Ingeri si Arhangheli

Mesajul ingerilor pentru luna SEPTEMBRIE. Intalniri de destin

In luna septembrie avem o energie care ne aduce cu picioarele pe Pamant. Vom fi mai creativi, ne vom simti impliniti. Va fi mai multa creativitate, va fi mai mult un sentiment de implinire, de bine, incep mai multe lucruri sa se aseze. In special pentru ca simtim ca ne-am gasit „tribul”, am gasit oamenii si mediul in care sa ne simtim bine, sa nu ne mai justificam, in care putem sa fim noi.
Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru luna AUGUST. Noi perspective si creatii

In luna august avem din nou o energie curgatoare, va fi o luna de crestere emotionala si spirituala. O luna in care va trebui sa ne regasim prin tot ceea ce facem si vom avea tendinta sa cautam sa facem ceva semnificativ, ceva pe care trebuie sa ne punem amprenta personala. Simtim nevoia sa contribuim, sa facem ceva in folosul comunitatii, sa ne implinim prin tot ceea ce ne reprezinta. “Eu am adus lucrul asta sau eu am reusit sa fac ceva.” Vom cauta si va fi o cautare interioara de a face ceva care sa ne implineasca.
Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru luna IULIE

Vom invata in aceasta luna sa pretuim oamenii si sa ii lasam sa isi faca treaba acolo unde sunt ei cei mai buni si sa nu ne bagam. Important este sa nu ne fie rusine sa admitem ce putem si ce nu putem face.
Citeste tot articolul

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA IUNIE 2018

In luna iunie vom avea de invatat lectia respectului de sine. Va fi nevoie sa spunem: „Pana aici! Asta este important pentru mine! Asta este ceea ce vreau! Astea sunt valorile mele! Astea sunt credintele mele!” Va fi nevoie sa ne gandim cat de multa energie consumam in anumite contexte si daca se merita sa consumam acele energii pentru ca ni se spune asa: „Alege-ti bataliile cu intelepciune!”
Citeste tot articolul

Mesajul INGERILOR pentru luna MAI 2018

Luna mai vine cu provocari din exterior dar vine si cu informatiile de care avem nevoie. Important in luna mai este sa facem ceea ce ne este frica din energia iubirii, adica simtim sa facem ceva si actionam, indiferent de contextul exterior.
Citeste tot articolul

Mesajul INGERILOR pentru luna APRILIE 2018

In aprilie din nou vine o energie curgatoare, coboram din nou in adancime, in suflet. In aceasta luna simtim cu adevarat procesul de transformare interioara prin care trecem. Anul 2017 a fost un an plin de schimbari, dar schimbari ce pot fi reversibile. Putem sa ne schimbam culoarea la par dar putem apoi reveni la culoarea initiala. Anul 2018 este un an de transformare interioara profunda (ireversibila) pe care noi va trebui sa o alchimizam si sa o integram, iar luna aceasta parca incepem sa intelegem incotro trebuie sa mergem si ce avem de facut.
Citeste tot articolul

Mesajul Ingerilor pentru luna MARTIE 2018

In luna ianuarie am pornit in forta motoarele, apoi in luna februarie am coborat in suflet, iar martie vine cu o energie care ne domoleste pentru ca tema lunii martie este RABDAREA.
Citeste tot articolul

Mesajul Ingerilor pentru luna FEBRUARIE 2018

Luna februarie vine cu o energie curgatoare. Este exact ce avem nevoie dupa luna ianuarie pentru a mai „stinge” din intensitatea care plutea in aer. Va fi o luna in care vom trai tot felul de emotii, iar daca noi invatam sa cerem ajutorul in ianuarie, in februarie putem intalni oameni noi care sa ne ajute. Relatiile noastre pot trece la un alt nivel totodata cu acea curatenie din luna ianuarie, vedem ce relatii „supravietuiesc” noii energii. Sa nu uitam ca este un an de vibratie 11/2, iar energia lui 2 va pune in anul acesta relatiile noastre sub lupa. Relatiile de genul „lasa ca merge si asa”, „macar am si eu pe cineva” nu vor mai supravietui.
Citeste tot articolul

Mesajul Ingerilor pentru luna IANUARIE 2018

Ghidare intuitiva pentru luna IANUARIE 2018 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan, Butterfly Oracle Cards – Doreen Virtue, Mesaje de la ingerii tai – Doreen Virtue si The Power of Surrender Cards – Judith Orloff.
Citeste tot articolul

Mesajul Ingerilor pentru anul 2018

Am mai putea numi anul 2018: anul fluturelui, un an de transformare interioara, un simbol puternic. Va reamintesc de efectul fluturelui: se spune ca bataia din aripi a unui fluture intr-o parte a lumii poate cauza o furtuna in cealalta parte a globului. Asadar, contributia noastra, cat de mica ni se pare, este extrem de importanta. Rabdarea (nu putem grabi fluturele sa iasa din cocon) va fi un test important al acestui an. Fluturele nu isi cunoaste adevarata frumusete, dar ii incanta pe toti cei din jur. Va fi nevoie sa constientizam adevarata noastra frumusete si sa ne iubim pe noi. Iar trairea momentului prezent, constientizarea clipei prezente va fi extrem de importanta in 2018.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima