Zodia Rac

Horoscopul zilei de miercuri, 03 martie 2021 pentru Rac

Esti avantajat de tranzitul Lunii prin Scorpion, care-ti stimuleaza imaginatia si creativitatea. Relatia de iubire este potentata si pot avea loc discutii importante legate de viitorul acesteia, cu persoana iubita. Zona strainatatii primeste influente din ce in ce mai puternice, ceea ce inseamna ca te gandesti tot mai serios la o calatorie indelungata in afara granitelor sau la o colaborare cu cineva din strainatate.

22 Iunie - 22 Iulie

Oracolscopul saptamanii 01 - 07 martie 2021 pentru zodia Rac

Rac - The River Queen Rac - The River Queen

Ape involburate si rapide se indreapta catre tine in aceste zile si senzatia este ca esti singur in fata acestor forte ale naturii. Important este sa stii ca nimic rau nu ti se poate intampla, desi evenimentele pot parea la prima vedere coplesitoare sau intense. Lasa frica deoparte si mergi inainte si vei vedea ca in final vei ajunge la mal in siguranta, fara a fi afectat de toate aceaste  intemperii. Pana la urma toate aceste lucruri se pot transforma intr-o aventura ce-ti va aduce daruri minunate.

Horoscopul saptamanii 01 - 07 martie 2021 pentru Rac

Este multă forfotă în plan domestic. Sunt zile bune pentru curățenii generale, reparații sau dialog cu membrii familiei pe chestiuni patrimoniale. Controversele sunt prezente, dar le poți gestiona cu puțin efort și bunăvoință. Se recomandă ceva mai multă atenție la instalațiile de apă din spațiul locativ, întrucât pot crea pagube de proporții. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile cu persoana iubită și cele cu copiii. Revin în atenție situațiile vechi dintre tine și cei dragi. Prietenii pot avea un cuvânt greu de spus în acest sens. Finalul săptămânii îți aduce în atenție, pe de o parte probleme legate de sănătate, iar pe de alta, activitatea profesională de la locul de muncă. Dozează-ți eforturile și îngrijește-te pe îndelete!

Horoscopul lunii Martie pentru Rac

Gustul pentru artă, dorința de a-ți rafina sufletul și lărgi orizontul cunoașterii sunt foarte accentuate în prima parte a lunii. Filozofia ta de viață se va îmbogăți cu valori noi, reușind să depășești temeri și cutume care nu îți mai sunt de folos. Îți sunt favorizate studiile, cercetările, dialogurile cu persoane erudite și demersurile pentru călătorii în străinătate. Mentalul îți va fi animat de scopuri nobile, iar revelațiile din perioada 9 – 14 Martie sunt de notat într-un jurnal. La locul de muncă vei avea de lucrat mult și probabil sarcini de lucru de mare responsabilitate. Nu  te baza pe colegi, pentru că îți vor pune piedici dacă te apropii prea mult de ei. În segmentul familial sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei și cu neamurile. Ceva se încheie, probabil o activitate domestică, se rezolvă un demers necesar casei sau patrimoniului familial. Fii înțelegător cu cei dragi, deoarece unii ar putea avea nevoie de sprijinul tău material sau moral. Ar fi bine să lași trecutul în urmă și să ierți totul.

Horoscopul anului 2021 pentru Rac

Iată un an în care vei avea posibilitatea să te ocupi de nevoile tale sufletești, emoționale, materiale. Vei avea ocazii deosebite de a învăța de la alții, din experiențele lor, îmbogățindu-ți astfel personalitatea și modul de a gândi.

Sănătatea este vulnerabilă, însă este vorba despre afecțiunile cunoscute. Este posibil să aloci ceva mai mult timp, eforturi și resurse pentru îmbunătățirea stării tale generale de sănătate, mai ales că se vor forma două eclipse pe Semnul zodiacal Săgetător, una pe 26 Mai și cealaltă pe 4 Decembrie. Ocupă-te serios de orice neplăcere a organismului, deoarece o sănătate bună și corect întreținută te va ajuta să-ți duci planurile personale și profesionale la bun sfârșit.  

Acasă, în familie în segmentul tău preferat se animă atmosfera în partea a doua a anului, fiind vorba despre desfășurarea unor treburi gospodărești de anvergură, îmbunătățirea condițiilor locative, investiții în obiecte patrimoniale, lămuriri legate de chestiuni familiale în care ești implicate alături de neamuri. Se prefigurează și niscai conflicte, însă depinde de tine să le gestionezi corect, fără implicare emoțională.

Relațiile parteneriale se vor desfășura mai bine decât în anii anteriori, însă vor mai reveni unele chestiuni fie din relația de cuplu, fie din relațiile de colaborare profesională ce necesită îmbunătățiri sau chiar dizolvări definitive.

În plan profesional continuă schimbările demarate pe parcursul anului anterior, astfel că se vor mai finaliza etape. În ceea ce privește regimul muncii, activitatea profesională propriu-zisă, relațiile colegiale, se vor evidenția aspecte inedite, pentru că două dintre eclipsele care se formează în acest an, vor fi pe Semnul Săgetătorului, Semn care are legătură cu partea profesională pentru tine. Eclipsa din 26 Mai anunță în final, destul de neclar, dar este un final. Eclipsa din 4 Decembrie anunță un început, dar se vor dezvălui foarte puține detalii din ceea ce va urma.

Există conflicte ascunse la locul de muncă, mai ales printre colegi și subalterni. Pe 10 Iunie se formează o eclipsă pe Semnul Gemenilor, moment în care vei simți clar de unde și cum apar neplăcerile. De asemenea, vei ști ce trebuie să faci, astfel încât să eviți piedicele altora și să-ți continui activitatea și ascensiunea profesională, nestingherit.

Din perspectiva financiară este un an de excepție, deoarece se deschid variante de câștig de la și prin alții. Sunt șanse bune de a rezolva datorii vechi, de a lămuri aspecte patrimoniale, fie într- relație de cuplu, în relații cu neamurile, fie în relații de colaborare profesională. De asemenea, vor intra în joc și investițiile bune, cu efecte pe termen lung. Veniturile obținute la locul de muncă se mențin în nota cunoscută. Chiar dacă efectiv în sfera muncii se prefigurează schimări, acestea vor avea efect mai mult la nivel de regim al muncii și de relații profesionale.

Relațiile cu șefii și autoritățile, ceea ce se petrece la vârful domeniului, instituției în care lucrezi au iz de lecții dure de viață. Este vorba despre situații de tip maestru din care să înveți din greșelile trecutului, din greșelile celor care au obținut un statut socio-profesional privilegiat pe căi incorecte. Poți tu la rândul tău un instructor, un maestru, un exemplu de viață și activitate pentru alții, chiar dacă o astfel de ipostază presupune și suferințe tăcute mai ales.

Relațiile cu prietenii se remarcă în mod special în prima parte a anului, prin situații inedite, punctate cu note bizare. Este o perioadă în care îți vei revizui, vrei, nu vrei, aceste relații și te vei desprinde de unii. Surprizele pot fi de mari proporții în ceea ce privește prietenii și persoanele care te sprijină în plan socio-profesional. Vor apărea alți oameni în preajma ta, alături de care vei trăi experiențe interesante, vei lega prietenii deosebite și îndelungate. Proiecte noi socio-profesionale pot intra pe scena vieții tale, în a doua parte a anului. Însă, o altă eclipsă se va construi pe acest segment de viață și activitate, pe 19 Noiembrie în Semnul zodiacal al Taurului, marcând finalul unei etape fie de prietenie, fie de susținere și colaborare socio-profesională.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: focalizează-ți atenția și eforturile pe scopurile tale; îmbrățișează schimbările de orice fel; dacă unii se îndepărtează de tine, indiferent din ce motive, fii încrezător că vor veni alții în preaajma ta de o mai bună calitate.

Cugetarea anului 2021 pentru Raci: „Virtuțile nu pot fi dezvățate.” – Seneca cel Tânăr

 

Informatii generale despre Rac in zodiacul European

Verb: “Eu simt”; Element: Apa; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Luna; Casa astrologica: Casa a IV-a; Zi: Luni; Culoare: Argintiu; Piatra pretioasa: Perla; Metal: Argint; Anatomie: Sani, piept, uter, stomac;   Semnificatie (in tema natala): Zona in care se afla Racul pe astrograma arata radacinile individului, bazele sale, ereditatea, locul in care se simte ca acasa.   Raci celebri: Mircea Geoana (21.07.1958), Tom Cruise (03.07.1962), Andreea Raicu...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii