Zodia Rac

Horoscopul zilei de vineri, 27 ianuarie 2023 pentru Rac

Astazi esti in vizorul sefilor. Sunt posibile rasturnari de situatie in cariera, insa toate sunt de bun augur. Se contureaza o noua etapa in ceea ce priveste statutul tau social. Chiar daca pe moment apar neplăceri, ia aminte la ce iti reproseaza ceilalti si alcatuieste-ti noi planuri de actiune. In a doua parte a zilei, o reuniune cu membrii familiei te poate ajuta mult.

22 Iunie - 22 Iulie

Oracolscopul saptamanii 23 - 29 ianuarie 2023 pentru zodia Rac

Rac - Suferinta Rac - Suferinta

Suferinta pe care o percepi la tine si in jurul tau este o constructie ingenioasa a mintii, creata pentru a te indeparta de la esenta si puterea adevarata a fiintei tale interioare. In tine exista toate resursele de care ai nevoie pentru a avea acces la vindecare, bogatie, cunoastere, libertate, iar daca uneori par de neatins este pentru ca tot in tine exista si limitele care te opresc din a avea toate acestea. Asadar, ce alegi pentru tine? Cat de mult poti primi? Joaca-te si da-ti voie sa te expansionezi, sa cresti si sa devii mai mult decat ai visat ca e posibil.

Horoscopul saptamanii 23 - 29 ianuarie 2023 pentru Rac

Începutul săptămânii îţi aduce evenimente deosebite în zona relaţiilor cu străinătatea. Sunt zile bune în care îţi poţi îmbogăţi bagajul de cunoştinţe cu informaţii legate de cultura altor ţări, prin dialoguri cu persoane aflate departe de granţele ţării sau tu la rândul tău poţi pleca într-o călătorie. Demersurile legate de călătorii în scop turistic, la studii sau la muncă pot avea succes în această perioadă. Cei implicaţi în studii universitare ar putea avea de-a face cu examene şi probe specifice la care aprecierile vor fi la cote înalte. În plan profesional, mai ales în ceea ce privește relațiile cu șefii și cu autoritățile se va încheia un capitol. Discuțiile și situațiile socio-profesionale pot fi destul de conctradictorii, de aceea fii prudent și discret. Ascultă ce au de zis ceilalți și evită să ripostezi. La finalul săptămânii vor veni în preajma ta, prieteni dragi, care îți vor oferi soluții bune și sfaturi înțelepte.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Rac

Relațiile parteneriale și colaborările sunt dinamice pe tot parcursul lunii. Este o perioadă bună pentru a pune la punct detalii, acțiuni comune, a lămuri animozități sau a definitiva o colaborare care nu-ți mai priește. Nu te lăsa impresionat de spusele celorlalți și susține-ți punctele de vedere. Chiar dacă unele chestiuni ies altfel decât ai preconizat tu, ai încredere că Universul știe mai bine ce îți trebuie acum. Este posibil să primești sarcini de lucru noi sau chiar o ofertă de colaborare pe termen lung. Analizează pe îndelete despre ce este vorba și nu te grăbi să accepți prea repede. Există riscul să pierzi din vedere detalii importante, cum ar fi responsabilități majore care te depășesc din start. Rezervă-ți momente pentru odihnă și muncește atât cât poți. Organismul tău are nevoie de liniște, relaxare și dozarea eforturilor.

Horoscopul anului 2023 pentru Rac

Atmosfera astrală a anului 2023 îți favorizează rezolvarea multor situații personale și profesionale care au trenat multă vreme într-un soi de inerție supărătoare. Trasează planuri noi, desprinde-te rapid și fără echivoc din relațiile neplăcute și ai încredere că vei realiza tot ce îți propui.

Sănătatea este fluctuantă în anumite perioade, însă este vorba despre afecțiuni și situații medicale cunoscute. Este bine să-ți dozezi eforturile, să te îngrijești mai mult și chiar să urmezi terapii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale generale.

Relațiile cu anturajul apropiat sunt active pe toată durata anului. Sunt favorizate dialogurile, întâlnirile, excursiile și călătoriile în scop profesional. Totul este alegi ceea ce îți este ție de un real folos pe termen mediu și lung.

Relațiile familiale vor primi influxurile a două eclipse ce se vor construi pe Axa zodiacală Berbec-Balanță. Se conturează etape noi, fie că vorbim despre relațiile cu membrii familiei, fie că vorbim despre activitățile gospodărești sau despre bunurile patrimoniale.

Și relațiile sentimentale, cele cu persoana iubită și relațiile cu copiii primesc influxuri astrale deosebite din partea a două eclipse ce se construiesc pe Axa zodiacală Scorpion-Taur. Este nevoie de ceva mai multă atenție în aceste relații, deoarece se prefigurează finaluri neașteptate, punctate cu note ciudate.

Segmentul profesional se evidențiază prin forfotă în culise. Chiar dacă, subalternii sau colegii depun eforturi să-ți destabilizeze roadele din câmpul muncii, tu ai încredere că le vei contracara aceste eforturi.

Relațiile cu șefii și autoritățile sunt dinamice, importante pe toată durata anului. Primești sprijinul acestor persoane, însă fii circumspect. Există detalii ascunse care îți pot îngreuna, fie ascensiunea profesională, fie bunul mers al relațiilor colegiale.  

Segmentul financiar este umbrit. Veniturile obținute din munca proprie pot începe să întârzie, pot fi amânate sau diminuate. În anumite momente sau situații, există șanse să muncești și să nu primești deloc bani. Se închide o etapă de câștig din munca proprie, însă vei primi sprijin, fie din partea partenerului de viață, din partea unor rude, din partea unor prieteni, fie apar colaborări care îți aduc un venit constant și suficient.

 -------

⭐Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023!

Informatii generale despre Rac in zodiacul European

Verb: “Eu simt”; Element: Apa; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Luna; Casa astrologica: Casa a IV-a; Zi: Luni; Culoare: Argintiu; Piatra pretioasa: Perla; Metal: Argint; Anatomie: Sani, piept, uter, stomac;   Semnificatie (in tema natala): Zona in care se afla Racul pe astrograma arata radacinile individului, bazele sale, ereditatea, locul in care se simte ca acasa.   Raci celebri: Mircea Geoana (21.07.1958), Tom Cruise (03.07.1962), Andreea Raicu...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii