Zodia Berbec

Horoscopul zilei de marti, 03 august 2021 pentru Berbec

Luna plasata in Gemeni, in zona comunicarii, iti sustine toate demersurile legate de documente, deplasari, discutii si intalniri. Astazi poti pune cap la cap informatii, poti semna un act oficial sau poti finaliza cu succes niste negocieri. Calatoriile scurte sunt soldate cu beneficii, iar parteneriatele sunt fructuoase.

21 Martie - 20 Aprilie

Oracolscopul saptamanii 02 - 08 august 2021 pentru zodia Berbec

Berbec - Noua viziune Berbec - Noua viziune

Te afli in plin proces de renastere, de transformare la un nivel mai profund al fiintei tale. Toate experientele tale de pana acum, dureroase sau fericite, te-au modelat si te-au ghidat catre cine esti acum. Separarea exista doar in minte, ea fiind obisnuita sa judece ceea ce se intampla in viata ca fiind frumos/urat, putin/mult, bun/rau, etc., in timp ce inima te invata ca esti iubit, in siguranta, parte din tot ceea ce exista. Ai incredere in ceea ce-ti spune intuitia despre sanatatea ta, afacere, relatiile pe care le ai si in special despre ce ai vrea sa stii.

Horoscopul saptamanii 02 - 08 august 2021 pentru Berbec

Întâlniri și discuții cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse personale și profesionale! Se recomandă prudență, deoarece în fundal există tensiuni care îți pot da peste cap planurile propuse pentru fiecare zi a săptămânii. Acasă în familie se animă atmosfera pe 4 și pe 5 August, fiind rost de discuții aprinse și de activități comune cu membrii familiei. Pe de altă parte, se pot avaria instalațiile de apă din spațiul locativ, deci fii prudent și verifică, repară tot ce trebuie. Unii membrii ai familiei îți pot solicita sprijinul în chestiunile lor personale. Finalul săptămânii este favorabil activităților recreative alături de cei dragi. Noutăți sentimentale și în relațiile cu copiii.

Horoscopul lunii August pentru Berbec

Se conturează noi etape amoroase, fie că te afli într-o relație veche, fie apar posibili noi parteneri sau partenere de amor, alături de care vei putea dezvolta relații frumoase pe termen lung. Fii prudent totuși și oferă loc de cinste în viața ta numai acelora care chiar merită. În plan profesional este mult de lucru, însă este bine să depui eforturi serioase, pentru că se deschid oportunități deosebite. O nouă activitate profesională, condiții de muncă mai bune, poate chiar un nou loc de muncă. Acordă atenție și sănătății, întrucât forfota cotidiană te va obosi destul de mult. Sunt posibile consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. Odihnește-te regulat, evită spațiile aglomerate și ține cont de nevoile sufletului și trupului tău. În preajma datei de 22 August se reconfigurează relațiile cu prietenii. De unii este bine să te debarasezi cât mai repede.

Horoscopul anului 2021 pentru Berbec

Atmosfera astrală a anului 2021 te predispune la reorientarea forțelor spre tine și spre interesele tale. În continuare vei fi un exemplu demn de urmat, astfel că vei fi privit și tratat de către ceilalți, ca atare. Totul este să-ți asumi rolul de conducător și de instructor și pentru alții. Însă, urmându-ți visele înr-o manieră cumpătată.

Personalitatea ta se va evidenția puternic în perioada 22 Martie și 14 Aprilie. Vei străluci în peisajul cotidian și vei aduna multe aprecieri din partea celorlalți. Lasă-i și pe cei din jur să-ți cunoască latura frumoasă, cutezătoare și constructivă a personalității tale și astfel, te vei bucura și tu la rândul tău, și de sprijinul celorlalți, și de realizările obținute prin efort personal.

Mentalitatea, comunicarea și relațiile îți vor fi modelate în acest an de energia a trei eclipse care se vor construi pe Axa zodiacală Gemeni-Săgetător, una pe 26 Mai, alta pe 10 Iunie și a treia pe 4 Decembrie. Finaluri și începuturi, plus cristalizarea unei noi filozofii de viață.

Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul anului. Perioada 13 Mai – 29 Iulie va evidenția simptome, afecțiuni clare ce trebuie luate în serios. Totodată, vei simți o mare deschidere mentală și sufletească față de terapiile neconvenționale pentru îmbunătățirea sănătății tale. Șansele de a găsi terapeuți sau tratamente deosebite care să-ți aducă beneficii vor fi frecvente în perioada menționată și ar fi bine să le folosești cu încredere și în mod constant.

Relațiile cu ceilalți sunt accentuate prin discuții aprinse și activități comune, însă se va evidenția și desprinderea de unii apropiați. Este bine să renunți la persoanele care se implică nepermis de mult în treburile tale. O perioadă bună în acest sens este cuprinsă între 5 Martie și 23 Aprilie, mai ales pentru relațiile cu anturjul apropiat.

Relațiile parteneriale sunt active în a doua parte a anului, fiind șanse bune pentru implicare în parteneriate favorabile. Intră în discuție și logodna, căsătoria, însă și separarea, divorțul și renunțarea la colaborările profesionale neprofitabile, mai ales în perioada 15 Septembrie – 30 Octombrie.

Relațile cu prietenii se vor reconfigura definitiv, fiind șanse bune de a te apropia de oameni interesanți, progresiști, alături de care te vei putea implica în proiecte soico-profesionale de mare anvergură. Vor fi proiecte în care îți vei putea folosi forța, creativitatea și talentele înăscute de conducător pentru a sprijini mase mari de oameni sau pentru a ajuta la implementarea unor cauze umanitare nobile.

Segmentul profesional se ve desfășura în nota cunoscută, însă noile direcții profesionale se vor evidenția ceva mai mult pe parcursul acestui an. Este vorba despre direcții profesionale deja trasate pe parcursul anului anterior, iar acum încep, încet, încet să fie vizibile. Dialoguri importante cu șefii, revizuiri la nivel de legislație și de conducere a instituției în care lucrezi, mult de lucru în parte a doua a anului mai ales. Se reconfigurează și relațiile cu persoanele care te sprijină în mediul profesional, astfel că vor apărea în preajma ta oameni de o mare forță și capacitate intelecutală care te vor ajuta să te reinventezi și personal, și profesional.

Financiar este un an cu multe răscoliri, practic finalizându-se etape de viață demarate acum opt-nouă-șaisprezece-optsprezece ani. Asta înseamnă că ți se vor schima sursele de venit, fie în urma implicării în colaborări profesionale noi, fie datorită schimbării regimului muncii de la actualul loc de muncă. Perioadă foarte delicată din perspectiva financiară este cuprinsă între 6 Ianuarie și 4 Martie. Surprize financiare și profesionale de proporții uriașe. Una din cele patru eclipse ale anului se va construi pe Semnul zodiacal al Taurului, pe 19 Noiembrie, anunțând un final, nu prea clar, legat de veniturile pe care le obții de la un loc de muncă.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: învață în permanență din toate, bucură-te de cei din jurul tău, tratează-i pe ceilalți așa cum vrei ca aceștia să te trateze pe tine, alege ce îți place cu adevărat să faci și asumă-ți ce îți place și ce alegi, sprijină-i pe ceilalți atât cât trebuie.

Cugetarea anului 2021 pentru Berbeci: „Un lucru nu poate fi măreț dacă nu este adevărat.” – G.E.Lessing

Informatii generale despre Berbec in zodiacul European

Verb – „Eu sunt”; Element - Foc; Calitate – Cardinal; Energie – Yang; Guvernatori – Marte Casa astrologicǎ – Casa I; Zi: Marti; Culoare - Roșu; Piatrǎ prețioasǎ – Diamant; Anatomie - Fața și capul;   Semnificație (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Berbec în astrograma natalǎ aratǎ sectorul de viațǎ în care individul își consumǎ cea mai mare parte de energie, unde manifestǎ ...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii