Zodia Rac

Horoscopul zilei de sambata, 23 iunie 2018 pentru Rac

Sfarsitul acestei saptamani te va impulsiona sa-ti redefinesti relatiile sentimentale. Un capitol important se va incheia, posibil o relatie veche sau conceptiile si atitudinea ta fata de persoanele dragi se va modifica definitiv. Energia astrală scoate la iveală tensiunile sufletesti acumulate, iar comunicarea este ingreunata. Fereste-te de discutii aprinse si de luarea deciziilor!

22 Iunie - 22 Iulie

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 iunie 2018 pentru zodia Rac

Rac - Renuntarea Rac - Renuntarea

Dupa ce in ultima perioada mintea a fost la conducere, iata ca mesajul acestei carti vine sa-ti atraga atentia ca joci un joc inselator, care nu te duce nicaieri. Orice dorinta a mintii aduce dupa sine suferinta, iar frustrarea este ceea ce obtii in final. Distantarea de minte este una din cele mai mari binecuvantari, e fiind de altfel si unicul scop al meditatiei. Acum esti deplin pregatit sa te detasezi de spectacolul gandurilor, fara a te lasa antrenat de drama lor si sa te bucuri de senzatia de libertate pe care ti-o ofera renuntarea.

Horoscopul saptamanii 18 - 24 iunie 2018 pentru Rac

Comunicarea, relaţiile cu neamurile, drumurile şi studiile pe termen scurt vor fi abordate într-o nouă manieră, începând din această săptămână. Ai forţă şi strălucire în cuvinte, astfel că vei fi urmărit și ascultat cu interes. Pe 21 şi 22 Iunie vei fi nevoit să te ocupi de treburile gospodăreşti și de relațiile cu membrii familiei. Ar fi bine să-ți îmbunătățești condițiile de locuit, să repari ce este necesar și totodată să stai de vorbă cu cei dragi pentru a le afla problemele. Ai șanse să-i sprijini, iar ei la rândul lor te vor aprecia pentru asta. Finalul săptămânii este potrivit activităților recreative alături de cei dragi. Un adevărat carusel de stări şi evenimente!

Horoscopul lunii Iunie pentru Rac

Se recomandă introspecție și retragere din iureșul cotidian până pe 20 ale lunii. Perioada este favorabilă odihnei, plimbărilor în aer liber și dietelor. Afecțiunile legate de aparatul respirator și digestiv se pot accentua. Fii prudent și îngrijește-te suficient. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale  în intervalul 12 – 14 Iunie, deorece rezultatele scontate pot fi eronate. Pe de altă parte, conflictele de la locul de muncă vor ieși la iveală. Relațiile colegiale sunt tensionate. Reține ce se petrece în sfera profesională și trasează-ți noi planuri în acest sens. Evită să le divulgi! De la jumătatea lunii te vei simți mai bine, se vor atenua problemele de sănătate și cele de la serviciu. Totuși, continuă programul de îngrijire corporală. Este o perioadă bună pentru a te ocupa mai mult de tine și de treburile tale. Relațiile parteneriale vor cunoaște răsturnări de situație, în special în preajma datei de 28 Iunie. Unele colaborări se vor încheia definitiv, însă se face loc pentru altele noi.     

Horoscopul anului 2018 pentru Rac

Pentru Raci, anul 2018 inseamna reconfigurare serioasa in ce priveste in special individualitatea si creativitatea lor, care au fost innabusite pana acum. Racii se pot elibera din relatii sociale constrangatoare, din proiecte care nu-i reprezinta, din contexte de viata frustrante.

Relațiile sentimentale și cele parteneriale reprezintă subiectele principale ale anului 2018. Vrei să iubești și să fii iubit, dar de această dată nu vei mai accepta niciun fel de compromis, indiferent despre cine sau despre ce este vorba. Sunt șanse de a te implica într-o relație sentimentală nouă sau cea în care ești deja își va schimba radical termenii și condițiile de funcționare.

2018 aduce pentru Rac pasiune, caldura, iubire, bucurie de viata, dorinta de a crea si a face ce le place. Demult nu te-ai mai simtit atat de inspirat si atent la ce te inspira sa fii si sa faci.

De asemenea vor intra în discuție și copiii, planuri de a avea copii sau decizi să te implici mai mult sau mai puțin în viața generațiilor mai tinere.

Segmentul relațiilor parteneriale este foarte animat, fiind posibile separarea, divorțul, reconfigurarea tuturor relațiilor atât cu un partener de viață, cât și relațiile profesionale. Până pe 06 August este bine să lămurești lucrurile în plan partenerial și să te desprinzi de situațiile și relațiile nesatisfăcătoare. Posibil declanșarea unor conflcite în justiție în perioadele 17 Martie – 16 Mai și 14 August – 11 Septembrie.

Uranus se mută în Semnul Taurului în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, dinamizându-ți segmentul relaților cu prietenii. Pot veni în preajma ta persoane deosebite, incitante, originale, progresiste alături de care să te implici în proiecte profesionale de anvergură.

Este totodata si un an in care Racii sunt determinati sa se maturizeze, sa fie mult mai selectivi in ce priveste relatiile si colaborarile, sa se implice mai serios in tot ce inseamna relatii.

Eclipsele anului îți oferă efecte în segmentul financiar, însă îți vor modela și felul de a fi și de a te raporta la ceilalți și la evenimentele înconjurătoare. Din punct de vedere financiar, poti sa-ti gasesti noi surse de venit, cu ajutorul alinatelor si integrarii in grupuri care iti impartasesc viziunea si convingerile. In orice caz, ai ocazia sa te reinventezi.

Informatii generale despre Rac in zodiacul European

Verb: “Eu simt”; Element: Apa; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Luna; Casa astrologica: Casa a IV-a; Zi: Luni; Culoare: Argintiu; Piatra pretioasa: Perla; Metal: Argint; Anatomie: Sani, piept, uter, stomac;   Semnificatie (in tema natala): Zona in care se afla Racul pe astrograma arata radacinile individului, bazele sale, ereditatea, locul in care se simte ca acasa.   Raci celebri: Mircea Geoana (21.07.1958), Tom Cruise (03.07.1962), Andreea Raicu...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii