Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de miercuri, 20 martie 2019 pentru Capricorn

Astazi, te poti dedica studiului amanuntit al unui subiect captivant pentru tine sau lansarii intr-o dezbatere de idei bine argumentate, cu sau fara tema spiritual-filosofica. Ideea este sa evadezi putin din banalitatea cotidiana si a gasi o activitate suficient de interesanta si din punct de vedere intelectual. De altfel, poti fi foarte convingator in interesul tau, dar si un fin psiholog pentru cei care iti cer sfatul.

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 martie 2019 pentru zodia Capricorn

Capricorn - Transformarea Capricorn - Transformarea

Chiar daca durerea, tristetea sau dificultatile nu dispar, a sosit timpul sa te detasezi cu adevarat si sa te ancorezi in momentul prezent. Ai mai multe optiuni la dispozitie decat iti poti imagina. In timp ce te poti simti limitat in ceea ce priveste optiunile pe care le ai in cariera, ingerii iti reamintesc ca posibilitatile sunt nelimitate. Timpul, banii, cunostintele, oportunitatile si alti factori de care ai nevoie, sunt la indemana ta. Ce ar fi daca te-ai reintoarce la scoala pentru a deprinde noi calificari necesare carierei la care visezi? Ai la dispozitie o paleta intreaga de variante, doar fii deschis catre ele.

Horoscopul saptamanii 18 - 24 martie 2019 pentru Capricorn

Relații provocatoare cu persoanele aflate departe de granițele țării apar la începutul săptămânii. De asemenea, vor intra în sfera ta de interes rafinarea mentală și dezvoltarea sufletească prin abordarea unor studii, cercetări sau cursuri de instruire deosebite. Prudență, deoarece suprasolicitarea mentală este accentuată și îți poate răscoli mult sănătatea întregului organism plus relațiile cu ceilalți. Selectează prioritățile pe toate planurile! Apar schimbări importante, cu bătaie lungă în plan profesional. În Semnul Balanței se formează aspectul de Lună plină pe 21 Martie, fapt care închide o etapă în câmpul muncii. Ți se vor recunoaște meritele pe de o parte, însă pe de altă parte, unii îți vor căuta noduri în papură. Evită a te lăsa copleșit de laude, deoarece în umbră, colegii nu prea se bucură de poziția ta socială și de sprijinul primit din partea autorităților.

Horoscopul lunii Martie pentru Capricorn

Una spun Capricornii, alta se intelege. In luna Martie, Mercur va retrograda in Pesti, in zona comunicarii Capricornilor, ceea ce inseamna ca nu vor mai putea controla totul, asa cum le place si nici nu vor putea fi atat de precisi si rigurosi cum s-au obisnuit. Vor avea scapari, vor gafa in interactiunile cu ceilalti, iar in aceste situatii, daca apar, este esential sa fie mai ingaduitori cu ei insisi si cu ceilalti.

E bine sa fie atenti ce mesaje transmit, sa se asigure ca sunt bine intelesi, sa se concentreze si sa faca lucrurile pe rand, mai ales daca e vorba de demersuri care implica semnaturi, acte, mesaje importante.

Exista riscul unor neintelegeri si conflicte din cauza sensibilitatii accentuate si a tendintei de a lua totul personal, iar discutiile tind sa fie lungi si fara rezultat clar. De aceea, Capricornii trebuie sa stie cand sa se retraga din discutie, chiar daca asta ii costa sifonarea egoului.

In alta ordine de idei, Uranus in Taur le deschide nu usi, ci porti mari in privinta experintelor creative, iubirii, stralucirii. Incepe o etapa de afirmare, prin mijloace inedite si proiecte altfel. Relatia cu copiii se reinventeaza, devine mai detasata, iar abordarea tinde sa fie mai creativa. In aceasta luna, in mod special, se pot implica in activitati si proiecte care ii ajuta sa se cunoasca, sa evolueze si sa se afirme.

Horoscopul anului 2019 pentru Capricorn

Un an de excepție pentru tine, deoarece în Semnul tău zodiacal se formează trei eclipse din cele cinci. Sunt momente de graniță între trecut și viitor, finaluri și începuturi ale unor etape de viață. Este vremea marilor schimbări, astfel că totul va fi altfel în jurul tău la finalul lui 2019. În primul rând, percepțiile tale asupra oamenilor și evenimentelor vieții vor căpăta alte valențe pentru tine.

Prima eclipsă din acest an se formează în Semnul tău zodiacal, respectiv pe 6 Ianuarie, fiind vorba despre o eclipsă parțială de Soare. O alta se va forma pe 17 Iulie, respectiv o eclipsă parțială de Lună, iar a treia și ultima din acesta an, se construiește pe 26 Decembrie, fiind vorba despre o eclipsă totală de Soare. La prima eclipsă ai șanse deosebite de a-ți restructura personalitatea și de a aborda cu totul altfel viața și provocările ei. Chiar dacă stările tale de spirit vor fluctua mult și confuzia va fi accentuată vei reuși să depășești cu bine orice situație. Moment favorabil pentru a demara proiecte personale și profesionale, gândite, plănuite mai demult.

Pe 17 Iulie, când are loc cea de a doua eclipsă în Semnul tău zodiacal, ceva din ceea ce a început pe parcursul lunii Ianuarie se va reconfigura sau se va finaliza, după caz. Este nevoie de prudență, deoarece există detalii pe care nu le poți observa corect. La nevoie apelează la cineva de încredere pentru a obține păreri diferite.

Eclipsa formată pe 26 Decembrie tot în Capricorn îți va lămuri și rezolva din deciziile și acțiunile întreprinse la eclipsele anterioare din Capricorn, deschizând practic o etapă de viață fundamentă pe alte valori morale și spirituale.

Toate aceste eclipse îți vor influența relațiile parteneriale, atingând un vârf pe 2 Iulie când se construiește o eclipsă totală de Soare în Semnul Racului. Este vorba despre etape noi de relaționare, putând intra în discuție separarea, divorțul logodna, căsătoria – după caz. În ceea ce privește colaborările profesionale se vor evidenția noutăți benefice. Totuși și în aceste situații există neclarități, astfel că factorul necunoscut trebuie luat în calcul.

Pe 21 Ianuarie se va forma o eclipsă totală de lună în Semnul Leului, moment ce declanșează o serie de acțiuni și decizii, în segmentul finaniciar,  referitoare la banii și bunurile comune cu alții. Se pot rezolva chestiunile financiare trenante, de genul datoriilor sau aspecte referitoare la moșteniri și partaje.   

Segmentul domestic și relațiile familiale au beneficiat vreme de șapte ani de influxurile neobișnuite ale planetei Uranus dinspre Semnul Berbecului. Până pe 6 Martie, Uranus va impulsiona ultimele retușuri pe acest segment, astfel că surprizele pot fi de proporții. În relațiile cu membrii familiei și cu neamurile revin în atenție discuții vechi, aspecte patrimoniale sau, în funcție de situație, aspecte referitoare la afacerile familiale. Ambientul domestic este destul de tensionat și foarte ușor se poate ajunge la conflicte pe termen lung.

De-a lungul anului te vei concentra foarte mult pe propria ta persoană și pe nevoile tale reale, astfel că toate celelalte relații rămân într-un con de umbră. Din acest motiv, membrii familiei îți pot face tot soiul de reproșuri fondate.

Vei fi nevoit de împrejurări să te implici în treburi domestice. Poate fi vorba și despre îmbunătățirea condițiilor locative, de schimbarea reședinței, despre vânzări și achiziționări de bunuri patrimoniale.

Foarte importante sunt în acest an studiile și călătoriile. Datorită frământărilor din segmentul muncii s-ar putea să fii nevoit să-ți îmbunătățești competențele profesionale, depunând eforturi serioase în acest sens. Poți aborda cu succes studii pentru plăcerea ta personală sau pentru segmentul profesional. De asemenea poți călători în scop turistic sau de agrement.

Sănătatea rămâne în continuare vulnerabilă, evidențiindu-se afecțiunile deja cunoscute. De mare folos îți sunt sfaturile specialiștilor în sănătate, odihna, reorganizarea stilului de viață, concentrarea forțelor pe ceea ce îți este ție de folos.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: trasează planuri de viață pe termen lung; fii cât mai discret în peisajul cotidian și evită să-ți divulgi intențiile sau opiniile; ocupă-te și de cei dragi, echilibrându-ți eforturile pentru satisfacerea nevoilor tale personale și ajutorarea celorlalți; fii deschis la schimbări și unde nu știi întreabă, studiază, documentează-te.

Cugetarea anului 2019 pentru Capricorni: „Întotdeauna să procedezi corect. Acest lucru îi va bucura pe unii dintre oameni și-i va surprinde pe toți ceilalți.” – M. Twain   

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii