Zodia Berbec

Horoscopul zilei de miercuri, 19 ianuarie 2022 pentru Berbec

Cauta compania prietenilor cu viziuni cat mai originale, fiindca sunt sanse sa pui la punct planuri indraznete pentru viitor. Axeaza-te pe creativitate, fiindca orice idee ai avea, cu cat este mai nonconformista, cu atat este mai apreciata. Cum dragostea este astazi o tema importanta pentru tine, nu e exclus sa gasesti o solutie iesita din comun de a atrage noi dovezi de afectiune din partea persoanei iubite.

21 Martie - 20 Aprilie

Oracolscopul saptamanii 17 - 23 ianuarie 2022 pentru zodia Berbec

Berbec - Politica Berbec - Politica

Mintea ta tot creeaza scenarii, incercand sa manipuleze situatiile si oamenii din jur pentru a obtine ce isi doreste. Priveste-te cu atentie si observa ce rol joci, caci continuand acest joc doar vei avea de pierdut. Adevaratul succes vine la tine prin ceea ce esti. Aminteste-ti sa fii recunoscator si pastreaza o atitudine de smerenie in fata darurilor pe care Universul ti le aduce. Intentiile tale clare, izvorate din inima, capata acum raspuns, iar tu culegi roadele lor. Viata isi revarsa binecuvantarile asupra ta, prin lucruri tangibile. Lasa deoparte orice iluzie legata de lipsuri.

Horoscopul saptamanii 17 - 23 ianuarie 2022 pentru Berbec

La începutul săptămânii ai succes în treburile gospodărești și în dialogurile cu membrii familiei. Este rost de reuniuni familiale, de vizitare a locurilor natale sau de a sta la povești împreună cu prietenii, cunoștințele, vecinii din copilărie. Evită să te aluneci în emoții mari și detașează-te de trecut! Privește viața ca pe o experiență, ca pe un film, pe parcursul căruia poți lua, din când în când, premii fabuloase. În zilele de 19 și 20 Ianuarie intervin chestiuni amoroase și altele privitoare la copii. Prudență, răbdare și încredere! Sănătatea devine vulnerabilă la finalul săptămânii, de aceea dozează-ți eforturile și odihnește-te.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Berbec

O lună dinamică în plan socio-profesional. Discuții ample cu șefi, cu reprezentanți ai instituțiilor oficiale, un carusel interesant de situații, dar dificil de înțeles la prima vedere. Se recomandă prudență și reține cele discutate la locul de muncă. Unii îți pot contesta poziția în cadrul unui grup de lucru, iar atitudinea șefilor și colegilor, mai ales dacă sunt femei, va lăsa de dorit. Cheltuieli importante. Relațiile cu prietenii se remarcă în a doua parte a lunii, prin discuții interesante, activități plăcute desfășurate în comun, fiind șanse să te împrieteneși cu oameni de bună calitate. Schimbări în plan sentimental, conturându-se un final de etapă. Fii deschis către alte relații și ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem.

Horoscopul anului 2022 pentru Berbec

Atmosfera astrală a anului 2022 pentru tine este una de sărbătoare, deoarece Jupiter, planeta ale cărei influențe directe le primești o dată la doisprezece ani, tranzitează Semnul tău zodiacal în perioadele 11 Mai – 28 Octombrie și apoi din 21 Decembrie dincolo de finalul anului.

Este o perioadă favorabilă finalizării unor etape de viață, renunțării la situații și relații nepotrivite și pentru a rezolva chestiuni personale și profesionale trenante. Totodată, se deschid oportunități de dezvoltare personală de mare anvergură, însă în mod discret.

Sănătatea este vulnerabilă, fiind șanse deosebite de a găsi tratamente noi, deosebite, unele din zona neconvenționalului. De mare folos îți vor fi odihna, atenția la semnalele organismului și folosirea sfaturilor specialiștilor în sănătate.

Relațiile cu ceilalți fluctuează, deoarece personalitatea ta se va modifica profund. Drept consecință vei avea nevoie să te desprinzi de relațiile vechi care funcționează defectuos. Cele mai tensionate sunt relațiile cu anturajul apropiat datorită retrogradării planetei Marte în Semnul zodiacal al Gemenilor în parte a doua a anului.

Relațiile familiale, tot ce ține de casă, de moșteniri și de bunuri patrimoniale vor fi umbrite din 14 Aprilie. Se închid etape de viață privitor la aceste relații și la segmentul domestic. Este un an favorabil curățeniilor generale mari, vânzării de bunuri patrimoniale, rezolvării treburilor domestice vechi și pentru a lămuri neînțelegerile cu membrii familiei și cu neamurile.

Relațiile sentimentale vor fi influențate de relațiile de prietenie, însă accentul va fi pe cele de prietenie și de susținere socio-profesională. Este probabil să apară în preajma ta oameni noi, de bună calitate, oameni de la care vei avea de învățat subiecte interesante și alături de care te vei putea implica în proiecte profesionale pe termen lung.

Relațiile parteneriale sunt dinamice prin discuții importante și activități comune. Este nevoie de prudență, deoarece în lunile de Toamnă sunt probabile conflicte în justiție, conflicte scurte, dar puternice și cu efecte pe termen lung.

Segmentul profesional este atins de raze astrale discrete, astfel că modificările care apar la locul de muncă sunt greu de înțeles și de acceptat uneori. Prima parte a anului este mult mai activă la locul de muncă, iar în a doua parte, situația va fi transparentă și chiar dacă există jocuri de culise, acestea au un rol benefic în viața ta de acum.

Cele patru eclipse ale anului ce se vor construi pe Axa zodiacală Taur-Scorpion influențează pentru tine segmentul financiar. Așadar, se închid și se deschid etape de câștig și folosință a unor bani și bunuri comune cu alții. Surprizele financiare acoperă o gamă largă de situații, de la câștiguri substanțiale, până la pierderi majore fie în bani, fie în bunuri. Vor intra în discuție și partajele specifice unui divorț sau partajele în cazul desprindrii dintr-o afacere.

Cugetarea anului 2022 pentru Berbeci: „Orice greșeală e nefastă, dar acolo unde mai intervine și pasiunea, greșeala e de două ori nefastă.” – Plutarh

Informatii generale despre Berbec in zodiacul European

Verb – „Eu sunt”; Element - Foc; Calitate – Cardinal; Energie – Yang; Guvernatori – Marte Casa astrologicǎ – Casa I; Zi: Marti; Culoare - Roșu; Piatrǎ prețioasǎ – Diamant; Anatomie - Fața și capul;   Semnificație (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Berbec în astrograma natalǎ aratǎ sectorul de viațǎ în care individul își consumǎ cea mai mare parte de energie, unde manifestǎ ...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii