Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de marti, 21 mai 2019 pentru Capricorn

Transforma aceasta zi intr-o sarbatoare personala, in care sa fii darnic cu tine insuti, cu ceilalti, sa te bucuri de tot ce te inconjoara, facand abstractie de situatiile neplacute cu care este posibil sa te confrunti in aceasta perioada. Schimbarile de care ai nevoie in structura fiintei tale le poti aborda incepand de astazi, fara rezerve, cu usurinta si cu succes garantat.

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 20 - 26 mai 2019 pentru zodia Capricorn

Capricorn - Reprimarea Capricorn - Reprimarea

Mesajul acesta vine la tine in acest moment, pentru a te atentiona ca ai ajuns intr-un punct maxim de suportabilitate. Intr-unul din domeniile din viata ta, ai acumulat tot mai multe resentimente, facand compromis dupa compromis, incercand din rasputeri sa onorezi circumstante, sa faci pe plac, sa satisfaci tot felul de asteptari ale altora. Acum, pur si simplu s-a umplut paharul, si risca sa dea pe-afara. Prin urmare, esti intr-un moment in care toata fiinta ta iti striga: „pana aici!” Identifica acele zone din viata ta unde nu ti-ai exprimat adevarul, unde te-ai reprimat constant. Gaseste o cale prin care sa transformi furia acumulata. Apoi, spune adevarul, renunta la atasamanetele care te-au adus in acest punct si elibereaza-te.

Horoscopul saptamanii 20 - 26 mai 2019 pentru Capricorn

Săptămâna începe în forță, pentru că ești dornic de a schimba totul în viața ta. Energia astrală te susține mult și bine, astfel că ai șanse deosebite de progres. Totuși fii prudent la ziua de 23 Mai. Energia astrală este foarte răscolitoare și te poate obosi sau chiar se pot reactiva afecțiuni vechi. Finaciar se întrezăresc îmbunătățiri, putând fi vorba atât de primirea drepturilor salariale, cât și despre negocieri fructuoase privind schimbarea condițiilor de muncă sau a activității profesionale. Foarte important este anturajul apropiat, deoarece se deschide o nouă etapă. Relațiile cu prietenii și cu neamurile apropiate se animă, astfel că sunt posibile dialoguri și întâlniri interesante. Schimbări de mentalitate, planuri de călătorii și de studii. Evită luarea deciziilor în zilele de 25 și 26 Mai!

Horoscopul lunii Mai pentru Capricorn

Foarte dinamica este zona iubirii, copiilor si creativitatii. Aici, in casa a V-a astrologica va avea loc si Luna noua din 5 Mai, precum si Luna plina din 19 Mai. Asadar, pentru unii Capricorni putem vorbi despre inceputul unei relatii serioase, pe termen lung. Alti Capricorni iau decizii cu impact indelungat in ce priveste o relatie care trece intr-o noua etapa sau in ce priveste un proiect creativ.

De asemenea, pot fi luate hotarari cu privire la aducerea pe lume a unui copil. Toate acestea sunt de bun augur si sunt chiar recomandate. 

La locul de munca, in prima parte a lunii exista multa agitatie, confuzie, lucrurile sunt neclare sau Capricornii au senzatia ca nu pot finaliza asa cum si-ar dori unele sarcini si ca nu sunt eficienti. Insa, pe acest fond, pot afla informatii utile, isi pot da seama ce trebuie imbunatatit si primesc chiar semnale cu privire la ce trebuie schimbat in stilul lor de viata, incepand cu alimentatia si pana la program de lucru si alte activitati de rutina.

In a doua parte a lunii, unii Capricorni isi pot gasi un loc de munca sau pot sa primeasca proiecte mai interesante de care sa se ocupe.

Dupa 16 Mai, Marte se va afla in casa parteneriatelor Capricornilor, semn ca pot primi propuneri interesante, invitatii productive si chiar cereri in casatorie.

Horoscopul anului 2019 pentru Capricorn

Un an de excepție pentru tine, deoarece în Semnul tău zodiacal se formează trei eclipse din cele cinci. Sunt momente de graniță între trecut și viitor, finaluri și începuturi ale unor etape de viață. Este vremea marilor schimbări, astfel că totul va fi altfel în jurul tău la finalul lui 2019. În primul rând, percepțiile tale asupra oamenilor și evenimentelor vieții vor căpăta alte valențe pentru tine.

Prima eclipsă din acest an se formează în Semnul tău zodiacal, respectiv pe 6 Ianuarie, fiind vorba despre o eclipsă parțială de Soare. O alta se va forma pe 17 Iulie, respectiv o eclipsă parțială de Lună, iar a treia și ultima din acesta an, se construiește pe 26 Decembrie, fiind vorba despre o eclipsă totală de Soare. La prima eclipsă ai șanse deosebite de a-ți restructura personalitatea și de a aborda cu totul altfel viața și provocările ei. Chiar dacă stările tale de spirit vor fluctua mult și confuzia va fi accentuată vei reuși să depășești cu bine orice situație. Moment favorabil pentru a demara proiecte personale și profesionale, gândite, plănuite mai demult.

Pe 17 Iulie, când are loc cea de a doua eclipsă în Semnul tău zodiacal, ceva din ceea ce a început pe parcursul lunii Ianuarie se va reconfigura sau se va finaliza, după caz. Este nevoie de prudență, deoarece există detalii pe care nu le poți observa corect. La nevoie apelează la cineva de încredere pentru a obține păreri diferite.

Eclipsa formată pe 26 Decembrie tot în Capricorn îți va lămuri și rezolva din deciziile și acțiunile întreprinse la eclipsele anterioare din Capricorn, deschizând practic o etapă de viață fundamentă pe alte valori morale și spirituale.

Toate aceste eclipse îți vor influența relațiile parteneriale, atingând un vârf pe 2 Iulie când se construiește o eclipsă totală de Soare în Semnul Racului. Este vorba despre etape noi de relaționare, putând intra în discuție separarea, divorțul logodna, căsătoria – după caz. În ceea ce privește colaborările profesionale se vor evidenția noutăți benefice. Totuși și în aceste situații există neclarități, astfel că factorul necunoscut trebuie luat în calcul.

Pe 21 Ianuarie se va forma o eclipsă totală de lună în Semnul Leului, moment ce declanșează o serie de acțiuni și decizii, în segmentul finaniciar,  referitoare la banii și bunurile comune cu alții. Se pot rezolva chestiunile financiare trenante, de genul datoriilor sau aspecte referitoare la moșteniri și partaje.   

Segmentul domestic și relațiile familiale au beneficiat vreme de șapte ani de influxurile neobișnuite ale planetei Uranus dinspre Semnul Berbecului. Până pe 6 Martie, Uranus va impulsiona ultimele retușuri pe acest segment, astfel că surprizele pot fi de proporții. În relațiile cu membrii familiei și cu neamurile revin în atenție discuții vechi, aspecte patrimoniale sau, în funcție de situație, aspecte referitoare la afacerile familiale. Ambientul domestic este destul de tensionat și foarte ușor se poate ajunge la conflicte pe termen lung.

De-a lungul anului te vei concentra foarte mult pe propria ta persoană și pe nevoile tale reale, astfel că toate celelalte relații rămân într-un con de umbră. Din acest motiv, membrii familiei îți pot face tot soiul de reproșuri fondate.

Vei fi nevoit de împrejurări să te implici în treburi domestice. Poate fi vorba și despre îmbunătățirea condițiilor locative, de schimbarea reședinței, despre vânzări și achiziționări de bunuri patrimoniale.

Foarte importante sunt în acest an studiile și călătoriile. Datorită frământărilor din segmentul muncii s-ar putea să fii nevoit să-ți îmbunătățești competențele profesionale, depunând eforturi serioase în acest sens. Poți aborda cu succes studii pentru plăcerea ta personală sau pentru segmentul profesional. De asemenea poți călători în scop turistic sau de agrement.

Sănătatea rămâne în continuare vulnerabilă, evidențiindu-se afecțiunile deja cunoscute. De mare folos îți sunt sfaturile specialiștilor în sănătate, odihna, reorganizarea stilului de viață, concentrarea forțelor pe ceea ce îți este ție de folos.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: trasează planuri de viață pe termen lung; fii cât mai discret în peisajul cotidian și evită să-ți divulgi intențiile sau opiniile; ocupă-te și de cei dragi, echilibrându-ți eforturile pentru satisfacerea nevoilor tale personale și ajutorarea celorlalți; fii deschis la schimbări și unde nu știi întreabă, studiază, documentează-te.

Cugetarea anului 2019 pentru Capricorni: „Întotdeauna să procedezi corect. Acest lucru îi va bucura pe unii dintre oameni și-i va surprinde pe toți ceilalți.” – M. Twain   

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii