Ingeri si Arhangheli

Mesajul ingerilor pentru anul 2019

Am mai putea numi anul 2019: anul libelulei, continuand procesul de transformare la un alt nivel. Aceste creaturi minunate traiesc pe langa intinderi de ape si isi traiesc mare parte din viata sub apa, cat sunt in stadiul de larva. La sfarsitul stagiului de larva, dupa ce naparleste de cateva ori, iese din apa si dezbraca si ultimul strat pentru a deveni insecta adult. De aceea este considerata un simbol de transformare si reinnoire, asociata chiar cu renasterea spirituala.
Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru luna DECEMBRIE. Drumul catre compasiune si iubire

Incheiem anul cu o energie intensa dar care nu face altceva decat sa ne ajute sa intelegem toate experientele trecute. Se incheie un ciclu si suntem multumiti de cum ne-am descurcat. Este o perioada in care facem bilanturi, ne uitam in urma si intelegem cu intelepciune tot ce am trait. Stim ca am facut tot ceea ce a tinut de noi. Sentimentul la care vom lucra in aceasta luna este acela de intregire: „avem tot ce avem nevoie! nu ne lipseste nimic!” Acesta ar trebui sa il traim in luna decembrie. Iar daca sunt aspecte, situatii pe care le putem corecta, ni se da aceasta ocazie.
Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru luna OCTOMBRIE. "Reconfigurare traseu"

Din nou putem avea provocari pe partea financiara, va fi nevoie sa cerem ajutor, va fi nevoie sa invatam sa spunem NU. Sunt provocari la locul de munca sau in anumite proiecte care sunt surse de venit. De asemenea putem avea surprize neplacute: sa nu se prelungeasca un contract, firma la care suntem sa falimenteze, un proiect in care am investit destul de multi bani sa nu reuseasca, o diploma care teoretic trebuie sa ne ajute nu mai este valabila. Pot fi multe schimbari legislative, fiscale care sa ne afecteze. Pot fi si anumite decizii la nivel global care sa ne destabilizeze.
Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru luna SEPTEMBRIE. Intalniri de destin

In luna septembrie avem o energie care ne aduce cu picioarele pe Pamant. Vom fi mai creativi, ne vom simti impliniti. Va fi mai multa creativitate, va fi mai mult un sentiment de implinire, de bine, incep mai multe lucruri sa se aseze. In special pentru ca simtim ca ne-am gasit „tribul”, am gasit oamenii si mediul in care sa ne simtim bine, sa nu ne mai justificam, in care putem sa fim noi.
Citeste tot articolul

Mesajul ingerilor pentru luna AUGUST. Noi perspective si creatii

In luna august avem din nou o energie curgatoare, va fi o luna de crestere emotionala si spirituala. O luna in care va trebui sa ne regasim prin tot ceea ce facem si vom avea tendinta sa cautam sa facem ceva semnificativ, ceva pe care trebuie sa ne punem amprenta personala. Simtim nevoia sa contribuim, sa facem ceva in folosul comunitatii, sa ne implinim prin tot ceea ce ne reprezinta. “Eu am adus lucrul asta sau eu am reusit sa fac ceva.” Vom cauta si va fi o cautare interioara de a face ceva care sa ne implineasca.
Citeste tot articolul

MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA IUNIE 2018

In luna iunie vom avea de invatat lectia respectului de sine. Va fi nevoie sa spunem: „Pana aici! Asta este important pentru mine! Asta este ceea ce vreau! Astea sunt valorile mele! Astea sunt credintele mele!” Va fi nevoie sa ne gandim cat de multa energie consumam in anumite contexte si daca se merita sa consumam acele energii pentru ca ni se spune asa: „Alege-ti bataliile cu intelepciune!”
Citeste tot articolul

Mesajul INGERILOR pentru luna MAI 2018

Luna mai vine cu provocari din exterior dar vine si cu informatiile de care avem nevoie. Important in luna mai este sa facem ceea ce ne este frica din energia iubirii, adica simtim sa facem ceva si actionam, indiferent de contextul exterior.
Citeste tot articolul

Mesajul INGERILOR pentru luna APRILIE 2018

In aprilie din nou vine o energie curgatoare, coboram din nou in adancime, in suflet. In aceasta luna simtim cu adevarat procesul de transformare interioara prin care trecem. Anul 2017 a fost un an plin de schimbari, dar schimbari ce pot fi reversibile. Putem sa ne schimbam culoarea la par dar putem apoi reveni la culoarea initiala. Anul 2018 este un an de transformare interioara profunda (ireversibila) pe care noi va trebui sa o alchimizam si sa o integram, iar luna aceasta parca incepem sa intelegem incotro trebuie sa mergem si ce avem de facut.
Citeste tot articolul