Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de vineri, 27 ianuarie 2023 pentru Capricorn

O zi excelenta pentru tine, deoarece ai mult spor si noroc la treburile gospodaresti. Se intrezaresc schimbari majore in spatial locativ si in relatiile familiale. Poti face curatenii generale, reamenajari de decor sau chiar te poti gandi la achizitionarea unei noi locuinte sau a unui teren. Pe de alta parte fii atent la sanatatea si problemele unui membru al familiei. Sunt posibile dialoguri aprinse, dar ai rabdare si asculta si parerile celorlalti. 

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 23 - 29 ianuarie 2023 pentru zodia Capricorn

Capricorn - Sarbatorirea Capricorn - Sarbatorirea

Pentru tine incepe o perioada lunga de sarbatoare in care te onorezi pe tine si tot ce ai realizat pana acum. Poate ca nu ai obtinut chiar tot ce ti-ai dorit, insa ceea ce ai in acest moment are o valoare inestimabila si nu este nevoie decat sa-ti dai voie sa vezi acest lucru. Pentru moment asteptarile tale pot fi puse la pastrare intr-un colt al mintii tale, pentru ca tu sa te bucuri deplin de miracolul vietii tale. Oamenii de langa tine sunt gata sa primeasca cu inimile deschise impartasirile tale, pentru a se inspira din ele.

Horoscopul saptamanii 23 - 29 ianuarie 2023 pentru Capricorn

Relaţiile cu neamurile şi cu prietenii apropiaţi vor cunoaşte schimbări majore în primele zile ale săptămânii. Este un moment bun de a-ţi schimba modul de relaţionare cu aceştia şi de a te apropia de alţi oameni care până acum stăteau în fundalul vieţii tale cotidiene. Totuşi, fii foarte prudent, pentru că factorul necunoscut îţi poate crea neplăceri. Cei care sunt implicaţi în diverse forme de instruire personală sau profesională vor începe o etapă nouă de studiu sau vor finaliza un curs deja parcurs. În plan familial se conturează finalul unor situații vechi și lămurirea unor teme comune cu membrii familiei și cu neamurile. Foarte dinamice vor fi și relațiile sentimentale și cele cu copiii. Detașează-te de forfota cotidiană și ocupă-te și de un hobby drag sufletului tău. Unii nu îți pot împărtăși ideile și planurile de viitor, așa încât mergi mai departe pe propriile tale forțe.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Capricorn

Luna Ianuarie îți aduce posibilitatea de a-ți reformula planurile de viață, de a-ți schimba atitudinea și felul de a relaționa cu ceilalți. Cu toate că stările tale de spirit vor oscila mult, în fundal, tu cu tine vei reuși să-ți orientezi atenția și eforturile spre îmbunătățirea calității vieții tale. Fii înțelegător și tolerant cu ceilalți, pentru că la fel vor fi și aceștia cu tine. Bine ar fi să vorbești puțin până pe 18 Ianuarie, să-ți alegi cuvintele și gesturile cu grijă, deoarece gândirea și comunicarea sunt distorsionate. Financiar sunt aspecte favorabile după 20 Ianuarie. De aceea, ar fi bine să cheltuiești strictul necesar și să folosești doar cât și ce îți trebuie. Nu se recomandă investiții pe termen lung. Relațiile sentimentale devin provocatoare. Se pot declanșa conflicte, greu de înțeles și ameliorat. Ferește-te de persoanele pe care le simți insistente sau profitoare!

Horoscopul anului 2023 pentru Capricorn

Atmosfera astrală a anului 2023 îți favorizează în continuare procesele de transformare interioară, însă de această dată, totul va fi ușor de înțeles și de acceptat. Este un an bun pentru a face o analiză a tot ceea ce s-a petrecut în anii anteriori și a formula concluzii utile care să te propulseze în viitorul dorit.

Sănătatea este vulnerabilă în prima parte a anului, evidențiindu-se afecțiunile vechi. Este bine să te îngrijești corespunzător și să alternezi eforturile fizice cu odihna și relaxarea în aer liber.

Relațiile familiale și mediul domestic se află în schimbare, astfel că sunt șanse de achiziționa o casă, o mașină, alte bunuri patrimoniale valoroase și utile pe termen lung.

Cele două eclipse ce se vor construi pe Axa zodiacală Berbec-Balanță aduc influențe atât în plan personal, familial, cât și în plan profesional. Astfel, situațiile și relațiile familiale condiționează relațiile și situațiile profesionale, în speță relațiile cu șefii și autoritățile, plus imaginea ta în ochii celorlalți și statutul tău social și profesional. Se deschid etape noi și acasă în familie, și la locul de muncă. Totuși, fii prudent, deoarece există detalii ascunse importante, care, din când în când, pot răsturna bunul mers al lucrurilor.

Relațiile sentimentele sunt dinamice, fiind rost de schimbări spectaculoase. Se vor finaliza etape importante și prin prisma faptului că se construiesc două eclipse pe Axa Scorpion-Taur ale căror influențe se vor desfășura în acest segment. Însă, vor fi implicați și prietenii în ceea ce privește relațiile cu persoana iubită și relațiile cu copiii. Evită să amesteci aceste relații! Unele aspecte profesionale sau persoanele din mediul profesional în care activezi, te pot influența negativ în privința segmentului sentimental. Unele relații se vor finaliza fără echivoc.

La locul de muncă se evidențiază schimbări importante și definitive la nivelul conducerii. Așadar, unii șefi vor fi schimbați, se vor schimba regulile, normele de muncă sau chiar activitatea în sine va fi cu totul alta.

Din perspectiva financiară se menține situația cunoscută cu fluctuații pe care le poți trece cu bine.

------

Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023!  

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii