Zodia Rac

Horoscopul zilei de marti, 26 septembrie 2023 pentru Rac

Chestiuni financiare importante privitoare la obtinerea unor venituri suplimentare din colaborari, mosteniri sau partaje. Ziua iti sustine demersurile financiare de anvergura, de aceea ar fi bine sa-ti verifici bugetul disponibil si sa trasezi planuri de investitii pe termen lung. Sunt posibile si cheltuieli cotidiene, plata unor facturi si servicii. Informatiile obtinute astazi, evenimentele din preajma ta te vor duce cu gandul dincolo de aparente.

22 Iunie - 22 Iulie

Oracolscopul saptamanii 25 septembrie - 01 octombrie 2023 pentru zodia Rac

Rac - Solitude Rac - Solitude

Desi e posibil sa simti acuta dorinta de a sta departe de lumea dezlantuita, in singuratate, fii atent sa nu cazi in capcana izolarii si a separarii, de ceilalti. Acum este mai degraba momentul propice a sta impreuna cu prietenii tai si a te bucura de aceste clipe minunate. In acest moment singuratatea nu este o solutie sanatoasa, deoarece te poate duce cu usurinta catre o gandire negativa. Asadar, a fi cu ceilalti te ajuta sa auzi ce ai nevoie sa stii, sa primesti mesajele pe care le cauti si sa realizezi ca esti iubit si... niciodata singur.

Horoscopul saptamanii 25 septembrie - 01 octombrie 2023 pentru Rac

Se animă foarte mult segmentul partenerial începând cu această săptămână. Este rost de parteneriate noi, fie că este vorba de planul personal, fie de cel profesional. Unele colaborări sau un mariaj se pot destrăma rapid, fără echivoc. Este bine să te desprinzi de relațiile și situațiile care nu mai funcționează și să te pregătești de altele noi. Este important acum să te concentrezi pe interesele tale și pe ceea ce îți este ție util. Financiar apar oportunități noi de câștig de la și prin alții. Poate fi vorba de obținerea unor moșteniri, lămurirea unor partaje sau achitarea unor datorii vechi. Evită acumularea altora și investițiile nefondate!

Horoscopul lunii Septembrie pentru Rac

Este multă forfotă în domeniul relațiilor cu anturajul apropiat. Întâlniri, discuții, schimb de informații, sfaturi și idei deosebite sunt posibile alături de prietenii apropiați sau de rude. Unele relații se vor încheia destul de zgomotos, dar se deschid altele de o mai bună calitate. Pe de altă parte, studiile, învățarea, călătoriile pe distanțe scurte reprezintă alte teme importante care se vor desfășura în prima jumătate a lunii. Din când în când ar fi bine să te relaxezi, să-ți golești complet mintea, pentru că există riscul suprasolicitării nervoase. În plan domestic sunt șanse bune de a dialoga cu membrii familiei și de a desfășura activități gospodărești. Chiar te poți gândi la vânzarea sau achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase.

Horoscopul anului 2023 pentru Rac

Atmosfera astrală a anului 2023 îți favorizează rezolvarea multor situații personale și profesionale care au trenat multă vreme într-un soi de inerție supărătoare. Trasează planuri noi, desprinde-te rapid și fără echivoc din relațiile neplăcute și ai încredere că vei realiza tot ce îți propui.

Sănătatea este fluctuantă în anumite perioade, însă este vorba despre afecțiuni și situații medicale cunoscute. Este bine să-ți dozezi eforturile, să te îngrijești mai mult și chiar să urmezi terapii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale generale.

Relațiile cu anturajul apropiat sunt active pe toată durata anului. Sunt favorizate dialogurile, întâlnirile, excursiile și călătoriile în scop profesional. Totul este alegi ceea ce îți este ție de un real folos pe termen mediu și lung.

Relațiile familiale vor primi influxurile a două eclipse ce se vor construi pe Axa zodiacală Berbec-Balanță. Se conturează etape noi, fie că vorbim despre relațiile cu membrii familiei, fie că vorbim despre activitățile gospodărești sau despre bunurile patrimoniale.

Și relațiile sentimentale, cele cu persoana iubită și relațiile cu copiii primesc influxuri astrale deosebite din partea a două eclipse ce se construiesc pe Axa zodiacală Scorpion-Taur. Este nevoie de ceva mai multă atenție în aceste relații, deoarece se prefigurează finaluri neașteptate, punctate cu note ciudate.

Segmentul profesional se evidențiază prin forfotă în culise. Chiar dacă, subalternii sau colegii depun eforturi să-ți destabilizeze roadele din câmpul muncii, tu ai încredere că le vei contracara aceste eforturi.

Relațiile cu șefii și autoritățile sunt dinamice, importante pe toată durata anului. Primești sprijinul acestor persoane, însă fii circumspect. Există detalii ascunse care îți pot îngreuna, fie ascensiunea profesională, fie bunul mers al relațiilor colegiale.  

Segmentul financiar este umbrit. Veniturile obținute din munca proprie pot începe să întârzie, pot fi amânate sau diminuate. În anumite momente sau situații, există șanse să muncești și să nu primești deloc bani. Se închide o etapă de câștig din munca proprie, însă vei primi sprijin, fie din partea partenerului de viață, din partea unor rude, din partea unor prieteni, fie apar colaborări care îți aduc un venit constant și suficient.

 -------

⭐Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023!

Informatii generale despre Rac in zodiacul European

Verb: “Eu simt”; Element: Apa; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Luna; Casa astrologica: Casa a IV-a; Zi: Luni; Culoare: Argintiu; Piatra pretioasa: Perla; Metal: Argint; Anatomie: Sani, piept, uter, stomac;   Semnificatie (in tema natala): Zona in care se afla Racul pe astrograma arata radacinile individului, bazele sale, ereditatea, locul in care se simte ca acasa.   Raci celebri: Mircea Geoana (21.07.1958), Tom Cruise (03.07.1962), Andreea Raicu...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii