Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de vineri, 02 decembrie 2022 pentru Scorpion

Ziua este delicată la capitolul munca si relatii colegiale. Ai dori sa faci mai multe, mai altfel, insa de fiecare data parca te lovesti de tot soiul de obstacole. Hiba este la tine, pentru ca este nevoie sa tratezi munca si implicatiile ei mult mai detasat. Provocarile sunt majore si subtile. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului osos si pe cele ale aparatului digestiv. Dozeaza-ti eforturile si odihneste-te mai mult.

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 28 noiembrie - 04 decembrie 2022 pentru zodia Scorpion

Scorpion - Inflorirea Scorpion - Inflorirea

In aceasta saptamana experimentezi o stare de pace, bucurie si implinire. Succesul este prezent in viata ta, iar noi usi ti se deschid provocandu-te sa parasesti zona de confort. Inspiri oamenii, care iti stau in preajma, intr-un fel aparte si le insufli dorinta de a face si a descoperi lucruri noi. Devii contributie reala in lumea din jurul tau, iar binecuvantarile se revarsa asupra ta. Bucura-te si fii recunoscator pentru aceste clipe, dar nu te lasa sedus de mirajul ca vor dura o vesnicie. In curand vei porni din nou la drum.

Horoscopul saptamanii 28 noiembrie - 04 decembrie 2022 pentru Scorpion

Foarte animat este segmentul domestic! Este nevoie să te ocupi de curățenii generale, reparații sau de vânzarea-achiziționarea unor bunuri patrimoniale. Se recomandă prudență, deoarece relațiile cu membrii familiei sunt distorsionate. Gândirea și comunicarea lasă de dorit în această săptămână, astfel că ar fi bine să nu te bazezi pe cele spuse sau decise acum. Persoana iubită și copiii reprezintă alte subiecte provocatoare. Discuții, acțiuni recreative împreună cu cei dragi, planuri de călătorii și de studii. Printre rânduri, ocupă-te și de sănătate.

Horoscopul lunii Decembrie pentru Scorpion

Ești focalizat pe segmentul banilor obținuți din munca proprie, segment în care se conturează schimbări majore și definitive. Se finalizează o etapă de câștig dintr-o activitate profesională, însă va apărea discret o altă formă de câștig oficial. Totul este să ai răbdare, să observi cum se desfășoară lucrurile și să lași evenimentele să-ți urmeze cursul firesc. Pe de altă parte, sunt posibile cheltuieli majore, fie pentru prieteni, fie pentru segmentul profesional. Prudență! Relațiile cu anturajul apropiat sunt armonioase, astfel că te poți bizui pe aceste persoane. Discuții importante, călătorii pe distanțe scurte fie de agrement, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Afli informații prețioase, utile pentru dezvoltarea ta profesională.

Horoscopul anului 2022 pentru Scorpion

Este un an foarte important pentru tine, deoarece primești influențe astrale directe de la cele patru eclipse ce se construiesc în Semnul tău zodiacal Scorpion și în Semnul zodiacal de vizavi Taur. În primul rând, îți vei remodela felul de a fi vizavi de ceilalți. Te vei desprinde de unele persoane, se vor finaliza unele relații, însă se pregătesc alții să ți se alăture, atât în viața personală, cât și în viața profesională.

Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te odihnești și să-ți programezi atent fiecare activitate.  De mare folos îți vor fi terapiile neconveționale, abordarea unor cursuri de dezvoltare personală și spirituală, plus compania oamenilor de bună calitate.

Călătoriile se vor evidenția în primele trei luni ale anului, mai ales acelea pe distanțe scurte. Scopul acestora poate fi unul personal pentru a-ți revedea prietenii apropiați și neamurile, însă și profesional pentru a rezolva diverse chestiuni pentru locul de muncă.

Relațiile cu străinătatea își modifică termenii și condițiile de desfășurare. Călătoriile vor fi îngreunate sau blocate, iar relațiile cu persoanele străine se vor finaliza. Noutățile privitoare la străinătate se referă numai la a încheia etape.

Relațiile familiale și mediul domestic își continuă procesul de reconfigurare, fiind șanse bune de a rezolva animozitățile dintre membrii familiei și de a rezolva trebuile gospodărești trenante. Este un an bun și pentru vânzarea sau achiziționarea de bunuri patrimoniale.

Pentru relațiile sentimentale și relațiile cu copiii se deschide un nou capitol. O relație amoroasă existentă se va revigora dacă este fundamentată pe baze bune sau se va finaliza dacă funcționează defectuos. Sunt șanse să te ocupi mai mult de copii, să faci un copil, să te îndrăgostești, să abordezi serios un hobby sau să practici un sport ușor. Totuși, în segmentul sentimental predomină amăgirea, confuzia, iluzia și minciuna. Se recomandă prudență și discernământ.

Și pentru relațiile parteneriale se conturează schimbări importante, putând fi vorba despre separare, divorț în cazul unei relații de cuplu care a ajuns într-o situație neplăcută, însă poate intra în discuție și o căsătorie sau o logodnă în cazul unei relații amoroase bazate pe respect, onestitate, iubire, devotament, asumare.

Segmentul profesional este animat de influențe noi în partea a doua a anului. Sunt probabile schimbări la locul de muncă, atât în privința regimului de lucru, cât și în privința relațiilor colegiale. Ar fi bine să te gândești fie la o perfecționare utilă în domeniul în care activezi, fie la o reconversie profesională.

Segmentul financiar este fluctuant, datorită schimbărilor de la locul de muncă. Drept consecință, pot fi perioade cu bani puțini, mai ales în primele trei luni ale anului. Evită cheltuielile nefondate, investițiile sau implicarea în planuri care depășeșsc puterea ta de înțelegere și control.

Cugetarea anului 2022 pentru Scorpioni: „De când a fost abandonat obiceiul de a purta sabie la șold, e absolut necesar să ai un spirit ascuțit.” – H. Heine

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii