Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de joi, 07 iulie 2022 pentru Sagetator

Zi interesantă la capitolul prieteni. Intalnirile si dialogurile cu acestia pot fi agreabile, chiar daca din cand in cand vor mai aparea si note discordante. Relatia cu partenerul de viata este destul de tensionata, dar bine ar fi sa lasi combativitatea deoparte si sa incerci sa-i respecti doleantele. Cadourile si recompensele pot fi frecvente. Spre finalul zilei plimba-te in aer liber sau relaxează-te cu o muzică bună.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 04 - 10 iulie 2022 pentru zodia Sagetator

Sagetator - Renasterea Sagetator - Renasterea

Cresterea si schimbarile, care te asalteaza in aceste zile te pot face sa treci aparent fara motiv de la o stare la alta. Fii prezent si ai incredere in ceea ce se petrece constientizand faptul ca aceasta stare te va conduce catre un nivel superior, catre noi oportunitati. Este momentul in care in viata ta apar noi relatii si proiecte, care te stimuleaza sa treci dincolo de tipare si sa-ti manifesti creativitatea si spiritul de aventura. Aminteste-ti ca cel mai bine invatam despre noi insine experimentand. Nu-ti neglija corpul si nici sufletul.

Horoscopul saptamanii 04 - 10 iulie 2022 pentru Sagetator

În primul rând cariera şi imaginea ta în societate sunt temele principale din primele zile ale săptămânii. Este bine să observi punctele tari și pe cele slabe ale acestor sectoare de viață și să trasezi un plan de îmbunătățire. Numai tu ești artizanul vieții tale, astfel că acum este momentul să preiei frâiele a tot ce dorești să schimbi. Zilele de 6 și 7 Iulie îți aduc în preajmă prieteni, dar și susținătorii din segmental profesional. Schimbul de amabilități și informații este binevenit pentru toată lumea. Finalul săptămânii este potrivit odihnei și plilmbărilor ușoare în aer liber.

Horoscopul lunii Iulie pentru Sagetator

Banii şi bunurile deţinute în comun cu alţii sunt preocuparea ta din prima parte a lunii. Poţi primi suport financiar şi material fie din partea colaboratorilor sau asociaţilor dacă eşti implicat în afaceri, fie din partea partenerului de viaţă sau a rudelor. Moment important în acest sens este ziua de 13 Iulie. Pot intra în discuţie demersurile legate de intrarea în posesie a unor moşteniri sau a unor bunuri de pe urma unui divorţ. Dacă pe parcursul întregii luni beneficiezi de sprijin substanţial din partea altora, veniturile tale din activitatea desfăşurată la un loc de muncă vor cunoaşte o diminuare importantă. Energia vitală va fluctua mult în intervalul 12 – 14 Iulie şi de aici şi stările tale de spirit.

Horoscopul anului 2022 pentru Sagetator

Contextele astrale din anul 2022 te predispun la schimbarea personalității, la modul de relaționare cu ceilalți și la regândirea planurilor de viață. Forfota mentală continuă, însă deja ai pus bazele unei noi filozofii de viață. Este bine să-ți cultivi optimismul, deschiderea mentală și sufletească.

Sănătatea și munca sunt segmentele care îți vor oferi cele mai mari provocări. Se închid etape de viață și activitate, iar discret se deschid altele. Cele patru eclipse de peste an ce se vor construi pe Semnele zodiacale Taur-Scorpion vor influența aceste două segmente de viață.

Atât activitatea profesională de la locul de muncă, cât și activitatea de rutină de acasă te vor solicita foarte mult. Astfel, sănătatea poate avea de suferit. De aceea, este bine să-ți dozezi eforturile, să-ți selectezi atent prioritățile și să rezervi momente conștiente pentru odihnă. Datorită suprasolicitării fizice și nervoase este posibilă retragerea din câmpul muncii.

Profesional este rost de noutăți, în mod special în relațiile colegiale, referitor la condițiile de muncă sau chiar poți primi oferte de muncă avantajoase. Totuși, în privința muncii, ceva se încheie nu prea clar, ceva începe la fel de neclar.

Privitor la persoanele din anturajul apropiat îți vor rămâne alături doar persoanele serioase. Anul este favorabil acestor tipuri de relații, mai ales acelor relații care presupun respect, devotament, demnitate.

Relațiile familiale și mediul domestic primesc influențe benefice. În prima parte a anului este rost de schimbări în casă, de reparații importante, reamenajări de decor, vânzarea și achiziționarea de bunuri patrimoniale. De asemenea, relațiile cu membrii familiei și cu neamurile se pot îmbunătăți, dizolvându-se, ca prin minune, animozitățile vechi.

Segmentul amoros este dinamic în partea a doua a anului. Atât relația cu persoana iubită, cât și relațiile cu copiii își vor schimba termenii și condițiile de desfășurare. Sunt posibile atât desprinderea dintr-o relație amoroasă veche, care funcționează defectuos, cât și începerea unei povești de iubire deosebite. Situațiile sentimentale, afective sunt pentru tine în acest an, lecții-maestru, astfel că pot exista și nemulțumiri serioase.

Relațiile parteneriale, respectiv relația cu partenerul de viață și relațiile de colaborare profesională sunt provocatoare, astfel că este posibil să te desprinzi din unele relații. Partenerii, colaborările, discuțiile și acțiunile comune cu alții îți pot oferi surprize mari, de aceea fii prudent.

Segmentul financiar este fluctuant. În primele trei luni ale anului se va evidenția secțiunea venituri obținute din munca proprie. În urma schimbărilor de la locul de muncă, veniturile tale se pot diminua, pot apărea nereguli în documentele tale personale care îți atestă competențele de muncă. Se recomandă prudență, deoarece contextele astrale din acest an nu favorizează cheltuielile, investițiile, veniturile. Ajutorul material și financiar de la și prin alții va fi prea puțin față de nevoile tale reale.

Cugetarea anului 2022 pentru Săgetători: „Înțelepciunea oamenilor din vechime a constat în capacitatea lor de a respecta în toate, măsura.” – G. E. Lessing

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii