Zodia Pesti

Horoscopul zilei de miercuri, 19 ianuarie 2022 pentru Pesti

Astazi, ar fi indicat sa te lasi pe mana intuitiei, oricat de ciudate ar fi ideile care iti trec acum prin minte. Ai incredere si cauta sa te evidentiezi la serviciu tocmai prin ceva iesit din comun, mai ales de inspiratie artistica, astfel sporindu-ti sansele de a gasi surse nesperate de castig financiar. Totusi, incearca sa nu-i eclipsezi pe ce-i din jur si sa pastrezi o doza de modestie.

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 17 - 23 ianuarie 2022 pentru zodia Pesti

Pesti - Schizofrenia Pesti - Schizofrenia

O sumedenie de voci se fac auzite in mintea ta, si iti dau tot felul de raspunsuri contradictorii care iti aduc si mai multa confuzie, indecizie si nesiguranta. Cel mai bine este sa-ti urmezi inima, pentru ca mintea pur si simplu nu iti este de folos in aceasta situatie. Nefericirea este, in acest caz, rezultatul diviziunii personalitatii. Petrece mai mult timp in liniste, pentru a putea auzi ce iti sopteste inima, centrul neatins al fiintei tale. Fii tenace, ai curaj si indrazneste sa visezi indiferent de circumstante.

Horoscopul saptamanii 17 - 23 ianuarie 2022 pentru Pesti

Răscolirile sentimentale deschid săptămâna, fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii. Sunt momente importante, deoarece se finalizează etape de viață. Cei dragi au nevoie de sprijinul tău moral în chestiunile lor personale, vor mai multă atenție și afecțiune din partea ta și, nu în ultimul rând, îți vor propune să te implici alături de ei în activități recreative. Posibile neplăceri financiare, pentru că acum îți dorești mai mult decât îți permite bugetul. A doua parte a săptămânii aduce în atenție probleme vechi de sănătate. Cineva din anturajul partenerilor, colaboratorilor te poate sprijini în demersurile tale personale și profesionale.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Pesti

Este o perioadă care te predispune la relații tensionate cu șefii și autoritățile. ești cotnră la tot ce vine dinspre persoanele autoritare, fie că este vorba despre mediul socio-profesional, fie că este vorba despre mediul familial de acasă. Unele se pot strica iremediabil, de aceea fii prudent. Prietenii îți sunt alături, chiar dacă pe alocuri unii te critică, mai ales femeile, sau chiar îți obstrucționează, aparent, progresul. Depinde numai de tine să gestionezi în folosul tău orice tip de relație în care ești implicat. Desprinde-te de cei care te necăjesc sau care se implică în viața ta nepermis de mult. A doua parte a lunii te predispune la izolare și dialog interior. Odihnește-te conștient!  Este bine să fii discret, deoarece energia vitală este fluctuană și este mai dificil să te implici corect în dialoguri ample și activități variate.

Horoscopul anului 2022 pentru Pesti

Este un an favorabil, pentru tine, deoarece primești influențele astrale de la marele benefic, planeta Jupiter, influențe de care beneficiezi o dată la doisprezece ani. Așadar, ar fi bine să-ți trasezi noi planuri de viață și de activitate. Este vremea marilor schimbări pentru tine pe toate planurile vieții.

Îți vei schimba mentalitatea, gândirea și comunicarea. Drept consecință, îți vei forma și un alt sistem de valori morale și spirituale pe care îl vei urma multă vreme de acum încolo.

Sănătatea se menține vulnerabilă și în acest an, fapt pentru care este bine să fii prudent. Îți sunt utile terapiile naturiste, odihna, plimbările în aer liber și relaționarea cu oameni de bună calitate. De asemenea, foarte importante sunt pentru tine domeniile artei.

Cele patru eclipse ce se construiesc pe Axa zodiacală Taur-Scorpion își trimit influențele în segmentul relațiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Surprizele vor fi de proporții pe acest segment relațional, bine fiind să fii prudent. De unele persoane te vei desprinde definitiv, fie în urma discuțiilor aprinse, fie în urma unor evenimente care te vor face să te îndepărtezi rapid.

Relațiile familiale și mediul domestic se află într-un con de umbră. Beneficiile perioadei constau în faptul că se pot rezolva toate animozitățile din relațiile cu membrii familiei și pe de altă parte, poți rezolva și treburile gospodărești trenante. Probabile situații conflictuale începând cu luna August.

Relațiile sentimentale vor fi răscolite, astfel că este rost de gâlceavă între tine și persoana iubită, între tine și copii, dar și între tine și prieteni. Și în cadrul acestor relații se vor evidenția hibele adunate de mulți ani, iar acum a venit vremea scadenței. Se vor modifica total aceste relații, fără echivoc.

Relațiile parteneriale se desfășoară în nota cunoscută din partea partenerilor, însă având în vedere că tu treci printr-un amplu proces de reconfigurare personală, este probabil să susții prea puțin aceste tiprui de relații. Drept consecință, unii parteneri se pot înstrăina sau chiar pleca din preajma ta.

Segmentul profesional găzduiește jocuri de culise importante. Aparent la locul de muncă este armonie, șefii și colegii pare că te susțin, însă în spatele ușilor închise se aranjează aspecte, pe care doar le simți, dar nu le poți înțelege exact. De fapt și drept ți se pregătesc situații profesionale favorabile.

Segmentul financiar este favorizat de influențele astrale, în speță secțiunea venituri obținute din munca proprie. Asta înseamnă că sunt șanse bune de a-ți crește veniturile, fie prin abordarea unei activități profesionale colaterale locului de muncă, fie la locul de muncă apar îmbunătățiri salariale pe termen lung. Ajutorul financiar de la și prin alții va fi la cote minime, dar suficiente cât să-ți rezolvi onorabil toate cheltuielile.

Cugetarea anului 2022 pentru Pești:„Operele de artă autentice sunt nemuritoare și rămân accesibile, oferind plăcere în toate timpurile și tuturor popoarelor.” – G. W. F. Hegel

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii