Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de duminica, 21 iulie 2024 pentru Scorpion

Finalul acestei saptamani iti aduce in preajma multe persoane din anturajul apropiat. Sunt posibile discutii aprinse pe teme diverse, iar schimbul de informatii va aduce beneficii tuturor. Este bine sa asculti mai mult decat sa vorbesti si nu iti expune vulnerabilitatile sufletesti. Rezerva-ti momente pentru calatorii scurte, dar si pentru odihna si relaxare in aer liber.

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 15 - 21 iulie 2024 pentru zodia Scorpion

Scorpion - The Sun Dancers Scorpion - The Sun Dancers

A sta cufundat mult timp in ganduri si vise despre viitor, te poate aduce in punctul in care risti sa pierzi toata frumusetea momentului prezent. Nu le permite grijilor, legate de cum va fi sau cum ar putea sa fie ziua de maine, sa te abata de la drumul tau si bucura-te de ce ai acum. Vei gasi in curand toate raspunsurile si solutiile pe care le cauti, dar mai intai distreaza-te, joaca-te. Incrancenarea, lupta si planurile pe care le tot faci, te tin blocat intr-un cerc vicios. Ai incredere ca totul va fi bine, chiar daca inca nu stii cum.

Horoscopul saptamanii 15 - 21 iulie 2024 pentru Scorpion

Ești plin de energie la începutul acestei săptămâni. De aceea fii foarte prudent, selectează-ți prioritățile și evită eforturile solicitante. Sunt șanse de a începe o nouă etapă de viață, pe cu totul alte baze morale, spirituale și materiale. Rezervă momente de liniște și gândește-te la cum ai dori să se desfășoare viața ta de acum încolo. Financiar apar noutăți, fie că primești bani în urma depunerii unor eforturi suplimentare la serviciu, fie cineva apropiat îți oferă un cadou.

Horoscopul lunii Iulie pentru Scorpion

Relaţiile cu străinătatea sunt bine susţinute de către astre, mai ales în prima parte a lunii. Fie că te ocupi de planuri de călătorii, fie că ai nevoie să stabileşti relaţii cu persoane străine, evită intervalul 5 – 7 Iulie pentru decizii și semnarea documentelor importante. Se conturează o nouă etapă fie de relaţionare cu străinătatea, fie o nouă cale de instruire personală şi profesională. De reţinut că după 6 ale lunii, segmentul străinătăţii şi al şcolarităţii devine tensionat, existând riscul producerii unor răsturnări de situţie deosebite.

Horoscopul anului 2024 pentru Scorpion

Pentru tine, 2024 este anul în care îți redefinești relația cu munca și cu sănătatea. Pe Axa zodiacală Berbec-Balanță se formează trei eclipse, ale căror influențe le vei resimți în relațiile profesionale și la locul de muncă. Munca este condiționată de sănătate, pentru că dacă sănătatea ta este bună poți munci corect, coerent și pe termen lung.

Schimbările ce vor interveni la locul de muncă, vor atrage în partea a doua a anului schimbări financiare. este posibil să te orientezi spre colaborări noi, pentru a obține venituri colaterale locului de muncă. Este rost de a te implica în colaborări profesionale noi, de mare anvergură și cu efecte pe termen lung.

Relația cu partenerul/ a de viață se redefinește, fie pentru că apar schimbări majore în această relație, schimbări generate și de tine, și de el/ ea, fie apare un nou/ ă partener/ ă în viața ta, partener/ ă de care vei atras/ ă mult mai mult. Modificările din relația partenerială vor atrage după sine și modificări financiare în ceea ce privește cheltuielile și bunurile comune.

Începând din acest an se conturează schimbări în mediul familial și domestic. Este posibil să renovezi, să schimbi casa, să te ocupi de moșteniri și de investiții în casa părintească sau în locurile natale. Relațiile cu membrii și cu neamurile vor căpăta alte valențe pentru tine și cu totul altfel te vei raporta la aceste relații în anii următori.

Relațiile cu prietenii și cu susținătorii de la locul de muncă sunt vulnerabile până la finalul lunii Iunie. Este bine să te desprinzi de persoanele care îți pun bețe în roate.

Călătoriile și studiile sunt favorizate în ultimele patru luni ale anului. Mai ales călătoriile îndepărtate, cele în străinătate se vor remarca mult. Scopul acestor vizite pornește fie de la a revedea persoane dragi aflate departe de granițele țării, fie pentru a lucra sau a studia în alte locuri ale lumii. Studiile abordate în acest an îți vor fi de mare folos, pe termen lung, atât în plan personal, cât și plan profesional. 
——— 
Vrei să știi ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii din viață? Vrei să știi ce momente de cotitură există pentru tine în 2024?

🛒 Comandă AICIHOROSCOP PERSONAL 2024

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii