Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de sambata, 23 octombrie 2021 pentru Scorpion

Finalul acestei saptamani iti aduce cheltuieli importante. Poate fi vorba atat despre cheltuieli comune cu neamurile, partenerul de viata, cat si cheltuieli profesionale. Se contureaza variante noi de castig prin activitatea desfasurata la locul de munca. Selecteaza-ti prioritatile si cheltuieste strictul necesar. Pe de alta parte, rezerva-ti momente linistite in care sa meditezi la situatiile in care esti implicat. Vei descoperi multe lucruri interesante!

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 octombrie 2021 pentru zodia Scorpion

Scorpion - Schizofrenia Scorpion - Schizofrenia

Probabil ca ai obosit sa te tot gandesti, sa analizezi, sa faci „liste” mentale cu argumente pro si contra, in speranta (iluzia) ca vei face alegerea potrivita. Confuzia este norul care se aseaza intre minte si inima, intre frica si iubire. Ai de gand sa astepti sa treaca, sau te agati de el in continuare, incercand sa-l tii pe loc si, eventual, sa gasesti si solutia? Daca ai obosit destul, daca te-ai saturat de analize, pur si simplu opreste-te. Renunta inclusiv la dorinta de a face o alegere. E posibil ca niciuna din caile la care te-ai gandit sa nu fie pentru tine, acum. E foarte posibil sa ti se arate o a treia. Esti gata sa o afli? Atunci, relaxeaza-te, respira, asculta, asteapta! 

Horoscopul saptamanii 18 - 24 octombrie 2021 pentru Scorpion

O săptămână foarte interesantă în plan profesional! Se conturează schimbări majore la locul de muncă, fie prin plecarea sau sosirea unor colegi, fie prin schimbarea condițiilor de muncă. De asemenea, este posibil să primești o ofertă de colaborare, care va atrage după sine schimbări în plan personal. Fii prudent, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile, analizează bine situația în care te afli la serviciu și evită dialogurile contradictorii. Noutăți și în relația cu partenerul de viață. Separare, divorț sau apropiere, oficializarea unei relații care durează de ceva vreme. Partenerul de viață și colaboratorii te solicită din plin. Se conturează cheltuiei comune cu alții la finalul săptămânii.

Horoscopul lunii Octombrie pentru Scorpion

O perioadă controversată din toate punctele de vedere. Se pare că îți sunt favorizate activitățile departe de ochii și urechile lumii. Dialogurile cu cineva din anturajul apropiat îți pot lămuri multe din evenimentele în care ești implicat sau dorești să te implici. Temerile tale sunt accentuate pentru toate domeniile existențiale. Depinde numai de tine cum gestionezi lucrurile, pentru că hiba este doar la tine momentan. Detașează-te de relațiile și situațiile neplăcute, stagnante și orientează-te spre nou și progres. Controlează-ți reacțiile, gesturile, vorbele, deoarece există riscul să superi multă lume. Pe de altă parte, stai de vorbă și cu tine însuți. Sufletul tău are multe și mărunte să-ți spună.

Horoscopul anului 2021 pentru Scorpion

Este un an cu schimbări profunde, mai ales la nivel mental și relațional. Poți fi tentat să te izolezi în lumea ta, să stai departe de neplăcerile cotidiene, visând la o lume mai bună. Totuși, îți vei face simțită personalitatea prin provocările pe care le vei lansa către ceilalți, fie din amuzament, fie pe considerentul că cea mai bună apărare este atacul.

Sănătatea este vulnerabilă, deoarece vei resimți ecourile afecțiunilor din anii anteriori. Ai nevoie de perioade de odihnă, de îngrijri de specialitate, poate chiar de retragere, temporară, din câmpul muncii. Terapiile alternative și sfaturile unor specialiști chiar îți sunt utile te termen lung.

Relațiile apropiate sunt active prin dialoguri și întâlniri frecvente atât cu prietenii apropiați, cât și cu neamurile sau cunoștințele. De unii este bine să te ferești, pentru că sub fețele lor zâmbitoare se ascund interese personale ce se doresc a fi rezolvate în detrimentul tău. Ar trebuie să detectezi rapid persoanele inoportune și să scapi de oportuniștii nepoftiți în viața ta.

În segmentul domestic și familial se conturează schimbări majore. Se finalizează etape demarate cu mulți ani în urmă și se deschid altele. Este un an bun pentru investiții în casă, pentru lămurirea și consolidarea relațiilor cu membrii familiei și cu neamurile, pentru dizolvarea conflictelor. Sunt șanse să te muți într-o altă locație, să cumepri sau să vinzi o casă, un bun patrimonial valoros, să se mărească familia cu un membru nou. Însă, responsabilitățile aferente casei și relațiilor familiale vor fi de mare anvergură și pe termen lung.

Relațiile sentimentale primesc influențele astrale ale unui tranzit astral în perioada Mai – Iulie, influențe care vor prefigura schimbări atât în relația cu persoana iubită, cât și în relațiile cu copiii. Este rost de final într-o relașie amoroasă nepotrivită, însă poate apărea și una nouă la orizont. De asemenea, poate intra în scenă un copil sau să fii nevoit să te ocupi mai mult de copii. Fii realist în chestiunile sentimentale, deoarece există o ceață densă. Drept consecință, aparențele pot fi foarte înșelătoare.

Relațiile parteneriale continuă într-o notă foarte surprinzătoare. Oricâte eforturi ai depune pentru a menține în aceeași termeni și în aceleași condiții, fie o relație de cuplu, fie o colaborare profesională, ceva tot se va schimba sau chiar finaliza fără echivoc. Se închid etape demarate cu mulți ani în urmă și se pregătesc altele. Apare cumva o ruptură între tine și ceilali, între tine și parteneri, astfel că tentația de a rupe orice relație partenerială este irezistibilă. Analizează pe îndelete parteneriatele în care te afli și decide în consecință. Puțin probabil să mai reziste vreo astfel de relație până la finalul anului. O eclipsă se formează pe Semnul zodiacal al Taurului, pe 19 Noiembrie, marcând un final partenerial total neașteptat și învăluit în mister. 

Călătoriile și studiile reprezintă subiecte de mare și util interes. Studiile merită abordate pentru a obține informații noi sau chiar competențe noi necesare la un loc de muncă, pe termen lung. Călătoriile te ajută să vezi locuri frumoase, încărcate de energie benefică și chiar îți poți face prieteni noi.

Pentru segmentul profesional se prefigurează puține schimbări, doar vor continua cele demarate pe parcursul anului anterior. Însă, deja știi despre ce este vorba, astfel că noutățile nu te vor lua prin surprindere. Tot ce se petrece la locul de muncă reprezintă lecții de viață, lecții-maestru pe care trebuie să ți le însușești sub o formă sau alta. Unele situații profesionale te pot necăji, însă toate au un dram benefic pe termen lung, pentru tine.

Din perspectiva financiară se prefigurează schimbări, atât la secțiunea venituri obținute de la și prin alții, cât și la secțiunea venituri obținute din munca desfășurată la serviciu. În acest sens, vin în ajutor influențele a trei eclipse care se formează pe Axa zodiacală Gemeni-Săgetător, pe 26 Mai, pe 10 Iunie și pe 4 Decembrie. Cheltuieli majore, aspecte legate de moșteniri, partaje, afaceri comune cu partenerul de viață, rudele, parteneri de afaceri.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: desprinde-te din relațiile și situațiile parteneriale care nu mai funcționează sau care îți obstrucționează progresul; acceptă schimbarea și ai încredere că este spre binele tău suprem să-ți reconfigurezi planurile personale și pe cele profesionale; cooperează mai mult cu ceilalți.

Cugetarea anului 2021 pentru Scorpioni:„Faptele trecutului sunt mai ușor de condamnat decât de îndreptat.” – G. Boccacio

 

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii