Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de sambata, 26 septembrie 2020 pentru Capricorn

Cheltuieli importante la sfarsitul acestei saptamani. Se anunta o perioada, in care temerile legate de castigurile obtinute la serviciu sau conditiile de munca vor fi exacerbate. Exista motive, insa depinde doar de tine ce atitudine alegi sa abordezi in fata experientelor in care te poartă viața deocamdata. Cheltuieste strictul necesar si evita speculațiile!

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 21 - 27 septembrie 2020 pentru zodia Capricorn

Capricorn - Lasarea in voia curentului Capricorn - Lasarea in voia curentului

Este timpul sa renunti la control, sa plutesti in apele vietii, lasand la o parte ambitia de a lupta impotriva curentului. E posibil ca ego-ul tau sa nu agreeze aceasta pauza, deoarece i se cere sa renunte la control, ceea ce nu-i este deloc pe plac. Elibereaza-te de mania acumulata din experientele si relatiile din trecut, si permite ingerilor sa te ghideze in procesul vindecarii iar astfel vei primi pace in schimbul suferintei. Ai incredere ca totul se petrece exact asa cum trebuie, ca esti in siguranta, protejat si nu uita sa acorzi mai multa atentie corpului tau.

Horoscopul saptamanii 21 - 27 septembrie 2020 pentru Capricorn

Săptămână importantă în planul profesional. Se deschide o etapă nouă, în care fie primești un post de conducere, fie responsabilități noi și de anvergură pe termen lung. Totuși, dialogurile cu prietenii sau cu cineva din segmentul profesional te vor pune pe gânduri. Informațiile primite sunt de bun augur și, cu siguranță, le vei folosi, undeva, cândva. În zilele de 22 și 23 Septembrie ai nevoie de interiorizare, detașare de cotidian și alcătuirea unor planuri de viitor, atât în plan personal, cât și profesional. Primează planul personal, în special segmentul domestic, relațiile cu membrii familiei și cu neamurile. Sunt momente bune pentru înoire personală și cheltuielile aferente.

Horoscopul lunii Septembrie pentru Capricorn

Vesti bune pentru Capricorni, in ce priveste profesia, cariera, rolul social si chiar beneficiile materiale. Luna septembrie se lasa cu recunoasterea meritelor si cu venituri insemnate, pentru Capricornii care sunt pe faza si sunt dispusi sa fructifice oportunitatile care apar. Probabil va fi nevoie sa participe la tot felul de intalniri, discutii, sedinte si negocieri, unii poate la interviuri, insa toate acestea se pot incheia cu bine si cu obtinerea unor avantaje (afirmare, promovare, bonusuri). Nativii care vor sa schimbe locul de munca sau obiectul de activitate in afacerea lor, pot sa o faca acum, mai ales ca beneficiaza si de un anumit sprijin, pot obtine inclusive finantarea necesara, daca e nevoie, sau macar o recomandare valoroasa.

Din punct de vedere psihic si ca stare generala, incep sa se simta din nou increzatori (mai ales in ei insisi), optimisti si sa perceapa mai multa usurinta in tot ce intreprind, dupa 13 septembrie. Ba mai mult, incep sa inteleaga si la ce le-au folosit experientele ultimelor luni, mai ales provocarile.

Insa, in ce priveste mediul familial sau lumea lor interioara, inca exista zbucium, neliniste si framantare, stari care pot afecta echilibrul in relatiile cu cei apropiati si pot duce la neintelegeri, crize in familie, ba chiar teama si o atitudine defensiva in privinta unor decizii pe care le luasera deja. De exemplu, cei care se pregateau de o tranzactie imobiliara sau de o mutare in alt loc, sa-si ia un ragaz si sa amane orice decizie in acest sens. In schimb, e o perioada buna pentru reparatii, renovari, modificari in locuinta.

 

Horoscopul anului 2020 pentru Capricorn

Anul este foarte important pentru tine, deoarece contextele astrale de pe parcursul său te ajută să-ți îmbunătățești personalitatea, relațiile și mediul în care trăiești. Este ultimul an provocator, cu multe urcușuri și coborâșuri, cu stări de spirit fluctuante, ca și cum te-ai afla într-un carusel greu de stăpânit și de înțeles. Poate că nici nu este vremea să înțelegi pe parcursul acestui an unele evenimente sau anumite relații în care ești implicat.

Eclipsele ce se formează în acest an vizează în primul rând personalitatea ta, deoarece una se va construi în Semnul tău zodiacal, iar alte două în Semnul opus ție și anume Racul, evidențiind relațiile cu ceilalți, relații care sunt de fapt oglinda ta. Alte segmente de viață și activitate marcate de influxurile eclipselor sunt sănătatea și domeniul profesional.

Pe 10 Ianuarie se formează o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Racului, ale cărei influențe le vei simți în relațiile parteneriale. Se închide o etapă partenerială, atât în planul personal, pentru o relație de cuplu, cât și în planul colaborărilor profesionale. Predispoziție către separare, divorț, plus schimbarea felului în care se desfășoară orice tip de parteneriat.  

A două eclipsă pe Semnul Racului se va forma pe 21 Iunie, fiind vorba despre o eclipsă inelară de Soare. De această dată va fi vorba despre începutul unor parteneriate sau măcar revigorarea celor existente și care mai au șanse să continue. Însă, vor continua cu totul altfel.

În ziua de 5 Iulie se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul tău zodiacal, eclipsă foarte importantă pentru tine și evoluția ta. De la acest moment, felul tău de a fi se va schimba radical. Însă, este vorba mai mult despre percepțiile ce apar la nivelul structurii tale interioare și poate mai puțin va fi vorba despre evenimente propriu-zise.

Acordă atenție sănătății, deoarece se vor face remarcate afecțiunile vechi. Este rost, însă, și de noutăți. Energia vitală va fluctua mult, astfel că și organismul tău va fi ceva mai sensibil.

Trei eclipse din acest an vulnerabiliează sănătatea, fiind posibil chiar să-ți iei vacanțe pentru odihnă, tratamente sau analize medicale. Pe 5 Iunie se formează o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Săgetătorului, ale cărei influențe te vor obosi mult. Poate fi vorba despre o etapă de îngrijire corporală care se încheie sau apar detalii utile pentru îmbunătățirea stării tale generale.

Pe 30 Noiembrie se va forma o altă eclipsă de Lună prin penumbră, însă pe Semnul Gemenilor, evidențiindu-ți din nou amănunte despre sănătatea ta, amănunte care trebuie luate în serios. Este un alt moment de final sau chiar de cotitură în ceea ce privește sănătatea ta.

Un moment favorabil pentru sănătate este mijlocul lunii Decembrie, deoarece se va forma ultima eclipsă din acest an în Semnul Săgetătorului, declanșând o etapă deosebită de însănătoșire.

Toate eclipsele din acest an vor influența și segmentul profesional. Cum stările tale de spirit, dar și sănătatea vor fluctua sau vor necesita chiar tratamente de specialitate, capacitatea ta de muncă va avea de suferit. Există varianta retragerii temporare dintr-o activitate profesională, reducerea timpului de lucru și renunțarea la unele îndatoriri profesionale.

Relațiile colegiale sunt dificile în prima parte a anului, mai ales cele cu femeile. Conflicte mai mult sau mai puțin deschise, discuții aprinse și sarcini urgente de lucru.

Din perspectiva financiară apar fluctuații și se vor contura discret posibilități noi de câștig din munca proprie. Se pot schimba sursele de venit, fie că abordezi un alt loc de muncă, fie că se schimbă condițiile de muncă sau salarizarea actualului loc de muncă. Cheltuieli majore din veniturile proprii.

Relațiile familiale și segmentul domestic sunt foarte animate în partea a doua a anului. Se conturează discuții aprinse cu neamurile și treburi gospodărești de anvergură. Sunt probabile conflicte, de aceea se recomandă prudență și discernământ.

Relațiile sentimentale stau pe un bulgăre de dinamită. Situații controversate, surprize de proporții, finaluri neașteptate. Este nevoie să-ți remodelezi mentalitatea vizavi de tot ce ține de iubire și implicațiile ei. Prietenii pot interveni în situațiile tale amoroase, echilibrând lucrurile și ajutându-te să privești obiectiv la ceea ce se petrece cu adevărat, fie cu persoana iubită, fie cu copiii.    

Călătoriile și studiile sunt reprezentative pentru acest an, fiind posibile când te aștepți mai puțin. Schimb interesant de idei, dialoguri cu oameni erudiți, călătorii în locuri încărcate de energie benefică.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: privește cu încredere spre viitor, chiar dacă situațiile în care te afli sunt complicate și par fără rezolvare; canalizează-ți eforturile spre propria ta ființă și îngrijește-te conștient pe termen lung; îți este de mare folos compania oamenilor care știu să facă haz de necaz și a celor care știu să se relaxeze în orice moment.

Cugetarea anului 2020 pentru Capricorni: „Pentru om, totul este important, cu excepția vieții sale și a științei de a trăi. El trăiește aproape pentru orice, mai puțin pentru sine însuși.” – E. Fromm

 

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii