Medicină Estetică

Stiati ca...

Dorinta de tinerete si frumusete exista din cele mai indepartate timpuri, in mai toate culturile.
Citeste tot articolul

Ce facem, pentru o piele tânăra și sănătoasă?

Diferența dintre produsele dermato-cosmetice și cele cosmetice este că cele din prima categorie conțin o concentrație mare de ingredienti activi benefici pielii, iar cele cosmeticele obișnuite au concentrații mici de ingredienti activi, ele ne pot încânta simțurile fiind parfumate, dar nu au aceeași eficiență.
Citeste tot articolul

Medicina estetica si imaginea de sine

“Imaginea noastra de sine ofera limitele de atingere ale oricarui scop in parte. Ea defineste “zona posibilului”.” spune Maxwell Maltz chirurg plastician, in cartea sa intitulata Psiho-cibernetica. Corectarea imaginii de sine
Citeste tot articolul

Utilizari surprinzatoare ale botoxului

Botoxul este unul din cele mai cerute tratamente medicale estetice de intindere si de prevenire aparitiei ridurilor din lume, anual se fac milioane de interventii. Si pe buna dreptate, pentru ca este un tratament simplu, rapid, cu disconfort minim, usor de administrat, sigur si eficient.
Citeste tot articolul

Ce zone din corp imbatranesc primele si de ce?

Imbatranirea pielii este cauza de mai multi factori interni si externi, cum ar fi mostenirea genetica, dezechilibrele hormonale, soarele, fumatul, miscarile mecanice ale muschilor mimicii ce duc ulerior la formarea ridurilor de expresie, poluarea, vremea, atrofierea in timp a oaselor, muschilor, reducerea tesutului adipos de sustinere, stilul de viata, etc.
Citeste tot articolul

Stiati ca... organismul uman produce acid hialuronic?

Acidul hialuronic(AH) este un polizaharid numit si hialuronan sau hialuronat, ce se gaseste in mod natural in organismul uman, la nivelul pielii, articulatiilor, ochilor, tesutului conjunctiv, muschi, cartilaje. Practic fiecare celula contine acid hialuronic in mod natural, ce este produs de organismul uman.
Citeste tot articolul

Pro sau contra tratamente de medicina estetica?

In Romania procedurile de estetica minim-invazive, ma refer in principiu la bine-cunoscutele injectii cu acid hialuronic si toxina botulinica, inca reprezinta un subiect tabu pentru multe persoane.
Citeste tot articolul

PRX-T33 -Tratament unic pentru biorevitarea pielii

Este un dispozitiv medical patentat de biorevitalizare ce stimuleaza producerea colagenului nou in piele (colagenul este supranumit secretul tineretii pielii) si hidratare profunda, fara a produce leziuni ce necesita perioada de refacere.
Citeste tot articolul

Colagenul. Ce este, ce functii are si de ce e vital pentru sanatate

Colagenul reprezinta proteina cea mai importanta din punct de vedere cantitativ din organismul nostru. Aceasta substanta detine ponderea principala in majoritatea tesuturilor conjunctive si de sprijin si determina proprietatile acestora. De asemenea, colagenul reprezinta un constituent al oaselor, cartilajelor si ligamentelor. O fibra de colagen prezinta o rezistenta considerabila la tractiune: de exemplu, pentru ruperea unei fibre de colagen cu un diametru de 1 mm, este necesara o sarcina de 10 – 40 kg.
Citeste tot articolul

Tratamentul ridurilor nazogeniene- reducere 10% in luna ianuarie

Până la 31 ianuarie inclusiv, cititorii Astrocafe.ro beneficiaza de reducere 10% pentru acest tratament, in cadrul Clinicii Ultraestetic. Cei care se programeaza in cadrul acestei campanii e necesar sa solicite reducerea in momentul efectuarii programarii si sa mentioneze ca au aflat de pe site-ul Astrocafe.ro despre aceasta.
Citeste tot articolul
1 2 Inainte Ultima