Zodia Gemeni

Horoscopul zilei de vineri, 27 ianuarie 2023 pentru Gemeni

Apar situații minunate in sfera prietenilor. Vei fi tentat sa-ti reconfigurezi toate tipurile de relatii. Unele relatii se pot sfarsi, dar altele noi pot aparea la orizont. Incearca sa discerni cu atentie ce oameni mai pastrazi alaturi de tine. S-ar putea ca un protector sa isi retraga ajutorul care ti l-a oferit pana acum. In a doua parte a zilei, persoana iubita iti poate oferi surprize interesante.

21 Mai - 21 Iunie

Oracolscopul saptamanii 23 - 29 ianuarie 2023 pentru zodia Gemeni

Gemeni - Tacerea Gemeni - Tacerea

Desi esti un excelent orator, capabil sa manuiasca cu mare arta cuvintele rostite, pentru a ajunge in punctul dorit, iata ca acum e timpul sa experimentezi si starea de receptivitate tacuta. Pentru tine este important sa incepi sa asculti, atent, sa lasi ideile exprimate prin vorbe sa ajunga la tine, sa se aseze si sa-ti dezvaluie adevaratul lor inteles. Si, mai ales, sa te asculti in tacere pe tine – sa-ti asculti corpul, inima, intuitia. E timpul sa te intorci la a sta in liniste singur sau alaturi de cei care rezoneaza cu pacea ta interioara.

Horoscopul saptamanii 23 - 29 ianuarie 2023 pentru Gemeni

Domeniul profesional este foarte evidențiat în primele zile ale săptămânii. Se întrezăreşte începutul unei etape profesionale, final ce îţi poate aduce o imagine bună, dar şi alte responsabilităţi pe măsură. Relaţiile cu şefii ar trebui să fie excelente şi să primeşti din plin susţinerea lor. Pe de altă parte, vor fi și persoane care îți vor critica felul în care abordezi munca și implicațiile. Relațiile cu prietenii ajung la un final nedorit pe alocuri. Te vei desprinde de unii, fără echivoc. Nu estevremea noilor prietenii, de aceea întoarceți eforturile spre propria ta ființă și spre ceea ce te interesează pe tine în mod special. Ți-ar prinde bine plimbările ușoare în aer liber, detașarea de cotidian, dar și compania cuiva drag și de încredere. Weekend-ul aduce odihnă, dialog tăinuti cu cineva important din mediul profesional, însă și unele afecțiuni ce trebuie luate în serios.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Gemeni

Încă din primele zile ale lunii se conturează activități comună cu alții, sarcini de lucru care trebuie rezolvate rapid și relații colegiale tensionate. Va apărea tendința de a te risipi în acțiuni neproductive, riscând astfel să obosești sau să gafezi serios. Alternează orele de muncă cu cele de odihnă și nu-ți depăși limitele personale și profesionale. Segmentul financiar este supus unor fluctuații, de aceea cheltuiește cu măsură. De avut în vedere achitarea datoriilor, de tipul facturi, taxe, servicii, fiind o perioadă în care foarte ușor se pot produce încurcături în acte, pierderi sau chiar fraude. După 8 Ianuarie vor apărea îmbunătățiri în plan financiar. A doua parte a lunii este favorabilă învățării și schimbului de informații, dar și pentru activități culturale. De mare folos ți-ar fi participarea la cursuri, seminarii, ateliere sau relaționarea cu persoanele din străinătate.

Horoscopul anului 2023 pentru Gemeni

Atmosfera astrală a anului 2023 evidențiază pentru tine aspecte ce țin, în primul rând, de gândire, de comunicare, de relaționare cu ceilalți și raportare la evenimentele în care ești implicat. Combativitatea este accentuată în primele trei luni ale anului, așadar fii prudent.

Sănătatea este fluctuantă din cauza combativității, a grabei și a superficialității de care dai dovadă. Formarea a două eclipse pe Axa zodiacală Scorpion-Taur îți activează afecțiuni vechi, plus evidențiază altele noi.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor reconfigura. Este bine să te desprinzi de persoanele care îți obstrucționează progresul, însă ar fi bine să o faci într-un mod diplomat și să lași loc de salut.

Călătoriile și studiile reprezintă alte subiecte importante. Chiar dacă sunt probabile piedici, fie în a participa la o formă de învățare, fie a călători, este bine să ai răbdare, deoarece se vor concretiza la momentul potrivit.

Relațiile sentimentale și cele de prietenie din spațiul socio-profesional încep o nouă etapă, fiind ajutate de construirea a două eclipse pe Axa zodiacală Berbec-Balanță. Prudență, pentru că nu este ceea ce pare în aceste tipuri de relații. 

Relațiile profesionale și locul de muncă sunt răscolite în mod special din cauza formării a două eclipse pe Axa zodiacală Scorpion-Taur. Există conflicte mocnite în umbră, care, din când în când, izbucnesc în chip nebănuit în cotidianul profesional. Atât colegii, subalternii cât și autoritățile, șefii îți pot pune bețe în roate când și cum te aștepți mai puțin. Se vor finaliza etape profesionale, în moduri mai mult sau mai puțin înțelese și acceptate. Este bine să te retragi la timp, atât dintr-un grup socio-profesional, cât și dintr-un loc de muncă în care te regăsești din ce în ce mai puțin.

De pe urma reconfigurărilor profesionale, segmentul financiar se modifică. Pe de o parte, este vorba despre a încheia niște variante de câștig din munca desfășurată la serviciu. Însă, pe de altă parte, se deschid variante noi de a obține suficienți bani și suficiente bunuri pentru traiul cotidian.

-----

⭐Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023

Informatii generale despre Gemeni in zodiacul European

Verb: „eu gandesc”;Element: Aer;Calitate: Mutabil;Energie: Yang;Guvernator: Mercur;Casa astrologica: Casa a III-a;Zi: Miercuri;Culoare: Violet;Piatra pretioasa: Agat;Anatomie: Maini, brate, umeri, plamani; Gemeni celebri: Kylie Minogue (28.05.1968), Teo Trandafir (02.06.1968), Nicu Alifantis (31.05.1954), Angelina Jolie (4.06.1975), Andreea Banica (21.06.1976), Johnny Deep (09.06.1963), Nicole Kidman (20.06.1967), Aurelian Temisan ( 03.06.1972), Naomi Campbell (22.05.1970). Sem...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii