Copyright & Disclaimer

Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul autorului/administratorului a conţinutului acestui website se pedepseşte conform legilor in vigoare. Este interzisă modificarea, copierea, reproducerea, descărcarea, transmiterea, publicarea sau distribuirea materialelor conţinute de acest website în orice mod fără consimţământul expres şi prealabil al proprietarului.

Este permisă, însă, preluarea, fără notificare, a cel mult 200 de semne dintr-un material, dar fără a depăși jumătate din textul publicat. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa informației și includerea unui link către articolul preluat.

 

Disclaimer
Deținătorul îşi rezervă dreptul de a modifica fără notificare structura și continutul acestui website. Toate materialele conţinute de acest site sunt expuse în scop informaţional şi educaţional. Autorul nu poate fi făcut răspunzător pentru niciun fel de prejudiciu rezultat din folosirea informaţiei prezentate pe site, pentru inexactităţi, informaţii neactualizate, erori de tipărire sau afişare sau pentru omisiuni în conţinut

Astro Shop