Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de joi, 01 iunie 2023 pentru Capricorn

Esti interesat de prieteni sau de persoanele care iti pot oferi sprijin profesional. Este o zi în care aceste relatii sunt controversate, de aceea informații clare nu prea primești de la nimeni. Printre rândurile discutiilor purtate astăzi există sanse de a afla informatii deosebite legate de domeniile vietii cotidiene. Totusi fii selectiv, atat in alegerea partenerilor de dialog, cat si si in parerile emise de tine.  

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 29 mai - 04 iunie 2023 pentru zodia Capricorn

Capricorn - The Web Weaver / Sincronicitati, inteligenta divina, cauza si efect Capricorn - The Web Weaver / Sincronicitati, inteligenta divina, cauza si efect

Provocarea ta in aceasta saptamana consta in a te uita unde in viata ta nu-ti dai voie sa fii autentic, sa te exprimi si sa te arati exact asa cum simti. Unde, in ce domenii de viata, inca faci compromisuri? De ce te temi? E posibil, de exemplu, sa mentii niste relatii doar pentru ca ti-e teama de judecati si de abandon. Sau sa ramai la un job, in locul si pozitia in care esti de mult timp, doar pentru ca te-ai obisnuit sau pentru ca nu ai incredere suficienta in tine. Iata ca acum esti invitat sa schimbi ceva, sa faci ceva diferit si sa apoi sa observi rezultatele miraculoase care apar. Caci, tine minte, daca faci ce ai mai facut, vei avea ce ai mai avut si nimic mai mult. Esti gata sa treci la alt nivel?

Horoscopul saptamanii 29 mai - 04 iunie 2023 pentru Capricorn

Ești foarte solicitat în plan profesional, mai ales de către șefi sau de oficialități din diverse instituții. Ferește-te să vorbești prea mult despre tine și despre subiecte pe care le cunoști prea puțin sau deloc. De mare folos îți vor fi discuțiile cu prietenii în zilele de 1 și 2 Iunie, mai ales dacă aceștia sunt mai în vârstă decât tine sau mai tineri, după caz. Însă, a doua parte a săptămânii aduce dorință și putință de retragere din forfota cotidiană. Fii prudent atât în privința sănătății, cât și în plan profesional, la locul de muncă.

Horoscopul lunii Iunie pentru Capricorn

Ai multe de făcut la locul de muncă, dar și acasă în plan personal, activitățile domestice de rutină își așteaptă rândul. Selectează prioritățile și dozează-ți eforturile! Ai spor, elan, planuri mărețe de a rezolva multe și mărunte, dar nu forța nota. Ești apreciat și susținut de către colegi, însă unii pot profita de bunăvoința ta. Ambientul din sfera profesională este unul în schimbare. Sunt șanse chiar să-ți găsești un job nou, mult mai bine plătit și cu condiții excepționale de muncă. Totul este să fii deschis la schimbări și să vizualizezi clar ce anume vrei. Sănătatea este un alt capitol atins de razele astrelor în chip benefic. Îmbunătățirea stării generale de sănătate, găsirea unor soluții optime de vindecare, abordarea unui nou stil de viață și activitate. Relațiile parteneriale se îmbunătățesc vizibil după 21 ale lunii.

Horoscopul anului 2023 pentru Capricorn

Atmosfera astrală a anului 2023 îți favorizează în continuare procesele de transformare interioară, însă de această dată, totul va fi ușor de înțeles și de acceptat. Este un an bun pentru a face o analiză a tot ceea ce s-a petrecut în anii anteriori și a formula concluzii utile care să te propulseze în viitorul dorit.

Sănătatea este vulnerabilă în prima parte a anului, evidențiindu-se afecțiunile vechi. Este bine să te îngrijești corespunzător și să alternezi eforturile fizice cu odihna și relaxarea în aer liber.

Relațiile familiale și mediul domestic se află în schimbare, astfel că sunt șanse de achiziționa o casă, o mașină, alte bunuri patrimoniale valoroase și utile pe termen lung.

Cele două eclipse ce se vor construi pe Axa zodiacală Berbec-Balanță aduc influențe atât în plan personal, familial, cât și în plan profesional. Astfel, situațiile și relațiile familiale condiționează relațiile și situațiile profesionale, în speță relațiile cu șefii și autoritățile, plus imaginea ta în ochii celorlalți și statutul tău social și profesional. Se deschid etape noi și acasă în familie, și la locul de muncă. Totuși, fii prudent, deoarece există detalii ascunse importante, care, din când în când, pot răsturna bunul mers al lucrurilor.

Relațiile sentimentele sunt dinamice, fiind rost de schimbări spectaculoase. Se vor finaliza etape importante și prin prisma faptului că se construiesc două eclipse pe Axa Scorpion-Taur ale căror influențe se vor desfășura în acest segment. Însă, vor fi implicați și prietenii în ceea ce privește relațiile cu persoana iubită și relațiile cu copiii. Evită să amesteci aceste relații! Unele aspecte profesionale sau persoanele din mediul profesional în care activezi, te pot influența negativ în privința segmentului sentimental. Unele relații se vor finaliza fără echivoc.

La locul de muncă se evidențiază schimbări importante și definitive la nivelul conducerii. Așadar, unii șefi vor fi schimbați, se vor schimba regulile, normele de muncă sau chiar activitatea în sine va fi cu totul alta.

Din perspectiva financiară se menține situația cunoscută cu fluctuații pe care le poți trece cu bine.

------

Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023!  

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii