Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de duminica, 01 august 2021 pentru Capricorn

Sambata se anunta petreceri si chef de aventuri. Persoana iubita sau copiii te pot necăji cu problemele lor, dar evita sa te implici fara rost in treburile altuia. Deocamdata, iubirea nu prea are loc in viata ta. Duminica, organismul iti va reaminti ca are nevoie de ingrijiri speciale. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului uro-genital. Evita supradozarea eforturilor si odihneste-te mai mult.

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 26 iulie - 01 august 2021 pentru zodia Capricorn

Capricorn - The Dragon’s duel Capricorn - The Dragon’s duel

Pare ca te afli la o rascruce de drum, iar aceasta carte iti indica existenta tensiunii din alternativele pe care le vezi. Dualitatea isi face simtita prezenta creandu-ti o stare conflictuala in momentul actual. Desi poti alege o anumita cale, o alta te poate chema pentru a schimba directia. De fapt, acum esti pus in situatia de a alege daca te lasi condus de ego sau de suflet, iar aceasta decizie va duce la rezolvarea conflictului interior. Pe care dintre cei doi dragoni alegi sa-l hranesti? Pe cel care serveste intentiilor tale sau pe celalalt?

Horoscopul saptamanii 26 iulie - 01 august 2021 pentru Capricorn

Foarte animate sunt relațiile cu anturajul apropiat în prima parte a săptămânii. Dialoguri interesante, întâlniri inedite, informații de uz general. Pe de altă parte sunt posibile și multe drumuri pe distanțe scurte, pentru a rezolva chestiuni personale sau profesionale. Controlează-ți vorbele și gesturile, pentru că există riscul să spui multe, mărunte și inutile. Unii se pot supăra și de aici un carusel de evenimente greu de controlat și înțeles. Pe 28 și pe 29 Iulie se conturează multă forfotă în plan domestic, existând predispoziții spre discuții aprinse cu membrii familiei și spre desfășurarea unor activități domestice de anvergură. Răbdare, toleranță, încredere!

Horoscopul lunii August pentru Capricorn

Primești sprijin material și financiar fie de la rude, de la partenerul de viață, fie dispre segmentul profesional, respectiv dintr-o colaborare veche. Litigiile, dezbaterile privitoare la moșteniri, partaje sau alte chestiuni funciare se vor lămuri și rezolva mult mai ușor. Pe de altă parte este posibil să înceapă o etapă de câștig prin implicarea într-o nouă colaborare sau într-un proiect ce poate dura cel puțin un an de zile de acum încolo. În preajma datei de 22 August pot apărea modificări la locul de muncă care vor atrage după sine modificări salariale. Se reactivează conflictele ascunse la serviciu, deci fii prudent și prezent în tot ce se petrece în acest segment. Dincolo de forfota cotidiană te vei gândi și la rostul ascuns al situațiilor în care ești implicat. Abordarea disciplinelor spirituale, o călătorie în locuri deosebite îți vor deschide perspective noi asupra vieții.

Horoscopul anului 2021 pentru Capricorn

Iată un an în care te vei simți mult mai bine, deoarece influențele astrale grele care te-au tot provocat în anii anteriori, s-au epuizat. Personalitatea ta este acum mult schimbată, ai forțe noi, astfel că îți poți duce toate planurile propuse, la bun sfârșit. Mulți îți vor admira felul de a fi și de a te raporta la lume și evenimentele ei. Astfel vei deveni locomotiva unor destine, sarcină de mare responsabilitate, fie că vrei, fie că nu.

Influențele astrale transmise de trei eclipse în acest an, respectiv eclipse care se formeză pe Axa Săgetător-Gemeni, pe 26 Mai, 10 Iunie și 4 Decembrie le vei resimți în segmentul sănătății și în segmentul muncii. Vei resimți din plin afecțiunile vechi. Sunt posibile neplăceri legate de sănătate și datorită dozării incorecte a eforturilor. Este bine să-ți rezervi perioade de odihnă, de liniște și să apelezi cu încredere la îngrijirile și tratamentele de specialiate.

Studiile și călătoriile sunt foarte importante în acest an. Te poți apropia de studiul disciplinelor neconvenționale, remodelându-ți astfel gândirea, comunicarea și modul de relaționare cu ceilalți. De bun augur îți sunt participarea la seminarii, conferințe, la diverse cursuri de dezvoltare personală și profesională. Totodată îți vei putea face prieteni noi, de bună calitate, alături de care fie să călătorești în locuri deosebite, fie să aprofundezi subiecte interesante, utile în viața cotidiană.

Relațiile se vor reconfigura de-a lungul acestui an, în mod special relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Cu toate că în aceste relații predomină ceața, bizarul, răsturnările de situație, nesiguranța, există și aspecte bune, de care trebuie să profiți. Totul este să alegi corect care situații și relații îți sunt benefice și care mai puțin.

În privința segmentului domestic și familial vei simți o relaxare, o așezare în matcă a relațiilor cu membrii familiei și cu neamurile. De asemenea, vei putea desfășura mult mai ușor activitățile gospodărești, te vei apropia mai mult de casă, de cei dragi, de locurile natale. Vei învăța multe de la neamuri și de la experiențele trăite în locurile natale.

Relațiile amoroase sunt foarte active, răscolitoare, profund transformatoare. Sunt probabile situații inedite, punctate cu note bizare, revenirea din treecut a unor persoane dragi, tentația de a relua o relație amoroasă veche, a te orienta mai mult spre copii. Până pe 19 Iulie, atmosfera din planul sentimetnal este foarte înșelătoare, fiind nevoie de prudență și discernământ. Totul se va schimba atât în privința unei relații amoroase, cât și în privința relațiilor cu copiii. Finaluri, mai mult sau mai puțin clare, informații deosebite despre cei dragi, gust dulce-amar. Pe 19 Noiembrie se construiește o eclipsă în Semnul zodiacal al Taurului, moment ce va marca finalul unei etape amoroase.

Relațiile cu prietenii sunt remarcabile mai ales în a doua parte a anului. Este rost de sfaturi bune din partea pretenilor, întâlniri agreabile, dar și controverse din te miri ce.

Segmentul profesional se evidențiază prin activitate intensă la locul de muncă. Este bine să fii atent la tot se petrece în domeniul profesional în care activezi, deoarece se conturează direcții profesionale noi. Deocamdată, mai ales după 19 Iulie se va observa clar finalul unei etape profesionale, care încet, sigur și discret, va face loc alteia. Relațiile colegiale sunt dinamice și favorabile în lunile Mai, Iunie și Iulie, bine fiind să lucrezi alături de colegi și să-i susții. Pe de altă parte, există animozități ascunse printre colegii de muncă. Tema de fundal a acestor conflicte o reprezintă banii, salariul, bonusurile și favorurile de la locul de muncă.

Și relațiile cu șefii se vor evidenția, în partea a doua a anului, prin dezbateri aprinse și rediscutarea poziției tale în cadrul unui colectiv de muncă.

Din perpectiva financiară apar variante noi de câștig din munca desfășurată la serviciu, însă și resposabilitățile, eforturile vor fi pe măsură.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: fii un maestru pentru ceilalți și lasă-i să se inspire de la tine, fie că este vorba despre planul personal, fie despre cel profesional; ocupă-te și de tine, inspirându-te și tu la rândul tău de la alții, renunță la situațiile și relațiile stagnante.

Cugetarea anului 2021 pentru Capricorni: „Cuvântul este garanția faptei.” – B.G. y Morales

 

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii