Zodia Berbec

Horoscopul zilei de joi, 20 iunie 2024 pentru Berbec

Ești interesat de filozofie, religie sau discipline spirituale. Se pare ca vei avea cu cine sa dezvolti aceste subiecte, respectiv cu persoane interesante, unele chiar din afara tarii. Culturile si civilizatiile straine pot intra in sfera ta de interes. Te poti gandi la calatorii indepartate, dar deocamdata vor ramane la stadiul de ganduri.

21 Martie - 20 Aprilie

Oracolscopul saptamanii 17 - 23 iunie 2024 pentru zodia Berbec

Berbec - Unexpected Visitors Berbec - Unexpected Visitors

Saptamana asta e plina de lucruri neasteptate – ocolisuri, surprize si schimbari de paradigme. Indiferent cat de detaliate sunt planurile tale si cat de clar crezi ca este drumul pe care te afli, in viata apar momente in care cele mai bune proiecte sunt intarziate de circumstante neprevazute. Desi la prima vedere aceasta intarziere poate fi neplacuta, ea ascunde o surpriza ce te conduce catre o noua aventura. Bucura-te de aceasta schimbare, caci ea face parte dintr-un plan, care e posibil sa nu se potriveasca intocmai cu agenda ta. Relaxeaza-te si renunta la control, caci surprize minunate te asteapta.

Horoscopul saptamanii 17 - 23 iunie 2024 pentru Berbec

În primele zile ale săptămânii este rost de a plăti datorii, facturi, servicii și de a relaționa cu instituții financiare. Evită planurile de investiții și cheltuielile nefondate! Vor interveni planuri de călătorie, planuri de studii sau chiar vei fi nevoit să pleci rapid în locații îndepărtate pentru a rezolva chestiuni profesionale. Tema călătoriilor din varii motive este principală în aceste zile și ar trebui să-i acorzi atenție deosebită. Chiar și o informație aparent banală acum, va deschide căile unei călătorii minunate în viitorul apropiat.

Horoscopul lunii Iunie pentru Berbec

Se conturează schimbări importante în relațiile cu anturajul apropiat. Părerile tale vizavi de unii sunt pertinente, astfel că ar fi bine să-ți asculți vocea interioară și să renunți rapid la cei care îți pun bețe în roate sau la cei pe care îi simți că lasă greul acțiunilor comune numai pe umerii tăi. Vor veni în preajma ta oameni noi, minunați alături de care te vei implica în proiecte de anvergură și pe termen lung. La serviciu se vor debloca multe, iar relațiile colegiale vor deveni destul de bune, însă spre finele lunii, în umbră unii încep să clevetească.

Horoscopul anului 2024 pentru Berbec

Pentru tine, anul 2024 este un an în care, personalitatea ta își continuă procesul de remodelare. Pe Axa zodiacală Berbec-Balanță se formează două eclipse, care îți vor schimba total modul de relaționare cu ceilalți și felul în care te raportezi la evenimentele înconjurătoare.

Sănătatea este vulnerabilă, pe toată durata anului, bine fiind să te îngrijești corespunzător. Relaxarea conștientă, dieta, a desfășura activități recreative și creative – te ajută mult să-ți liniștești sufletul și să-ți ordonezi gândurile.

În Semnul zodiacal Pești se va forma o eclipsă de Lună la jumătatea lunii Septembrie, evidențiind schimbări în culisele profesionale. Drept urmare, este un moment de cotitură în ceea ce privește segmentul socioprofesional. Este vorba despre un final de etapă profesională, mai ales în relațiile cu șefii și în ceea ce privește poziția ta în cadrul unui colectiv de lucru.

Relațiile cu prietenii se redefinesc în perioada Ianuarie – August. De unii prieteni te vei despărți fără echivoc și te vei apropia de alții, care îți vor aduce progres și salturi evolutive importante. Pe de altă parte, este rost de proiecte profesionale de anvergură alături de aceste persoane, ale căror efecte și rezultate se vor vedea și fructifica în timp.

Segmentul domestic și relațiile familiale se vor evidenția destul de zgomotos în ultimele patru luni ale anului. Este vorba despre aspecte patrimoniale, moșteniri și investiții necesare în casă și în rezolvarea unor probleme ale celor dragi.

Relațiile sentimentale intră în scenă la începutul lunii Septembrie. Se preconizează schimbări, reluarea unor secvențe sentimentale vechi și rămase nerezolvate. Copiii vor fi o sursă de situații mai mult sau mai puțin amuzante.

Segmentul financiar se stabilizează într-o anumită măsură începând cu 16 Mai, însă factorul surpriză rămâne pe fundal. Sunt șanse de a obține noi surse venit legate de activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă oficial.

Relațiile cu anturajul apropiat se vor revigora și ele începând cu luna Mai. Se deschide oportunități de a cunoaște oameni noi, de bună calitate, alături de care vei învăța multe și cu care este probabil să călătorești frecvent. 
——— 
Vrei să știi ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii din viață? Vrei să știi ce momente de cotitură există pentru tine în 2024?

🛒 Comandă AICIHOROSCOP PERSONAL 2024

Informatii generale despre Berbec in zodiacul European

Verb – „Eu sunt”; Element - Foc; Calitate – Cardinal; Energie – Yang; Guvernatori – Marte Casa astrologicǎ – Casa I; Zi: Marti; Culoare - Roșu; Piatrǎ prețioasǎ – Diamant; Anatomie - Fața și capul;   Semnificație (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Berbec în astrograma natalǎ aratǎ sectorul de viațǎ în care individul își consumǎ cea mai mare parte de energie, unde manifestǎ ...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii