Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de joi, 19 iulie 2018 pentru Capricorn

Surprizele profesionale se vor tine lant. Pe de o parte este posibil sa primesti saricini de lucru noi, o functie de raspundere sau afli informatii pretioase legate de reorganziarea locului de munca. Evita implicarea in discutii de anvergura! Pe de alta parte, in plan familial esti solicitat de catre membrii familiei, fie pentru o reuniune cu neamurile, fie pentru a discuta chestiuni patrimoniale importante.

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 16 - 22 iulie 2018 pentru zodia Capricorn

Capricorn - Commitment Capricorn - Commitment

In aceste zile ar fi de dorit sa acorzi mai multa atentie contractelor, angajamentelor si promisiunilor pe care vrei sa le faci sau sa le semnezi, caci e posibil sa nu fie in avantajul tau. Pur si simplu acum nu este un moment oportun pentru a cadea la o intelegere pe o perioada mai lunga de timp, termenii acesteia nefiind cu adevarat potriviti pentru tine. Rabdarea este o componenta esentiala caci iti da ragazul necesar sa faci alegerile potrivite si sa vezi acele clauze care este necesar a fi revizuite sau schimbate.

Horoscopul saptamanii 16 - 22 iulie 2018 pentru Capricorn

Daca la începutul saptamanii esti preocupat de aspectele mateiale ale vietii, rapid sufletul tau va cauta oameni rafinati, cu o pregatire speciala in domeniile spirituale. Sunt momente bune pentru a-ti schimba viziunea asupra vietii si pentru a-ti crea noi legaturi cu Ierarhiile divine. Minunat este ca suportul astral de care beneficiezi iti ofera suficiente resurse, atat pentru a-ti modela personalitatea, gandirea, cat si pentru a te ocupa de treburile cotidiene. Pe de alta parte, daca esti implicat intr-un program de instruire sunt posibile altercatii cu profesorii, mentorii sau colegii de studiu. Fii prudent si deschis pentru ideile altora. Legaturile cu strainatatea sunt o alta tema interesanta. Demersurile pentru calatorii, dar si pentru studii pe termen lung au succes. In weekend este loc de evenimente cu multa lume. 

Horoscopul lunii Iulie pentru Capricorn

Evenimentele marcante ale primei jumătăţii a lunii august se petrec în segmentul relaţional. Vin către tine colaboratori interesanţi şi oferte de colaborare bune. Ziua de 13 Iulie îţi deschide noi variante de asociere fie în plan personal, fie în plan profesional. Pentru unii nativi se poate pune în discuţie o cerere în căsătorie sau oficializarea unei relaţii care până nu demult se desfăşura în surdina vieţii cotidiene. Toate tipurile de relații parteneriale se vor reconfigura. De aceea fii prudent cu cine te însoţeşti. A doua parte a lunii se pare că îţi va aduce câştiguri de la şi prin alţii. Se deschide o etapă de un an de zile în care poţi beneficia de bani şi bunuri din colaborări profesionale sau din partea partenerului de viaţă. De asemenea pot intra în discuţii şi o moştenire sau rezolvarea situaţiei banilor şi bunurilor în cazul unui divorţ. Ai şanse desebite de a-ţi îmbunătăţi personalitatea şi modul de raportare la tot ce te înconjoară. Rezervă-ţi momente regulate de vacanţă şi de singurătate!

Horoscopul anului 2018 pentru Capricorn

Este anul redobandirii puterii si autoritatii personale. Capricornii joaca dupa cum le canta Saturn, adica organizat, disciplinat, eficient si responsabil.

Saturn le aduce Capricornilor dorinta de cristalizare a drumului profesional, dar mai ales schimbari interioare care sa-i imputerniceasca. Un an in care pot construi durabil, de calitate, orice drum pe care il aleg. Se pot redefini pe interior si exterior, iau masuri in ce priveste infatisarea lor, se “sculpteaza” la trup si la suflet.

Traversezi o perioadă a vieții în care personalitatea ta se află într-un amplu proces de transformare interioară. Astfel, până pe 06 August este posibil să te izolezi ceva mai mult față de ceilalți și să te implici numai în activități ușoare și strict personale. Ascultă-ți vocea interioară și semnalele organismului. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător.

În perioadele 17 Martie – 16 Mai și 14 August – 11 Septembrie vei avea tendința să ripostezi la tot ce vine din partea celorlalți sau să fii foarte provocator, un soi de săgeată îndreptată împotriva a tot și toate. Controlează-ți stările de spirit și manifestările, pentru că sunt momente pasagere în care este bine să-ți canalizezi excesul energetic spre acțiuni constructive și spre ceea ce îți este ție de folos.

Eclipsele acestui an, de pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți oferă efecte deosebite în segmentul financiar și în segmentul partenerial. Posibilități noi de câștig din munca proprie, finalul unei etape de câștig de la și prin alții, rezolvări privitoare la moșteniri, partaje sau afaceri.

De evitat cheltuielile majore și datoriile de orice fel! Relațiile sentimentale se dinamizează prin prezența lui Uranus în Semnul Taurului în prioada 16 Mai – 07 Noiembrie. Surprize de proporții!

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii