Zodia Gemeni

Horoscopul zilei de joi, 24 mai 2018 pentru Gemeni

Este o zi in care doresti amuzament, atentia si afectiunea celor dragi. Cum acestia sunt pe alte lungimi de unda decat tine este posibil sa-ti ofera exact opusul la ceea ce doresti tu. Fii intelegator, spune-le ce doresti folosind cuvinte alese si maniere fermecatoare si apoi lasa-i pe ei sa-si alega raspunsurile si reactiile fata de tine. Oricare ar fi aceste raspunsuri, priveste doar partea plina a paharului.

21 Mai - 21 Iunie

Oracolscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru zodia Gemeni

Gemeni - Compromisul Gemeni - Compromisul

Compromisurile pe care le mai faci din cand in cand iti tradeaza propriul adevar, provocandu-ti o confuzie si mai mare, in ceea ce priveste situatia in care te afli. Incearca sa intelegi de ce accepti aceste compromisuri, ce iti doresti sa obtii la schimb si, chiar daca aparent esti confuz, constientizeaza acest fapt. Intuitia iti ghideaza pasii in toate alegerile pe care le ai de facut, iar calea pacii si a armoniei sunt demne de urmat in rezolvarea oricarui conflict. Starea de pace iti ridica vibratia si te ajuta sa iti manifesti intentiile, in cea mai pura forma a lor.

Horoscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru Gemeni

Ești înconjurat de multă lume la începutul săptămânii, însă unii te vor sâcâi destul de mult, mai ales luni. Selectează-ți anturajul și nu da crezare chiar oricui sau oricărei informații care se vehiculează în preajma ta. În plan sentimental se întrezăresc noutăți. Asta înseamnă că fie se reconfigurează termenii și condițiile unei relații vechi, fie începe una nouă, dar ceva mai târziu, peste o vreme. Acum vei simți clar încotro bate vântul schimbării amoroase, dar încă nu este momentul acționezi. Ci doar să iei aminte.

Horoscopul lunii Mai pentru Gemeni

În prima parte a lunii ești foarte retras. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului. Ar fi bine să îți faci controale de specialitate amănunțite și să iei aminte la orice semnal al organismului. Dozează-ți eforturile și alternează perioadele de odihnă cu cele de muncă. La serviciu se țes conflicte multe și mărunte. Privește dincolo de aparențe! Sunt posibile vești îngrijorătoare legate de domeniul profesional, dar stăpânește-te și alcătuiește-ți noi planuri în acest sens. Ar fi bine să te gândești la o recalificare sau reconversie profesională. Relațiile parteneriale sunt tensionate. În colaborările în care ești implicat se vor relua unele activități și discuții rămase nerezolvate sau neînțelese. Unele parteneriate se pot încheia definitv. Discută-ți păsurile cu un prieten drag mai ales în prima parte a lunii. Personajul te poate ajuta chiar și prin simplul fapt că te ascultă.

Horoscopul anului 2018 pentru Gemeni

Pentru Gemeni este un an de dezvoltare, evolutie, cunoastere.

Gemenii se orienteaza catre un stil de viata mai potrivit, au de invatat, de inteles, de explorat zone mai subtile in interiorul lor. Se pot orienta catre un proces de dezvoltare spiritual.

Un an foarte bun pentru sănătate și pentru mediul socio-profesional în care activezi. Se ameliorează sau chiar dispar afecțiuni vechi, găsești remedii naturiste deosebite pentru îmbunătățirea întregii stări a organsimului, iar informațiile obținute pe căi neconvenționale îți vor aduce soluții viabile pentru toate situațiile în care ești implicat sau dorești să te implici.

În plan profesional se pot îmbunătăți condițiile de muncă, salarizarea, fiind posibil să apară un alt job mult mai bine plătit, cu o activitate interesantă și foate variată. Unii Gemeni isi gasesc locul de munca visat, altii isi dezvolta o afacere, isi maresc echipa, isi cresc randamentul, stiu exact ce-si doresc.

Segmentul financiar este vulnerabil până pe 6 August, mai ales cheltuielile comune cu alții, moștenirile, partajele, investițiile în afaceri. Se recomandă prudență și evitarea datoriilor de orice fel. 

E necesar sa te bazezi pe banii veniti din propria munca si propriile forte, intrucat ti se inchid anumite usi si se restrange aria de favoruri sau beneficii materiale. Unii Gemeni vor fi nevoiti sa traseze niste limite clare in cadrul unor asocieri sau au de impartit bani si bunuri in urma unor rupturi.

In ce priveste planul sentimental, Gemenii vor revizui felul in care daruiesc iubire, isi reevalueaza sentimentele, fac un pas inapoi pentru a privi mai atent relatia lor si implicarea (octombrie-noiembrie). Multi Gemeni sunt nevoiti sa recunoasca greseli pe care le-au facut.

Din noiembrie, Jupiter se muta in Sagetator si aduce bucurie in plan relational, chiar posibilie aliante noi.

Uranus va părăsi o vreme segmentul prietenilor și se va muta în zona secretă a destinului tău. Asta va accentua tendința la izolare, apropierea de disciplinele ezoterice, dar va influența și conflictele mocnite de la locul de muncă. Observă atent ce se petrece atât în planul sănătății, cât și în planul profesional, deoarece este un preambul la ceea ce va urma în anii următori. Formarea eclipselor pe Semnele Leu, Vărsător, Rac îți aduce influenețe în relațiile cu anturajul apropiat, remodelându-ți mentalitatea și filozofia de viață.      

Informatii generale despre Gemeni in zodiacul European

Verb: „eu gandesc”;Element: Aer;Calitate: Mutabil;Energie: Yang;Guvernator: Mercur;Casa astrologica: Casa a III-a;Zi: Miercuri;Culoare: Violet;Piatra pretioasa: Agat;Anatomie: Maini, brate, umeri, plamani; Gemeni celebri: Kylie Minogue (28.05.1968), Teo Trandafir (02.06.1968), Nicu Alifantis (31.05.1954), Angelina Jolie (4.06.1975), Andreea Banica (21.06.1976), Johnny Deep (09.06.1963), Nicole Kidman (20.06.1967), Aurelian Temisan ( 03.06.1972), Naomi Campbell (22.05.1970). Sem...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii