Sanatate

Coronavirus. Ne tinem de mana

Invatam sa ne tinem de mana. Sa avem timp. Sa fim atenti la celalalt. Sa ne sprijinim.
Citeste tot articolul

Cele 5 legi biologice ale naturii- Noua Medicina Germana

BOLILE AU LA ORIGINE UN ŞOC PSIHO-EMOŢIONAL CARE SE REFLECTĂ MAI ÎNTÂI LA NIVELUL CREIERULUI
Citeste tot articolul

Coronavirusul, o noua perspectiva (Jon Rappoport)

Un studiu de cercetare sugerează că pe Pământ ar exista 320.000 de "virusuri" care infectează mamiferele.
Citeste tot articolul

Coronavirus: protectie cu VITAMINA C si D

O funcție imunitară robustă ar putea ajuta la reducerea riscurilor de infecții virale și bacteriene. Deoarece sistemul imunitar poate ajuta organismul să lupte împotriva infecției cauzate de virusuri și să accelereze procesele de recuperare după o infecție. Există două vitamine care pot intari imunitatea, mai ales în timpul acestui focar, este vorba despre vitamina C și D.
Citeste tot articolul

6 Moduri prin care sa stimulezi instantaneu Nervul Vag, pentru a ameliora inflamația, depresia, migrenele și multe altele

Rolul creierului asupra inflamației corpului poate fi fundamental. Dacă suferiți de probleme digestive, tensiune arterială ridicată, depresie sau orice afecțiune inflamatorie, vă rugăm să citiți mai departe. Permiteți-mi să explic posibilele implicații pas cu pas.
Citeste tot articolul

8 Exerciții care te ajută să previi sau să ameliorezi osteocondroza cervicală!

Osteocondroza cervicală este o boală destul de periculoasă a coloanei vertebrale, caracterizată de dureri ale spatelui, migrene dese, amețeli, vedere încețoșată, înrăutățirea auzului și pierderea echilibrului. Din fericire, toate aceste simptome pot fi prevenite cu ajutorul unui șir de exerciții simple și plăcute. Exerciții care, pe lângă faptul că vor preveni boala, păstrând sănătatea dumneavoastră intactă, vor îmbunătăți memoria, concentrarea, capacitatea de lucru și vor relaxa mușchii.
Citeste tot articolul

Mirosul corporal trădează cât de sănătos eşti

Totul tine de bacterii. Trateaza-ti microbii corect si vei economisi mai multi bani cu apa de colonie si deodorantele.
Citeste tot articolul

Inteligenta Intuitiva a Inimii - o cale catre coerenta personala, sociala si globala (video)

Este film nou publicat de Institutul Heartmath - care cerceteaza inteligenta inimii, conexiunea inima-creier, managementul stresului de peste 19ani. In acest timp a produs unelte eficiente si usor de folosit de a te aduce in starea de coerenta rapid oricand simti nevoia.
Citeste tot articolul

Terapia Craniosacrală şi Eliberarea somatoemoţională

Conceptul de terapie craniosacrală a fost dezvoltat de un osteopat american, Dr. William Sutherland la începutul anilor 1900. El a descoperit mişcări intrinseci ale oaselor din cap, iar cercetarea sa a dezvăluit diferite ritmuri în organism. Acesta a dedus şi, în final, a demonstrat, că aceste deplasări sunt legate în mod inexplicabil cu sănătatea mentală şi emoţională, şi că restricţia acestora corespunde unei reduceri a capacităţii naturale de auto-vindecare.
Citeste tot articolul

Dr. RAREŞ SIMU - "Dacă persistă în viaţa omului, conflictele pot să producă efecte devastatoare la nivel fizic, indiferent câte fructe, legume sau apă de izvor se consumă"

Dacă a­cum zece ani se vorbea prea puţin despre ali­men­taţia sănătoasă, a­cum, majo­ritatea me­di­cilor şi tera­peuţilor pun un accent deosebit pe alimentaţie, scăpând din vedere cele­lalte aspecte legate de pla­nul psihic, ca să nu mai vorbesc de aspectele legate de pla­nul emo­ţional şi mental, de care nu pomeneşte aproape ni­meni.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima