Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de sambata, 23 octombrie 2021 pentru Capricorn

Se pare ca doresti sa te implici in multe activitati, chiar daca este weekend. Atat acasa, in familie, cat si la serviciu esti foarte solicitat de catre ceilalti. Chiar daca ai toate intentiile bune de a le rezolva pe toate, tempereaza-ti elanul si selecteaza-ti prioritatile. Organsimul este obosit, avand nevoie de odihna, dieta usoara si aer curat. Se pot accentua afectiunile sistemului circulator. Evita excesele de orice fel!

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 octombrie 2021 pentru zodia Capricorn

Capricorn - Participarea Capricorn - Participarea

Cartea aceasta vine la tine acum, pentru a-ti aminti de rolul important pe care-l ai in aceasta lume. Daca in ultima vreme te-ai vazut separat, singur sau neinsemnat, acum e momentul sa te integrezi in totalitatea universala, sa vezi frumusetea care te inconjoara si sa te bucuri de ea. Sunt atatea de experimentat, atatea motive de bucurie, iar tu esti o piesa esentiala din puzzle-ul lumii. E posibil ca in aceasta saptamana sa participi la evenimente inaltatoare, sa te implici alaturi de alti oameni intr-un proiect, in scopul de a contribui la ascensiunea constiintei globale. Fii atent, asadar, la mesajele si propunerile primite, si fii gata sa pasesti pe un drum aducator de lumina, nu numai pentru tine, ci si pentru alti oameni. 

Horoscopul saptamanii 18 - 24 octombrie 2021 pentru Capricorn

În primele zile ale săptămânii este nevoie să te ocupi de curățenii generale, reparații, îmbunătățirea condițiilor domestice, vânzarea sau achiziționarea de bunuri patrimoniale. Pentru segmentul domestic și relațiile cu membrii familiei se închide o etapă importantă. Foarte animate sunt relațiile cu persoana iubită și copiii. O relație amoroasă veche se poate reactualiza în chip nebănuit sau există și varianta să pornești o relație nouă cu cineva cunoscut de curând. Copiii sunt o temă ce va căpăta alte valențe pentru tine de acum încolo. La serviciu se întrezăresc multe sarcini de lucru. Implică-te serios în tot ce ține de îndatoririle tale profesionale, pentru că plata va fi pe măsură. De asemenea, apar îmbunătățiri în privința sănătății!   

Horoscopul lunii Octombrie pentru Capricorn

Ești remarcat în plan socio-profesional, mai ales că vei avea de lucrat mult alături de șefi și de persoane oficiale din alte instituții de marcă. Pot apărea oferte de colaborare interesante, sarcini de lucru și responsabilități noi, chiar și o funcție de conducere. Dar, ceva funcționează deficitar în acest segment, astfel că este bine să fii foarte prudent. Mulți dintre cei din preajma ta care, chipurile, îți recunosc meritele, te susțin pentru a avansa în cariera profesională au interese bine ascunse, periculoase și planuri meschine vizavi de tine. Atenție mai ales la femeile din segmentul profesional! Turnurile de situație pot fi surprinzătoare. În plan domestic se va încheia o etapă importantă. Ocupă-te și de casă și de membrii familiei.

Horoscopul anului 2021 pentru Capricorn

Iată un an în care te vei simți mult mai bine, deoarece influențele astrale grele care te-au tot provocat în anii anteriori, s-au epuizat. Personalitatea ta este acum mult schimbată, ai forțe noi, astfel că îți poți duce toate planurile propuse, la bun sfârșit. Mulți îți vor admira felul de a fi și de a te raporta la lume și evenimentele ei. Astfel vei deveni locomotiva unor destine, sarcină de mare responsabilitate, fie că vrei, fie că nu.

Influențele astrale transmise de trei eclipse în acest an, respectiv eclipse care se formeză pe Axa Săgetător-Gemeni, pe 26 Mai, 10 Iunie și 4 Decembrie le vei resimți în segmentul sănătății și în segmentul muncii. Vei resimți din plin afecțiunile vechi. Sunt posibile neplăceri legate de sănătate și datorită dozării incorecte a eforturilor. Este bine să-ți rezervi perioade de odihnă, de liniște și să apelezi cu încredere la îngrijirile și tratamentele de specialiate.

Studiile și călătoriile sunt foarte importante în acest an. Te poți apropia de studiul disciplinelor neconvenționale, remodelându-ți astfel gândirea, comunicarea și modul de relaționare cu ceilalți. De bun augur îți sunt participarea la seminarii, conferințe, la diverse cursuri de dezvoltare personală și profesională. Totodată îți vei putea face prieteni noi, de bună calitate, alături de care fie să călătorești în locuri deosebite, fie să aprofundezi subiecte interesante, utile în viața cotidiană.

Relațiile se vor reconfigura de-a lungul acestui an, în mod special relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Cu toate că în aceste relații predomină ceața, bizarul, răsturnările de situație, nesiguranța, există și aspecte bune, de care trebuie să profiți. Totul este să alegi corect care situații și relații îți sunt benefice și care mai puțin.

În privința segmentului domestic și familial vei simți o relaxare, o așezare în matcă a relațiilor cu membrii familiei și cu neamurile. De asemenea, vei putea desfășura mult mai ușor activitățile gospodărești, te vei apropia mai mult de casă, de cei dragi, de locurile natale. Vei învăța multe de la neamuri și de la experiențele trăite în locurile natale.

Relațiile amoroase sunt foarte active, răscolitoare, profund transformatoare. Sunt probabile situații inedite, punctate cu note bizare, revenirea din treecut a unor persoane dragi, tentația de a relua o relație amoroasă veche, a te orienta mai mult spre copii. Până pe 19 Iulie, atmosfera din planul sentimetnal este foarte înșelătoare, fiind nevoie de prudență și discernământ. Totul se va schimba atât în privința unei relații amoroase, cât și în privința relațiilor cu copiii. Finaluri, mai mult sau mai puțin clare, informații deosebite despre cei dragi, gust dulce-amar. Pe 19 Noiembrie se construiește o eclipsă în Semnul zodiacal al Taurului, moment ce va marca finalul unei etape amoroase.

Relațiile cu prietenii sunt remarcabile mai ales în a doua parte a anului. Este rost de sfaturi bune din partea pretenilor, întâlniri agreabile, dar și controverse din te miri ce.

Segmentul profesional se evidențiază prin activitate intensă la locul de muncă. Este bine să fii atent la tot se petrece în domeniul profesional în care activezi, deoarece se conturează direcții profesionale noi. Deocamdată, mai ales după 19 Iulie se va observa clar finalul unei etape profesionale, care încet, sigur și discret, va face loc alteia. Relațiile colegiale sunt dinamice și favorabile în lunile Mai, Iunie și Iulie, bine fiind să lucrezi alături de colegi și să-i susții. Pe de altă parte, există animozități ascunse printre colegii de muncă. Tema de fundal a acestor conflicte o reprezintă banii, salariul, bonusurile și favorurile de la locul de muncă.

Și relațiile cu șefii se vor evidenția, în partea a doua a anului, prin dezbateri aprinse și rediscutarea poziției tale în cadrul unui colectiv de muncă.

Din perpectiva financiară apar variante noi de câștig din munca desfășurată la serviciu, însă și resposabilitățile, eforturile vor fi pe măsură.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: fii un maestru pentru ceilalți și lasă-i să se inspire de la tine, fie că este vorba despre planul personal, fie despre cel profesional; ocupă-te și de tine, inspirându-te și tu la rândul tău de la alții, renunță la situațiile și relațiile stagnante.

Cugetarea anului 2021 pentru Capricorni: „Cuvântul este garanția faptei.” – B.G. y Morales

 

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii