Zodia Rac

Horoscopul zilei de duminica, 01 august 2021 pentru Rac

Se anunta întâlniri agreabile cu prietenii la finalul acestei saptamani. Unele dialoguri se vor purta pe tonuri ridicate, insa detaseaza-te de tumultul situatiei si reține doar ce iti este de folos. O persoana care doreste sa te protejeze sau sa te sustina iti va da informatii importante legate de pregatirea ta profesionala. Duminica, oboseala isi va spune cuvantul. Sanatatea aparatului sistemului respirator este vulnerabilă si ar fi bine sa te ingrijesti pe indelete.

22 Iunie - 22 Iulie

Oracolscopul saptamanii 26 iulie - 01 august 2021 pentru zodia Rac

Rac - The Mapmaker of Destiny Rac - The Mapmaker of Destiny

Ai oportunitatea de a face o schimbare cu adevarat semnificativa in viata ta, de a-ti crea “soarta”, in functie de maniera in care alegi sa raspunzi unor circumstante. Ti se ofera ocazia de a reaseza un punct important pe harta destinului tau prin modul in care gestionezi in aceste zile unele relatii sau situatii scoase in calea ta ca prin minune. Fie ca este vorba despre ceva ce trebuie schimbat, un proiect nou care iti ofera o alta deschidere sau chiar si posibilitatea de a incheia o afacere mai veche, toate acestea ascund daruri miraculoase.

Horoscopul saptamanii 26 iulie - 01 august 2021 pentru Rac

O săptămănă în care ai o mare deschidere spre rafinare sufletească, spre călătorii inițiatice și pentru abordarea unor noi filozofii de viață. Sunt posible călătorii pe distanțe lungi, călătorii în străinătate, dialoguri cu persoane erudite și planuri de dezvoltare personală. Ești vehement în comunicare, existând riscul să provoci conflicte gratuite. Controlează-ți reacțiile și gesturile! Foarte bine susținute sunt relațiile cu prietenii și cu persoanele care te susțin în segmentul profesional. Sunt șanse să obții colaborări noi și idei bune pentru ascensiunea ta socio-profesională. Rezervă momente de liniște și pentru plimbări în aer liber.

Horoscopul lunii August pentru Rac

Financiar se îmbunătățesc lucrurile, astfel că este posibil să primești bani, respectiv salariul dar și prime, cadouri, favoruri deosebite. Se deschide o nouă etapă de câștig din munca desfășurată la un loc de muncă. Urmărește atent ce se petrece pe segmentul muncii și al veniturilor aferente, deoarece este un preambul la ce va urma în următorul an. Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte dinamice, astfel că multe relații se vor reconfigura definitiv. Vin în preajma ta oameni noi, deosebiți, alături de care vei dezvolta relații frumoase și constructive de-a lungul multor ani de acum încolo. Se vor liniști relațiile sentimentele și cele cu copiii. Totuși în fundal vor rămâne disensiunile deja cunoscute, dar vei reuși să le controlezi destul de bine. În plan profesional, la locul de muncă se conturează mult de lucru. Prudență și odihnă regulată!

Horoscopul anului 2021 pentru Rac

Iată un an în care vei avea posibilitatea să te ocupi de nevoile tale sufletești, emoționale, materiale. Vei avea ocazii deosebite de a învăța de la alții, din experiențele lor, îmbogățindu-ți astfel personalitatea și modul de a gândi.

Sănătatea este vulnerabilă, însă este vorba despre afecțiunile cunoscute. Este posibil să aloci ceva mai mult timp, eforturi și resurse pentru îmbunătățirea stării tale generale de sănătate, mai ales că se vor forma două eclipse pe Semnul zodiacal Săgetător, una pe 26 Mai și cealaltă pe 4 Decembrie. Ocupă-te serios de orice neplăcere a organismului, deoarece o sănătate bună și corect întreținută te va ajuta să-ți duci planurile personale și profesionale la bun sfârșit.  

Acasă, în familie în segmentul tău preferat se animă atmosfera în partea a doua a anului, fiind vorba despre desfășurarea unor treburi gospodărești de anvergură, îmbunătățirea condițiilor locative, investiții în obiecte patrimoniale, lămuriri legate de chestiuni familiale în care ești implicate alături de neamuri. Se prefigurează și niscai conflicte, însă depinde de tine să le gestionezi corect, fără implicare emoțională.

Relațiile parteneriale se vor desfășura mai bine decât în anii anteriori, însă vor mai reveni unele chestiuni fie din relația de cuplu, fie din relațiile de colaborare profesională ce necesită îmbunătățiri sau chiar dizolvări definitive.

În plan profesional continuă schimbările demarate pe parcursul anului anterior, astfel că se vor mai finaliza etape. În ceea ce privește regimul muncii, activitatea profesională propriu-zisă, relațiile colegiale, se vor evidenția aspecte inedite, pentru că două dintre eclipsele care se formează în acest an, vor fi pe Semnul Săgetătorului, Semn care are legătură cu partea profesională pentru tine. Eclipsa din 26 Mai anunță în final, destul de neclar, dar este un final. Eclipsa din 4 Decembrie anunță un început, dar se vor dezvălui foarte puține detalii din ceea ce va urma.

Există conflicte ascunse la locul de muncă, mai ales printre colegi și subalterni. Pe 10 Iunie se formează o eclipsă pe Semnul Gemenilor, moment în care vei simți clar de unde și cum apar neplăcerile. De asemenea, vei ști ce trebuie să faci, astfel încât să eviți piedicele altora și să-ți continui activitatea și ascensiunea profesională, nestingherit.

Din perspectiva financiară este un an de excepție, deoarece se deschid variante de câștig de la și prin alții. Sunt șanse bune de a rezolva datorii vechi, de a lămuri aspecte patrimoniale, fie într- relație de cuplu, în relații cu neamurile, fie în relații de colaborare profesională. De asemenea, vor intra în joc și investițiile bune, cu efecte pe termen lung. Veniturile obținute la locul de muncă se mențin în nota cunoscută. Chiar dacă efectiv în sfera muncii se prefigurează schimări, acestea vor avea efect mai mult la nivel de regim al muncii și de relații profesionale.

Relațiile cu șefii și autoritățile, ceea ce se petrece la vârful domeniului, instituției în care lucrezi au iz de lecții dure de viață. Este vorba despre situații de tip maestru din care să înveți din greșelile trecutului, din greșelile celor care au obținut un statut socio-profesional privilegiat pe căi incorecte. Poți tu la rândul tău un instructor, un maestru, un exemplu de viață și activitate pentru alții, chiar dacă o astfel de ipostază presupune și suferințe tăcute mai ales.

Relațiile cu prietenii se remarcă în mod special în prima parte a anului, prin situații inedite, punctate cu note bizare. Este o perioadă în care îți vei revizui, vrei, nu vrei, aceste relații și te vei desprinde de unii. Surprizele pot fi de mari proporții în ceea ce privește prietenii și persoanele care te sprijină în plan socio-profesional. Vor apărea alți oameni în preajma ta, alături de care vei trăi experiențe interesante, vei lega prietenii deosebite și îndelungate. Proiecte noi socio-profesionale pot intra pe scena vieții tale, în a doua parte a anului. Însă, o altă eclipsă se va construi pe acest segment de viață și activitate, pe 19 Noiembrie în Semnul zodiacal al Taurului, marcând finalul unei etape fie de prietenie, fie de susținere și colaborare socio-profesională.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: focalizează-ți atenția și eforturile pe scopurile tale; îmbrățișează schimbările de orice fel; dacă unii se îndepărtează de tine, indiferent din ce motive, fii încrezător că vor veni alții în preaajma ta de o mai bună calitate.

Cugetarea anului 2021 pentru Raci: „Virtuțile nu pot fi dezvățate.” – Seneca cel Tânăr

 

Informatii generale despre Rac in zodiacul European

Verb: “Eu simt”; Element: Apa; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Luna; Casa astrologica: Casa a IV-a; Zi: Luni; Culoare: Argintiu; Piatra pretioasa: Perla; Metal: Argint; Anatomie: Sani, piept, uter, stomac;   Semnificatie (in tema natala): Zona in care se afla Racul pe astrograma arata radacinile individului, bazele sale, ereditatea, locul in care se simte ca acasa.   Raci celebri: Mircea Geoana (21.07.1958), Tom Cruise (03.07.1962), Andreea Raicu...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii