Zodia Gemeni

Horoscopul zilei de luni, 02 august 2021 pentru Gemeni

Debordezi de energie astăzi. Starile tale de spirit sunt fluctuante si asta iti poate crea neplaceri in relatiile cu ceilalti. Ocupa-te serios de trupul si sufletul tau. Programeaza-ti tratamente de infrumusetare, ședinte de masaj sau plimbă-te prin magazinele preferate. Prudenta la relatiile cu sefii sau colegii de serviciu, deoarece in domeniul profesional se ascund multe hibe greu de pătruns!

21 Mai - 21 Iunie

Oracolscopul saptamanii 02 - 08 august 2021 pentru zodia Gemeni

Gemeni - Inocenta Gemeni - Inocenta

E momentul sa-ti redescoperi inocenta nascuta din experientele profunde ale vietii, sa renunti la amprenta societatii asupra fiintei tale. Dincolo de numele tau, de identitate si toate rolurile pe care ti le-ai asumat zi de zi, exista o constiinta divina, Sinele tau Inalt, care te ghideaza, cu blandete si iubire, in fiecare clipa.  Deschide usa catre miracole si lasa toate grijile si fricile tale in seama Universului, a lui Dumnezeu si bucura-te de viata, ca un copil. Respira incet si profund,  si pastreaza-ti mintea si inima deschise pentru a primi ghidare.

Horoscopul saptamanii 02 - 08 august 2021 pentru Gemeni

Începi săptămâna în forță, implicându-te în tot soiul de activități mai mult sau mai puțin personale sau utile ție. Selectează prioritățile și dozează-ți eforturile, pentru că există riscul să obosești și să se manifeste afecțiunile vechi. Segmentul financiar este foarte răscolit, astfel că este bine să-ți dozezi cheltuielile, să verifici constant bugetul veniturilor și cheltuielilor, dar și documentele financiare. Sunt posibile pierderi și cheltuieli nefondate în zilele de 4 și de 5 August, deci fii foarte prudent. Relațiile cu șefii și autoritățile te provoacă mult, astfel că s-ar putea să fii nevoit să iei decizii importante privitoare la statutul tău socio-profesional și la imaginea ta publică.

Horoscopul lunii August pentru Gemeni

Relațiile cu anturajul apropiat se remarcă în prima parte a lunii. Vizite, călătorii pe distanțe scurte, schimb de informații, dorință de învățare. Mentalitatea ta se va schimba radical, fiind îmbogățită de gânduri frumoase și constructive. Este posibil să te angrenezi într-un program de instruire în urma căruia să obții competențe profesionale noi sau un plus împortant de cunoaștere. Segmentul domestic primește raze astrale benefice, fiind șanse deosebite de a îmbunătăți spațiul locativ, așa cum îți dorești sau cum ai nevoie. Relațiile cu membrii familiei capătă valențe noi, astfel că vei fi din ce în ce mai apropiat de rude, de locurile natale și de casa în care locuiești. Sănătatea este vulnerabilă în continuare, astfel că este bine să te îngrijești corespunzător. Se animă relațiile cu străinătatea în preajma datei de 22 August, reluându-se discuțiile și situațiile petrecute în perioada Martie – Mai.

Horoscopul anului 2021 pentru Gemeni

Este un an care te predispune în primul rând la schimbarea mentalității. Cum ție îți plac activitățile intelectuale, studiile, călătoriile cu teme socio-profesionale, pe parcursul acestui an vei parte din plin de toate acesea. 

Personalitatea ta se va face remarcată pe toată durata anului, pentru că vei vorbi mult, vei vorbi bine, vei avea idei strălucite, unele năstrușnice, altele geniale, altele bizare, toate amestecându-se într-un carusel fascinant.

Una din cele patru eclipse ale acestui an se va construi pe Semnul tău zodiacal Gemeni pe 10 Iunie, marcând în nou început. Ca toate că multe din ce urmează într-o etapă nouă de viață se disting clar de la început, de această dată, fiindcă o eclipsă mijlocește acest început, puțin din ceea ce va urma va fi la vedere.

Sănătatea este foarte vulnerabilă pentru că sunt active afecțiuni vechi, ereditare, dar și pentru că activitatea mentală se va intensifica mult. Îți va plăcea să fii în continuă mișcare,să socializezi cu multă lume, să afli informații noi, să te implici în tot felul de situații și relații, însă interveni perioade în care oboseala va fi accentuată. Echlibrează-ți programul cotidian și îngrijește-te pe îndelete și cu ajutorul specialiștilor în sănătate.

Studiile și călătoriile sunt foarte bine susținute din astral pe toată durata anului. Implică-te în forme diverse de școlarizare, deoarece ele vor avea efecte benefice pe mulți ani de acum încolo. Călătoriile îndepărate, în țări străine se vor remarca fie pentru a studia în străinătate, fie pentru a lucra. Studiază, învață, informează-te din surse sigure, călătorește ori de câte ori ai ocazia, pentru că sunt activități ce te vor ajuta să-ți reformulezi sistemul valorilor morale și spirituale, dar mai ales te vor ajuta să-ți trasezi noi planuri de viitor.

Relațiile cu ceilalți sunt activate de două eclipse care se construiesc pe Semnul Săgetătorului, una pe 26 Mai, cealaltă pe 4 Decembrie. Finaluri și începuturi, urcușuri și coborășuri, lumini și umbre. Sunt probabile rupturi în aceste relații, fie că este vorba despre o relație de cuplu, fie despre o relație de colaborare profesională.

În plan profesional se ivesc zorii unei etape noi. Însă, în prima parte a anului se va reconfigura secțiunea legislație, conducere, structura organizațională a instituției în care lucrezi. Situația profesională se află pe nisipuri mișcătoare, astfel că este dificil de observat încotro bate vântul schimbării. Ambianța de la locul de muncă, relațiile colegiale, regimul muncii se vor reconfigura în totalitate până la finele anului. Conflictele profesionale vor fi accentuate și greu de ținut în frâu, mai ales că sunt potențate de o eclipsă ce se va construi în Semnul Taurului pe 19 Noiembrie. Practic este vorba despre o perioadă de curățare, de limpezire a unei situații complicate care durează de mulți ani, dar care acum a ajuns la un final, nu prea clar, dar este totuși un final. Forfota din mediul profesional te va duce cu gândul și la reconversie profesională sau chiar la retragerea totală din câmpul muncii.

Segmentul financiar se va desfășura în nota cunsocută, cu mici variațiuni pe aceeași temă: cheltuieli comune cu alții, aspecte referitoare la moșteniri, partaje, reluarea unor datorii vechi, dar și rezolvarea altora. Din perspectiva veniturilor pe care le obții la locul de muncă situația este stabilă, chiar dacă la vârful instituției, schimbările sunt în plină desfășurare. Totuți, este nevoie de prudență vizavi de investiții și datorii.

Creativitatea îți este accentuată, astfel că împreună persoana iubită sau copiii îți vei putea pune în practică ideile pentru distracții, aventuri, dar și pentru activități recreative, pentru hobby-uri sau pentru practicarea unui sport ușor.

Foarte importante sunt și relațiile cu prietenii, care sunt pentru tine, pe parcursul acestui an, relații de tip maestru-discipol, tu jucând ambele roluri, în funcție de situație.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: învață de la toată lumea și din toate situațiile din jur; rafinarea mentală trebuie să devină pentru tine un stil de viață și nu un scop de atins; oferă-le și celorlalți din cunoașterea ta.

Cugetarea anului 2021 pentru Gemeni: „Cei care au răbdare pot face mătase din frunze și miere din petale de trandafiri.” – Ali Șir Nevai

 

Informatii generale despre Gemeni in zodiacul European

Verb: „eu gandesc”;Element: Aer;Calitate: Mutabil;Energie: Yang;Guvernator: Mercur;Casa astrologica: Casa a III-a;Zi: Miercuri;Culoare: Violet;Piatra pretioasa: Agat;Anatomie: Maini, brate, umeri, plamani; Gemeni celebri: Kylie Minogue (28.05.1968), Teo Trandafir (02.06.1968), Nicu Alifantis (31.05.1954), Angelina Jolie (4.06.1975), Andreea Banica (21.06.1976), Johnny Deep (09.06.1963), Nicole Kidman (20.06.1967), Aurelian Temisan ( 03.06.1972), Naomi Campbell (22.05.1970). Sem...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii