Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de sambata, 30 septembrie 2023 pentru Scorpion

Se conturează multa munca in aceste zile de weekend. Fie ca trebuie sa lucrezi pentru serviciu, fie ca esti nevoit sa rezolvi treburi domestice, este bine sa-ti dozezi eforturile. Organsimul tau va da semne de oboseala, fiindu-i dificil sa mentina un ritm constant in activitati. Sunt posibile neplaceri de la si prin colegii de serviciu. Deocamdata se tes in umbra mici conflicte. Recomandabil este sa fii prudent, discret si sa te rezumi strict la indatoririle tale.

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 25 septembrie - 01 octombrie 2023 pentru zodia Scorpion

Scorpion - Magic Prayer Scorpion - Magic Prayer

In aceasta saptamana primesti diverse semnale care iti atrag atentia ca inoti impotriva curentului, adica eforturile depuse de tine in directia dorita nu au efectul scontat. Ba dimpotriva, acestea iti consuma energia si te lipsesc de putere si inspiratie. Cea mai potrivita abordare ar fi renuntarea la “a incerca” si sa te scufunzi in aceasta experienta fiind complet prezent la ce este adevarat pentru tine acum. Poate ai nevoie de o pauza sau de un moment in care sa te conectezi la resursele tale creative sau poate alegi alta cale...

Horoscopul saptamanii 25 septembrie - 01 octombrie 2023 pentru Scorpion

Relațiile cu anturajul apropiat reprezintă o temă importantă, deoarece se conturează relații noi. Cele vechi se vor dizolva încet, sigur și discret, făcându-se loc altora de o mai bună calitate. Pe de altă parte se deschide sezonul călătoriilor pe distanțe scurte, astfel că ar fi bine să-ți faci planuri mărețe în acest sens. Studiile și activitățile intelectuale te vor atrage în mod special, unele chiar fiindu-ți necesare în progresul profesional. Acasă, în plan familial se îmbunătățesc vizibil condițiile locative și relațiile cu membrii familiei. Poate apărea un nou membru în familie. Ar fi bine să discuți deschis cu cei dragi despre planurile tale de viitor. 

Horoscopul lunii Septembrie pentru Scorpion

Relațiile cu prietenii continuă să se remarce în prima parte a lunii, existând șanse deosebite de a lega relații cu persoane de bună calitate. După 16 Septembrie este posibil să afli detalii picante despre viața și activitatea unor apropiați și astfel să fii foarte dezamăgit. A doua parte a lunii dinamizează conflictele mocnite în segmentul profesional. Ar fi bine să reevaluezi relațiile colegiale și modul de desfășurare a sarcinilor de lucru. Gândește-te la o nouă ocupație profesională care să-ți mărească veniturile. Relațiile parteneriale vor intra într-un con de umbră, în care va fi nevoie de reluarea unor discuții sau acțiuni vechi și care au rămas cumva nerezolvate sau neînțelese. Prudență, întrucât există riscul de a se destrăma unele relații.

Horoscopul anului 2023 pentru Scorpion

Atmosfera astrală a anului 2023 este favorabilă pentru a face acele schimbări în structura Ființei tale interioare care să creeze în preajma ta structuri viabile, profitabile pe termen lung și relații fericite. Depinde de tine cum vei folosi energia anului pentru evoluție spirituală și progres material.

Semnul tău zodiacal Scorpionul va fi implicat alături de Semnul zodiacal Taur, cel care marchează relațiile parteneriale pentru tine, în formarea a două eclipse. Drept consecință, tu îți vei remodela atitudinea față de toți și față de toate, iar ceilalți se vor replia față de tine și față de acțiunile desfășurate în comun. Vor rezulta schimbări nebănuite în relațiile cu un partener de viață, cu un partener de afaceri, plus schimbări în colaborări.

Sănătatea este foarte vulnerabilă în acest an. Se pot evidenția afecțiuni vechi, însă este loc și pentru altele noi. Odihnește-te conștient, reconfigurează-ți programul cotidian și urmează sfaturile specialiștilor în sănătate.

Relațiile familiale și mediul domestic primesc influențe astrale care ar putea trece ușor neobservabile. Discret, în umbră, aceste relații și tot ce ține de casă, cămin, patrimoniu, locuri natale, moșteniri, părinți, neam de proveniență încep un amplu proces de reconfigurare. Este nevoie de schimbări profunde în ceea ce privește raportarea ta la toate acestea și, vrei, nu vrei, vei fi implicat în aceste schimbări pe termen foarte lung.

Segmentul profesional se reconfigurează, fiind șanse de schimbări ale condițiilor de muncă și chiar de a aborda un alt loc de muncă sau un alt domeniu profesional. Sunt frământări deosebite, faceri și prefaceri, unele petrecându-se în umbră.

Relațiile cu șefii și cu autoritățile sunt dinamice, evidențiindu-se neplăceri de la și prin femei. Conflictele deschise la nivelul ierarhiei locului de muncă îți pot afecta imaginea publică, statutul social și profesional, proiectele profesionale și modul de lucru. Colegii și subalternii te susțin, însă au și ei momentele lor în care vor avea cu totul altceva de făcut.

Din perspectiva financiară, situația se va desfășura în nota cunoscută, fiind nevoie totuși să faci economii și să regândești bugetul de venituri și cheltuieli.

----

Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023! 

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii