Zodia Pesti

Horoscopul zilei de luni, 27 mai 2024 pentru Pesti

Saptamana debuteaza alaturi de prieteni. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante, chiar daca unele informatii par alarmante. Pe de alta parte nu lua de bun chiar tot ce auzi. Un protector important iti poate face reprosuri întemeiate. Ia aminte la ce ti se spune si urmează sfaturile. In dupa-amaiza zilei invita-i pe cei dragi la o sueta agreabila.

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 27 mai - 02 iunie 2024 pentru zodia Pesti

Pesti - Dragon’s Lair Pesti - Dragon’s Lair

Tot primesti semnale de averizare, si ar fi bine sa le iei in seama, caci e posibil sa te trezesti intr-o situatie similara cu o alta din trecut. Tentatia si intriga sunt in jurul tau, dar e de dorit sa eviti aceasta confruntare, sansele de castig nefiind de partea ta. In acesta perioada iti poti ridica vibratia fiind generos, daruind celorlalti in loc sa ramai temator si sa refuzi sa impati cu cei din jur. Secretul generozitatii sta in a darui cu usurinta fara a astepta ceva in schimb. Cu cat iti golesti cupa pentru a o imparti cu ceilalti, cu atat mai repede aceasta se va umple cu tot ce iti este necesar.

Horoscopul saptamanii 27 mai - 02 iunie 2024 pentru Pesti

Primele zile ale săptămânii sunt favorabile odihnei, discreției, discuțiilor de taină cu cineva drag și de încredere, meditațiilor în locuri sfinte. Energia vitală este la cote joase, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile. Ar fi bine să-ți iei câteva zile libere și să stai mai mult în natură. Revelațiile obținute datorită contextului astral din aceste zile îți vor oferi explicații clare vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Ar fi bine să notezi într-un jurnal ceea ce gândești acum.

Horoscopul lunii Mai pentru Pesti

Răscoliri financiare majore de-a lungul acestei luni. Fii prudent și cheltuiește cu atenție, evitând investițiile nefondate și obținerea de câștiguri frauduloase. Relațiile cu anturajul apropiat sunt surprinzătoare. Este posibil să te desprinzi de unii apropiați, să renunți la planurile comune cu aceste persoane sau să te apropii de unii de care nici nu vroiai să auzi până de curând. Este vremea să-ți alegi cu grijă anturajul. Păstrează alături numai acele persoane care s-au dovedit sincere și pe aceeași lungime de undă cu tine. Călătoriile pe distanțe scurte.

Horoscopul anului 2024 pentru Pesti

De-a lungul anului 2024 vei continua procesul de transformare personală, însă de această dată te vei simți mai bine. Asta deoarece, deja te-ai obișnuit cu noile direcții de viață și activitate care au demarat în anul anterior și care continuă pe câțiva ani de acum încolo.

Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ai nevoie de odihnă, îngrijiri de specialitate și chiar sfaturi pertinente. Terapiile neconvenționale, odihna conștientă, plimbările în aer liber și compania oamenilor dragi și de încredere îți sunt de mare folos.

Eclipsele care se formează pe Axa zodiacală Berbec-Balanță îți oferă influențe în segmentul financiar. Începe o nouă etapă de câștig din munca proprie, fie pentru că apar modificări profesionale care atrag și modificări salariale, fie că te orientezi spre un alt loc de muncă care îți aduce mai mulți bani. În ceea ce privește banii și bunurile comune cu alții se încheie o etapă de câștig, folosință și/ sau administrare împreună cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii.

În Semnul zodiacal Pești se formează o eclipsă pe 18 Septembrie ale cărei influențe te vor impulsiona să finalizezi unele relații și unele situații în care te afli. Este un moment de interiorizare și de orientare a eforturilor doar spre propria ta ființă și spre treburile tale personale.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt foarte dinamice în prima parte a anului, iar surprizele pot fi la ordinea zilei. Este posibil să călătorești sau să studiezi împreună cu aceste persoane. De asemenea, călătoriile și studiile abordate în acest an îți vor fi de mare folos pe termen lung, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Se evidențiază în acest an și segmentul domestic plus relațiile cu membrii familiei, începând cu a doua parte a anului. Se deschide o etapă nouă în care vor apărea schimbări în spațiul locativ și în relațiile familiale. Este rost de renovări, reparații și îmbunătățiri în mediul domestic, achiziționarea unei case noi, a unui teren sau a unor bunuri patrimoniale de mare valoare și utilizabile pe termen îndelungat. 
——— 
Vrei să știi ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii din viață? Vrei să știi ce momente de cotitură există pentru tine în 2024?

🛒 Comandă AICIHOROSCOP PERSONAL 2024

 

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii