 Aprilie

Oracolscopul saptamanii 16 - 22 iulie 2018 pentru zodia Berbec

Berbec - Sacred Pool Berbec - Sacred Pool

Daca simti ca in viata ta exista o situatie care te nemultumeste si pentru care tot cauti o solutie, acum este momentul potrivit sa te uiti cu atentie si sa te intrebi care este beneficiul pe care ti-l aduce aceasta. Falsa masca de victima nu face altceva decat sa te tina blocat intr-un punct in care cresterea si bucuria nu prea iti mai sunt la indemana si ai falsa senzatie ca ai confortul de a nu-ti asuma riscuri. A te dimimua pe tine nu foloseste nimanui, asadar fa primul pas si asuma-ti intreaga responsabilitate pentru viata, fericirea si implinirea ta.

Horoscopul saptamanii 16 - 22 iulie 2018 pentru Berbec

Luni si Marti este multa agitatie la serviciu. Apar responsabilitati noi care iti vor aduce beneficii ceva mai tarziu. Un prieten iti poate da sfaturi bune vizavi de locul tau de munca sau de domeniul profesional in care lucrezi. Tine cont de informatiile colaterale si indeplineste-ti sarcinile de lucru cat mai bine si la timp. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv, dar si pe extremitățile picioarelor. Dozeaza-ti eforturile, adopta o dieta potrivita si odihneste-te regulat. Relatiile parteneriale sunt rascolite la mijlocul saptamanii. Prudenta si discernamantul te vor feri de neplacerile existente în fundal. Spre sfarsitul intervalului analizat revin in atentie achitarea facturilor sau a altor tipuri de datorii.  

Horoscopul lunii Iulie pentru Berbec

În prima parte a lunii se întrezăreşte armonie şi voie bună în casă şi familie. Perioada este favorabilă reamenajărilor interioare, curăţeniilor generale sau achiziţionării unei case sau unui teren. De asemenea, relaţiile cu membrii familiei sunt armonioase şi se poate cădea la pace pe marginea oricărui subiect. Însă în preajma datei de 13 Iulie fii prudent, pentru că există riscul apariţiei unor conflicte greu de controlat. Poate fi vorba chiar de o mutare temporară într-un alt spaţiu locativ, într-un alt oraş sau într-o altă ţară. În a doua parte a lunii vor fi momente favorabile recreerii şi dialogurilor bune cu persoana iubită sau cu copiii. Relaţiile cu cei dragi se vor îmbunătăţi. Evită implicarea excesivă în viaţa celor apropiaţi. După 10 ale lunii, sănătatea capătă influxuri bune, însă problemele de fond, în special cele care vizeză segmentele sistemului digestiv, vor persista în surdină. Vei fi tentat să lucrezi mai mult la serviciu sau pentru locul de muncă actual. Din 27 Iulie se finalizează o etapă în relațiile cu prietenii și în plan profesional.   

Horoscopul anului 2018 pentru Berbec

Un an foarte important, un fel de graniță între trecut și viitor.

Pentru că Uranus va părăsi pentru câteva luni Semnul tău solar vei simți o ușurare majoră, ca și cum ai scăpat de o povară ce apăsa pe capul tău în mod constant și foarte puternic uneori. Perioada cât Uranus se va muta în Semnul Taurului, 16 Mai – 07 Noiembrie, folosește-o pentru a analiza pe îndelete evenimentele și relațiile în care ai fost implicat și poate mai ești încă, depistând aspectele pozitive și pe cele negative. Asta te va ajuta să înaintezi în viață pe cu totul alte baze și să-ți orientezi eforturile spre acțiuni constructive.

Cariera devine prioritara. Berbecii isi cauta si probabil ca isi gasesc directia. Mai ales din luna mai, cand apar schimbari, idei, posibilitati noi, atat profesionale cat si financiare. Unii Berbeci isi schimba profesia sau isi propun scopuri foarte clare cu bataie lunga. Vor autoritate, putere si control. Isi asuma responsabilitati mai mari. Unii pot obtine functii importante.

Se conturează schimbări de statut, relații dinamice cu șefii și autoriățile, posibilitatea de a te reorienta socio-profesional. Situația de la locul de muncă se ameliorează după 6 August.

Financiar se întrezăresc noi oportunități de câștig de la și prin alții, investiții majore pe termen lung, reconfigurarea legăturilor cu persoanele alături de care ai cheltuieli comune. Banii incep sa devina un subiect fierbinte, iar surprizele se tin lant in 2018. Poti castiga din surse neasteptate, iti pot inmulti banii, poti primi si prin intermediul altora tot felul de beneficii. Este insa o zona destul de fluctuanta, mai ales din mai incolo, cand Uranus va intra in casa banilor Berbecilor. Vei avea si pierderi, probabil, dar daca esti flexibil si creativ, castigurile vor depasi pierderile.

Eclipsele de pe parcursul anului 2018 îți activează relațiile sentimentale, relațiile cu prietenii, relațiile familiale și segmentul domestic. Finaluri și începuturi, un amalgam interesant de stări, trăiri, senzații și emoții dificil de explicat în cuvinte. Unii Berbeci pot pune punct unor relatii lungi, in vara. Altii isi revizuiesc si reiinoiesc conditiile, juramintele, angajamentele si isi duc relatia la nivelul urmator.

Alege să privești partea plină a paharului și detașează-te de tot ce te ține în loc și îți obstrucționează progresul. 

Informatii generale despre Berbec in zodiacul European

Verb – „Eu sunt”; Element - Foc; Calitate – Cardinal; Energie – Yang; Guvernatori – Marte Casa astrologicǎ – Casa I; Zi: Marti; Culoare - Roșu; Piatrǎ prețioasǎ – Diamant; Anatomie - Fața și capul;   Semnificație (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Berbec în astrograma natalǎ aratǎ sectorul de viațǎ în care individul își consumǎ cea mai mare parte de energie, unde manifestǎ ...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii