Zodia Berbec

Horoscopul zilei de sambata, 26 septembrie 2020 pentru Berbec

Prietenii sunt tema principala de la finalul acestei saptamani. Intalnirile si dialogurile cu acestia vor fi de bun augur. Esti o companie placuta, te simti bine, insa ceilalti nu vad cu ochi buni starea sau situatia ta sociala. Bine este sa fii circumspect la tot ce vine din partea așa-ziselor persoane protectoare sau prietenoase, deoarece sunt doar aparențe.

21 Martie - 20 Aprilie

Oracolscopul saptamanii 21 - 27 septembrie 2020 pentru zodia Berbec

Berbec - Noua viziune Berbec - Noua viziune

Este un moment in care poti vedea dincolo de limite, dintr-o fiinta umana obisnuita transformandu-te in una transcendenta. Sentimentul de separare se dizolva cand accepti ca esti mult mai mult decat corpul si mintea ta. Deschide-te catre existenta suprema si aceasta va incepe sa curga prin tine aducandu-ti daruri neasteptate. Fii atent la semne, la ce mesaje iti transmite corpul tau si ai incredere in ceea ce primesti. Energia cristalelor te poate ajuta aducandu-ti mai multa claritate in aceasta perioada.

Horoscopul saptamanii 21 - 27 septembrie 2020 pentru Berbec

Săptămână importantă în plan profesional, deoarece apar modificări salariale. Vei fi nevoit să achiți facturi, taxe sau să te implici în relații cu instituții financiare. Sunt șanse de negociere favorabilă în tot ce ține de bani și bunuri comune cu alții. Recomandabil este verifici toate documentele cu care ai de-a face și să te informezi corect și la timp cu privire la tot ce ține de bani și bunuri comune cu alții. Relațiile cu străinătatea se evidențiază prin călătorii sau prin dialogurile cu persoane străine. Posibilă implicare în cursuri de lungă durată sau la distanță. La serviciu ești în vizorul șefilor. Prietenii te vor invita la reuniuni socio-profesionale importante.

Horoscopul lunii Septembrie pentru Berbec

Berbecilor le este pusa rabdarea la incercare, mai ales din 10 septembrie, cand Marte va retrograda in semnul lor si va aduce incetinire, blocaje si prin urmare furie, nerabdare si inhibitii. De fapt, Marte retrograd este o ocazie de a-si revizui atutudinea, de a-si corecta deciziile si de a intelege care sunt cauzele reale ale unor blocaje in viata lor. Cu rabdare si intelepciune, Berbecii vor putea imbunatati multe aspecte in viata lor, plecand de la ei insisi si atitudinea lor, pregatindu-se astfel pentru salturi si schimbari atat in plan relational cat si profesional. Incepe sa li se reveleze ce au de facut in continuare, dar nu pot grabi pasul, nu e un timp al actiunilor de inceput de drum, ci e o perioada de intelegere, analiza si clarificare. 

Revin in discutie teme vechi, tensiuni existente in relatia de cuplu sau in cadrul colaborarilor acestor nativi, pentru a fi rezolvate. Vor exista discutii multe si negocieri, asadar se vor afla des la masa tratativelor, mai cu voie, mai fara voie. Au de invatat sa asculte si punctul de vedere al celuilalt, sa coopereze si sa fie dispusi sa renunte la ceva.

In plan financiar si profesional, au sansa sa culeaga roade frumoase. O idee mai veche se poate materializa cu success, un proiect prinde contur, obtin profit sau beneficii din munca si eforturile proprii, se bucura de recunoastere si aprecieri.

Sanatatea devine prioritara, unii nativi descopera remedii sau solutii eficiente pentru a-si imbunatati sanatatea si vitalitatea.

 

Horoscopul anului 2020 pentru Berbec

Un foarte important an este acest 2020, deoarece deschide o nouă decadă, o etapă cu totul și cu totul deosebită. Te vei simți mult mai inspirat și puternic, devenind un model de viață pentru toți ceilalți reprezentanți ai Zodiacului. Personalitatea ta se va remarca într-un fel care va atrage mulți admiratori, dar și multe provocări. Chiar dacă, retușurile necesare evoluției tale pe toate segmentele vieții se vor face într-un ritm lent uneori, alteori mai rapid și dureros pe alocuri, vei reuși să depășești cu bine orice situație ivită. O perioadă controversată se conturează între 29 Iunie și finalul anului.

Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul anului, de aceea este bine să-ți dozezi eforturile și mai ales să te îngrijești corespunzător.  

Eclipsele din acest an vor evidenția segmentele relațional, familial, domestic și cel profesional. Însă, de departe cele mai provocatoare situații vor fi pe segmentul familial și pe cel al relațiilor cu stăinătatea.

Relațiile familiale, cele cu neamurile, segmentul domestic, situațiile din locurile natale vor avea un impact deosebit asupra ta, datorită a două eclipse care se vor produce pe Semnul Racului, una în Ianuarie, o eclipsă parțială de Lună și următoarea în Iunie, o eclipsă inelară de Soare. Deci, începutul și mijlocul anului lămuresc chestiuni familiale, ajută la rezolvarea unor situații trenante, închid și deschid etape. Foarte probabil să fii nevoit să iei decizii cu efecte pe termen lung, în ceea ce privește bunurile patrimoniale și relațiile cu membri familiei.

În segmentul socio-profesional continuă forfota și pe parcursul acestui an, însă se vor trasa tușe finale. Se vor închide etapele unui capitol, etape începute acum mulți ani, respectiv șapte, paisprezece, douăzeci și opt-douăzeci și nouă de ani. Se pune punct unor situații ambigui, situații care au fost fundamentate prost sau care deja sunt depășite. Răsturnările de situație pot fi spectaculoase și dificil de înțeles. Abia după ce va trece acest an și poate încă alții vei înțelege pe deplin ceea ce s-a petrecut, de fapt și de drept, pe tot ce a ținut de poziția ta socială, profesională, de imaginea ta în ochii celorlalți, de statutul tău social în general. Perioade care îți vor arăta clar anumite chestiuni profesionale ce au nevoie de îmbunătățiri sau renunțări sunt 17 Februarie – 30 Martie și 1 – 10 Iulie. Mai ales în a doua perioadă menționată, se va forma o eclipsă parțială de Lună în Semnul Capricornului, eclipsă ale cărei influențe te vor ajuta să finalizezi cu brio o etapă profesională, să-ți modifici atitudinea față de segmentul profesional în care activezi, antrenând totodată și reformularea unor relații socio-profesionale.

Financiar, este un an care aduce cheltuieli mari, însă primești suficient, astfel încât să te descurci onorabil cu toate.  De asemenea, sursele de venit se pot modifica când și cum cu gândul nu gândești.

Relațiile cu străinătatea sunt influențate de formarea a două eclipse pe Semnul Săgetătorului, respectiv la începutul lunii Iunie, o eclipsă parțială de Lună și la mijlocul lunii Decembrie, o eclipsă totală de Soare. Un final și un început, relații și situații care se finalizează, altele care abia se înfiripă încet, încet, dar sigur și discret. Ele vor avea legătură cu situațiile profesionale, astfel că ceea ce se petrece în plan socio-profesional va avea repercusiuni în planul relațiiilor cu străinătatea, dar si asupra filozofiei tale de viață.

Călătoriile și studiile sunt susținute de energia anului, însă toate vor avea un scop clar definit, personal sau profesional, cu efecte pe termen lung.

Relațiile sentimentale se vor desfășura în nota cunoscută, însă apar influențe puternice dinspre prieteni. Ceea ce se petrece în segmentul profesional și în cel al prietenilor îți bulversează relațiile personale, amoroase, relațiile cu copiii și ritmul vieții cotidiene.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: fiind începutul unui deceniu, începutul unei etape noi de viață este bine să-ți folosești expriența personală și profesională acumulată, să te pregătești pentru noi provocări, să îți controlezi reacțiile și să fii mai înțelegător cu ceilalți. Vei fi un instructor, un profesor, poate chiar un mentor pentru unii, de aceea ia acest rol în serios și depune toate eforturile pentru a deveni un adevărat far pentru cei din jur. Recompensele vor fi pe măsură!

Cugetarea anului 2020 pentru Berbeci: „Nu te închina în fața trecutului, nu te întrista în privința viitorului, nu te lăsa pradă gândurilor neliniștitoare! Când vine momentul potrivit – acționează!” – Sun Tzu

Informatii generale despre Berbec in zodiacul European

Verb – „Eu sunt”; Element - Foc; Calitate – Cardinal; Energie – Yang; Guvernatori – Marte Casa astrologicǎ – Casa I; Zi: Marti; Culoare - Roșu; Piatrǎ prețioasǎ – Diamant; Anatomie - Fața și capul;   Semnificație (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Berbec în astrograma natalǎ aratǎ sectorul de viațǎ în care individul își consumǎ cea mai mare parte de energie, unde manifestǎ ...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii