Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de duminica, 09 mai 2021 pentru Scorpion

Este bine sa-ti ingrijesti sanatatea la finalul acestei saptamani. Oboseala acumulata, dar si o vulnerabilizare a sanatatii, de fundal își vor spune cuvantul. Pe cat posibil folseste remediile bunicii, plimbarile in aer liber si mai ales, inconjoara-te de oameni dragi si de incredere. Duminica te vei simti mai bine, insa nu forta nota, chiar daca ceilalti te solicita mult. Multe activități de rutină.

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 03 - 09 mai 2021 pentru zodia Scorpion

Scorpion - Storm Fields Scorpion - Storm Fields

A sosit momentul in care toata energia inabusita in interiorul tau sa fie eliberata. E foarte posibil ca radacinile situatiei in care te afli sa fie foarte adanc inradacinate in constiinta ta, iar acum sa fii provocat sau testat in ceea ce priveste modul in care ai evoluat. Ai incredere in tine si elibereaza-te de toate conditionarile si cutumele transmise din generatiile anterioare si asuma-ti puterea. Acorda o mai mare atentie semnelor si mesajelor pe care le primesti pentru ca ele iti reamintesc clipa de clipa ca nu esti nici o clipa singur.

Horoscopul saptamanii 03 - 09 mai 2021 pentru Scorpion

Atenția și eforturile îți sunt îndreptate mai mult spre casă și familie. Vin vremuri domestice noi, însă deocamdată se simt la nivel subtil. Rezolvă cu atenție și răbdare sarcinile cotidiene și îndatoririle profesionale, pentru că îți vor veni satisfacții și din aceste direcții. Miercuri și Joi se vor ivi situații disonante atât într-o relație sentimentală, cât și în relația cu copiii. Prudență și discernământ! Tentațiile sunt mari și păguboase pe termen lung. A doua parte a săptămânii aduce multă muncă la serviciu și relații colegiale provocatoare.

Horoscopul lunii Mai pentru Scorpion

În prima parte a lunii ești preocupat de colaborări și de relația cu partenerul de viață. Sunt posibile discuții aprinse pe teme vechi și reluarea unor activități comune nefinalizate sau care necesită îmbunătățiri. Se recomandă prudență și deschidere mentală, întrucât tendința de a rămâne fixat în ideile și dorințele tale este dificl de contracarat. Relațiile cu prietenii și susținătorii din domeniul socio-profesional se îmbunătățesc vizibil, dar nu este încă momentul pentru a lega relații noi de acest fel. Cheltuielile rămân în continuare o problemă majoră, pentru că vei fi nevoit să cheltuiești destul de mult, fie pe facturi, taxe, fie pe cele necesare traiului cotidian. Chibzuiește bine fiecare ban și deschide-ți un cont sau plic pentru economii. După 20 Mai pot apărea tot soiul de stări, trăiri și senzații deosebite, cu note bizare. Începe o perioadă în care vei putea renunța la relații, situații și planuri care nu îți mai sunt de folos.

 

Horoscopul anului 2021 pentru Scorpion

Este un an cu schimbări profunde, mai ales la nivel mental și relațional. Poți fi tentat să te izolezi în lumea ta, să stai departe de neplăcerile cotidiene, visând la o lume mai bună. Totuși, îți vei face simțită personalitatea prin provocările pe care le vei lansa către ceilalți, fie din amuzament, fie pe considerentul că cea mai bună apărare este atacul.

Sănătatea este vulnerabilă, deoarece vei resimți ecourile afecțiunilor din anii anteriori. Ai nevoie de perioade de odihnă, de îngrijri de specialitate, poate chiar de retragere, temporară, din câmpul muncii. Terapiile alternative și sfaturile unor specialiști chiar îți sunt utile te termen lung.

Relațiile apropiate sunt active prin dialoguri și întâlniri frecvente atât cu prietenii apropiați, cât și cu neamurile sau cunoștințele. De unii este bine să te ferești, pentru că sub fețele lor zâmbitoare se ascund interese personale ce se doresc a fi rezolvate în detrimentul tău. Ar trebuie să detectezi rapid persoanele inoportune și să scapi de oportuniștii nepoftiți în viața ta.

În segmentul domestic și familial se conturează schimbări majore. Se finalizează etape demarate cu mulți ani în urmă și se deschid altele. Este un an bun pentru investiții în casă, pentru lămurirea și consolidarea relațiilor cu membrii familiei și cu neamurile, pentru dizolvarea conflictelor. Sunt șanse să te muți într-o altă locație, să cumepri sau să vinzi o casă, un bun patrimonial valoros, să se mărească familia cu un membru nou. Însă, responsabilitățile aferente casei și relațiilor familiale vor fi de mare anvergură și pe termen lung.

Relațiile sentimentale primesc influențele astrale ale unui tranzit astral în perioada Mai – Iulie, influențe care vor prefigura schimbări atât în relația cu persoana iubită, cât și în relațiile cu copiii. Este rost de final într-o relașie amoroasă nepotrivită, însă poate apărea și una nouă la orizont. De asemenea, poate intra în scenă un copil sau să fii nevoit să te ocupi mai mult de copii. Fii realist în chestiunile sentimentale, deoarece există o ceață densă. Drept consecință, aparențele pot fi foarte înșelătoare.

Relațiile parteneriale continuă într-o notă foarte surprinzătoare. Oricâte eforturi ai depune pentru a menține în aceeași termeni și în aceleași condiții, fie o relație de cuplu, fie o colaborare profesională, ceva tot se va schimba sau chiar finaliza fără echivoc. Se închid etape demarate cu mulți ani în urmă și se pregătesc altele. Apare cumva o ruptură între tine și ceilali, între tine și parteneri, astfel că tentația de a rupe orice relație partenerială este irezistibilă. Analizează pe îndelete parteneriatele în care te afli și decide în consecință. Puțin probabil să mai reziste vreo astfel de relație până la finalul anului. O eclipsă se formează pe Semnul zodiacal al Taurului, pe 19 Noiembrie, marcând un final partenerial total neașteptat și învăluit în mister. 

Călătoriile și studiile reprezintă subiecte de mare și util interes. Studiile merită abordate pentru a obține informații noi sau chiar competențe noi necesare la un loc de muncă, pe termen lung. Călătoriile te ajută să vezi locuri frumoase, încărcate de energie benefică și chiar îți poți face prieteni noi.

Pentru segmentul profesional se prefigurează puține schimbări, doar vor continua cele demarate pe parcursul anului anterior. Însă, deja știi despre ce este vorba, astfel că noutățile nu te vor lua prin surprindere. Tot ce se petrece la locul de muncă reprezintă lecții de viață, lecții-maestru pe care trebuie să ți le însușești sub o formă sau alta. Unele situații profesionale te pot necăji, însă toate au un dram benefic pe termen lung, pentru tine.

Din perspectiva financiară se prefigurează schimbări, atât la secțiunea venituri obținute de la și prin alții, cât și la secțiunea venituri obținute din munca desfășurată la serviciu. În acest sens, vin în ajutor influențele a trei eclipse care se formează pe Axa zodiacală Gemeni-Săgetător, pe 26 Mai, pe 10 Iunie și pe 4 Decembrie. Cheltuieli majore, aspecte legate de moșteniri, partaje, afaceri comune cu partenerul de viață, rudele, parteneri de afaceri.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: desprinde-te din relațiile și situațiile parteneriale care nu mai funcționează sau care îți obstrucționează progresul; acceptă schimbarea și ai încredere că este spre binele tău suprem să-ți reconfigurezi planurile personale și pe cele profesionale; cooperează mai mult cu ceilalți.

Cugetarea anului 2021 pentru Scorpioni:„Faptele trecutului sunt mai ușor de condamnat decât de îndreptat.” – G. Boccacio

 

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii