Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de miercuri, 19 ianuarie 2022 pentru Capricorn

Daca nu cazi in capcana manifestarilor de posesivitate, astazi ai putea sa te bucuri alaturi de persoana iubita de clipe pline de pasiune. Profita de momentele de intimitate si incercati ceva inedit. In privinta banilor, orice demers care implica un plan investitional diferit pare sa aiba mai multe sanse de reusita, cu atat mai mult daca este vorba de investitia in obiecte de arta.

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 17 - 23 ianuarie 2022 pentru zodia Capricorn

Capricorn - Comparatia Capricorn - Comparatia

Comparatia nu face altceva decat sa duca la aparitia inferioritatii si a superioritatii. Atunci cand renunti sa compari, cele doua extreme dispar si tot ce ramane este simpla existenta, esti doar tu. Priveste in jur. Totul este necesar si totul isi are locul sau firesc, caci fiecare este unic si incomparabil. Opreste-te pentru o clipa din ce faci si mergi si distreaza-te. Celebreaza ceea ce este si renunta la a-ti face griji despre ce va fi sau cum ar putea sa fie. Doar fii prezent aici si acum, iar raspunsurile vor veni, dupa ce-ti vei face timp sa te joci.

Horoscopul saptamanii 17 - 23 ianuarie 2022 pentru Capricorn

Relațiile parteneriale necesită atenție și eforturi considerabile pentru a pune la punct discuțiile sau activitățile comune restante. Sunt șanse să fii obiectiv în orice tip de parteneriat și de a rezolva lucrurile în favoarea ta. Totuși, ține cont de sugestiile celorlalți, pentru că sunt de bun augur. A doua parte a săpătmânii evidențiază chestiuni financiare, de tipul cheltuieli comune cu alții, dezbateri pe tema moștenirilor sau partajelor personale și profesionale. Prudență, toleranță și răbdare! Gândirea este umbrită, astfel că ferește-te să vorbești prea mult. Spre finalul săptămânii vor interveni planurile de călătorii în străinătate și dialogurile cu persoanele străine.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Capricorn

Ești plin de energie în prima parte a lunii, fiind momente deosebite de a trasa noi planuri de viitor, de a te ocupa exclusiv de tine și de mofturile tale. Chiar dacă predomină senzația că ești tu împotriva întregii lumi sau invers, de fapt este vorba despre o percepție personală falsă. Controlează-ți reacțiile și stările de spirit, deoarece sunt momente importante, cu efecte pe termen lung, în care transformarea personalității tale este accentuată și de bun augur. Financiar se întrezăresc noutăți, câștiguri bune din activitatea profesională desfășurată, dar în paralel apar și cheltuieli. Pentru că segmentul banilor munciți este vulnerabil există riscul să achiziționezi bunuri de proastă calitate, prea scumpe sau inutile. Sfătuiește-te cu cei dragi vizavi de orice investiție. A doua parte a lunii evidențiează relațiile cu anturajul apropiat.

Horoscopul anului 2022 pentru Capricorn

Anul 2022 îți aduce forță și determinare pentru a-ți trasa noi planuri. Ceea ce vei decide și vei face în primele trei luni ale anului îți vor deschide culoare de viață și activitate pentru multă vreme de acum încolo.

Toate tipurile de relații în care ești implicat se vor reconfigura. De unii te vei desprinde, vei încerca să te apropii de alții, însă nu prea sunt susținute relațiile noi și de bună calitate. Ai nevoie ca în primul rând, să restabilești o relație bună cu tine însuți, fapt pentru care energia astrală a acestui an te va sprijini mult în acest sens.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt interesante și de bun augur pe alocuri. Pentru că domnește încă discordia în aceste relații este bine să fii prudent și să nu iei de bun chiar tot ce îți spun sau ce îți propun aceste persoane. Unii apropiați doar pare că îți sunt sincer alături.

Relațiile familiale și mediul domestic se animă în partea a doua a anului. Se închid etape și se pregătesc, discret, altele. Sunt bine susținute activitățile gospodărești, reorganizarea spațiului locativ, vânzarea și achiziționarea de bunuri patrimoniale, rezolvarea chestiunilor ce țin de moșteniri. Foarte intersante sunt relațiile cu membrii familiei, prin prisma lecțiilor de viață pe care le poți învăța de la aceste persoane.

Relațiile sentimentale sunt surprinzătoare. Factorul neprevăzut ar fi bine să-l iei în calcul în permanență, atât în privința relației cu persoana iubită, cât și în privința relației cu copiii. Cele patru eclipse ce se construiesc în acest an pe Axa zodiacală Taur-Scorpion își vor pune amprenta pe tot ce ține de aceste relații plus pe relațiile cu prietenii și pe relațiile cu persoanele din mediul socio-profesional. Este un an decisiv în ceea ce privește aceste relații. Astfel, unele relații se vor finaliza fără echivoc, iar altele se vor contura în mod discret.

În ceea ce privește relația cu partenerul de viață și relațiile de colaborare profesională începând cu luna Aprilie se declanșează un proces de reconfigurare, care poate presupune scoaterea la lumină a celor mai neplăcute hibe și nemulțumiri, atât ale tale, cât și ale partenerilor. Surprizele vor fi frecvente, atât în sens plăcut, cât și în sens mai puțin plăcut.

Segmentul profesional este animat prin discuții frecvente cu colegii, cu șefii și autoritățile, dar și prin activitatea profesională intensă. A doua parte a anului predispune la situații conflictuale la locul de muncă plus la condiții dificile de muncă sau chiar lipsa muncii.

Din perspectiva financiară, ceva mai bine aspectat va fi ajutorul material și financiar de la și prin alții. Veniturile tale pot întârzia, pot fi amânate, însă vei reuși să te descurci onorabil cu toate cheltuielile.

Cugetarea anului 2022 pentru Capricorni: „Exercițiile mentale au o influență extrem de benefică asupra omului, la fel cum Soarele are asupra naturii.” – A. Von Humboldt

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii