Zodia Pesti

Horoscopul zilei de duminica, 09 mai 2021 pentru Pesti

Sambata se intrezaresc cheltuieli necesare traiului zilnic. Temerile legate de bugetul disponibil pot lua amploare, dar numai daca le acorzi tu importanta. Selecteaza-ti prioritatile si rezuma-te la strictul necesar. Duminica se intrezaresc intalniri si dialoguri deosebite cu persoanele din anturajul apropiat. Iti sunt favorizate discutiile pe teme profesionale și călătoriile scurte.

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 03 - 09 mai 2021 pentru zodia Pesti

Pesti - Stuck in the Mud Pesti - Stuck in the Mud

Blocajul pe care il simti poat fi cauza incapatanarii tale de a obtine cu orice pret ceea ce iti doresti. Admite ca unele din actiunile intreprinse intr-o directie s-au dovedit a nu fi cele mai inspirate, si fa o alegere. A sta blocat intr-o situatie nu duce nicaieri, ia-ti timp si observa detasat punctul in care te afli, curata-te de noroiul in care ai stat si mergi mai departe. Priveste cu iubire toate greselile, neintelegerile si persoanele din trecut, inclusiv pe tine si centreaza-te in inima si in adevarul tau interior.

Horoscopul saptamanii 03 - 09 mai 2021 pentru Pesti

Indiferent ce ai face, în sufletul tău există o mare dorință de interiorizare și de visare cu ochii deschiși. De asemenea, se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Îngrijește-ți sănătatea, planifică-ți riguros activitățile și acceptă sprijinul celor dragi și de încredere. Este o perioadă de mari transformări interioare, astfel că este dificil să fii foarte prezent și implicat în activități comune cu alții. Joi și vineri sunt șanse să primești bani, cadouri sau favoruri dinspre locul de muncă. Însă, totodată vor veni și informații prețioase vizavi de regimul muncii și al salarizării.

Horoscopul lunii Mai pentru Pesti

Foarte animate sunt relațiile cu prietenii și rudele apropiate în prima parte a lunii. Cu toate că sunt posibile și discuții zgomotoase este un bun prilej de a afla informații noi și de a înțelege clar cine îți este cu adevărat loial și cine doar profită de pe urma ta. Renunță fără menajamente la oamenii pe care nu-i mai simți pe lungimea ta de undă. Vor veni alții în preajma ta care îți vor fi cu adevărat sprijin pe termen lung. Relațiile cu ceilalți, în general, se îmbunătățesc după 14 Mai, începând o perioadă bună pentru a găsi soluții viabile atât pentru relația cu partenerul de viață, cât și pentru colaborări. Ai toate dovezile necesare pentru a te desprinde de partenerii nepotriviți pe care i-ai susținut multă vreme. Încă nu este momentul pentru a te implica în relații noi, dar adună informații și gândește-te pe îndelete. În preajma datei de 26 Mai, imaginea ta publică și statutul socio-profesional sunt vulnerabile, de aceea fii prudent și controlează-ți reacțiile, vorbele, gesturile. 

 

 

Horoscopul anului 2021 pentru Pesti

Un an minunat pentru tine, deoarece sunt șanse de schimbare profundă și benefică. Vei fi remarcat în peisajul cotidian, datorită manierelor fermecătoare prin care se va exprima personalitatea ta. De mare folos îți sunt apropierea de domeniile artistice, chiar studiul uneia dintre ele, îngrijirea unui animal de companie și practicarea, constantă, a unui hobby.

O perioadă foarte interesantă, care va anunța debutul unei noi etape de viață va fi cuprinsă între lunile Mai și Iulie. De aceea, este bine să notezi într-un jurnal personal ceea ce gândești, ce îți dorești, să trasezi noi planuri personale și profesionale sau, pur și simplu, să scrii cum vrei să fie viața ta de acum încolo. Consemnarea lor ajută la materializarea oircărui vis, oricât ar părea de năstrușnic sau de neatins.

Sănătatea este foarte vulnerabilă, astfel că sunt probabile perioade de odihnă în care să te și îngrijești cu ajutorul unor specialiști. Poți îmbina cu succes terapiile clasice cu terapiile neconvenționale, însă numai sub îndrumarea unor terapeuți specializați.

Studiile și călătoriile sunt bine susținute din astral, astfel că de-a lungul întregului an te poți implica în diverse forme de învățare. Îți vor fi utile atât în plan personal, cât și în plan profesional. De asemenea, călătoriile pe distanțe scurte mai ales, te ajută să revezi oameni dragi, locuri frumoase, dar să-ți și rezolvi chestiuni personale sau profesionale.

Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte dinamice în prima parte a anului. Surprizele din partea acestor persoane pot fi de mari proporții și unele chiar neplăcute. Te vei desprinde din unele relații, cu mare dificultate, însă, forțat de împrejurări va trebui să fii realist și să decizi în favoarea ta. Pe de altă parte, se vor vehicula în preajma ta informații diverse, care mai mai de care mai spectaculoase, fie pe teme de larg interes, fie legate de rude, prieteni, oameni dragi. Este bine să selectezi totul și să eviți supraîncărcarea nervoasă.

Una din eclipsele acestui an se va construi pe Semnul zodiacal al Taurului în ziua de 19 Noiembrie, marcând un final, mai mult sau mai puțin clar, atât în privința relațiilor cu semenii apropiați, cât și în privința unor călătorii și secvențe de învățare-evaluare.

Celelalte trei eclipse ale anului se vor construi pe Axa Săgetător-Gemeni, în zilele de 26 Mai, 10 Iunie și 4 Decembrie. Influențele lor vor fi vizibile în segmentul domestic și în cel profesional.

Așadar, relațiile familiale și segmentul domestic este răscolit de influențele astrale, fiind probabile discuții importante cu membrii familiei și cu neamurile, vânzarea-achiziționarea de bunuri patrimoniale, treburi gospodărești de anvergură, lămurirea și rezolvarea unor conflicte mai vechi.

Pe de altă parte, ceea ce se petrece în mediul familial și domestic va avea repercusiuni în mediul profesional și invers. Este forfortă și la serviciu, mai ales în relațiile cu șefii și în relațiile cu autoritățile, evidențiindu-se în acest an finaluri ale unor etape de lucru și colaborare pe teme profesionale. Se vor petrece schimbări la vârful instituției în care lucrezi, însă întregul domeniu profesional va fi supus transformărilor legislative.

În culisele profesionale se fac și se desfac situații, se dezbat în mare taină, noi direcții profesionale. Este dificil să înțelegi ceea ce se petrece în câmpul muncii, dincolo de aparențele cotidiene, însă vei simți că există adieri clare ale unor vremuri noi.

Totodată, se țes conflicte ascunse la locul de muncă și bine ar fi să ții cont de ele. Neplăcerile pornesc atât de sublaterni, cât și de la colegi. Tumultul din zona profesională te va obosi și suprasolicita nervos, așa încât chiar trebuie să-ți dozezi eforturile și să te ocupi serios de tine și de nevoile tale reale.

Câștigurile financiare vor fi medii, însă suficiente încât să-ți rezolvi treburile cotidiene, să-ți achiți facturile, datoriile, ba pe deasupra să-ți și satisfaci și niscai mofturi.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: fii fermecător în orice împrejurare și ajută-ți semeni în mod echilibrat; evită autovictimizarea și autosacrificiul; bucură-te de ce ai și folosește cu măsură și respect.

Cugetarea anului 2021 pentru Pești: „Forța discursului constă în a exprima multe în cuvinte puține.” - Plutarh

 

 

 

 

 

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii