Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de luni, 22 octombrie 2018 pentru Scorpion

Saptamana debuteaza cu multa treaba la serviciu. Bazeaza-te doar pe fortele tale si evita provocarile celorlalti. Relatiile colegiale sunt tensionate, iar sefii au pretentii mari de la tine. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului, de aceea fii prudent. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil.

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 22 - 28 octombrie 2018 pentru zodia Scorpion

Scorpion - The Altar Priestess Scorpion - The Altar Priestess

In aceste zile, cel mai bine ar fi sa-ti mutia atentia catre ce e sacru si sa restabilesti legatura cu Divinitatea. Fiecare respiratie a ta este sacra si fiecare actiune pe care o intreprinzi e importanta, pentru ceea ce creeaza in realitatea ta. E posibil sa nu fii deplin constient de influenta ta, dar daca faci ca fiecare miscare a ta sa conteze, alegi cu intelepciune si iti binecuvantezi relatiile cu acceptare si iertare, miracolele pot aparea. Privind lumea din acest spatiu notiunea de greseala dispare, caci totul este perfect, exact asa cum este, ca si tine.

Horoscopul saptamanii 22 - 28 octombrie 2018 pentru Scorpion

Începi săptămâna cu multă treabă la serviciu. Treburile cotidiene alcătuiesc tema principală, astfel că ești nevoit să te concentrezi pe mai multe subiecte deodată. Alege prioritățile și ai încredere că vei rezolva totul corect și la timp. Pe 24 Octombrie se va construi aspectul de Lună plină în Semnul Berbecului, amintindu-ți că ai de pus la punct fie relația cu partenerul de viață, fie colaborările în care ești implicat sau dorești să te implici. Discerne totul cu răbdare, iar la nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere. Sfârșitul săptămânii este potrivit verificării situației financiare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru Scorpion

Pentru tine este o perioadă de restructurare interioară şi exterioară cu efecte pe tot restul vieţii. Relaţionarea cu ceilalţi, îngrijirea atentă a trupului şi poate chiar a sufletului vor fi temele principale pentru multă vreme de acum încolo. Financiar va apărea tendinţa de a cheltui mai mult decât îţi poţi permite. În această perioadă, câştigurile şi favorurile de la alţii vor veni în salturi sau deloc. Practic vor exista restricţionări legate de cheltuieli sau investiţii. La serviciu sunt în desfăşurare etape de muncă mai vechi, care nu au fost parcurse corect şi la timp. De aici câştigurile pot întârzia sau pot fi diminuate. Dozează-ţi eforturile şi ocupă-te serios de îndatoririle tale. În preajma datei de 9 Octombrie este posibil să simți oboseală mentală accentuată. Afecţiunile legate de aparatul renal șide segmentele capului se pot evidenția sau se pot instala altele noi şi destul de dificil de diagnosticat şi tratat. Este nevoie să fii mult mai atent la sănătatea organismului şi să te îngrijeşti pe îndelete. Duşmanii ascunşi îţi pândesc toate mişcările, mai ales la serviciu, însă ai şanse mari de a-i deconspira. În relaţiile parteneriale se pot petrece răsturnări de situaţie . Te poţi despărţi definitiv de un partener de viaţă, de afaceri sau o colaborarea se va încheia.    

Horoscopul anului 2018 pentru Scorpion

Scorpionii au posibilitatea sa prospere, sa-si aseze viata pe un fagas benefic si sa-si implineasca niste visuri.

Este unul dintre cei mai importanți ani pentru tine, deoarece prin prezența lui Jupiter în Semnul tău zodiacal, planeta belșugului, a deschiderii morale și spirituale, ai șanse deosebite și unice de a evolua pe toate palierele vieții.

Profită de energia jupiteriană și de tumultul din preajma ta pentru a-ți trasa noi planuri de viață personală și profesională. Stabilește-ți obiective clare pe termen lung și organizează-ți resursele, astel încât să te ocupi rezonabil de toate.

Efectele eclipselor din acest an, ce se formează pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător și Rac îți influențează subtil, dar suficient de puternic încât să observi rapid schimbări în segmentul socio-profesional, în segmentul familial, în relațiile cu străinătatea.

Dialogurile și situațiile dintre tine și persoanele din anturajul profesional sunt importante pe termen lung, deci fii prudent și selectează numai ce îți este de folos. Există riscul să te implici în acțiuni nepotrivite ție, dar spre folosul altora.

Uranus se mută temporar, în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului, exemplificându-ți chestiuni parteneriale ce trebuie înlăturate sau revigorate. Surprize de proporții în plan partenerial, dar și în relațiile cu partenerul de viață și cu cei de afaceri.

Sănătatea se menține vulnerabilă deci fii vigilent pe tot parcursul anului.     

Relational, anul 2018 poate aduce schimbari neasteptate, surprize, cunostinte noi rebele sau ciudate. Unii Scorpioni vor avea parte de multa tandrete si iubire.

   

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii