Zodia Gemeni

Horoscopul zilei de sambata, 24 septembrie 2022 pentru Gemeni

Reuniunile cu neamurile si membrii familiei iti vor aduce provocari interesante la sfarsitul acestei saptamani. Datorita divergentelor de opinie exprimate destul de zgomotos este posibil sa-ti schimbi buna dispozitie. Ar fi bine sa depasesti astfel de momente cu zambetul pe buze. Totul are un rost, iar daca cineva ti se opune sau iti propune să faci lucrurile altfel decat vrei tu accepta și bucură-te de provocare.

21 Mai - 21 Iunie

Oracolscopul saptamanii 19 - 25 septembrie 2022 pentru zodia Gemeni

Gemeni - Intention Gemeni - Intention

Un pas inapoi, pentru a obtine claritate si perspectiva asupra directiei de urmat, ar fi binevenit in aceste momente. Verifica motivele pe care le ai si pune-ti intrebarea daca acestea sunt sincere, caci e posibil sa urmezi orbeste niste teluri fara a fi constient de urmari. Auto-evaluarea si auto-cultivarea sunt instrumente pretioase pentru tine, acum. Ia in considerare si punctele celorlalti de vedere, chiar daca nu esti de acord cu acestea; pur si simplu accepta-le motivatiile si manifesta compasiune pentru ceea ce simt.

Horoscopul saptamanii 19 - 25 septembrie 2022 pentru Gemeni

Începutul săptămânii îţi aduce discuţii şi aspecte legate de bani. Sunt posibile cheltuieli majore, însă primești salariul sau un bonus. Poți descoperi nereguli în documentele financiare sau în cele care atestă că deții bunuri personale. Fii prudent și verifică totul cu atenție, eventual și cu ajutorul unui specialist în domeniu. Cum impulsivitatea este accentuată, iar gândirea prea critică ar fi bine să te controlezi și să lași deciziile majore pentru următoarele săptămâni. Relațiile cu anturajul apropiat se vor evidenția în partea a doua a săptămânii fie prin dialoguri deosebite, fie prin acțiuni comune. Evită să-ți divulgi planurile și să emiți păreri la adresa altora. Unii te pot înțelege greșit și de aici un șir lung de neplăceri. De asemenea, este posibil să decizi că atitudinea faţă de rude şi prieteni apropiaţi trebuie reconfigurată. Pentru ultimele zile ale săptămânii, indicate sunt treburile gospodăreşti, vizitele în locurile natale și acțiunile comune cu persoana iubită și copiii.

Horoscopul lunii Septembrie pentru Gemeni

Segmentul domestic îți aduce surprize plăcute, fie că se lămuresc chestiuni patrimoniale vechi, fie că rezolvi o serie de treburi gospodărești care trenează de ceva vreme. Poți cumpăra sau vinde bunuri, îți poți reamenaja spațiul locativ sau îți orientezi eforturile spre îngrijirea grădinii și animalelor de companie. De mare folos îți sunt dialogurile cu membrii familiei, cu rudele, vizitarea locurilor natale sau răsfoitul albumelor cu fotografii de familie. Relațiile sentimentale se activează mult, astfel că sunt șanse să te îndrăgostești, să îți amintești de fostele iubiri sau îți vei alcătui un portret-robot al persoanei dorite în rol de iubit sau iubită. Prudență la excesele de orice fel, deoarece există riscul pagubelor materiale și morale!

Horoscopul anului 2022 pentru Gemeni

Este un an în care îți vei revizui felul de a fi, de a comunica, de a acționa. Personalitatea ta curioasă și jucăușă va atrage în preajmă multă lume, însă și situații pe care vei fi nevoit să le rezolvi folosindu-ți talentele native în comunicare și abilitatea de a crea ușor relații.

Relațiile personale, cele cu apropiații, cu membrii familiei, cu prietenii, dar și cele sentimentale se vor desfășura în nota cunoscută. Cele mai favorabile vor fi cele cu persoanele din anturajul apropiat, astfel că sfaturile acestor persoane le poți urma fără rezerve.

Relațiile familiale sunt marcate de discuții importante și de activități domestice utile pe termen lung. Se vor relua, în lunile August și Septembrie, situații familiale și domestice, ce au nevoie fie de îmbunătățiri, fie de finaluri clare.

În plan amoros, perioada August – Octombrie aduce răscoliri și situații inedite. Dialogurile cu cei dragi vor scoate la lumină nemulțumirile adunate în ani și din partea ta, și din partea lor. Prudență, deoarece predomină superficialitatea, oscilațiile și dezechilibrele emoționale.

Relațiile parteneriale vor fi dependente de ceea ce se petrece în segmentul profesional. Așadar, ceva din mediul profesional poate afecta sau susține favorabil relația cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Pe de altă parte, patenerul de viață sau cei de afaceri/ colaboratorii pot avea diverse probleme de sănătate care afectează relația dintre tine și aceste persoane.

Sănătatea și munca vor fi inflențate de cele patru eclipse construite pe Axa zodiacală Taur-Scorpion. Din perspectiva sănătății este nevoie de prudență, prevenție, consultații și îngrijiri de specialiatate. Este bine să te îngrijești serios și să urmezi întocmai sfaturile specialiștilor în sănătate. Foarte utile pe termen lung îți sunt terapiile neconvenționale și abordarea vieții printr-un alt sistem de valori morale și spirituale.

La locul de muncă este multă forfotă, mai ales la nivel de șefi, autorități și legislație aferentă domeniului profesional în care activezi. Este rost de jocuri de culise deosebite care vor schimba multe și mărunte în activitatea cotidiană din câmpul muncii. Se închid etape profesionale și se deschid altele. Șefii se schimbă, se pregătesc alții să vină, iar noutățile sociale și profesionale apar în avalanșă.

Relațiile cu susținătorii și cu prietenii din mediul profesional se reconfigurează, fiind șanse deosebite de a veni în preajma ta persoane interesante, de bună calitate, alături de care vei putea desfășura proiecte interesante multă vreme de acum încolo.

Din perspectiva financiară vor apărea situații deosebite la secțiunea venituri obținute din munca proprie începând cu 14 Aprilie. Se recomandă prudență și discernămâmt, deorece sunt posibile venituri fluctuante sau deloc, pierderi de bani și bunuri personale. Ajutorul material și financiar de la alții lasă de dorit. Va trebui să te ocupi și de moșteniri, de partaje personale sau profesionale, plus de datoriile vechi.

Cugetarea anului 2022 pentru Gemeni: „Curajul ține loc zidurilor de cetate.” – C. G. Sallustius

Informatii generale despre Gemeni in zodiacul European

Verb: „eu gandesc”;Element: Aer;Calitate: Mutabil;Energie: Yang;Guvernator: Mercur;Casa astrologica: Casa a III-a;Zi: Miercuri;Culoare: Violet;Piatra pretioasa: Agat;Anatomie: Maini, brate, umeri, plamani; Gemeni celebri: Kylie Minogue (28.05.1968), Teo Trandafir (02.06.1968), Nicu Alifantis (31.05.1954), Angelina Jolie (4.06.1975), Andreea Banica (21.06.1976), Johnny Deep (09.06.1963), Nicole Kidman (20.06.1967), Aurelian Temisan ( 03.06.1972), Naomi Campbell (22.05.1970). Sem...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii