Zodia Pesti

Horoscopul zilei de miercuri, 03 martie 2021 pentru Pesti

Luna in Scorpion iti stimuleaza intuitia, imaginatia si curiozitatea. Poti afla informatii valoroase, esti avantajat in ce priveste examenele, interviurile sau planurile de calatorie. Mentalul superior este stimulat, astfel ca este binevenita orice activitate care are ca scop evolutia, emanciparea, rafinarea spirituala. Apar persoane si situatii care te ajuta sa intelegi logica unor experiente pe care le traiesti si, in functie de acestea, sa-ti croiesti un nou drum. 

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 01 - 07 martie 2021 pentru zodia Pesti

Pesti - The Map Maker of Destiny Pesti - The Map Maker of Destiny

Saptamana aceasta intalnesti o oportunitate, care iti poate aduce o schimbare importanta in viata. Rezultatul final depinde de modul in care te raportezi la aceste circumstante si mai ales cum alegi sa raspunzi. Ai abilitatea de a-ti crea propriile posibilitati si astfel vointa ta proprie si diferite alegeri iti stau la dispozitie acum, pentru a-ti croi un nou drum. Fii atent la ce vine catre tine in aceste zile si, mai ales, la modul in care reactionezi in contextele create. Destinul iti va fi determinat de modul in care te angajezi in calatoria ta.

Horoscopul saptamanii 01 - 07 martie 2021 pentru Pesti

Accentul săptămânii este pe segmentul financiar, în speță pe banii și bunurile comune cu alții. Se întrezăresc cheltuieli neașteptate, destul de mari și unele care, pur și simplu le plătești, dar nu înțelegi de ce tu și până la urmă pentru ce. Datorită partenerului de viață, unor rude sau colaboratorilor sunt posibile răsturnări de situații financiare greu de estimat. Recomandabil este să le analizezi pe îndelete, să discuți cu persoanele alături de care ești implicat în chestiuni financiare și abia apoi să scoți bani din buzunar. Relațiile cu străinătatea sunt animate prin discuții cu persoanele străine sau prin planificarea unor călătorii îndepărtate. Weekend-ul aduce reuniuni cu multă lume, orie acasă în familie, ori în mediul socio-profesional în care activezi.

Horoscopul lunii Martie pentru Pesti

Sunt momentele tale de glorie de peste an, până pe 20 ale lunii. În preajma datei de 13 Martie se conturează o etapă personală și relațională nouă. Ai șanse deosebite de a renunța la idei, planuri, situații și relații perimate și de a te îndrepta spre orizonturi folositoare ție în această etapă de viață. Decide numai tu singur ce anume sau pe cine mai păstrezi în viața ta și operează schimbările necesare. Poate părea dificil la început, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși orice temere sau obstacol, cu bine. Segmentul financiar se îmbunătățește vizbil după 20 Martie, astfel că îți vor crește venituirile salariale, se vor lămuri chestiunile profesionale care au legătură cu salarizarea și condițiile de muncă. Totuși ar fi bine să eviți cheltuielile nefondate, oricât ar părea de tentante la prima vedere. Traversăm o perioadă în care trebuie să te bazezi numai pe câștigurile tale personale, întrucât din colaborări scurte sau dinspre partenerul de viață nu poți primi sprijin material deocamdată.

 

Horoscopul anului 2021 pentru Pesti

Un an minunat pentru tine, deoarece sunt șanse de schimbare profundă și benefică. Vei fi remarcat în peisajul cotidian, datorită manierelor fermecătoare prin care se va exprima personalitatea ta. De mare folos îți sunt apropierea de domeniile artistice, chiar studiul uneia dintre ele, îngrijirea unui animal de companie și practicarea, constantă, a unui hobby.

O perioadă foarte interesantă, care va anunța debutul unei noi etape de viață va fi cuprinsă între lunile Mai și Iulie. De aceea, este bine să notezi într-un jurnal personal ceea ce gândești, ce îți dorești, să trasezi noi planuri personale și profesionale sau, pur și simplu, să scrii cum vrei să fie viața ta de acum încolo. Consemnarea lor ajută la materializarea oircărui vis, oricât ar părea de năstrușnic sau de neatins.

Sănătatea este foarte vulnerabilă, astfel că sunt probabile perioade de odihnă în care să te și îngrijești cu ajutorul unor specialiști. Poți îmbina cu succes terapiile clasice cu terapiile neconvenționale, însă numai sub îndrumarea unor terapeuți specializați.

Studiile și călătoriile sunt bine susținute din astral, astfel că de-a lungul întregului an te poți implica în diverse forme de învățare. Îți vor fi utile atât în plan personal, cât și în plan profesional. De asemenea, călătoriile pe distanțe scurte mai ales, te ajută să revezi oameni dragi, locuri frumoase, dar să-ți și rezolvi chestiuni personale sau profesionale.

Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte dinamice în prima parte a anului. Surprizele din partea acestor persoane pot fi de mari proporții și unele chiar neplăcute. Te vei desprinde din unele relații, cu mare dificultate, însă, forțat de împrejurări va trebui să fii realist și să decizi în favoarea ta. Pe de altă parte, se vor vehicula în preajma ta informații diverse, care mai mai de care mai spectaculoase, fie pe teme de larg interes, fie legate de rude, prieteni, oameni dragi. Este bine să selectezi totul și să eviți supraîncărcarea nervoasă.

Una din eclipsele acestui an se va construi pe Semnul zodiacal al Taurului în ziua de 19 Noiembrie, marcând un final, mai mult sau mai puțin clar, atât în privința relațiilor cu semenii apropiați, cât și în privința unor călătorii și secvențe de învățare-evaluare.

Celelalte trei eclipse ale anului se vor construi pe Axa Săgetător-Gemeni, în zilele de 26 Mai, 10 Iunie și 4 Decembrie. Influențele lor vor fi vizibile în segmentul domestic și în cel profesional.

Așadar, relațiile familiale și segmentul domestic este răscolit de influențele astrale, fiind probabile discuții importante cu membrii familiei și cu neamurile, vânzarea-achiziționarea de bunuri patrimoniale, treburi gospodărești de anvergură, lămurirea și rezolvarea unor conflicte mai vechi.

Pe de altă parte, ceea ce se petrece în mediul familial și domestic va avea repercusiuni în mediul profesional și invers. Este forfortă și la serviciu, mai ales în relațiile cu șefii și în relațiile cu autoritățile, evidențiindu-se în acest an finaluri ale unor etape de lucru și colaborare pe teme profesionale. Se vor petrece schimbări la vârful instituției în care lucrezi, însă întregul domeniu profesional va fi supus transformărilor legislative.

În culisele profesionale se fac și se desfac situații, se dezbat în mare taină, noi direcții profesionale. Este dificil să înțelegi ceea ce se petrece în câmpul muncii, dincolo de aparențele cotidiene, însă vei simți că există adieri clare ale unor vremuri noi.

Totodată, se țes conflicte ascunse la locul de muncă și bine ar fi să ții cont de ele. Neplăcerile pornesc atât de sublaterni, cât și de la colegi. Tumultul din zona profesională te va obosi și suprasolicita nervos, așa încât chiar trebuie să-ți dozezi eforturile și să te ocupi serios de tine și de nevoile tale reale.

Câștigurile financiare vor fi medii, însă suficiente încât să-ți rezolvi treburile cotidiene, să-ți achiți facturile, datoriile, ba pe deasupra să-ți și satisfaci și niscai mofturi.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: fii fermecător în orice împrejurare și ajută-ți semeni în mod echilibrat; evită autovictimizarea și autosacrificiul; bucură-te de ce ai și folosește cu măsură și respect.

Cugetarea anului 2021 pentru Pești: „Forța discursului constă în a exprima multe în cuvinte puține.” - Plutarh

 

 

 

 

 

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii