Previziuni astro

Atmosfera astrală OCTOMBRIE 2018: Redefiniri sufletești

Atmosfera lunii Octombrie este dinamică, interesantă, astfel că vom fi atrași într-un carusel de evenimente și emoții variate, deloc de neglijat. Este nevoie să fim în continuare vigilenți, atenți la tot ce se petrece în jurul nostru și să ne implicăm serios în tot ce ne este util.
Citeste tot articolul

Luna plina in Berbec, 25 septembrie 2018. Reconfigurari relationale: unii pleaca, altii (re)vin!

Marti, 25 septembrie, la 5:53 a.m. ora Romaniei, are loc aspectul de Luna Plina, cu Luna in Berbec si Soarele in Balanta. La momentul opozitiei perfecte intre cele doua luminarii, Ascendentul se afla in Fecioara.
Citeste tot articolul

11 septembrie - 15 noiembrie 2018, MARTE direct in Varsator. In cautarea libertatii si a eliberarii de restrictii

Pe de o parte ne bucuram ca Marte a iesit din Capricorn, de la gradul 29 de urgenta in care a stat intepenit cateva zile bune, pe de alta parte ne uitam ca Marte incepe inaintarea in Varsator iar de cum intra il asteapta la colt Uranus, care il provoaca printr-un careu (unghi de 90 de grade).
Citeste tot articolul

Luna noua in Fecioara, 9 septembrie 2018. Noi alegeri pentru insanatosirea si igienizarea vietii

Duminica, 9.09.2018, la ora 9:01 pm, cele doua luminarii impart gradul 17 al semnului Fecioara, formand aspectul de Luna noua. Este o energie a inceputului, puternica si complexa, care vorbeste despre regenerare, igienizare a mintii si vietii, reformularea dorintelor si prioritatilor, detalierea proiectelor, purificarea si vindecarea trupului, finaluri eliberatoare si rezolvari.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală SEPTEMBRIE 2018: Soluții și rezolvări neașteptate

Ambientul astral al lunii Septembrie ne va aduce lămuriri, soluții și rezolvări cu totul și cu totul neașteptate, în toate domeniile vieții cotidiene. Deși este foarte posibil să ne displacă mesajele, îndemnurile sau contextele ce ne vor înconjura în mod evident, vom înțelege și accepta (în sfârșit!) că viața fiecăruia dintre noi trebuie să ia o altă turnură.
Citeste tot articolul

Eclipsa partiala de Soare in Leu, 11 august 2018. Saltul in vid

Traversam, de cateva saptamani, o perioada extrem de intensa- cu 3 eclipse in acest sezon, toate semnele fixe activate si multe multe retrograde (7, daca il punem si pe Kiron la socoteala): Mercur, Marte, Uranus, Saturn, Neptun, Pluto, Kiron- e o perioada a schimbarilor majore si pe termen lung, a incheierii fara echivoc a unor etape in viata noastra, a transformarii constiintei.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală AUGUST 2018: Iubiți versus prieteni

Luna August ne aduce dinamism, provocări de tot felul și chiar dacă este vacanță în general, în particular va predomina senzația că avem multe și mărunte de făcut, că trebuie cumva să ne continuăm munca.
Citeste tot articolul

Mercur retrograd in Leu (26 iulie- 19 august 2018). Adevaruri incomode

Mercur e retrograd in Leu si se va juca putin cu mintile noastre, vreo trei saptamani si chiar mai mult. Avand in vedere ca oricum nu face casa prea buna (oricum, pasnica sigur nu) cu Leul, mai ales cand e in miscare aparent retrograda, ca se va plimba un timp pe trotuarul paralel cu cel pe care defileaza Marte, si ca va intra in conflict cu Jupiter si cu Uranus, e clar ca nu ne da rabdarea afara din casa, in aceasta perioada. Si nici flexibilitatea.
Citeste tot articolul

Eclipsa totala de Luna in Varsator, 27 iulie 2018. Iesirea din lume si intoarcerea la inima

A doua eclipsa din aceasta vara si a 4-a din acest an este Eclipsa totala de Luna in Varsator si va avea loc pe 27 iulie 2018. E vorba de Luna plina, cu Luna in Varsator si Soarele in Leu, la gradul 4:45, fiind implicate nodurile lunare si in special Nodul Sud.
Citeste tot articolul

Venus in Fecioara (10 iulie- 7 august 2018). Curatenie si perfectionism in relatii

Venus aflată în Fecioara, începând cu 10 iulie (si pana pe 7 august) pare să anuleze orice dor steril, iubire conceptuală, gest nebunesc din dragoste, romantism de film etc...
Citeste tot articolul
Prima Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Inainte Ultima