Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de miercuri, 14 noiembrie 2018 pentru Capricorn

Mai ales spre seara, fii bland si intelegator cu cei de langa tine, pentru ca acestia sunt oamenii la "mana" carora te vei afla, la un moment dat. Si, se stie ca, ce semeni, apoi acel lucru il vei culege. Bine ar fi daca ai oferi sprijin si ajutor neconditionate de ceva anume, fix in momentul in care acets lucru ti se cere.

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 12 - 18 noiembrie 2018 pentru zodia Capricorn

Capricorn - The Dream Walker Capricorn - The Dream Walker

Gata, acum e momentul sa te trezesti din aceasta stare de amorteala, de somnolenta, in care nici macar nu visezi. Aminteste-ti care sunt pasiunile tale si aspiratiile pe care le-ai pierdut pe drum si uita-te cu atentie la ele. Nu renunta! Contextul energetic al acestei saptamani te ajuta sa iti resuscitezi visele si sa incepi din nou sa faci alegerile potivite in aceasta directie. Lupta nu este o solutie, nici cu tine si nici cu cei din jur, asa ca alege calea blandetii, compasiunii si bucuriei. Deschide usa inspiratiei.

Horoscopul saptamanii 12 - 18 noiembrie 2018 pentru Capricorn

Ești pus pe fapte mari la începutul săptămânii, astfel că poți rezolva treburi personale care își așteaptă demult rândul. Este bine să selectezi prioritățile și să planifici pe termen lung tot ce dorești să realizezi. Este vremea marilor schimbări pentru tine, de aceea implică-te serios în toate planurile tale personale. Miercuri și Joi apar noutăți, la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Este posibil să primești bani, bunuri sau favoruri, dar la fel de posibil este să și pierzi. De aceea fii foarte prudent, evită cheltuielile majore, semnarea documentelor care te implică pe termen lung și discuțiile referitoare la bani și bunuri comune cu alții. Riscul de fraudare și de pierdere este foarte mare. Finalul săptămânii îți aduce în preajmă persoanele din anturajul apropiat.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru Capricorn

Capricornii se afla in mijlocul unei perioade de evaluare serioasa a statutului lor, atat civil (relational) cat si socio-profesional. Ei sunt nemultumiti, au cam ajuns la saturatie in unele privinte si se gandesc, unii dintre ei, sa-si pregateasca iesirea din scena si o schimbare de macaz, atat relational cat si profesional. Lucrurile au ajuns intr-un punct in care ei nu mai stiu sau nu mai vor sa faca ceva. Totusi, sa astepte a doua jumatate a lunii pentru ca abia atunci le va fi clar ce este potrivit sa faca si ce decizii sunt adecvate. 

In ce priveste comunicarea, Capricornii trebuie sa fie atenti la tendinta de a sadi confuzie in interactiunile cu ceilalti, prin mesajele evazive si neclare pe care le transmit sau prin tendinta de a juca la doua capete. Sa fie atenti, de asemenea, la tendinta de a se iluziona si sa citeasca cu atentie tot ce semneaza. 

Se pare ca solutia, pentru ei, acum, este intoarcerea catre sine, introspectia, evaluarea credintelor lor, generozitatea si iertarea, smerenia, expansiunea constiintei.

 

Horoscopul anului 2018 pentru Capricorn

Este anul redobandirii puterii si autoritatii personale. Capricornii joaca dupa cum le canta Saturn, adica organizat, disciplinat, eficient si responsabil.

Saturn le aduce Capricornilor dorinta de cristalizare a drumului profesional, dar mai ales schimbari interioare care sa-i imputerniceasca. Un an in care pot construi durabil, de calitate, orice drum pe care il aleg. Se pot redefini pe interior si exterior, iau masuri in ce priveste infatisarea lor, se “sculpteaza” la trup si la suflet.

Traversezi o perioadă a vieții în care personalitatea ta se află într-un amplu proces de transformare interioară. Astfel, până pe 06 August este posibil să te izolezi ceva mai mult față de ceilalți și să te implici numai în activități ușoare și strict personale. Ascultă-ți vocea interioară și semnalele organismului. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător.

În perioadele 17 Martie – 16 Mai și 14 August – 11 Septembrie vei avea tendința să ripostezi la tot ce vine din partea celorlalți sau să fii foarte provocator, un soi de săgeată îndreptată împotriva a tot și toate. Controlează-ți stările de spirit și manifestările, pentru că sunt momente pasagere în care este bine să-ți canalizezi excesul energetic spre acțiuni constructive și spre ceea ce îți este ție de folos.

Eclipsele acestui an, de pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți oferă efecte deosebite în segmentul financiar și în segmentul partenerial. Posibilități noi de câștig din munca proprie, finalul unei etape de câștig de la și prin alții, rezolvări privitoare la moșteniri, partaje sau afaceri.

De evitat cheltuielile majore și datoriile de orice fel! Relațiile sentimentale se dinamizează prin prezența lui Uranus în Semnul Taurului în prioada 16 Mai – 07 Noiembrie. Surprize de proporții!

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii