Zodia Rac

Horoscopul zilei de luni, 04 martie 2024 pentru Rac

Incepi saptamana cu multa treaba, mai ales in segmentul profesional. Discutiile colegiale iti aduc informatii pretioase legate de conditiile de munca si salarizarea aferenta. Se intrezaresc imbunatatiri, dar este posibil sa sacrifici unele relatii cu oameni alaturi de care, pana nu demult, ai desfasurat proiecte de anvergura. Trebuie sa lași emotivitatea deoparte.

22 Iunie - 22 Iulie

Oracolscopul saptamanii 04 - 10 martie 2024 pentru zodia Rac

Rac - The Diamond Dreamer Rac - The Diamond Dreamer

In aceasta saptamana ar fi benefic pentru tine sa iti indrepti atentia catre puternica ta preocupare materiala. Ai devenit hipnotizat de notiunea ca aceasta este singura ta realitate? Crezi ca bogatia inseamna doar acumularea de bunuri materiale? Fii atent la ceea ce-ti doresti sa manifesti, caci la final s-ar putea sa nu vrei sa platesti pretul, pentru a pastra ce ai primit. Aceasta carte iti reaminteste ca uneori dezamagirea si deziluzia sunt o cale de a te intoarce la adevar, si la ce este cel mai bine pentru tine.

Horoscopul saptamanii 04 - 10 martie 2024 pentru Rac

O săptămână interesantă în plan partenerial. Sunt posibile răsturnări de situație în relația matrimonială, dar și în cele de afaceri sau de colaborare. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor, întrucât există detalii ascunse ale acestor relații pe care nu ai cum să le deslușești acum. Unele dintre aceste relații se pot destrăma rapid. Se conturează, de asemenea și cheltuieli comune cu alții, mai ales pe facturi, taxe, datorii de orice fel. La sfârșitul săptămânii este rost de dialoguri cu persoanele aflate în străinătate, călătorii sau măcar planuri în acest sens.

Horoscopul lunii Martie pentru Rac

Activitățile culturale, relațiile cu profesorii, instructorii, tot ce ține de segmentul educației pe termen lung sau universitare sunt frumos aspectate în prima parte a lunii. Chiar și călătoriile în străinătate ar avea succes. În preajma datei de 10 Martie se conturează finalul unei etape educative, fie pentru că termini un curs, o temă de studiat, fie că te hotărăști să participi la un anumit program de formare personală sau profesională. Relațiile cu cei apropiați se vor reconfigura. Este posibil să te desprinzi de unii și să te apropii de alții. Domeniul socioprofesional se dinamizează, începând cu 20 ale lunii. Relațiile cu șefii vor fi interesante. Este mai dificil să suporți un șef în această perioadă.

Horoscopul anului 2024 pentru Rac

Anul 2024 este pentru tine un an ce va evidenția schimbări importante în segmentul profesional și în segmentul domestic. Pentru că se construiesc trei eclipse pe Axa Semnelor zodiacale Berbec-Balanță, acestea vor crea influențe în ceea ce privește statutul tău profesional, imaginea ta publică și relațiile cu autoritățile. Un final și un început, lumini și umbre, un joc interesant, însă dificil de înțeles. Chiar dacă abia deslușești ceea ce se petrece atât la locul de muncă, cât și în mediul familial, ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem.

În Semnul zodiacal Pești se va forma o eclipsă pe 18 Septembrie ce îți va influența mentalitatea și filozofia de viață. Este un moment de cotitură, ce te va orienta spre alte curente filozofice sau religioase. Totodată și în plan profesional vei fi nevoit să iei anumite decizii.

Pe de altă parte, în culisele profesionale se vor aranja noi direcții de abordarea a activității profesionale. Evită conflictele și deciziile luate în momente emoționale!

Din perspectiva financiară se deschid culoare noi vizavi de investiții, venituri obținute din colaborări, moșteniri și cheltuieli comune cu alții. Poate părea dificil la prima vedere să-ți împarți banii și bunurile cu alții, însă încet, sigur și discret vei învăța și asta.

Călătoriile și studiile reprezintă teme de luat în seamă de-a lungul acestui an, alături de prieteni, colegi, rude sau cunoștințe. Sunt posibile neplăceri până pe 30 Iunie, însă cu puțin efort și bunăvoință, le poți depăși cu bine.

Se conturează proiecte profesionale noi și de mare anvergură, posibil chiar și într-un domeniu nou de activitate. Fii deschis la oportunități, deoarece sunt șanse să vină în preajma ta oameni de foarte bună calitate.

În a doua parte a anului este bine să acorzi atenție sănătății, deoarece sunt probabile afecțiuni pe care le-ai mai avut cândva și care pot recidiva când și cum te aștepți mai puțin.

Se finalizează frământările parteneriale, astfel că ceea ce se petrece de-a lungul acestui an în acest sens, va avea repercusiuni pe termen lung. 
——— 
Vrei să știi ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii din viață? Vrei să știi ce momente de cotitură există pentru tine în 2024?

🛒 Comandă AICIHOROSCOP PERSONAL 2024

Informatii generale despre Rac in zodiacul European

Verb: “Eu simt”; Element: Apa; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Luna; Casa astrologica: Casa a IV-a; Zi: Luni; Culoare: Argintiu; Piatra pretioasa: Perla; Metal: Argint; Anatomie: Sani, piept, uter, stomac;   Semnificatie (in tema natala): Zona in care se afla Racul pe astrograma arata radacinile individului, bazele sale, ereditatea, locul in care se simte ca acasa.   Raci celebri: Mircea Geoana (21.07.1958), Tom Cruise (03.07.1962), Andreea Raicu...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii