Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de sambata, 26 mai 2018 pentru Scorpion

Weekend-ul iti aduce dorinta de schimbare pe toate planurile vietii. Insa, deocamdata esti si impulsiv si ignorant in anumite privinte. Rezerva-ti momente de liniste si singuratate si gandeste-te numai la interesele tale. Mentalitatea ti se schimba incet, dar sigur, felul in care relationezi cu ceilalti se schimba si el, astfel ca este dificil sa pastrezi un echilibru intre sufletul tau si mediul inconjurator, dar se poate.

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru zodia Scorpion

Scorpion - Experimentarea Scorpion - Experimentarea

Daca nu te-ai mai bucurat de mult de frumusetea naturii, acum este momentul sa o faci si sa experimentezi comuniunea cu aceasta. Priveste in jurul tau, in ochii unui copil, in ochii fiintei iubite, ai mamei, ai prietenului sau bucura-te pur si simplu de frumusetea unei flori sau a unui copac. In aceste zile uita de toate grijile si alege sa petreci mai mult timp cu tine, in liniste si pace. Scrie, citeste o carte, asculta-ti inima si fii atent la ce ti se reveleaza in aceste zile, caci mesajele primite iti vor fi de mare ajutor.

Horoscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru Scorpion

Relațiile și acțiunile socio-profesionale te solicită mult în această săptămână. Se recomandă prudență în dialogurile cu șefii sau cu reprezentanții instituțiilor oficiale, mai ales pe 21 Mai. Foarte ușor, pe neobservate, ți se poate deteriora imaginea publică și poziția în cadrul unui colectiv de muncă. Prietenii îți sunt alături cu sfaturi bune, astfel că îi poți asculta cu încredere, trecând peste faptul că unele aspecte abordate îți displac și acum le refuzi. Undeva, cândva îți vor fi de mare folos. Ai grijă de sănătate!

Horoscopul lunii Mai pentru Scorpion

Relațiile parteneriale sunt foarte accentuate până spre mijloculul lunii. Sunt posibile multe contacte cu oameni dornici să lucreze alături de tine, să demareze noi parteneriate și colaborări sub bagheta ta. Pe de altă parte, dacă ești deja implicat în colaborări mai vechi, acestea se pot reconfigura sau rupe definitiv. Semnarea cu succes a documentelor ar trebui să o faci după 15 Mai. Tot după această dată, finanțele și bunurile avute în comun cu alții se vor înmulți sau măcar apar șansele îmbunătățirii situației la acest capitol. Tentația asocierilor în afaceri sau investițiilor este la cote înalte. De reținut că norocul la banii și bunurile altuia durează aproximativ o lună de zile, după care va sufla vântul prin acest sector. Spre finalul lunii se întrezărește un final de etapă vizavi de unele câștiguri din munca desfășurată la serviciu. Este posibil să se modifice condițiile de muncă sau salarizarea primită.   

Horoscopul anului 2018 pentru Scorpion

Scorpionii au posibilitatea sa prospere, sa-si aseze viata pe un fagas benefic si sa-si implineasca niste visuri.

Este unul dintre cei mai importanți ani pentru tine, deoarece prin prezența lui Jupiter în Semnul tău zodiacal, planeta belșugului, a deschiderii morale și spirituale, ai șanse deosebite și unice de a evolua pe toate palierele vieții.

Profită de energia jupiteriană și de tumultul din preajma ta pentru a-ți trasa noi planuri de viață personală și profesională. Stabilește-ți obiective clare pe termen lung și organizează-ți resursele, astel încât să te ocupi rezonabil de toate.

Efectele eclipselor din acest an, ce se formează pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător și Rac îți influențează subtil, dar suficient de puternic încât să observi rapid schimbări în segmentul socio-profesional, în segmentul familial, în relațiile cu străinătatea.

Dialogurile și situațiile dintre tine și persoanele din anturajul profesional sunt importante pe termen lung, deci fii prudent și selectează numai ce îți este de folos. Există riscul să te implici în acțiuni nepotrivite ție, dar spre folosul altora.

Uranus se mută temporar, în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului, exemplificându-ți chestiuni parteneriale ce trebuie înlăturate sau revigorate. Surprize de proporții în plan partenerial, dar și în relațiile cu partenerul de viață și cu cei de afaceri.

Sănătatea se menține vulnerabilă deci fii vigilent pe tot parcursul anului.     

Relational, anul 2018 poate aduce schimbari neasteptate, surprize, cunostinte noi rebele sau ciudate. Unii Scorpioni vor avea parte de multa tandrete si iubire.

   

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii