Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de vineri, 19 aprilie 2019 pentru Sagetator

O zi plină de pasiune , în care poate lua naştere o idilă dacă eşti singur, sau se pot revigora sentimentele, dacă eşti într-o relaţie deja consacrată. În plus, astăzi poţi primi veşti bune cu privire la un contract pe care îl aştepţi demult. Cu alte cuvinte, este o zi frumoasă, care iţi poate aduce evenimente fericite. Totuşi, evită extravaganţele, mai ales dacă implică nişte costuri considerabile, financiare sau de altă natură. Exuberanţa te poate face, de asemenea, să promiţi mai mult decât poţi face sau să fii mult prea tranşant în comunicarea cu cineva drag. Prin urmare, fii ceva mai rezervat, mai ales faţă de persoana iubită.

 

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 15 - 21 aprilie 2019 pentru zodia Sagetator

Sagetator - Impartasirea Sagetator - Impartasirea

In aceasta saptamana poate simti sa impartasesti cu cei din jur iubirea, bucuria si rasul si astfel rezervele tale de energie vor spori, facandu-te sa te simti cu adevarat implinit. E timpul sa faci o noua miscare, sa iesi dintr-o situatie nedorita, Universul fiind pregatit sa te sustina. Fie ca este vorba despre un nou job, te muti intr-o alta locatie, sau incepi un nou proiect, ai toate instrumentele la indemana pentru a face pasi in directia visata. Asa cum iti hranesti corpul, hraneste-ti spiritul facand lucrurile care iti dau putere si te ajuta sa fii plin de viata.

Horoscopul saptamanii 15 - 21 aprilie 2019 pentru Sagetator

Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu. Se preconizează schimbări importante, atât în ceea ce privește condițiile de muncă, activitatea profesională propiu-zisă, cât și salarizarea aferentă muncii depuse. Întâlniri cu persoane oficiale, cu șefi, aflarea unor informații deosebite legate de mersul lucrurilor la serviciu. Răsturnările de situație pot fi uimitoare, dar totuși nu este ceea ce pare. Prudență, discreție, calm, răbdare! Comunicarea este deficitară și multe din cele discutate acum se vor revizui sau anula în săptămânile următoare. Ar fi bine să te gândești deja la un alt loc de muncă, poate chiar într-un alt domeniu profesional. Prietenii îți vor fi alături, însă dialogurile cu aceștia obosesc. Selectează-ți prioritățile!

Horoscopul lunii Aprilie pentru Sagetator

Relațiile sentimentale și cele cu copiii îți ocupă o bună parte din timp și eforturi până pe la mijlocul lunii. Comunicarea cu cei dragi este favorizată, de aceea profită și discută pe larg tot ce îți dorești.

Pe 5 Aprilie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Berbecului, deschizându-ți o etapă nouă vizavi de iubire și implicațiile ei. Dacă ești deja implicat într-o relație amoroasă, aceasta se poate revigora, iar dacă ești singur este posibil să întâlnești o nouă provocare în acest sens. Important este să eviți critica excesivă și supraestimarea vizavi de cei dragi. Pe de altă parte sunt momente excelente pentru a-ți valorifica talentele native, ocupându-te de un hobby sau de activități recreative dragi sufletului tău.

La serviciu este multă forfotă, în special după 20 Aprilie. Relațiile socio-profesionale sunt tumultoase, ceilalți te susțin, însă ai grijă să-ți controlezi stările de spirit. Faptul că ai multe și mărunte de făcut în sfera profesională, va duce la o vulnerabilizare serioasă a organismului. Dialogurile cu medicii, analizele și intervențiile chirurgicale pot fi frecvente.

O atenție deosebită trebuie să acorzi și relațiilor cu prietenii și protectori, mai ales pe 19 ale lunii, când se construiește faza de Lună plină în Semnul Balanței. Unii nu te mai pot susține, alții te pot pune în situații delicate, iar de alții te-ai plictisit pur și simplu.

Horoscopul anului 2019 pentru Sagetator

Un foarte provocator, dinamic, care îți aduce schimbări profunde de personalitate. Planeta Jupiter, supra numită și Marele benefic îți vizitează Semnul solar până la începutul lunii Decembrie, aspect care îți influențează foarte mult felul de a fi și de a te raporta la tot ce te înconjoară. Este o perioadă excelentă pentru a-ți redefini planurile personale și profesionale, pentru a te conecta cu Ierarhiile divine, pentru a aborda disciplinele spirituale dintr-o altă perspectivă.

Tumultul din preajma ta te va obosi mult. Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul anului și pentru că energia vitală fluctuează foarte mult. De mare ajutor ți-ar fi un program specific de consultații, analize medicale și chiar de intervenții chirurgicale. Urmează sfaturile specialiștilor, deoarece tendința la excese va fi destul de accentuată.    

Schimbarea Semnului zodiacal de către planeta Uranus, respectiv părăsirea Berbecului și începerea tranzitului în Semnul Taurului, pe 6 Martie îți aduce tot felul de răsturnări de situație. Până pe 6 Martie este vorba despre ultimele retușuri pe segmentul sentimental și în relațiile cu copiii. Acest segment a fost foarte provocat în ultimii șapte ani, iar acum a venit vremea tușei finale.

Este posibil să reiei unele discuții sau acțiuni cu persoana iubită sau să te implici ceva mai mult în educația copiilor. Surprizele pot fi de proporții, deci nu se poate vorbi de stabilizare și control pe acest segment până la începutul Primăverii. O relație sentimentală se poate destrăma, o alta își așteaptă rândul.

Foarte bine susținute îți sunt practicarea unui sport și implicarea în dezvoltarea unui hobby. Ceva din relațiile sentimentale poate avea repercusiuni în relațiile de prietenie și cele profesionale. O  provocare majoră a anului 2019 este a pune o graniță clară între o relație de prietenie și una sentimentală.

Din 6 Martie, planetă Uranus se va instala în Semnul Taurului vreme de mulți ani, dinamizându-ți, în chip nebănuit, segmentul profesional, în special ambianța locului de muncă și relațiile colegiale. Se deschide o etapă deosebită în plan profesional, astfel că sunt posibile modificări ale regimului muncii sau chiar o reorietare profesională.

Eclipsele construite în 2019 îți vor trimite influențe profunde în segmentul financiar, în relațiile cu străinătatea, oferindu-ți totodată șanse deosebite de evoluție și progres personal și profesional.

Semnul Capricornului găzduiește trei eclipse astfel: pe 6 Martie o eclipsă parțială de Soare, pe 17 Iulie o eclipsă parțială de Lună și pe 26 Decembrie o eclipsă inelară de Soare. La prima eclipsă se vor declanșa situații referitoare la relația dintre munca depusă la un job și plata aferentă. Este un început în sensul că poți obține o mărire de salariu sau favoruri importante, însă în urma unor decizii luate în culisele profesionale de căte șefi și autorități. Aparent, situația se îmbunătățește, dar în preajma celei de a doua eclipse din Capricorn, respectiv pe 17 Iulie vor ieși la iveală unele detalii neplăcute sau chiar ciudate, fiind posibilă micșorarea venitului sau amânarea pe termen nedefinit. Pe 26 Decembrie se stabilizează cumva situația financiară din cadrul locului de muncă, dar și atunci mai rămân detalii necunoscute.

Pe 21 Ianuarie se formează o eclipsă totală de Lună în Semnul Leului, atrăgându-ți atenția asupra relațiilor cu străinătatea. Se va încheia o etapă în acest sens, fie că este vorba despre aspecte profesionale ce au legătură cu parteneri străini sau cu a lucra în străinătate, fie că este vorba despre aspecte personale, de genul reconfigurarea unor relații cu persoane aflate departe de granițele țării.

De asemenea vor intra în discuție abordarea unor studii, cursuri, forme de instruire necesare în plan profesional. Călătoriile sunt o altă temă propusă de contextul astral, fiind posibil să călătorești în locuri fascinante.

Segmentul financiar se va evidenția prin influxurile primite de la eclipsa totală de Soare, pe 2 Iulie, eclipsă ce se va forma în Semnul Racului. Se va reconfigura tot ce ține de bugetul comun cu alții, respectiv situația banilor și bunurilor deținute și administrate în comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: focalizează-ți eforturile, în primul rând, spre reconstrucția propriei persoane; organizează-ți activitățile, astfel încât să alternezi odihna cu munca; studiază marii filozofi ai lumii și reformulează-ți sistemul valorilor morale și spirituale; practică un sport, îngrijește un animal de companie sau dezvoltă un hobby drag sufletului tău.

Cugetarea anului 2019 pentru Săgetători: „Este fericit cel ce și-a întocmit existența în așa chip, încât corespunde particularităților caracterului lui.” -  G. W. F. Hegel

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii