Zodia Pesti

Horoscopul zilei de vineri, 24 martie 2023 pentru Pesti

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 20 - 26 martie 2023 pentru zodia Pesti

Pesti - Fulgerul Pesti - Fulgerul

Oricat ai incercat sa iti controlezi viata in cele mai mici amanunte, iata ca lucrurile stau diferit si anul acesta incepe in forta pentru tine rasturnand toate acele constructii ridicate cu migala, dar pe fundatii subrede. E tardiv sa-ti faci griji, pentru ca undeva in adancul sufletului tau stiai ca fara o baza solida, sanatoasa, unele lucruri nu pot ramane la fel mult timp. La unele poti renunta, pe altele le poti consolida, iar pe altele le poti ridica din temelii – cert este ca acum nu te mai poti juca cu jumatati de masura, iar ce vei construi va fi intr-adevar durabil.

Horoscopul saptamanii 20 - 26 martie 2023 pentru Pesti

Ai spor în toate în primele zile ale săptămânii, astfel că poți rezolva treburi restante, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Evită graba, hazardul și implicarea în treburile altora sau în cele prea solicitante! Organsimul este vulnerabil, astfel că energia vitală fluctuează mult. Sunt zile bune pentru a-ți remodela personalitatea și a-ți îmbunătăți felul în care te raportezi la ceilalți și la situațiile în cre ești implicat. Segmentul financiar aduce noutăți, în sensul că se vor deschide variante noi de câștig din munca proprie. Tentația cheltuielilor este mare și păguboasă. Rezumă-te la a consuma și cheltui strictul necesar. Finalul săpătmânii este potrivit dialogului, întâlnirilor cu persoanele din anturjaul apropiat, studiului, dar și călătoriilor pe distanțe scurte. Acasă, în familie se întrezărește un final de capitol sau reorganziarea ambientului familial.

 

Horoscopul lunii Martie pentru Pesti

Sunt momentele tale de glorie de peste an, până pe 20 ale lunii. Se conturează o etapă personală și relațională nouă. Ai șanse deosebite de a renunța la idei, planuri, situații și relații perimate și de a te îndrepta spre orizonturi folositoare ție în această etapă de viață. Decide numai tu singur ce anume sau pe cine mai păstrezi în viața ta și operează schimbările necesare.. Segmentul financiar se îmbunătățește vizibil după 20 Martie, astfel că îți vor crește veniturile salariale, se vor lămuri chestiunile profesionale care au legătură cu salarizarea și condițiile de muncă. Ar fi bine să eviți cheltuielile nefondate, oricât ar părea de tentante la prima vedere. Traversăm o perioadă în care trebuie să te bazezi numai pe câștigurile tale personale, întrucât din colaborări scurte sau dinspre partenerul de viață nu poți primi sprijin material deocamdată.

Horoscopul anului 2023 pentru Pesti

Anul 2023 îți aduce perspective noi vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Este bine să privești atent la toate acestea și să renunți rapid, fără echivoc la acelea care îți obstrucționează progresul.

Foarte important este ca în acest an să acorzi atenție sporită sănătății. Se pot evidenția neplăceri vechi, însă și altele noi se conturează la orizont. Aspectele privitoare la sănătate vor fi vizibile, clare, astfel că vei fi nevoit să iei măsurile necesare.

Relațiile apropiate își continuă dinamica, fiind acompaniate de factorul neprevăzut. Formarea a două eclipse pe Axa zodiacală Scorpion-Taur va impulsiona finalul unora dintre aceste relații într-un mod total neașteptat.

Călătoriile și studiile reprezintă teme la care este bine să reflectezi. Mergi în vizite la apropiați, invită pe cei dragi la tine, călătorește de agrement, antrenează-i și pe alții să călătorească cu tine.

De asemenea, secvențele de învățare sunt favorabile pe termen lung, atât la nivel personal, cât și la nivel profesional pentru locul de muncă.

Segmentul profesional se evidențiază prin mari transformări la locul de muncă. Se finalizează o etapă în ceea ce privește activitatea propriu-zisă și relațiile colegiale. Există și varianta pierderii locului de muncă. Este bine să fii implicat serios în tot ceea ce se petrece la serviciu și să mergi o dată cu valul schimbărilor.

Drept urmare a schimbărilor din rutina profesională, segmentul financiar este fluctuant. Sunt posibile întârzieri, amânări ale veniturilor salariale, schimbări provocatoare în ceea ce privește raportul muncă plată, diminuări ale salariului. Însă, încet, sigur și discret se deschid alte posibilități de câștig din munca proprie, fie că la actualul loc de muncă, prin schimbările survenite, mai poți câștiga bani suficienți pentru traiul cotidian, fie că îți găsești un alt loc de muncă, poate chiar mai bine plătit. Pentru că pe Axa zodiacală Berbec-Balanță se formează două eclipse, influențele lor își vor face simțită prezența pe segmentul financiar. Urcușuri și coborâșuri, lumini și umbre, schimbări definitive în plan socio-profesional.

----

Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023!  

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii