Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de joi, 24 mai 2018 pentru Capricorn

Traversam o perioada in care poti lucra la imaginea ta in ochii celorlalti si la consolidarea statutului socio-profesional. Te pot afirma usor in discutiile colegiale la serviciu, insa este bine sa-ti pregatesti atent interventiile in cadrul reuniunilor oficiale. De asemenea si in mediul familial ai sanse sa primesti aplauze, fie pentru ca ajuti un membru al familiei intr-o chestiune materiala, fie ca oferi sfaturi pertinente.

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru zodia Capricorn

Capricorn - Participarea Capricorn - Participarea

Pentru tine se poate materializa, acum, o inedita propunere de a lua parte la un proiect, alaturi de mai multi participanti, in care creativitatea ta poate constitui un atuu important. Ai suficienta experienta si impreuna cu dorinta ta de a contribui, acestea sunt puncte forte in obtinerea unor rezultate cu adevarat semnificative. Alege sa participi la aceasta experienta, fara a fi un simplu spectator, si bucura-te  de oportunitatile care iti apar in cale. Recunoaste si apreciaza darul pe care il aduci in aceasta lume.

Horoscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru Capricorn

Cheltuielile, dezbaterile pe teme profesionale, trasarea unor planuri de studii și cercetări reprezintă subiectele principale ale acestei săptămâni. Poți primi bani, bunuri, cadouri dintr-o colaborare sau din partea rudelor, partenerului de viață sau a colegilor de serviciu. Totuși fii prudent, pentru că unii au interese ascunse sub masca binevoitoare de a-ți oferi ție ceva. Astfel că peste o vreme, nu prea scurtă, unele persoane îți pot cere sprijin material, moral sau emoțional cu dobândă. Deschiderea unui nou capitol socio-profesional!

Horoscopul lunii Mai pentru Capricorn

Relațiile sentimentale, cele cu copiii, relațiile cu membrii familiei îți vor ocupa mult timp până la jumătatea lunii. Sunt posibile răsturnări de situație, despărțiri bruște de o persoană dragă sau apariția unui copil în cuplurile cu vechime considerabilă. Gustul dulce-amar va predomina în aceste tipuri de relații. De reținut ce se petrece în preajma datei de 15 Mai, pentru că poți primi informații prețioase legate de mersul relației amoroase sau despre copii. După mijlocul lunii ase întrezărește multă treabă la serviciu. Fie îți schimbi locul de muncă, fie se întețesc îndatoririle, fie termenele de finalizare a activităților sunt mai scurte. De aceea, muncește serios și evită discuțiile frivole. Dozează-ți eforturile, deoarece sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului respirator. Consultațiile, analizele medicale, chiar și intervențiile chirurgicale pot fi frecvente pe toată durata lunii, însă pe cât posibil, evită-le în intervalul 20 – 21 Mai. Ar fi bine să îți iei câteva zile libere și să meditezi în taină la efemeritatea relațiilor umane.  

Horoscopul anului 2018 pentru Capricorn

Este anul redobandirii puterii si autoritatii personale. Capricornii joaca dupa cum le canta Saturn, adica organizat, disciplinat, eficient si responsabil.

Saturn le aduce Capricornilor dorinta de cristalizare a drumului profesional, dar mai ales schimbari interioare care sa-i imputerniceasca. Un an in care pot construi durabil, de calitate, orice drum pe care il aleg. Se pot redefini pe interior si exterior, iau masuri in ce priveste infatisarea lor, se “sculpteaza” la trup si la suflet.

Traversezi o perioadă a vieții în care personalitatea ta se află într-un amplu proces de transformare interioară. Astfel, până pe 06 August este posibil să te izolezi ceva mai mult față de ceilalți și să te implici numai în activități ușoare și strict personale. Ascultă-ți vocea interioară și semnalele organismului. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător.

În perioadele 17 Martie – 16 Mai și 14 August – 11 Septembrie vei avea tendința să ripostezi la tot ce vine din partea celorlalți sau să fii foarte provocator, un soi de săgeată îndreptată împotriva a tot și toate. Controlează-ți stările de spirit și manifestările, pentru că sunt momente pasagere în care este bine să-ți canalizezi excesul energetic spre acțiuni constructive și spre ceea ce îți este ție de folos.

Eclipsele acestui an, de pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți oferă efecte deosebite în segmentul financiar și în segmentul partenerial. Posibilități noi de câștig din munca proprie, finalul unei etape de câștig de la și prin alții, rezolvări privitoare la moșteniri, partaje sau afaceri.

De evitat cheltuielile majore și datoriile de orice fel! Relațiile sentimentale se dinamizează prin prezența lui Uranus în Semnul Taurului în prioada 16 Mai – 07 Noiembrie. Surprize de proporții!

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii