Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de joi, 25 aprilie 2024 pentru Capricorn

Prietenii si protectorii revin in atentia ta cu multa forta. Sunt posibile dialoguri in contradictoriu, demne de luat in considerare. Ar trebui sa-ti indrepti eforturile mai mult catre relatia cu persoana iubita sau, functie de caz, catre relatia cu copiii. In a doua parte a zilei apare dorinta de a fi mai mult cu tine insuti.

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 22 - 28 aprilie 2024 pentru zodia Capricorn

Capricorn - The Swan Queen Capricorn - The Swan Queen

In aceasta perioada unele evenimente din viata ta revin in prim-plan. Inmportant este ca acum ai abilitatea de a vedea clar cum, pe parcursul existentei tale, ignoranta s-a transformat in intelepciune. Evita a cauta raspunsurile in afara ta, si  bazeaza-te mai mult pe intuitie. E posibil, daca ceri, sa primesti anumite mesaje, care te pot lamuri asupra unui subiect important din prezent. De asemenea, cultiva-ti rabdarea pentru ca ideile sa se transforme in realitate – nu toate lucrurile se intr-o clipa.

Horoscopul saptamanii 22 - 28 aprilie 2024 pentru Capricorn

Foarte importante sunt relațiile socio-profesionale în această săptămână. Este posibil să fii provocat la scenă deschisă de către diverse oficialități ale mediului în care activezi. Se recomandă prudență, cumpătare și alegerea cu grijă a gesturilor și a vorbelor. Se vor relua subiecte de larg interes, tu fiind într-un anume fel actorul principal. Ți se pot propune funcții de conducere sau să faci parte dintr-un grup de lucru important. Deciziile majore lasă-le pentru finalul săptămânii.

Horoscopul lunii Aprilie pentru Capricorn

Relațiile familiale și cele cu anturajul apropiat necesită o atenție deosebită. Sunt posibile întâlniri, dialoguri pe teme patrimoniale, vizite în locurile natale și planuri de anvergură referitoare la casă, patrimoniu, proprietăți, moșteniri. Avalanșa de situații din sfera domestică antrenează în ritmul ei aspecte familiale considerate undeva, cândva încheiate sau lămurite. Se pare că există animozități ce trebuie rezolvate sau este nevoie de acțiuni și decizii rapide privitoare la bunul mers al lucrurilor în casă și în familie. Discută pe îndelete cu membrii familiei.

Horoscopul anului 2024 pentru Capricorn

Anul 2024 este unul din cei mai importanți ani pentru tine, deoarece se trasează o tușă finală asupra personalității tale. Sunt momente unice în care te reconstruiești din temelii, în care îți poți schimba viața așa cum dorești.

Sănătatea este foarte vulnerabilă de-a lungul acestui an, bine fiind să te îngrijești corespunzător. Cum schimbările personale și profesionale sunt de mare anvergură, toate acestea te pot obosi sau chiar îmbolnăvi. Urmează sfaturile specialiștilor în sănătate și odihnește-te conștient.

Eclipsele care se construiesc pe Axa zodiacală Berbec-Balanță îți aduc schimbări în relațiile cu membrii familiei și în mediul domestic. Sunt șanse de a descâlci istorii familiale vechi, de a lămuri situații privitoare la moșteniri și de a aplana animozitățile vechi dintre rude. Totuși, în umbră vor mai rămâne chestiuni familiale pe care le vei afla peste ani.

Ceea ce se petrece acasă, în familie are repercusiuni în segmentul profesional, în speță influențează poziția ta socială, imaginea tea publică și relațiile cu autoritățile. Ceva se finalizează, ceva începe în segmentul profesional. Este rost de modificări importante la locul de muncă și în relațiile profesionale, modificări benefice pe termen lung.

În a doua parte a anului este posibil să primești sarcini de lucru noi, pe care să le desfășori în condiții de lucru moderne, mult mai bune sau te poți orienta spre un alt loc de muncă, chiar și într-un alt domeniu de activitate.

Relațiile sentimentale sunt dinamice în prima parte a anului, iar provocările se vor ține lanț. Este nevoie să fii mai înțelegător cu cei dragi și să le accepți ideile, planurile sau direcțiile de viață trasate de ei. Noutăți sentimentale interesante, inedite, care te vor surprinde mult.

În Semnul Peștilor se formează o eclipsă pe 18 Septembrie, ale cărui influențe le vei simți în relațiile cu persoanele apropiate. Ceva este foarte ascuns, viciat, trunchiat în aceste relații, de aceea fii prudent. Este bine să păstrezi o distanță clară între tine și aceste persoane, pentru că surprizele neplăcute domină în fundal. 
——— 
Vrei să știi ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii din viață? Vrei să știi ce momente de cotitură există pentru tine în 2024?

🛒 Comandă AICIHOROSCOP PERSONAL 2024

 

 

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii