Sanatate

Retinolul si Retinaldehida, Ingredientii Esentiali Anti-Age

Retinoizii sunt ingrediente superpotente, extrem de eficiente ce nu trebuie sa lipseasca din ritualul de ingrijire a pielii, avand o gama mare de beneficii, combat semnele de imbatranire, comedoanele, punctele albe, pot fi utilizati si de adolescentii cu acnee, si de persoanele cu piele matura ce doresc beneficii antiageing, de asemenea ajuta la diminuarea petelor pigmentare.Tenul devine mai uniform, pielea mai ferma, neteda si elastica, culoarea mai uniforma, riduri atenuate.
Citeste tot articolul

Cum alegem cele mai bune suplimente alimentare cu vitamine și minerale

Diversitatea de alimente pe care o găsim pe piață ne ridică un mare semn de întrebare. Deși avem cam toate grupele de legume și fructe disponibile în magazine, aproape 30% din populația lumii are probleme cu deficiențele nutritive. Mai exact, aproximativ 2 miliarde de oameni suferă de anemie.
Citeste tot articolul

Prof. Dumitru Constantin Dulcan, despre coronavirus: "Trebuie să ne invingem frica, vibrația sa ne situează sub cea a virusului”

Stim acum, grație studiilor de laborator, că ceea ce gândim are o acțiune pozitivă sau nocivă asupra organismului, asupra mediului ambiant și cosmic, în funcție de vibrația proprie.
Citeste tot articolul

Coronavirus. Ne tinem de mana

Invatam sa ne tinem de mana. Sa avem timp. Sa fim atenti la celalalt. Sa ne sprijinim.
Citeste tot articolul

Cele 5 legi biologice ale naturii- Noua Medicina Germana

BOLILE AU LA ORIGINE UN ŞOC PSIHO-EMOŢIONAL CARE SE REFLECTĂ MAI ÎNTÂI LA NIVELUL CREIERULUI
Citeste tot articolul

Coronavirusul, o noua perspectiva (Jon Rappoport)

Un studiu de cercetare sugerează că pe Pământ ar exista 320.000 de "virusuri" care infectează mamiferele.
Citeste tot articolul

Coronavirus: protectie cu VITAMINA C si D

O funcție imunitară robustă ar putea ajuta la reducerea riscurilor de infecții virale și bacteriene. Deoarece sistemul imunitar poate ajuta organismul să lupte împotriva infecției cauzate de virusuri și să accelereze procesele de recuperare după o infecție. Există două vitamine care pot intari imunitatea, mai ales în timpul acestui focar, este vorba despre vitamina C și D.
Citeste tot articolul

6 Moduri prin care sa stimulezi instantaneu Nervul Vag, pentru a ameliora inflamația, depresia, migrenele și multe altele

Rolul creierului asupra inflamației corpului poate fi fundamental. Dacă suferiți de probleme digestive, tensiune arterială ridicată, depresie sau orice afecțiune inflamatorie, vă rugăm să citiți mai departe. Permiteți-mi să explic posibilele implicații pas cu pas.
Citeste tot articolul

8 Exerciții care te ajută să previi sau să ameliorezi osteocondroza cervicală!

Osteocondroza cervicală este o boală destul de periculoasă a coloanei vertebrale, caracterizată de dureri ale spatelui, migrene dese, amețeli, vedere încețoșată, înrăutățirea auzului și pierderea echilibrului. Din fericire, toate aceste simptome pot fi prevenite cu ajutorul unui șir de exerciții simple și plăcute. Exerciții care, pe lângă faptul că vor preveni boala, păstrând sănătatea dumneavoastră intactă, vor îmbunătăți memoria, concentrarea, capacitatea de lucru și vor relaxa mușchii.
Citeste tot articolul

Mirosul corporal trădează cât de sănătos eşti

Totul tine de bacterii. Trateaza-ti microbii corect si vei economisi mai multi bani cu apa de colonie si deodorantele.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima