Zodia Pesti

Horoscopul zilei de marti, 25 septembrie 2018 pentru Pesti

Acum ca esti mult mai motivat sa depui efort pentru a obtine si o recunostere materiala a implicarii tale in diverse proiecte, poti fi placut surprins de o oferta salariala mai buna, sau, din contra, te poti decide ca este timpul sa-ti reconsideri strategia financiara si modul de a-ti pune in valoare abilitatile personale. Incearca sa mentii totusi o abordare cat mai realista a situatiei.

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 24 - 30 septembrie 2018 pentru zodia Pesti

Pesti - Existenta Pesti - Existenta

In saptamana care urmeaza, e posibil sa traiesti o profunda stare interioara de relaxare si acceptare. Linistea si armonia te inconjoara si ai sentimentul deplin ca te afli “acasa”, in inima ta. Pe de alta parte, daca simti ca lumea exterioara te pune la incercare, e timpul sa iei o pauza. Alege sa te bucuri de natura, sa inspiri aerul proaspat si sa te incarci de la energia pamantului. Esti o piesa importanta din Univers, iar constientizarea acestui lucru iti reaminteste ca esti o fiinta puternica, implinita, plina de iubire.

Horoscopul saptamanii 24 - 30 septembrie 2018 pentru Pesti

Capitolul financiar va cunoaşte o nouă etapă, în care s-ar putea să obții venituri dintr-un alt loc de muncă. Sunt șanse de îmbunătățire financiară, însă este nevoie de răbdare. Poţi primi cadouri şi recompense neaşteptate, care îţi vor încânta sufletul şi de care te vei folosi multă vreme de acum încolo. Tentaţia cumpărăturilor va fi la cote înalte, dar se recomandă prudenţă, pentru că norocul la bani fluctuează. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt surprinzătoare, deosebite și oricând pot lua turnuri nebănuite. Fii prudent în vorbe și gesturi! Unele relații se pot destrăma fără rost. Mentalul este suprasolicitat și de aici sunt șanse să obosești sau chiar să declanșezi probleme de sănătate deosebite, punctate cu note ciudate. Odihnește-te acasă, alături de cei dragi.

Horoscopul lunii Septembrie pentru Pesti

Relațiile parteneriale sunt bulversante. Este posibil, pe de o parte, să rupi înțelegerile vechi, însă pe de altă parte se vor contura alte colaborări pe cel puțin un an de zile de acum încolo. Factorul surpriză este prezent. Fii deschis la schimbări, dar analizează pe îndelete tot ce se petrece în jurul tău. Rudele sau prietenii apropiați îți sunt alături, însă după 9 ale lunii sunt posibile discuții aprinse și chiar declanșarea unor conflicte pe termen lung. Fii prudent și alege-ți cu grijă vorbele și gesturile! Unii te vor provoca pe teme banale și de aici se poate ajunge chiar la procese în justiție. Atât rudele, partenerul de viață, cât și colaboratorii te vor sprijini financiar sau îți vor înlesni achitarea unor datorii. Totuși, rezumă-te la strictul necesar și nu te avânta în investiții pe termen lung. Sănătatea se îmbunătățește cumva, dar problemele de fond vor rămâne. Îngrijește-te în continuare și ține cont de sfaturile specialiștilor în sănătate.

Horoscopul anului 2018 pentru Pesti

Pesti isi schimba viziunea, mintea, viata.

De-a lungul acestui an se conturează schimbări în felul tău de a fi și de te raporta la ceilalți, schimbări vizibile și nu foarte ușor de acceptat de către ceilalți.

Între 18 Aprilie și 27 Septembrie poți simți un soi de relaxare, o înțelegere și acceptare necondiționate a tot ce există în preajma ta, aspecte ce îți vor oferi o aură de mister și înțelepciune. Folosește energia perioadei pentru a te gândi pe îndelete la planurile tale de viitor și implică-te în activități culturale.

Eclipsele ce se vor construi de-a lungul acestui an pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți oferă efecte pe segmentele muncii, al sănătății și al relațiilor sentimentale. Schimbări profesionale de anvergură, unele de neînțeles la prima vedere. La momentul potrivit ți se vor revela toate, deci ai răbdare și adaptează-te evenimentelor înconjurătoare.

Financiar, se incheie o perioada lunga de instabilitate si se instleaza una cu mai multa liniste, coerenta si chiar usurinta.

Relațiile sentimentale se vor revigora mai ales în a doua parte a anului, fiind șanse să te îndrăgostești sau să te ocupi ceva mai mult de copii. Implicare în activități de genul hobby.

În perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, Uranus va tranzita Semnul Taurului, dinamizându-ți segmentul relațiilor cu anturajul apropiat. Relații noi interesante, originale, progresiste.    

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii