Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de joi, 25 aprilie 2024 pentru Scorpion

Ai energie, chef de viata si vrei sa te implici in tot si toate. Bine ar fi sa te rezumi doar la ale tale si sa-i lasi pe ceilalti sa-si vada de treburile lor. Tendinta zilei este de a te refugia in problemele celorlalti si de a te lasa pe tine deoparte. Astrele te sfatuiesc sa te odihnești.

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 22 - 28 aprilie 2024 pentru zodia Scorpion

Scorpion - The Shadow Queen Scorpion - The Shadow Queen

Cum arata relatia ta cu tine insuti? Te accepti, te iubesti sau te auto-evaluezi continuu? Prea multa autocritica, si infierarea asa ziselor defecte de caracter, duce la scaderea stimei de sine si a increderii in propria ta persoana. Tot ceea ce esti azi, nu este altceva decat un aspect al naturii tale, care a evoluat, ca raspuns la provocarile intalnite in viata. Daca te surprinzi ca iti ascunzi sentimentul de nesiguranta, sub masca arogantei si a superioritatii, ar fi de dorit sa te intorci la tine, in inima ta, si sa devii constient ca tu esti Sursa.

Horoscopul saptamanii 22 - 28 aprilie 2024 pentru Scorpion

Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și de meditații interioare. Primele două zile ale săptămânii îți vor oferi contextul potrivit pentru toate acestea, bine fiind să profiți și să te aliniezi impulsului natural al perioadei. Revizuiește planuri de viață, renunță la idei și concepții care sunt perimate, observă sincer ceea ce se petrece în relațiile tale. Este vremea înoirii pe toate segmentele vieții. Se conturează o nouă etapă personală, bine fiind să te gândești la planuri noi.

Horoscopul lunii Aprilie pentru Scorpion

Este o perioadă în care poți avea senzația că ți se pun frâne în tot ce dorești să întreprinzi. Forfota cea mai mare se află și la serviciu, și acasă în plan personale unde ai multe și mărunte de făcut. Este nevoie să-ți concentrezi toate forțele și gândurile spre a duce la bun sfârșit sarcinile profesionale. Relațiile colegiale sunt distorsionate, iar ambianța de la locul de muncă este tensionată. Prudență, detașare, lucrează cât poți de bine și evită exagerările de orice fel! Sănătatea este vulnerabilă.

Horoscopul anului 2024 pentru Scorpion

Pentru tine, 2024 este anul în care îți redefinești relația cu munca și cu sănătatea. Pe Axa zodiacală Berbec-Balanță se formează trei eclipse, ale căror influențe le vei resimți în relațiile profesionale și la locul de muncă. Munca este condiționată de sănătate, pentru că dacă sănătatea ta este bună poți munci corect, coerent și pe termen lung.

Schimbările ce vor interveni la locul de muncă, vor atrage în partea a doua a anului schimbări financiare. este posibil să te orientezi spre colaborări noi, pentru a obține venituri colaterale locului de muncă. Este rost de a te implica în colaborări profesionale noi, de mare anvergură și cu efecte pe termen lung.

Relația cu partenerul/ a de viață se redefinește, fie pentru că apar schimbări majore în această relație, schimbări generate și de tine, și de el/ ea, fie apare un nou/ ă partener/ ă în viața ta, partener/ ă de care vei atras/ ă mult mai mult. Modificările din relația partenerială vor atrage după sine și modificări financiare în ceea ce privește cheltuielile și bunurile comune.

Începând din acest an se conturează schimbări în mediul familial și domestic. Este posibil să renovezi, să schimbi casa, să te ocupi de moșteniri și de investiții în casa părintească sau în locurile natale. Relațiile cu membrii și cu neamurile vor căpăta alte valențe pentru tine și cu totul altfel te vei raporta la aceste relații în anii următori.

Relațiile cu prietenii și cu susținătorii de la locul de muncă sunt vulnerabile până la finalul lunii Iunie. Este bine să te desprinzi de persoanele care îți pun bețe în roate.

Călătoriile și studiile sunt favorizate în ultimele patru luni ale anului. Mai ales călătoriile îndepărtate, cele în străinătate se vor remarca mult. Scopul acestor vizite pornește fie de la a revedea persoane dragi aflate departe de granițele țării, fie pentru a lucra sau a studia în alte locuri ale lumii. Studiile abordate în acest an îți vor fi de mare folos, pe termen lung, atât în plan personal, cât și plan profesional. 
——— 
Vrei să știi ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii din viață? Vrei să știi ce momente de cotitură există pentru tine în 2024?

🛒 Comandă AICIHOROSCOP PERSONAL 2024

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii