Stiati ca...

Autor: AstroCafe.ro - marti, 26 martie 2019, 4737 vizualizari

Dorinta de tinerete si frumusete exista din cele mai indepartate timpuri, in mai toate culturile.

Primele injectari cu fillere dermale au fost efectuate la sfarsitul anilor 1800 de un chirurg austriac cu numele Robert Gersuny, imediat dupa inventarea seringii. El a folosit parafina si ulei mineral pentru umplere dermala cu scopul obtinerii unui aspect intinerit, substante nu chiar benefice utilizate astfel.

Pana in prezent tehnologiile si stiinta in medicina estetica au evoluat enorm, dispunem de cele mai avansate si sigure fillere care au existat vreodata, ce au fost testate si au rezultate dovedite clinic, si anume fillerele cu acid hialuronic. 

Tratamentele estetice injectabile minim-invazive cu fillere cu acid hialuronic sunt naturale, nu sunt utilizate “chimicale nocive” asa cum inca se mai spune, pentru ca acidul hialuronic este prezent in mod natural in toate organismele vii.

Fillerele dermale cu acid hialuronic existente in prezent sunt biocompatibile cu organismul uman, ba mai mult au proprietatea unica de a atrage si a retine apa, si ofera multiple benificii de neegalat pentru organismul uman ce nu pot fi obtinute altfel: intinerirea pielii, stimularea producerii colagenului nou in piele, hidratarea si cresterea elasticitatii pielii, vindecarea rapida ranilor, tratamentul sindromului de ochi uscati, lubrifierea cartilajelor si articulatiilor, etc. 

Dr. Irina Arsene

Clinica UltraEstetic

Astro Shop

Cele mai noi articole