Zodia Rac

Horoscopul zilei de duminica, 21 octombrie 2018 pentru Rac

Mai mult ca oricand, la sfarsitul acestei saptamani devii preocupat de o calatorie indepartata sau de soarta celor aflati departe de pamantul natal. Sunt momente pasagere, asa incat evita decizile majore sau angajamentele pe termen lung. Duminica iti este pusa la incercare imaginea in ochii celorlalti. Fii prudent si prezinte-te in lume cum se cuvine. Evita provocarile sefilor!

22 Iunie - 22 Iulie

Oracolscopul saptamanii 15 - 21 octombrie 2018 pentru zodia Rac

Rac - Solitude Rac - Solitude

Desi e posibil sa simti acuta dorinta de a sta departe de lumea dezlantuita, in singuratate, fii atent sa nu cazi in capcana izolarii si a separarii, de ceilalti. Acum este mai degraba momentul propice a sta impreuna cu prietenii tai si a te bucura de aceste clipe minunate. In acest moment singuratatea nu este o solutie sanatoasa, deoarece te poate duce cu usurinta catre o gandire negativa. Asadar, a fi cu ceilalti te ajuta sa auzi ce ai nevoie sa stii, sa primesti mesajele pe care le cauti si sa realizezi ca esti iubit si... niciodata singur.

Horoscopul saptamanii 15 - 21 octombrie 2018 pentru Rac

O săptămână interesantă în plan partenerial. Sunt posibile răsturnări de situație în relația matrimonială, dar și în cele de afaceri sau de colaborare. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor, întruct există detalii ascunse ale acestor relații pe care nu ai cum să le deslușești acum. Unele dintre aceste relații se pot destrăma rapid. Sfârșitul săptămânii aduce cheltuieli comune cu alții, mai ales pe facturi, taxe, datorii de orice fel. Revin în atenție discuțiile și situațiile legate de bani și bunuri comune cu alții petrecute cândva în Martie, Aprilie sau Mai. Răbdare și toleranță!

Horoscopul lunii Octombrie pentru Rac

Relaţiile cu mebrii familiei și cu neamurile sunt favorizate în prima parte a lunii, aşa încât ar trebui să te bucuri de ele, întâlnindu-te mai des cu aceste persoane. Procesele mentale sunt susţinute, comunicarea la cote înalte, reuşind să fii o încântarea pentru cei care te ascultă. Se întrezăresc schimbări majore în planul casei şi al relaţiilor cu familia, mai ales în preajma datei de 9 Octombrie. Te poţi muta în casă nouă sau se poate pune problema achiziţionării unor bunuri patrimoniale valoroase. Oricum, lucrurile se vor desfăşura în favoarea ta şi de aici şi bucuria va fi pe măsură. Relaţiile sentimentale vor fi supuse unor reconfigurări, iar în unele cazuri există varianta despărţirii de cineva drag. Provocarea astrelor constă în a deveni mai responsabil vizavi de tot ce înseamnă iubire şi implicaţiile ei. Este nevoie să înveţi detaşarea faţă de persoanele dragi şi acordarea spaţiului necesar fiecăruia pentru dezvoltare personală şi relaţională. Dialogurile cu persoana iubită sau cu copiii vor fi frecvente şi se vor spune lucrurilor pe nume. Conflictele colegiale pot lua amploare, însă evită provocările şi izbucnirile emoţionale nefondate. Evită excesele şi odihneşte-te mai mult. Prietenii şi protectorii nu sunt de partea ta, mai ales în preajma datei de 24 Octombrie. Recomandabil este să renunţi la cei care ţi-au creat neplăceri. 

Horoscopul anului 2018 pentru Rac

Pentru Raci, anul 2018 inseamna reconfigurare serioasa in ce priveste in special individualitatea si creativitatea lor, care au fost innabusite pana acum. Racii se pot elibera din relatii sociale constrangatoare, din proiecte care nu-i reprezinta, din contexte de viata frustrante.

Relațiile sentimentale și cele parteneriale reprezintă subiectele principale ale anului 2018. Vrei să iubești și să fii iubit, dar de această dată nu vei mai accepta niciun fel de compromis, indiferent despre cine sau despre ce este vorba. Sunt șanse de a te implica într-o relație sentimentală nouă sau cea în care ești deja își va schimba radical termenii și condițiile de funcționare.

2018 aduce pentru Rac pasiune, caldura, iubire, bucurie de viata, dorinta de a crea si a face ce le place. Demult nu te-ai mai simtit atat de inspirat si atent la ce te inspira sa fii si sa faci.

De asemenea vor intra în discuție și copiii, planuri de a avea copii sau decizi să te implici mai mult sau mai puțin în viața generațiilor mai tinere.

Segmentul relațiilor parteneriale este foarte animat, fiind posibile separarea, divorțul, reconfigurarea tuturor relațiilor atât cu un partener de viață, cât și relațiile profesionale. Până pe 06 August este bine să lămurești lucrurile în plan partenerial și să te desprinzi de situațiile și relațiile nesatisfăcătoare. Posibil declanșarea unor conflcite în justiție în perioadele 17 Martie – 16 Mai și 14 August – 11 Septembrie.

Uranus se mută în Semnul Taurului în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, dinamizându-ți segmentul relaților cu prietenii. Pot veni în preajma ta persoane deosebite, incitante, originale, progresiste alături de care să te implici în proiecte profesionale de anvergură.

Este totodata si un an in care Racii sunt determinati sa se maturizeze, sa fie mult mai selectivi in ce priveste relatiile si colaborarile, sa se implice mai serios in tot ce inseamna relatii.

Eclipsele anului îți oferă efecte în segmentul financiar, însă îți vor modela și felul de a fi și de a te raporta la ceilalți și la evenimentele înconjurătoare. Din punct de vedere financiar, poti sa-ti gasesti noi surse de venit, cu ajutorul alinatelor si integrarii in grupuri care iti impartasesc viziunea si convingerile. In orice caz, ai ocazia sa te reinventezi.

Informatii generale despre Rac in zodiacul European

Verb: “Eu simt”; Element: Apa; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Luna; Casa astrologica: Casa a IV-a; Zi: Luni; Culoare: Argintiu; Piatra pretioasa: Perla; Metal: Argint; Anatomie: Sani, piept, uter, stomac;   Semnificatie (in tema natala): Zona in care se afla Racul pe astrograma arata radacinile individului, bazele sale, ereditatea, locul in care se simte ca acasa.   Raci celebri: Mircea Geoana (21.07.1958), Tom Cruise (03.07.1962), Andreea Raicu...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii