Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de joi, 07 iulie 2022 pentru Scorpion

Stai deoparte astăzi! Esti destul de obosit si nu prea ai chef de ceilalti. Sunt momente bune pentru a fi doar cu tine insuti si de a te gandi la noi directii de viata. Sanatatea este precara pe segmentele sistemului digestiv. Nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale, decat in cazuri ce nu suporta amanare. Conflicte mocnite în desfășurare între colegii de serviciu.  

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 04 - 10 iulie 2022 pentru zodia Scorpion

Scorpion - Lupta Scorpion - Lupta

In mintea ta pare sa existe un camp de lupta pe care o multime de ganduri se lupta incontinuu. Armura pe care o porti in fata lumii iti da iluzia ca te afli in siguranta, ca nimic nu te poate atinge, dar atat timp cat ranile sunt acoperite, ele nu pot fi vindecate. Renunta la a te simti separat, singur si ai incredere ca esti protejat, sustinut de catre Divinitate, Univers. Lasa in seama lor toate fricile, judecatile, vinovatiile si simte-te liber sa iti traiesti viata cu bucurie. Acorda-ti timp sa citesti carti care te atrag si fii atent la mesajele primite prin intermediul lor.

Horoscopul saptamanii 04 - 10 iulie 2022 pentru Scorpion

Prietenii şi prietenia capătă noi valenţe pentru tine, începând cu această săptămână. Cu toate că astrele nu-ți dau încă frâu liber la acest capitol, raze minunate şi binevenite îmbunătăţesc mult situaţia. Ar fi bine, totuși, să te desprinzi de persoanele care te necăjesc prea mult. Pe 6 şi pe 7 Iulie se pot ivi situaţii dinamice la locul de muncă. Şi sănătatea este vizată în aceste zile, dar sunt momente trecătoare. Spre sfârşitul săptămânii te vei simți mai bine, vei dori compania celorlalți, dar și activități antrenante. Odihnește-te și evită stresul și spațiile aglomerate!

Horoscopul lunii Iulie pentru Scorpion

Relaţiile cu străinătatea sunt bine susţinute de către astre, mai ales în prima parte a lunii. Fie că te ocupi de planuri de călătorii, fie că ai nevoie să stabileşti relaţii cu persoane străine, evită intervalul 12 – 14 Iulie pentru decizii și semnarea documentelor importante. Se conturează o nouă etapă fie de relaţionare cu străinătatea, fie o nouă cale de instruire personală şi profesională. De reţinut că după 13 ale lunii, segmentul străinătăţii şi al şcolarităţii devine tensionat, existând riscul producerii unor răsturnări de situţie deosebite. A doua jumătate a lunii îţi aduce în atenţie domeniul profesional, în special relaţiile cu şefii şi autorităţile. Se întrezăresc relaţii bune, dar şi îndatoriri profesionale noi.

Horoscopul anului 2022 pentru Scorpion

Este un an foarte important pentru tine, deoarece primești influențe astrale directe de la cele patru eclipse ce se construiesc în Semnul tău zodiacal Scorpion și în Semnul zodiacal de vizavi Taur. În primul rând, îți vei remodela felul de a fi vizavi de ceilalți. Te vei desprinde de unele persoane, se vor finaliza unele relații, însă se pregătesc alții să ți se alăture, atât în viața personală, cât și în viața profesională.

Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te odihnești și să-ți programezi atent fiecare activitate.  De mare folos îți vor fi terapiile neconveționale, abordarea unor cursuri de dezvoltare personală și spirituală, plus compania oamenilor de bună calitate.

Călătoriile se vor evidenția în primele trei luni ale anului, mai ales acelea pe distanțe scurte. Scopul acestora poate fi unul personal pentru a-ți revedea prietenii apropiați și neamurile, însă și profesional pentru a rezolva diverse chestiuni pentru locul de muncă.

Relațiile cu străinătatea își modifică termenii și condițiile de desfășurare. Călătoriile vor fi îngreunate sau blocate, iar relațiile cu persoanele străine se vor finaliza. Noutățile privitoare la străinătate se referă numai la a încheia etape.

Relațiile familiale și mediul domestic își continuă procesul de reconfigurare, fiind șanse bune de a rezolva animozitățile dintre membrii familiei și de a rezolva trebuile gospodărești trenante. Este un an bun și pentru vânzarea sau achiziționarea de bunuri patrimoniale.

Pentru relațiile sentimentale și relațiile cu copiii se deschide un nou capitol. O relație amoroasă existentă se va revigora dacă este fundamentată pe baze bune sau se va finaliza dacă funcționează defectuos. Sunt șanse să te ocupi mai mult de copii, să faci un copil, să te îndrăgostești, să abordezi serios un hobby sau să practici un sport ușor. Totuși, în segmentul sentimental predomină amăgirea, confuzia, iluzia și minciuna. Se recomandă prudență și discernământ.

Și pentru relațiile parteneriale se conturează schimbări importante, putând fi vorba despre separare, divorț în cazul unei relații de cuplu care a ajuns într-o situație neplăcută, însă poate intra în discuție și o căsătorie sau o logodnă în cazul unei relații amoroase bazate pe respect, onestitate, iubire, devotament, asumare.

Segmentul profesional este animat de influențe noi în partea a doua a anului. Sunt probabile schimbări la locul de muncă, atât în privința regimului de lucru, cât și în privința relațiilor colegiale. Ar fi bine să te gândești fie la o perfecționare utilă în domeniul în care activezi, fie la o reconversie profesională.

Segmentul financiar este fluctuant, datorită schimbărilor de la locul de muncă. Drept consecință, pot fi perioade cu bani puțini, mai ales în primele trei luni ale anului. Evită cheltuielile nefondate, investițiile sau implicarea în planuri care depășeșsc puterea ta de înțelegere și control.

Cugetarea anului 2022 pentru Scorpioni: „De când a fost abandonat obiceiul de a purta sabie la șold, e absolut necesar să ai un spirit ascuțit.” – H. Heine

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii