Zodia Rac

Horoscopul zilei de sambata, 23 octombrie 2021 pentru Rac

Ar fi minunat sa te detașezi de forfota cotidiana, sa lasi deoparte grijile si pur si simplu sa te ocupi numai de banalitati. Energia vitala este fluctuanta si de aici sanatatea este deficitara. Evita munca in exces, discutiile ample si luarea deciziilor importante! Odihna, meditatiile in locuri sfinte, plimbarile in aer liber iti sunt de mare folos. Se pare ca vei fi solicitat dinspre segmentul profesional, de aceea fii prudent.

22 Iunie - 22 Iulie

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 octombrie 2021 pentru zodia Rac

Rac - Increderea Rac - Increderea

Aceasta saptamana, cu oportunitatile, ideile si inspiratia aferente, te provoaca sa te arunci in necunoscut, ca si cand ai sari din avion fara parasuta. Pur si simplu, este momentul sa experiementezi viata, sa faci ce te inspira, sa apuci o idee si sa mergi pe firul ei, fara sa ai nicio garantie, niciun plan si niciun ragaz pentru facut bagaje. Tu si increderea in Dumnezeu, in miracole, ar trebui sa-ti fie de ajuns acum. Daca te prinzi in acest joc, daca esti dispus sa te arunci, vei experimenta bucurii cu care nu te-ai intalnit nicicand in viata ta de pana acum. In primul rand, bucuria vietii intense, a prezentei depline. Apoi, bucuria de a culege roade care nici nu stii cum au ajuns acolo. Te arunci? 

Horoscopul saptamanii 18 - 24 octombrie 2021 pentru Rac

O săptămână cu multă forfotă în plan socio-profesional. Discuții aprinse cu șefii, cu autoritățile, un carusel de situații dificil de gestionat la prima vedere. Răbdarea, tolerența și discreția te ajută să depășești totul cu bine. Noutăți în relațiile cu prietenii și în relațiile cu persoanele care te sprijină în proiectele profesionale. Dispar unele dintre aceste persoane din preajma ta și apar cu totul altele. De asemenea, se poate contura un nou proiect la locul de muncă, proiect care se va desfășura pe cel puțin un an de zile. În a doua parte a săptămânii vei avea nevoie de odihnă și de a te gândi pe îndelete la ce îți dorești cu adevărat de acum încolo.

Horoscopul lunii Octombrie pentru Rac

Dialoguri foarte importante cu persoanele din anturajul apropiat pe tot parcursul lunii. Chiar dacă pare foarte surprinzător, neplăcut sau de neînțeles ceea ce ți se spune, este bine să ții minte, eventual să notezi într-un jurnal personal. Undeva, cândva îți vor fi de mare folos. În plan domestic sunt posibile activități diverse, atât pentru a-ți îmbunătăți condițiile în spațiul de locuit, cât și pentru a desfășura niscai activităti profesionale, departe de văzul sau auzul lumii. Foarte favorizat îți va fi lucrul acasă, aspect care te va bucura mult. Dar, persoanele dragi pot fi nemulțumite de faptul că stai mai mult pe acasă și îți dedici eforturile și timpul activităților profesionale. Împarte echilibrat totul!

Horoscopul anului 2021 pentru Rac

Iată un an în care vei avea posibilitatea să te ocupi de nevoile tale sufletești, emoționale, materiale. Vei avea ocazii deosebite de a învăța de la alții, din experiențele lor, îmbogățindu-ți astfel personalitatea și modul de a gândi.

Sănătatea este vulnerabilă, însă este vorba despre afecțiunile cunoscute. Este posibil să aloci ceva mai mult timp, eforturi și resurse pentru îmbunătățirea stării tale generale de sănătate, mai ales că se vor forma două eclipse pe Semnul zodiacal Săgetător, una pe 26 Mai și cealaltă pe 4 Decembrie. Ocupă-te serios de orice neplăcere a organismului, deoarece o sănătate bună și corect întreținută te va ajuta să-ți duci planurile personale și profesionale la bun sfârșit.  

Acasă, în familie în segmentul tău preferat se animă atmosfera în partea a doua a anului, fiind vorba despre desfășurarea unor treburi gospodărești de anvergură, îmbunătățirea condițiilor locative, investiții în obiecte patrimoniale, lămuriri legate de chestiuni familiale în care ești implicate alături de neamuri. Se prefigurează și niscai conflicte, însă depinde de tine să le gestionezi corect, fără implicare emoțională.

Relațiile parteneriale se vor desfășura mai bine decât în anii anteriori, însă vor mai reveni unele chestiuni fie din relația de cuplu, fie din relațiile de colaborare profesională ce necesită îmbunătățiri sau chiar dizolvări definitive.

În plan profesional continuă schimbările demarate pe parcursul anului anterior, astfel că se vor mai finaliza etape. În ceea ce privește regimul muncii, activitatea profesională propriu-zisă, relațiile colegiale, se vor evidenția aspecte inedite, pentru că două dintre eclipsele care se formează în acest an, vor fi pe Semnul Săgetătorului, Semn care are legătură cu partea profesională pentru tine. Eclipsa din 26 Mai anunță în final, destul de neclar, dar este un final. Eclipsa din 4 Decembrie anunță un început, dar se vor dezvălui foarte puține detalii din ceea ce va urma.

Există conflicte ascunse la locul de muncă, mai ales printre colegi și subalterni. Pe 10 Iunie se formează o eclipsă pe Semnul Gemenilor, moment în care vei simți clar de unde și cum apar neplăcerile. De asemenea, vei ști ce trebuie să faci, astfel încât să eviți piedicele altora și să-ți continui activitatea și ascensiunea profesională, nestingherit.

Din perspectiva financiară este un an de excepție, deoarece se deschid variante de câștig de la și prin alții. Sunt șanse bune de a rezolva datorii vechi, de a lămuri aspecte patrimoniale, fie într- relație de cuplu, în relații cu neamurile, fie în relații de colaborare profesională. De asemenea, vor intra în joc și investițiile bune, cu efecte pe termen lung. Veniturile obținute la locul de muncă se mențin în nota cunoscută. Chiar dacă efectiv în sfera muncii se prefigurează schimări, acestea vor avea efect mai mult la nivel de regim al muncii și de relații profesionale.

Relațiile cu șefii și autoritățile, ceea ce se petrece la vârful domeniului, instituției în care lucrezi au iz de lecții dure de viață. Este vorba despre situații de tip maestru din care să înveți din greșelile trecutului, din greșelile celor care au obținut un statut socio-profesional privilegiat pe căi incorecte. Poți tu la rândul tău un instructor, un maestru, un exemplu de viață și activitate pentru alții, chiar dacă o astfel de ipostază presupune și suferințe tăcute mai ales.

Relațiile cu prietenii se remarcă în mod special în prima parte a anului, prin situații inedite, punctate cu note bizare. Este o perioadă în care îți vei revizui, vrei, nu vrei, aceste relații și te vei desprinde de unii. Surprizele pot fi de mari proporții în ceea ce privește prietenii și persoanele care te sprijină în plan socio-profesional. Vor apărea alți oameni în preajma ta, alături de care vei trăi experiențe interesante, vei lega prietenii deosebite și îndelungate. Proiecte noi socio-profesionale pot intra pe scena vieții tale, în a doua parte a anului. Însă, o altă eclipsă se va construi pe acest segment de viață și activitate, pe 19 Noiembrie în Semnul zodiacal al Taurului, marcând finalul unei etape fie de prietenie, fie de susținere și colaborare socio-profesională.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: focalizează-ți atenția și eforturile pe scopurile tale; îmbrățișează schimbările de orice fel; dacă unii se îndepărtează de tine, indiferent din ce motive, fii încrezător că vor veni alții în preaajma ta de o mai bună calitate.

Cugetarea anului 2021 pentru Raci: „Virtuțile nu pot fi dezvățate.” – Seneca cel Tânăr

 

Informatii generale despre Rac in zodiacul European

Verb: “Eu simt”; Element: Apa; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Luna; Casa astrologica: Casa a IV-a; Zi: Luni; Culoare: Argintiu; Piatra pretioasa: Perla; Metal: Argint; Anatomie: Sani, piept, uter, stomac;   Semnificatie (in tema natala): Zona in care se afla Racul pe astrograma arata radacinile individului, bazele sale, ereditatea, locul in care se simte ca acasa.   Raci celebri: Mircea Geoana (21.07.1958), Tom Cruise (03.07.1962), Andreea Raicu...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii