Previziuni astro

Luna noua in Gemeni, 13 iunie 2018. Travaliul (re)cunoasterii de sine

Zbuciumul din aceasta perioada are ca sursa exact aceasta nevoie imperioasa de schimbare, mai ales la nivel de ideologie, de convingeri, viziune, mentalitate. Avem nevoie de o fundatie noua, sanatoasa si aerisita, dar, pentru asta, mai intai se va ridica ceva praf in timp ce daramam si scoatem la iveala ce e vechi si nefunctional in mintile noastre.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală IUNIE 2018: Dinamism accentuat

Iunie este o lună foarte interesantă, dinamică, cumva aflându-ne pe o graniță între trecut și viitor. Mentalul este foarte activ, gândurile se amestecă cu o viteză din ce în ce mai mare, iar comunicarea va fi accentuată față de lunile precedente.
Citeste tot articolul

Lună Plină în Săgetător (29 mai, ora 17:19). Am învăţat mult de la cărţi, dar am învăţat totul de la câţiva oameni

Uneori întâlnirea pe care o ai la timp cu un model de viaţă (Săgetător) atârnă mai greu, face mai mult decât orice informare, orice carte citită, orice lectură (Gemeni).
Citeste tot articolul

Marte in Varsator (16 mai - 17 noiembrie 2018). Calatorii fara harta, salturi fara preaviz!

Intrarea lui Marte (planeta actiunii si a dorintei) in semnul inovator si revolutionar al Varsatorului, pe 16 mai, inseamna o schimbare majora de energie. Marte ramane in Varsator timp de 5 luni, pana pe 17 noiembrie, cu o intoarcere in Capricorn (13 august- 11 septembrie). In aceste luni, multe se vor schimba si rearanja in viata noastra.
Citeste tot articolul

Luna noua in Taur, 15 mai 2018. Faca-se voia Ta!

In data de 15 mai 2018 suntem chemati sa participam iarasi la o Nunta Cosmica, o nunta cu daruri benefice noilor inceputuri aici pe pamant. Printre darurile revarsate asupra noastra, acest moment astral anunta mareata intrare a lui Uranus in Taur, la ora 18:18.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală MAI 2018: Schimbări de anvergură pe toate planurile!

Foarte importantă și interesantă va fi atmosfera astrală a lunii Mai! Pe sfera cerească se petrec schimbări ale mersului planetelor, respectiv unele schimbă Semnul zodiacal, oferindu-ne un spectacol de stări, trăiri, senzații, emoții și evenimente cu totul și cu totul deosebite.
Citeste tot articolul

LUNA PLINA IN SCORPION – 30 aprilie 2018. Oportunitate de vindecare si transformare

Acum, Luna se afla pe gradul 9:39 Scorpion luminata in totalitate de Soarele pe gradul 9:39in Taur. Este o faza a Lunii Pline pe semne fixe ce sugereaza inca de la inceput ca schimbarea nu se face prea usor.
Citeste tot articolul

CHIRON in Berbec, 17 aprilie 2018- 14 aprilie 2027. Un proces de vindecare a sinelui

Dupa o slujba mistica de 7 ani in semnul Pesti, vindecatorul ranit Chiron intra in semnul de foc al Berbecului aratandu-ne cauza principala a durerilor noastre generate de gandurile noastre, de agresivitatea si egoul nostru, de lipsa unei paci interioare si exterioare.Daca Chiron in Pesti ne-a chemat sa facem pace cu marile mistere ale vietii (Dumnezeu, credinta, viata si moarte), Chiron in Berbec ne cheama sa facem pace cu noi insine, cu sinele nostru, cu societatea in care traim.
Citeste tot articolul

O saptamana esentiala si deschizatoare de drum: Luna noua si Mercur direct in Berbec + a 2-a nunta cosmica din acest an!

In aceste zile (16-18 aprilie) este si a 2-a nunta cosmica din acest an si aceasta luna (a scris Valeriu aici despre asta http://www.astrocafe.ro/articole/nunta-cosmica-dubla-2018-magicienii-in-actiune), iar Mercur a revenit in mers direct. Asadar, avem in fata o saptamana puternica, cu multa energie disponibila pentru nou, schimbare, expansiune, transformare si... creatie inedita, curajoasa. E un moment al adevarului personal recunoscut fara ezitare. Este timpul pentru alegeri ferme de tip DA sau NU.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală APRILIE 2018: Caruselul începe să-și mărească viteza

Foarte interesantă este atmosfera astrală a lunii Aprilie! Încep să se vadă efectele mișcărilor planetare anterioare, astfel că dinamismul va fi la cote înalte, iar acțiunile noastre se vor desfășura cu o viteză din ce în ce mai mare.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima