Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de duminica, 01 august 2021 pentru Scorpion

Relatiile parteneriale îți pot crea neplaceri la finalul acestei saptamani. Asculta ce au de zis ceilalti si schimbat-ti atitudinea vizavi de tot si toate. Zilele acestea, unele relatii se pot incheia definitiv. Duminica faci socoteli legate de banii si bunurile pe care le detii cu un partener de viata sau un asociat intr-o afacere. Se anunta culoare noi de castig de pe urma altora.

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 26 iulie - 01 august 2021 pentru zodia Scorpion

Scorpion - The High Lady of Love and Compassion Scorpion - The High Lady of Love and Compassion

Auto-centrarea excesiva asupra propriei persoane nu este cea mai buna solutie la problemele tale, in acest moment, caci ego-ul ti-a intins o capcana subtila. Ai uitat ca a crea o viata abundenta inseamna a fii constient si de modul in care alegerile tale ii influenteaza pe cei din jur? Poate ca in ultima vreme ai ales mai degraba sa-i manipulezi pe ceilalti pentru a obtine ce iti doresti, uitand sa tii cont si de ei. Sau poate din dorinta excesiva de a-i ajuta le-ai luat din putere, nelasandu-i sa creasca. Analizeaza-ti actiunile si fa o schimbare in acest sens.

Horoscopul saptamanii 26 iulie - 01 august 2021 pentru Scorpion

Săptămâna începe în forță în planul amoros. Discuții importante cu persoana iubită, cu copiii, dar și desfășurarea unor activități recreative alături de cei dragi. De evitat contradicțiile și excesele, pentru că riști să strici situații bune. La serviciu se conturează multe activități, dar vei fi sprijinit de către colegi. Ziua de 28 Iulie este tensionată, astfel că foarte ușor se poate ajunge la discuții aprinse și insuccese profesionale. Sănătatea este vulenerabilă, bine fiind să fii prudent și să te îngrijești corespunzător. Pe cât posibil evită consultațiile, analizele și intervențiile chirurgicale în perioada 26 – 29 Iulie. Foarte interesante și provocatoare sunt relațiile parteneriale.  

Horoscopul lunii August pentru Scorpion

Slăbesc tensiunile personale, astfel că te vei simți mult mai bine de acum încolo. Se mențin problemele de sănătate deja cunoscute, astfel că este bine să te îngrijești corespunzător în continuare, însă fără a forța nota. Relațiile socio-profesionale sunt foarte animate, astfel că este rost de discuții importante cu șefi și autorități sau poți participa la diverse reuniuni oficiale în care joci un rol important. Prudență, răbdare, toleranță și vorbește strictul necesar! Ți se poate propune un post de conducere sau ți se pot încredința sarcini de lucru noi și deosebite. Foarte bine susținute sunt relațiile cu prietenii și cu protectorii din segmentul profesional. Ia aminte la sfaturile și informațiile primite de la alții, chiar dacă pe moment par nesemnificative. Revin în atenție cheltuieli majore, care fie s-au discutat, fie au început în perioada Martie – Mai.

Horoscopul anului 2021 pentru Scorpion

Este un an cu schimbări profunde, mai ales la nivel mental și relațional. Poți fi tentat să te izolezi în lumea ta, să stai departe de neplăcerile cotidiene, visând la o lume mai bună. Totuși, îți vei face simțită personalitatea prin provocările pe care le vei lansa către ceilalți, fie din amuzament, fie pe considerentul că cea mai bună apărare este atacul.

Sănătatea este vulnerabilă, deoarece vei resimți ecourile afecțiunilor din anii anteriori. Ai nevoie de perioade de odihnă, de îngrijri de specialitate, poate chiar de retragere, temporară, din câmpul muncii. Terapiile alternative și sfaturile unor specialiști chiar îți sunt utile te termen lung.

Relațiile apropiate sunt active prin dialoguri și întâlniri frecvente atât cu prietenii apropiați, cât și cu neamurile sau cunoștințele. De unii este bine să te ferești, pentru că sub fețele lor zâmbitoare se ascund interese personale ce se doresc a fi rezolvate în detrimentul tău. Ar trebuie să detectezi rapid persoanele inoportune și să scapi de oportuniștii nepoftiți în viața ta.

În segmentul domestic și familial se conturează schimbări majore. Se finalizează etape demarate cu mulți ani în urmă și se deschid altele. Este un an bun pentru investiții în casă, pentru lămurirea și consolidarea relațiilor cu membrii familiei și cu neamurile, pentru dizolvarea conflictelor. Sunt șanse să te muți într-o altă locație, să cumepri sau să vinzi o casă, un bun patrimonial valoros, să se mărească familia cu un membru nou. Însă, responsabilitățile aferente casei și relațiilor familiale vor fi de mare anvergură și pe termen lung.

Relațiile sentimentale primesc influențele astrale ale unui tranzit astral în perioada Mai – Iulie, influențe care vor prefigura schimbări atât în relația cu persoana iubită, cât și în relațiile cu copiii. Este rost de final într-o relașie amoroasă nepotrivită, însă poate apărea și una nouă la orizont. De asemenea, poate intra în scenă un copil sau să fii nevoit să te ocupi mai mult de copii. Fii realist în chestiunile sentimentale, deoarece există o ceață densă. Drept consecință, aparențele pot fi foarte înșelătoare.

Relațiile parteneriale continuă într-o notă foarte surprinzătoare. Oricâte eforturi ai depune pentru a menține în aceeași termeni și în aceleași condiții, fie o relație de cuplu, fie o colaborare profesională, ceva tot se va schimba sau chiar finaliza fără echivoc. Se închid etape demarate cu mulți ani în urmă și se pregătesc altele. Apare cumva o ruptură între tine și ceilali, între tine și parteneri, astfel că tentația de a rupe orice relație partenerială este irezistibilă. Analizează pe îndelete parteneriatele în care te afli și decide în consecință. Puțin probabil să mai reziste vreo astfel de relație până la finalul anului. O eclipsă se formează pe Semnul zodiacal al Taurului, pe 19 Noiembrie, marcând un final partenerial total neașteptat și învăluit în mister. 

Călătoriile și studiile reprezintă subiecte de mare și util interes. Studiile merită abordate pentru a obține informații noi sau chiar competențe noi necesare la un loc de muncă, pe termen lung. Călătoriile te ajută să vezi locuri frumoase, încărcate de energie benefică și chiar îți poți face prieteni noi.

Pentru segmentul profesional se prefigurează puține schimbări, doar vor continua cele demarate pe parcursul anului anterior. Însă, deja știi despre ce este vorba, astfel că noutățile nu te vor lua prin surprindere. Tot ce se petrece la locul de muncă reprezintă lecții de viață, lecții-maestru pe care trebuie să ți le însușești sub o formă sau alta. Unele situații profesionale te pot necăji, însă toate au un dram benefic pe termen lung, pentru tine.

Din perspectiva financiară se prefigurează schimbări, atât la secțiunea venituri obținute de la și prin alții, cât și la secțiunea venituri obținute din munca desfășurată la serviciu. În acest sens, vin în ajutor influențele a trei eclipse care se formează pe Axa zodiacală Gemeni-Săgetător, pe 26 Mai, pe 10 Iunie și pe 4 Decembrie. Cheltuieli majore, aspecte legate de moșteniri, partaje, afaceri comune cu partenerul de viață, rudele, parteneri de afaceri.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: desprinde-te din relațiile și situațiile parteneriale care nu mai funcționează sau care îți obstrucționează progresul; acceptă schimbarea și ai încredere că este spre binele tău suprem să-ți reconfigurezi planurile personale și pe cele profesionale; cooperează mai mult cu ceilalți.

Cugetarea anului 2021 pentru Scorpioni:„Faptele trecutului sunt mai ușor de condamnat decât de îndreptat.” – G. Boccacio

 

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii