Zodia Rac

Horoscopul zilei de luni, 05 iunie 2023 pentru Rac

Relațiile parteneriale alcătuiesc subiectul principal al zilei. Vrei nu vrei, astrele te îndeamnă să te ocupi de colaborări. Sunt momente pasagere, situații de rutină, așa că nu ai de ce sa te îngrijorezi. Totuși, neprevăzutul își poate face simțită prezența, astfel încât ocupă-te doar de acest sector de viață. Nu este un moment bun pentru a-ți expune celorlalți gândurile, planurile sau deciziile.

22 Iunie - 22 Iulie

Oracolscopul saptamanii 05 - 11 iunie 2023 pentru zodia Rac

Rac - The Dream Walker Rac - The Dream Walker

Saptamana aceasta e importanta pentru tine, caci unele din visele se manifesta in realitate. Doar fii atent la ele pentru a putea vedea care sunt ale inimii si care sunt ale mintii. Divinitatea are un vis doar pentru tine, si tot ce ai de facut este sa ceri sa-ti fie dezvaluit si sa-l primesti in viata ta. De asemenea, in aceasta saptamana capeti usurinta in tot ce iti propui, iar unele lucruri par sa se rezolve de la sine. Ai claritate, iar o buna organizare te ajuta in gestionarea situatiilor foarte solicitante. Fii deschis la ce vine catre tine.

Horoscopul saptamanii 05 - 11 iunie 2023 pentru Rac

Se conturează un spectacol în relațiile parteneriale, astfel că este bine să fii pregătit pentru discuții lungi și turnuri la unor înțelegeri considerate până nu demult sigure și confortabile. Intervalul 1 – 2 Iunie îți poate oferi surprize de proporții atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile profesionale. Ia aminte la ce se discută și petrece în segmentul partenerial, deoarece se anunță fie sfârșitul unor parteneriate, fie debutul altora. Pe 7 și pe 8 Iunie apar aspecte financiare comune cu alții, de genul achitarea taxelor, serviciilor, discuții legate de moșteniri, partaje personale și profesionale. Fii prudent cu fiecare cheltuială și păstrează în siguranță documentele financiare. La finalul săptămânii sunt potrivite activitățile culturale.

Horoscopul lunii Iunie pentru Rac

Este o perioadă în care ți-ar prinde bine momente de singurătate, introspecție, meditație interioară. Este mai dificil să relaționezi deschis cu ceilalți, de aceea ocupă-te numai de priorități și la nevoie, apelează la cineva de încredere pentru a te ajuta cu toate îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Pot intra în discuție analize, consultații medicale sau intervenții chirurgicale. Este posibil să descoperi terapii neconvenționale utile pe termen lung. Pe de altă parte, la locul de muncă există jocuri de culise. Cumva se finalizează o etapă importantă și bine ar fi să-ți revizuiești concepțiile și atitudinea față de muncă și implicațiile ei. După 21 Iunie, starea ta generală se va îmbunătăți vizibil, dar nu forța nota. Energia vitală este încă fluctuantă. Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian.  

Horoscopul anului 2023 pentru Rac

Atmosfera astrală a anului 2023 îți favorizează rezolvarea multor situații personale și profesionale care au trenat multă vreme într-un soi de inerție supărătoare. Trasează planuri noi, desprinde-te rapid și fără echivoc din relațiile neplăcute și ai încredere că vei realiza tot ce îți propui.

Sănătatea este fluctuantă în anumite perioade, însă este vorba despre afecțiuni și situații medicale cunoscute. Este bine să-ți dozezi eforturile, să te îngrijești mai mult și chiar să urmezi terapii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale generale.

Relațiile cu anturajul apropiat sunt active pe toată durata anului. Sunt favorizate dialogurile, întâlnirile, excursiile și călătoriile în scop profesional. Totul este alegi ceea ce îți este ție de un real folos pe termen mediu și lung.

Relațiile familiale vor primi influxurile a două eclipse ce se vor construi pe Axa zodiacală Berbec-Balanță. Se conturează etape noi, fie că vorbim despre relațiile cu membrii familiei, fie că vorbim despre activitățile gospodărești sau despre bunurile patrimoniale.

Și relațiile sentimentale, cele cu persoana iubită și relațiile cu copiii primesc influxuri astrale deosebite din partea a două eclipse ce se construiesc pe Axa zodiacală Scorpion-Taur. Este nevoie de ceva mai multă atenție în aceste relații, deoarece se prefigurează finaluri neașteptate, punctate cu note ciudate.

Segmentul profesional se evidențiază prin forfotă în culise. Chiar dacă, subalternii sau colegii depun eforturi să-ți destabilizeze roadele din câmpul muncii, tu ai încredere că le vei contracara aceste eforturi.

Relațiile cu șefii și autoritățile sunt dinamice, importante pe toată durata anului. Primești sprijinul acestor persoane, însă fii circumspect. Există detalii ascunse care îți pot îngreuna, fie ascensiunea profesională, fie bunul mers al relațiilor colegiale.  

Segmentul financiar este umbrit. Veniturile obținute din munca proprie pot începe să întârzie, pot fi amânate sau diminuate. În anumite momente sau situații, există șanse să muncești și să nu primești deloc bani. Se închide o etapă de câștig din munca proprie, însă vei primi sprijin, fie din partea partenerului de viață, din partea unor rude, din partea unor prieteni, fie apar colaborări care îți aduc un venit constant și suficient.

 -------

⭐Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023!

Informatii generale despre Rac in zodiacul European

Verb: “Eu simt”; Element: Apa; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Luna; Casa astrologica: Casa a IV-a; Zi: Luni; Culoare: Argintiu; Piatra pretioasa: Perla; Metal: Argint; Anatomie: Sani, piept, uter, stomac;   Semnificatie (in tema natala): Zona in care se afla Racul pe astrograma arata radacinile individului, bazele sale, ereditatea, locul in care se simte ca acasa.   Raci celebri: Mircea Geoana (21.07.1958), Tom Cruise (03.07.1962), Andreea Raicu...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii