Zodia Rac

Horoscopul zilei de duminica, 16 ianuarie 2022 pentru Rac

Ai nevoie de odihnă, introspecție si puțină lume sau deloc in preajma ta. Sunt zile bune pentru a te detasa de forfota cotidiana, de a te gandi pe indelete la evenimentele din viata ta si nu in ultimul rand de a-ti trasa noi directii de viitor. Îndrăznește sa alcatuiesti planuri mărețe, atat pentru domeniul personal, relational, cat si pentru cel profesional.

22 Iunie - 22 Iulie

Oracolscopul saptamanii 10 - 16 ianuarie 2022 pentru zodia Rac

Rac - The Hawk Prince Rac - The Hawk Prince

Saptamana incepe cu vesti bune pentru tine – primesti raspunsuri la unele intrebari pe care ti le-ai tot adresat in ceea ce priveste cariera si destinul tau. Fii atent la telefoane, email-uri sau conversatii care iti pot aduce acea informatie referitoare la urmatorul pas pe care il ai de facut. Universul este intr-un dialog continuu cu tine in aceste zile, asa ca prezenta si „urechile ciulite” sunt esentiale. Fii deschis si lasa Spiritul sa-ti transmita mesajele sale, pe orice cale alege, si urmeaza-i ghidarea.

Horoscopul saptamanii 10 - 16 ianuarie 2022 pentru Rac

Foarte interesante sunt relațiile cu prietenii care te înconjoară încă de la începutul săptămânii. Cu toate că unele aspecte discutate cu aceste persoane te pot necăji profund, undeva în adâncul sufletului tău vei recunoaște că sunt adevărate. Ai nevoie de un duș rece privitor la viața ta, iar Universul consideră că tocmai de la și prin prieteni este potrivit să-l primești. Totuși, ar fi bine să renunți la persoanele prea insistente sau la cele care doar profită de pe urma ta. În a doua parte a săptămânii, sănătatea este vulnerabilă, astfel că va fi nevoie să te odihnești. Informațiile obținute pe căi neconvenționale îți vor fi utile pe termen lung.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Rac

În prima partea lunii ai mult de lucru la serviciu, dar și rutina zilnică de acasă te preocupă în mod special. Există riscul să exagerezi cu munca și cu eforturile de orice fel, aspect neindicat. Relațiile colegiale sunt tensionate, astfe că ar fi bine să te ocupi numai de îndatoririle tale și să-i lași în pace pe ceilalți. Sănătatea este vulnerabilă, fiind posibile consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. După 24 Ianuarie, starea sănătății se îmbunătățește vizibil. Odihnește-te conștient și îngrijește-te pe îndelete! Relațiile parteneriale sunt deosebite, revenind în atenție aspecte vechi de aproximativ opt ani, atât în relația de cuplu cât și în relațiile de colaborare profesională. Comunicarea este îngreunată, de aceea fii prudent. Aspecte financiare comune cu alții.

Horoscopul anului 2022 pentru Rac

Iată un an important pentru tine, deoarece sunt șanse favorabile de a-ți remodela personalitatea, de a-ți schimba felul de a fi și de a relaționa cu tot ce te înconjoară. Chiar dacă, la prima vedere va predomina senzația că toate neplăcerile vieții s-au aduna numai la tine, ai încredere că vei putea rezolva totul și la finalul acestui an te vei putea bucura de realizări.

Îngrijește-și sănătatea întregului organism, deoarece este vulnerabilă. Energia vitală fluctuează începând cu 14 Aprilie, astfel că de la această dată, implicarea ta în relațiile cu ceilalți și în activitățile cotidiene va avea de suferit.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor evidenția în lunile August, Septembrie și Octombrie. Pe lângă discuții și întâlniri interesante, vei constata că știi prea puține de unii apropiați, fiind cazul să te depărtezi de cei care sunt prea misterioși, prea tăcuți sau prea vorbăreți, dar care nu spun nimic concret.

Acasă, în familie se întrezăresc situații controversate în primele trei luni ale anului, mai ales declanșate de femei. Este nevoie de prudență, deoarece pe lângă aspectele neplăcute din cadrul relațiilor familiale, pot apărea avarii în spațiul locativ.

Cele patru eclipse formate în acest an pe Axa zodiacală Taur-Scorpion vor activa segmentul amoros și relațiile cu prietenii. Este rost de finaluri neașteptate, însă la fel de probabile sunt începuturile unei idile sau apariția unui copil. Totuși, există detalii ascunse ale acestor situații care îți sunt nefavorabile, dar care vor ieși la iveală după anul 2022. De aceea, fii prudent și discerne atent tot ce se petrece între tine și persoana iubită, între tine și copii, între tine și prieteni sau susținători din mediul profesional.

Foarte răscolite vor fi relațiile parteneriale în primele patru luni ale anului, fiind probabile discuții aprinse cu partenerul de viață, cu cei de afaceri sau colaboratorii profesionali. Se vor relua situații și subiecte vechi ce au legătură cu familia de proveniență, cu bunurile patrimoniale sau cu banii și investițiile comune. Unele dintre aceste relații se vor finaliza fără echivoc.

Segmentul profesional se remarcă prin schimbări de anvergură la nivel de șefi, de autorități, de legislație profesională. A doua parte a anului te va ajuta să te reorientezi profesional, fiind posibil chiar să abordezi un nou loc de muncă într-un alt domeniu de activitate.

Pe de altă parte, mentalitatea, gândirea și comunicarea primesc influențe astrale minunate, deosebite, astfel că pe parcursul anului 2022 îți vei modifica sistemul valorilor morale și spirituale după care îți ghidezi direcțiile de viață personală și profesională.

În segmentul financiar vor continua restricțiile privitoare la banii și bunurile comune cu alții și la investiții. Este posibil să-ți schimbi strategia financiară în mod favorabil și astfel să beneficiezi de suficienți bani pentru tot ce ai nevoie.

Cugetarea anului 2022 pentru Raci: „Cuvântul este minunat, fiindcă în el rămâne memoria despre om.” – Al-Samarqandi

Informatii generale despre Rac in zodiacul European

Verb: “Eu simt”; Element: Apa; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Luna; Casa astrologica: Casa a IV-a; Zi: Luni; Culoare: Argintiu; Piatra pretioasa: Perla; Metal: Argint; Anatomie: Sani, piept, uter, stomac;   Semnificatie (in tema natala): Zona in care se afla Racul pe astrograma arata radacinile individului, bazele sale, ereditatea, locul in care se simte ca acasa.   Raci celebri: Mircea Geoana (21.07.1958), Tom Cruise (03.07.1962), Andreea Raicu...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii