Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de luni, 04 iulie 2022 pentru Capricorn

Poti aborda relatiile cu strainatatea si studiile pe termen lung. Demersurile pentru calatoriile in afara granitelor tarii pot cunoaste turnuri neasteptate. Daca esti nevoit sa calatoresti, verifica atent toate detaliile si pleaca doar daca este absolut necesar. Gandirea si comunicarea sunt defectuoase, asa incat evita semnarea actelor, examenele si interviurile importante.

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 04 - 10 iulie 2022 pentru zodia Capricorn

Horoscopul saptamanii 04 - 10 iulie 2022 pentru Capricorn

Recomandabil este să-ți faci planuri pentru călătorii și excursii la începutul săptămânii. Personalitatea ta sclipeşte, iar comunicarea primeşte raze minunate, ajutându-te să vorbești cu multă artă. A viziona o piesă de teatru, un film bun sau o vizită la o galerie de artă, ar fi activităţi potrivite. Pe 6 şi pe 7 Iulie ești preocupat de carieră şi de imaginea publică. Câteva neplăceri, dar sunt trecătoare. Weekend-ul îți aduce discuţii și întâlniri interesante cu prietenii, în care factorul sufletesc este la cote înalte. Odihnește-te și nu pleca urechea la toate informațiile vehiculate în preajma ta!

Horoscopul lunii Iulie pentru Capricorn

Evenimentele marcante ale primei jumătăţii a lunii august se petrec în segmentul relaţional. Vin către tine colaboratori interesanţi şi oferte de colaborare bune. Ziua de 13 Iulie remodelează unele variante de asociere fie în plan personal, fie în plan profesional. Fii prudent cu cine te însoţeşti. A doua parte a lunii se pare că îţi va aduce câştiguri de la şi prin alţii. Se deschide o etapă de un an de zile în care poţi beneficia de bani şi bunuri din colaborări profesionale sau din partea partenerului de viaţă. De asemenea, pot intra în discuţii şi o moştenire sau rezolvarea situaţiei banilor şi bunurilor în cazul unui divorţ. Ai şanse desebite de a-ţi îmbunătăţi personalitatea şi modul de raportare la tot ce te înconjoară.

Horoscopul anului 2022 pentru Capricorn

Anul 2022 îți aduce forță și determinare pentru a-ți trasa noi planuri. Ceea ce vei decide și vei face în primele trei luni ale anului îți vor deschide culoare de viață și activitate pentru multă vreme de acum încolo.

Toate tipurile de relații în care ești implicat se vor reconfigura. De unii te vei desprinde, vei încerca să te apropii de alții, însă nu prea sunt susținute relațiile noi și de bună calitate. Ai nevoie ca în primul rând, să restabilești o relație bună cu tine însuți, fapt pentru care energia astrală a acestui an te va sprijini mult în acest sens.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt interesante și de bun augur pe alocuri. Pentru că domnește încă discordia în aceste relații este bine să fii prudent și să nu iei de bun chiar tot ce îți spun sau ce îți propun aceste persoane. Unii apropiați doar pare că îți sunt sincer alături.

Relațiile familiale și mediul domestic se animă în partea a doua a anului. Se închid etape și se pregătesc, discret, altele. Sunt bine susținute activitățile gospodărești, reorganizarea spațiului locativ, vânzarea și achiziționarea de bunuri patrimoniale, rezolvarea chestiunilor ce țin de moșteniri. Foarte intersante sunt relațiile cu membrii familiei, prin prisma lecțiilor de viață pe care le poți învăța de la aceste persoane.

Relațiile sentimentale sunt surprinzătoare. Factorul neprevăzut ar fi bine să-l iei în calcul în permanență, atât în privința relației cu persoana iubită, cât și în privința relației cu copiii. Cele patru eclipse ce se construiesc în acest an pe Axa zodiacală Taur-Scorpion își vor pune amprenta pe tot ce ține de aceste relații plus pe relațiile cu prietenii și pe relațiile cu persoanele din mediul socio-profesional. Este un an decisiv în ceea ce privește aceste relații. Astfel, unele relații se vor finaliza fără echivoc, iar altele se vor contura în mod discret.

În ceea ce privește relația cu partenerul de viață și relațiile de colaborare profesională începând cu luna Aprilie se declanșează un proces de reconfigurare, care poate presupune scoaterea la lumină a celor mai neplăcute hibe și nemulțumiri, atât ale tale, cât și ale partenerilor. Surprizele vor fi frecvente, atât în sens plăcut, cât și în sens mai puțin plăcut.

Segmentul profesional este animat prin discuții frecvente cu colegii, cu șefii și autoritățile, dar și prin activitatea profesională intensă. A doua parte a anului predispune la situații conflictuale la locul de muncă plus la condiții dificile de muncă sau chiar lipsa muncii.

Din perspectiva financiară, ceva mai bine aspectat va fi ajutorul material și financiar de la și prin alții. Veniturile tale pot întârzia, pot fi amânate, însă vei reuși să te descurci onorabil cu toate cheltuielile.

Cugetarea anului 2022 pentru Capricorni: „Exercițiile mentale au o influență extrem de benefică asupra omului, la fel cum Soarele are asupra naturii.” – A. Von Humboldt

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii