Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de marti, 26 septembrie 2023 pentru Sagetator

Calatorii pe distante scurte si multe discutii cu persoanele din anturajul apropiat se intrezaresc astazi. Energia zilei este destul de agresiva, de aceea fii prudent in vorbe si fapte. Unii iti pot interpreta gresit ideile, insa altii pot fi uimiti de sclipirile geniale pe care, fara sa-ti dai seama, le vei etala destul de modest. Pe de alta parte, informatiile obtinute astazi, indiferent pe ce cale ar trebui notate bine. Iti vor fi de mare folos candva!

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 25 septembrie - 01 octombrie 2023 pentru zodia Sagetator

Sagetator - Rock Bottom Sagetator - Rock Bottom

In aceasta saptamana iti sunt aduse in atentie unele tipare repetitive, dependente, care te ghideaza subtil sau evident in modul in care actionezi in unele situatii. Si asta pentru a le constientiza, a face ceva diferit, pentru a obtine alte rezultate in final. Poate fi vorba despre unele dependente alimentare care se dovedesc a fi nesanatoase pentru corpul tau sau un mod in care te raportezi la ceilalti si care ii face sa reactioneze intr-un fel pe care nu-l agreezi. E timpul pentru a te lasa ghidat de propriul tau adevar interior, cu discernamant.

Horoscopul saptamanii 25 septembrie - 01 octombrie 2023 pentru Sagetator

Foarte activ devine segmentul financiar de acum încolo, mai ales secțiunea venituri obținute din munca proprie. Apar informații deosebite cu privire la îmbunătățirea salarizării, a condiților de muncă și a relațiilor colegiale. Cheltuiește strictul necesar și chiar ar fi bine să pui și ceva bani deoparte. Negocieri cu privire la salariu sau referitoare la favorurile pe care le poți obține de la locul de muncă. Relațiile cu anturajul apropiat se schimbă definitiv, conturându-se o etapă în care vor veni în preajma ta alte persoane, de o calitate foarte bună. Demersuri intelectuale, studii, călătorii pe distanțe scurte, dialoguri fructuoase cu alții.

Horoscopul lunii Septembrie pentru Sagetator

Tumultul profesional este interesant, îți aduce responsabilități noi, fiind posibilă chiar și o funcție de conducere în care să răspunzi de activitatea altor colegi. Dialogurile cu șefii sau cu persoanele oficiale, din cadrul altor instituții pot fi frecvente mai ales în prima parte a lunii, dar te vor ajuta să rezolvi cu succes diverse chestiuni personale sau profesionale. Ți se așterne în cale un alt drum socio-profesional, iar imaginea ta în ochii celorlalți se va îmbunătăți. Totul este să nu forțezi nota, să-ți păstrezi simțul măsurii și să nu te lași impresionat de vorbele mieroase ale unora. A doua parte a lunii evidențiază relațiile cu prietenii. Întâlniri, discuții interesante, șanse de a afla noutăți despre unii apropiați de care nu mai știai nimic în ultima vreme.

Horoscopul anului 2023 pentru Sagetator

Atmosfera astrală a anului 2023 te predispune, în primul rând, la schimbarea mentalității și a filozofiei de viață și activitate. Prin urmare, îți vei analiza relațiile și situațiile în care ești implicat și vei fi nevoit să renunți la acelea care îți obstrucționează progresul. Este un an care te va solicita foarte mult la nivel mental.

Cum mentalul tău va fii răscolit, gândirea și comunicarea vor fi umbrite. Ai nevoie de tăcere, discreție, detașare de tumultul cotidian și de orientarea eforturile spre tine și spre scopurile tale.

Pentru menținerea sănătății în parametrii optimi este nevoie să-ți dozezi eforturile atât în plan personal, cât și plan profesional, la locul de muncă. Poți avea nevoie de odihnă regulată și de asistența specialiștilor în sănătate.

Atât sănătatea cât și segmentul muncii primesc influxurile a două eclipse ce se vor forma pe Axa zodiacală Scorpion-Taur. Unele etape se încheie, se rezolvă aspecte ce trenau demult, însă ceva este ascuns și va crea ecouri multă vreme.

La serviciu, se menține forfota, fiind loc de situații conflictuale, acțiuni în salturi, surprize neașteptate. Totul este potențat de influxurile astrale provenite din formarea a două eclipse pe Axa zodiacală Scorpion-Taur și care vor evidenția finaluri mai mult sau mai puțin înțelese și acceptate. Întotdeauna este bine să te retragi în glorie, la momentul potrivit, dintr-un loc de muncă sau dintr-o situație socială și profesională, astfel încât să eviți situațiile neplăcute.

Alte două eclipse ce se vor construi în acest an pe Axa zodiacală Berbec-Balanță îți vor oferi influxuri în segmentele relațiilor sentimentale și în cel al prietenilor și al susținătorilor din mediul profesional. Se înțeleg și se dizolvă animozitățile din trecut, se deschid etape noi, însă rămâne ceva în fundal care îți va aminti, din când în când, să fii prudent, pentru că nu este ceea ce pare.

Relațiile cu străinătatea se vor evidenția prin călătorii, studii, a lucra în străinătate, a relaționa cu persoanele aflate departe de granițele țării. Sunt posibile neînțelegeri, întâzieri, amânări plus reluarea unor conflicte din trecut.

 ------

Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023! 

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii