Zodia Pesti

Horoscopul zilei de duminica, 01 august 2021 pentru Pesti

S-ar putea sa pleci într-o călătorie scurtă la sfarsitul acestei saptamani. Ori trebuie sa vizitezi o ruda apropiată, ori este nevoie sa pleci in scop profesional. Atentie mare la drum si verifica toate detaliile. Mentalul este destul de rascolit, de aceea vorbeste putin si direct. Duminica, astrele iti recomanda sa stai acasa, alaturi de cei dragi. Ai multe si marunte de facut in spatiul locativ si de rezolvat.

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 26 iulie - 01 august 2021 pentru zodia Pesti

Pesti - The Shadow Queen Pesti - The Shadow Queen

Multe dintre detaliile pe care le-ai neglijat in ultima vreme ti se releva in aceste zile ajutandu-te sa vezi mult mai obiectiv situatia si circumstantele in care te regasesti. Ai rabdare sa primesti toate informatiile necesare si sa dobandesti mai multa claritate pentru a stii cum sa procedezi cu subiectul care te preocupa. Acum este un moment important in care sa te auto-educi putin mai mult in legatura cu intentiile tale si apoi sa pui aceasta informatie in slujba ta. Ai curajul sa ceri ajutorul unei persoane care este in tema, pentru a te lumina.

Horoscopul saptamanii 26 iulie - 01 august 2021 pentru Pesti

Ești plin de energie la începutul acestei săptămâni, însă poate fi dificil de controlat. De aceea fii foarte prudent, selectează-ți prioritățile și evită eforturile solicitante. Sunt șanse de a începe o nouă etapă de viață, pe cu totul alte baze morale, spirituale și materiale. Rezervă momente de liniște și gândește-te la cum ai dori să se desfășoare viața ta de acum încolo. Financiar apar noutăți fie că primești bani în urma depunerii unor eforturi suplimentare la serviciu, fie că cineva din anturajul profesional îți oferă favoruri deosebite. Relații cu anturajul apropiat și călătorii pe distanțe scurte!    

Horoscopul lunii August pentru Pesti

La locul de muncă este mult de lucru, iar sarcinile de realizat vin în avalanșă. Se recomandă prudență, deoarece excesul tău de zel este păgubos și aducător de tensiuni în relațiile colegiale. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator, mai ales inima este ceva mai sensibilă în această perioadă. Dozează-ți eforturile și îngrijește-te pe îndelete. Relațiile parteneriale sunt bine susținute, astfel că poți primi oferte noi de colaborare sau, în funcție de logica lucrurilor ,o cerere în căsătorie. Gândește-te pe îndelete ce anume îți dorești și alcătuiește un plan de lucru în acest sens. Relațiile cu șefii, autoritățile, colegii de lucru devin tensionate, fiind posibile destituiri din funcție, deteriorarea imaginii tale publice și multe discuții contradictorii. Prudență, răbdare, toleranță și deschidere mentală!

Horoscopul anului 2021 pentru Pesti

Un an minunat pentru tine, deoarece sunt șanse de schimbare profundă și benefică. Vei fi remarcat în peisajul cotidian, datorită manierelor fermecătoare prin care se va exprima personalitatea ta. De mare folos îți sunt apropierea de domeniile artistice, chiar studiul uneia dintre ele, îngrijirea unui animal de companie și practicarea, constantă, a unui hobby.

O perioadă foarte interesantă, care va anunța debutul unei noi etape de viață va fi cuprinsă între lunile Mai și Iulie. De aceea, este bine să notezi într-un jurnal personal ceea ce gândești, ce îți dorești, să trasezi noi planuri personale și profesionale sau, pur și simplu, să scrii cum vrei să fie viața ta de acum încolo. Consemnarea lor ajută la materializarea oircărui vis, oricât ar părea de năstrușnic sau de neatins.

Sănătatea este foarte vulnerabilă, astfel că sunt probabile perioade de odihnă în care să te și îngrijești cu ajutorul unor specialiști. Poți îmbina cu succes terapiile clasice cu terapiile neconvenționale, însă numai sub îndrumarea unor terapeuți specializați.

Studiile și călătoriile sunt bine susținute din astral, astfel că de-a lungul întregului an te poți implica în diverse forme de învățare. Îți vor fi utile atât în plan personal, cât și în plan profesional. De asemenea, călătoriile pe distanțe scurte mai ales, te ajută să revezi oameni dragi, locuri frumoase, dar să-ți și rezolvi chestiuni personale sau profesionale.

Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte dinamice în prima parte a anului. Surprizele din partea acestor persoane pot fi de mari proporții și unele chiar neplăcute. Te vei desprinde din unele relații, cu mare dificultate, însă, forțat de împrejurări va trebui să fii realist și să decizi în favoarea ta. Pe de altă parte, se vor vehicula în preajma ta informații diverse, care mai mai de care mai spectaculoase, fie pe teme de larg interes, fie legate de rude, prieteni, oameni dragi. Este bine să selectezi totul și să eviți supraîncărcarea nervoasă.

Una din eclipsele acestui an se va construi pe Semnul zodiacal al Taurului în ziua de 19 Noiembrie, marcând un final, mai mult sau mai puțin clar, atât în privința relațiilor cu semenii apropiați, cât și în privința unor călătorii și secvențe de învățare-evaluare.

Celelalte trei eclipse ale anului se vor construi pe Axa Săgetător-Gemeni, în zilele de 26 Mai, 10 Iunie și 4 Decembrie. Influențele lor vor fi vizibile în segmentul domestic și în cel profesional.

Așadar, relațiile familiale și segmentul domestic este răscolit de influențele astrale, fiind probabile discuții importante cu membrii familiei și cu neamurile, vânzarea-achiziționarea de bunuri patrimoniale, treburi gospodărești de anvergură, lămurirea și rezolvarea unor conflicte mai vechi.

Pe de altă parte, ceea ce se petrece în mediul familial și domestic va avea repercusiuni în mediul profesional și invers. Este forfortă și la serviciu, mai ales în relațiile cu șefii și în relațiile cu autoritățile, evidențiindu-se în acest an finaluri ale unor etape de lucru și colaborare pe teme profesionale. Se vor petrece schimbări la vârful instituției în care lucrezi, însă întregul domeniu profesional va fi supus transformărilor legislative.

În culisele profesionale se fac și se desfac situații, se dezbat în mare taină, noi direcții profesionale. Este dificil să înțelegi ceea ce se petrece în câmpul muncii, dincolo de aparențele cotidiene, însă vei simți că există adieri clare ale unor vremuri noi.

Totodată, se țes conflicte ascunse la locul de muncă și bine ar fi să ții cont de ele. Neplăcerile pornesc atât de sublaterni, cât și de la colegi. Tumultul din zona profesională te va obosi și suprasolicita nervos, așa încât chiar trebuie să-ți dozezi eforturile și să te ocupi serios de tine și de nevoile tale reale.

Câștigurile financiare vor fi medii, însă suficiente încât să-ți rezolvi treburile cotidiene, să-ți achiți facturile, datoriile, ba pe deasupra să-ți și satisfaci și niscai mofturi.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: fii fermecător în orice împrejurare și ajută-ți semeni în mod echilibrat; evită autovictimizarea și autosacrificiul; bucură-te de ce ai și folosește cu măsură și respect.

Cugetarea anului 2021 pentru Pești: „Forța discursului constă în a exprima multe în cuvinte puține.” - Plutarh

 

 

 

 

 

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii