Zodia Rac

Horoscopul zilei de sambata, 28 mai 2022 pentru Rac

Esti tentat sa te refugiezi in discutiile cu prietenii sau cu persoanele care pare ca iti sustin demersurile in segmentul socio-profesional. Fiind weekend, relaxarea mentala si fizica este mare astfel incat ai putea sesiza, dincolo de aparente, intentiile reale ale celor considerati prieteni sau sustinatori. Vorbeste putin, nu iti divulga intentiile si nu te angrena in promisiuni deocamdata.

22 Iunie - 22 Iulie

Oracolscopul saptamanii 23 - 29 mai 2022 pentru zodia Rac

Rac - Strength Rac - Strength

A fi de dorit sa acorzi in mod deosebit mai multa atentie sanatatii tale, caci corpul, mintea si spiritul tau au nevoie a le fi marita capacitatea de rezistenta. Sportul, odihna, si o dieta potrivita sunt necesare pentru a te mentine in echilibru. Suprasolicitarea la locul de munca este de evitat, pe cat se poate, in aceasta saptamana. De asemenea, e posibil ca si relatiile tale sa sufere dezechilibre, care iti consuma forta vitala. Acorda-ti in primul rand atentie tie, ingrijeste-te si renunta la acele lucruri pe care le simti ca nu mai sunt potrivite acum.

Horoscopul saptamanii 23 - 29 mai 2022 pentru Rac

Mentalul îți este răscolit la începutul săptămânii, astfel că ar fi bine să eviți discursurile publice, deciziile majore și semnarea unor documente cu implicare pe termen lung. Posibile călătorii, demersuri în acest sens și discuții cu persoane aflate în alte țări. Pe 25 și pe 26 Mai apar provocări profesionale și de imagine publică. Vei avea nevoie de forță în cuvinte și de o prezentare logică și coerentă asupra activității tale depuse în câmpul muncii. Unii vor ticlui să-ți găsească nod în papură la orice. Răbdare și toleranță!

Horoscopul lunii Mai pentru Rac

Situații controversate, dialoguri desfășurate în taină, aflarea unor secrete profesionale, dar și personale ale unora din anturajul apropiat – toate acestea alcătuiesc climatul întregii perioade analizate. În prima parte a lunii vei fi în mijlocul atenției, prietenii și susținătorii de la serviciu de asemenea, dar parcă simți că în aer plutește ceva. Pe undeva așa și este, în sensul că există dușmănii ascunse, conflicte mocnite și animozități vechi. Fii foarte prudent în vorbe și fapte. Cine pare că acum te susține și se tot învârte în preajma ta, de fapt adună informații despre tine pentru a le folosi undeva, cândva. Sensibilitatea-ți înnăscută ar trebui controlată și poți foarte bine să faci asta. Sănătatea continuă să fie vulnerabilă.

Horoscopul anului 2022 pentru Rac

Iată un an important pentru tine, deoarece sunt șanse favorabile de a-ți remodela personalitatea, de a-ți schimba felul de a fi și de a relaționa cu tot ce te înconjoară. Chiar dacă, la prima vedere va predomina senzația că toate neplăcerile vieții s-au aduna numai la tine, ai încredere că vei putea rezolva totul și la finalul acestui an te vei putea bucura de realizări.

Îngrijește-și sănătatea întregului organism, deoarece este vulnerabilă. Energia vitală fluctuează începând cu 14 Aprilie, astfel că de la această dată, implicarea ta în relațiile cu ceilalți și în activitățile cotidiene va avea de suferit.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor evidenția în lunile August, Septembrie și Octombrie. Pe lângă discuții și întâlniri interesante, vei constata că știi prea puține de unii apropiați, fiind cazul să te depărtezi de cei care sunt prea misterioși, prea tăcuți sau prea vorbăreți, dar care nu spun nimic concret.

Acasă, în familie se întrezăresc situații controversate în primele trei luni ale anului, mai ales declanșate de femei. Este nevoie de prudență, deoarece pe lângă aspectele neplăcute din cadrul relațiilor familiale, pot apărea avarii în spațiul locativ.

Cele patru eclipse formate în acest an pe Axa zodiacală Taur-Scorpion vor activa segmentul amoros și relațiile cu prietenii. Este rost de finaluri neașteptate, însă la fel de probabile sunt începuturile unei idile sau apariția unui copil. Totuși, există detalii ascunse ale acestor situații care îți sunt nefavorabile, dar care vor ieși la iveală după anul 2022. De aceea, fii prudent și discerne atent tot ce se petrece între tine și persoana iubită, între tine și copii, între tine și prieteni sau susținători din mediul profesional.

Foarte răscolite vor fi relațiile parteneriale în primele patru luni ale anului, fiind probabile discuții aprinse cu partenerul de viață, cu cei de afaceri sau colaboratorii profesionali. Se vor relua situații și subiecte vechi ce au legătură cu familia de proveniență, cu bunurile patrimoniale sau cu banii și investițiile comune. Unele dintre aceste relații se vor finaliza fără echivoc.

Segmentul profesional se remarcă prin schimbări de anvergură la nivel de șefi, de autorități, de legislație profesională. A doua parte a anului te va ajuta să te reorientezi profesional, fiind posibil chiar să abordezi un nou loc de muncă într-un alt domeniu de activitate.

Pe de altă parte, mentalitatea, gândirea și comunicarea primesc influențe astrale minunate, deosebite, astfel că pe parcursul anului 2022 îți vei modifica sistemul valorilor morale și spirituale după care îți ghidezi direcțiile de viață personală și profesională.

În segmentul financiar vor continua restricțiile privitoare la banii și bunurile comune cu alții și la investiții. Este posibil să-ți schimbi strategia financiară în mod favorabil și astfel să beneficiezi de suficienți bani pentru tot ce ai nevoie.

Cugetarea anului 2022 pentru Raci: „Cuvântul este minunat, fiindcă în el rămâne memoria despre om.” – Al-Samarqandi

Informatii generale despre Rac in zodiacul European

Verb: “Eu simt”; Element: Apa; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Luna; Casa astrologica: Casa a IV-a; Zi: Luni; Culoare: Argintiu; Piatra pretioasa: Perla; Metal: Argint; Anatomie: Sani, piept, uter, stomac;   Semnificatie (in tema natala): Zona in care se afla Racul pe astrograma arata radacinile individului, bazele sale, ereditatea, locul in care se simte ca acasa.   Raci celebri: Mircea Geoana (21.07.1958), Tom Cruise (03.07.1962), Andreea Raicu...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii