Zodia Gemeni

Horoscopul zilei de joi, 19 iulie 2018 pentru Gemeni

Surprizele zilei apar dinspre relatiile sentimentale. Persoana iuibita te va provoca la discutii importante, fie in privinta relatiei voastre, fie datorita atitudinii tale rezervate, in ultima vreme. Prudenta si rabdare, intrucat sunt sanse mari de a se produce o schimbare sentimentala dureroasa. Copiii sunt o alta sursa provocatoare. Cu putin efort si bunavointa vei reusi sa treci cu bine peste toate.

21 Mai - 21 Iunie

Oracolscopul saptamanii 16 - 22 iulie 2018 pentru zodia Gemeni

Gemeni - Heal the “Ouch” Gemeni - Heal the “Ouch”

Aceasta saptamana sta sub semnul analizei comportamentului tau fata de cei din jur si fata de cei care au facut parte din trecutul tau. E posibil sa observi unele tipare care se repeta si care nu sunt neaparat cele mai potrivite in contextele date. Daca gelozia, invidia sau desconsideratia isi fac loc in mintea ta, vizavi de ceilalti, acum e momentul potrivit sa faci ceva in acest sens eliberandu-te de povara gandurilor negative. Poti incepe prin a practica iertarea, incepand cu tine insuti, iar apoi sa alegi alt mod de a vedea lucrurile si a reactiona.

Horoscopul saptamanii 16 - 22 iulie 2018 pentru Gemeni

Saptamana iti poate aduce evenimente interesante in relatiile familiale. Ar fi bine sa stabilesti anumite limite vizavi de cerintele pe care ti le adreseaza cei dragi, altfel risti sa ramai atat fara energie vitala, cat si fara resurse materiale. Pe de alta parte, nevoile tale sentimentale sunt mari si in continua schimbare. Ceea ce iti ofera persoanele existente acum in preajma ta este departe de ceea ce iti doresti tu. Pe de altă parte sunt și zile bune pentru a te ocupa de un hobby sau pentru a ieși în lume cu prietenii. Copiii sunt o alta tema importanta a acestor zile, datorita situatiilor in care acestia te implica vrei nu vrei. Zilele weekend-ului anunta treburi de rutina fie acasa, fie la serviciu. Ai grija si de sanatatea ta.   

Horoscopul lunii Iulie pentru Gemeni

Ai multă energie şi dorinţă de a te implica în mai multe treburi deodată. Îţi sunt susţinute demersurile intelectuale şi cele legate de semnarea documentelor profesionale. Capitolul financiar se îmbunătăţeşte vizibil. Astfel este posibil să primeşti sume importante de bani din munca desfăşurată în cadrul unui loc de muncă. De asemenea ţi se pot deschide culoare noi de câştig, fie prin apariţia unui nou loc de muncă, fie prin diversificarea activităţii pe care o desfăşori la actualul loc de muncă. Se conturează o nouă etapă financiară pe termen lung. Faptul că ţi se măresc veniturile din munca ta, va induce un final de susţinere financiară din parte altora. Într-un anume fel se va încheia o etapă de câştig de la alţii. Atenţie la nivelul energiei vitale, deoarece acesta va fluctua mult. Dozează-ţi eforturile şi evită suprasolicitarea mentală. Pe tot parcursul lunii îţi sunt favorizate călătoriile pe distanţe scurte, întâlnirile şi dialogurile cu neamurile şi cu prietenii apropiaţi. Vin către tine informaţii interesante despre domenii diverse, aşa încât te-ai putea decide să urmezi un curs sau chiar o şcoală de specialitate. 

Horoscopul anului 2018 pentru Gemeni

Pentru Gemeni este un an de dezvoltare, evolutie, cunoastere.

Gemenii se orienteaza catre un stil de viata mai potrivit, au de invatat, de inteles, de explorat zone mai subtile in interiorul lor. Se pot orienta catre un proces de dezvoltare spiritual.

Un an foarte bun pentru sănătate și pentru mediul socio-profesional în care activezi. Se ameliorează sau chiar dispar afecțiuni vechi, găsești remedii naturiste deosebite pentru îmbunătățirea întregii stări a organsimului, iar informațiile obținute pe căi neconvenționale îți vor aduce soluții viabile pentru toate situațiile în care ești implicat sau dorești să te implici.

În plan profesional se pot îmbunătăți condițiile de muncă, salarizarea, fiind posibil să apară un alt job mult mai bine plătit, cu o activitate interesantă și foate variată. Unii Gemeni isi gasesc locul de munca visat, altii isi dezvolta o afacere, isi maresc echipa, isi cresc randamentul, stiu exact ce-si doresc.

Segmentul financiar este vulnerabil până pe 6 August, mai ales cheltuielile comune cu alții, moștenirile, partajele, investițiile în afaceri. Se recomandă prudență și evitarea datoriilor de orice fel. 

E necesar sa te bazezi pe banii veniti din propria munca si propriile forte, intrucat ti se inchid anumite usi si se restrange aria de favoruri sau beneficii materiale. Unii Gemeni vor fi nevoiti sa traseze niste limite clare in cadrul unor asocieri sau au de impartit bani si bunuri in urma unor rupturi.

In ce priveste planul sentimental, Gemenii vor revizui felul in care daruiesc iubire, isi reevalueaza sentimentele, fac un pas inapoi pentru a privi mai atent relatia lor si implicarea (octombrie-noiembrie). Multi Gemeni sunt nevoiti sa recunoasca greseli pe care le-au facut.

Din noiembrie, Jupiter se muta in Sagetator si aduce bucurie in plan relational, chiar posibilie aliante noi.

Uranus va părăsi o vreme segmentul prietenilor și se va muta în zona secretă a destinului tău. Asta va accentua tendința la izolare, apropierea de disciplinele ezoterice, dar va influența și conflictele mocnite de la locul de muncă. Observă atent ce se petrece atât în planul sănătății, cât și în planul profesional, deoarece este un preambul la ceea ce va urma în anii următori. Formarea eclipselor pe Semnele Leu, Vărsător, Rac îți aduce influenețe în relațiile cu anturajul apropiat, remodelându-ți mentalitatea și filozofia de viață.      

Informatii generale despre Gemeni in zodiacul European

Verb: „eu gandesc”;Element: Aer;Calitate: Mutabil;Energie: Yang;Guvernator: Mercur;Casa astrologica: Casa a III-a;Zi: Miercuri;Culoare: Violet;Piatra pretioasa: Agat;Anatomie: Maini, brate, umeri, plamani; Gemeni celebri: Kylie Minogue (28.05.1968), Teo Trandafir (02.06.1968), Nicu Alifantis (31.05.1954), Angelina Jolie (4.06.1975), Andreea Banica (21.06.1976), Johnny Deep (09.06.1963), Nicole Kidman (20.06.1967), Aurelian Temisan ( 03.06.1972), Naomi Campbell (22.05.1970). Sem...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii