Zodia Pesti

Horoscopul zilei de miercuri, 20 martie 2019 pentru Pesti

Asumarea responsabilitatilor parteneriale poate fi astazi un subiect de actualitate, precum si gasirea de solutii functionale. Totusi, nu te astepta la rezultate spectaculoase daca lasi emotiile sa-ti influenteze in mod semnificativ deciziile. In schimb, intuitia iti este aliat de nadejde in gasirea si convingerea persoanelor care sa iti sustina cele mai importante dorinte pe care vrei sa le materializezi in viitor.

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 martie 2019 pentru zodia Pesti

Pesti - Jocul Pesti - Jocul

Viata nu este nici pe departe atat de serioasa pe cat iti place tie sa crezi. In clipa in care vei recunoaste acest lucru, ea iti va raspunde oferindu-ti din ce in ce mai multe oportunitati de joaca. Aceasta carte este un semn ca esti pregatit pentru schimbare si un lucru minunat se pregateste sa intre in viata ta. Poti comunica mai des cu Dzeu si fii atent la mesajele pe care le primesti. E posibil ca in ultima vreme sa fi primit mai multe mesaje repetitive prin intermediul  viselor, viziunilor sau a vocii interioare. Asculti si ai incredere in ele? Le urmezi?

Horoscopul saptamanii 18 - 24 martie 2019 pentru Pesti

Săptămâna debutează cu treburi de rutină la serviciu. Selectează prioritățile, deoarece organismul este obosit și se pot evidenția afecțiunile circulatorii și cardiace. În relațiile parteneriale intervin discuții aprinse și acțiuni comune. Se recomandă prudență, întrucât mentalul și comunicarea sunt viciate, astfel că este dificil să ajungi la un consens, atât cu partenerul de viață, cât și cu cei de afaceri sau colaboratorii. Apar noutăți la capitolul financiar, pentru că în Semnul Balanței se formează aspectul de Lună plină pe 21 Martie, oferindu-ți șanse de a rezolva datorii restante și aspecte referitoare la moșteniri și partaje. Evită vânzarea-cumpărarea unor bunuri valoroase, deoarece sunt posibile pierderi și erori majore! Finalul săptămânii aduce informații prețioase despre călătorii îndepărtate sau necesitatea de a te ocupa de studii și documentare.

Horoscopul lunii Martie pentru Pesti

In Martie, cumva e luna lor, a Pestilor. Pe 6 Martie are loc aspectul de Luna noua in Pesti, ceea ce aduce inspiratie, idei noi, mai multe posibilitati de crestere si rezolvari cu usurinta ale unor aspecte care ii tensioneaza. Totusi, in acelasi timp, va fi si Mercur retrograd in semnul lor, iar asta le poate aduce destul de multa confuzie, incapacitatea de a lua decizii rapide, neintelegeri in relatiile si interactiunile cu cei din jur. Dar, daca renunta la asteptari si au rabdare, acest context astral poate fi mana cereasca pentru ei, intrucat ii inspira, ii deschide catre neconventional si ii ajuta sa fie mai atenti la intuitia lor. Pot avea revelatii, vise graitoare, intuitii puternice, experiente de o sincronicitate uimitoare. 

Nativii Pesti ar trebui, in aceasta luna si in anii care vin, gratie lui Uranus in Taur in zona relatiilor si a comunicarii, sa fie atenti la relatiile care iau nastere, la ce li se comunica, la ponturi care li se servesc pe tava, precum si la ideile pa care le au prin interactiunile stimulative interumane. Cu cat sunt mai deschisi, cu atat pot crea relatii mai bune si mai inspirate, pe termen lung.

Legat de finante si cariera, au mai multe sanse de progres si bunastare dupa 20 Martie. Pana atunci, nu e cazul sa se astepte la schimbari sau la intelegere din partea sefilor sau colaboratorilor, mai ales daca intentioneaza sa obtina o marire de salariu.

Horoscopul anului 2019 pentru Pesti

Un an cu multe schimbări relaționale, fiind posibil ca spre finele lui să ai cu totul alte personaje în preajma ta. Caruselul de evenimente din sfera relațională va atrage după sine reconfigurarea planurilor personale și profesionale. Toate acestea vor avea o legătură importantă și cu segmentul financiar. Este posibil să cheltuiești sume mari de bani pe cadouri și favoruri pentru cei dragi sau pentru diverse prejudicii.

Din 2011 încoace, segmentul financiar, în mod special secțiunea venituri obținute din munca proprie au primit influențele planete Uranus aflată în Semnul Berbecului. Până pe 6 Martie, Uranus te va ajuta să revizuișeti chestiunile financiare care țin de veniturile și favorurile din câmpul muncii. Răsturnările de situații pot fi de proporții, mai ales în ceea ce privește cheltuielile. De asemenea, sursele tale de venit se vor schimba din acest an, dar cumva tot ce ține de bani și bunuri se va stabiliza definitiv.

După 6 Martie, planeta Uranus se va muta în Semnul Taurului, creându-ți efecte nebănuite în segmentul relațiilor cu anturajul apropiat. Încet, sigur și discret vor dispărea din preajma ta prietenii vechi, unele rude chiar, pregătindu-se terenul pentru alte personaje valoroase care îți vor fi alături vreme de mulți ani de acum încolo. De asemenea, studiile și călătoriile de orice fel vor fi favorizate pe termen lung. Schimbul de informații, activitățile culturale, implicarea în diverse forme de instruire vor fi accentuate, ajutându-te să faci salturi evolutive importante.

Mentalitatea ta intră într-un amplu proces de restructurare, astfel că poți avea momente sau chiar perioade în care să fii foarte confuz, neștiind ce să faci. În aceste momente apelează la cineva drag și de încredere, care să te ajute să-ți păstrezi obiectivitatea și simțul racordării la planul material. Visarea cu ochii deschiși este periculoasă în 2019, iar ajutorul venit de la o persoană competentă este valoros.

Cele cinci eclipse care se formează de-a lungul acestui an îți oferă efecte în relațiile cu prietenii, cu protectorii și cu admiratorii din planul socio-profesional, în relațiile amoroase și în relațiile profesionale. De asemenea vor intra în discuție locul de muncă, implicațiile sale și sănătatea.

Trei eclipse se formează în Semnul Capricornului și anume pe 6 Ianuarie o eclipsă parțială de Soare, pe 17 Iulie o eclipsă parțială de Lună și pe 26 Decembrie o eclipsă inelară de Soare. Toate îți vor activa relațiile de prietenie, deschizând și finalizând etape. Se vor intensifica discuțiile și acțiunile cu aceste persoane. Se recomandă prudență și discernământ, deoarece mulți vor purta măști binevoitoare, iar în spatele lor se ascund interese meschine. Este vremea să renunți la oamenii care s-au dovedit falși și obstacole în calea progresului tău.

Tot sub influențele eclipselor din Capricorn va intra și abordarea unor proiecte socio-profesionale. Se reconfigurează secvențe din aceste proiecte și altele încep să se desfășoare. Totuși există detalii ascunse care împiedică bunul mers, detalii pe care doar le simți, însă nu le poți controla sau cunoaște exact. Părerile unor oameni de încredere te ajută mult în acest sens.

Pe 21 Ianuarie se va construi o eclipsă totală de Lună în Semnul Leului, moment ce vor marca reconfigurări la locul de muncă. Se pot schimba condițiile de lucru, se pot finaliza unele sarcini, dar apar altele și mai importante, iar relațiile colegiale sunt provocatoare. Poți afla informații prețioase referitoare la conflictele și la jocurile de culise din sfera profesională.

Sănătatea este răscolită de această eclipsă construită în Semnul Leului. Dozează-ți eforturile și selectează prioritățile, deoarece tumultul din preajmă te poate obosi și chiar îmbolnăvi pe termen lung. De bun augur îți sunt dialogurile cu specialiștii în sănătate și odihna regulată.

Relațiile cu cei dragi, relațiile sentimentale se vor evidenția în luna Iulie, mai ales începând cu data de 2, când se formează o eclipsă totală de Soare în Semnul Racului. Este un început de etapă amoroasă, în care iubirea și implicațiile ei vor căpăta valențe noi pentru tine.  

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: găsește un echilibru între nevoile tale personale și cele ale persoanelor dragi din viața ta; stabilește un buget de cheltuieli și investiții; alege-ți vorbele și gesturile cu grijă, deoarece cuvintele spuse de tine vor avea o influență foarte mare asupra celorlalți; învață, instruiește-te, documentează-te în permanență cu informații necesare mai ales în segmentul socio-profesional; renunță la persoanele care se implică nepermis de mult în viața ta; deschide-te sufletește și mental spre oameni valoroși.  

Cugetarea anului 2019 pentru Pești: „Pentru spiritele mari și nobile, curiozitatea este prima și ultima pasiune.” – S. Johnson

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii