Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de duminica, 16 decembrie 2018 pentru Scorpion

Zilele acestea sunt potrivite pentru distractii, aventuri sau abordarea unui hobby. Esti suficient de stralucitor si amuzant, astfel incat sa-i determini si pe ceilalti sa ti se alature la o petrecere, chiar si improvizata. Totusi, fii prudent pentru ca persoana iubita si dupa caz, copiii, ti-ar putea taia elanul. Beneficiezi de suficiente resurse pentru a-i linisti si pentru a reusi sa impaci pe toata lumea. Duminica se recomanda repaos, odihna si hrana usoara.

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 10 - 16 decembrie 2018 pentru zodia Scorpion

Scorpion - Inflorirea Scorpion - Inflorirea

In aceasta saptamana experimentezi o stare de pace, bucurie si implinire. Succesul este prezent in viata ta, iar noi usi ti se deschid provocandu-te sa parasesti zona de confort. Inspiri oamenii, care iti stau in preajma, intr-un fel aparte si le insufli dorinta de a face si a descoperi lucruri noi. Devii contributie reala in lumea din jurul tau, iar binecuvantarile se revarsa asupra ta. Bucura-te si fii recunoscator pentru aceste clipe, dar nu te lasa sedus de mirajul ca vor dura o vesnicie. In curand vei porni din nou la drum.

Horoscopul saptamanii 10 - 16 decembrie 2018 pentru Scorpion

În primele zile ale săptămânii îţi sunt favorizate treburile gospodăreşti. Curăţeniile generale, reparaţiile curente sau reamenjările interioare se pot face mai uşor şi cu plăcere. Relaţiile cu membrii familiei sunt distorsionate, de aceea fii prudent şi ascultă şi părerile celorlalţi vizavi de patrimoniu şi rude. Zilele de 13 și 14 Decembrie aduc chef de distracţii şi aventuri. Cei dragi îţi pot crea neplăceri prin discuţii aprinse şi reproşuri. Încearcă să fii mai atent la nevoile persoanei iubite sau, în funcţie de caz, la copii. Priveşte dragostea cu alţi ochi şi implică-te în ea cu tot sufletul. Gândirea şi comunicarea sunt tensionate. Este o perioadă excelentă pentru segmentul financiar  și maipuțin favorabilă relațiilor cu ceilalți. a doua parte a săptămânii evidențiază treburile domestice și relațiile cu membrii familiei. Poţi lega prietenii cu oameni interesaţi de aceleaşi domenii de studiu şi cercetare ca şi tine. Finalul săptămânii, petrece-l alături de cei dragi şi evită activităţile de la serviciu pe cât posibil.

Horoscopul lunii Decembrie pentru Scorpion

Pentru Scorpioni sunt vesti bune pentru luna decembrie, atat in ce priveste finantele cat si viata amoroasa.

Legat de finante, Scorpionii pot corecta niste greseli, isi pot revizui unele decizii luate in urma cu cateva saptamani, iar ce e cel mai important, li se deschid usi pentru castiguri noi sau mai mari. Doar sa fie atentie sa nu cheltuiasca tot ce castiga.

Apoi, Scorpionii au un aliat in planeta Venus, care le tranziteaza zodia in decembrie, sporindu-le farmecul, frumusetea si sansele de succes, atat din punct de vedere afectiv cat si pe alte paliere relationale. Sunt foarte atragatori si vizibili, usor de remarcat de cine trebuie. Asa ca dragostea le este asigurata, ba mai mult, pot crea niste aliante profitabile in afaceri si cariera.

Scorpionii mai creativi, mai ales cei care activeaza in zone artistice sau spirituale, pot sa aiba rezultate remarcabile, atunci cand nu pun presiune pe ei si doar creeaza din bucurie.

Horoscopul anului 2018 pentru Scorpion

Scorpionii au posibilitatea sa prospere, sa-si aseze viata pe un fagas benefic si sa-si implineasca niste visuri.

Este unul dintre cei mai importanți ani pentru tine, deoarece prin prezența lui Jupiter în Semnul tău zodiacal, planeta belșugului, a deschiderii morale și spirituale, ai șanse deosebite și unice de a evolua pe toate palierele vieții.

Profită de energia jupiteriană și de tumultul din preajma ta pentru a-ți trasa noi planuri de viață personală și profesională. Stabilește-ți obiective clare pe termen lung și organizează-ți resursele, astel încât să te ocupi rezonabil de toate.

Efectele eclipselor din acest an, ce se formează pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător și Rac îți influențează subtil, dar suficient de puternic încât să observi rapid schimbări în segmentul socio-profesional, în segmentul familial, în relațiile cu străinătatea.

Dialogurile și situațiile dintre tine și persoanele din anturajul profesional sunt importante pe termen lung, deci fii prudent și selectează numai ce îți este de folos. Există riscul să te implici în acțiuni nepotrivite ție, dar spre folosul altora.

Uranus se mută temporar, în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului, exemplificându-ți chestiuni parteneriale ce trebuie înlăturate sau revigorate. Surprize de proporții în plan partenerial, dar și în relațiile cu partenerul de viață și cu cei de afaceri.

Sănătatea se menține vulnerabilă deci fii vigilent pe tot parcursul anului.     

Relational, anul 2018 poate aduce schimbari neasteptate, surprize, cunostinte noi rebele sau ciudate. Unii Scorpioni vor avea parte de multa tandrete si iubire.

   

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii