Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de duminica, 21 iulie 2024 pentru Capricorn

Beneficiezi de multa energie la sfarsitul acestei saptamani. Vorbesti frumos, esti un povestitor fascinant si multi vor dori sa-ti asculte snoavele sau sa-ti ceara sfaturi. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala este fluctuanta, existand riscul sa obosesti. Distreaza-te alaturi de cei dragi, plimba-te in aer liber sau prin locurile preferate si bucura-te profund de tot si toate!

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 15 - 21 iulie 2024 pentru zodia Capricorn

Capricorn - The Wise Woman of Wonderland Capricorn - The Wise Woman of Wonderland

Integritatea, in gandire, cuvant si fapta sunt aspectele cela mai importante asupra carora e necesar sa iti pleci atentia. Cat timp esti onest si cuvintele tale oglindesc adevarul, esti deplin protejat de catre forte invizibile din jurul tau, precum un scut. Ramai fidel drumului ales si bucura-te de toate beneficiile care incep sa apara ca urmare a tot ce ai facut in ultima perioada. Aminteste-ti ca pentru tine compromisul nu este o solutie, chiar daca pe moment pare o varianta confortabila si ramai ferm pe pozitie.

Horoscopul saptamanii 15 - 21 iulie 2024 pentru Capricorn

Relațiile cu prietenii se evidențiază prin discuții importante și proiecte profesionale de anvergură. Sfaturile și ideile primite de la aceste persoane sunt de bun augur și bine ar fi să le urmezi. Totuși, unele persoane care se implică nepermis de mult în viața ta ar trebui evitate și întrerupte relațiile sau colaborările. Miercuri și Joi ar fi bine să-ți rezervi momente de liniște, odihnă, detașare de forfota cotidiană, întrucât sunt momente delicate. Se pot accentua afecțiuni vechi, sănătatea fiind vulnerabilă.

Horoscopul lunii Iulie pentru Capricorn

Evenimentele marcante ale primei jumătăţii a lunii se petrec în segmentul partenerial. Vin către tine colaboratori interesanţi şi oferte de colaborare bune. Ziua de 6 Iulie remodelează unele variante de asociere fie în plan personal, fie în plan profesional. Fii prudent cu cine te însoţeşti. A doua parte a lunii se pare că îţi va aduce câştiguri de la şi prin alţii. Se deschide o etapă de un an de zile în care poţi beneficia de bani şi bunuri din colaborări profesionale sau din partea partenerului de viaţă.

Horoscopul anului 2024 pentru Capricorn

Anul 2024 este unul din cei mai importanți ani pentru tine, deoarece se trasează o tușă finală asupra personalității tale. Sunt momente unice în care te reconstruiești din temelii, în care îți poți schimba viața așa cum dorești.

Sănătatea este foarte vulnerabilă de-a lungul acestui an, bine fiind să te îngrijești corespunzător. Cum schimbările personale și profesionale sunt de mare anvergură, toate acestea te pot obosi sau chiar îmbolnăvi. Urmează sfaturile specialiștilor în sănătate și odihnește-te conștient.

Eclipsele care se construiesc pe Axa zodiacală Berbec-Balanță îți aduc schimbări în relațiile cu membrii familiei și în mediul domestic. Sunt șanse de a descâlci istorii familiale vechi, de a lămuri situații privitoare la moșteniri și de a aplana animozitățile vechi dintre rude. Totuși, în umbră vor mai rămâne chestiuni familiale pe care le vei afla peste ani.

Ceea ce se petrece acasă, în familie are repercusiuni în segmentul profesional, în speță influențează poziția ta socială, imaginea tea publică și relațiile cu autoritățile. Ceva se finalizează, ceva începe în segmentul profesional. Este rost de modificări importante la locul de muncă și în relațiile profesionale, modificări benefice pe termen lung.

În a doua parte a anului este posibil să primești sarcini de lucru noi, pe care să le desfășori în condiții de lucru moderne, mult mai bune sau te poți orienta spre un alt loc de muncă, chiar și într-un alt domeniu de activitate.

Relațiile sentimentale sunt dinamice în prima parte a anului, iar provocările se vor ține lanț. Este nevoie să fii mai înțelegător cu cei dragi și să le accepți ideile, planurile sau direcțiile de viață trasate de ei. Noutăți sentimentale interesante, inedite, care te vor surprinde mult.

În Semnul Peștilor se formează o eclipsă pe 18 Septembrie, ale cărui influențe le vei simți în relațiile cu persoanele apropiate. Ceva este foarte ascuns, viciat, trunchiat în aceste relații, de aceea fii prudent. Este bine să păstrezi o distanță clară între tine și aceste persoane, pentru că surprizele neplăcute domină în fundal. 
——— 
Vrei să știi ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii din viață? Vrei să știi ce momente de cotitură există pentru tine în 2024?

🛒 Comandă AICIHOROSCOP PERSONAL 2024

 

 

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii