Zodia Pesti

Horoscopul zilei de vineri, 02 decembrie 2022 pentru Pesti

Provocarea zilei este legata de banii si favorurile pe care le obtii din munca desfasurata la un serviciu. Nemultumirea atinge cote alarmante, dar depinde de tine cum reactionezi la concluziile trase de pe urma anlizei situatiei tale financiare. Este nevoie sa iti schimbi sistemul valorilor morale si sa privesti oamenii si evenimentele din preajma ta ca pe niste instrumente pretioase, necesare dezvoltarii tale pe toate planurile vietii.

 

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 28 noiembrie - 04 decembrie 2022 pentru zodia Pesti

Pesti - Controlul Pesti - Controlul

E posibil ca in aceasta saptamana sa experimentezi, intr-un mod acut, senzatia ca esti prins in interiorul structurilor, zidurilor, construite de tine in jurul tau. Controlul, in general, isi are rostul si rolul sau in viata, dar daca te lasi complet sedus de el, vei sfarsi prin a deveni rigid si blocat. Chiar daca uneori mai gresesti sau lucrurile iti scapa de sub control, acesta este un semn ca tocmai ai gasit remediul de care ai nevoie. Viata inseamna mult mai mult decat “sa controlezi lucrurile”.

Horoscopul saptamanii 28 noiembrie - 04 decembrie 2022 pentru Pesti

Ești capricios în această săptămână, astfel că puțini sunt capabili să-ți intre în voie sau în toane. Sunt momente excelente pentru a trasa planuri noi, pentru a te ocupa de nevoile tale sufletești, dar și pentru a studia pe îndelete relațiile din preajma ta. Se îmbunătățesc veniturile din activitatea profesională desfășurată la serviciu, existând șanse și pentru a primi cadouri sau favoruri. Cheltuieli importante cu efecte pe termen lung. Relațiile cu anturajul apropiat sunt interesante și de bun augur. Prudență la sănătate și dozează-ți eforturile!

Horoscopul lunii Decembrie pentru Pesti

O perioadă importantă în plan socio-profesional. Discuții și întâlniri la nivel înalt, cu șefi, cu reprezentanți ai unor instituții oficiale, revizuiri ale unor  activități profesionale, dar și schimbări majore, atât în conducerea locului de muncă în care activezi, cât și la nivel legislativ. Se recomandă prudență și detașare, întrucât, deocamdată, te afli pe o graniță nedefinită clar. Evită discuțiile contradictorii, deoarece gândirea și comunicarea sunt viciate. Este rost de colaborări noi și de bun augur, însă după 23 ale lunii. Relațiile cu prietenii se vor evidenția frecvent. Acceptă orice invitație pentru activități recreative, pentru implicare în studii și cercetări, pentru că îți vor aduce beneficii morale, emoționale și materiale deopotrivă. Apar informații prețioase, din partea unor oameni importanți în mediul profesional în care activezi.

 

Horoscopul anului 2022 pentru Pesti

Este un an favorabil, pentru tine, deoarece primești influențele astrale de la marele benefic, planeta Jupiter, influențe de care beneficiezi o dată la doisprezece ani. Așadar, ar fi bine să-ți trasezi noi planuri de viață și de activitate. Este vremea marilor schimbări pentru tine pe toate planurile vieții.

Îți vei schimba mentalitatea, gândirea și comunicarea. Drept consecință, îți vei forma și un alt sistem de valori morale și spirituale pe care îl vei urma multă vreme de acum încolo.

Sănătatea se menține vulnerabilă și în acest an, fapt pentru care este bine să fii prudent. Îți sunt utile terapiile naturiste, odihna, plimbările în aer liber și relaționarea cu oameni de bună calitate. De asemenea, foarte importante sunt pentru tine domeniile artei.

Cele patru eclipse ce se construiesc pe Axa zodiacală Taur-Scorpion își trimit influențele în segmentul relațiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Surprizele vor fi de proporții pe acest segment relațional, bine fiind să fii prudent. De unele persoane te vei desprinde definitiv, fie în urma discuțiilor aprinse, fie în urma unor evenimente care te vor face să te îndepărtezi rapid.

Relațiile familiale și mediul domestic se află într-un con de umbră. Beneficiile perioadei constau în faptul că se pot rezolva toate animozitățile din relațiile cu membrii familiei și pe de altă parte, poți rezolva și treburile gospodărești trenante. Probabile situații conflictuale începând cu luna August.

Relațiile sentimentale vor fi răscolite, astfel că este rost de gâlceavă între tine și persoana iubită, între tine și copii, dar și între tine și prieteni. Și în cadrul acestor relații se vor evidenția hibele adunate de mulți ani, iar acum a venit vremea scadenței. Se vor modifica total aceste relații, fără echivoc.

Relațiile parteneriale se desfășoară în nota cunoscută din partea partenerilor, însă având în vedere că tu treci printr-un amplu proces de reconfigurare personală, este probabil să susții prea puțin aceste tiprui de relații. Drept consecință, unii parteneri se pot înstrăina sau chiar pleca din preajma ta.

Segmentul profesional găzduiește jocuri de culise importante. Aparent la locul de muncă este armonie, șefii și colegii pare că te susțin, însă în spatele ușilor închise se aranjează aspecte, pe care doar le simți, dar nu le poți înțelege exact. De fapt și drept ți se pregătesc situații profesionale favorabile.

Segmentul financiar este favorizat de influențele astrale, în speță secțiunea venituri obținute din munca proprie. Asta înseamnă că sunt șanse bune de a-ți crește veniturile, fie prin abordarea unei activități profesionale colaterale locului de muncă, fie la locul de muncă apar îmbunătățiri salariale pe termen lung. Ajutorul financiar de la și prin alții va fi la cote minime, dar suficiente cât să-ți rezolvi onorabil toate cheltuielile.

Cugetarea anului 2022 pentru Pești:„Operele de artă autentice sunt nemuritoare și rămân accesibile, oferind plăcere în toate timpurile și tuturor popoarelor.” – G. W. F. Hegel

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii