Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de sambata, 26 septembrie 2020 pentru Scorpion

Treburile gospodaresti le poti face usor si cu spor la finalul acestei saptamani. Fii prudent cu reparașiile, pentru ca exista riscul sa repari intr-un loc si sa se strice in altul. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, asa incat evita provocarile si tine cont si de parerile celorlalti. Pe de alta parte, ca să-i împaci pe toti, adună-i la o mică petrecere de familie.

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 21 - 27 septembrie 2020 pentru zodia Scorpion

Scorpion - Outsiderul Scorpion - Outsiderul

E posibil sa te afli intr-o situatie in care te simti exclus sau “pe dinafara”, ca un copil neajutorat. Radacinile acestei ipostaze pot fi adanc inradacinate in experientele traite in perioada copilariei timpurii, insa in tine exista toate resursele pentru a fi stapan pe viata si alegerile tale, pentru a fi acceptat sau inclus. E momentul sa te eliberezi de trecut, sa-ti asumi puterea si cresterea si sa devii constient de ceea ce esti. Dansul si cantatul sunt instrumente puternice care iti pot activa creativitatea si capacitatea de autoexprimare libera.

Horoscopul saptamanii 21 - 27 septembrie 2020 pentru Scorpion

Începutul săptămânii este favorabil alcătuirii planurilor personale și profesionale pe termen lung. Atenția și eforturile îți sunt atrase în mod special de către segmentul muncii, pentru că aici bate vântul schimbării. Reține ce se petrece pe 21 Septembrie, atât la locul de muncă, cât și în segmentul sănătății. Vor interveni cheltuieli cotidiene și informații prețioase referitoare la salarizarea locului de muncă. Unele persoane din anturajul apropiat îți sunt alături și ai putea discuta pe îndelete cu cineva, ales bine, despre intențiile tale profesionale de viitor. La finalul săptămânii, liniștea și confortul casei, plus membrii familiei te revigorează și îți bucură sufletul. Detașează-te de forfota cotidiană în mod regulat!

Horoscopul lunii Septembrie pentru Scorpion

Pe 10 septembrie, Marte, guvernatorul traditional al Scorpionului, retrogradeaza in Berbec, celalalt domciliu al sau, activand zona muncii si a rutinei zilnice, dar si a sanatatii. Urmeaza, asadar, pana pe 14 noiembrie, o perioada de revizuire a atitudinii la locul de munca, a relatiilor cu colegii si cu subalternii si chiar a locului de munca propriu-zis. Scorpionii pot avea neplaceri (blocaje, amanari pe acest segment de viata): conflicte sau restructurari si schimbari care ii afecteaza direct. Dar acestea pot fi folosite pentru a-si regandi strategia pe termen lung si a privi cu mai multa atentie ce ar putea ajusta, corecta sau imbunatati la ei, inclusiv in privinta abilitatilor, cunostintelor, experientei profesionale. Acum e momentul sa se perfectioneze si sa faca un pas inapoi pentru a vedea si alte posibilitati profesionale pe care nu le-au luat in calcul pana acum.

Venus in Leu, din 6 septembrie, le activeaza Scorpionilor casa carierei, a autoritatii si puterii, promitandu-le sanse de afirmare si recunoastere sociala, dar acestea vor fi fructificate doar de catre nativii care reusesc sa-si gestioneze relatiile profesionale cu diplomatie si calm. 

Din punct de vedere afectiv si in relatia cu copiii, revin la sentimente mai bune, reusesc sa vada lucrurile intr-o lumina noua, sa aiba speranta si sa se clarifice in privinta unor decizii, dupa 13 septembrie.

Sanatatea este un subiect important in aceasta luna, iar din punct de vedere fizic, Scorpionii pot fi slabiti sau se pot reactiva simptome mai vechi pe care le-au neglijat. Asadar, sa fie atenti la semnalele care le sunt transmise de corp sis a se ingrijeasca mai mult.

Horoscopul anului 2020 pentru Scorpion

Energia astrală a anului îți susține materializarea și demararea multor planuri de viață, însă mai ales te va impulsiona să-ți remodelezi conștiința și felul în care te raportezi la evenimentele înconjurătoare. În urma celor petrecute pe parcursul acestui an, personalitatea ta se va îmbunătăți. Anul 2020 marchează începutul unui deceniu, în care totul va fi schimbat. Vei păși mai departe în viață reconfigurându-ți  sistemul valorilor morale și spirituale, însă și alături de alți oameni.

Stările tale de spirit vor fluctua mult, astfel că sănătatea este vulnerabilă. Se pot evidenția afecțiuni noi, dar mai ales cele vechi, deja cunoscute te vor solicita foarte mult. Se închide o etapă pe acest segment și se deschide o alta. Îngrijindu-te în mod corepsunzător pe parcursul acestui an, împreună cu speciliști în sănătate, următorii ani ai acestui deceniu vor fi sănătoși.

Eclipsele din acest an vor evidenția relațiile cu străinătatea, călătoriile, studiile, relațiile cu anturajul apropiat, segmentul financiar. Se conturează schimbări definitive și benefice din toate punctele de vedere.

Călătoriile și studiile pot fi frecvente, fie în scop profesional, fie în scop personal în vizită la rude, prieteni sau excursii în locuri deosebite.

Relațiile cu anturajul apropiat se schimbă, însă este vorba, de fapt, de consecințele remodelării tale mentale. Astfel, nu vei mai putea relaționa cu personajele cunoscute demult, deoarece vei avea nevoie de cu totul altele pentru progresul tău de acum. Dialoguri interesante, schimb de idei și împărtășirea experiențelor de viață cu oameni erudiți.

Pe 10 Ianuarie se formează o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Racului, ale cărei efecte își vor face simțite prezența și în relațiile cu străinătatea și în cele cu persoanele apropiate, rude, prieteni, cunoștințe. Un final clar în tot ce ține de străinătate. Poate fi vorba despre finalul unei etape de relaționare cu cineva aflat departe de granițele țării sau despre finalul unei colaborări cu străinătatea pe teme profesionale. 

Tot în Semnul Racului, se va forma o altă eclipsă, pe 21 Iunie, fiind vorba despre o eclipsă inelară de Soare. Influxurile acesteia îți vor deschide mintea și sufletul spre alte orizonturi ale vieții. Învățarea este activitea de ordine pe tot parcursul acestui an. De la momentul acestei eclipse se vor deschide culoare noi de relaționare cu străinătatea, fie pentru a lucra, fie pentru a învăța, fie pentru a călători de agrement.

Un alt moment important pentru redefinirea mentalității și a relațiilor cu ceilalți este și ziua de 5 Iulie când se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră pe Semnul Capricornului. Deciziile luate acum și acțiunile demarate vor avea efecte pe termen lung. De asemenea, relațiile evidențiate sau începute la acest moment, se vor desfășura pe termen lung.

Pentru relațiile familiale și pentru segmentul domestic se conturează o perioadă de mari schimbări. Rezolvări patrimoniale, treburi domestice de anvergură, dialoguri importante cu neamurile. Poate intra în discuție schimbarea locuinței și reevaluarea bunurilor avute și administrate cu membri familiei. De asemenea, se vor remarca persoanele vârstnice din neam. Unii vor avea nevoie de sprijinul tău moral, emoțional, sufletesc, material. Cele petrecute și discutate în prima parte a anului cu membrii familiei, cu neamurile, plus ce se petrece în planul domestic vor fi un preambul la ce se va dezvolta în anii următori la o scară mult mai mare.

Relațiile sentimentale se evidențiază prin controverse, dialoguri ample, acțiuni comune. Misterul domnește în acest segment, astfel că nu este ceea ce pare. Cei dragi îți pot oferi surprize de proporții, așa că este bine să fii pregătit pentru orice. Influența prietenilor este importantă pentru relațiile amoroase, în sensul că prietenii te pot ajuta să vezi obiectiv ceea ce se petrece atât într-o relație sentimentală, cât și în relațiile cu copiii. Relațiile cu prietenii sunt stabile pe parcursul acestui an, însă deciziile majore pentru viața ta trebuie să le iei singur.

În segmentul socio-profesional este forfotă și din perscpectiva relațiilor profesionale și din cea a relațiilor cu șefii, autoritățile, colegii. Unele relații se pot finaliza în mod zgomotos. Este nevoie de prudență, înțelegere, toleranță, întrucât provocările din partea acestor persoane vor fi pe măsură. Depinde în exclusivitate de tine să gestionezi corect și eficient aceste relații. Este probabil să revii asupra unor sarcini de lucru vechi, ce au rămas nefinalizate sau care necesită îmbunătățiri.

Financiar este un an marcat de eclipsele ce se vor construi pe axa Săgetător-Gemeni, accentul fiind mai mult pe secțiunea bani, bunuri comune cu alții, moșteniri, partaje. Eclipsa de Lună prin penumbră din Semnul Săgetătorului formată pe 5 Iunie va evidenția un final de etapă de câștig din munca proprie. A doua eclipsă de pe Săgetător din data de 14 Decembrie, o eclipsă totală de Soare, îți va deschide oprotunități de câștig de la locul de muncă. Însă, pe 30 Noiembrie când se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Gemenilor se vor evidenția aspectele financiare și materiale comune cu alții.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: lasă-i pe ceilalți să trăiască după bunul lor plac, iar tu iubește-te pe tine mai mult; este bine să te îngrijești corespunzător, apelând la sfaturile specialiștilor în sănătate; folosește artele pentru rafinarea mentală și sufletească; atrage-i și pe cei dragi alături de tine în acțiuni amuzante, relaxante, ținând cont și de propunerile sau nevoile lor.

Cugetarea anului 2020 pentru Scorpioni: „Tăcerea este adâncă precum Eternitatea; conversațiile sunt mărunte asemenea timpului.” – T. Carlyle

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii