Zodia Gemeni

Horoscopul zilei de duminica, 09 mai 2021 pentru Gemeni

Relatiile cu prietenii sunt provocatoare, de aceea ar fi bine ca in aceste zile de weekend sa iei legatura numai cu aceia in care ai incredere. Datorita acestor persoane sunt posbile dispute cu persoana iubita sau copiii. Fii prudent si pastreaza o echidistanta fata de toata lumea. Duminica, te poti ocupa de treburi gospodaresti, insa păstrează momente si pentru odihna.

21 Mai - 21 Iunie

Oracolscopul saptamanii 03 - 09 mai 2021 pentru zodia Gemeni

Gemeni - Dry Desert Gemeni - Dry Desert

Traversezi o perioada in care te poti simti lipsit de idei, fara perspectiva, pe un drum care pare sa nu duca nicaieri. Cu toate acestea, e un moment benefic pentru a-ti recapata puterea si energia dupa un efort sustinut si de a sonda adancurile fiinte tale in cautarea adevarului. Ai stat inchis prea mult timp in spatii acoperite, iar corpul si sufletul tau tanjesc dupa aer curat. Deschide geamurile acasa si la birou si lasa aerul proaspat sa intre in incapere si in viata ta. Petrece mai mult timp afara, in natura.

Horoscopul saptamanii 03 - 09 mai 2021 pentru Gemeni

Foarte interesante sunt relațiile de muncă! Unii colegi sau șefi își vor retrage susținerea de până acum, iar alții vor face demersuri să se aporpie mai mult de tine și să te antreneze în activități noi. Însă, deocamdată evită luarea deciziilor importante! Săptămâna este bună numai pentru reevaluări și regândirea unor planuri personale sau profesionale. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii, deoarece nu sunt ceea ce par. În weekend, relaxează-te și stai la povești împreună cu cei dragi. Surprize pe toate planurile!

Horoscopul lunii Mai pentru Gemeni

Prima parte a lunii te predispune la izolare și dorință de a fi mai mult tu cu tine. Sunt momente bune pentru a te gândi la planuri noi de viață și la persoanele alături de care ești implicat în activități sau proiecte profesionale. Este bine să ai în vedere și un plan de îngrijire a sănătății, deoarece a doua parte a lunii vulnerabilizează mult acest capitol. Odihna, dieta potrivită, plimbările ușoare în aer liber, dialogurile cu diverși specialiști în sănătate sunt de mare folos pe termen lung. La locul de muncă, tensiunile se mențin, existând posibilitatea să muncești mult, poate chiar să acoperi și munca altora. Ai răbdare, îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai bine cu putință și ai încredere că te vei descurca foarte bine. Însă, ai grijă să alternezi corespunzător momentele de odihnă cu cele de lucru sau studiu. Atmosfera în casă și familie se îmbuătățește vizibil după 9 Mai, lucru care te va bucura și liniști pe deplin.  În preajma datei de 26 Mai se va finaliza un capitol partenerial atât în relațiile de colanorare profesională, cât și într-o relație de cuplu.

Horoscopul anului 2021 pentru Gemeni

Este un an care te predispune în primul rând la schimbarea mentalității. Cum ție îți plac activitățile intelectuale, studiile, călătoriile cu teme socio-profesionale, pe parcursul acestui an vei parte din plin de toate acesea. 

Personalitatea ta se va face remarcată pe toată durata anului, pentru că vei vorbi mult, vei vorbi bine, vei avea idei strălucite, unele năstrușnice, altele geniale, altele bizare, toate amestecându-se într-un carusel fascinant.

Una din cele patru eclipse ale acestui an se va construi pe Semnul tău zodiacal Gemeni pe 10 Iunie, marcând în nou început. Ca toate că multe din ce urmează într-o etapă nouă de viață se disting clar de la început, de această dată, fiindcă o eclipsă mijlocește acest început, puțin din ceea ce va urma va fi la vedere.

Sănătatea este foarte vulnerabilă pentru că sunt active afecțiuni vechi, ereditare, dar și pentru că activitatea mentală se va intensifica mult. Îți va plăcea să fii în continuă mișcare,să socializezi cu multă lume, să afli informații noi, să te implici în tot felul de situații și relații, însă interveni perioade în care oboseala va fi accentuată. Echlibrează-ți programul cotidian și îngrijește-te pe îndelete și cu ajutorul specialiștilor în sănătate.

Studiile și călătoriile sunt foarte bine susținute din astral pe toată durata anului. Implică-te în forme diverse de școlarizare, deoarece ele vor avea efecte benefice pe mulți ani de acum încolo. Călătoriile îndepărate, în țări străine se vor remarca fie pentru a studia în străinătate, fie pentru a lucra. Studiază, învață, informează-te din surse sigure, călătorește ori de câte ori ai ocazia, pentru că sunt activități ce te vor ajuta să-ți reformulezi sistemul valorilor morale și spirituale, dar mai ales te vor ajuta să-ți trasezi noi planuri de viitor.

Relațiile cu ceilalți sunt activate de două eclipse care se construiesc pe Semnul Săgetătorului, una pe 26 Mai, cealaltă pe 4 Decembrie. Finaluri și începuturi, urcușuri și coborășuri, lumini și umbre. Sunt probabile rupturi în aceste relații, fie că este vorba despre o relație de cuplu, fie despre o relație de colaborare profesională.

În plan profesional se ivesc zorii unei etape noi. Însă, în prima parte a anului se va reconfigura secțiunea legislație, conducere, structura organizațională a instituției în care lucrezi. Situația profesională se află pe nisipuri mișcătoare, astfel că este dificil de observat încotro bate vântul schimbării. Ambianța de la locul de muncă, relațiile colegiale, regimul muncii se vor reconfigura în totalitate până la finele anului. Conflictele profesionale vor fi accentuate și greu de ținut în frâu, mai ales că sunt potențate de o eclipsă ce se va construi în Semnul Taurului pe 19 Noiembrie. Practic este vorba despre o perioadă de curățare, de limpezire a unei situații complicate care durează de mulți ani, dar care acum a ajuns la un final, nu prea clar, dar este totuși un final. Forfota din mediul profesional te va duce cu gândul și la reconversie profesională sau chiar la retragerea totală din câmpul muncii.

Segmentul financiar se va desfășura în nota cunsocută, cu mici variațiuni pe aceeași temă: cheltuieli comune cu alții, aspecte referitoare la moșteniri, partaje, reluarea unor datorii vechi, dar și rezolvarea altora. Din perspectiva veniturilor pe care le obții la locul de muncă situația este stabilă, chiar dacă la vârful instituției, schimbările sunt în plină desfășurare. Totuți, este nevoie de prudență vizavi de investiții și datorii.

Creativitatea îți este accentuată, astfel că împreună persoana iubită sau copiii îți vei putea pune în practică ideile pentru distracții, aventuri, dar și pentru activități recreative, pentru hobby-uri sau pentru practicarea unui sport ușor.

Foarte importante sunt și relațiile cu prietenii, care sunt pentru tine, pe parcursul acestui an, relații de tip maestru-discipol, tu jucând ambele roluri, în funcție de situație.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: învață de la toată lumea și din toate situațiile din jur; rafinarea mentală trebuie să devină pentru tine un stil de viață și nu un scop de atins; oferă-le și celorlalți din cunoașterea ta.

Cugetarea anului 2021 pentru Gemeni: „Cei care au răbdare pot face mătase din frunze și miere din petale de trandafiri.” – Ali Șir Nevai

 

Informatii generale despre Gemeni in zodiacul European

Verb: „eu gandesc”;Element: Aer;Calitate: Mutabil;Energie: Yang;Guvernator: Mercur;Casa astrologica: Casa a III-a;Zi: Miercuri;Culoare: Violet;Piatra pretioasa: Agat;Anatomie: Maini, brate, umeri, plamani; Gemeni celebri: Kylie Minogue (28.05.1968), Teo Trandafir (02.06.1968), Nicu Alifantis (31.05.1954), Angelina Jolie (4.06.1975), Andreea Banica (21.06.1976), Johnny Deep (09.06.1963), Nicole Kidman (20.06.1967), Aurelian Temisan ( 03.06.1972), Naomi Campbell (22.05.1970). Sem...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii