Zodia Rac

Horoscopul zilei de duminica, 19 august 2018 pentru Rac

Sunt șanse să te distrezi copios la finalul acestei săptămâni, alaturi de persoanele dragi. Totul este să ții cont și de propunerile lor vizavi de activitățile recreative pe care le-ați putea desfășura împreuna. Evita excesele de orice fel, intrucat sanatatea este vulnerabila si se pot evidentia afectiuni ale sistemului respirator si sistemului digestiv. Ceva neplaceri dinspre partenerul de viata sau dinspre colaboratori.

22 Iunie - 22 Iulie

Oracolscopul saptamanii 13 - 19 august 2018 pentru zodia Rac

Rac - The Chess Queen Rac - The Chess Queen

In aceste zile ti se dezvaluie unele adevaruri care te vor ajuta sa faci niste alegeri in beneficiul tau. Pe de alta parte descoperi in tine resurse nebanuite, sau uitate, care iti sunt folositoare pentru ce vei avea de facut de acum inainte. Capeti o alta viziune si perspectiva asupra vietii si e posibil sa sa faci unele schimbari ale caror rezultate, benefice dealfel, nu le poti cuantifica inca. Evita, pe cat posibil, sa dai curs sfaturilor si parerile celor din jur, caci in contextul actual nu ti se potrivesc. Esti pe cont propriu.

Horoscopul saptamanii 13 - 19 august 2018 pentru Rac

În primele zile ale săptămânii eşti mai mult pe drumuri. Se pare că vei avea de discutat lucruri importante cu persoanele apropiate. Bine este să ai răbdare şi mult discernământ, întrucât poţi afla informaţii neplăcute despre cineva drag şi nu toate acestea sunt adevărate. Planurile de călătorii în ţinuturi îndepărtate nu au succes în această perioadă. Începe o perioadă de revizuire a scării valorilor proprii. Însuşirea şi manifestarea laturii milostive te vor preocupa mult timp de acum încolo. Echilibrul dintre material şi imaterial va fi o altă provocare. Pe de altă parte este posibilă apariţia unei persoane influente în viaţa ta, alături de care să porneşti o afacere. Sau te poţi instrui în domeniul afacerilor, pentru a demara o afacere pe cont propriu. Sunt și momente bune de a te ocupa de treburile gospodăreşti. Poţi face cu succes o curăţenie generală, o reamenajare de decor sau reparaţii. Relaţiile sentimentale sunt deosebite.

Horoscopul lunii August pentru Rac

Cresc veniturile obținute din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Este posibil să primești oferte de colaborare, dar studiază-le cu atenție. Există ceva care subminează bunul mers al lucrului în echipă și de aici apare o mare vulnerabilitate socio-profesională. Ai încredere că vei depăși totul cu bine! Tu doar lucreză conștiincios, exact în ritmul și cu felul tău de a fi, iar de restul - câștiguri, prosperitate materială și avansare în câmpul muncii – se va ocupa cu succes Universul. Pe de altă parte se întrezăresc discuții cu multă lume și multe deplasări pe distanțe scurte. Este bine să-ți dozezi discursurile și să vorbești strictul necesar. Unii te vor provoca pe teme personale, deci fii vigilent.

Horoscopul anului 2018 pentru Rac

Pentru Raci, anul 2018 inseamna reconfigurare serioasa in ce priveste in special individualitatea si creativitatea lor, care au fost innabusite pana acum. Racii se pot elibera din relatii sociale constrangatoare, din proiecte care nu-i reprezinta, din contexte de viata frustrante.

Relațiile sentimentale și cele parteneriale reprezintă subiectele principale ale anului 2018. Vrei să iubești și să fii iubit, dar de această dată nu vei mai accepta niciun fel de compromis, indiferent despre cine sau despre ce este vorba. Sunt șanse de a te implica într-o relație sentimentală nouă sau cea în care ești deja își va schimba radical termenii și condițiile de funcționare.

2018 aduce pentru Rac pasiune, caldura, iubire, bucurie de viata, dorinta de a crea si a face ce le place. Demult nu te-ai mai simtit atat de inspirat si atent la ce te inspira sa fii si sa faci.

De asemenea vor intra în discuție și copiii, planuri de a avea copii sau decizi să te implici mai mult sau mai puțin în viața generațiilor mai tinere.

Segmentul relațiilor parteneriale este foarte animat, fiind posibile separarea, divorțul, reconfigurarea tuturor relațiilor atât cu un partener de viață, cât și relațiile profesionale. Până pe 06 August este bine să lămurești lucrurile în plan partenerial și să te desprinzi de situațiile și relațiile nesatisfăcătoare. Posibil declanșarea unor conflcite în justiție în perioadele 17 Martie – 16 Mai și 14 August – 11 Septembrie.

Uranus se mută în Semnul Taurului în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, dinamizându-ți segmentul relaților cu prietenii. Pot veni în preajma ta persoane deosebite, incitante, originale, progresiste alături de care să te implici în proiecte profesionale de anvergură.

Este totodata si un an in care Racii sunt determinati sa se maturizeze, sa fie mult mai selectivi in ce priveste relatiile si colaborarile, sa se implice mai serios in tot ce inseamna relatii.

Eclipsele anului îți oferă efecte în segmentul financiar, însă îți vor modela și felul de a fi și de a te raporta la ceilalți și la evenimentele înconjurătoare. Din punct de vedere financiar, poti sa-ti gasesti noi surse de venit, cu ajutorul alinatelor si integrarii in grupuri care iti impartasesc viziunea si convingerile. In orice caz, ai ocazia sa te reinventezi.

Informatii generale despre Rac in zodiacul European

Verb: “Eu simt”; Element: Apa; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Luna; Casa astrologica: Casa a IV-a; Zi: Luni; Culoare: Argintiu; Piatra pretioasa: Perla; Metal: Argint; Anatomie: Sani, piept, uter, stomac;   Semnificatie (in tema natala): Zona in care se afla Racul pe astrograma arata radacinile individului, bazele sale, ereditatea, locul in care se simte ca acasa.   Raci celebri: Mircea Geoana (21.07.1958), Tom Cruise (03.07.1962), Andreea Raicu...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii