Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de vineri, 24 martie 2023 pentru Scorpion

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 20 - 26 martie 2023 pentru zodia Scorpion

Scorpion - Noua Viziune Scorpion - Noua Viziune

Descoperi o noua viziune, pentru tine...cu o noua abordare si intelegere a vietii si a experientelor acesteia. Entuziasmul si forta ta de a misca lucrurile te sustin in a crea ceva nou, diferit de ce ai facut pana acum. Cunoasterea ta fuzioneaza cu intelepciunea rafinand abilitatea ta de a materializa in planul fizic visele pe care le ai. Lumea devine pentru tine un mare teren de joaca pe care iti poti lasa imaginatia sa se manifeste liber, iar tu trebuie doar sa fii atent la coechipierii pe care ii alegi sa-ti fie alaturi.

Horoscopul saptamanii 20 - 26 martie 2023 pentru Scorpion

Săptămâna începe cu multă forfotă în plan sentimental. Emoțiile sunt exacerbate, bine fiind să te controlezi și să nu te lași sedus de ceilalți. Ai multe de făcut și la serviciu. Este bine să alegi prioritățile, întrucât sănătatea este vulnerabilă. Pot intra în discuție consultațiile medicale, analizele și chiar intervențiile chirurgicale. Unele afecțiuni mai vechi pot recidiva pe un fond emoțional foarte răscolit. Cum relațiile cu persoana iubită și copiii vor lua turnuri nebănuite în primele zile ale săptămânii vei fi foarte acaparat de ceea ce se petrece în plan amoros și familial, astfel că întregul organism va suferi. Prudență și discernământ! În plan partenerial se vor contura schimbări, fie că este vorba despre o relație de cuplul, fie că este vorba despre de o relație de afaceri sau de colaborare. Finaluri parteneriale neașteptate.

Horoscopul lunii Martie pentru Scorpion

Iubirea plutește în aer, mai ales în prima parte a lunii. Foarte ușor o relație veche, de prietenie se poate transforma într-o idilă pe termen lung. Sau, în relația amoroasă existentă se vor produce schimbări interesante, fie că se ameliorează animozitățile, tensiunile, conflictele și se ajunge la pace și armonie, fie se încheie definitiv. Gustul pentru distracții și aventuri este la cote prea mari, de aceea fii prudent și evită extravaganțele. Un soi de mister, de fascinație tentantă predomină în relațiile sentimentale, însă în umbră pândesc dezamăgirile. Rămâi ancorat în realitatea cotidiană și nu te lăsa purtat de val prea mult. La locul de muncă începe o etapă nouă, de bun augur, în care vei primi sarcini de lucru noi, se vor îmbunătăți condițiile de lucru, dar și relațiile colegiale. Însă, Relațiile cu șefii și cu autoritățile rămân deficitare. Șanse de scandal public.

Horoscopul anului 2023 pentru Scorpion

Atmosfera astrală a anului 2023 este favorabilă pentru a face acele schimbări în structura Ființei tale interioare care să creeze în preajma ta structuri viabile, profitabile pe termen lung și relații fericite. Depinde de tine cum vei folosi energia anului pentru evoluție spirituală și progres material.

Semnul tău zodiacal Scorpionul va fi implicat alături de Semnul zodiacal Taur, cel care marchează relațiile parteneriale pentru tine, în formarea a două eclipse. Drept consecință, tu îți vei remodela atitudinea față de toți și față de toate, iar ceilalți se vor replia față de tine și față de acțiunile desfășurate în comun. Vor rezulta schimbări nebănuite în relațiile cu un partener de viață, cu un partener de afaceri, plus schimbări în colaborări.

Sănătatea este foarte vulnerabilă în acest an. Se pot evidenția afecțiuni vechi, însă este loc și pentru altele noi. Odihnește-te conștient, reconfigurează-ți programul cotidian și urmează sfaturile specialiștilor în sănătate.

Relațiile familiale și mediul domestic primesc influențe astrale care ar putea trece ușor neobservabile. Discret, în umbră, aceste relații și tot ce ține de casă, cămin, patrimoniu, locuri natale, moșteniri, părinți, neam de proveniență încep un amplu proces de reconfigurare. Este nevoie de schimbări profunde în ceea ce privește raportarea ta la toate acestea și, vrei, nu vrei, vei fi implicat în aceste schimbări pe termen foarte lung.

Segmentul profesional se reconfigurează, fiind șanse de schimbări ale condițiilor de muncă și chiar de a aborda un alt loc de muncă sau un alt domeniu profesional. Sunt frământări deosebite, faceri și prefaceri, unele petrecându-se în umbră.

Relațiile cu șefii și cu autoritățile sunt dinamice, evidențiindu-se neplăceri de la și prin femei. Conflictele deschise la nivelul ierarhiei locului de muncă îți pot afecta imaginea publică, statutul social și profesional, proiectele profesionale și modul de lucru. Colegii și subalternii te susțin, însă au și ei momentele lor în care vor avea cu totul altceva de făcut.

Din perspectiva financiară, situația se va desfășura în nota cunoscută, fiind nevoie totuși să faci economii și să regândești bugetul de venituri și cheltuieli.

----

Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023! 

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii