Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de miercuri, 03 martie 2021 pentru Capricorn

Luna prezenta in Scorpion creeaza terenul propice pentru armonizarea unor relatii. Te bucuri de conjuncturi favorabile, esti ascultat, ti se cere sfatul si parerea, primesti invitatii la diverse evenimente sau iti faci noi prieteni. Pe de alta parte, acum ai ocazia de a-I vedea altfel pe unii oameni din anturaj, de a descoperi adevaratele lor interese si motivatii. Insa, in loc sa pierzi timp si energie judecandu-i, mai bine schimba-ti atitudinea in raport cu ei.

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 01 - 07 martie 2021 pentru zodia Capricorn

Capricorn - The Rainbow Prince Capricorn - The Rainbow Prince

Pentru tine se prefigureaza o saptamana in care este important sa te uiti la modul in care esti angajat pe drumul tau, cat de loial esti cauzei tale si, mai ales, cum actionezi in acest sens. De asemenea, poti sa te uiti, si sa te intrebi, la cat de mult ai renuntat din tine si din ce-ti doresti, pentru a putea avea control asupra situatiei. Prezenta deplina, in toate aspectele vietii tale, chiar si atunci cand esti cu cineva, iti va aduce mai mult decat incerci sa obtii purtandu-te asa cum o faci acum.

Horoscopul saptamanii 01 - 07 martie 2021 pentru Capricorn

Este nevoie să acorzi atenție segmentului profesional, în mod special relațiilor cu șefii. Sunt posibile discuții aprinse, retragerea unor responsabilități sau a unor funcții de conducere, pe scurt, răsturnări de situație greu de estimat la locul de muncă. Imaginea ta în ochii celorlalți se va modifica, depinzând numai de tine să o îmbunătățești sau să o lași de izbeliște. Prudență, răbdare, tolereanță și ascultă ce îți spun ceilalți! Intervalul 2 – 4 Martie este potrivit dialogurilor cu prietenii, însă cu persoanele care te susțin în mediul profesional. Sunt șanse să primești informații și sfaturi pertinente, chiar dacă pe alocuri, unele îți displac sau, deocamdată, le înțelegi prea puțin. Weekend-ul aduce odihnă și detașare de toate.

Horoscopul lunii Martie pentru Capricorn

Relațiile cu anturajul apropiat sunt accentuate în prima parte a lunii. Vizite la rude, prieteni și cunoștințe, discuții cu multă lume, activități intelectuale, un amalgam obositor, greu de urmărit și înțeles. Se recomandă prudență și selectarea persoanelor și temelor de discuție, întrucât mentalul este răscolit și tensionat. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, mai ales în prima parte a lunii. Intervalul  9– 14 Martie încurcă multe gândurile și limbile oamenilor, de aceea ferește-te de discuții și decizii importante. Ar fi bine să faci o selecție drastică a tuturor persoanelor cărora le mai permiți accesul la viața ta și la sufletul tău. În familie se animă atmosfera după 20 Martie. Discuțiile cu membrii familiei se vor desfășura bine, cu note spectaculoase, iar activitățile domestice și cele recreative vor fi frecvente. Organizează mici reuniuni de familie și ocupă-te personal de confortul fiecărui participant. În segmentul profesional se anunță finalul unei etape importante în preajma datei de 28 Martie.

Horoscopul anului 2021 pentru Capricorn

Iată un an în care te vei simți mult mai bine, deoarece influențele astrale grele care te-au tot provocat în anii anteriori, s-au epuizat. Personalitatea ta este acum mult schimbată, ai forțe noi, astfel că îți poți duce toate planurile propuse, la bun sfârșit. Mulți îți vor admira felul de a fi și de a te raporta la lume și evenimentele ei. Astfel vei deveni locomotiva unor destine, sarcină de mare responsabilitate, fie că vrei, fie că nu.

Influențele astrale transmise de trei eclipse în acest an, respectiv eclipse care se formeză pe Axa Săgetător-Gemeni, pe 26 Mai, 10 Iunie și 4 Decembrie le vei resimți în segmentul sănătății și în segmentul muncii. Vei resimți din plin afecțiunile vechi. Sunt posibile neplăceri legate de sănătate și datorită dozării incorecte a eforturilor. Este bine să-ți rezervi perioade de odihnă, de liniște și să apelezi cu încredere la îngrijirile și tratamentele de specialiate.

Studiile și călătoriile sunt foarte importante în acest an. Te poți apropia de studiul disciplinelor neconvenționale, remodelându-ți astfel gândirea, comunicarea și modul de relaționare cu ceilalți. De bun augur îți sunt participarea la seminarii, conferințe, la diverse cursuri de dezvoltare personală și profesională. Totodată îți vei putea face prieteni noi, de bună calitate, alături de care fie să călătorești în locuri deosebite, fie să aprofundezi subiecte interesante, utile în viața cotidiană.

Relațiile se vor reconfigura de-a lungul acestui an, în mod special relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Cu toate că în aceste relații predomină ceața, bizarul, răsturnările de situație, nesiguranța, există și aspecte bune, de care trebuie să profiți. Totul este să alegi corect care situații și relații îți sunt benefice și care mai puțin.

În privința segmentului domestic și familial vei simți o relaxare, o așezare în matcă a relațiilor cu membrii familiei și cu neamurile. De asemenea, vei putea desfășura mult mai ușor activitățile gospodărești, te vei apropia mai mult de casă, de cei dragi, de locurile natale. Vei învăța multe de la neamuri și de la experiențele trăite în locurile natale.

Relațiile amoroase sunt foarte active, răscolitoare, profund transformatoare. Sunt probabile situații inedite, punctate cu note bizare, revenirea din treecut a unor persoane dragi, tentația de a relua o relație amoroasă veche, a te orienta mai mult spre copii. Până pe 19 Iulie, atmosfera din planul sentimetnal este foarte înșelătoare, fiind nevoie de prudență și discernământ. Totul se va schimba atât în privința unei relații amoroase, cât și în privința relațiilor cu copiii. Finaluri, mai mult sau mai puțin clare, informații deosebite despre cei dragi, gust dulce-amar. Pe 19 Noiembrie se construiește o eclipsă în Semnul zodiacal al Taurului, moment ce va marca finalul unei etape amoroase.

Relațiile cu prietenii sunt remarcabile mai ales în a doua parte a anului. Este rost de sfaturi bune din partea pretenilor, întâlniri agreabile, dar și controverse din te miri ce.

Segmentul profesional se evidențiază prin activitate intensă la locul de muncă. Este bine să fii atent la tot se petrece în domeniul profesional în care activezi, deoarece se conturează direcții profesionale noi. Deocamdată, mai ales după 19 Iulie se va observa clar finalul unei etape profesionale, care încet, sigur și discret, va face loc alteia. Relațiile colegiale sunt dinamice și favorabile în lunile Mai, Iunie și Iulie, bine fiind să lucrezi alături de colegi și să-i susții. Pe de altă parte, există animozități ascunse printre colegii de muncă. Tema de fundal a acestor conflicte o reprezintă banii, salariul, bonusurile și favorurile de la locul de muncă.

Și relațiile cu șefii se vor evidenția, în partea a doua a anului, prin dezbateri aprinse și rediscutarea poziției tale în cadrul unui colectiv de muncă.

Din perpectiva financiară apar variante noi de câștig din munca desfășurată la serviciu, însă și resposabilitățile, eforturile vor fi pe măsură.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: fii un maestru pentru ceilalți și lasă-i să se inspire de la tine, fie că este vorba despre planul personal, fie despre cel profesional; ocupă-te și de tine, inspirându-te și tu la rândul tău de la alții, renunță la situațiile și relațiile stagnante.

Cugetarea anului 2021 pentru Capricorni: „Cuvântul este garanția faptei.” – B.G. y Morales

 

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii