Zodia Pesti

Horoscopul zilei de sambata, 17 noiembrie 2018 pentru Pesti

Zilele acestea esti destul de energic, dar si mofturos si cu toane. Ceilalti vor sa-ți intre in grații, insa parca se lovesc de un zid. Ar fi bine să-ți temperezi reactiile. Descarcă-ți energia acumulata in trup si suflet prin exercitii fizice usoare, plimbari in aer liber sau dialoguri amuzante cu ceilalti. Pe de alta parte ai dori sa te implici mai mult in treburile altora, dar rezumă-te a le de sfaturi si a-i urmări de la distanta.

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 12 - 18 noiembrie 2018 pentru zodia Pesti

Pesti - The Altar Priestess Pesti - The Altar Priestess

Acum este momentul sa-ti mutia atentia catre ce este sacru si sa restabilesti legatura cu Divinitatea, lasand pe planul doi preocuparile pragmatice ale acestei lumi. Fiecare actiune pe care o intreprinzi e importanta, pentru ceea ce creeaza ea in realitatea ta. E posibil sa nu fii deplin constient de influenta pe care o ai, dar daca faci ca fiecare gest sa conteze, alegi cu intelepciune si iti binecuvantezi relatiile cu acceptare si iertare, lucrurile se pot schimba in mod miraculos. Priveste lumea din acest unghi, caci totul este perfect, exact asa cum este.

Horoscopul saptamanii 12 - 18 noiembrie 2018 pentru Pesti

Discuții importante cu prietenii și cu persoanele din anturajul profesional. Este bine să fii scump la vorbă și doar să asculți. Sunt momente bune de a te implica în proiecte de anvergură sau măcar de a te gândi serios la așa ceva. Ceea ce se discută acum la acest nivel va lua amploare peste ceva vreme, într-un mod favorabil pe termen lung. Miercuri și Joi se pot evidenția afecțiuni vechi ale sistemului circulator, ale gleznelor și ale stomacului. Fii prudent și ia în serios orice neplăcere a corpului fizic. Ar fi bine să întocmești un plan de măsuri necesare îmbunătățirii sănătății. Pe de altă parte, în plan profesional, la locul de muncă, există animozități ascunse din partea colegilor. La finalul săptămânii, te vei simți mai bine, dar nu forța nota.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru Pesti

Marte va ajunge in acest semn din 17 noiembrie, asadar Pestii pot sa se foloseasca de aceasta energie care le confera ceva mai multa combativitate si curaj, pentru a-si apara cauza, pentru a face unele schimbari sau pentru a-si afirma calitatile si talentele. Totusi, sa tina cont de faptul ca succesul lor depinde acum in mare parte de atitudinea lor, de cum se comporta, cum se infatiseaza in relatiile cu altii. Pot sa castige si pot sa si piarda, doar pe limba lor.

De inspiratie si creativitate nu duc lipsa, dar au tendinta sa fie prea reactivi, hipersensibili si suparaciosi. 

Isi pot creste sansele de castig, daca stiu sa-si etaleze si foloseasca abilitatile si talentele, cu mai putina modestie si mai mult curaj si asumare. 

Zona carierei il primeste pe Jupiter pentru un an de zile, deci nu e de mirare ca unii Pesti se pregatesc pentru o lansare, o cariera noua sau noi culoare de manifestare in acest plan profesional. Chiar daca pentru asta e nevoie sa invete ceva nou, sa nu ezite si sa imbratiseze noi perspective.

 

Horoscopul anului 2018 pentru Pesti

Pesti isi schimba viziunea, mintea, viata.

De-a lungul acestui an se conturează schimbări în felul tău de a fi și de te raporta la ceilalți, schimbări vizibile și nu foarte ușor de acceptat de către ceilalți.

Între 18 Aprilie și 27 Septembrie poți simți un soi de relaxare, o înțelegere și acceptare necondiționate a tot ce există în preajma ta, aspecte ce îți vor oferi o aură de mister și înțelepciune. Folosește energia perioadei pentru a te gândi pe îndelete la planurile tale de viitor și implică-te în activități culturale.

Eclipsele ce se vor construi de-a lungul acestui an pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți oferă efecte pe segmentele muncii, al sănătății și al relațiilor sentimentale. Schimbări profesionale de anvergură, unele de neînțeles la prima vedere. La momentul potrivit ți se vor revela toate, deci ai răbdare și adaptează-te evenimentelor înconjurătoare.

Financiar, se incheie o perioada lunga de instabilitate si se instleaza una cu mai multa liniste, coerenta si chiar usurinta.

Relațiile sentimentale se vor revigora mai ales în a doua parte a anului, fiind șanse să te îndrăgostești sau să te ocupi ceva mai mult de copii. Implicare în activități de genul hobby.

În perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, Uranus va tranzita Semnul Taurului, dinamizându-ți segmentul relațiilor cu anturajul apropiat. Relații noi interesante, originale, progresiste.    

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii