Zodia Gemeni

Horoscopul zilei de luni, 05 iunie 2023 pentru Gemeni

Responsabil și calculat astăzi te ocupi de chestiunile financiare ce vizează banii si bunurile comune cu alții. Taxele, impozitele, creditele, relatiile cu institutiile financiare se ivesc la orizont într-un carusel amețitor. Ai suficiente resurse energetice să te ocupi pe indelete de acest sector de viață și activitate. Speculațiile, cadourile-surpriză și recompensele, lasă-le pentru alte zile.

21 Mai - 21 Iunie

Oracolscopul saptamanii 05 - 11 iunie 2023 pentru zodia Gemeni

Gemeni - The Altar Priestess Gemeni - The Altar Priestess

In aceasta saptamana poti restabili legatura cu Divinitatea, dar la un nivel mult mai profund. Mesajul cartii iti sugereaza sa privesti totul ca fiind sacru, toate lucrurile din viata ca pe o meditatie si fiecare actiune ca pe o rugaciune de devotament. Atunci cand privesti totul ca fiind sacru, cum poate fi ceva gresit? Inconjoara-te cu iubire si compasiune si fii atent la “nevoile” tale. Petrece cat mai mult timp in liniste, departe de agitatia lumii exterioare, asculta muzica, fa o baie relaxanta sau o plimbare in natura. 

Horoscopul saptamanii 05 - 11 iunie 2023 pentru Gemeni

Săptămâna debutează cu preocupări legate de bani, bunuri, cheltuieli comune cu alții. Ai șanse să primești bani fie dintr-o colaborare, fie cineva se gândește să-și ofere un cadou deosebit. De asemenea, pot intra în discuție planurile de afaceri, care deocamdată este bine să rămână la stadiul de planuri. Achită-ți datoriile la timp și evită acumularea altora noi. Intervalul 7 – 9 Iunie se asociază cu gânduri, idei, planuri legate de studii sau călătorii. Ești comunicativ, practic devenind, pentru câteva momente, filozoful Zodiacului. Însă, totodată ești şi un bun ascultător. Sfârșitul săptămânii evidențiază aspecte profesionale. Vei fi nevoit să faci faţă atât problemelor familiale, cât şi celor sociale.

Horoscopul lunii Iunie pentru Gemeni

Este o perioadă foarte importantă pentru tine. Sunt șanse unice de a-ți schimba total ritmul de viață și planurile personale și profesionale. Cunoașterea de sine reprezintă un subiect demn de luat în considerare de acum încolo. Este posibil să fii atras de studiul disciplinelor ezoterice sau măcar de a afla, de la specialiști, despre aspectele aflate dincolo de perdeaua lumii fizice înconjurătoare. Învață, informează-te, ascultă-ți vocea interioară și ocupă-te serios de evoluția ta pe toate palierele existențiale. Revelațiile și rezultatele concrete vor fi uimitoare și de folos pe termen lung. Capitolul financiar se va ameliora vizibil după 21 Iunie, asta însemnând că, fie se stabilizează sursele de venit existente din munca proprie, fie se conturează altele prin schimbarea locului de muncă. Mentalul intră într-un con de umbră, deci fii prudent. 

Horoscopul anului 2023 pentru Gemeni

Atmosfera astrală a anului 2023 evidențiază pentru tine aspecte ce țin, în primul rând, de gândire, de comunicare, de relaționare cu ceilalți și raportare la evenimentele în care ești implicat. Combativitatea este accentuată în primele trei luni ale anului, așadar fii prudent.

Sănătatea este fluctuantă din cauza combativității, a grabei și a superficialității de care dai dovadă. Formarea a două eclipse pe Axa zodiacală Scorpion-Taur îți activează afecțiuni vechi, plus evidențiază altele noi.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor reconfigura. Este bine să te desprinzi de persoanele care îți obstrucționează progresul, însă ar fi bine să o faci într-un mod diplomat și să lași loc de salut.

Călătoriile și studiile reprezintă alte subiecte importante. Chiar dacă sunt probabile piedici, fie în a participa la o formă de învățare, fie a călători, este bine să ai răbdare, deoarece se vor concretiza la momentul potrivit.

Relațiile sentimentale și cele de prietenie din spațiul socio-profesional încep o nouă etapă, fiind ajutate de construirea a două eclipse pe Axa zodiacală Berbec-Balanță. Prudență, pentru că nu este ceea ce pare în aceste tipuri de relații. 

Relațiile profesionale și locul de muncă sunt răscolite în mod special din cauza formării a două eclipse pe Axa zodiacală Scorpion-Taur. Există conflicte mocnite în umbră, care, din când în când, izbucnesc în chip nebănuit în cotidianul profesional. Atât colegii, subalternii cât și autoritățile, șefii îți pot pune bețe în roate când și cum te aștepți mai puțin. Se vor finaliza etape profesionale, în moduri mai mult sau mai puțin înțelese și acceptate. Este bine să te retragi la timp, atât dintr-un grup socio-profesional, cât și dintr-un loc de muncă în care te regăsești din ce în ce mai puțin.

De pe urma reconfigurărilor profesionale, segmentul financiar se modifică. Pe de o parte, este vorba despre a încheia niște variante de câștig din munca desfășurată la serviciu. Însă, pe de altă parte, se deschid variante noi de a obține suficienți bani și suficiente bunuri pentru traiul cotidian.

-----

⭐Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023

Informatii generale despre Gemeni in zodiacul European

Verb: „eu gandesc”;Element: Aer;Calitate: Mutabil;Energie: Yang;Guvernator: Mercur;Casa astrologica: Casa a III-a;Zi: Miercuri;Culoare: Violet;Piatra pretioasa: Agat;Anatomie: Maini, brate, umeri, plamani; Gemeni celebri: Kylie Minogue (28.05.1968), Teo Trandafir (02.06.1968), Nicu Alifantis (31.05.1954), Angelina Jolie (4.06.1975), Andreea Banica (21.06.1976), Johnny Deep (09.06.1963), Nicole Kidman (20.06.1967), Aurelian Temisan ( 03.06.1972), Naomi Campbell (22.05.1970). Sem...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii