Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de vineri, 18 ianuarie 2019 pentru Capricorn

Sanatatea este vulnerabila si bine ar fi sa tii cont de acest lucru. Chiar daca ti-ai propus sa rezolvi multe si marunte, energia vitala este la cote joase. Ocupa-te numai de prioritati si intr-un ritm potrivit starii tale de spirit. Ai incredere ca o zi de odihna iti aduce mai multe beneficii, decat fortarea notei in momente in care nu poti ignora semnalele trupului si sufletului tau.

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 14 - 20 ianuarie 2019 pentru zodia Capricorn

Capricorn - The Dream Walker Capricorn - The Dream Walker

E momentul oportun sa iti reamintesti de pasiunile tale si de visele pe care le-ai lasat in urma. Nu renunta la ele. Chiar daca starea pe care o ai acum, nu este tocmai placuta, lupta cu tine sau cu ceilalti nu iti aduce nici o satisfactie sau schimbare. Aminteste-ti ca intotdeauna iti influentezi in mod direct realitatea, prin intermediul gandurilor si al reactiilor, in fata  provocarilor vietii. Acum, spiritul tau necesita o ingrijire mai atenta, iar timpul petrecut facand ce-ti place iti restabileste echilibrul psihic si iti creste nivelul energetic.

Horoscopul saptamanii 14 - 20 ianuarie 2019 pentru Capricorn

Dacă ai preocupări în domeniul artei sau educaţiei, acestea îţi pot aduce satisfacţii extraordinare în primele zile ale săptămânii. Pe de altă parte, relaţiile cu cei dragi cunosc turnuri importante. Unele se pot încheia, iar altele noi îşi fac loc în viaţa ta. Copiii îţi pot crea neplăceri, dar sunt pasagere. Alţii pot concepe un copil. Se pare că te decizi să te ocupi mai mult de sufletul tău. Dorinţa de distracţie şi aventură va fi la cote înalte. Pe 16 şi 17 Ianuarie îţi îndrepţi atenţia către locul de muncă. Ai multe de făcut la serviciu, dar te vei descurca fără probleme. În ultimele zile ale săptămânii se întrezăresc întâlniri şi dialoguri agreabile cu cei dragi. Fii prudent în privința sănătății, deoarece sunt posibile neplăceri serioase, ce trebuie luate în seamă și rezolvate. 

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Capricorn

Beneficiezi de multă susținere astrală până pe 20 ale lunii. Străluceşti în anturaj, gândeşti bine, vorbeşti frumos şi dai sfaturi bune, dar ai grijă să eviți implicarea excesivă în problemele celorlalți. Din 06 Ianuarie apar şanse de a-ți îmbunătăți temperamentul şi modul de relaționare cu ceilalți. Emotivitatea va fi destul de ridicată, astfel încât bine ar fi să-ți rezervi momente de singurătate şi să te gândeşti pe îndelete la planurile tale de viață. Sau să-ți trasezi noi direcții de urmat. A doua jumătate a lunii anunță câştiguri din munca proprie, dar atenție că banii, aşa cum vin, la fel se vor duce. Tendința de a cheltui mult şi fără rost este accentuată. Relațiile colegiale se vor îmbunătăți spre finalul lunii, iar activitățile de la serviciu le vei desfăşura mai uşor. Sănătății ar trebui să îi acorzi o atenție deosebită. Pe 21 Ianuarie se va contura un final de capitol financiar. Sunt momente bune pentru a-ți achita toate datoriile şi pentru a-ți verifica relațiile cu instituțiile financiare. Totodată se pot lămuri chestiuni ce privesc moştenirile sau partajele specifice unui divorț sau unei separări în afaceri.

 

Horoscopul anului 2019 pentru Capricorn

Un an de excepție pentru tine, deoarece în Semnul tău zodiacal se formează trei eclipse din cele cinci. Sunt momente de graniță între trecut și viitor, finaluri și începuturi ale unor etape de viață. Este vremea marilor schimbări, astfel că totul va fi altfel în jurul tău la finalul lui 2019. În primul rând, percepțiile tale asupra oamenilor și evenimentelor vieții vor căpăta alte valențe pentru tine.

Prima eclipsă din acest an se formează în Semnul tău zodiacal, respectiv pe 6 Ianuarie, fiind vorba despre o eclipsă parțială de Soare. O alta se va forma pe 17 Iulie, respectiv o eclipsă parțială de Lună, iar a treia și ultima din acesta an, se construiește pe 26 Decembrie, fiind vorba despre o eclipsă totală de Soare. La prima eclipsă ai șanse deosebite de a-ți restructura personalitatea și de a aborda cu totul altfel viața și provocările ei. Chiar dacă stările tale de spirit vor fluctua mult și confuzia va fi accentuată vei reuși să depășești cu bine orice situație. Moment favorabil pentru a demara proiecte personale și profesionale, gândite, plănuite mai demult.

Pe 17 Iulie, când are loc cea de a doua eclipsă în Semnul tău zodiacal, ceva din ceea ce a început pe parcursul lunii Ianuarie se va reconfigura sau se va finaliza, după caz. Este nevoie de prudență, deoarece există detalii pe care nu le poți observa corect. La nevoie apelează la cineva de încredere pentru a obține păreri diferite.

Eclipsa formată pe 26 Decembrie tot în Capricorn îți va lămuri și rezolva din deciziile și acțiunile întreprinse la eclipsele anterioare din Capricorn, deschizând practic o etapă de viață fundamentă pe alte valori morale și spirituale.

Toate aceste eclipse îți vor influența relațiile parteneriale, atingând un vârf pe 2 Iulie când se construiește o eclipsă totală de Soare în Semnul Racului. Este vorba despre etape noi de relaționare, putând intra în discuție separarea, divorțul logodna, căsătoria – după caz. În ceea ce privește colaborările profesionale se vor evidenția noutăți benefice. Totuși și în aceste situații există neclarități, astfel că factorul necunoscut trebuie luat în calcul.

Pe 21 Ianuarie se va forma o eclipsă totală de lună în Semnul Leului, moment ce declanșează o serie de acțiuni și decizii, în segmentul finaniciar,  referitoare la banii și bunurile comune cu alții. Se pot rezolva chestiunile financiare trenante, de genul datoriilor sau aspecte referitoare la moșteniri și partaje.   

Segmentul domestic și relațiile familiale au beneficiat vreme de șapte ani de influxurile neobișnuite ale planetei Uranus dinspre Semnul Berbecului. Până pe 6 Martie, Uranus va impulsiona ultimele retușuri pe acest segment, astfel că surprizele pot fi de proporții. În relațiile cu membrii familiei și cu neamurile revin în atenție discuții vechi, aspecte patrimoniale sau, în funcție de situație, aspecte referitoare la afacerile familiale. Ambientul domestic este destul de tensionat și foarte ușor se poate ajunge la conflicte pe termen lung.

De-a lungul anului te vei concentra foarte mult pe propria ta persoană și pe nevoile tale reale, astfel că toate celelalte relații rămân într-un con de umbră. Din acest motiv, membrii familiei îți pot face tot soiul de reproșuri fondate.

Vei fi nevoit de împrejurări să te implici în treburi domestice. Poate fi vorba și despre îmbunătățirea condițiilor locative, de schimbarea reședinței, despre vânzări și achiziționări de bunuri patrimoniale.

Foarte importante sunt în acest an studiile și călătoriile. Datorită frământărilor din segmentul muncii s-ar putea să fii nevoit să-ți îmbunătățești competențele profesionale, depunând eforturi serioase în acest sens. Poți aborda cu succes studii pentru plăcerea ta personală sau pentru segmentul profesional. De asemenea poți călători în scop turistic sau de agrement.

Sănătatea rămâne în continuare vulnerabilă, evidențiindu-se afecțiunile deja cunoscute. De mare folos îți sunt sfaturile specialiștilor în sănătate, odihna, reorganizarea stilului de viață, concentrarea forțelor pe ceea ce îți este ție de folos.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: trasează planuri de viață pe termen lung; fii cât mai discret în peisajul cotidian și evită să-ți divulgi intențiile sau opiniile; ocupă-te și de cei dragi, echilibrându-ți eforturile pentru satisfacerea nevoilor tale personale și ajutorarea celorlalți; fii deschis la schimbări și unde nu știi întreabă, studiază, documentează-te.

Cugetarea anului 2019 pentru Capricorni: „Întotdeauna să procedezi corect. Acest lucru îi va bucura pe unii dintre oameni și-i va surprinde pe toți ceilalți.” – M. Twain   

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii