Zodia Pesti

Horoscopul zilei de joi, 19 iulie 2018 pentru Pesti

Banii reprezinta o tema importanta astazi. Se pare ca o suma de bani pe care trebuia deja sa o primesti va intarzia in continuare. Cauza poate fi o neintelegere in documentele financiare sau pur simplu este vorba despre neglijenta oamenilor care se ocupa de veniturile tale. Pe de alta parte este posibil sa primesti sprijin material de la cei dragi. Achita datoriile, apoi orienteaza-te si spre mofturile tale.  

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 16 - 22 iulie 2018 pentru zodia Pesti

Pesti - Peaks of Joy Pesti - Peaks of Joy

Bucuria este tema acestei saptamani pentru tine! O gasesti in lucrurile marunte cat si in cele mai importante pe care le duci la implinire cu usurinta. Este o perioada in care succesul vine ca o incununare binemeritata a muncii depuse de tine in ultimul timp, fie ca este vorba despre latura profesionala sau personala a vietii tale. Tonusul tau este, de asemenea, la cote ridicate asa ca poti fi de ajutor celor din jurul tau in a-i inspira sa vada lumea cu alti ochi si chiar sa aleaga abordarea problemelor de zi cu zi dintr-o alta perspectiva, mai pozitiva.

Horoscopul saptamanii 16 - 22 iulie 2018 pentru Pesti

Săptămâna începe cu aspecte parteneriale plăcute, de bun augur. Sunt posibile dialoguri interesant, alcătuirea unor planuri mărețe, dar și desfășurarea unor acțiuni de anvergură împreună cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Însă este bine să vorbești puțin despre tine și deloc despre intențiile tale personale. Apar cheltuieli pe facturi, taxe, diferite tipuri de datorii, dar este posibil să fii nevoit să iei legătura și cu diverse instituții financiare. Prudență la tot ce ține de acte, documente, înscrisuri sau înțelegeri cu alții! La finalul intervalului analizat se recomanda studii si cercetari legate de teme spirituale, istorice sau profesionale. Și călătoriile sau dialogurile cu persoanele aflate în străinătate reprezintă subiecte de luat în seamă.

Horoscopul lunii Iulie pentru Pesti

Până pe 23 ale lunii se întrezăresc distracţii, întâlniri amoroase, dar şi relaţii apropiate cu copiii. Veselia este la cote înalte, însă fii prudent. Persoana iubită îţi poate pune beţe în roate când te aştepţi mai puţi. În preajma datei de 13 Iulie se deschide o etapă sentimentală. Poate fi vorba despre o nouă idilă sau dacă eşti deja implicat într-o relaţie, aceasta se poate îmbunătăţi substanţial. În a doua parte a lunii se recomandă prudenţă la capitolul sănătate. Vizate sunt sistemul cardiovascular, dar și gleznele. Consultaţiile şi analizele medicale pot fi frecvente. Se pare că vei avea multe de făcut la serviciu, chiar dacă pentru unii este încă vacanţă. Ori îţi iei de lucru acasă, ori şefii îţi solicită prezenţa şi eforturile mai mult decât de obicei. Rezervă-ţi momente regulate de odihnă. După 10 Iulie, relaţiile parteneriale se îmbunătăţesc, existând posibilitatea apariţiei unor colaborări noi sau, în funcţie de situaţie, chiar poate apărea o cerere în căsătorie.

Horoscopul anului 2018 pentru Pesti

Pesti isi schimba viziunea, mintea, viata.

De-a lungul acestui an se conturează schimbări în felul tău de a fi și de te raporta la ceilalți, schimbări vizibile și nu foarte ușor de acceptat de către ceilalți.

Între 18 Aprilie și 27 Septembrie poți simți un soi de relaxare, o înțelegere și acceptare necondiționate a tot ce există în preajma ta, aspecte ce îți vor oferi o aură de mister și înțelepciune. Folosește energia perioadei pentru a te gândi pe îndelete la planurile tale de viitor și implică-te în activități culturale.

Eclipsele ce se vor construi de-a lungul acestui an pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți oferă efecte pe segmentele muncii, al sănătății și al relațiilor sentimentale. Schimbări profesionale de anvergură, unele de neînțeles la prima vedere. La momentul potrivit ți se vor revela toate, deci ai răbdare și adaptează-te evenimentelor înconjurătoare.

Financiar, se incheie o perioada lunga de instabilitate si se instleaza una cu mai multa liniste, coerenta si chiar usurinta.

Relațiile sentimentale se vor revigora mai ales în a doua parte a anului, fiind șanse să te îndrăgostești sau să te ocupi ceva mai mult de copii. Implicare în activități de genul hobby.

În perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, Uranus va tranzita Semnul Taurului, dinamizându-ți segmentul relațiilor cu anturajul apropiat. Relații noi interesante, originale, progresiste.    

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii