Ingeri si Arhangheli

Mesajul Ingerilor pentru luna NOIEMBRIE 2019. Revelatii, eliberari, recalibrari...

Mesajul Ingerilor pentru luna NOIEMBRIE 2019. Revelatii, eliberari, recalibrari...
Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru luna OCTOMBRIE 2019. Incheierea unor situatii nesanatoase

Mesajul ingerilor pentru luna OCTOMBRIE 2019. Incheierea unor situatii nesanatoase
Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2019. Bucura-te de viata!

Invatam ceva nou, plantam seminte, ne deschidem desi ne simtim vulnerabili, intelegem si acceptam situatiile asa cum sunt tocmai pentru a putea sa initiem schimbarea. Clar incepe un nou ciclu in viata noastra si ne vom surprinde cat de mult ne dorim sa improspatam viata pe care o avem.
Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru luna AUGUST. Transformarea

Calauzire intuitiva pentru luna AUGUST cu ajutorul cartilor oracol. Am folosit 5 seturi: Mary, Queen of Angels – Doreen Virtue, Sacred Traveler – Denise Linn, Love & Light – Doreen Virtue, Magical Times – Jody Bergsma si Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan.
Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru luna IULIE 2019. Pe calea cea buna

Calauzire intuitiva pentru luna IULIE cu ajutorul cartilor oracol. Am folosit 4 seturi: Arhanghelul Mihail Carti Oracol – Doreen Virtue, Angel Tarot Cards – Radleigh Valentine, Mesaje de la ingerii tai – Doreen Virtue si Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan.
Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru luna IUNIE 2019. Incheieri si rezolvari inedite

In luna iunie avem din nou energia apei. Va fi o luna in care vom trece printr-o paleta larga de emotii. Vom fi cand sus, cand jos. Atentie sa nu ne entuziasmam prea repede de unele lucruri pentru ca ne vom da seama ca nu au baza reala. Asadar dam amploare lucrurilor si cand suntem pusi pe treaba ne retragem, ne dezumflam ca un balon. Stiti momentul ala cand cineva ne intreaba daca stim sa facem un anumit lucru, iar cand ni se spune sa aratam ce stim ne fastacim. Putem sa fim „dezamagiti” dar si noi putem sa ii dezamagim pe altii.
Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru luna MAI 2019. Sanse pentru evolutie

Calauzire intuitiva pentru luna MAI cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: Butterfly oracle cards of Life changes – Doreen Virtue, Magical Mermaids and Dolphins – Doreen Virtue, Magical Times Cards – Jody Bergsma si Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan.
Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru luna APRILIE 2019. Noi directii

O relatie importanta pe care este necesar sa punem accentul in aceasta luna este relatia cu noi, ce anume mai eliberam, ce anume permitem si ce nu mai vrem sa traim in viata noastra.
Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru luna MARTIE 2019. Reglari de conturi

Calauzire intuitiva pentru luna MARTIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: Magical Times – Jody Bergsma, Mesaje de la ingerii tai – Doreen Virtue, Archangel Michael Oracle Cards – Doreen Virtue si Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan.
Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru luna FEBRUARIE 2019. Respect de sine

Este important in aceasta luna sa ne lasam inspirati, sa lasam lucrurile sa curga, sa facem ce simtim. Sa nu uitam sa ne notam ideile pentru ca vom fi inspirati divin. Mesajele noastre vor ajunge mai usor la oameni pentru ca vom comunica la nivel de suflet. Spre exemplu vor fi persoane la care le-am spus de multe ori ce sa faca pentru evolutia lor iar acum vor auzi si vor actiona. De asemenea orice comunicare media este incurajata, asadar sa transmitem ceea ce simtim pentru ca altii vor fi inspirati. Vom avea o mare putere de alchimizare si transformare si unele situatii, care pareau de nerezolvat, se pot schimba peste noapte.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima