Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de joi, 24 mai 2018 pentru Sagetator

Este o zi in care poti stabili detaliile unor proiecte comune cu prietenii sau sustinatorii din segmentul profesional in care activezi. Discutiile vor fi fructuoase pentru toata lumea. Totusi posibile neintelegeri pot aparea de la resursele financiare si bunurile materiale implicate in lucrul comun. Pe de alta parte, unii te vor provoca pe diverse teme, din amuzament sau din dorinta de a-ti vana ideile.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru zodia Sagetator

Sagetator - Noua Viziune Sagetator - Noua Viziune

Acum parcurgi o intrega etapa de reinnoire si revitalizare. Fie ca este vorba despre propria ta persoana sau de unele zone din viata ta, acum esti in postura de a aduce acele schimbari care sa creeze ceva diferit si complet nou in viata ta. Poti aborda un stil alimentar mult mai sanatos, sa faci sport sau chiar sa iti schimbi stilul vestimentar. Sau poti aduce un suflu nou in relatiile apropiate printr-o abordare diferita, un alt fel de a actiona si a raspunde. Primeste aceasta schimbare si lasa viata sa curga prin tine cu bucurie.

Horoscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru Sagetator

Simți nevoia de a-ți remodela conștiința și implicit filozofia de viață pe parcursul acestei săptămâni. Gândurile, discuțiile cu ceilalți și acțiunile întreprinse au legătură cu schimbările majore care intervin încet, dar sigur în segmentul socio-profesional. Sunt posibile discuții cu parteneri străini, demersuri pentru călătorii, studii sau chiar pleci pe neașteptate într-o călătorie-surpriză sau începi un curs planificat mai demult. Imaginea ta în ochii celorlalți este cotroversată și ar trebui să iei în seamă acest lucru. Noutăți în relațiile cu prietenii! 

Horoscopul lunii Mai pentru Sagetator

În sfera profesională este multă forfotă. Ai multe și mărunte de făcut la serviciu, iar colegii  parcă îți pun bețe în roate. Data de 15 Mai este importantă la acest capitol, deoarece se pot contura îndatoriri noi, schimbarea locului de muncă sau a remunerației. Totuși, accentul va cădea pe multă muncă și bani puțini sau oferiți în salturi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului și aparatului uro-genital. După 21 Mai, relațiile parteneriale îți vor da multe bătăi de cap. Sunt posibile conflicte cu efecte pe termen lung. Fii prudent, retrage-te din colaborările care nu îți mai sunt pe plac și ține cont de reproșurile sau sfaturile celorlalți. Unele colaborări se vor rupe definitiv, însă ai încredere că așa este mai bine pentru tine. Va apărea dorința de înnnoire și progres. Sunt momente favorabile de a începe un program îndelungat de îngrijire corporală și sufletească. Stările tale de spirit vor fluctua mult, așa încât fii cât mai retras și ocupă-te doar de treburile de rutină.

Horoscopul anului 2018 pentru Sagetator

Sagetatorii au un an axat pe evolutie spirituala. Au nevoie de o perioada in care sa respire, sa se izoleze poate mai mult, sa se concentreze pe liniste lor sufleteasca. Sagetatorii au nevoie, pana in noiembrie, sa se desprinda de un trecut care ii apasa, sa ierte ceva, sa inteleaga, sa mearga mai departe.

Preocupările referitoare la segmentul financiar sunt foarte accentuate în prima parte a anului, mai ales secțiunea venituri obținute din munca proprie. Se finalizează o etapă importantă pe segmentul banilor munciți, astfel că sunt posibile tot felul de neplăceri salariale, modificări legislative în domeniul profesional în care activezi și care vor atrage după sine modificări vizavi de plata eforturilor și de condițiile de muncă. Se recomandă prudență în tot ce ține de bani, cheltuieli, investiții, documente financiare.

Saturn iti cere mai multa responsabilitate, rigurozitate si disciplina in tot ce tine de segmentul profesional si financiar.

Eclipsele din acest an ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți vor oferi efecte în segmentul relațiilor cu străinătatea, în relațiile cu anturajul apropiat și în segmentul financiar, secțiunea bani și bunuri comune cu alții.

Debarasează-te de persoanele care îți obstrucționează progresul și orientează-te spre cei care și-au dovedit seriozitatea și loialitatea față de tine și planurile tale. Deschiderea mentală va fi accentuată și bine ar fi să-ți lărgești orizontul cunoașterii prin activități culturale, abordarea unor studii sau cursuri și prin discuții cu oameni erudiți.

Segmentul muncii se activează mult datorită tranzitului planetei Uranus, între 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului. Schimbări profesionale de anvergură, dar atenție și la sănătate.

Din noiembrie, Jupiter se va instala pentru un an de zile in semnul tau, in domiciliu, si iti revin bucuria, curajul si entuziasmul.

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii