Zodia Rac

Horoscopul zilei de miercuri, 12 decembrie 2018 pentru Rac

Ocupa-te de bugetul pentru sarbatorile sezonului rece, deoarece sunt momente bune in acest sens. Poti planifica cu succes atat cheltuielile pentru cadouri, nevoi personale, nevoile familiei si casei, cat si achitarea facturilor, taxelor sau serviciilor de care beneficiezi tu si cei dragi. Este posibil sa primesti sprijin financiar si material de la rude sau dinspre segmentul profesional.

22 Iunie - 22 Iulie

Oracolscopul saptamanii 10 - 16 decembrie 2018 pentru zodia Rac

Rac - Jocul Rac - Jocul

Cum ar fi daca ai privi viata ca pe un joc? Cum se simte, diferita, mai usoara? Ar fi de dorit sa lasi deoparte mina serioasa cu care tinzi sa-ti tratezi viata si sa iti reamintesti de atitudinea de copil – plina de curiozitate si bucurie. Lucrurile nu sunt nici pe departe atat de serioase, pe cat iti place tie sa crezi, uneori. Chiar si cele mai neplacute situatii se pot rezolva cu mai multa usurinta daca le abordezi cu umor si inocenta. Esti complet pregatit pentru schimbarea ce apare la orizont, chiar daca mai ai indoieli.

Horoscopul saptamanii 10 - 16 decembrie 2018 pentru Rac

Capitolul financiar îţi deschide săptămâna. Se pare că este nevoie să achiţi facturi, taxe, impozite mai vechi sau să iei legătura cu instituţii financiare de care eşti legat prin bani şi bunuri. Verifică cu atenţie documentele financiare, pentru că se pot ivi neînţelegeri greu de remediat. Zilele de 13 și 14 Decembrie aduc veşti legate de străinătate. Ori vorbeşti cu cineva aflat departe de graniţele ţării, ori plănuieşti o călătorie îndepărtată. Alţii îşi vor orienta eforturile către studii şi activităţi culturale. Sunt zile bune pentru a te apropia de Divinitate şi pentru a privi viaţa şi prin prisma aspectelor spirituale. Relaţiile parteneriale sunt anoste. Se anunţă o perioadă interesantă pentru implicarea în colaborări noi şi pentru schimbarea poziţiei în cele existente. În acest segment de viaţă şi activitate există un fel de restricție greu de înţeles. De aceea fii prudent şi ia decizii numai după o analiză minuţioasă a propunerilor oferite. Pentru ultimele zile ale săptămânii, astrele te îndeamnă să-ţi aloci timp şi resurse pentru activități culturale.

Horoscopul lunii Decembrie pentru Rac

Luna decembrie vine, pentru Raci, cu stabilitate sentimentala, emotionala si afectiva, mai ales in a doua jumatate. Unii nativi isi lamuresc sentimentele pentru cineva, le adancesc, le manifesta prin angajamente pe termen lung, se responsabilizeaza legat de relatia cu persoana iubita si/sau cu copiii. E o etapa frumoasa atat pentru Racii implicati in relatii, cat si pentru cei singuri, cu conditia sa faca diferenta intra fantezie si realitate.

La locul de munca, apar lucruri de facut, din ce in ce mai multe, pe masura ce se apropie sarbatorile, dar apar si oportunitati, drumuri deschise, discutii cu oameni care le vand Racilor ponturi sau ii recomanda pentru un proiect interesant sau un job. Si aici e nevoie de prudenta in a alege calea potrivita, pentru ca tendinta in aceasta luna este sa se vorbeasca mult si sa se faca mai putin.

Cu sanatatea stau bine Racii in decembrie, iar unii pot descoperi remedii noi pentru probleme de sanatate vechi si, mai ales, pot intelege cauze care stau la baza unor tulburari de sanatate sau pot invata ceva care sa-i ajute in a avea mai mult echilibru.

Relatiile cu strainatatea le deschid noi posibilitati Racilor. De asemenea, ei s-ar putea sa-si schimbe niste credinte, sa evolueze, sa aiba premonitii sau sa li se dezvaluie, intuitiv, un drum profesional.

Horoscopul anului 2018 pentru Rac

Pentru Raci, anul 2018 inseamna reconfigurare serioasa in ce priveste in special individualitatea si creativitatea lor, care au fost innabusite pana acum. Racii se pot elibera din relatii sociale constrangatoare, din proiecte care nu-i reprezinta, din contexte de viata frustrante.

Relațiile sentimentale și cele parteneriale reprezintă subiectele principale ale anului 2018. Vrei să iubești și să fii iubit, dar de această dată nu vei mai accepta niciun fel de compromis, indiferent despre cine sau despre ce este vorba. Sunt șanse de a te implica într-o relație sentimentală nouă sau cea în care ești deja își va schimba radical termenii și condițiile de funcționare.

2018 aduce pentru Rac pasiune, caldura, iubire, bucurie de viata, dorinta de a crea si a face ce le place. Demult nu te-ai mai simtit atat de inspirat si atent la ce te inspira sa fii si sa faci.

De asemenea vor intra în discuție și copiii, planuri de a avea copii sau decizi să te implici mai mult sau mai puțin în viața generațiilor mai tinere.

Segmentul relațiilor parteneriale este foarte animat, fiind posibile separarea, divorțul, reconfigurarea tuturor relațiilor atât cu un partener de viață, cât și relațiile profesionale. Până pe 06 August este bine să lămurești lucrurile în plan partenerial și să te desprinzi de situațiile și relațiile nesatisfăcătoare. Posibil declanșarea unor conflcite în justiție în perioadele 17 Martie – 16 Mai și 14 August – 11 Septembrie.

Uranus se mută în Semnul Taurului în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, dinamizându-ți segmentul relaților cu prietenii. Pot veni în preajma ta persoane deosebite, incitante, originale, progresiste alături de care să te implici în proiecte profesionale de anvergură.

Este totodata si un an in care Racii sunt determinati sa se maturizeze, sa fie mult mai selectivi in ce priveste relatiile si colaborarile, sa se implice mai serios in tot ce inseamna relatii.

Eclipsele anului îți oferă efecte în segmentul financiar, însă îți vor modela și felul de a fi și de a te raporta la ceilalți și la evenimentele înconjurătoare. Din punct de vedere financiar, poti sa-ti gasesti noi surse de venit, cu ajutorul alinatelor si integrarii in grupuri care iti impartasesc viziunea si convingerile. In orice caz, ai ocazia sa te reinventezi.

Informatii generale despre Rac in zodiacul European

Verb: “Eu simt”; Element: Apa; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Luna; Casa astrologica: Casa a IV-a; Zi: Luni; Culoare: Argintiu; Piatra pretioasa: Perla; Metal: Argint; Anatomie: Sani, piept, uter, stomac;   Semnificatie (in tema natala): Zona in care se afla Racul pe astrograma arata radacinile individului, bazele sale, ereditatea, locul in care se simte ca acasa.   Raci celebri: Mircea Geoana (21.07.1958), Tom Cruise (03.07.1962), Andreea Raicu...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii