Zodia Gemeni

Horoscopul zilei de sambata, 17 noiembrie 2018 pentru Gemeni

In acest weekend îți vin în minte idei deosebite legate de cariera profesionala. Sunt momente excelente de a-ti reorganiza activitatile profesionale si de a-ti trasa alte planuri pe termen lung. Dorinta de a avea mai mult succes este la cote inalte, insa fii prudent. Sefii te sustin, insa doar daca muncesti mult pe bani putini. Deocamdata, eforturile tale trebuie indreptate in sectorul familial. Echilibreaza-ti actiunile si resursele materiale.

21 Mai - 21 Iunie

Oracolscopul saptamanii 12 - 18 noiembrie 2018 pentru zodia Gemeni

Gemeni - The Sacred Union Gemeni - The Sacred Union

In aceste zile iti apar in cale situatii sau semnale de alarma care te pun in garda in ceea ce priveste unele asocieri sau parteneriate pe care ai in plan sa le inchei in aceasta perioada. Bine ar fi sa tii seama de ele, caci e posibil sa intri intr-o situatie ce poate scapa de sub control intr-un mod neplacut si dificil de gestionat. Pe de alta parte, fii atent la tendinta ta de a incheia anumite parteneriate bazate pe tipare care creeaza dependente “nesanatoase”. Observa care este nevoia ce te impinge sa actionezi astfel si alege intr-o maniera noua.

Horoscopul saptamanii 12 - 18 noiembrie 2018 pentru Gemeni

Chestiunile băneşti şi moştenirile revin în atenţia ta în primele zile ale săptămânii. Este vorba de achitarea datoriilor de orice fel, de moșteniri sau de a revizui planurile de investiții împreună cu partenerul de vuață, rudele sau colaboratorii. Este vremea să observi dincolo de aparențe, sensul situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Ai nevoie de relaxare și rafinare sufletească, astfel că preocupările spirituale, lecturarea unor cărți filozofice sau dialogul cu persoane erudite îți sunt de bun augur. A doua parte a săptămânii îți aduce situaţii dinamice în carieră. Imaginea ta în ochii celorlalți poate fi răscolită. Relaţiile sociale vor cunoaşte turnuri foarte dinamice. Prudență, răbdare, toleranță!

Horoscopul lunii Noiembrie pentru Gemeni

Zona parteneriatelor, asocierilor si imaginii sociale se activeaza prin prezenta acolo a lui Jupiter, din 8 noiembrie, pentru un an de zile. Asadar, relatiile Gemenilor ies din lancezeala, se revigoreaza si redevin o prioritate. Chiar daca se vor agita spiritele si vor mai aparea si conflicte, asta nu e o problema pentru Gemenii flexibili, vorbareti si capabili sa treaca rapid de la o stare la alta. Gemenii singuri e posibil sa intalneasca potentiali parteneri demni de luat in seama pentru relatii implinite si pe termen lung.

Segmentul financiar devine foarte important de acum incolo si Gemenii vor fi nevoiti sa-si schimbe scara de valori, prioritatile si strategiile de castig. Devin mai constienti de nevoia de a avea rezerve, dar si mai dispusi sa construiasca ceva durabil.

In plan profesional, in luna noiembrie este destul de multa agitatie, chiar conflicte cu sefii sau cu diverse persoane autoritare. Circula tot felul de zvonuri, e posibil sa existe destul de multa confuzie, dar de posibilitati de afirmare si expansiune, poate chiar de activitati in care sa se implice in paralel, nu duc lipsa. Asadar, e nevoie sa fie atenti la ce sanse li se deschid, dar sa nu intre in conflicte si polemici inutile.

Horoscopul anului 2018 pentru Gemeni

Pentru Gemeni este un an de dezvoltare, evolutie, cunoastere.

Gemenii se orienteaza catre un stil de viata mai potrivit, au de invatat, de inteles, de explorat zone mai subtile in interiorul lor. Se pot orienta catre un proces de dezvoltare spiritual.

Un an foarte bun pentru sănătate și pentru mediul socio-profesional în care activezi. Se ameliorează sau chiar dispar afecțiuni vechi, găsești remedii naturiste deosebite pentru îmbunătățirea întregii stări a organsimului, iar informațiile obținute pe căi neconvenționale îți vor aduce soluții viabile pentru toate situațiile în care ești implicat sau dorești să te implici.

În plan profesional se pot îmbunătăți condițiile de muncă, salarizarea, fiind posibil să apară un alt job mult mai bine plătit, cu o activitate interesantă și foate variată. Unii Gemeni isi gasesc locul de munca visat, altii isi dezvolta o afacere, isi maresc echipa, isi cresc randamentul, stiu exact ce-si doresc.

Segmentul financiar este vulnerabil până pe 6 August, mai ales cheltuielile comune cu alții, moștenirile, partajele, investițiile în afaceri. Se recomandă prudență și evitarea datoriilor de orice fel. 

E necesar sa te bazezi pe banii veniti din propria munca si propriile forte, intrucat ti se inchid anumite usi si se restrange aria de favoruri sau beneficii materiale. Unii Gemeni vor fi nevoiti sa traseze niste limite clare in cadrul unor asocieri sau au de impartit bani si bunuri in urma unor rupturi.

In ce priveste planul sentimental, Gemenii vor revizui felul in care daruiesc iubire, isi reevalueaza sentimentele, fac un pas inapoi pentru a privi mai atent relatia lor si implicarea (octombrie-noiembrie). Multi Gemeni sunt nevoiti sa recunoasca greseli pe care le-au facut.

Din noiembrie, Jupiter se muta in Sagetator si aduce bucurie in plan relational, chiar posibilie aliante noi.

Uranus va părăsi o vreme segmentul prietenilor și se va muta în zona secretă a destinului tău. Asta va accentua tendința la izolare, apropierea de disciplinele ezoterice, dar va influența și conflictele mocnite de la locul de muncă. Observă atent ce se petrece atât în planul sănătății, cât și în planul profesional, deoarece este un preambul la ceea ce va urma în anii următori. Formarea eclipselor pe Semnele Leu, Vărsător, Rac îți aduce influenețe în relațiile cu anturajul apropiat, remodelându-ți mentalitatea și filozofia de viață.      

Informatii generale despre Gemeni in zodiacul European

Verb: „eu gandesc”;Element: Aer;Calitate: Mutabil;Energie: Yang;Guvernator: Mercur;Casa astrologica: Casa a III-a;Zi: Miercuri;Culoare: Violet;Piatra pretioasa: Agat;Anatomie: Maini, brate, umeri, plamani; Gemeni celebri: Kylie Minogue (28.05.1968), Teo Trandafir (02.06.1968), Nicu Alifantis (31.05.1954), Angelina Jolie (4.06.1975), Andreea Banica (21.06.1976), Johnny Deep (09.06.1963), Nicole Kidman (20.06.1967), Aurelian Temisan ( 03.06.1972), Naomi Campbell (22.05.1970). Sem...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii