Zodia Gemeni

Horoscopul zilei de joi, 07 decembrie 2023 pentru Gemeni

Ziua este favorabila activitatilor recreative si socializarii cu persoane interesate de aceleasi hobby-uri ca si tine. Antrenează-i si pe cei dragi la joc si distractie, planificand pentru acestia o iesire in aer liber sau o serată dansantă. Totusi, persoana iubita sau copiii iti pot taia elanul, insa cu putin efort si intelegere vizavi de toanele celorlalti poti depasi totul cu bine.  

21 Mai - 21 Iunie

Oracolscopul saptamanii 04 - 10 decembrie 2023 pentru zodia Gemeni

Gemeni - Flying Gemeni - Flying

In aceasta perioada ar fi de dorit sa eviti orice tendinta de a depasi masura. Inca mai ai de pus la punct anumite lucruri, inainte de a-ti intinde aripile pentru zbor. Rabdarea este cheia, iar exersarea smereniei te pune in legatura cu puterea ta interioara. Dorinta de a face foarte multe si foarte repede, e o presiune in plus, in aceste momente. Indiferent cu ce te confrunti, aminteste-ti ca intotdeauna exista o solutie, chiar daca pe moment nu o poti vedea. Cu cat vizualizezi mai multe variante, cu atat mai repede o vei atrage pe cea mai potrivita.

Horoscopul saptamanii 04 - 10 decembrie 2023 pentru Gemeni

Segmentul domestic și relațiile familiale intră într-o nouă etapă. Schimbări de domiciliu, chestiuni privitoare la moșteniri, planuri domestice, discuții de anvergură cu neamurile. Ceea ce se stabilește acum pe tot ce ține de casă și familiei va avea efecte pe termen lung. Se animă mult segmentul amoros. relațiile cu persoana iubită și relațiile cu copiii se vor reconfigura încet, sigur și discret, acum în această săptămână fiind un preambul la ce va urma. Prudență și circumspecție! Este rost de discuții aprinse, însă se vor lămuri multe și mărunte. Mult de lucru, atât la serviciu, cât și acasă.

Horoscopul lunii Decembrie pentru Gemeni

Mult de lucru la serviciu pe toată durata lunii. Relațiile colegiale sunt agreabile, iar munca capătă valențe deosebite pentru tine. În plan partenerial este o perioadă provocatoare. Se pun la punct detaliile unor colaborări sau ale unui parteneriat matrimonial. Se vor lămuri și chestiuni parteneriale vechi, atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Este posibil să revii asupra unor înțelegeri și contracte, deoarece apar elemente noi vizavi de modul de desfășurare al acțiunilor comune sau vizavi de plata aferentă. Susține-ți punctele de vedere și nu te lăsa impresionat de figurile unora! Financiar, se deschid variante noi de câștig de la și prin alții și posibilități de a-ți mări veniturile.

Horoscopul anului 2023 pentru Gemeni

Atmosfera astrală a anului 2023 evidențiază pentru tine aspecte ce țin, în primul rând, de gândire, de comunicare, de relaționare cu ceilalți și raportare la evenimentele în care ești implicat. Combativitatea este accentuată în primele trei luni ale anului, așadar fii prudent.

Sănătatea este fluctuantă din cauza combativității, a grabei și a superficialității de care dai dovadă. Formarea a două eclipse pe Axa zodiacală Scorpion-Taur îți activează afecțiuni vechi, plus evidențiază altele noi.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor reconfigura. Este bine să te desprinzi de persoanele care îți obstrucționează progresul, însă ar fi bine să o faci într-un mod diplomat și să lași loc de salut.

Călătoriile și studiile reprezintă alte subiecte importante. Chiar dacă sunt probabile piedici, fie în a participa la o formă de învățare, fie a călători, este bine să ai răbdare, deoarece se vor concretiza la momentul potrivit.

Relațiile sentimentale și cele de prietenie din spațiul socio-profesional încep o nouă etapă, fiind ajutate de construirea a două eclipse pe Axa zodiacală Berbec-Balanță. Prudență, pentru că nu este ceea ce pare în aceste tipuri de relații. 

Relațiile profesionale și locul de muncă sunt răscolite în mod special din cauza formării a două eclipse pe Axa zodiacală Scorpion-Taur. Există conflicte mocnite în umbră, care, din când în când, izbucnesc în chip nebănuit în cotidianul profesional. Atât colegii, subalternii cât și autoritățile, șefii îți pot pune bețe în roate când și cum te aștepți mai puțin. Se vor finaliza etape profesionale, în moduri mai mult sau mai puțin înțelese și acceptate. Este bine să te retragi la timp, atât dintr-un grup socio-profesional, cât și dintr-un loc de muncă în care te regăsești din ce în ce mai puțin.

De pe urma reconfigurărilor profesionale, segmentul financiar se modifică. Pe de o parte, este vorba despre a încheia niște variante de câștig din munca desfășurată la serviciu. Însă, pe de altă parte, se deschid variante noi de a obține suficienți bani și suficiente bunuri pentru traiul cotidian.

-----

⭐Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023

Informatii generale despre Gemeni in zodiacul European

Verb: „eu gandesc”;Element: Aer;Calitate: Mutabil;Energie: Yang;Guvernator: Mercur;Casa astrologica: Casa a III-a;Zi: Miercuri;Culoare: Violet;Piatra pretioasa: Agat;Anatomie: Maini, brate, umeri, plamani; Gemeni celebri: Kylie Minogue (28.05.1968), Teo Trandafir (02.06.1968), Nicu Alifantis (31.05.1954), Angelina Jolie (4.06.1975), Andreea Banica (21.06.1976), Johnny Deep (09.06.1963), Nicole Kidman (20.06.1967), Aurelian Temisan ( 03.06.1972), Naomi Campbell (22.05.1970). Sem...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii