Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de sambata, 23 iunie 2018 pentru Scorpion

La finalul acestei saptamani primesti energii astrale deosebite. Ai sanse sa observi aspectele placute si pe cele care necesita imbunatatiri din planurile de viata in care esti implicat. Totusi este bine sa-ti propui mai mult timp liber pentru tine si sufletul tau. Odihneste-te, inconjoara-te de oamenii dragi si de incredere.

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 iunie 2018 pentru zodia Scorpion

Scorpion - Noi suntem lumea Scorpion - Noi suntem lumea

E timpul sa pui la dispozitia celorlalti darurile tale, pentru ca impreuna sa creati un proiect mult mai mare si mai important decat ce ai realizat pana acum. Chiar daca ideea in sine poate parea infricosatoare la inceput, nu ezita sa te implici, caci rasplata va fi pe masura. Ai multe de daruit, iar lumea de abia asteapta sa se bucure de creatia ta. Nu uita, viata ti-a fost daruita pentru a sarbatori, a crea si a te bucura. Lasa grijile marunte in seama lui Dzeu si iesi din cercul vicios al mortii si al renasterii.

Horoscopul saptamanii 18 - 24 iunie 2018 pentru Scorpion

Săptămâna debutează alături de prieteni. În acest sector se pot petrece lucruri deosebite, ale căror ecouri se vor resimţi mult timp. Recomandabil este să profiți de aceste momente şi să adopți o atitudine faţă de aceste persoane, total diferită de până acum. Oricum, schimbarea în acest sens se va produce. În zilele de 21 şi 22 Iunie sunt posibile stări interioare confuze, îngrijorătoare. Sunt fondate, deoarece la locul de muncă există conflicte nerezolvate, iar sănătatea ridică şi ea probleme de ceva timp. Însă astrele îți vor trimite raze minunate, în a doua parte a zilei de 23 Iunie și te vei liniști. În weekend, ocupă-te de tine și de activități recreative.

Horoscopul lunii Iunie pentru Scorpion

Banii și bunurile pe care le deții în comun cu alții sunt preocuparea ta majoră din prima parte a acestei luni. Îți sunt favorizate câștigurile din partea altora, demersurile legate de moșteniri, partaje sau investiții. Fii prudent și achită-ți facturile sau alte tipuri de datorii. Pe de o parte îți vin bani, dar pe de altă parte vei fi nevoit să cheltuiești destul de mult. Dozează-ți eforturile și ai mai multă grijă de sănătatea ta, deoarece nivelul energetic fluctuează mult. În preajma datei de 13 Iunie sunt posibile evenimente importante legate de banii altora. Asta înseamnă că poți primi o sumă însemnată de bani, fie drept cadou, fie printr-un credit cu bătaie lungă. După 14 ale lunii se întrezăresc gânduri, idei și planuri legate de călătorii în străinătate. Ai putea avea șanse deosebite să studiezi pe termen lung sau să participi la concursuri, examene si interviuri profesionale. Relațiile cu cei apropiați se vor reconfigura începând cu intervalul 27 – 29 Iunie. Unele relații se vor destrăma definitv, însă cu siguranță vor apărea altele mult mai profitabile.   

Horoscopul anului 2018 pentru Scorpion

Scorpionii au posibilitatea sa prospere, sa-si aseze viata pe un fagas benefic si sa-si implineasca niste visuri.

Este unul dintre cei mai importanți ani pentru tine, deoarece prin prezența lui Jupiter în Semnul tău zodiacal, planeta belșugului, a deschiderii morale și spirituale, ai șanse deosebite și unice de a evolua pe toate palierele vieții.

Profită de energia jupiteriană și de tumultul din preajma ta pentru a-ți trasa noi planuri de viață personală și profesională. Stabilește-ți obiective clare pe termen lung și organizează-ți resursele, astel încât să te ocupi rezonabil de toate.

Efectele eclipselor din acest an, ce se formează pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător și Rac îți influențează subtil, dar suficient de puternic încât să observi rapid schimbări în segmentul socio-profesional, în segmentul familial, în relațiile cu străinătatea.

Dialogurile și situațiile dintre tine și persoanele din anturajul profesional sunt importante pe termen lung, deci fii prudent și selectează numai ce îți este de folos. Există riscul să te implici în acțiuni nepotrivite ție, dar spre folosul altora.

Uranus se mută temporar, în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului, exemplificându-ți chestiuni parteneriale ce trebuie înlăturate sau revigorate. Surprize de proporții în plan partenerial, dar și în relațiile cu partenerul de viață și cu cei de afaceri.

Sănătatea se menține vulnerabilă deci fii vigilent pe tot parcursul anului.     

Relational, anul 2018 poate aduce schimbari neasteptate, surprize, cunostinte noi rebele sau ciudate. Unii Scorpioni vor avea parte de multa tandrete si iubire.

   

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii