Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de miercuri, 19 ianuarie 2022 pentru Scorpion

Cauti sa fii astazi in centrul atentiei, imaginea ta in societate fiind printre prioritatile tale. Daca vii cu metode originale de lucru, ai sanse mari de a atrage atentia asupra ta si poate chiar de a ti se aprecia meritele. Acasa, nonconformismul pare o tema de fond, fiind dornic de a face schimb de idei cat mai avangardiste cu cei din familie si de a gasi solutii inedite la problemele domestice.

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 17 - 23 ianuarie 2022 pentru zodia Scorpion

Scorpion - Aventura Scorpion - Aventura

O noua aventura iti bate la usa provocandu-te sa te lasi dus de fascinatia necunoscutului. Planurile, hartile, programele si organizarea sunt instrumente inutile acum. Incertitudinea este singura cale de crestere, la fel ca si confruntarea cu pericolele, sau acceptarea provocarilor necunoscutului. Acum e un moment bun sa faci o lista care sa-ti reaminteasca de toate acele lucruri din viata ta, si din lumea inconjuratoare, pentru care esti recunoscator. In orice iti propui, lasa-te ghidat de cunoasterea ta intuitiva. 

Horoscopul saptamanii 17 - 23 ianuarie 2022 pentru Scorpion

Sunt zile interesante pentru relațiile cu străinătatea. Au succes demersurile privitoare la o călătorie îndepărtată, pentru studii sau pentru a lucra în țări străine. Totuși evită ziua de 18 Ianuarie pentru decizii ferme sau pentru asumarea unor responsabilități deosebite. Segmentul profesional se va evidenția în a doua parte a săptămânii, mai ales relațiile cu șefii și persoanele oficiale din diverse instituții. Sunt multe aspecte bizare în ceea ce privește susținerea ta profesională și imaginea publică, de aceea fii precaut. Finalul săptămânii evidențiază relațiile cu prietenii. Dialoguri constructive și activități recreative împreună cu cei dragi.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Scorpion

Se conturează cheltuieli majore din banii obținuți la un loc de muncă. Pe de altă parte, se deschid oportunități deosebite de a câștiga venituri suplimentare dintr-o activitate profesională nouă. Rezumă-te la cheltuieli strict necesare, deoarece tentația de a cumpăra orice, oricât și pentru oricine este păguboasă. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente, ma ales cele cu femeile. se recomandă prudență, deoarece sunt posibile conflicte și desprinderi din unele relații. Segmentul domestic se evidențiază prin dinamism între membrii familiei și prin implicarea în treburi domestice de anvergură. Șanse deosebite de a rezolva și lămuri chestiuni familiale și patrimoniale. Îți vin alături persoane dragi, apare dorința de a te îndrăgosti și de a te distra. Prudență și măsură în toate! Relațiile cu prietenii se vor reconfigura și îți vor rămâne alături numai oamenii de nădejde. Situații parteneriale interesante.

Horoscopul anului 2022 pentru Scorpion

Este un an foarte important pentru tine, deoarece primești influențe astrale directe de la cele patru eclipse ce se construiesc în Semnul tău zodiacal Scorpion și în Semnul zodiacal de vizavi Taur. În primul rând, îți vei remodela felul de a fi vizavi de ceilalți. Te vei desprinde de unele persoane, se vor finaliza unele relații, însă se pregătesc alții să ți se alăture, atât în viața personală, cât și în viața profesională.

Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te odihnești și să-ți programezi atent fiecare activitate.  De mare folos îți vor fi terapiile neconveționale, abordarea unor cursuri de dezvoltare personală și spirituală, plus compania oamenilor de bună calitate.

Călătoriile se vor evidenția în primele trei luni ale anului, mai ales acelea pe distanțe scurte. Scopul acestora poate fi unul personal pentru a-ți revedea prietenii apropiați și neamurile, însă și profesional pentru a rezolva diverse chestiuni pentru locul de muncă.

Relațiile cu străinătatea își modifică termenii și condițiile de desfășurare. Călătoriile vor fi îngreunate sau blocate, iar relațiile cu persoanele străine se vor finaliza. Noutățile privitoare la străinătate se referă numai la a încheia etape.

Relațiile familiale și mediul domestic își continuă procesul de reconfigurare, fiind șanse bune de a rezolva animozitățile dintre membrii familiei și de a rezolva trebuile gospodărești trenante. Este un an bun și pentru vânzarea sau achiziționarea de bunuri patrimoniale.

Pentru relațiile sentimentale și relațiile cu copiii se deschide un nou capitol. O relație amoroasă existentă se va revigora dacă este fundamentată pe baze bune sau se va finaliza dacă funcționează defectuos. Sunt șanse să te ocupi mai mult de copii, să faci un copil, să te îndrăgostești, să abordezi serios un hobby sau să practici un sport ușor. Totuși, în segmentul sentimental predomină amăgirea, confuzia, iluzia și minciuna. Se recomandă prudență și discernământ.

Și pentru relațiile parteneriale se conturează schimbări importante, putând fi vorba despre separare, divorț în cazul unei relații de cuplu care a ajuns într-o situație neplăcută, însă poate intra în discuție și o căsătorie sau o logodnă în cazul unei relații amoroase bazate pe respect, onestitate, iubire, devotament, asumare.

Segmentul profesional este animat de influențe noi în partea a doua a anului. Sunt probabile schimbări la locul de muncă, atât în privința regimului de lucru, cât și în privința relațiilor colegiale. Ar fi bine să te gândești fie la o perfecționare utilă în domeniul în care activezi, fie la o reconversie profesională.

Segmentul financiar este fluctuant, datorită schimbărilor de la locul de muncă. Drept consecință, pot fi perioade cu bani puțini, mai ales în primele trei luni ale anului. Evită cheltuielile nefondate, investițiile sau implicarea în planuri care depășeșsc puterea ta de înțelegere și control.

Cugetarea anului 2022 pentru Scorpioni: „De când a fost abandonat obiceiul de a purta sabie la șold, e absolut necesar să ai un spirit ascuțit.” – H. Heine

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii