Zodia Pesti

Horoscopul zilei de sambata, 23 octombrie 2021 pentru Pesti

Sunt zile minunate pentru a le petrece alaturi de familie si de rude. Treburile gospodaresti le poti desfasura mai usor si mai ales poti primi sprijinul celor dragi. Neplaceri pot aparea de la bugetul disponibil pentru cheltuieli. Se pare ca toata lumea asteapta sa investesti numai tu in spatiul locativ, in achitarea facturilor sau datoriilor comune. Este o perioada in care foarte usor pot aparea destabilizari financiare din varii motive.

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 octombrie 2021 pentru zodia Pesti

Pesti - Renuntarea Pesti - Renuntarea

Aceasta carte vine acum la tine, pentru a-ti confirma ca esti intr-o perioada de pace sau macar tinzi catre ea. Cu alte cuvinte, a sosit timpul sa te opresti din orice efort, alergatura, agitatie. Realizezi acum ca toate dorintele nu fac decat sa te tina agatat undeva, in viitor, privandu-te de pacea din momentul prezent. Acum te poti detasa de ganduri, dorinte, asteptari. Poti privi, amuzat, la toata flecareala mintii. Poti sa ramai centrat, in pace, intr-o profunda meditatie, indiferent ce se intampla in jurul tau. Observand totul, fara sa pui etichete si fara sa judeci, atingi o stare de gratie nemaintalnita, o bucurie interioara care nu poate fi explicata, descrisa, nici macar exprimata, ca si cand totul e bine asa cum este si toate decurg intr-o ordine divina.

Horoscopul saptamanii 18 - 24 octombrie 2021 pentru Pesti

Săptămâna debutează cu aspecte financiare. Cheltuieli pe de o parte, primirea salariului, a unei prime sau a unor favoruri dinspre segmentul muncii, pe de altă parte. Selectează prioritățile, pentru că există riscul să chetuiești sume mari de bani pe te miri ce. Relațiile cu anturajul apropiat se schimbă, în sensul că fie te desprinzi de unii, fie de apropii de alții. Totuși ar fi bine ca deocamdată să analizezi bine ceea ce se petrece în cercul tău de apropiați și să decizi în consecință abia spre finalul acestei săptămâni. Călătorii pe distanțe scurte, demersuri intelectuale, abordarea unei noi filozofii de viață. Activități domestice și discuții cu membrii familiei.

Horoscopul lunii Octombrie pentru Pesti

O perioadă care aduce câștiguri financiare de la și prin alții. Poate fi vorba despre un câștig din colaborări, despre obținerea unor moșteniri, de câștigarea unor partaje sau de aranjarea altor colaborări fructuoase. La prima vedere, totul pare minunat, dar în umbră lucrurile stau altfel. Aparențele înșeală întotdeauna, de aceea ar fi foarte bine dacă ai studia atent ce se află în spatele intențiilor sau propunerilor binevoitoare. Există riscul de a cheltui, pierde mult mai mult decât se întrezărește a câștiga de pe urma altora. Ce pare acum un câștig bun, mai târziu se va dovedi o mare fraudă sau o turnură de situație greu de anticipat. Orientează-ți gândirea și comunicarea spre latura pozitivă.

Horoscopul anului 2021 pentru Pesti

Un an minunat pentru tine, deoarece sunt șanse de schimbare profundă și benefică. Vei fi remarcat în peisajul cotidian, datorită manierelor fermecătoare prin care se va exprima personalitatea ta. De mare folos îți sunt apropierea de domeniile artistice, chiar studiul uneia dintre ele, îngrijirea unui animal de companie și practicarea, constantă, a unui hobby.

O perioadă foarte interesantă, care va anunța debutul unei noi etape de viață va fi cuprinsă între lunile Mai și Iulie. De aceea, este bine să notezi într-un jurnal personal ceea ce gândești, ce îți dorești, să trasezi noi planuri personale și profesionale sau, pur și simplu, să scrii cum vrei să fie viața ta de acum încolo. Consemnarea lor ajută la materializarea oircărui vis, oricât ar părea de năstrușnic sau de neatins.

Sănătatea este foarte vulnerabilă, astfel că sunt probabile perioade de odihnă în care să te și îngrijești cu ajutorul unor specialiști. Poți îmbina cu succes terapiile clasice cu terapiile neconvenționale, însă numai sub îndrumarea unor terapeuți specializați.

Studiile și călătoriile sunt bine susținute din astral, astfel că de-a lungul întregului an te poți implica în diverse forme de învățare. Îți vor fi utile atât în plan personal, cât și în plan profesional. De asemenea, călătoriile pe distanțe scurte mai ales, te ajută să revezi oameni dragi, locuri frumoase, dar să-ți și rezolvi chestiuni personale sau profesionale.

Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte dinamice în prima parte a anului. Surprizele din partea acestor persoane pot fi de mari proporții și unele chiar neplăcute. Te vei desprinde din unele relații, cu mare dificultate, însă, forțat de împrejurări va trebui să fii realist și să decizi în favoarea ta. Pe de altă parte, se vor vehicula în preajma ta informații diverse, care mai mai de care mai spectaculoase, fie pe teme de larg interes, fie legate de rude, prieteni, oameni dragi. Este bine să selectezi totul și să eviți supraîncărcarea nervoasă.

Una din eclipsele acestui an se va construi pe Semnul zodiacal al Taurului în ziua de 19 Noiembrie, marcând un final, mai mult sau mai puțin clar, atât în privința relațiilor cu semenii apropiați, cât și în privința unor călătorii și secvențe de învățare-evaluare.

Celelalte trei eclipse ale anului se vor construi pe Axa Săgetător-Gemeni, în zilele de 26 Mai, 10 Iunie și 4 Decembrie. Influențele lor vor fi vizibile în segmentul domestic și în cel profesional.

Așadar, relațiile familiale și segmentul domestic este răscolit de influențele astrale, fiind probabile discuții importante cu membrii familiei și cu neamurile, vânzarea-achiziționarea de bunuri patrimoniale, treburi gospodărești de anvergură, lămurirea și rezolvarea unor conflicte mai vechi.

Pe de altă parte, ceea ce se petrece în mediul familial și domestic va avea repercusiuni în mediul profesional și invers. Este forfortă și la serviciu, mai ales în relațiile cu șefii și în relațiile cu autoritățile, evidențiindu-se în acest an finaluri ale unor etape de lucru și colaborare pe teme profesionale. Se vor petrece schimbări la vârful instituției în care lucrezi, însă întregul domeniu profesional va fi supus transformărilor legislative.

În culisele profesionale se fac și se desfac situații, se dezbat în mare taină, noi direcții profesionale. Este dificil să înțelegi ceea ce se petrece în câmpul muncii, dincolo de aparențele cotidiene, însă vei simți că există adieri clare ale unor vremuri noi.

Totodată, se țes conflicte ascunse la locul de muncă și bine ar fi să ții cont de ele. Neplăcerile pornesc atât de sublaterni, cât și de la colegi. Tumultul din zona profesională te va obosi și suprasolicita nervos, așa încât chiar trebuie să-ți dozezi eforturile și să te ocupi serios de tine și de nevoile tale reale.

Câștigurile financiare vor fi medii, însă suficiente încât să-ți rezolvi treburile cotidiene, să-ți achiți facturile, datoriile, ba pe deasupra să-ți și satisfaci și niscai mofturi.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: fii fermecător în orice împrejurare și ajută-ți semeni în mod echilibrat; evită autovictimizarea și autosacrificiul; bucură-te de ce ai și folosește cu măsură și respect.

Cugetarea anului 2021 pentru Pești: „Forța discursului constă în a exprima multe în cuvinte puține.” - Plutarh

 

 

 

 

 

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii