Zodia Gemeni

Horoscopul zilei de sambata, 23 octombrie 2021 pentru Gemeni

Zilele acestui weekend sunt potrivite schimbarii pe toate planurile vietii tale. Astfel ai putea renunta usor la relatii, situatii, obiceiuri, conceptii si planuri de viata care nu iti mai sunt de folos. Provocarile venite din partea prietenilor, admiratorilor sau colegilor din segmentul profesional te vor face sa iei masurile necesare pentru a-ti atinge scopurile si altfel decat ai facut-o pana cum. Ai rabdare, gandeste-te pe indelete si in taina la planuri noi.

21 Mai - 21 Iunie

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 octombrie 2021 pentru zodia Gemeni

Gemeni - Receptivitatea Gemeni - Receptivitatea

Aceasta carte vine la tine, in aceasta saptamana, pentru a te atentiona ca ai intrat prea mult in detalii, analize si judecati de valoare. Te-ai pierdut in hatisul gandurilor, incercand sa gasesti „cea mai buna solutie” intr-o situatie tensionata si acum nu mai vezi padurea de copaci. Acum a sosit vremea sa respiri adanc, sa lasi deoparte orice dorinta de a gasi solutii sau rezolvari ale unor situatii, si sa te abandonezi momentului prezent. Simte-ti corpul, asculta cu atentie, intra in comuniune cu tot ce te inconjoara. Vei primi mesaje subtile, prin vise, prin oameni cu care te intalnesti sau pe alte cai neasteptate. Priveste si asculta cu atentie, lasa-te ghidat din interior! 

Horoscopul saptamanii 18 - 24 octombrie 2021 pentru Gemeni

Multe controverse apar între tine și prieteni. Ar fi bine să renunți la persoanele care te tot provoacă și care se implică în treburile tale fără să le ceri tu asta. Pe de altă parte, sunt zile bune pentru a te retrage în locuri liniștite, pentru a medita în taină la relațiile și situațiile în care ești implicat. Ai nevoie de o nouă filozofie de viață, acum fiind momente excelente pentru a te orienta spre alte valori morale și spirituale. prudență, deoarece se pot evidenția afecțiuni vechi. Evită pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Te vei simți mai bine în a doua parte a intervalului analizat.

Horoscopul lunii Octombrie pentru Gemeni

Relațiile sentimentale sunt în plină vervă și chiar te poți bucura de un carusel de situații și discuții amuzante. Dar, în umbră există hibe dificil de observat și înțeles. De aceea, este bine să eviți implicarea într-o relație amoroasă nouă, iar dacă ești implicat într-o relație veche, aceasta poate lua turnuri foarte surpinzătoare. Turnuri bune sau rele, asta depinde de gradul de maturizare ale fiecăruia dintre voi și nu în ultimul rând, atât tu cât și persoana iubită ce vă doriți cu adevărat. Dar, cu sigurață, gusturile voastre în materie de amor se schimbă încet, discret, aproape neobservabil deocamdată. Situații și discuții amestecate la locul de muncă! Șanse bune de a-ți îmbunătăți sănătatea!

Horoscopul anului 2021 pentru Gemeni

Este un an care te predispune în primul rând la schimbarea mentalității. Cum ție îți plac activitățile intelectuale, studiile, călătoriile cu teme socio-profesionale, pe parcursul acestui an vei parte din plin de toate acesea. 

Personalitatea ta se va face remarcată pe toată durata anului, pentru că vei vorbi mult, vei vorbi bine, vei avea idei strălucite, unele năstrușnice, altele geniale, altele bizare, toate amestecându-se într-un carusel fascinant.

Una din cele patru eclipse ale acestui an se va construi pe Semnul tău zodiacal Gemeni pe 10 Iunie, marcând în nou început. Ca toate că multe din ce urmează într-o etapă nouă de viață se disting clar de la început, de această dată, fiindcă o eclipsă mijlocește acest început, puțin din ceea ce va urma va fi la vedere.

Sănătatea este foarte vulnerabilă pentru că sunt active afecțiuni vechi, ereditare, dar și pentru că activitatea mentală se va intensifica mult. Îți va plăcea să fii în continuă mișcare,să socializezi cu multă lume, să afli informații noi, să te implici în tot felul de situații și relații, însă interveni perioade în care oboseala va fi accentuată. Echlibrează-ți programul cotidian și îngrijește-te pe îndelete și cu ajutorul specialiștilor în sănătate.

Studiile și călătoriile sunt foarte bine susținute din astral pe toată durata anului. Implică-te în forme diverse de școlarizare, deoarece ele vor avea efecte benefice pe mulți ani de acum încolo. Călătoriile îndepărate, în țări străine se vor remarca fie pentru a studia în străinătate, fie pentru a lucra. Studiază, învață, informează-te din surse sigure, călătorește ori de câte ori ai ocazia, pentru că sunt activități ce te vor ajuta să-ți reformulezi sistemul valorilor morale și spirituale, dar mai ales te vor ajuta să-ți trasezi noi planuri de viitor.

Relațiile cu ceilalți sunt activate de două eclipse care se construiesc pe Semnul Săgetătorului, una pe 26 Mai, cealaltă pe 4 Decembrie. Finaluri și începuturi, urcușuri și coborășuri, lumini și umbre. Sunt probabile rupturi în aceste relații, fie că este vorba despre o relație de cuplu, fie despre o relație de colaborare profesională.

În plan profesional se ivesc zorii unei etape noi. Însă, în prima parte a anului se va reconfigura secțiunea legislație, conducere, structura organizațională a instituției în care lucrezi. Situația profesională se află pe nisipuri mișcătoare, astfel că este dificil de observat încotro bate vântul schimbării. Ambianța de la locul de muncă, relațiile colegiale, regimul muncii se vor reconfigura în totalitate până la finele anului. Conflictele profesionale vor fi accentuate și greu de ținut în frâu, mai ales că sunt potențate de o eclipsă ce se va construi în Semnul Taurului pe 19 Noiembrie. Practic este vorba despre o perioadă de curățare, de limpezire a unei situații complicate care durează de mulți ani, dar care acum a ajuns la un final, nu prea clar, dar este totuși un final. Forfota din mediul profesional te va duce cu gândul și la reconversie profesională sau chiar la retragerea totală din câmpul muncii.

Segmentul financiar se va desfășura în nota cunsocută, cu mici variațiuni pe aceeași temă: cheltuieli comune cu alții, aspecte referitoare la moșteniri, partaje, reluarea unor datorii vechi, dar și rezolvarea altora. Din perspectiva veniturilor pe care le obții la locul de muncă situația este stabilă, chiar dacă la vârful instituției, schimbările sunt în plină desfășurare. Totuți, este nevoie de prudență vizavi de investiții și datorii.

Creativitatea îți este accentuată, astfel că împreună persoana iubită sau copiii îți vei putea pune în practică ideile pentru distracții, aventuri, dar și pentru activități recreative, pentru hobby-uri sau pentru practicarea unui sport ușor.

Foarte importante sunt și relațiile cu prietenii, care sunt pentru tine, pe parcursul acestui an, relații de tip maestru-discipol, tu jucând ambele roluri, în funcție de situație.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: învață de la toată lumea și din toate situațiile din jur; rafinarea mentală trebuie să devină pentru tine un stil de viață și nu un scop de atins; oferă-le și celorlalți din cunoașterea ta.

Cugetarea anului 2021 pentru Gemeni: „Cei care au răbdare pot face mătase din frunze și miere din petale de trandafiri.” – Ali Șir Nevai

 

Informatii generale despre Gemeni in zodiacul European

Verb: „eu gandesc”;Element: Aer;Calitate: Mutabil;Energie: Yang;Guvernator: Mercur;Casa astrologica: Casa a III-a;Zi: Miercuri;Culoare: Violet;Piatra pretioasa: Agat;Anatomie: Maini, brate, umeri, plamani; Gemeni celebri: Kylie Minogue (28.05.1968), Teo Trandafir (02.06.1968), Nicu Alifantis (31.05.1954), Angelina Jolie (4.06.1975), Andreea Banica (21.06.1976), Johnny Deep (09.06.1963), Nicole Kidman (20.06.1967), Aurelian Temisan ( 03.06.1972), Naomi Campbell (22.05.1970). Sem...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii