Zodia Rac

Horoscopul zilei de duminica, 16 iunie 2019 pentru Rac

Chiar daca sunt zile libere, tu nu te poti dezlipi de treburile de la serviciu. E adevarat ca ai multe si mărunte de făcut, însă tendința este de a exagera. Ocupa-te strict de indatoririle tale si evita provocarile colegilor. Sanatatea este afectata de influxuri astrale greu de tinut in frau. Recomandabil este sa te alimentezi corect, sa faci exercitii fizice usoare si sa mergi la controale medicale dacă este cazul.

22 Iunie - 22 Iulie

Oracolscopul saptamanii 10 - 16 iunie 2019 pentru zodia Rac

Rac - Povara Rac - Povara

Daca vezi viata ca pe o povara, este pentru ca te-ai raportat prea mult la asteptarile altora, ai asimilat proiectiile si parerile lor, deseori ai facut lucruri din „obligatie” si nu pentru ca ti-ai dorit, ai uitat de propriile vise. E prea multa aglomeratie in mintea ta, in asteptarea confirmarilor din exterior si a bucuriei pe care speri sa ti-o aduca un succes pe care nici nu stii sigur ca ti-l doresti. Asadar, acum poti sa respiri profund, sa te scuturi de toate asteptarile impuse de altii si sa te asculti pe tine. Drumul tau e drumul tau si ai dreptul sa-l urmezi si creezi asa cum simti. Nu e nimic in neregula cu tine si nu a fost niciodata. Nu e nimic ce trebuie sa faci. Scapa de iluzii si vezi adevarul din inima ta.

Horoscopul saptamanii 10 - 16 iunie 2019 pentru Rac

Relațiile cu membrii familiei și activitățile gospodărești se evidențiază mult în prima parte a săptămânii. Poți cădea la pace cu membrii familiei pe orice temă legată de bunuri patrimoniale sau de îmbunătățiri ale condițiilor din spațiul locativ. De asemenea, te poți gândi la a te muta, a vinde sau cumpăra ceva valoros pentru casă. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea evită eforturile mari și dialogurile care te solicită mental prea mult. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervețiile chirurgicale în perioada 15 – 16 Iunie, deoarece sunt posibile erori. Noutăți la locul de muncă, o nouă etapă profesională, responsabilități de anvergură.

Horoscopul lunii Iunie pentru Rac

Pentru nativii Rac, ca si pentru Capricorni, aceasta luna este poate cea mai importanta din an, la nivel de constienta si constiinta, deoarece contine potential imens de eliberare karmica si de vindecare. Racii acum sunt stimulati energetic si sunt chemati sa se trezeasca, sa inteleaga ca anumite programe de viata nu sunt ale lor ci provin din familie (poate de la mama), sa constientizeze ce anume le ia din putere si care sunt compromisurile care i-au slabit si pe unii chiar i-au imbolnavit.

Exista o componenta profund transformatoare si eliberatoare in acest context astrologic, pentru ca axa Rac-Capricorn este activata de planete intr-o dispunere foarte rara si unica in viata aceasta. Asadar, vorbim despre sansa de a iesi din angrenaje relationale si scheme de functionare parteneriale toxice. Vorbim despre o propulsare pe un drum diferit, dupa ce socotelile cu trecutul vor fi fost incheiate.

Racii trebuie sa fie foarte atenti la ei acum, la ce simt, la ce intelegeri au, ce mesaje vin spre ei, nu neaparat prin comunicare propriu-zisa, ci mai ales pe sub cuvinte, pe sub gesturi. Vor intelege care e calea adecvata si la ce/cine trebuie sa renunte pentru a putea pasi pe ea.

Horoscopul anului 2019 pentru Rac

Anul 2019 este foarte important pentru relația ta cu socialul, cu lumea înconjurătoare. Provocarea majoră constă în a alege să-ți manifești sensibilitatea, plângându-te de toate sau a-ți aduna forțele și a le orienta, rapid, spre acțiuni personale constructive, fără resentimente, dizolvând amintirile și detașându-te de neplăceri. Stările tale de spirit vor fluctua mult, însă îți va plăcea să te scalzi în oceanul emoțiilor, alunecând totodată și spre tărâmuri fanteziste.

În primele două luni ale anului se va evidenția în mod special, pentru ultima dată, segmentul profesional și tot ce este legat de locul de muncă. Planeta Uranus te-a ajutat vreme de șapte ani să-ți remodelezi mentalitatea față de muncă și implicațiile ei, dar mai ales te-a propulsat pe o altă linie directoare față de șefi, autorități și relații cu aceștia. Începând cu 1 Ianuarie și până pe 6 Martie când Uranus va părăsi Semnul Berbecului se vor trasa ultimele retușuri în plan profesonal, astfel că mai sunt posibile surprize de proporții. Îți pot fi retrase responsabilități sau funcții importante avute până acum, însă poți primi unele total neașteptate și cu efecte pe termen lung. Influențele uraniene din Berbec coroborate de prezența lui Jupiter în Săgetător din segmentul locului de muncă și al ambientului profesional duc - vrei, nu vrei, la schimbări inevitabile, spectaculoase și definitive.

Din 6 Martie, planeta Uranus se va muta în Semnul Taurului, influențându-ți, vreme de mulți ani de acum încolo, relațiile cu prietenii, cu protectorii și cu susținătorii din planul socio-profesional. Se deschid culoare noi de relaționare cu oameni deosebiți, valoroși, progresiști orientați spre viitor. De asemenea vor intra în discuție implicarea în asociații, grupuri, organizații cu scopuri umanitare sau cu scopuri de studiu și documentare pentru discipline de graniță.  

Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul anului. Activitatea intensă din câmpul muncii te va obosi foarte mult și va fi dificil să te oprești odată ce te-ai implicat în diverse activități profesionale. Posibile consultații, analize medicale de anvergură, dar și intervenții chirurgicale sau planuri în acest sens.

Eclipsele din acest an își vor face simțite influențele în relațiile cu ceilalți, în relațiile parteneriale și în segmentul financiar.

Prima eclipsă din acest an, o eclipsă parțială de Soare, are loc pe 6 Ianuarie în Semnul Capricornului, oferindu-ți efecte foarte clare în relațiile parteneriale, respectiv în relația cu partenerul de viață și în relațiile de colaborare sau de afaceri. Se deschide un culoar de relaționare, care va cunoaște un vârf pe 17 Iulie, când se formează o altă eclipsă parțială de Lună tot în Capricorn și se va reconfigura sau se va finaliza parțial, în luna Decembrie, pe 26, când se formează ultima eclipsă din acest an, respectiv o eclipsă inelară de Soare tot în Capricorn. Cele trei momente de peste an marcate de aceste eclipse îți vor arăta multe și mărunte despre ceilalți, în speță despre partenerul de viață sau despre colaboratori și afaceri. Urcușuri și coborâșuri, finaluri și începuturi. Deopotrivă sunt posibile separarea, divorțul, logodna, căsătoria.

Pe 21 Ianuarie se construiește o eclipsă totală de Lună în Semnul Leului, moment ce va evidenția segmentul financiar, mai ales secțiunea venituri obținute din munca desfășurată la un job. Reconfigurările din segmentul muncii vor atrage după sine și modificări salariale, însă ceva din toate acestea este ocultat, trunchiat, spus sau demonstrat parțial. Ceea ce se discută sau se petrece în luna Ianaurie se va relua pentru lămuriri și rezolvări în perioada 28 Iunie – 29 August. Până atunci, însă, există o mare instabilitate financiară și profesională.

Personalitatea ta se află într-un proces, discret și lent, de reconfigurare, astfel că în urma situațiilor și relațiilor în care vei fi implicat pe parcursul acestui an îți vei schimba felul de a fi și de a e raporta la ceilalți. În acest sens vei fi ajutat și de formarea unei eclipse totale de Soare pe 2 Iulie în Semnul tău zodiacal Racul. Numai tu vei ști ce se petrece cu adevărat în sufletul tău și ce vei decide mai departe. Cert este că, de la acest moment vei fi altfel și vei face totul altfel.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: canalizează-ți eforturile spre dezvoltarea propriei tale persoane; segmentul profesional este foarte important și foarte bine susținut de astre în 2019, iar ce vei gândi în acest sens, ce vei plănui sau ce vei realiza efectiv vor avea efecte pe termen foarte lung – se potriviește proverbul: fii atent ce ceri, pentru că aceea ți se va oferi; selectează toate relațiile din preajma ta și păstrează-le numai pe acelea care s-au dovedit serioase și utile; pregătește-te să primești oameni noi în viața ta; dozează-ți eforturile și odihnește-te regulat și conștient.

Cugetarea anului 2019 pentru Raci: „A fi sensibil înseamnă a suferi.” – K. Marx

Informatii generale despre Rac in zodiacul European

Verb: “Eu simt”; Element: Apa; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Luna; Casa astrologica: Casa a IV-a; Zi: Luni; Culoare: Argintiu; Piatra pretioasa: Perla; Metal: Argint; Anatomie: Sani, piept, uter, stomac;   Semnificatie (in tema natala): Zona in care se afla Racul pe astrograma arata radacinile individului, bazele sale, ereditatea, locul in care se simte ca acasa.   Raci celebri: Mircea Geoana (21.07.1958), Tom Cruise (03.07.1962), Andreea Raicu...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii