Previziuni astro

Eclipsa partiala de Soare in Leu, 11 august 2018. Saltul in vid

Traversam, de cateva saptamani, o perioada extrem de intensa- cu 3 eclipse in acest sezon, toate semnele fixe activate si multe multe retrograde (7, daca il punem si pe Kiron la socoteala): Mercur, Marte, Uranus, Saturn, Neptun, Pluto, Kiron- e o perioada a schimbarilor majore si pe termen lung, a incheierii fara echivoc a unor etape in viata noastra, a transformarii constiintei.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală AUGUST 2018: Iubiți versus prieteni

Luna August ne aduce dinamism, provocări de tot felul și chiar dacă este vacanță în general, în particular va predomina senzația că avem multe și mărunte de făcut, că trebuie cumva să ne continuăm munca.
Citeste tot articolul

Mercur retrograd in Leu (26 iulie- 19 august 2018). Adevaruri incomode

Mercur e retrograd in Leu si se va juca putin cu mintile noastre, vreo trei saptamani si chiar mai mult. Avand in vedere ca oricum nu face casa prea buna (oricum, pasnica sigur nu) cu Leul, mai ales cand e in miscare aparent retrograda, ca se va plimba un timp pe trotuarul paralel cu cel pe care defileaza Marte, si ca va intra in conflict cu Jupiter si cu Uranus, e clar ca nu ne da rabdarea afara din casa, in aceasta perioada. Si nici flexibilitatea.
Citeste tot articolul

Eclipsa totala de Luna in Varsator, 27 iulie 2018. Iesirea din lume si intoarcerea la inima

A doua eclipsa din aceasta vara si a 4-a din acest an este Eclipsa totala de Luna in Varsator si va avea loc pe 27 iulie 2018. E vorba de Luna plina, cu Luna in Varsator si Soarele in Leu, la gradul 4:45, fiind implicate nodurile lunare si in special Nodul Sud.
Citeste tot articolul

Venus in Fecioara (10 iulie- 7 august 2018). Curatenie si perfectionism in relatii

Venus aflată în Fecioara, începând cu 10 iulie (si pana pe 7 august) pare să anuleze orice dor steril, iubire conceptuală, gest nebunesc din dragoste, romantism de film etc...
Citeste tot articolul

Eclipsa de Soare in Rac din 13 iulie si toata vara 2018: purificare, eliminare, transformare

Aceasta este o perioada-elevator. Luna iulie este foarte intensa, cu potential de purificare, curatare, inchiderea unor bucle, rani, a unor #tipare inconstiente sau imprumutate, vechi si foarte vechi, ale noastre sau ale neamului nostru. Toata vara va fi asa. Avem multa treaba cu schimbarea axei, a drumului vietii, a prioritatilor, a abordarii si a traiectoriei interioare. E un branci dat de Univers, pentru ca noi sa facem un #salt, dar inainte de asta CURATAM, clarificam, inchidem, "clasam", purificam, ne impacam, acceptam, intelegem. Fiecare ce are nevoie. Fiecare si toti, impreuna.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală IULIE 2018: Schimbări și iar schimbări

Din nou avem sezon de eclipse în această lună. Plus intrarea în mișcare aparent retrogradă a lui Mercur, planeta mentalului și comunicării, în Semnul Leului, plus Marte care se află deja în mișcarea aparent retrogradă în Semnul Vărsătorului, plus reluarea mersului direct al planetei Jupiter, marele benefic. Pe scurt, o perioadă foarte dinamică, foarte provocatoare în care totul se va reformula din temelii, atât la nivel personal, cât și la nivel colectiv.
Citeste tot articolul

Luna plina in Capricorn, 28 iunie 2018. Apogeul unor actiuni incepute in trecut

Ziua de 28 iunie 2018 isi pune puternic amprenta asupra vietii noastre prin Luna Plina in Capricorn pe gradul 6 :28 si care merge de mana cu Saturn retrograd in Capricorn pe gradul 5:48. Este un moment ce aduce multe limitari, frici, pesimism, recompense daca le meritam, plati karmice grele.
Citeste tot articolul

Luna noua in Gemeni, 13 iunie 2018. Travaliul (re)cunoasterii de sine

Zbuciumul din aceasta perioada are ca sursa exact aceasta nevoie imperioasa de schimbare, mai ales la nivel de ideologie, de convingeri, viziune, mentalitate. Avem nevoie de o fundatie noua, sanatoasa si aerisita, dar, pentru asta, mai intai se va ridica ceva praf in timp ce daramam si scoatem la iveala ce e vechi si nefunctional in mintile noastre.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală IUNIE 2018: Dinamism accentuat

Iunie este o lună foarte interesantă, dinamică, cumva aflându-ne pe o graniță între trecut și viitor. Mentalul este foarte activ, gândurile se amestecă cu o viteză din ce în ce mai mare, iar comunicarea va fi accentuată față de lunile precedente.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima