Zodia Rac

Horoscopul zilei de joi, 24 mai 2018 pentru Rac

Se pare ca ai multe treburi de rezolvat in afara casei, fie pentru cei dragi, fie pentru locul de munca. Ocupa-te de prioritati si apoi concentreaza-te numai pe segmentul domestic. Este posibil ca un membru al familiei sa-ti solicite ajutorul material sau moral. Chiar daca vor continua discutiile aprinse pe tema cheltuielilor comune, pana spre finalul zilei vei gasi solutii bune de  a le rezolva onorabil. 

22 Iunie - 22 Iulie

Oracolscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru zodia Rac

Rac - Transformarea Rac - Transformarea

Cu toate ca transformarea nu vine mereu vine in forma asteptata, ea totusi este prezenta in fiecare moment. Ce transformare iti doresti? In ce domeniu al vietii tale vrei ca ea sa apara? Acum se creeaza contextul in care vei intelege intreg procesul de metamorfozare, si in care vei vedea ceea ce ti-a fost ascuns. Detaseaza-te, caci mintea rationala sau intelectul nu te pot ajuta sa intelegi ce se intampla si incetineste ritmul, alegand sa devii doar observator un timp, caci e posibil sa-ti scape din vedere unele detalii care fac diferenta.

Horoscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru Rac

Îți cresc veniturile obținute din munca proprie, dar apar și cheltuieli în fața cărora le reziști cu greu. Evită pe cât posibil ziua de luni, pentru cumpărături sau achitarea datoriilor! Energia astrală a acestei zile predispune la erori, pierderi, subiectivism în aprecieri și lipsa atenției la detaliile importante. Ești foarte căutat de persoanele din anturajul apropiat, fiind posibile multe întâlniri și dialoguri. Unii chiar au nevoie de sprijinul tău moral, dar acordă-l cu măsură. Se deschide un nou capitol familial și domestic.

Horoscopul lunii Mai pentru Rac

În prima parte a lunii ești preocupat mai mult de prieteni. Sunt posibile întâlniri, dialoguri frecvente, dar și regăsiri după mulți ani. Se anunță începutul unor relații de prietenie care vor dura destul de mult. Totodată de unii prieteni va trebui să te desprinzi, întrucât ori nu mai aveți idealuri comune, ori pur și simplu treburile cotidiene vă ocupă prea mult timp. Se recomandă prudență atât în gânduri, cât și în fapte, deoarece dinamita este pe cale să explodeze în toate tipurile de relații. Cei dragi ar putea să-ți reproșeze pe parcursul acestei luni, faptul că îi neglijezi și că ești ocupat mai mult de alții. Încearcă să echilibrezi lucrurile și mai ales oferă-ți ajutorul și prietenia numai persoanelor care chiar merită. După 21 ale lunii vei deveni mai interiorizat și discret în anturaj. Probabil că te va ajunge oboseala și va trebui să ții cont de asta. Sănătatea va fi vulnerabilă pe segmentele sistemului respirator. La serviciu se anunță un final de capitol. Ori se încheie unele activități mai vechi, ori raportarea ta la tot ce ține de muncă și implicațiile ei se va schimba radical. 

Horoscopul anului 2018 pentru Rac

Pentru Raci, anul 2018 inseamna reconfigurare serioasa in ce priveste in special individualitatea si creativitatea lor, care au fost innabusite pana acum. Racii se pot elibera din relatii sociale constrangatoare, din proiecte care nu-i reprezinta, din contexte de viata frustrante.

Relațiile sentimentale și cele parteneriale reprezintă subiectele principale ale anului 2018. Vrei să iubești și să fii iubit, dar de această dată nu vei mai accepta niciun fel de compromis, indiferent despre cine sau despre ce este vorba. Sunt șanse de a te implica într-o relație sentimentală nouă sau cea în care ești deja își va schimba radical termenii și condițiile de funcționare.

2018 aduce pentru Rac pasiune, caldura, iubire, bucurie de viata, dorinta de a crea si a face ce le place. Demult nu te-ai mai simtit atat de inspirat si atent la ce te inspira sa fii si sa faci.

De asemenea vor intra în discuție și copiii, planuri de a avea copii sau decizi să te implici mai mult sau mai puțin în viața generațiilor mai tinere.

Segmentul relațiilor parteneriale este foarte animat, fiind posibile separarea, divorțul, reconfigurarea tuturor relațiilor atât cu un partener de viață, cât și relațiile profesionale. Până pe 06 August este bine să lămurești lucrurile în plan partenerial și să te desprinzi de situațiile și relațiile nesatisfăcătoare. Posibil declanșarea unor conflcite în justiție în perioadele 17 Martie – 16 Mai și 14 August – 11 Septembrie.

Uranus se mută în Semnul Taurului în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, dinamizându-ți segmentul relaților cu prietenii. Pot veni în preajma ta persoane deosebite, incitante, originale, progresiste alături de care să te implici în proiecte profesionale de anvergură.

Este totodata si un an in care Racii sunt determinati sa se maturizeze, sa fie mult mai selectivi in ce priveste relatiile si colaborarile, sa se implice mai serios in tot ce inseamna relatii.

Eclipsele anului îți oferă efecte în segmentul financiar, însă îți vor modela și felul de a fi și de a te raporta la ceilalți și la evenimentele înconjurătoare. Din punct de vedere financiar, poti sa-ti gasesti noi surse de venit, cu ajutorul alinatelor si integrarii in grupuri care iti impartasesc viziunea si convingerile. In orice caz, ai ocazia sa te reinventezi.

Informatii generale despre Rac in zodiacul European

Verb: “Eu simt”; Element: Apa; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Luna; Casa astrologica: Casa a IV-a; Zi: Luni; Culoare: Argintiu; Piatra pretioasa: Perla; Metal: Argint; Anatomie: Sani, piept, uter, stomac;   Semnificatie (in tema natala): Zona in care se afla Racul pe astrograma arata radacinile individului, bazele sale, ereditatea, locul in care se simte ca acasa.   Raci celebri: Mircea Geoana (21.07.1958), Tom Cruise (03.07.1962), Andreea Raicu...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii