Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de miercuri, 29 noiembrie 2023 pentru Capricorn

Traversezi zile importante la capitolul relatii parteneriale si colaborari. Contextul astral de astăzi te ajută sa iei decizii radicale vizavi de activitatile desfasurate in comun cu altii. Este bine sa renunti la persoanele care simti ca nu te mai ajuta sau la implicarile sociale nesatisfacatoare. Fii prudent pentru ca exista riscul sa fii prea radical in gandire si sa iei decizii pripite.

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 27 noiembrie - 03 decembrie 2023 pentru zodia Capricorn

Capricorn - Vinovatia Capricorn - Vinovatia

Chiar daca simti altceva, esti exact asa cum trebuie sa fii, si nu este nimic nefiresc in a gresi din cand in cand. Important este sa inveti din greseli, sa mergi mai departe si sa devii prezent, pentru a nu le mai repeta. Evita sa cazi in capcana sentimentului profund de vinovatie, caci aceasta nu iti aduce decat indoiala de sine si neincredere. Asuma-ti esecurile, fara a te pedepsi sau a te lasa prada disperarii, si priveste-le ca pe niste instrumente valoroase in experienta de viata. Decat sa te tot invinovatesti, invartindu-te in cerc, respira profund.

Horoscopul saptamanii 27 noiembrie - 03 decembrie 2023 pentru Capricorn

Ai mult de lucru la serviciu, mai ales că se conturează venituri suplimentare și asta te mobilizează rapid. Selectează prioritățile, întrucât sănătatea este vulnerabilă și chiar sunt posibile neplăceri serioase. Relațiile colegiale sunt deficitare, datorită salarizării și a condițiilor de muncă. Prudență și răbdare! Se pot declanșa conflicte pe termen lung din te miri ce. Relațiile parteneriale sunt active prin discuții importante, referitoare la felul în care se desfășoare fie o relație de cuplu, fie o colaborare sau o afacere. Traversăm o perioadă în care sunt șanse de a se destrăma foarte repede orice relație cu ceilalți. Final de câștig de la și prin alții.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru Capricorn

Foarte animate sunt relațiile socioprofesionale, mai ales cele cu șefii și cu reprezentanții oficiali ai instituțiilor. Acceptă și opiniile sau doleanțele celorlalți. Relațiile cu prietenii se evidențiază prin discuții aprinse și prin reluarea unor teme sau activități comune. Sunt posibile neplăceri de la și prin prieteni, neplăceri, pe care, fără să vrei, le poți aduce în sfera personală, acasă în familie. În mod inevitabil de unii prieteni și de unele persoane din anturajul socioprofesional te vei desprinde fără echivoc. Indiferent de ceea ce se petrece în jurul tău, o forță nevăzută foarte puternică, îți susține demersurile, îți dă o stare de bine și te îndeamnă să mergi mai departe în viață, abordând un nou sistem al valorilor morale și spirituale.

Horoscopul anului 2023 pentru Capricorn

Atmosfera astrală a anului 2023 îți favorizează în continuare procesele de transformare interioară, însă de această dată, totul va fi ușor de înțeles și de acceptat. Este un an bun pentru a face o analiză a tot ceea ce s-a petrecut în anii anteriori și a formula concluzii utile care să te propulseze în viitorul dorit.

Sănătatea este vulnerabilă în prima parte a anului, evidențiindu-se afecțiunile vechi. Este bine să te îngrijești corespunzător și să alternezi eforturile fizice cu odihna și relaxarea în aer liber.

Relațiile familiale și mediul domestic se află în schimbare, astfel că sunt șanse de achiziționa o casă, o mașină, alte bunuri patrimoniale valoroase și utile pe termen lung.

Cele două eclipse ce se vor construi pe Axa zodiacală Berbec-Balanță aduc influențe atât în plan personal, familial, cât și în plan profesional. Astfel, situațiile și relațiile familiale condiționează relațiile și situațiile profesionale, în speță relațiile cu șefii și autoritățile, plus imaginea ta în ochii celorlalți și statutul tău social și profesional. Se deschid etape noi și acasă în familie, și la locul de muncă. Totuși, fii prudent, deoarece există detalii ascunse importante, care, din când în când, pot răsturna bunul mers al lucrurilor.

Relațiile sentimentele sunt dinamice, fiind rost de schimbări spectaculoase. Se vor finaliza etape importante și prin prisma faptului că se construiesc două eclipse pe Axa Scorpion-Taur ale căror influențe se vor desfășura în acest segment. Însă, vor fi implicați și prietenii în ceea ce privește relațiile cu persoana iubită și relațiile cu copiii. Evită să amesteci aceste relații! Unele aspecte profesionale sau persoanele din mediul profesional în care activezi, te pot influența negativ în privința segmentului sentimental. Unele relații se vor finaliza fără echivoc.

La locul de muncă se evidențiază schimbări importante și definitive la nivelul conducerii. Așadar, unii șefi vor fi schimbați, se vor schimba regulile, normele de muncă sau chiar activitatea în sine va fi cu totul alta.

Din perspectiva financiară se menține situația cunoscută cu fluctuații pe care le poți trece cu bine.

------

Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023!  

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii