Zodia Gemeni

Horoscopul zilei de miercuri, 19 ianuarie 2022 pentru Gemeni

Nu pari sa ai concurenta privind modul de a-ti expune astazi ideile. Pe langa faptul ca doresti sa atragi cu orice pret atentia si sa-ti surprinzi prietenii cu discursuri mestesugite, apelezi si la cele mai originale metode. Daca iti este dor de cineva drag sau vrei sa vezi niste rude, acum ar fi un rastimp favorabil pentru a face un drum ca sa stai de vorba cu acestia.

21 Mai - 21 Iunie

Oracolscopul saptamanii 17 - 23 ianuarie 2022 pentru zodia Gemeni

Gemeni - Coacerea Gemeni - Coacerea

Un proiect, un vis, o intentie e gata sa se materializeze in aceasta saptamana, iar tu esti pregatit sa impartasesti cu lumea exterioara bogatia de care dispui. Acest lucru se poate produce in multe feluri – in munca, in relatia de cuplu, in viata de zi cu zi. Nu trebuie sa faci nici un efort si nici o pregatire speciala. Este pur si simplu momentul potrivit. Chiar daca ai impresia ca navighezi in ape involburate, nu ai nici in motiv de teama. Universul te ghideaza cu blandete catre ape linistite unde pacea, armonia si bucuria isi sunt tovarasi de drum.

Horoscopul saptamanii 17 - 23 ianuarie 2022 pentru Gemeni

Cheltuieli majore la începutul săptămânii, dar îți cresc veniturile într-un anumit fel. Poate fi vorba despre primirea salariului, a unui bonus substanțial sau primești favoruri și cadouri deosebite. Fii prudent pe 18 Ianuarie, deoarece există riscul să pierzi bani, bunuri sau să apară nereguli în documentele financiare. În a doua parte a săptămânii, se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte, activități intelectuale și dialoguri ample cu persoanele din anturajul apropiat. Vorba multă sărăcia omului, deci ar fi bine să-ți dozezi vorbele și gesturile. Finalul săptămânii îți aduce în preajmă membrii familiei. De asemenea, vei fi nevoit să te implici în treburi gospodărești.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Gemeni

Relațiile parteneriale sunt foarte active prin discuții ample, importante, dar și prin desfășurarea unor activități comune deosebite până pe 24 ale lunii. Este vremea să te desprinzi din parteneriatele neprofitabile, indiferent că este vorba despre relația matrimonială sau despre colaborări profesionale. Cu siguranță unele parteneriate se vor destrăma fie că vrei, fie că nu. Segmentul financiar comun cu alții se evidențiază prin cheltuieli majore, discuții despre investiții, moșteniri sau partaje personale și profesionale. Prudență în tot ce ține de bani și bunuri! Revin în atenție situații financiare și materiale comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Sunt probabile pierderi și descoperirea unor erori în documentele financiare.

Horoscopul anului 2022 pentru Gemeni

Este un an în care îți vei revizui felul de a fi, de a comunica, de a acționa. Personalitatea ta curioasă și jucăușă va atrage în preajmă multă lume, însă și situații pe care vei fi nevoit să le rezolvi folosindu-ți talentele native în comunicare și abilitatea de a crea ușor relații.

Relațiile personale, cele cu apropiații, cu membrii familiei, cu prietenii, dar și cele sentimentale se vor desfășura în nota cunoscută. Cele mai favorabile vor fi cele cu persoanele din anturajul apropiat, astfel că sfaturile acestor persoane le poți urma fără rezerve.

Relațiile familiale sunt marcate de discuții importante și de activități domestice utile pe termen lung. Se vor relua, în lunile August și Septembrie, situații familiale și domestice, ce au nevoie fie de îmbunătățiri, fie de finaluri clare.

În plan amoros, perioada August – Octombrie aduce răscoliri și situații inedite. Dialogurile cu cei dragi vor scoate la lumină nemulțumirile adunate în ani și din partea ta, și din partea lor. Prudență, deoarece predomină superficialitatea, oscilațiile și dezechilibrele emoționale.

Relațiile parteneriale vor fi dependente de ceea ce se petrece în segmentul profesional. Așadar, ceva din mediul profesional poate afecta sau susține favorabil relația cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Pe de altă parte, patenerul de viață sau cei de afaceri/ colaboratorii pot avea diverse probleme de sănătate care afectează relația dintre tine și aceste persoane.

Sănătatea și munca vor fi inflențate de cele patru eclipse construite pe Axa zodiacală Taur-Scorpion. Din perspectiva sănătății este nevoie de prudență, prevenție, consultații și îngrijiri de specialiatate. Este bine să te îngrijești serios și să urmezi întocmai sfaturile specialiștilor în sănătate. Foarte utile pe termen lung îți sunt terapiile neconvenționale și abordarea vieții printr-un alt sistem de valori morale și spirituale.

La locul de muncă este multă forfotă, mai ales la nivel de șefi, autorități și legislație aferentă domeniului profesional în care activezi. Este rost de jocuri de culise deosebite care vor schimba multe și mărunte în activitatea cotidiană din câmpul muncii. Se închid etape profesionale și se deschid altele. Șefii se schimbă, se pregătesc alții să vină, iar noutățile sociale și profesionale apar în avalanșă.

Relațiile cu susținătorii și cu prietenii din mediul profesional se reconfigurează, fiind șanse deosebite de a veni în preajma ta persoane interesante, de bună calitate, alături de care vei putea desfășura proiecte interesante multă vreme de acum încolo.

Din perspectiva financiară vor apărea situații deosebite la secțiunea venituri obținute din munca proprie începând cu 14 Aprilie. Se recomandă prudență și discernămâmt, deorece sunt posibile venituri fluctuante sau deloc, pierderi de bani și bunuri personale. Ajutorul material și financiar de la alții lasă de dorit. Va trebui să te ocupi și de moșteniri, de partaje personale sau profesionale, plus de datoriile vechi.

Cugetarea anului 2022 pentru Gemeni: „Curajul ține loc zidurilor de cetate.” – C. G. Sallustius

Informatii generale despre Gemeni in zodiacul European

Verb: „eu gandesc”;Element: Aer;Calitate: Mutabil;Energie: Yang;Guvernator: Mercur;Casa astrologica: Casa a III-a;Zi: Miercuri;Culoare: Violet;Piatra pretioasa: Agat;Anatomie: Maini, brate, umeri, plamani; Gemeni celebri: Kylie Minogue (28.05.1968), Teo Trandafir (02.06.1968), Nicu Alifantis (31.05.1954), Angelina Jolie (4.06.1975), Andreea Banica (21.06.1976), Johnny Deep (09.06.1963), Nicole Kidman (20.06.1967), Aurelian Temisan ( 03.06.1972), Naomi Campbell (22.05.1970). Sem...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii