Zodia Rac

Horoscopul zilei de duminica, 09 mai 2021 pentru Rac

Finalul acestei saptamani este potrivit reevaluarii situatiei socio-profesionale in care te afli. Imaginea publica, relatiile cu sefii, autoritatile sunt rascolite si greu de pastrat intr-un climat armonios. Depinde numai de tine cum iti gestionezi aparitiile publice si contactele cu persoanele oficiale din mediul in care iti desfasori activitatea. Duminica, relaxeaza-te alaturi de prieteni.

22 Iunie - 22 Iulie

Oracolscopul saptamanii 03 - 09 mai 2021 pentru zodia Rac

Rac - Home Rac - Home

Deschide ochii catre acei oameni sau acea persoana care te face sa te simti acasa, in pace, siguranta si iubire. Acorda-ti timp si ingrijeste-te, fa o baie relaxanta, citeste o carte sau mediteaza. Ceea ce se intampla in exteriorul tau reflecta ceea ce simti in interior. Transforma-ti mediul inconjurator – casa, biroul - si astfel flacara ta interioara va creste si va alunga toata negativitatea adunata. Lucruri noi, minunate sunt pe cale sa-si faca aparitia in viata ta pe masura ce te deschizi tot mai mult in fata vietii.

Horoscopul saptamanii 03 - 09 mai 2021 pentru Rac

La începutul săptămânii ești nevoit să achiți diverse facturi, datorii sau să te ocupi de relațiile cu instituții financiare. Se pare că a sosit momentul să te ocupi de acte necesare fie dobândirii unor bunuri, fie pentru contractarea unui credit. Deocamdată ar fi bine doar să te informezi, să-ți regândești planurile financiare și să lași în săptămânile următoare acțiunea propriu-zisă. La serviciu este multă forfotă, pentru că ești solicitat de șefi și colegi în treburi stringente. Prudență, întrucât este posibil să-ți pierzi credibilitate și apoi poziția dintr-un grup de lucru.

Horoscopul lunii Mai pentru Rac

Ești apropiat de prieteni, fiind posibil să reîntâlnești persoane dragi din trecut și să reiei astfel legătura cu aceste persoane. În special cu femeile rezonezi bine, atât cu cele din segmentul personal, cât și cu din cele din segmentul profesional. Pe de altă parte, chiar din 11 Mai poți lega prietenii noi cu oameni deosebiți care apar pur și simplu în preajma ta și simți că îți sunt dragi. Continuă să fii prudent la serviciu pe tot parcursul lunii. Relațiile colegiale sunt tensionate, activitatea profesională se desfășoară mai greoi datorită colegilor sau subalternilor. În preajma datei de 26 Mai se încheie o etapă profesională importantă. Fie o activitate, o sarcină de lucru se încheie, fie se modifică condițiile de muncă, fie apar modificări în colectivul de lucru în sensul că unii colegi pleacă sau vin alții. Ai grijă de sănătate, pentru că ficatul, șoldurile, coapsele, sistemul respirator, brațele, mâinile sunt vulnerabile și se pot evidenția afecțiuni vechi.

Horoscopul anului 2021 pentru Rac

Iată un an în care vei avea posibilitatea să te ocupi de nevoile tale sufletești, emoționale, materiale. Vei avea ocazii deosebite de a învăța de la alții, din experiențele lor, îmbogățindu-ți astfel personalitatea și modul de a gândi.

Sănătatea este vulnerabilă, însă este vorba despre afecțiunile cunoscute. Este posibil să aloci ceva mai mult timp, eforturi și resurse pentru îmbunătățirea stării tale generale de sănătate, mai ales că se vor forma două eclipse pe Semnul zodiacal Săgetător, una pe 26 Mai și cealaltă pe 4 Decembrie. Ocupă-te serios de orice neplăcere a organismului, deoarece o sănătate bună și corect întreținută te va ajuta să-ți duci planurile personale și profesionale la bun sfârșit.  

Acasă, în familie în segmentul tău preferat se animă atmosfera în partea a doua a anului, fiind vorba despre desfășurarea unor treburi gospodărești de anvergură, îmbunătățirea condițiilor locative, investiții în obiecte patrimoniale, lămuriri legate de chestiuni familiale în care ești implicate alături de neamuri. Se prefigurează și niscai conflicte, însă depinde de tine să le gestionezi corect, fără implicare emoțională.

Relațiile parteneriale se vor desfășura mai bine decât în anii anteriori, însă vor mai reveni unele chestiuni fie din relația de cuplu, fie din relațiile de colaborare profesională ce necesită îmbunătățiri sau chiar dizolvări definitive.

În plan profesional continuă schimbările demarate pe parcursul anului anterior, astfel că se vor mai finaliza etape. În ceea ce privește regimul muncii, activitatea profesională propriu-zisă, relațiile colegiale, se vor evidenția aspecte inedite, pentru că două dintre eclipsele care se formează în acest an, vor fi pe Semnul Săgetătorului, Semn care are legătură cu partea profesională pentru tine. Eclipsa din 26 Mai anunță în final, destul de neclar, dar este un final. Eclipsa din 4 Decembrie anunță un început, dar se vor dezvălui foarte puține detalii din ceea ce va urma.

Există conflicte ascunse la locul de muncă, mai ales printre colegi și subalterni. Pe 10 Iunie se formează o eclipsă pe Semnul Gemenilor, moment în care vei simți clar de unde și cum apar neplăcerile. De asemenea, vei ști ce trebuie să faci, astfel încât să eviți piedicele altora și să-ți continui activitatea și ascensiunea profesională, nestingherit.

Din perspectiva financiară este un an de excepție, deoarece se deschid variante de câștig de la și prin alții. Sunt șanse bune de a rezolva datorii vechi, de a lămuri aspecte patrimoniale, fie într- relație de cuplu, în relații cu neamurile, fie în relații de colaborare profesională. De asemenea, vor intra în joc și investițiile bune, cu efecte pe termen lung. Veniturile obținute la locul de muncă se mențin în nota cunoscută. Chiar dacă efectiv în sfera muncii se prefigurează schimări, acestea vor avea efect mai mult la nivel de regim al muncii și de relații profesionale.

Relațiile cu șefii și autoritățile, ceea ce se petrece la vârful domeniului, instituției în care lucrezi au iz de lecții dure de viață. Este vorba despre situații de tip maestru din care să înveți din greșelile trecutului, din greșelile celor care au obținut un statut socio-profesional privilegiat pe căi incorecte. Poți tu la rândul tău un instructor, un maestru, un exemplu de viață și activitate pentru alții, chiar dacă o astfel de ipostază presupune și suferințe tăcute mai ales.

Relațiile cu prietenii se remarcă în mod special în prima parte a anului, prin situații inedite, punctate cu note bizare. Este o perioadă în care îți vei revizui, vrei, nu vrei, aceste relații și te vei desprinde de unii. Surprizele pot fi de mari proporții în ceea ce privește prietenii și persoanele care te sprijină în plan socio-profesional. Vor apărea alți oameni în preajma ta, alături de care vei trăi experiențe interesante, vei lega prietenii deosebite și îndelungate. Proiecte noi socio-profesionale pot intra pe scena vieții tale, în a doua parte a anului. Însă, o altă eclipsă se va construi pe acest segment de viață și activitate, pe 19 Noiembrie în Semnul zodiacal al Taurului, marcând finalul unei etape fie de prietenie, fie de susținere și colaborare socio-profesională.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: focalizează-ți atenția și eforturile pe scopurile tale; îmbrățișează schimbările de orice fel; dacă unii se îndepărtează de tine, indiferent din ce motive, fii încrezător că vor veni alții în preaajma ta de o mai bună calitate.

Cugetarea anului 2021 pentru Raci: „Virtuțile nu pot fi dezvățate.” – Seneca cel Tânăr

 

Informatii generale despre Rac in zodiacul European

Verb: “Eu simt”; Element: Apa; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Luna; Casa astrologica: Casa a IV-a; Zi: Luni; Culoare: Argintiu; Piatra pretioasa: Perla; Metal: Argint; Anatomie: Sani, piept, uter, stomac;   Semnificatie (in tema natala): Zona in care se afla Racul pe astrograma arata radacinile individului, bazele sale, ereditatea, locul in care se simte ca acasa.   Raci celebri: Mircea Geoana (21.07.1958), Tom Cruise (03.07.1962), Andreea Raicu...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii