Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de duminica, 19 august 2018 pentru Scorpion

Ai putea considera sfârșitul acestei săptămâni ca pe o sărbătoare personală, de genul ziua ta de naștere. Sunt momente bune pentru a-ți regândi planurile de viață, relațiile și felul în care să te raportezi la evenimentele înconjuratoare. Gândește-te ce anume ai dorit să realizezi și nu ai avut curaj sau posibilități și îndrăznește acum să depășești falsele bariere construite cu grijă de propria-ți persoană cu mult timp în urmă.

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 13 - 19 august 2018 pentru zodia Scorpion

Scorpion - The Hawk Prince Scorpion - The Hawk Prince

Primesti vesti noi, dar mai ales potrivite in contextul actual in care te afli. Acestea te ajuta sa-ti pui ordine in ganduri si sa-ti structurezi strategia de a actiona in directia misiunii tale. Poti primi o scrisoare, un e-mail sau un telefon care contine o informatie importanta pentru tine, asa ca acorda mai multa atentie mesajelor care ajung in preajma ta in aceste zile. Pe de alta parte, fii atent si la conversatiile pe care le porti cu cei apropiati si incearca sa te asculti ce spui – poti afla multe raspunsuri la intrebarile tale.

Horoscopul saptamanii 13 - 19 august 2018 pentru Scorpion

Prietenii şi protectorii îţi deschid săptămâna. Întâlniri, dialoguri, sfaturi, soluţii bune toate vin către tine de la oameni deosebiţi, care chiar vor să te ajute. Recomandabil este să-ţi notezi informaţiile primite şi să le foloseşti la nevoie. Este posibil să întâlneşti o persoană, care, mai târziu, te va ajuta să-ţi descoperi calea de evoluţie spirituală. S-ar putea să-ţi orientezi eforturile către dezvoltarea carierei profesionale, însă vei reuşi şi aceste lucruri numai după ce vei aborda viaţa printr-un alt system de valori morale. Ai nevoie de o reconfigurare totală a modului de abordare a relaţiilor sociale şi a experienţelor de viaţă. Sănătatea este vulnerabilă. Indicat este să te retragi din forfota cotidiană şi să stai de vorbă doar cu propria-ţi fiinţă. În ultimele zile ale săptămânii te vei simţi mult mai bine, vei avea mai mult curaj de a da piept cu viaţa, iar ceilalţi te vor admira pentru asta.

Horoscopul lunii August pentru Scorpion

Ești remarcat în plan socio-profesional, mai ales că vei avea de lucrat mult alături de șefi și de persoane oficiale din alte instituții de marcă. Pot apărea oferte de colaborare interesante, sarcini de lucru și responsabilități noi, chiar și o funcție de conducere. Dar, ceva funcționează deficitar în acest segment, astfel că este bine să fii foarte prudent. Mulți dintre cei din preajma ta care, chipurile, îți recunosc meritele, te susțin pentru a avansa în cariera profesională au interese bine ascunse, periculoase și planuri meschine vizavi de tine. Atenție mai ales la femeile din segmentul profesional! Turnurile de situație pot fi surprinzătoare. În plan domestic se va încheia o etapă importantă. Ocupă-te și de casă și de membrii familiei.

Horoscopul anului 2018 pentru Scorpion

Scorpionii au posibilitatea sa prospere, sa-si aseze viata pe un fagas benefic si sa-si implineasca niste visuri.

Este unul dintre cei mai importanți ani pentru tine, deoarece prin prezența lui Jupiter în Semnul tău zodiacal, planeta belșugului, a deschiderii morale și spirituale, ai șanse deosebite și unice de a evolua pe toate palierele vieții.

Profită de energia jupiteriană și de tumultul din preajma ta pentru a-ți trasa noi planuri de viață personală și profesională. Stabilește-ți obiective clare pe termen lung și organizează-ți resursele, astel încât să te ocupi rezonabil de toate.

Efectele eclipselor din acest an, ce se formează pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător și Rac îți influențează subtil, dar suficient de puternic încât să observi rapid schimbări în segmentul socio-profesional, în segmentul familial, în relațiile cu străinătatea.

Dialogurile și situațiile dintre tine și persoanele din anturajul profesional sunt importante pe termen lung, deci fii prudent și selectează numai ce îți este de folos. Există riscul să te implici în acțiuni nepotrivite ție, dar spre folosul altora.

Uranus se mută temporar, în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului, exemplificându-ți chestiuni parteneriale ce trebuie înlăturate sau revigorate. Surprize de proporții în plan partenerial, dar și în relațiile cu partenerul de viață și cu cei de afaceri.

Sănătatea se menține vulnerabilă deci fii vigilent pe tot parcursul anului.     

Relational, anul 2018 poate aduce schimbari neasteptate, surprize, cunostinte noi rebele sau ciudate. Unii Scorpioni vor avea parte de multa tandrete si iubire.

   

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii