Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de joi, 06 octombrie 2022 pentru Capricorn

Este posibil sa primesti bani sau bunuri dinspre segmentul profesional. Cheltuielile sunt in asteptare de multa vreme, iar astazi ai sanse sa rezolvi o parte din ele. Totusi, rezuma-te la strictul necesar si lasa mofturile pentru saptamanile urmatoare. Cineva din anturajul apropiat iti poate cere sprijin material sau moral. Ofera numai dupa ce ti-ai rezolvat trebuintele tale si fara sa te implici emotional.

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 03 - 09 octombrie 2022 pentru zodia Capricorn

Capricorn - Mountain Capricorn - Mountain

Uneori ceea ce pare a fi un obstacol de netrecut nu este altceva decat o provocare pentru a gasi o solutie creativa, cu totul si cu totul noua. Daca simti ca te confrunti acum cu ceva asemanator, ia aminte ca poti cauta alte variante de a depasi acel lucru care sta in calea succesului tau. E vorba despre a te adapta la circumstante, in loc sa te impotrivesti sau sa lupti impotriva lor si sa ai rabdarea necesara pentru a gasi cea mai potrivita varianta pentru tine. Daca alegi abordarea directa, macar fa-o pas cu pas, fara graba.

Horoscopul saptamanii 03 - 09 octombrie 2022 pentru Capricorn

Săptămâna aceasta sunt momente excelente de a-ţi remodela personalitatea şi modul de relaţionare cu tot ce este în jurul tău. Mergi la un salon de cosmetică sau de întreţinere corporală, îmbunătăţeşte-ţi garderoba sau stai de vorbă cu specialişti în dezvoltare personală. Bine ar fi să fii prudent la proiectele şi colaborările în care eşti implicat, deoarece pe de o parte vin lucruri bune, însă pe de alta, există şi multe neînţelegeri. Pe 4 şi pe 5 Octombrie se anunţă cadouri, recompense mărunte, dar suficiente cât să îţi bucure sufletul. Sunt posibile cheltuieli sau cumpărături importante ce îți vor fi utile pe termen lung. În ultima parte a săptămânii se întrezăresc călătorii pe distanţe scurte la rude şi prieteni. Pentru alţii se poate ivi ocazia participării la cursuri de formare, perfecţionare sau pur şi simplu la un curs plănuit ceva mai demult. Relaţiile cu cei din anturajul apropiat sunt provocatoare. Acasă, în familie se conturează finalul unei etape.

Horoscopul lunii Octombrie pentru Capricorn

Ești remarcat în plan socio-profesional, mai ales că vei avea de lucrat mult alături de șefi și de persoane oficiale din alte instituții de marcă. Pot apărea oferte de colaborare interesante, sarcini de lucru și responsabilități noi, chiar și o funcție de conducere. Dar, ceva funcționează deficitar în acest segment, astfel că este bine să fii foarte prudent. Mulți dintre cei din preajma ta care, chipurile, îți recunosc meritele, te susțin pentru a avansa în cariera profesională au interese bine ascunse, periculoase și planuri meschine vizavi de tine. Atenție mai ales la femeile din segmentul profesional! Turnurile de situație pot fi surprinzătoare. În plan domestic se va încheia o etapă importantă. Ocupă-te și de casă și de membrii familiei.

Horoscopul anului 2022 pentru Capricorn

Anul 2022 îți aduce forță și determinare pentru a-ți trasa noi planuri. Ceea ce vei decide și vei face în primele trei luni ale anului îți vor deschide culoare de viață și activitate pentru multă vreme de acum încolo.

Toate tipurile de relații în care ești implicat se vor reconfigura. De unii te vei desprinde, vei încerca să te apropii de alții, însă nu prea sunt susținute relațiile noi și de bună calitate. Ai nevoie ca în primul rând, să restabilești o relație bună cu tine însuți, fapt pentru care energia astrală a acestui an te va sprijini mult în acest sens.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt interesante și de bun augur pe alocuri. Pentru că domnește încă discordia în aceste relații este bine să fii prudent și să nu iei de bun chiar tot ce îți spun sau ce îți propun aceste persoane. Unii apropiați doar pare că îți sunt sincer alături.

Relațiile familiale și mediul domestic se animă în partea a doua a anului. Se închid etape și se pregătesc, discret, altele. Sunt bine susținute activitățile gospodărești, reorganizarea spațiului locativ, vânzarea și achiziționarea de bunuri patrimoniale, rezolvarea chestiunilor ce țin de moșteniri. Foarte intersante sunt relațiile cu membrii familiei, prin prisma lecțiilor de viață pe care le poți învăța de la aceste persoane.

Relațiile sentimentale sunt surprinzătoare. Factorul neprevăzut ar fi bine să-l iei în calcul în permanență, atât în privința relației cu persoana iubită, cât și în privința relației cu copiii. Cele patru eclipse ce se construiesc în acest an pe Axa zodiacală Taur-Scorpion își vor pune amprenta pe tot ce ține de aceste relații plus pe relațiile cu prietenii și pe relațiile cu persoanele din mediul socio-profesional. Este un an decisiv în ceea ce privește aceste relații. Astfel, unele relații se vor finaliza fără echivoc, iar altele se vor contura în mod discret.

În ceea ce privește relația cu partenerul de viață și relațiile de colaborare profesională începând cu luna Aprilie se declanșează un proces de reconfigurare, care poate presupune scoaterea la lumină a celor mai neplăcute hibe și nemulțumiri, atât ale tale, cât și ale partenerilor. Surprizele vor fi frecvente, atât în sens plăcut, cât și în sens mai puțin plăcut.

Segmentul profesional este animat prin discuții frecvente cu colegii, cu șefii și autoritățile, dar și prin activitatea profesională intensă. A doua parte a anului predispune la situații conflictuale la locul de muncă plus la condiții dificile de muncă sau chiar lipsa muncii.

Din perspectiva financiară, ceva mai bine aspectat va fi ajutorul material și financiar de la și prin alții. Veniturile tale pot întârzia, pot fi amânate, însă vei reuși să te descurci onorabil cu toate cheltuielile.

Cugetarea anului 2022 pentru Capricorni: „Exercițiile mentale au o influență extrem de benefică asupra omului, la fel cum Soarele are asupra naturii.” – A. Von Humboldt

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii