Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de duminica, 09 mai 2021 pentru Capricorn

Relatiile cu membrii familei sunt tensionate, insa cu putin efort si bunavointa vei depasi orice situatie neplacuta în acest weekend. Disputele ar putea porni de la filozofii de viata diferite. Fii intelegator si accepta si alte puncte de vedere. Pe de alta parte, orienteaza-ti energia spre activitati domestice de anvergura. Duminica, organizeaza mese festive sau iesiri in oras alaturi de cei dragi.

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 03 - 09 mai 2021 pentru zodia Capricorn

Capricorn - One – Ring Circus Capricorn - One – Ring Circus

Cu toate ca esti de obicei o persoana independenta, plina de resurse si idei, acum e un moment favorabil sa incepi sa ceri ajutorul si sa delegi o parte din activitatile pe care le faceai singur pana acum. Este esential sa iti aloci timp pentru odihna, contemplare, stiind ca succesul vine din claritatea si centrarea mintii. Fii deschis la semnalele venite din inima, caci acestea te vor ghida cu blandete, in liniste, in a face cele mai importante alegeri. Cere-i partenerului suportul, accepta sustinerea celorlalti si renunta la sentimentul de vina.

Horoscopul saptamanii 03 - 09 mai 2021 pentru Capricorn

Preocupările financiare sunt o temă importantă. La prima vedere ești nemulțumit de veniturile obținute din activitatea profesională, dar în umbră se trasează alte variante de câștig. Totul este să ai încredere și răbdare. Deocamdată, descurcă-te cu ce ai și folosește strictul necesar. Pe 5 și pe 6 Mai sunt posibile discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Nu lua de bun chiar tot ce ți se spune și mai ales vorbește numai la obiect, fără a povesti despre tine și intențiile tale. Călătoriile pe distanțe scurte vor fi frecvente, atât în scop personal, cât și profesional.

Horoscopul lunii Mai pentru Capricorn

Eforturile și atenția îți sunt atrase de segmentul amoros, repectiv de relația cu persoana iubită și copiii. Chiar dacă apar, din când în când, discuții aprinse, divergențe în opinii și în planurile de activități ai șanse să apalnezi orice diferend cu răbdare și înțelegere. Se conturează o nouă etapă în relațiile cu cei dragi, astfel că lămurirea unor chestiuni personale vechi sau renunțarea la relații și situații perimate sunt binevenite. Chiar ai putea să te îndrăgostești de cineva și să se înfiripe o relație frumoasă pe termen lung. A doua parte a lunii aduce multă forfotă la locul de muncă. Activități noi, multe, relații colegiale solicitante, iar șefii îți mai pot face neplăceri. Relațiile cu prietenii se tensionează astfel că nu te vei mai putea baza pe aceștia. De asemenea, persoanele din segmentul profesional care te sprjineau până nu demult, din această lună se vor îndepărta sau îți vor comunica, destul de radical, faptul că nu te mai sprijină în continuare.

Horoscopul anului 2021 pentru Capricorn

Iată un an în care te vei simți mult mai bine, deoarece influențele astrale grele care te-au tot provocat în anii anteriori, s-au epuizat. Personalitatea ta este acum mult schimbată, ai forțe noi, astfel că îți poți duce toate planurile propuse, la bun sfârșit. Mulți îți vor admira felul de a fi și de a te raporta la lume și evenimentele ei. Astfel vei deveni locomotiva unor destine, sarcină de mare responsabilitate, fie că vrei, fie că nu.

Influențele astrale transmise de trei eclipse în acest an, respectiv eclipse care se formeză pe Axa Săgetător-Gemeni, pe 26 Mai, 10 Iunie și 4 Decembrie le vei resimți în segmentul sănătății și în segmentul muncii. Vei resimți din plin afecțiunile vechi. Sunt posibile neplăceri legate de sănătate și datorită dozării incorecte a eforturilor. Este bine să-ți rezervi perioade de odihnă, de liniște și să apelezi cu încredere la îngrijirile și tratamentele de specialiate.

Studiile și călătoriile sunt foarte importante în acest an. Te poți apropia de studiul disciplinelor neconvenționale, remodelându-ți astfel gândirea, comunicarea și modul de relaționare cu ceilalți. De bun augur îți sunt participarea la seminarii, conferințe, la diverse cursuri de dezvoltare personală și profesională. Totodată îți vei putea face prieteni noi, de bună calitate, alături de care fie să călătorești în locuri deosebite, fie să aprofundezi subiecte interesante, utile în viața cotidiană.

Relațiile se vor reconfigura de-a lungul acestui an, în mod special relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Cu toate că în aceste relații predomină ceața, bizarul, răsturnările de situație, nesiguranța, există și aspecte bune, de care trebuie să profiți. Totul este să alegi corect care situații și relații îți sunt benefice și care mai puțin.

În privința segmentului domestic și familial vei simți o relaxare, o așezare în matcă a relațiilor cu membrii familiei și cu neamurile. De asemenea, vei putea desfășura mult mai ușor activitățile gospodărești, te vei apropia mai mult de casă, de cei dragi, de locurile natale. Vei învăța multe de la neamuri și de la experiențele trăite în locurile natale.

Relațiile amoroase sunt foarte active, răscolitoare, profund transformatoare. Sunt probabile situații inedite, punctate cu note bizare, revenirea din treecut a unor persoane dragi, tentația de a relua o relație amoroasă veche, a te orienta mai mult spre copii. Până pe 19 Iulie, atmosfera din planul sentimetnal este foarte înșelătoare, fiind nevoie de prudență și discernământ. Totul se va schimba atât în privința unei relații amoroase, cât și în privința relațiilor cu copiii. Finaluri, mai mult sau mai puțin clare, informații deosebite despre cei dragi, gust dulce-amar. Pe 19 Noiembrie se construiește o eclipsă în Semnul zodiacal al Taurului, moment ce va marca finalul unei etape amoroase.

Relațiile cu prietenii sunt remarcabile mai ales în a doua parte a anului. Este rost de sfaturi bune din partea pretenilor, întâlniri agreabile, dar și controverse din te miri ce.

Segmentul profesional se evidențiază prin activitate intensă la locul de muncă. Este bine să fii atent la tot se petrece în domeniul profesional în care activezi, deoarece se conturează direcții profesionale noi. Deocamdată, mai ales după 19 Iulie se va observa clar finalul unei etape profesionale, care încet, sigur și discret, va face loc alteia. Relațiile colegiale sunt dinamice și favorabile în lunile Mai, Iunie și Iulie, bine fiind să lucrezi alături de colegi și să-i susții. Pe de altă parte, există animozități ascunse printre colegii de muncă. Tema de fundal a acestor conflicte o reprezintă banii, salariul, bonusurile și favorurile de la locul de muncă.

Și relațiile cu șefii se vor evidenția, în partea a doua a anului, prin dezbateri aprinse și rediscutarea poziției tale în cadrul unui colectiv de muncă.

Din perpectiva financiară apar variante noi de câștig din munca desfășurată la serviciu, însă și resposabilitățile, eforturile vor fi pe măsură.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: fii un maestru pentru ceilalți și lasă-i să se inspire de la tine, fie că este vorba despre planul personal, fie despre cel profesional; ocupă-te și de tine, inspirându-te și tu la rândul tău de la alții, renunță la situațiile și relațiile stagnante.

Cugetarea anului 2021 pentru Capricorni: „Cuvântul este garanția faptei.” – B.G. y Morales

 

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii