Zodia Gemeni

Horoscopul zilei de miercuri, 03 martie 2021 pentru Gemeni

Luna plasata in Scorpion, in zona muncii si sanatatii, poate aduce pe de o parte constientizarea cauzei subtile a unei probleme de sanatate si dizolvarea acesteia, iar pe de alta parte, armonizarea unor relatii de la locul de munca. Daca aveai nevoie de sprijinul material al cuiva pentru derularea fructuoasa a unei lucrari, acum il primesti. Totul este sa inveti sa ceri ajutor, sa te folosesti de relatiile pe care le ai si sa delegi o parte din sarcini, pentru a fi cat mai eficient.

21 Mai - 21 Iunie

Oracolscopul saptamanii 01 - 07 martie 2021 pentru zodia Gemeni

Gemeni - The Sacred Union Gemeni - The Sacred Union

In aceasta saptama este vorba despre parteneriate minunate si reale, bazate pe o comunicare armonioasa si teluri comune. Indiferent de domeniul de viata, fie ca este vorba de cel personal sau de afaceri, acum este momentul propice pentru a aduce armonia in relatiile cu ceilalti, intr-o maniera pozitiva si fara compromisuri. Apreciaza oamenii care exista in viata ta si da-ti voie sa vezi ce posibilitati minunate pot aduce ei in ceea ce te priveste. Evita sa cazi in capcana mintii, care te poate indeparta de aceste daruri.

Horoscopul saptamanii 01 - 07 martie 2021 pentru Gemeni

Segmentul amoros îți dă bătăi de cap, pentru că sunt șanse să revină din trecut relații mai mult sau mai puțin plăcute. Amestecul dulce-amar este frecvent și dificil de gestionat, însă dacă ai să fii ferm în deciziile tale și realist, vei depăși totul cu bine. Nu te baza pe cei dragi, întrucât au alte treburi de făcut și nu îți pot oferi ție acum atenție, afecțiune sau gesturi tandre. La serviciu se animă atmosfera pe la mijlocul săptămânii, astfel că vor apărea sarcini de lucru urgente. Finalul săptămânii îți poate aduce dialoguri interesante și activități comune cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Posibil să revizuiești toate colaborările în care ești implicat, datorită banilor și bunurilor comune.

Horoscopul lunii Martie pentru Gemeni

Prima parte a lunii evidențiază segmentul profesional și relațiile cu autoritățile. Se pare că ești susținut de către șefi, existând posibilitatea să primești o funcție de conducere, responsabilități de anvergură și laude sincere pentru eforturile depuse în câmpul muncii. Fii prudent și nu te culca pe laurii victoriei profesionale, pentru că, în culise există detalii care, undeva, cândva îți pot strica reputația și confortul de la serviciu. Gândește-te bine înainte de a lua decizii importante care te implică pe termen lung, mai ales în segmentul profesional. După 20 Martie se întețesc relațiile cu prietenii. Sunt posibile discuții interesante, desfășurarea unor activități inedite sau angrenarea în proiecte profesionale avangardiste. Unii vin în preajma ta purtând măști frumoase, care ascund interese meschine, de aceea fii prudent. Segmentul amoros este răscolit, tesnionat, iar o relație sentimentală veche se poate încheia definitiv. Atenție și la relațiile cu copiii!

Horoscopul anului 2021 pentru Gemeni

Este un an care te predispune în primul rând la schimbarea mentalității. Cum ție îți plac activitățile intelectuale, studiile, călătoriile cu teme socio-profesionale, pe parcursul acestui an vei parte din plin de toate acesea. 

Personalitatea ta se va face remarcată pe toată durata anului, pentru că vei vorbi mult, vei vorbi bine, vei avea idei strălucite, unele năstrușnice, altele geniale, altele bizare, toate amestecându-se într-un carusel fascinant.

Una din cele patru eclipse ale acestui an se va construi pe Semnul tău zodiacal Gemeni pe 10 Iunie, marcând în nou început. Ca toate că multe din ce urmează într-o etapă nouă de viață se disting clar de la început, de această dată, fiindcă o eclipsă mijlocește acest început, puțin din ceea ce va urma va fi la vedere.

Sănătatea este foarte vulnerabilă pentru că sunt active afecțiuni vechi, ereditare, dar și pentru că activitatea mentală se va intensifica mult. Îți va plăcea să fii în continuă mișcare,să socializezi cu multă lume, să afli informații noi, să te implici în tot felul de situații și relații, însă interveni perioade în care oboseala va fi accentuată. Echlibrează-ți programul cotidian și îngrijește-te pe îndelete și cu ajutorul specialiștilor în sănătate.

Studiile și călătoriile sunt foarte bine susținute din astral pe toată durata anului. Implică-te în forme diverse de școlarizare, deoarece ele vor avea efecte benefice pe mulți ani de acum încolo. Călătoriile îndepărate, în țări străine se vor remarca fie pentru a studia în străinătate, fie pentru a lucra. Studiază, învață, informează-te din surse sigure, călătorește ori de câte ori ai ocazia, pentru că sunt activități ce te vor ajuta să-ți reformulezi sistemul valorilor morale și spirituale, dar mai ales te vor ajuta să-ți trasezi noi planuri de viitor.

Relațiile cu ceilalți sunt activate de două eclipse care se construiesc pe Semnul Săgetătorului, una pe 26 Mai, cealaltă pe 4 Decembrie. Finaluri și începuturi, urcușuri și coborășuri, lumini și umbre. Sunt probabile rupturi în aceste relații, fie că este vorba despre o relație de cuplu, fie despre o relație de colaborare profesională.

În plan profesional se ivesc zorii unei etape noi. Însă, în prima parte a anului se va reconfigura secțiunea legislație, conducere, structura organizațională a instituției în care lucrezi. Situația profesională se află pe nisipuri mișcătoare, astfel că este dificil de observat încotro bate vântul schimbării. Ambianța de la locul de muncă, relațiile colegiale, regimul muncii se vor reconfigura în totalitate până la finele anului. Conflictele profesionale vor fi accentuate și greu de ținut în frâu, mai ales că sunt potențate de o eclipsă ce se va construi în Semnul Taurului pe 19 Noiembrie. Practic este vorba despre o perioadă de curățare, de limpezire a unei situații complicate care durează de mulți ani, dar care acum a ajuns la un final, nu prea clar, dar este totuși un final. Forfota din mediul profesional te va duce cu gândul și la reconversie profesională sau chiar la retragerea totală din câmpul muncii.

Segmentul financiar se va desfășura în nota cunsocută, cu mici variațiuni pe aceeași temă: cheltuieli comune cu alții, aspecte referitoare la moșteniri, partaje, reluarea unor datorii vechi, dar și rezolvarea altora. Din perspectiva veniturilor pe care le obții la locul de muncă situația este stabilă, chiar dacă la vârful instituției, schimbările sunt în plină desfășurare. Totuți, este nevoie de prudență vizavi de investiții și datorii.

Creativitatea îți este accentuată, astfel că împreună persoana iubită sau copiii îți vei putea pune în practică ideile pentru distracții, aventuri, dar și pentru activități recreative, pentru hobby-uri sau pentru practicarea unui sport ușor.

Foarte importante sunt și relațiile cu prietenii, care sunt pentru tine, pe parcursul acestui an, relații de tip maestru-discipol, tu jucând ambele roluri, în funcție de situație.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: învață de la toată lumea și din toate situațiile din jur; rafinarea mentală trebuie să devină pentru tine un stil de viață și nu un scop de atins; oferă-le și celorlalți din cunoașterea ta.

Cugetarea anului 2021 pentru Gemeni: „Cei care au răbdare pot face mătase din frunze și miere din petale de trandafiri.” – Ali Șir Nevai

 

Informatii generale despre Gemeni in zodiacul European

Verb: „eu gandesc”;Element: Aer;Calitate: Mutabil;Energie: Yang;Guvernator: Mercur;Casa astrologica: Casa a III-a;Zi: Miercuri;Culoare: Violet;Piatra pretioasa: Agat;Anatomie: Maini, brate, umeri, plamani; Gemeni celebri: Kylie Minogue (28.05.1968), Teo Trandafir (02.06.1968), Nicu Alifantis (31.05.1954), Angelina Jolie (4.06.1975), Andreea Banica (21.06.1976), Johnny Deep (09.06.1963), Nicole Kidman (20.06.1967), Aurelian Temisan ( 03.06.1972), Naomi Campbell (22.05.1970). Sem...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii