Zodia Rac

Horoscopul zilei de joi, 20 iunie 2024 pentru Rac

Activitatile din sfera profesionala iti vor da batai de cap. Rutina si repetitia actiunilor nu iti este pe plac, dar cu putin efort vei depasi totul cu bine. Sănătatea este vulnerabilă. Respectă o dieta, mergi mai des la plimbare si odihneste-te suficient. Dozează-ți eforturile și ai încredere că vei rezolva totul cu bine.

22 Iunie - 22 Iulie

Oracolscopul saptamanii 17 - 23 iunie 2024 pentru zodia Rac

Rac - Balancing Act Rac - Balancing Act

Aceasta perioada este favorabila unei reevaluari a vietii tale pentru a vedea ce zone necesita a fi echilibrate. Probabil ca ai acordat mai multa atentie unor aspecte in detrimentul altora, dar acum a sosit momentul sa iti gasesti stabilitatea interioara alegand sa fii centrat si in armonie. Renunta la actiunile bazate pe tiparele ego-ului, care iti transforma existenta intr-un mediu steril, si reactiveaza-ti spiritul creativ alegand activitati care implica dansul, pictura sau muzica. Important este sa-ti exprimi latura artistica si sa te readuci in fluxul vibratiilor pozitive.

Horoscopul saptamanii 17 - 23 iunie 2024 pentru Rac

O săptămână dinamică vizavi de relațiile sentimentale. Cineva din anturajul prietenilor sau al rudelor îți poate oferi informații valoroase necesare îmbunătățirii relației cu copiii sau cu persoana iubită. Prudență și discernământ pentru că unii îți pot strica planurile personale. A doua partea săptămânii evidențiază activitate intensă la locul de muncă, dar și acasă ai de rezolvat treburile de rutină. Dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie de odihnă și de îngrijiri de specialitate. De evitat discuțiile contradictorii cu partenerul de viață sau colaboratorii.

Horoscopul lunii Iunie pentru Rac

Prima parte a lunii este o perioadă favorabilă meditației interioare și retragerii din prim-planul vieții cotidiene. Rezervă momente numai pentru tine și pentru compania unora care chiar îți merită prezența. Detașează-te de mărunțișurile vieții. Acum este vremea marilor schimbări! Se vor remarca destul de zgomotos relațiile cu prietenii, discuțiilor profesionale și planificarea unor acțiuni de anvergură alături de oameni dragi și de încredere. Și totuși, mai sunt șanse de a te desprinde de unii care te tot provoacă și care doar profită de pe urma ta. Prudență, răbdare și discernământ! Cultivă gândurile nobile!

Horoscopul anului 2024 pentru Rac

Anul 2024 este pentru tine un an ce va evidenția schimbări importante în segmentul profesional și în segmentul domestic. Pentru că se construiesc trei eclipse pe Axa Semnelor zodiacale Berbec-Balanță, acestea vor crea influențe în ceea ce privește statutul tău profesional, imaginea ta publică și relațiile cu autoritățile. Un final și un început, lumini și umbre, un joc interesant, însă dificil de înțeles. Chiar dacă abia deslușești ceea ce se petrece atât la locul de muncă, cât și în mediul familial, ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem.

În Semnul zodiacal Pești se va forma o eclipsă pe 18 Septembrie ce îți va influența mentalitatea și filozofia de viață. Este un moment de cotitură, ce te va orienta spre alte curente filozofice sau religioase. Totodată și în plan profesional vei fi nevoit să iei anumite decizii.

Pe de altă parte, în culisele profesionale se vor aranja noi direcții de abordarea a activității profesionale. Evită conflictele și deciziile luate în momente emoționale!

Din perspectiva financiară se deschid culoare noi vizavi de investiții, venituri obținute din colaborări, moșteniri și cheltuieli comune cu alții. Poate părea dificil la prima vedere să-ți împarți banii și bunurile cu alții, însă încet, sigur și discret vei învăța și asta.

Călătoriile și studiile reprezintă teme de luat în seamă de-a lungul acestui an, alături de prieteni, colegi, rude sau cunoștințe. Sunt posibile neplăceri până pe 30 Iunie, însă cu puțin efort și bunăvoință, le poți depăși cu bine.

Se conturează proiecte profesionale noi și de mare anvergură, posibil chiar și într-un domeniu nou de activitate. Fii deschis la oportunități, deoarece sunt șanse să vină în preajma ta oameni de foarte bună calitate.

În a doua parte a anului este bine să acorzi atenție sănătății, deoarece sunt probabile afecțiuni pe care le-ai mai avut cândva și care pot recidiva când și cum te aștepți mai puțin.

Se finalizează frământările parteneriale, astfel că ceea ce se petrece de-a lungul acestui an în acest sens, va avea repercusiuni pe termen lung. 
——— 
Vrei să știi ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii din viață? Vrei să știi ce momente de cotitură există pentru tine în 2024?

🛒 Comandă AICIHOROSCOP PERSONAL 2024

Informatii generale despre Rac in zodiacul European

Verb: “Eu simt”; Element: Apa; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Luna; Casa astrologica: Casa a IV-a; Zi: Luni; Culoare: Argintiu; Piatra pretioasa: Perla; Metal: Argint; Anatomie: Sani, piept, uter, stomac;   Semnificatie (in tema natala): Zona in care se afla Racul pe astrograma arata radacinile individului, bazele sale, ereditatea, locul in care se simte ca acasa.   Raci celebri: Mircea Geoana (21.07.1958), Tom Cruise (03.07.1962), Andreea Raicu...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii