Zodia Gemeni

Horoscopul zilei de joi, 25 aprilie 2024 pentru Gemeni

Ai multe treburi de facut la serviciu. Relatiile colegiale sunt conflictuale, asa incat bazeaza-te doar pe eforturile tale. Sanatatea fluctueaza pe segmentele capului si secundar pe sistemul renal. Evita eforturile fizice majore si foloseste doar remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale. Spre seara iti poti gasi linistea alaturi de cei dragi.

21 Mai - 21 Iunie

Oracolscopul saptamanii 22 - 28 aprilie 2024 pentru zodia Gemeni

Gemeni - The Diamond Dreamer Gemeni - The Diamond Dreamer

Aceasta carte iti reaminteste ca uneori dezamagirea si deziluzia sunt o cale de a te intoarce la adevar, si la ce este cel mai potrivit pentru tine. Atunci cand nu capeti ce ti-ai dorit, asta insemna doar ca ceva mult mai bun este pe cale sa intre in viata ta, asa ca evita sa te raportezi doar la rezultatele pe care ti le-ai imaginat. Pe de alta parte, in aceste zile anumite aspecte sau evenimente te indeamna sa te uiti mai atent sau sa-ti reevaluezi credintele despre lumea materiala si, mai ales, despre abundenta. Fii deschis catre a primi.

Horoscopul saptamanii 22 - 28 aprilie 2024 pentru Gemeni

Prima parte a săptămânii este potrivită activităților recreative, planificării vacanțelor, distracției și relaționării cu cei dragi. Sunt posibile discuții aprinse în plan amoros, pe teme vechi, însă cu puțin efort le poți depăși cu bine. Deocamdată este dificil să ajungi la un consens cu ceilalți, pentru că gândurile și limbile tuturor sunt încurcate. Lasă discuțiile și deciziile majore pentru următoarele săptămâni, când se liniștesc lucrurile. La serviciu se conturează noutăți importante. Schimbări ale condițiilor de muncă.

Horoscopul lunii Aprilie pentru Gemeni

Activitățile profesionale și cele de prietenie sunt temele principale ale întregii luni. Se pare că vei fi nevoit să reiei unele sarcini de lucru, unele discuții sau unele activități comune cu prietenii. Cum fiecare vorbește pe limba sa și pe tine pare că nu te aude nimeni, ar fi bine să fii prudent, răbdător și să accepți faptul că traversăm o perioadă distorsionată atât pentru relații, cât și pentru comunicare. Relațiile cu prietenii revin în forță, fiind posibil să reîntâlnești persoane dragi cunoscute demult.

Horoscopul anului 2024 pentru Gemeni

Iată marele an, pentru tine, acest 2024. Asta deoarece, personalitatea ta se va remodela din temelii începând cu 16 Mai. Influențele astrale de care vei beneficia de la acest moment încolo, respectiv prin tranzitul planetei Jupiter prin Semnul tău zodiacal, îți va aduce forțe proaspete pentru a schimba totul în viața ta. Călătoriile, studiile, relațiile cu ceilalți îți sunt de mare folos în procesul tău de dezvoltare personală și profesională care se anunță pentru tine în a doua jumătate a anului.

Pe Axa zodiacală Berbec-Balanță se formează două eclipse, oferindu-ți efecte în relațiile sentimentale și în relațiile cu prietenii. Ceva se finalizează, ceva începe. Se recomandă prudență, deoarece există detalii ascunse ale acestor relații, care vor ieși la iveală în moduri total neașteptate.

Sănătatea este vulnerabilă în continuare, astfel că ar fi bine să continui îngrijirile de specialitate sau să demarezi demersuri noi pentru îmbunătățirea stării tale generale. Uneori felul tău de a fi, de a reacționa sau o anumită afecțiune îți poate restrânge activitatea profesională și îți poate umbri unele relații.

Segmentul profesional se va evidenția prin schimbări la vârful conducerii locului de muncă, mai ales în preajma datei de 18 Septembrie, când se formează o eclipsă în Semnul zodiacal Pești. Drept urmare, se va finaliza o etapă profesională, fie prin schimbări legislative definitive, fie prin modificarea statutului tău socioprofesional.

Modificările profesionale de la nivelul autorităților vor atrage schimbări salariale în a doua parte a anului. Este rost de a obține venituri bune, însă apar în paralel și cheltuieli mari. Se pot relua unele cheltuieli vechi sau apar informații noi legate de anumite investiții, credite sau alte tipuri de datorii.

Chestiunile financiare din a doua parte a anului sunt legate de persoanele din anturajul apropiat. Sunt posibile cheltuieli comune cu persoanele apropiate, poți cheltui tu pentru aceste persoane sau la îndemnul unor apropiați vei fi tentat să investești în bunuri utile pe termen lung. Este nevoie de  prudență și discernământ, deoarece există riscul să cheltuiești mult pentru alții, în dauna ta. 
——— 
Vrei să știi ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii din viață? Vrei să știi ce momente de cotitură există pentru tine în 2024?

🛒 Comandă AICIHOROSCOP PERSONAL 2024

Informatii generale despre Gemeni in zodiacul European

Verb: „eu gandesc”;Element: Aer;Calitate: Mutabil;Energie: Yang;Guvernator: Mercur;Casa astrologica: Casa a III-a;Zi: Miercuri;Culoare: Violet;Piatra pretioasa: Agat;Anatomie: Maini, brate, umeri, plamani; Gemeni celebri: Kylie Minogue (28.05.1968), Teo Trandafir (02.06.1968), Nicu Alifantis (31.05.1954), Angelina Jolie (4.06.1975), Andreea Banica (21.06.1976), Johnny Deep (09.06.1963), Nicole Kidman (20.06.1967), Aurelian Temisan ( 03.06.1972), Naomi Campbell (22.05.1970). Sem...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii