Previziuni astro

Atmosfera astrală SEPTEMBRIE 2019: Munca, sănătatea și relațiile

Septembrie este luna în care vrem, nu vrem, ne întoarcem la activitatea profesională, la rutinele personale, reluăm cam tot ceea ce facem în afara perioadelor de vacanță. Chiar dacă pentru unii este încă vacanță, aceia sunt puțini și tot se gândesc la viața socio-profesională în care sunt implicați sau doresc să se implice.
Citeste tot articolul

Mercur in Fecioara, 29 august- 14 septembrie 2019. Nu tot ce zboara se mananca!

A venit timpul sa alegem si sa pastram doar ceea ce ne foloseste. Suntem sprijiniti de aceasta energie, sa ne disciplinam gandirea si viata, sa punem ordine, sa stabilim prioritati clare. Acum, nu se mai mananca tot ce zboara, ci doar ceea ce e sanatos pentru noi.
Citeste tot articolul

Luna Noua in Fecioara, 30 august 2019 – Devenind constienti

Avem Luna Noua in Fecioara pe 30 August, 2019. Luna Noua este la 6 grade in Fecioara si este conjuncta cu Marte, Venus si Mercur.
Citeste tot articolul

Venus in Fecioara, 21 august- 14 septembrie. Doar ce e sanatos poate fi frumos

Venus aflată în Fecioara, începând cu 21 august (si pana pe 14 septembrie) pare să anuleze orice dor steril, iubire conceptuală, gest nebunesc din dragoste, romantism de film etc...
Citeste tot articolul

Marte in Fecioara, 18 august- 4 octombrie 2019. Curatenie generala in viata

Acum, detaliile fac diferenta. De aceea, nu mai e de ajuns sa privim imaginea de ansamblu, ci si detaliile care o compun. Totusi, sa ne amintim din cand in cand sa facem un pas inapoi, pentru a vedea intregul tablu, altfel riscam sa ne pierdem in amanunte, nu intotdeauna semnificative.
Citeste tot articolul

Luna noua in Leu, 1 August 2019. Schimbari mai mari decat frica noastra

Luna asta noua in Leu este despre trezirea inimii, a curajului din noi. Este despre oaia care se poate transforma in leu. Si este despre regalitate, putere si onoare, fara spoiala si sclipici.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală AUGUST 2019: Lămuriri și rezolvări spectaculoase!

Energia astrală a lunii August ne ajută să lămurim și să rezolvăm multe din situațiile neplăcute în care am fost implicați în ultimele luni. Aparent este vacanță și multă lume lenevește. Ritmul de lucru, de implicare în viața cotidiană este redus. Însă toate acestea sunt un vis frumos. Asta, deoarece jocul astrelor pe Cerul planetei noastre este unul foarte dinamic, antrenându-ne și pe noi în acest joc fie că vrem, fie că nu.
Citeste tot articolul

Horoscop pentru Mercur retrograd (8 Iulie- 1 August)

E o perioada de revizuire, de reconstructie, reevaluare si corecturi, ajustari. Mercur retrograd da timpul inapoi, cu incetinitorul, sa vedem detalii care ne-au scapat. Ne da o a doua sansa, sa indreptam ceva in viata noastra.
Citeste tot articolul

Mercur retrograd in Leu si Rac, 8 iulie- 1 august

Pe 8 iulie 2019, ora 2:15, ora Romaniei, Mercur isi incepe miscarea aparent retrograda pe gradul 4:27 Leu si termina aceasta aparenta intoarcere in timp pe 1 august 2019, ora 6:58, gradul 23:57 Rac.
Citeste tot articolul

Marte in Leu (2 Iulie- 18 August). Scena e a ta!

Cu Marte in Leu, mergem sa ne luam ce meritam, actionam cu pasiune, vrem mult si vrem acum. Marte in Leu aduce energia, vointa si curajul de a recunoaste ce ne dorim (sau pe cine) si a actiona in consecinta.
Citeste tot articolul
Prima Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Inainte Ultima