Mesajul Ingerilor pentru luna AUGUST 2021

Autor: Delia Muresan - luni, 02 august 2021, 15193 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna AUGUST cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Călăuzire zilnică de la îngeri – Doreen Virtue, Archangel Raphael Oracle Cards – Doreen Virtue, Angel Guide – Kyle Gray, Magical Mermaids and Dolphins – Doreen Virtue și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

Avem în această lună o carte de apă (zece de apă). Ne axăm foarte mult pe zona de familie. Avem de lucrat cu copilul nostru interior, avem de vindecat copilul interior, avem de vindecat ceva pe neam, de văzut ce fel de convingeri mai apar la suprafață, va trebui să înțelegem că se reflectă în toate relațiile noastre și că atragem relații în funcție de rănile pe care noi le avem – va fi o lună în care pot să iasă la suprafață și secrete de familie sau persoane din familie care ne-au ascuns anumite lucruri pot să ne divulge anumite aspecte, pot să ne rănească.

De asemenea, luna aceasta vine și cu o energie vindecătoare pentru ca noi să înțelegem, cu tot ceea ce se întâmplă, că avem și resursele de care avem nevoie, adică putem să facem față și chiar dacă vin anumite lucruri spre noi în această lună, putem să le ducem. 

Putem simți în această lună că renaștem, putem simți că tot ceea ce am făcut până acum nu a fost în zadar, se întrevăd rezultate, se simte entuziasmul deși încă vom avea tendința să credem că doar ni se pare. 

Arhanghelul Mihail ne spune – Mergi înainte fără frică, ne ține de mână și ne susține să avem încredere și curaj, să ne aliniem gândurile și acțiunile în direcția iubirii și scopului nostru în această viață – aceasta înseamnă să nu fim plângăcioși și smiorcăiți sau victime. Este bine pur și simplu să ne luăm puterea, să avem încredere, să ne construim altfel de relații dacă este cazul și să ne aliniem cu iubirea și scopul nostru în această viață. O să avem și o foarte mare tendință să facem pe victimele în luna august așa că ar fi bine să ne scuturăm legat de acest aspect și copilul nostru interior ne va ajuta să facem asta. Copilul interior ne va ajuta să accesăm iubirea necondiționată și aceasta ne va hrăni cu tot ce avem nevoie. 

Un alt aspect de care ar fi bine să ținem cont este tendința de EXAGERARE. Totul se amplifică, facem din țânțar armăsar, nu avem răbdare, etichetăm repede orice lucru ca fiind nasol, grav, etc. Să nu ne lăsăm influențați și să lucrăm cu aceste frici care pot să ne acapareze ca niște monștri și să ne împiedice să ne bucurăm de prezent. Să nu uităm că ne scăldăm în energia apei, așa că nu vom avea control, lucrurile pot da pe dinafară ușor, putem simți că nu mai putem ca atunci când murim de sete. 

Pentru că această atmosferă ne ține vii, avem ocazia să ne punem în practică darurile, să căutăm alte soluții, să ne folosim intuiția, să privim dincolo de aparențe, să înțelegem că chiar dacă nu le vedem încă, avem parte de binecuvântări ascunse. Mai clar, suntem puși la colț și nu vom avea de ales decât să evoluăm, nici măcar să cedăm nu ne permitem. Însă să nu uităm să ne luăm și răgaz pentru noi, să mai facem pauze de recuperare, de încărcare pentru ca energia vindecării să curgă, soluțiile să se descarce și să ne putem apoi repoziționa cu ușurință. 

 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 11 august accentul va fi pe familie, vor ieși secrete la suprafață, vor fi provocări legate de ce ne pot impune anumiți membrii ai familiei, vor avea poate nevoie de noi, de sprijinul nostru, ne vom da seama de unde ni se trag anumite probleme, etc. Inclusiv cei dragi plecați vor fi mult mai prezenți pentru a ne susține, pentru a vindeca și pentru ca noi să înțelegem ce avem de făcut. Să fim atenți la presiunea pe care și noi o punem pe noi pentru că este posibil să avem nevoie să mergem la medic, să nu luăm orice ni se spune ca fiind adevărul absolut, să căutăm și alte opinii, alt medic, alte tipuri de terapii. Un accent interesant se va pune pe tot ce înseamna alergii, mâncărimi care vin ca reacție a corpului nostru la mediu. Trebuie să vedem ce ne irită la oamenii din jurul nostru, ce nu comunicăm, ce avem nevoie să integrăm. Vom primi de asemenea semne clare la ce anume trebuie să renunțăm, pentru că vine vorba de obiceiuri, convingeri sau chiar anumite produse sau alimente. Însă suntem puși la zid să avem grijă de noi, să ne punem pe primul plan, să credem că merităm tot ceea ce este mai bun. 

 

În partea a doua a lunii

Din 12 până pe 20 august vom fi trimiși la joacă, însă cu cât ne-am luat mai în serios cu atât va fi mai greu pentru noi să lăsăm lucrurile în pace. Este o șansă ca în această perioadă să ne creștem vibrația, să lucrăm la proiecte creative, să permitem copilului interior să se desfășoare și să ne ajute să vindecăm părți din noi, dar pentru asta este important să fim în receptivitate și nu în acțiune, nu pe fugă. Nu mai este nevoie SĂ FACEM ci doar SĂ FIM. Această perioadă ne solicită pentru  avem senzația  stăm pe loc,  nu facem nimic, crește nerăbdarea și ies afară tot felul de furii, neliniști și vom avea tendința  exagerăm și  facem scenariiÎnsă acum avem nevoie de răbdare, de joacă, de relaxare și detașare, de concentrarea pe proiecte creative, de creșterea vibrației făcând cât mai multe lucruri care ne plac. În felul acesta bucuria va prelua controlul și nu noi, iar ea ne va duce exact acolo unde este nevoie.

 

În ultima parte a lunii

Din 21 august până la finalul lunii vom continua în aceeași notă, vom avea nevoie de răbdare, de a lucra în spatele scenei, de a plănui dar nu neapărat de a acționa. Va fi perioada când va fi nevoie să fim sinceri cu noi dar și cu cei din jur. Să le spunem clar: “știi, îmi este frică că mă vei părăsi sau am nevoie să îmi spui mai des ce simți pentru mine”, etc. Să dăm afară ceea ce noi vrem să ascundem pentru că ne este frică de reacțiile celorlalți. Va fi mare nevoie să învățăm să cerem ajutorul, să spunem: uite, asta percep acum, este clar că exagerez, dar am nevoie să mă susții. Va fi o perioadă în care ne vom simți total vulnerabili, dezbrăcați în fața tuturor și toate emoțiile alea negative pe care le-am crezut ținute sub control vor ieși la suprafață: vinovăția, rușinea, deznădejdea, frustrarea, etc. Însă acum avem ocazia să le topim în energia iubirii necondiționate, iar aici ne ajută copilul nostru interior. Ohhh și îngerii ne garantează răsplata, ne vom simți renăscuți, vom simți cum ne cresc aripi și nimic nu ne va sta de aici în cale. Un hop greu dar necesar pe care avem ocazia să îl trecem de mâna cu îngerii. 

 

Așadar avem în față o lună august cu multă muncă interioară, chiar dacă în exterior nu simțim că mergem înainte sau că avem nu știu ce rezultate. 

Copilul interior ne susține cu iubirea lui necondiționată si vom avea ocazia să vindecăm aspecte adânc înrădăcinate. Este o ocazie magică de vindecare și renaștere în energia acestei luni așa că să ne acorăm în credință, să lăsăm controlul și să lăsăm această energie să ne lucreze.

 

Totul este bine! Magia fie cu noi! Doamne ajuta!

Delia Mureșan- www.deliamuresan.ro Astro Shop

Cele mai noi articole