Zodia Pesti

Horoscopul zilei de marti, 21 mai 2019 pentru Pesti

Ziua iti aduce relatii bune cu prietenii, dar si cu persoanele din segmentul profesional. Poti afla informatii utile in varii domenii de viata. Mai ales pentru a-ti imbunatati competentele la serviciu este recomandat sa asculti si sa retii atent ceea ce iti spun ceilalti. Unele teme de discutie te pot ingrijora, pentru ca presupun mai departe sa faci eforturi serioase in sensul lucrului cu tine insuti. 

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 20 - 26 mai 2019 pentru zodia Pesti

Pesti - Vinovatia Pesti - Vinovatia

Vinovatia pare sa fi pus stapanire pe tine, in ultima vreme. Fie te simti vinovat fata de cineva, fie crezi ca nu ai facut destul intr-o anumita situatie, fie ai senzatia ca nu esti acolo unde „ar fi trebuit” sa fii. Daca te recunosti in acest scenariu, a venit momentul sa te desprinzi de suferinta, sa te eliberezi de emotiile distructive, sa te uiti ce poti invata din intregul context si ce alegeri poti face din punctul in care te afli. Intelepciunea consta in a folosi ceea ce ai la indemana, nu in a regreta ce (nu) ai facut, ori in a-ti dori altceva decat ai. Nu poti schimba nimic in trecut, dar poti schimba ceva in prezent, incepand cu unghiul din care privesti. Esti in regula asa cum esti si ai dreptul sa si gresesti, in timp ce evoluezi.

Horoscopul saptamanii 20 - 26 mai 2019 pentru Pesti

Ești înconjurat de prieteni în prima parte a săptămânii. Pe de altă parte vei fi solocitat și de către persoanele din segmentul profesional, mai ales de către șefi. Întâlniri, discuții, proiecte comune pe termen lung. Unii te susțin sincer și chiar pe termen lung. Totul este să nu confunzi relațiile între ele, în mod special o relație de iubire cu una de prietenie și invers. Deocamdată în aceste zile este vorba numai despre relațiile de prietenie și cele de susținere socio-profesională. Foarte importantă este ziua de 23 Mai, deoarece energia sa te predispune la răsturnări de situație pe toate planurile. Alcătuiește un jurnal cu tot ce îți dorești să ți se îndeplinească de acum încolo. Asumă-ți responsabilitatea pentru tot ce scrii și ai încredere că vei primi ce îți dorești la momentul potrivit.

Horoscopul lunii Mai pentru Pesti

Exista destul de multa instabilitate in zona finantelor si carierei. Multi nativi Pesti au senzatia ca se afla pe nisipuri miscatoare si asta le creeaza un sentiment de profund disconfort, mai ales in prima parte a lunii, cand apar si cheltuieli neprevazute in casa/familie.

Totusi, solutiile vin din comunicarea cu cei din jur, prin deschiderea catre noi posibilitati, prin studii pe care acum le pot incepe sau le pot aprofunda. De exemplu, nu ar fi rau sa-si aminteasca ce au invatat candva, ce cunostinte au, ce stiu sa mai faca, ce le-ar placea si ce ar mai putea invata sau aprofunda. Pentru ca, se pare, succesul, portita de iesire din impas este reprezentata acum de informatie, cunoastere, studiu, curiozitate, deschidere. Nu e exclus ca oameni din anturaj, prieteni mai vechi sa le vanda ponturi bune si sa le deschida mintea. 

Din punct de vedere afectiv, dupa 16 Mai Marte in Rac activeaza acest sector si le aduce Pestilor experiente intense din punct de vedere emotional. Se pot apropia mai mult de persoana iubita, dar pot sa si ceara mai multa atentie si sa devina mai posesivi. Se accentueaza atat efuziunile sentimentale, cand si temerile.

Horoscopul anului 2019 pentru Pesti

Un an cu multe schimbări relaționale, fiind posibil ca spre finele lui să ai cu totul alte personaje în preajma ta. Caruselul de evenimente din sfera relațională va atrage după sine reconfigurarea planurilor personale și profesionale. Toate acestea vor avea o legătură importantă și cu segmentul financiar. Este posibil să cheltuiești sume mari de bani pe cadouri și favoruri pentru cei dragi sau pentru diverse prejudicii.

Din 2011 încoace, segmentul financiar, în mod special secțiunea venituri obținute din munca proprie au primit influențele planete Uranus aflată în Semnul Berbecului. Până pe 6 Martie, Uranus te va ajuta să revizuișeti chestiunile financiare care țin de veniturile și favorurile din câmpul muncii. Răsturnările de situații pot fi de proporții, mai ales în ceea ce privește cheltuielile. De asemenea, sursele tale de venit se vor schimba din acest an, dar cumva tot ce ține de bani și bunuri se va stabiliza definitiv.

După 6 Martie, planeta Uranus se va muta în Semnul Taurului, creându-ți efecte nebănuite în segmentul relațiilor cu anturajul apropiat. Încet, sigur și discret vor dispărea din preajma ta prietenii vechi, unele rude chiar, pregătindu-se terenul pentru alte personaje valoroase care îți vor fi alături vreme de mulți ani de acum încolo. De asemenea, studiile și călătoriile de orice fel vor fi favorizate pe termen lung. Schimbul de informații, activitățile culturale, implicarea în diverse forme de instruire vor fi accentuate, ajutându-te să faci salturi evolutive importante.

Mentalitatea ta intră într-un amplu proces de restructurare, astfel că poți avea momente sau chiar perioade în care să fii foarte confuz, neștiind ce să faci. În aceste momente apelează la cineva drag și de încredere, care să te ajute să-ți păstrezi obiectivitatea și simțul racordării la planul material. Visarea cu ochii deschiși este periculoasă în 2019, iar ajutorul venit de la o persoană competentă este valoros.

Cele cinci eclipse care se formează de-a lungul acestui an îți oferă efecte în relațiile cu prietenii, cu protectorii și cu admiratorii din planul socio-profesional, în relațiile amoroase și în relațiile profesionale. De asemenea vor intra în discuție locul de muncă, implicațiile sale și sănătatea.

Trei eclipse se formează în Semnul Capricornului și anume pe 6 Ianuarie o eclipsă parțială de Soare, pe 17 Iulie o eclipsă parțială de Lună și pe 26 Decembrie o eclipsă inelară de Soare. Toate îți vor activa relațiile de prietenie, deschizând și finalizând etape. Se vor intensifica discuțiile și acțiunile cu aceste persoane. Se recomandă prudență și discernământ, deoarece mulți vor purta măști binevoitoare, iar în spatele lor se ascund interese meschine. Este vremea să renunți la oamenii care s-au dovedit falși și obstacole în calea progresului tău.

Tot sub influențele eclipselor din Capricorn va intra și abordarea unor proiecte socio-profesionale. Se reconfigurează secvențe din aceste proiecte și altele încep să se desfășoare. Totuși există detalii ascunse care împiedică bunul mers, detalii pe care doar le simți, însă nu le poți controla sau cunoaște exact. Părerile unor oameni de încredere te ajută mult în acest sens.

Pe 21 Ianuarie se va construi o eclipsă totală de Lună în Semnul Leului, moment ce vor marca reconfigurări la locul de muncă. Se pot schimba condițiile de lucru, se pot finaliza unele sarcini, dar apar altele și mai importante, iar relațiile colegiale sunt provocatoare. Poți afla informații prețioase referitoare la conflictele și la jocurile de culise din sfera profesională.

Sănătatea este răscolită de această eclipsă construită în Semnul Leului. Dozează-ți eforturile și selectează prioritățile, deoarece tumultul din preajmă te poate obosi și chiar îmbolnăvi pe termen lung. De bun augur îți sunt dialogurile cu specialiștii în sănătate și odihna regulată.

Relațiile cu cei dragi, relațiile sentimentale se vor evidenția în luna Iulie, mai ales începând cu data de 2, când se formează o eclipsă totală de Soare în Semnul Racului. Este un început de etapă amoroasă, în care iubirea și implicațiile ei vor căpăta valențe noi pentru tine.  

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: găsește un echilibru între nevoile tale personale și cele ale persoanelor dragi din viața ta; stabilește un buget de cheltuieli și investiții; alege-ți vorbele și gesturile cu grijă, deoarece cuvintele spuse de tine vor avea o influență foarte mare asupra celorlalți; învață, instruiește-te, documentează-te în permanență cu informații necesare mai ales în segmentul socio-profesional; renunță la persoanele care se implică nepermis de mult în viața ta; deschide-te sufletește și mental spre oameni valoroși.  

Cugetarea anului 2019 pentru Pești: „Pentru spiritele mari și nobile, curiozitatea este prima și ultima pasiune.” – S. Johnson

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii