Previziuni astro

Luna noua in Varsator, 24 ianuarie 2020. Modificari in viitorul nostru

Luna noua in Varsator, 24 ianuarie 2020. Modificari in viitorul nostru
Citeste tot articolul

Mercur in Varsator (17 ianuarie- 4 februarie 2020). Laboratorul noilor idei

Mercur este in exaltare in acest semn. Aici, vorbim despre o gandire progresista, o minte a viitorului, prin viziune, idei noi, inspiratie si inteligenta lucida. Este accesat geniul nativ din fiecare.
Citeste tot articolul

Marte în Săgetător (4 ianuarie- 17 februarie 2020). Nici regulile nu mai sunt ce-au fost!

Când Marte ajunge în Săgetător, cam o data la doi ani, începe nestarea, ni se aprind călcâiele la gândul cine știe cărei aventuri, ni se deranjează principiile, ni se amestecă gândurile și începem să ne dorim nefăcutele. Marte în Săgetător e precum zilele de iarmaroc ale unui oraș de provincie, când apăr toate tiribombele, jocurile și vată pe băț, iar copiii, dar și adulții, parcă le-ar încerca pe toate.
Citeste tot articolul

Venus in Pești (14 ianuarie- 8 februarie 2020). Iubire fără reguli, limite și rețete

Peștii sunt semnul de exaltare al lui Venus, aici nu mai vorbim despre iubire pământeană, ci despre o iubire superioară, universală. Venus aici ne spune că în iubire nu au ce căuta regulile și controlul, crisparea și limitele. Nu contează cine face primul pas și nu există "ar trebui" să faci cutare și nu ar trebui sa faci cutare...
Citeste tot articolul

Eclipsa partiala de Luna in Rac- 10 Ianuarie 2020. Mereu exista o cale

Tema acestei Eclipse lunare in Rac este despre spatiul privat, un loc de refugiu, o casa, traditii si angajamente, mama, tara de origine, confortul domestic, legaturi de familie, patriotism, relatii care ofera siguranta si securitate sufletului, despre copii si bucuria copiilor (toti suntem intr-un fel copii), despre suflet.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală IANUARIE 2020: Surprize, surprize!

Energia evenimentele astromonice de pe Cerul planetei noastre ne va pune la treabă, atât în plan personal, cât și în plan socio-profesional. Schimbarea poziției planetelor rapide va declanșa în viața noastră evenimente rapide, în care vor trebui luate decizii la fel de rapid și va trebui acționat în viteză.
Citeste tot articolul

Analiza numerologică a anului 2020: Toate la pătrat!

Deceniul următor va aduce schimbări fără precedent în istoria umanității și depinde de fiecare dintre noi cum vom le întâmpina sau cum vom contribui la dezvoltarea noastră personală, la dezvoltarea celorlalți și la dezvoltarea și îmbunătățirea mediului în care trăim.
Citeste tot articolul

Eclipsa inelara de Soare in Capricorn, 26 decembrie 2019. Sansa de a ne redefini complet

A treia si ultima Eclipsa de Soare a anului 2019 are loc pe 26 decembrie si este singura eclipsa inelara din acest an , numita adesea si eclipsa “ inelului de foc”.
Citeste tot articolul

Luna plina in Gemeni, 12 decembrie 2019. Cat de sanatos este modul in care gandesti si comunici?

Luna plină in Gemeni are loc pe 12 decembrie, miercuri, la ora 7:12.
Citeste tot articolul

Jupiter in Capricorn (2 decembrie 2019- 19 decembrie 2020). Succes prin calitate, nu cantitate! (video)

Jupiter a intrat in Capricorn pe 2 decembrie si va tranzita acest semn pana pe 20 decembrie 2020.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima