Zodia Berbec

Horoscopul zilei de vineri, 02 decembrie 2022 pentru Berbec

Starile tale de spirit se pot modifica de la o ora la alta, pentru ca influentele astrale vin catre tine puternic. Recomandabil este sa te ocupi mai mult de treburile tale si sa eviti implicarea in ale altora. Incepe o dieta, mergi la un salon de infrumusetare si intretinere corporala sau hoinareste prin magazine pentru a-ti imbogati garderoba. Relatiile cu cei apropiati sunt conflictuale si in orice moment se pot strica.

21 Martie - 20 Aprilie

Oracolscopul saptamanii 28 noiembrie - 04 decembrie 2022 pentru zodia Berbec

Berbec - Lenea Berbec - Lenea

Ar fi de dorit ca in aceasta saptamana sa nu lasi starea de lene sa puna stapanire pe tine, caci ea nu este altceva decat o lipsa de energie, care te tine intr-o stare de amorteala. Chiar daca esti in momentul in care te relaxezi dupa o perioada mai agitata si ai senzatia ca apele s-au linistit, e timpul sa te pregatesti de o noua aventura. Ai de experimentat o multime de lucruri noi, care iti vor aduce implinire, succes, vitalitate si energie.  In fiecare clipa ai la indemana o multime de posibilitati pentru a-ti manifesta dorintele inimii.

Horoscopul saptamanii 28 noiembrie - 04 decembrie 2022 pentru Berbec

Este clar că în relațiile de prietenie se finalizează un capitol important. Asta înseamnă că vei renunța la unii sau îți vei schimba radical atitudinea față de ei. Concluziile privitoare la segmentul prietenilor și susținătorilor din segmentul socio-profesional te vor anima să-ți redefinești conceptul de prietenie, orientându-te totodată spre alte persoane de o mai bună calitate. Final de proiecte profesionale. Ai nevoie de odihnă, pentru că sănătatea este vulnerabilă. A doua parte a săptămânii îți aduce informații secrete referitoare la segmentul socio-profesional.

Horoscopul lunii Decembrie pentru Berbec

O perioadă excelentă pentru călătorii îndepărtate, studii, apropiere de domeniile filozofice, dialoguri cu oameni  erudiți. Trasează planuri noi, remodelează-ți mentalitatea și fii deschis la tot ce vine înspre tine. Chiar dacă, uneori, gândirea și comunicarea sunt viciate, tot vei valorifica cele aflate și vei reuși să-ți stabilizezi activitățile personale și profesionale. Este posibil să fii nevoit să te implici în diverse cursuri de perfecționare sau tu la rândul tău să-i instruiești pe alții. Ești bine susținut și văzut de către șefi, însă relațiile colegiale și ambientul profesional lasă de dorit. Se recomandă prudență la locul de muncă, deoarece există riscul apariției unor animozități pe termen lung. Se deschide o nouă etapă profesională. Sănătatea este vulnerabilă și chiar ai nevoie de odihnă regulată sau chiar de îngrijiri de specialitate.

Horoscopul anului 2022 pentru Berbec

Atmosfera astrală a anului 2022 pentru tine este una de sărbătoare, deoarece Jupiter, planeta ale cărei influențe directe le primești o dată la doisprezece ani, tranzitează Semnul tău zodiacal în perioadele 11 Mai – 28 Octombrie și apoi din 21 Decembrie dincolo de finalul anului.

Este o perioadă favorabilă finalizării unor etape de viață, renunțării la situații și relații nepotrivite și pentru a rezolva chestiuni personale și profesionale trenante. Totodată, se deschid oportunități de dezvoltare personală de mare anvergură, însă în mod discret.

Sănătatea este vulnerabilă, fiind șanse deosebite de a găsi tratamente noi, deosebite, unele din zona neconvenționalului. De mare folos îți vor fi odihna, atenția la semnalele organismului și folosirea sfaturilor specialiștilor în sănătate.

Relațiile cu ceilalți fluctuează, deoarece personalitatea ta se va modifica profund. Drept consecință vei avea nevoie să te desprinzi de relațiile vechi care funcționează defectuos. Cele mai tensionate sunt relațiile cu anturajul apropiat datorită retrogradării planetei Marte în Semnul zodiacal al Gemenilor în parte a doua a anului.

Relațiile familiale, tot ce ține de casă, de moșteniri și de bunuri patrimoniale vor fi umbrite din 14 Aprilie. Se închid etape de viață privitor la aceste relații și la segmentul domestic. Este un an favorabil curățeniilor generale mari, vânzării de bunuri patrimoniale, rezolvării treburilor domestice vechi și pentru a lămuri neînțelegerile cu membrii familiei și cu neamurile.

Relațiile sentimentale vor fi influențate de relațiile de prietenie, însă accentul va fi pe cele de prietenie și de susținere socio-profesională. Este probabil să apară în preajma ta oameni noi, de bună calitate, oameni de la care vei avea de învățat subiecte interesante și alături de care te vei putea implica în proiecte profesionale pe termen lung.

Relațiile parteneriale sunt dinamice prin discuții importante și activități comune. Este nevoie de prudență, deoarece în lunile de Toamnă sunt probabile conflicte în justiție, conflicte scurte, dar puternice și cu efecte pe termen lung.

Segmentul profesional este atins de raze astrale discrete, astfel că modificările care apar la locul de muncă sunt greu de înțeles și de acceptat uneori. Prima parte a anului este mult mai activă la locul de muncă, iar în a doua parte, situația va fi transparentă și chiar dacă există jocuri de culise, acestea au un rol benefic în viața ta de acum.

Cele patru eclipse ale anului ce se vor construi pe Axa zodiacală Taur-Scorpion influențează pentru tine segmentul financiar. Așadar, se închid și se deschid etape de câștig și folosință a unor bani și bunuri comune cu alții. Surprizele financiare acoperă o gamă largă de situații, de la câștiguri substanțiale, până la pierderi majore fie în bani, fie în bunuri. Vor intra în discuție și partajele specifice unui divorț sau partajele în cazul desprindrii dintr-o afacere.

Cugetarea anului 2022 pentru Berbeci: „Orice greșeală e nefastă, dar acolo unde mai intervine și pasiunea, greșeala e de două ori nefastă.” – Plutarh

Informatii generale despre Berbec in zodiacul European

Verb – „Eu sunt”; Element - Foc; Calitate – Cardinal; Energie – Yang; Guvernatori – Marte Casa astrologicǎ – Casa I; Zi: Marti; Culoare - Roșu; Piatrǎ prețioasǎ – Diamant; Anatomie - Fața și capul;   Semnificație (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Berbec în astrograma natalǎ aratǎ sectorul de viațǎ în care individul își consumǎ cea mai mare parte de energie, unde manifestǎ ...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii