Zodia Rac

Horoscopul zilei de sambata, 24 septembrie 2022 pentru Rac

La finalul acestei săptămâni, întâlnirile si dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat iti vor da serios de gandit, in sensul ca ar fi bine sa faci o selectie drastică printre aceste persoane. Posibil sa-ti fie greu sa te desprinzi de unii, chiar daca ai dovezi clare ca relatiile dintre voi s-au deteriorat mult si ireversibil. Vorbeste cat mai putin si numai la nevoie. Pe de alta parte, fii intelegator vizavi de nevoile celor dragi. 

22 Iunie - 22 Iulie

Oracolscopul saptamanii 19 - 25 septembrie 2022 pentru zodia Rac

Rac - Flying Rac - Flying

Asteptarea ta a luat sfarsit, iar acum te poti bucura de roadele muncii tale in timp ce o noua perspectiva devine disponibila pentru tine. Toate conditiile se aliniaza cu scopul tau cel mai inalt si lucrurile la care ai sperat incep sa se materializeze. Nu uita sa pastrezi in echilibru balanta intre serviciu si viata personala, caci in lipsa acestuia energia ta poate scadea. Chiar si 30 de minute pe zi, petrecute intr-un mod cat mai placut si semnificativ pentru tine, iti creste moralul, buna dispozitie si motivatia. Alege sa delegi o parte din activitati.

Horoscopul saptamanii 19 - 25 septembrie 2022 pentru Rac

La începutul săptămânii debordezi de energie. Eşti hotărât să te ocupi de tot şi toate şi chiar vei reuşi. Însă, agresivitatea și graba sunt aceentuate. Este posibil să fii nevoit să reiei unele activități personale sau profesionale, mai ales pe secțiunea detalii. La nevoie roagă pe cineva apropiat să te ajute. Ești foarte vulnerabil, astfel că orice ajutor cât de mărunt poate face minuni în toată regula. Recomandate sunt regimurile alimentare, tratamentele de întreţinere corporală, dialogurile cu specialişti în dezvoltare personală sau participarea la cursuri şi seminarii dragi sufletului tău. În a doua parte a săptămânii se întrezăresc cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian. Totodată este posibil să primești bani, cadouri sau recompense de la cine nu te aștepți. Pe de altă parte, îndemnul astrelor este legat şi de schimbarea sistemul valorilor morale. A găsi echilibrul între latura materială şi cea spirituală a vieţii este cea mai mare provocare a acestei săptămâni.

Horoscopul lunii Septembrie pentru Rac

Relațiile cu anturajul apropiat sunt frecvente. Ești căutat de multă lume, de rude, de prieteni mai vechi sau mai noi, de simple cunoștințe, oameni care chiar au nevoie de sfaturile tale sau de o simplă conversație cu tine. Îți va plăcea popularitatea creată, aparent din senin în jurul tău, însă ai grijă să te implici sau să oferi atât cât trebuie și mai ales când trebuie. Unii te vor lua drept model demn de urmat. În plan domestic încep schimbările majore, de aceea ar fi bine să te gândești la planuri de anvergură, cum ar fi reamenjarea casei în care locuiești sau chiar mutarea într-o casă nouă. Multe discuții cu membrii familiei și cu rudele pe teme patrimoniale sau de dragul revederii după o vreme îndelungată.

Horoscopul anului 2022 pentru Rac

Iată un an important pentru tine, deoarece sunt șanse favorabile de a-ți remodela personalitatea, de a-ți schimba felul de a fi și de a relaționa cu tot ce te înconjoară. Chiar dacă, la prima vedere va predomina senzația că toate neplăcerile vieții s-au aduna numai la tine, ai încredere că vei putea rezolva totul și la finalul acestui an te vei putea bucura de realizări.

Îngrijește-și sănătatea întregului organism, deoarece este vulnerabilă. Energia vitală fluctuează începând cu 14 Aprilie, astfel că de la această dată, implicarea ta în relațiile cu ceilalți și în activitățile cotidiene va avea de suferit.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor evidenția în lunile August, Septembrie și Octombrie. Pe lângă discuții și întâlniri interesante, vei constata că știi prea puține de unii apropiați, fiind cazul să te depărtezi de cei care sunt prea misterioși, prea tăcuți sau prea vorbăreți, dar care nu spun nimic concret.

Acasă, în familie se întrezăresc situații controversate în primele trei luni ale anului, mai ales declanșate de femei. Este nevoie de prudență, deoarece pe lângă aspectele neplăcute din cadrul relațiilor familiale, pot apărea avarii în spațiul locativ.

Cele patru eclipse formate în acest an pe Axa zodiacală Taur-Scorpion vor activa segmentul amoros și relațiile cu prietenii. Este rost de finaluri neașteptate, însă la fel de probabile sunt începuturile unei idile sau apariția unui copil. Totuși, există detalii ascunse ale acestor situații care îți sunt nefavorabile, dar care vor ieși la iveală după anul 2022. De aceea, fii prudent și discerne atent tot ce se petrece între tine și persoana iubită, între tine și copii, între tine și prieteni sau susținători din mediul profesional.

Foarte răscolite vor fi relațiile parteneriale în primele patru luni ale anului, fiind probabile discuții aprinse cu partenerul de viață, cu cei de afaceri sau colaboratorii profesionali. Se vor relua situații și subiecte vechi ce au legătură cu familia de proveniență, cu bunurile patrimoniale sau cu banii și investițiile comune. Unele dintre aceste relații se vor finaliza fără echivoc.

Segmentul profesional se remarcă prin schimbări de anvergură la nivel de șefi, de autorități, de legislație profesională. A doua parte a anului te va ajuta să te reorientezi profesional, fiind posibil chiar să abordezi un nou loc de muncă într-un alt domeniu de activitate.

Pe de altă parte, mentalitatea, gândirea și comunicarea primesc influențe astrale minunate, deosebite, astfel că pe parcursul anului 2022 îți vei modifica sistemul valorilor morale și spirituale după care îți ghidezi direcțiile de viață personală și profesională.

În segmentul financiar vor continua restricțiile privitoare la banii și bunurile comune cu alții și la investiții. Este posibil să-ți schimbi strategia financiară în mod favorabil și astfel să beneficiezi de suficienți bani pentru tot ce ai nevoie.

Cugetarea anului 2022 pentru Raci: „Cuvântul este minunat, fiindcă în el rămâne memoria despre om.” – Al-Samarqandi

Informatii generale despre Rac in zodiacul European

Verb: “Eu simt”; Element: Apa; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Luna; Casa astrologica: Casa a IV-a; Zi: Luni; Culoare: Argintiu; Piatra pretioasa: Perla; Metal: Argint; Anatomie: Sani, piept, uter, stomac;   Semnificatie (in tema natala): Zona in care se afla Racul pe astrograma arata radacinile individului, bazele sale, ereditatea, locul in care se simte ca acasa.   Raci celebri: Mircea Geoana (21.07.1958), Tom Cruise (03.07.1962), Andreea Raicu...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii