Zodia Pesti

Horoscopul zilei de joi, 07 iulie 2022 pentru Pesti

Aspectele banesti alcatuiesc tema principala a acestei zile. Este vorba despre banii pe care ii datorezi altora si anume taxe, impozite, credite sau bunuri imprumutate. Vesti legate de mosteniri sau partaje. Verifică periodic documentele financiare, deoarece pozitia ta sociala si imaginea in ochii celorlalti pot avea de suferit. Spre seara lasa grijile deoparte si indreapta-ti atentia catre domeniile spirtuale ale vietii. 

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 04 - 10 iulie 2022 pentru zodia Pesti

Pesti - Fulgerul Pesti - Fulgerul

Vin vremuri mai agitate, generatoare de situatii imprevizibile, care te provoaca sa descoperi potentialul si darurile lor ascunse. Ceea ce la prima vedere poate parea o situatie dificila, nu este altceva decat un bun prilej de a te bucura de frumusetea cerului senin si prospetimea aerului dupa o furtuna puternica. O abordare dintr-un alt punct de vedere iti poate aduce claritate, revelandu-ti clar adevarul despre toti si toate. Daca te simti obosit, fara idei, centreaza-te in tine, respira adanc si cere sa primesti raspunsurile de care ai nevoie.

Horoscopul saptamanii 04 - 10 iulie 2022 pentru Pesti

Relaţiile parteneriale, domeniile oculte, moştenirile, elevarea spirituală, un adevărat amalgam de stări şi evenimente, caracterizează această săptămâna. Dorinţa de a-ți înfrumuseţa şi rafina trupul şi sufletul, devine o preocupare majoră. În zilele de 6 și de 7 Iulie sunt posibile activităţi legate de chestiuni financiare, cu accent pe banii proveniţi de la alţii. Cheltuieli diverse, dar ai suficienți bani pentru toate. Însă, vor exista momente în care te vei desprinde, aparent, de planul fizic, orientându-te către orizonturi spirituale. Weekend-ul este potrivit activităților recreative.

Horoscopul lunii Iulie pentru Pesti

Până pe 22 ale lunii se întrezăresc distracţii, întâlniri amoroase, dar şi relaţii apropiate cu copiii. În preajma datei de 13 Iulie se finalizează o etapă sentimentală, însă și legată de prieteni. De unele persoane dragi te vei desprinde. În a doua parte a lunii se recomandă prudenţă la capitolul sănătate. Consultaţiile şi analizele medicale pot fi frecvente. Se pare că vei avea multe de făcut la serviciu. Ori îţi iei de lucru acasă, ori şefii îţi solicită prezenţa şi eforturile mai mult decât de obicei. După 5 Iulie, sunt posibile călătorii pe distanțe scurte și multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Surprize de mari proporții vizavi de cunoscuți, călătorii și secvențe de învățare.

Horoscopul anului 2022 pentru Pesti

Este un an favorabil, pentru tine, deoarece primești influențele astrale de la marele benefic, planeta Jupiter, influențe de care beneficiezi o dată la doisprezece ani. Așadar, ar fi bine să-ți trasezi noi planuri de viață și de activitate. Este vremea marilor schimbări pentru tine pe toate planurile vieții.

Îți vei schimba mentalitatea, gândirea și comunicarea. Drept consecință, îți vei forma și un alt sistem de valori morale și spirituale pe care îl vei urma multă vreme de acum încolo.

Sănătatea se menține vulnerabilă și în acest an, fapt pentru care este bine să fii prudent. Îți sunt utile terapiile naturiste, odihna, plimbările în aer liber și relaționarea cu oameni de bună calitate. De asemenea, foarte importante sunt pentru tine domeniile artei.

Cele patru eclipse ce se construiesc pe Axa zodiacală Taur-Scorpion își trimit influențele în segmentul relațiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Surprizele vor fi de proporții pe acest segment relațional, bine fiind să fii prudent. De unele persoane te vei desprinde definitiv, fie în urma discuțiilor aprinse, fie în urma unor evenimente care te vor face să te îndepărtezi rapid.

Relațiile familiale și mediul domestic se află într-un con de umbră. Beneficiile perioadei constau în faptul că se pot rezolva toate animozitățile din relațiile cu membrii familiei și pe de altă parte, poți rezolva și treburile gospodărești trenante. Probabile situații conflictuale începând cu luna August.

Relațiile sentimentale vor fi răscolite, astfel că este rost de gâlceavă între tine și persoana iubită, între tine și copii, dar și între tine și prieteni. Și în cadrul acestor relații se vor evidenția hibele adunate de mulți ani, iar acum a venit vremea scadenței. Se vor modifica total aceste relații, fără echivoc.

Relațiile parteneriale se desfășoară în nota cunoscută din partea partenerilor, însă având în vedere că tu treci printr-un amplu proces de reconfigurare personală, este probabil să susții prea puțin aceste tiprui de relații. Drept consecință, unii parteneri se pot înstrăina sau chiar pleca din preajma ta.

Segmentul profesional găzduiește jocuri de culise importante. Aparent la locul de muncă este armonie, șefii și colegii pare că te susțin, însă în spatele ușilor închise se aranjează aspecte, pe care doar le simți, dar nu le poți înțelege exact. De fapt și drept ți se pregătesc situații profesionale favorabile.

Segmentul financiar este favorizat de influențele astrale, în speță secțiunea venituri obținute din munca proprie. Asta înseamnă că sunt șanse bune de a-ți crește veniturile, fie prin abordarea unei activități profesionale colaterale locului de muncă, fie la locul de muncă apar îmbunătățiri salariale pe termen lung. Ajutorul financiar de la și prin alții va fi la cote minime, dar suficiente cât să-ți rezolvi onorabil toate cheltuielile.

Cugetarea anului 2022 pentru Pești:„Operele de artă autentice sunt nemuritoare și rămân accesibile, oferind plăcere în toate timpurile și tuturor popoarelor.” – G. W. F. Hegel

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii