Previziuni astro

MARTE în GEMENI (20 August 2022 - 25 Martie 2023). Șansa corectării erorilor de gândire

Deci, pe 20 august Marte a intrat în semnul Gemenilor, nimic nou până acum căci acest ingres are loc odată la aproximativ la un an și 6 luni când nu retrogradează și cam doi ani când retrogradează ( în semnul Gemenilor a fost și în martie 2021 și va mai reveni în acest semn în iunie 2024) Ceea ce face diferența este că în acest semn va retrograda, ceea ce va determina o ședere mai îndelungată în acest semn, adică până în 25 martie 2023
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală a lunii SEPTEMBRIE 2022: Punct și de la capăt!

Luna Septembrie este a noua lună a anului calendaristic social, după care ne ghidăm viața personală și socio-profesională. Cum evoluția vieții terestre este dependentă de numărul 9, viața noastră schimbându-se din nouă în nouă zile, luni, ani, a noua lună a acestui an ne va aduce, din nou, schimbări și finaluri mai mult sau mai puțin vizibile.
Citeste tot articolul

OLE! IA TAURUL DESTINULUI DE COARNE! Întâlnire epică pe Cer!

Hai, că-i vară şi nimeni n-are chef de treabă şi nici răbdare să citească chestii serioase! Şi oricum ştiu eu nişte astrologi faini care o să vă explice la punct şi virgulă tot ce fac "corpurile" pe cer zilele astea. Şi care o să caute tot ce se poate despre şi o să vă zică d-alea cu grade, conjuncţii şi case şi concluzia o să fie ca de obicei că e şi mai naşpa decât a fost, ca să ne bucurăm că ce e acum e bine, chiar dacă ne înţeapă în fund nişte ace karmice sau cevaşilea arici astrali.
Citeste tot articolul

Luna plină în CAPRICORN, 13 Iulie 2022. Apogeul unei etape de transformare

În aceste zile, curățam terenul, îl pregătim, și turnăm fundația pentru ceea ce vom crea de acum. Și s-ar putea, de fapt e de preferat, că această fundație să fie una nouă (sau veche, dar cu ajustări substanțiale), solidă, sănătoasă. Prin fundație înțeleg suma convingerilor, filozofiei de viață, punctelor de vedere, igienă mentală. Este tot ce alegem să păstram din ce știm și tot ce începem să dezvoltăm.
Citeste tot articolul

Luna nouă în RAC, 29 iunie 2022. Cine suntem și unde avem de ajuns

Pentru mine, această Lună Nouă are întotdeauna o semnificație aparte, căci aduce momente, fiecăruia dintre noi, în care putem percepe, putem să simțim cu ușurință cine suntem, de ce am venit, unde avem de ajuns, dar mai ales cât și cum din Drumul care trebuia parcurs, l-am parcurs. În momentele premergătoare acestei Luni Noi cât și în următoarea zi, încerc să stau cât mai mult cu mine însămi și să revăd cu ochii sufletului experiența mea, unică și minunată. Mă însoțește o lumânare aprinsă și o rugăciune în gând.
Citeste tot articolul