Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de miercuri, 03 martie 2021 pentru Scorpion

Esti avantajat de tranzitul Lunii prin zodia ta. Te bucuri de intalniri agreabile, vesti bune, deplasari fructuoase. Daca ai de rezolvat niste probleme care tin de documente sau deplasari, acum e momentul sa actionezi, pentru ca ti se deschid toate usile. De asemenea, daca iti vine o idee legata de demararea unui proiect nou, ai incredere in ea si da-i curs.

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 01 - 07 martie 2021 pentru zodia Scorpion

Scorpion - The Hawk Prince Scorpion - The Hawk Prince

Saptamana incepe cu vesti bune pentru tine – primesti raspunsuri la unele intrebari pe care ti le-ai tot adresat in ceea ce priveste cariera si destinul tau. Fii atent la telefoane, email-uri sau conversatii care iti pot aduce acea informatie referitoare la urmatorul pas pe care il ai de facut. Universul este intr-un dialog continuu cu tine in aceste zile, asa ca prezenta si „urechile ciulite” sunt esentiale. Fii deschis si lasa Spiritul sa-ti transmita mesajele sale, pe orice cale alege, si urmeaza-i ghidarea.

Horoscopul saptamanii 01 - 07 martie 2021 pentru Scorpion

În primele zile ale săptămânii, ar trebui să fii cât mai retras și concentrat pe treburile tale personale. Energia vitală este la cote joase și chiar ai nevoie de odihnă și dozarea eforturilor. Sunt zile bune pentru a afla informații din culisele profesionale și pentru a analiza, pe îndelete situația socio-profesională în care te afli. Privește obiectiv și cu inima deschisă la tot ce se petrece în jurul tău și trasează un plan de îmbunătățiri pe termen lung. Te vei simți mai bine pe la mijlocul săptămânii, însă nu forța nota. Foarte provocat va deveni segmentul fincniar, în speță secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Se recomandă atenție sporită în ziua de 4 Martie, deoarece sunt probabile cheltuieli prea mari. În weekend, rezervă momente pentru a verifica bugetul veniturilor și situația planurilor de investiții.

Horoscopul lunii Martie pentru Scorpion

Iubirea plutește în aer, mai ales în prima parte a lunii. Foarte ușor o relație veche, de prietenie se poate transforma într-o idilă pe termen lung. Sau, în relația amoroasă existentă se vor produce schimbări interesante, fie că se ameliorează animozitățile, tensiunile, conflictele și se ajunge la pace și armonie, fie se încheie definitiv. Gustul pentru distracții și aventuri este la cote prea mari, de aceea fii prudent și evită extravaganțele. Un soi de mister, de fascinație tentantă predomină în relațiile sentimentale, însă în umbră pândesc dezamăgirile. Rămâi ancorat în realitatea cotidiană și nu te lăsa purtat de val prea mult. După 4 Martie apare o predispoziție la cheltuieli greu de înfrânat. Poate fi vorba despre necesitatea unor cumpărături urgente, fie pentru tine, fie pentru cei dragi care au nevoie de sprijinul tău material. Stabilește o listă de priorități și urmărește-o îndeaproape. La locul de muncă începe o etapă nouă, de bun augur, în care vei primi sarcini de lucru noi, se vor îmbunătăți condițiile de lucru, dar și relațiile colegiale.

Horoscopul anului 2021 pentru Scorpion

Este un an cu schimbări profunde, mai ales la nivel mental și relațional. Poți fi tentat să te izolezi în lumea ta, să stai departe de neplăcerile cotidiene, visând la o lume mai bună. Totuși, îți vei face simțită personalitatea prin provocările pe care le vei lansa către ceilalți, fie din amuzament, fie pe considerentul că cea mai bună apărare este atacul.

Sănătatea este vulnerabilă, deoarece vei resimți ecourile afecțiunilor din anii anteriori. Ai nevoie de perioade de odihnă, de îngrijri de specialitate, poate chiar de retragere, temporară, din câmpul muncii. Terapiile alternative și sfaturile unor specialiști chiar îți sunt utile te termen lung.

Relațiile apropiate sunt active prin dialoguri și întâlniri frecvente atât cu prietenii apropiați, cât și cu neamurile sau cunoștințele. De unii este bine să te ferești, pentru că sub fețele lor zâmbitoare se ascund interese personale ce se doresc a fi rezolvate în detrimentul tău. Ar trebuie să detectezi rapid persoanele inoportune și să scapi de oportuniștii nepoftiți în viața ta.

În segmentul domestic și familial se conturează schimbări majore. Se finalizează etape demarate cu mulți ani în urmă și se deschid altele. Este un an bun pentru investiții în casă, pentru lămurirea și consolidarea relațiilor cu membrii familiei și cu neamurile, pentru dizolvarea conflictelor. Sunt șanse să te muți într-o altă locație, să cumepri sau să vinzi o casă, un bun patrimonial valoros, să se mărească familia cu un membru nou. Însă, responsabilitățile aferente casei și relațiilor familiale vor fi de mare anvergură și pe termen lung.

Relațiile sentimentale primesc influențele astrale ale unui tranzit astral în perioada Mai – Iulie, influențe care vor prefigura schimbări atât în relația cu persoana iubită, cât și în relațiile cu copiii. Este rost de final într-o relașie amoroasă nepotrivită, însă poate apărea și una nouă la orizont. De asemenea, poate intra în scenă un copil sau să fii nevoit să te ocupi mai mult de copii. Fii realist în chestiunile sentimentale, deoarece există o ceață densă. Drept consecință, aparențele pot fi foarte înșelătoare.

Relațiile parteneriale continuă într-o notă foarte surprinzătoare. Oricâte eforturi ai depune pentru a menține în aceeași termeni și în aceleași condiții, fie o relație de cuplu, fie o colaborare profesională, ceva tot se va schimba sau chiar finaliza fără echivoc. Se închid etape demarate cu mulți ani în urmă și se pregătesc altele. Apare cumva o ruptură între tine și ceilali, între tine și parteneri, astfel că tentația de a rupe orice relație partenerială este irezistibilă. Analizează pe îndelete parteneriatele în care te afli și decide în consecință. Puțin probabil să mai reziste vreo astfel de relație până la finalul anului. O eclipsă se formează pe Semnul zodiacal al Taurului, pe 19 Noiembrie, marcând un final partenerial total neașteptat și învăluit în mister. 

Călătoriile și studiile reprezintă subiecte de mare și util interes. Studiile merită abordate pentru a obține informații noi sau chiar competențe noi necesare la un loc de muncă, pe termen lung. Călătoriile te ajută să vezi locuri frumoase, încărcate de energie benefică și chiar îți poți face prieteni noi.

Pentru segmentul profesional se prefigurează puține schimbări, doar vor continua cele demarate pe parcursul anului anterior. Însă, deja știi despre ce este vorba, astfel că noutățile nu te vor lua prin surprindere. Tot ce se petrece la locul de muncă reprezintă lecții de viață, lecții-maestru pe care trebuie să ți le însușești sub o formă sau alta. Unele situații profesionale te pot necăji, însă toate au un dram benefic pe termen lung, pentru tine.

Din perspectiva financiară se prefigurează schimbări, atât la secțiunea venituri obținute de la și prin alții, cât și la secțiunea venituri obținute din munca desfășurată la serviciu. În acest sens, vin în ajutor influențele a trei eclipse care se formează pe Axa zodiacală Gemeni-Săgetător, pe 26 Mai, pe 10 Iunie și pe 4 Decembrie. Cheltuieli majore, aspecte legate de moșteniri, partaje, afaceri comune cu partenerul de viață, rudele, parteneri de afaceri.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: desprinde-te din relațiile și situațiile parteneriale care nu mai funcționează sau care îți obstrucționează progresul; acceptă schimbarea și ai încredere că este spre binele tău suprem să-ți reconfigurezi planurile personale și pe cele profesionale; cooperează mai mult cu ceilalți.

Cugetarea anului 2021 pentru Scorpioni:„Faptele trecutului sunt mai ușor de condamnat decât de îndreptat.” – G. Boccacio

 

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii