Previziuni astro

Nunta Cosmică (9 - 11 Aprilie): Potențial uriaş de manifestare a intențiilor potrivite!

Nunta Cosmică este acea perioadă din an, când Luna se află în Taur, semnul ei de exaltare și Soarele în Berbec, semnul lui de exaltare. Fenomenul de Nuntă Cosmică a început în 9 Aprilie la ora 14:23 și se va încheia în 11 Aprilie în jurul orei 16:00. În fiecare an avem această Nuntă Cosmică și beneficiem practic de o energie specială creată de un context energetic special.
Citeste tot articolul

Soare în Taur (19 Aprilie - 20 Mai): O oază de liniște în haos

În a doua parte a lunii Aprilie, mai exact de pe data de 19, Soarele intră în semnul Taur, unde va sta până pe 20 Mai. Cumva, vom avea parte de ceva mai multă liniște, însă nu sunt excluse noutățile legate de bani, bunuri de valoare, bunuri de larg consum și tot ceea ce înseamnă confort și siguranță materială, fiind vorba despre Taur.
Citeste tot articolul

Tot ce apărăm, apărăm din frică

Ai observat frica intensă a unui om care ține cu dinții de credințele sale, de adevărurile sale? Ai observat frica intensă a unui preot care își apără credința? Tot ce apărăm, apărăm din frică. Protecția reală vine din a crea și a ne acorda unui sistem care este în rezonanță cu legile universale. Până atunci, ne-o dăm la "gioale" sau la "ficat" și ne prefacem că suntem mai presus decât suntem cu adevărat.
Citeste tot articolul

IUBIREA de SINE la control: Venus în Berbec (5 Aprilie - 29 Aprilie)

Tranzitul lui Venus în Berbec ne inspiră să descoperim cine suntem noi ca indivizi, care sunt dorințele autentice ale sufletului nostru. Nu ne mai identificăm prin ceilalți, ne raportăm la noi înșine în afara relațiilor de cuplu sau a conexiunilor sociale. Suntem provocați să explorăm noi modalități de a relaționa cu ceilalți, cu mai mult curaj și determinare.
Citeste tot articolul

Mercur retrograd în Berbec (2 Aprilie - 25 Aprilie 2024): Presiune și emoții copleșitoare 

Mercur va retrograda în perioada 2 - 25 Aprilie, provocând dificultăți în privința comunicării, posibile calamități naturale și probleme legate de transport și tehnologie. Este prima retrogradare din acest an a lui Mercur, așadar ne putem aștepta la revenirea unor iubiri sau situații din trecut, ne putem confrunta cu probleme legate de stabilirea unui program și de respectarea acestuia sau putem avea unele dificultăți în comunicare.
Citeste tot articolul