Cine suntem

Astrocafe.ro gazduieste o echipa formata din astrologi, numerolog, consilieri de dezvoltare personala, speakeri, terapeuti holistici, practicieni/facilitatori in diverse zone de dezvoltare personala si spirituala, cu experienta si dorinta de a fi contributie, fiind pregatiti sa impartaseasca din darurile, cunoasterea si experienta lor. O sursa de inspiratie, descoperire, posibilitati de evolutie si crestere interioara. Un spatiu creat cu drag de oameni si de viata, cu bucurie si recunostinta pentru fiecare om care-i paseste "pragul".
Bine ai venit!

In acest moment, din echipa ASTROCAFE fac parte:

 

Nicoleta Svârlefus

conscious life coach, consilier de dezvoltare personala si spirituala- certificat de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si CNFPA; astro-coach; trainer; speaker inspirational; Access Consciousness Bars practitioner certificat; autor si proprietar www.astrocafe.ro, medic stomatolog.

Nicoleta Svarlefus
“Pentru mine, viata este o revelatie continua.” (N.S.)

Nicoleta a lucrat cu mii de oameni din 2006 si pana in prezent.

Contribuie permanent in vietile oamenilor prin cine este, prin abordarea sa unica si nonconformista, cu umor, disciplina si profunzime, gasind mereu o cale directa si clara de a transmite mesajul, fie ca e vorba de consiliere astrologica, antrenament si consiliere pentru dezvoltare personala, sau de evenimentele (workshop-uri, tabere, conferinte) pe care le organizeaza.

Este mereu deschisa catre o viziune mai inalta asupra vietii si are ca sursa de inspiratie propria transformare continua de constiinta, propria viata.

Intalnirile cu Nicoleta Svârlefus sunt o infuzie de inspiratie, sunt profund transformatoare si deschizatoare de noi posibilitati.

Activitate:

 

Experiente:


Scrie-i Nicoletei la: dr_n_svarlefus@yahoo.com, office@astrocafe.ro, Blog Nicoleta Svârlefus

Anca Stoica
[+] profesor inginer, astrolog, numerolog

Ecuaţia astrologică: Porc de Metal, Rac, Măr, Ascendent Fecioară

Profesia de dascăl am ales-o cu ani în urmă, într-un context social în care nimeni nu mai avea încredere în învăţământul românesc. La vremea respectivă simţeam o furie teribilă asupra faptului că mulţi alegeau să părăsească teritoriul românesc, pe motive că aici nu se mai poate face nimic. Eu am ales să rămân şi să încerc să realizez ceva şi pentru oamenii de aici. Chiar îmi doream acest lucru. Anii au trecut şi am constat că am realizat foarte multe, atât pentru mine cât şi pentru alţii. Când mi-am dat seama că prin meseria mea, pot schimba destinele multor oameni, m-am simţit copleşită. Dar foarte repede, m-am pus pe treabă şi am mers mai departe.

Cum am ajuns să fac parte dintre astrologii şi numerologii români ... este foarte interesant. Pur şi simplu, urmărind o emisiune la TVR, unde erau invitaţi câţiva astrologi români de marcă. Din acea seară de februarie, am simţit că trebuie să fac ceva şi pentru acest domeniu. Cochetam de mulţi ani cu domeniile spirituale, citeam cărţi, urmăream emisiuni, filme cu teme specifice sau participam la diverse întruniri cu astfel de teme. Dar nu m-am gândit niciodată că voi ajunge să văd viaţa şi altfel decât prin prisma disciplinelor convenţionale.

Astrologia şi Numerologia m-au ajutat foarte mult să mă descopăr, să iau deciziile potrivite în viaţă şi întotdeauna le-am simţit alături de mine, indiferent că eu aveam chef sau nu de ele sau dacă eu le-am fost fidelă sau nu. Parcă mă vegheau din umbră, iar în momentele de răstrişte ieşeau la iveală, fără să le simt supărate pe mine. Pentru mine ajutorul şi susţinerea lor au fost şi sunt extraordinare! Ele au devenit pentru mine a doua natură. Din totdeauna m-au fascinat stelele şi numerele. La şcoală nu mă deranjau niciodată, aşa zisele note mici, parcă eram prietenă cu toate numerele şi le simţeam ca pe nişte adevărate prietene.

În momentul în care am reuşit să privesc viaţa cu ajutorul acestor discipline, am realizat că trebuie să îi ajut şi pe alţii să se descopere şi să păşească în viaţa cu mai mult curaj, răbdare, discernământ şi de ce nu, cu mult, mult, dar mult umor. Primul lucru pe care l-am învăţat de la aceste discipline a fost ... umorul. Aşa cum Dumnezeu mi-a dat mie, aşa şi eu la rândul meu trebuie să dăruiesc altora.

Mulţumesc Divinităţii în fiecare clipă a vieţii mele, pentru că mi-a oferit ocazia să cunosc, să am acces şi mai ales să folosesc Astrologia şi Numerologia! Divinitatea mi-a trimis mulţi reprezentanţi ai săi care m-au ajutat foarte mult în acest sens. Pe unii, am avut norocul să îi întâlnesc personal – Simona Vărzaru (Urania), Firicel Ciarnău, Mihaela Dicu, Alexandru Nicolici, Nicoleta Svârlefus, Dan Ciubotaru, Maria Onea (Vesta) etc. - oameni de la care am mereu de învăţat şi cărora le mulţumesc pentru toate experienţele petrecute împreună. Pe alţii i-am întâlnit prin intermediul cărţilor sau lucrărilor lor, iar alţii pur şi simplu apăreau de nici unde şi îmi ofereau diverse repere şi sfaturi extraordinare.

Vă invit şi pe voi să faceţi cunoştinţă cu ,,misterioasele’’ domenii, Astrologia şi Numerologia şi vă garantez că vă vor fascina extraordinar de mult!

Contact: anca.stoica@astrocafe.ro

 

Cristina Ciobanu
[+] inginer, terapeut Theta Healing, NLP practitioner

Soare in Leu, Bivol de apa

Am pornit in viata avand la baza o fomare tehnica, analitica, convinsa fiind ca acesta va fi drumul meu. Incepand cu anul 2000 am descoperit ca sunt mai mult decat corp si minte, ca sunt si spirit. Acesta a fost punctul din care, cu ajutorul cartilor si al unor cursuri (Qigong, Theta Healing, NLP, Astrologie si Numerologie cu Valeriu Panoiu, etc.) am incercat sa ma cunosc mai bine si sa inteleg ca sunt mult mai mult decat fiica, angajat, prietena si, mai tarziu, sotie si mama.

De cele mai multe ori entuziasmul mi-a fost tovaras de drum, dar tot de multe ori neputinta, descurajarea si neincrederea isi faceau loc in gandurile mele, facandu-ma sa simt ca ma invart in cerc.

Claritatea, intelegerea si ordinea in viata mea au venit cu primul workshop la care am participat - "Traieste viata pentru care ai fost creat" - si din acel moment, in afara faptului ca am participat la toate workshop-urile si taberele conduse de Nicoleta Svarlefus, pot spune ca am inteles cine sunt si"ce caut eu in viata mea".

Despre cartile Oracol am aflat la Gradina Zen, eveniment organizat in 2011 la Vlahia Inn - Moeciu, si gratie unor oameni minunati, printre care si Marilu Romedea, mi-am descoperit aceasta noua pasiune. De fiecare data ma fascineaza acuratetea cu care aceste carti, prin mesajul lor, imi arata o alta fata a momentului prezent sau a unei situatii asupra careia cer claritate.

Cred cu putere in oameni, in capacitatea lor de a se regasi, de a se vindeca, de a fi intregi si perfecti exact asa cum sunt si prin ceea ce fac sau creez imi doresc le le ofer inspiratie si ghidare in drumul catre sine.

Contact: cristina.ciobanu@astrocafe.ro

 

 

Astro Shop