Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de marti, 25 septembrie 2018 pentru Capricorn

Confortul tau emotional, dar si relatiile armonioase cu cei de acasa vor fi tema acestei zile, iar daca simti ca ceva nu este in regula, cel mai probabil te vei simti dator sa iei atitudine si sa faci schimbarile necesare. Desi tentante, nu sunt inca recomandate masuri radicale , luate in contextul unei tensiuni interioare. Asteapta sa se limpezeasca atmosfera si sa stii clar ce strategie va trebui revizuita.

 

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 24 - 30 septembrie 2018 pentru zodia Capricorn

Capricorn - Transformarea Capricorn - Transformarea

Energia momentului creeaza un context in care inveti sa te detasezi cu adevarat, acceptand durerea, tristetea, acest proces aducand cu sine o uriasa transformare in interiorul tau. Sta doar in puterea ta sa vindeci si sa schimbi cursul oricarei situatii in care te afli, asumandu-ti pozitia de lider in toate aspectele vietii tale. In primul rand decide ceea ce vrei, fii clar in legatura cu toate conditiile care sunt acceptabile sau de neacceptat pentru tine. Daca simti ca ai nevoie de ghidare, cere ajutor. Vorbeste deschis si onest despre ceea ce simti si alege.

Horoscopul saptamanii 24 - 30 septembrie 2018 pentru Capricorn

Începutul săptămânii îţi aduce în atenție treburile gospodăreşti şi relaţiile familiale. Sunt zile bune pentru curăţenii generale, reparaţii de anvergură sau reamenajări interioare plănuite mai demult. Se poate pune problema achiziţionării unei locuinţe noi, a unui teren sau a negocierilor profitabile în acest sens. Demersurile legate de spaţiul locativ şi patrimoniu familial îţi vor fi susţinute. Relaţiile cu membrii familiei vor fi la ordinea zilei, dar se pot lămuri şi pune la punct diverse chestiuni ce privesc casa şi rudele. Totuşi, fii prudent şi nu încerca să  forţezi nota în a face mai mult decât poţi sau decât este nevoie pentru cei dragi. În plan amoros se conturează situați inedite, turnuri spectaculoase de situație și discuții neobișnuite ori cu persoana iubită ori cu copiii. Se recomandă prudență, calm, răbdare! La sfârșitul săptămânii este nevoie să te ocupi de treburi de rutină. 

Horoscopul lunii Septembrie pentru Capricorn

Ești animat de gânduri mărețe, fiind posibil să te ocupi de studii, cercetări, activități spirituale sau culturale. Călătoriile cu temă vor fi luate în calcul, în sensul că sunt șanse să participi la un curs, un program de instruire personală sau profesională într-o altă localitate. Pe de altă parte, relațiile cu Divinitatea vor intra în sfera ta de interes. Vizitarea lăcașurilor de cult, lecturarea cărților sfinte sau dialogurile cu persoane erudite sunt alte activități de bun augur pe tot parcursul lunii. Relațiile sentimentale devin tensionate începând cu 9 Septembrie, de aceea fii prudent și evită să escaladezi conflicte fără rost. Este posibil să reapară o persoană cunoscută demult, de care ai fost legat sentimental sau ți-ai dorit să te legi astfel, însă lucrurile au degenerat la vremea respectivă. Păstrează-ți cumpătul și nu te lăsa dus de valurile iluzorii ale unei afectivități de moment. În segmentul profesional se conturează schimbări, fie de imagine publică, fie de poziție sau de responsabilități profesionale într-un colectiv de lucru.

Horoscopul anului 2018 pentru Capricorn

Este anul redobandirii puterii si autoritatii personale. Capricornii joaca dupa cum le canta Saturn, adica organizat, disciplinat, eficient si responsabil.

Saturn le aduce Capricornilor dorinta de cristalizare a drumului profesional, dar mai ales schimbari interioare care sa-i imputerniceasca. Un an in care pot construi durabil, de calitate, orice drum pe care il aleg. Se pot redefini pe interior si exterior, iau masuri in ce priveste infatisarea lor, se “sculpteaza” la trup si la suflet.

Traversezi o perioadă a vieții în care personalitatea ta se află într-un amplu proces de transformare interioară. Astfel, până pe 06 August este posibil să te izolezi ceva mai mult față de ceilalți și să te implici numai în activități ușoare și strict personale. Ascultă-ți vocea interioară și semnalele organismului. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător.

În perioadele 17 Martie – 16 Mai și 14 August – 11 Septembrie vei avea tendința să ripostezi la tot ce vine din partea celorlalți sau să fii foarte provocator, un soi de săgeată îndreptată împotriva a tot și toate. Controlează-ți stările de spirit și manifestările, pentru că sunt momente pasagere în care este bine să-ți canalizezi excesul energetic spre acțiuni constructive și spre ceea ce îți este ție de folos.

Eclipsele acestui an, de pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți oferă efecte deosebite în segmentul financiar și în segmentul partenerial. Posibilități noi de câștig din munca proprie, finalul unei etape de câștig de la și prin alții, rezolvări privitoare la moșteniri, partaje sau afaceri.

De evitat cheltuielile majore și datoriile de orice fel! Relațiile sentimentale se dinamizează prin prezența lui Uranus în Semnul Taurului în prioada 16 Mai – 07 Noiembrie. Surprize de proporții!

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii