Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de sambata, 23 octombrie 2021 pentru Sagetator

Priveste atent la relatiile parteneriale in care esti implicat. Sunt zile bune pentru a aduna argumente pro si contra, atat pentru relatia de cuplu, cat si pentru relatiile profesionale. In mod special, relatiile profesionale iti creeaza neplaceri deocamdata. De aceea fii prudent si actioneaza in consecinta. Dac observi ca o relatie sau o colaborare functioneaza defectuos sau te solicita prea mult renunta fara resentimente. Insa, distreaza-te alaturi de cei dragi!

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 octombrie 2021 pentru zodia Sagetator

Sagetator - Vinovatia Sagetator - Vinovatia

Vinovatia pare sa fi pus stapanire pe tine, in ultima vreme. Fie te simti vinovat fata de cineva, fie crezi ca nu ai facut destul intr-o anumita situatie, fie ai senzatia ca nu esti acolo unde „ar fi trebuit” sa fii. Daca te recunosti in acest scenariu, a venit momentul sa te desprinzi de suferinta, sa te eliberezi de emotiile distructive, sa te uiti ce poti invata din intregul context si ce alegeri poti face din punctul in care te afli. Intelepciunea consta in a folosi ceea ce ai la indemana, nu in a regreta ce (nu) ai facut, ori in a-ti dori altceva decat ai. Nu poti schimba nimic in trecut, dar poti schimba ceva in prezent, incepand cu unghiul din care privesti. Esti in regula asa cum esti si ai dreptul sa si gresesti, in timp ce evoluezi. 

Horoscopul saptamanii 18 - 24 octombrie 2021 pentru Sagetator

Se întrezăresc discuții importante cu persoana iubită și copiii. Controversele sentimentale apar datorită faptului că tu ai așteptări prea mari de la cei dragi. Se închide clar o etapă în relațiile cu cei dragi. La locul de muncă apar noutăți, fie prin schimbarea condițiilor de muncă, fie pur și simplu, îți vei modifica tu concepțiile și atitudinea față de muncă și implicațiile ei. Se recomandă prudență și discernământ! Relațiile colegiale sunt disonante, astfel că foarte ușor pot apărea contradicții. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe, fiind posibile consultații și analize medicale. Foarte provocatoare sunt relațiile parteneriale, fie că este vorba despre cele de cuplu, fie că este vorba despre cele profesionale.

Horoscopul lunii Octombrie pentru Sagetator

Foarte animate sunt relațiile cu prietenii, dar și cu persoanele care te susțin în plan socio-profesional. Dialoguri, întâlniri, propuneri de a te implica în proiecte de anvergură, unele cu tentă umanitară sau în acțiuni profesionale care promit multe. Se recomandă prudență, pentru că nu este ceea ce pare. Toate aceste personaje care îți sunt în preajmă deocamdată au interese ascunse, foarte periculoase pentru tine pe termen lung. Evită să pleci urechea la tot ce ți se spune și mai ales nu te implica oficial, prin semnarea unor acte care te implică mult în acțiuni cunoscute prea puțin. Octombrie este o lună delicată pentru tine, deoarece sclipiciul din relațiile cu persoanele menționate ascunde diverse neplăceri.

Horoscopul anului 2021 pentru Sagetator

Este un an foarte important pentru tine, deoarece două din cele patru eclipse care se formează în acest an, vor fi pe Semnul tău zodiacal Săgetător, în zilele de 26 Mai și 4 Decembrie. Ar fi bine să scrii într-un jurnal personal ceea ce dorești, ce opinii ai vizavi de situațiile și relațiile în care ești implicat, plus să trasezi noi planuri de viitor.

Influențele astrale din partea acestor eclipse îți vor oferi, atât un farmec aparte, cât și forța necesară schimbărilor majore de care ai nevoie în etapa de viață în care te afli. Personalitatea ta va străluci prin prisma ideilor pe care le vei avea și pe care le vei prezenta în varii ocazii.

Sănătatea este foarte vulnerabilă, fiind vorba despre afecțiunile deja cunoscute, însă se pot evidenția și altele noi dobândite pe parcursul acestui an sau afecțiunile de care nu știai. Este posibil să ai nevoie de îngrijiri de specialitate, de repaos, de oameni dragi și de încredere care să te ajute să-ți duci îndatoririle la bun sfârșit. Datorită acestor neplăceri legate de sănătate poate intra în discuție retragerea din câmpul muncii și izolarea în locuri liniștite în care să folosești terapiile necesare pentru îmbunătățirea stării tale de sănătate.

Relațiile cu anturajul apropiat se vor modifica, pentru că mai întâi îți modifici tu mentalitatea, felul în care comunici cu ceilalți, felul în care te raportezi le ceilalți și la evenimentele vieții cotidiene. Unele relații se vor finaliza, altele se vor înfiripa, încet, sigur și discret. Îți poate părea dificil la prima vedere să renunți la un anturaj pe care îl ai de mulți ani, însă vei fi nevoit de împrejurări. Pe de altă parte, vor veni oameni noi în preajma ta, alături de care sau față de care, vei avea responsabilități de mare anvergură și pe termen lung.

Acasă, în familie în perioada Mai – Iulie va fi un preambul la schimbările ce vor urma în anii următori. De aceea este bine să fii foarte atent la dialogurile cu membri familiei și la nevoile domestice. Temele importante pentru segmentul familial și domestic pot fi vânzarea-achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase, mutarea într-o altă locație, apropierea de neamuri, de locurile natale, rezolvarea unor conflicte de familie, ajutorarea unor rude aflate în nevoie.

Relațiile parteneriale se remarcă prin discuții aprinse și prin activități comune atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Influența eclipsei din 10 Iunie ce se formează în Semnul Gemenilor va marca un început partenerial, dar există ceva ascuns care în momentul în care se va dezvălui vei constata că altceva ai înțeles și crezut tu la momentul 10 Iunie 2021. De aceea, fii prudent! Pe de altă parte, este bine să renunți fără echivoc la parteneriatele neprofitabile. După 19 Iulie vei simți un fel de ruptură între tine și parteneri, între tine și ceilalți, astfel că vei fi tentat să te izolezi în propria ta lume.

Pentru domeniul profesional se prefigurează surprize, situații deosebite, finaluri de etape, mai ales în ceea ce privește relațiile colegiale, activitatea profesională, regimul muncii. Este nevoie de prudență în tot ce ține de muncă și implcațiile ei, deoarece răsturnările de situație ar putea fi total neașteptate și foarte neplăcute. Selectează-ți prioritățile, analizează situația profesională în care te afli și fii flexibil. Ai colegi în preajma ta, mai ales în rândul șefilor care doresc să te sprijine sincer și chiar o fac, însă trebuie să accepți să te lași ajutat. O etapă profesională se poate încheia și cu pierderea locului de muncă. Pe 19 Noiembrie se va construi o eclipsă pe Semnul zodiacal al Taurului, eclipsă care va aduce un suflu nou în câmpul muncii, dar va influența și sănătatea.

La capitolul financiar, se evidențiază cheltuieli atât necesare ție personal, cât și cheltuieli comune cu partenerul de viață, rudele, colaboratorii. Vor fi fluctuații ale veniturilor obținute în urma muncii depuse la serviciu, mai ales în partea a doua a anului, probabil ca urmare a ceea ce se va întâmpla până pe 19 Iulie în plan profesional, referitor la schimbarea regimului muncii și a legislației  aferente. Însă, te poți baza pe câștigurile obținute de la și prin alții, pe sprjinul partenerului de viață sau a rudelor.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: detașează-te de trecut; lasă-te purtat de valul vieții fie că este vorba despre planul personal, fie că este vorba despre planul profesional, pentru că te va duce exact unde îți este locul; acceptă schimbările și cooperează cu ceilalți.

Cugetarea anului 2021 pentru Săgetători: „Primul se supără cel care nu are dreptate.” – W. Penn

 

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii