Zodia Pesti

Horoscopul zilei de joi, 24 mai 2018 pentru Pesti

De la chestiunile financiare comune cu altii intr-un parteneriat profesional vor aparea astazi discutii aprinse. Colegii sau prietenii alaturi de care desfasori activitati socio-profesionale doresc sa foloseasca altfel resursele materiale si banesti aferente acestora. Este bine sa le asculti argumentele si apoi sa-ti expui si tu punctele de vedere, sustinute cu dovezi palpabile. Spre seara, bucura-te de compania celor dragi.

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru zodia Pesti

Pesti - Conditionarea Pesti - Conditionarea

Acum e o perioada minunata in care sa iti privesti imaginea in oglinda si sa incepi sa ai incredere in tine, renuntand la toate conditionarile impuse de altii, caci mare parte din imaginea pe care o ai despre tine, provine din opiniile celor din jur si nu neaparat din propria ta experienta directa.  “Personalitatea” impusa din exterior inlocuieste astfel individualitatea care ar fi putut creste din interiorul tau, lipsindu-te de certitudinea ca stii cine esti si ce vrei. Scrisul e un bun instrument pentru tine, in a-ti manifesta unicitatea si a fi liber.

Horoscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru Pesti

Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu, însă va trebui să-ți rezervi timp și energie fizică și pentru treburile personale și cele domestice. Programează totul cu măsură și prudență, pentru că sănătatea îți poate crea neplăceri serioase. Câștigă în importanță segmentul financiar, în mod special veniturile pe care le poți obține dintr-o colaborare, moștenirile și cheltuielile comune cu alții. Practic se deschide o nouă etapă în plan finaciar, iar cele discutate și petrecute pe parcursul acestei săptămâni vor lua amploare în lunile următoare.

Horoscopul lunii Mai pentru Pesti

În prima parte a lunii ești mai mult pe drumuri, fie în vizită la prieteni și rude, fie în scop profesional. Atenție la felul în care vorbești, deoarece există tendința de a ridica tonul și de a-i critica pe ceilalți. Evită implicarea emoțională în treburile altora și oferă-ți ajutorul doar atunci când îți este cerut. În preajma datei de 15 Mai se vor contura noi relații, cu oameni interesanți care vor aduce progresul în viața ta. Cu unii s-ar putea să devii coleg de serviciu mai târziu. Pe de altă parte perioada este favorabilă abordării unor cursuri sau programe de instruire personală și profesională. A doua parte a lunii îți aduce spor și succes în treburile gospodărești. Ocupă-te de reamenjările interioare, de curățenii și reparații. Relațiile cu membrii familiei vor fi mai apropiate, iar depănatul amintirilor va deveni o îndeletnicire agreabilă alături de cei dragi. În intervalul 15 – 16 Mai se întrezăresc schimbări majore în domeniul profesional. Ori se finalizează o activitate socială care te-a ținut mult timp în ochii și urechile lumii, ori anumite relații oficiale se destramă definitiv.

Horoscopul anului 2018 pentru Pesti

Pesti isi schimba viziunea, mintea, viata.

De-a lungul acestui an se conturează schimbări în felul tău de a fi și de te raporta la ceilalți, schimbări vizibile și nu foarte ușor de acceptat de către ceilalți.

Între 18 Aprilie și 27 Septembrie poți simți un soi de relaxare, o înțelegere și acceptare necondiționate a tot ce există în preajma ta, aspecte ce îți vor oferi o aură de mister și înțelepciune. Folosește energia perioadei pentru a te gândi pe îndelete la planurile tale de viitor și implică-te în activități culturale.

Eclipsele ce se vor construi de-a lungul acestui an pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți oferă efecte pe segmentele muncii, al sănătății și al relațiilor sentimentale. Schimbări profesionale de anvergură, unele de neînțeles la prima vedere. La momentul potrivit ți se vor revela toate, deci ai răbdare și adaptează-te evenimentelor înconjurătoare.

Financiar, se incheie o perioada lunga de instabilitate si se instleaza una cu mai multa liniste, coerenta si chiar usurinta.

Relațiile sentimentale se vor revigora mai ales în a doua parte a anului, fiind șanse să te îndrăgostești sau să te ocupi ceva mai mult de copii. Implicare în activități de genul hobby.

În perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, Uranus va tranzita Semnul Taurului, dinamizându-ți segmentul relațiilor cu anturajul apropiat. Relații noi interesante, originale, progresiste.    

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii