Zodia Berbec

Horoscopul zilei de joi, 22 februarie 2024 pentru Berbec

Relatiile sentimentale sunt tensionate si bine ar fi sa nu fortezi nota. Daca planuiesti actiuni comune cu persoana iubita sau copiii este posibil ca propunerile sa-ti fie zadarnicite. Lasa-i si pe ceilalti sa vina cu idei si respecta-le doleanțele si deciziile. In a doua parte a zilei, rezerva-ti momente pentru un hobby sau pentru un taifas cu prietenii.

21 Martie - 20 Aprilie

Oracolscopul saptamanii 19 - 25 februarie 2024 pentru zodia Berbec

Berbec - Into the Unknown Berbec - Into the Unknown

Viata este o aventura si de multe ori noi oportunitati apar, exact cand te astepti mai putin. Acum este unul din acele momente si ti se “cere” sa ai incredere ca aceasta noua etapa iti va aduce lucruri miraculoase. Doar fii atent pe masura ce descoperi comori valoroase ascunse in necunoscut. E timpul sa te urnesti, fie sa iesi dintr-o relatie toxica, fie sa te indrepti spre ceva care corespunde dorintei tale. Toate conditiile sunt indeplinite, iar Universul este gata sa sprijine mutarea ta. Renunta la scuze si fa-o. Scopul tau in viata este sustinut cu entuziasm.

Horoscopul saptamanii 19 - 25 februarie 2024 pentru Berbec

Segmentul familial și domestic primește impulsuri astrale deosebite, astfel că se prefigurează o perioadă în care se vor îmbunătăți relațiile cu membrii familiei și cu neamurile, iar treburile gospodărești le vei putea desfășura ușor. Ocupă-te pe îndelete de tot ce ține de casă și familie, iar recompensele vor fi pe măsura implicării tale. Apar de asemenea, evenimente interesante în relațiile amoroase si in cele cu copiii. Ar fi bine sa stabilești anumite limite vizavi de cerințele pe care ți le adresează cei dragi. La serviciu este forfotă, fiind probabile situații deosebite.

Horoscopul lunii Februarie pentru Berbec

O lună dinamică în plan socioprofesional. Discuții ample cu șefi, cu reprezentanți ai instituțiilor oficiale, un carusel interesant de situații, dar dificil de înțeles la prima vedere. Se recomandă prudență și reține cele discutate la locul de muncă. Unii îți pot contesta poziția în cadrul unui grup de lucru, iar atitudinea șefilor și colegilor va lăsa de dorit. Relațiile cu prietenii se remarcă în a doua parte a lunii, prin discuții interesante, activități plăcute desfășurate în comun, fiind șanse să te împrietenești cu oameni de bună calitate. Schimbări în plan sentimental, conturându-se un final de etapă.

Horoscopul anului 2024 pentru Berbec

Pentru tine, anul 2024 este un an în care, personalitatea ta își continuă procesul de remodelare. Pe Axa zodiacală Berbec-Balanță se formează două eclipse, care îți vor schimba total modul de relaționare cu ceilalți și felul în care te raportezi la evenimentele înconjurătoare.

Sănătatea este vulnerabilă, pe toată durata anului, bine fiind să te îngrijești corespunzător. Relaxarea conștientă, dieta, a desfășura activități recreative și creative – te ajută mult să-ți liniștești sufletul și să-ți ordonezi gândurile.

În Semnul zodiacal Pești se va forma o eclipsă de Lună la jumătatea lunii Septembrie, evidențiind schimbări în culisele profesionale. Drept urmare, este un moment de cotitură în ceea ce privește segmentul socioprofesional. Este vorba despre un final de etapă profesională, mai ales în relațiile cu șefii și în ceea ce privește poziția ta în cadrul unui colectiv de lucru.

Relațiile cu prietenii se redefinesc în perioada Ianuarie – August. De unii prieteni te vei despărți fără echivoc și te vei apropia de alții, care îți vor aduce progres și salturi evolutive importante. Pe de altă parte, este rost de proiecte profesionale de anvergură alături de aceste persoane, ale căror efecte și rezultate se vor vedea și fructifica în timp.

Segmentul domestic și relațiile familiale se vor evidenția destul de zgomotos în ultimele patru luni ale anului. Este vorba despre aspecte patrimoniale, moșteniri și investiții necesare în casă și în rezolvarea unor probleme ale celor dragi.

Relațiile sentimentale intră în scenă la începutul lunii Septembrie. Se preconizează schimbări, reluarea unor secvențe sentimentale vechi și rămase nerezolvate. Copiii vor fi o sursă de situații mai mult sau mai puțin amuzante.

Segmentul financiar se stabilizează într-o anumită măsură începând cu 16 Mai, însă factorul surpriză rămâne pe fundal. Sunt șanse de a obține noi surse venit legate de activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă oficial.

Relațiile cu anturajul apropiat se vor revigora și ele începând cu luna Mai. Se deschide oportunități de a cunoaște oameni noi, de bună calitate, alături de care vei învăța multe și cu care este probabil să călătorești frecvent. 
——— 
Vrei să știi ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii din viață? Vrei să știi ce momente de cotitură există pentru tine în 2024?

🛒 Comandă AICIHOROSCOP PERSONAL 2024

Informatii generale despre Berbec in zodiacul European

Verb – „Eu sunt”; Element - Foc; Calitate – Cardinal; Energie – Yang; Guvernatori – Marte Casa astrologicǎ – Casa I; Zi: Marti; Culoare - Roșu; Piatrǎ prețioasǎ – Diamant; Anatomie - Fața și capul;   Semnificație (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Berbec în astrograma natalǎ aratǎ sectorul de viațǎ în care individul își consumǎ cea mai mare parte de energie, unde manifestǎ ...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii