Sanatate

Emoțiile și DIGESTIA. Ce conflicte emoționale se află în spatele afecțiunilor sistemului digestiv?

Sistemul digestiv este esențial pentru supraviețuire, incluzând o serie de organe , fiecare dintre acestea având funcții specializate. Dacă ne referim la întregul sistem digestiv, cauzele emoționale sunt, în general: - Furie/ Supărare legată de "teritoriu" sau ceva din "teritoriu"...teritoriul omului poate fi : spațiul fizic sau propria familie, animalele, banii și toate celelalte lucruri materiale pe care le posedă - Starea trăită într-o situație gravă, „de nedigerat" - Conflict legat de o indecizie în „teritoriu”, în sensul de "nu știu dacă sa păstrez sau să elimin" ceva sau pe cineva
Citeste tot articolul

Vaccinare: adunare sau separare?

De mai bine de un an facem slalom printre statistici, cazuistici, restricții sau pseudolibertati. Printre gânduri, suspiciuni, încredere și știri false. Libertățile, cele știute și câștigate în timp, sunt sub semnul întrebării de la începutul anului trecut. Firesc, cumva. Și anapoda, în același timp.
Citeste tot articolul

Tu cât de bine dormi?

Pătura ponderată este un produs nou apărut pe piața din România, dar care a devenit în ultimii ani un must-have în Europa, SUA, Australia pentru că se adresează oricui vrea să doarmă bine.
Citeste tot articolul

Retinolul si Retinaldehida, Ingredientii Esentiali Anti-Age

Retinoizii sunt ingrediente superpotente, extrem de eficiente ce nu trebuie sa lipseasca din ritualul de ingrijire a pielii, avand o gama mare de beneficii, combat semnele de imbatranire, comedoanele, punctele albe, pot fi utilizati si de adolescentii cu acnee, si de persoanele cu piele matura ce doresc beneficii antiageing, de asemenea ajuta la diminuarea petelor pigmentare.Tenul devine mai uniform, pielea mai ferma, neteda si elastica, culoarea mai uniforma, riduri atenuate.
Citeste tot articolul