Zodia Pesti

Horoscopul zilei de joi, 07 decembrie 2023 pentru Pesti

Ziua aduce momente favorabile pentru achitarea facturilor, taxelor sau pentru a relationa cu institutii financiare. Pe de alta parte, ai putea cheltui si pe lucruri necesare tie, cum ar fi o bijuterie, un obiect vestimentar nou sau pentru tratamente de ingrijire corporala. Fereste-te de imprumuturi sau planuri de afaceri pe termen lung.

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 04 - 10 decembrie 2023 pentru zodia Pesti

Pesti - Protecting Treasure Pesti - Protecting Treasure

Fie ca esti sau nu constient, unele relatii din viata ta se bazeaza pe conveniente si compromisuri. Vulnerabilitatea ta, ce provine din frica, ii poate determina pe ceilalti sa incerce sa obtina un avantaj asupra ta. Ar fi de dorit ca in aceasta perioada sa-ti readuci echilibrul, armonia, in relatii privind cu atentie la ce alegeri ai facut inainte. Daca ai impresia ca ti-ai gasit un fel de refugiu protector, fii atent la “pretul” pe care-l ai de platit. Orice compromis facut, ti-a adus doar un iluzoriu sentiment de siguranta, indepartandu-te de la ceea ce vrea inima ta cu adevarat.

Horoscopul saptamanii 04 - 10 decembrie 2023 pentru Pesti

Relațiile parteneriale se reconfigurează, deschizându-se un nou capitol. Sunt ultimele frământări în relația cu partenerul de viață sau în relația cu cei de afaceri. Acordă atenție sporită acestor relații și operează acele schimbări de care ai nevoie pentru bunăstarea ta viitoare. Financiar, sunt posibile cheltuieli comune cu alții, separări de bunuri patrimoniale, discuții legate de moșteniri și partaje specifice unui divorț. Prudență, răbdare, toleranță! Evită implicarea în datorii, credite sau în a te oferi să plătești tu pentru alții. Activitățile culturale îți vor bucura sufletul în a doua parte a săptămânii.

Horoscopul lunii Decembrie pentru Pesti

Este rost de călătorii pe tot parcursul lunii. Relațiile cu străinătatea se evidențiază prin șanse, fie să mergi tu într-o țară străină, fie cineva din străinătate să vine în vizită la tine. Segmentul profesional este foarte dinamic pe tot parcursul lunii. Se întrezăresc discuții importante cu șefii, cu reprezentanți ai unor instituții oficiale, plus invitații la evenimente sociale și familiale. Răsturnările de situație în plan profesional sunt frecvente și greu de înțeles la prima vedere. Foarte important devine segmentul prietenilor, începând cu 22 Decembrie. Se conturează o nouă etapă de relaționare cu aceste persoane. De asemenea, se vor ivi posibilități noi de implicare în proiecte socio-profesionale sau acțiuni umanitare de mare anvergură.

Horoscopul anului 2023 pentru Pesti

Anul 2023 îți aduce perspective noi vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Este bine să privești atent la toate acestea și să renunți rapid, fără echivoc la acelea care îți obstrucționează progresul.

Foarte important este ca în acest an să acorzi atenție sporită sănătății. Se pot evidenția neplăceri vechi, însă și altele noi se conturează la orizont. Aspectele privitoare la sănătate vor fi vizibile, clare, astfel că vei fi nevoit să iei măsurile necesare.

Relațiile apropiate își continuă dinamica, fiind acompaniate de factorul neprevăzut. Formarea a două eclipse pe Axa zodiacală Scorpion-Taur va impulsiona finalul unora dintre aceste relații într-un mod total neașteptat.

Călătoriile și studiile reprezintă teme la care este bine să reflectezi. Mergi în vizite la apropiați, invită pe cei dragi la tine, călătorește de agrement, antrenează-i și pe alții să călătorească cu tine.

De asemenea, secvențele de învățare sunt favorabile pe termen lung, atât la nivel personal, cât și la nivel profesional pentru locul de muncă.

Segmentul profesional se evidențiază prin mari transformări la locul de muncă. Se finalizează o etapă în ceea ce privește activitatea propriu-zisă și relațiile colegiale. Există și varianta pierderii locului de muncă. Este bine să fii implicat serios în tot ceea ce se petrece la serviciu și să mergi o dată cu valul schimbărilor.

Drept urmare a schimbărilor din rutina profesională, segmentul financiar este fluctuant. Sunt posibile întârzieri, amânări ale veniturilor salariale, schimbări provocatoare în ceea ce privește raportul muncă plată, diminuări ale salariului. Însă, încet, sigur și discret se deschid alte posibilități de câștig din munca proprie, fie că la actualul loc de muncă, prin schimbările survenite, mai poți câștiga bani suficienți pentru traiul cotidian, fie că îți găsești un alt loc de muncă, poate chiar mai bine plătit. Pentru că pe Axa zodiacală Berbec-Balanță se formează două eclipse, influențele lor își vor face simțită prezența pe segmentul financiar. Urcușuri și coborâșuri, lumini și umbre, schimbări definitive în plan socio-profesional.

----

Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023!  

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii