Zodia Gemeni

Horoscopul zilei de sambata, 28 mai 2022 pentru Gemeni

In aceste zile de weekend este bine sa te linistesti, sa te detasezi de evenimentele in care esti implicat si sa te inveselesti prin mijloace diverse. Chiar daca starea ta interioara lasa mult de dorit, ai incredere ca poti depasi totul cu bine. Autocontrolul, meditatiile interioare, rugaciunea practicata din toata inima, o dieta potrivita, plimbarile in aer liber, somnul te ajuta mult si bine.

21 Mai - 21 Iunie

Oracolscopul saptamanii 23 - 29 mai 2022 pentru zodia Gemeni

Gemeni - Rock Bottom Gemeni - Rock Bottom

Ai ajuns intr-un punct in care lucrurile nu mai pot avea acelasi curs ca si pana acum. Zona de confort in care te afli pare sa nu te mai multumeasca, iar automatismul prezent in unele situatii din viata ta iti atrage atentia. Pur si simplu vechiul mod in care ai functionat pana acum e de dorit a fi inlocuit, pentru a avea alte rezultate. O noua directie si o noua strategie sunt necesare acum. Accepta lucrurile asa cum sunt, renunta la incrancenare si da voie miracolelor sa isi arate prezenta in viata ta.

Horoscopul saptamanii 23 - 29 mai 2022 pentru Gemeni

Ești foarte solicitat în plan profesional, mai ales de către șefi sau de oficialități din diverse instituții. Ferește-te să vorbești prea mult despre tine și despre subiecte pe care le cunoști prea puțin sau deloc. De mare folos îți vor fi discuțiile cu prietenii în zilele de 25 și 26 Mai, mai ales dacă aceștia sunt mai în vârstă decât tine sau mai tineri, după caz. Însă, a doua parte a săptămânii aduce dorință și putință de retragere din forfota cotidiană. Fii prudent atât în privința sănătății, cât și în plan profesional, la locul de muncă.

Horoscopul lunii Mai pentru Gemeni

Relațiile profesionale se animă mult de-a lungul acestei perioade. Îți va fi clar cine te susține cu adevărat, cine merită în continuare sprijinul și atenția ta. Fii circumspect și ferește-te de a povesti multe și mărunte despre tine și planurile tale. Este important ca în prima parte a lunii să te detașezi de cotidian și încă să meditezi la ce anume vrei să faci mai departe. Ai șanse minunate să schimbi planuri personale și profesionale nefuncționale. Relațiile cu ceilalți se îmbunătățesc numai dacă îți îmbunătățești relația cu tine însuți. Investește timp și energie în dezvoltarea ta personală, iar restul va veni de la sine. Sănătatea este vulnerabilă, dar vei găsi variante bune care te vor ajuta mult. La serviciu se conturează schimbări pe la mijlocul lunii.

Horoscopul anului 2022 pentru Gemeni

Este un an în care îți vei revizui felul de a fi, de a comunica, de a acționa. Personalitatea ta curioasă și jucăușă va atrage în preajmă multă lume, însă și situații pe care vei fi nevoit să le rezolvi folosindu-ți talentele native în comunicare și abilitatea de a crea ușor relații.

Relațiile personale, cele cu apropiații, cu membrii familiei, cu prietenii, dar și cele sentimentale se vor desfășura în nota cunoscută. Cele mai favorabile vor fi cele cu persoanele din anturajul apropiat, astfel că sfaturile acestor persoane le poți urma fără rezerve.

Relațiile familiale sunt marcate de discuții importante și de activități domestice utile pe termen lung. Se vor relua, în lunile August și Septembrie, situații familiale și domestice, ce au nevoie fie de îmbunătățiri, fie de finaluri clare.

În plan amoros, perioada August – Octombrie aduce răscoliri și situații inedite. Dialogurile cu cei dragi vor scoate la lumină nemulțumirile adunate în ani și din partea ta, și din partea lor. Prudență, deoarece predomină superficialitatea, oscilațiile și dezechilibrele emoționale.

Relațiile parteneriale vor fi dependente de ceea ce se petrece în segmentul profesional. Așadar, ceva din mediul profesional poate afecta sau susține favorabil relația cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Pe de altă parte, patenerul de viață sau cei de afaceri/ colaboratorii pot avea diverse probleme de sănătate care afectează relația dintre tine și aceste persoane.

Sănătatea și munca vor fi inflențate de cele patru eclipse construite pe Axa zodiacală Taur-Scorpion. Din perspectiva sănătății este nevoie de prudență, prevenție, consultații și îngrijiri de specialiatate. Este bine să te îngrijești serios și să urmezi întocmai sfaturile specialiștilor în sănătate. Foarte utile pe termen lung îți sunt terapiile neconvenționale și abordarea vieții printr-un alt sistem de valori morale și spirituale.

La locul de muncă este multă forfotă, mai ales la nivel de șefi, autorități și legislație aferentă domeniului profesional în care activezi. Este rost de jocuri de culise deosebite care vor schimba multe și mărunte în activitatea cotidiană din câmpul muncii. Se închid etape profesionale și se deschid altele. Șefii se schimbă, se pregătesc alții să vină, iar noutățile sociale și profesionale apar în avalanșă.

Relațiile cu susținătorii și cu prietenii din mediul profesional se reconfigurează, fiind șanse deosebite de a veni în preajma ta persoane interesante, de bună calitate, alături de care vei putea desfășura proiecte interesante multă vreme de acum încolo.

Din perspectiva financiară vor apărea situații deosebite la secțiunea venituri obținute din munca proprie începând cu 14 Aprilie. Se recomandă prudență și discernămâmt, deorece sunt posibile venituri fluctuante sau deloc, pierderi de bani și bunuri personale. Ajutorul material și financiar de la alții lasă de dorit. Va trebui să te ocupi și de moșteniri, de partaje personale sau profesionale, plus de datoriile vechi.

Cugetarea anului 2022 pentru Gemeni: „Curajul ține loc zidurilor de cetate.” – C. G. Sallustius

Informatii generale despre Gemeni in zodiacul European

Verb: „eu gandesc”;Element: Aer;Calitate: Mutabil;Energie: Yang;Guvernator: Mercur;Casa astrologica: Casa a III-a;Zi: Miercuri;Culoare: Violet;Piatra pretioasa: Agat;Anatomie: Maini, brate, umeri, plamani; Gemeni celebri: Kylie Minogue (28.05.1968), Teo Trandafir (02.06.1968), Nicu Alifantis (31.05.1954), Angelina Jolie (4.06.1975), Andreea Banica (21.06.1976), Johnny Deep (09.06.1963), Nicole Kidman (20.06.1967), Aurelian Temisan ( 03.06.1972), Naomi Campbell (22.05.1970). Sem...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii