Zodia Gemeni

Horoscopul zilei de marti, 25 septembrie 2018 pentru Gemeni

A cam venit momentul sa-ti revizuiesti stilul de viata si mai ales cum si cu cine alegi sa-ti petreci timpul. Nu de alta, dar planurile tale de viitor pot prinde contur numai daca te hotarasti sa faci o schimbare in mediul in care activezi, alegand sa ai alaturi oamenii care te sustin. Nu te grabi insa cu faptele, deocamdata cauta sa identifici acele talente si proiecte carora merita sa le reacorzi atentia cuvenita.

21 Mai - 21 Iunie

Oracolscopul saptamanii 24 - 30 septembrie 2018 pentru zodia Gemeni

Gemeni - Rebelul Gemeni - Rebelul

Acum poti sa te intalnesti cu o provocare in a-ti manifesta curajul in asumarea responsabilitatii pentru ceea ce esti, traind la unison cu adevarul tau interior. Esti stapanul propriului destin, iar iesirea din intunericul trecutului tau inconstient iti da aripi pentru a zbura. E timpul pentru a medita si a te bucura de o pauza, caci e posibil sa faci inconstient unele greseli pe care mai tarziu le vei regreta. Nu-ti face griji; toate acele lucruri pe care vrei sa le rezolvi vor fi tot acolo in clipa in care vei fi pregatit a o lua de la capat.

Horoscopul saptamanii 24 - 30 septembrie 2018 pentru Gemeni

Evenimentele importante ale săptămânii roiesc în jurul prietenilor. Astfel, unele relaţii se pot încheia definitv, dar se face loc pentru altele mult mai profitabile. Pot apărea în viaţa ta oameni deosebiţi, interesanţi, alături de care să desfăşori activităţi cu scopuri umanitare. Comunicarea va fi importantă. Discuţiile cu cei apropiaţi vor fi frecvente, iar profitul de partea tuturor. Este foarte probabil ca un protector important s-ţi dea sfaturi şi soluţii ingenioase la problemele cu care te confrunţi actualmente în domeniul profesional. Totuşi, susţinerea de la prieteni şi protectori va dura aproximativ trei săptămâni, de aceea fii prudent şi valorifică la maxim potenţialul oferit de aceştia. În segmentul profesional, relaţiile colegiale vor deveni destul de anoste, iar la serviciu  apar sarcini de lucru noi. Dozează-ţi eforturile, evită provocările celorlalţi şi bazează-te doar pe tine.

Horoscopul lunii Septembrie pentru Gemeni

Casa și familia se evidențiază în prima parte a lunii, astfel că este posibil să le aloci timp și resurse importante. Schimbările care intervin pe parcursul acestei luni, pe de o parte vor fi inedite, bulversante, însă pe de altă parte vor genera efecte benefice pe termen lung. Unii membrii ai familiei îți pot cere sprijinul material sau moral. Fii alături de cei dragi și nu te lăsa atras de prieteni sau de îndatoririle profesionale. Unii au interese ascunse și vor doar să profite de pe urma ta. Activitățile recreative, hobby-urile, întâlnirile amoroase sunt frecvente pe tot parcursul lunii. Chiar poate interveni o relație sentimentală nouă. Relațiile cu prietenii vor finaliza o etapă în preajma datei de 25 Septembrie, astfel că este posibil să te desprinzi de unii și să te apropii de alții. Totuși este momentul să te bazezi pe forțele tale și să-ți asculți vocea interioară. Conflictele mocnite din sfera profesională se animă în a doua parte a lunii.

Horoscopul anului 2018 pentru Gemeni

Pentru Gemeni este un an de dezvoltare, evolutie, cunoastere.

Gemenii se orienteaza catre un stil de viata mai potrivit, au de invatat, de inteles, de explorat zone mai subtile in interiorul lor. Se pot orienta catre un proces de dezvoltare spiritual.

Un an foarte bun pentru sănătate și pentru mediul socio-profesional în care activezi. Se ameliorează sau chiar dispar afecțiuni vechi, găsești remedii naturiste deosebite pentru îmbunătățirea întregii stări a organsimului, iar informațiile obținute pe căi neconvenționale îți vor aduce soluții viabile pentru toate situațiile în care ești implicat sau dorești să te implici.

În plan profesional se pot îmbunătăți condițiile de muncă, salarizarea, fiind posibil să apară un alt job mult mai bine plătit, cu o activitate interesantă și foate variată. Unii Gemeni isi gasesc locul de munca visat, altii isi dezvolta o afacere, isi maresc echipa, isi cresc randamentul, stiu exact ce-si doresc.

Segmentul financiar este vulnerabil până pe 6 August, mai ales cheltuielile comune cu alții, moștenirile, partajele, investițiile în afaceri. Se recomandă prudență și evitarea datoriilor de orice fel. 

E necesar sa te bazezi pe banii veniti din propria munca si propriile forte, intrucat ti se inchid anumite usi si se restrange aria de favoruri sau beneficii materiale. Unii Gemeni vor fi nevoiti sa traseze niste limite clare in cadrul unor asocieri sau au de impartit bani si bunuri in urma unor rupturi.

In ce priveste planul sentimental, Gemenii vor revizui felul in care daruiesc iubire, isi reevalueaza sentimentele, fac un pas inapoi pentru a privi mai atent relatia lor si implicarea (octombrie-noiembrie). Multi Gemeni sunt nevoiti sa recunoasca greseli pe care le-au facut.

Din noiembrie, Jupiter se muta in Sagetator si aduce bucurie in plan relational, chiar posibilie aliante noi.

Uranus va părăsi o vreme segmentul prietenilor și se va muta în zona secretă a destinului tău. Asta va accentua tendința la izolare, apropierea de disciplinele ezoterice, dar va influența și conflictele mocnite de la locul de muncă. Observă atent ce se petrece atât în planul sănătății, cât și în planul profesional, deoarece este un preambul la ceea ce va urma în anii următori. Formarea eclipselor pe Semnele Leu, Vărsător, Rac îți aduce influenețe în relațiile cu anturajul apropiat, remodelându-ți mentalitatea și filozofia de viață.      

Informatii generale despre Gemeni in zodiacul European

Verb: „eu gandesc”;Element: Aer;Calitate: Mutabil;Energie: Yang;Guvernator: Mercur;Casa astrologica: Casa a III-a;Zi: Miercuri;Culoare: Violet;Piatra pretioasa: Agat;Anatomie: Maini, brate, umeri, plamani; Gemeni celebri: Kylie Minogue (28.05.1968), Teo Trandafir (02.06.1968), Nicu Alifantis (31.05.1954), Angelina Jolie (4.06.1975), Andreea Banica (21.06.1976), Johnny Deep (09.06.1963), Nicole Kidman (20.06.1967), Aurelian Temisan ( 03.06.1972), Naomi Campbell (22.05.1970). Sem...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii