Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de joi, 09 iulie 2020 pentru Sagetator

Familia ocupă un loc important pentru tine. Ai spor in treburile casnice si chiar daca este nevoie sa rezolvi și de îndatoririle din segmentul muncii, tot acasă îți este gandul. Astrele îți oferă un sprijin deosebit si recomandabil este sa te ocupi de tot ce este legat de cămin sau relatii parentale. Răsfoitul unui album cu poze de familie, ar reuși să-ți aline dorul de vremurile copilariei si de personajele ei.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 06 - 12 iulie 2020 pentru zodia Sagetator

Sagetator - Shield Yourself Sagetator - Shield Yourself

Este important ca in aceste zile sa nu te lasi influentat de starile persoanelor cu care intri in contact, mai ales la serviciu. Esti mult mai sensibil la energiile celorlalti si acest fapt iti este indicat in corp prin stare de oboseala, lipsa de concentrare sau chiar suparare. Te poti proteja cu usurinta fiind atent la felul in care te simti in preajma anumitor oameni si actionand in consecinta. De asemenea, evita sa stai in preajma celor care discuta in contradictoriu, se cearta  sau folosesc cuvinte cu o anumita incarcatura negativa.

Horoscopul saptamanii 06 - 12 iulie 2020 pentru Sagetator

Este vorba despre bani în primele trei zile ale săptămânii. Sunt șanse să-ți crească veniturile din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Dar, în paralel apar cheltuieli pe nevoi personale. Și cei dragi îți vor da târcoale, pentru a le îndeplini niscai mofturi. Prudență și discernământ, pentru că sunt posibile pierderi, furturi sau cheltuieli nefolositoare. În zilele de Miercuri și Joi vei fi înconjurat de multă lume, în mod special de către prieteni apropiați și rude. Dialoguri aprinse pe temele cotidiene de larg interes. Ocupă-te și de treburile gospodărești!

Horoscopul lunii Iulie pentru Sagetator

Sagetatorii devin din ce in ce mai inflacarati, mai jucatori si indrazneti, atat in plan amoros, cat si in ce priveste experientele pe care le cauta in scop de distractie, aventura si risc. Pot crea lucruri extraordinare, de la povesti de dragoste ca in filme, pana la proiecte de anvergura si de mare rasunet public. Totusi, trebuie sa fie atenti la tendinta de a incalca liberul arbitru al celorlalti sau de a forta prea mult anumite limite si de a ignora consecintele actiunilor lor.

Sa fie atenti la pasiunile arzatoare care se pot naste rapid, dar care vor fi scurte si trecatoare.

Financiar, e nevoie sa fie prudenti intreaga luna, dar mai ales in preajma zilei de 5 iulie, cand odata cu Luna noua in Capricorn se formeaza si eclipsa de Luna in casa banilor si anunta incheierea unui capitol in viata acestor nativi. Unii pot inchide o afacere, altii renunta la o activitate care nu mai e rentabila. Se pare ca ei pot merge mai departe si pot crea ceva nou, cu conditia sa se desprinda de ceva vechi si sa puna in ordine niste lucruri din trecut, inclusiv financiare (datorii, taxe, partaje).

Dupa 12 iulie, se mai limpezesc apele in materie de finante si apar schimbari favorabile si sanse de imbunatatire.

Horoscopul anului 2020 pentru Sagetator

Un an foarte important, deoarece deschide o nouă decadă, o etapă cu totul și cu totul deosebită. Este o perioadă în care mai trebuie să lucrezi la îmbunătățirea personalității tale, deși fundamentele s-au reformulat în anul anterior. Reacțiile tale vor fi puternice, imprevizibile și destul de greu de înțeles și de acceptat de către ceilalți. Depinde numai de tine să gestionezi fiecare segment de viață și activitate cu prudență și discernănt, alegâng corect metodele, mijloacele și momente de timp în care să decizi și să acționezi.

Eclipsele din acest an te privesc direct, pentru că două se formează pe Semnul tău zodiacal și una pe Semnul tău partener Gemenii. Alte trei eclipse se vor forma pe axa Rac-Capricorn. Astfel, pe lângă relațiile cu ceilalți se vor evidenția segmentul profesional și cel financiar.

În Semnul tău zodiacal se formează o eclipsă pe 5 Iunie, fiind vorba despre o eclipsă de Lună prin penumbră, iar pe 14 Decembrie se va forma o eclipsă totală de Soare. Sunt momente în care îți vei schimba mentalitatea și în consecință felul de a fi. Este probabil să iei decizii sau să acționezi într-un anume fel. Energia acestor eclipse te poate copleși și de aici și sănătatea poate avea de suferit.

Sănătatea este foarte vulnerabilă. Pentru că în jurul tău va fi multă forfotă, vor avea loc dialoguri importante cu ceilalți, plus că vei fi nevoit de împrejurări să iei decizii rapide sau să acționezi în forță. Pe de altă parte, se vor evidenția afecțiunile vechi, care chiar trebuie luate în serios.

Relațiile cu ceilalți, mai ales relațiile parteneriale se vor evidenția în urma influxurilor primite de la o eclipsă de Lună prin penumbră ce se va construi pe Semnul Gemenilor în ziua de 30 Noiembrie. Ceea ce se va petrece până la momentul producerii acestei eclipse te va determina să acționezi în consecință, respectiv să te desprinzi din parteneriatele care funcționează defectuos sau de parteneriatele în care, pur și simplu, nu te mai regăsești. Intră în discuție și un posibil divorț sau separare de partenrul de viață sau de un partener de afaceri. Indiferent de situația în care te afli, toate relațiile cu ceilalți se vor reconfigura definitiv. Relații distonante cu femeile din acest segment.

Segmentul profesional se va remarca prin activitate intensă la locul de muncă. Relațiile colegiale sunt dizarmonice, astfel că surprizele pot fi de proporții. Este probabil să primești sarcini noi de lucru, foarte deosebite, iar munca pe care o desfășori va avea efecte pe termen lung, poate chiar asupra multor oameni. Poate intra în discuție și lucrul comun cu parteneri străini sau în străinătate.

Una din marile provocări ale acestui an va fi echlibrarea planului profesional cu cel personal, însă mai ales cu sănătatea. Cum vei tinde să muncești foarte mult, atât sănătatea, cât și relațiile familiale, personale vor intra într-un conde umbră. Se închid și se deschid etape profesionale de o cu totul altă anvergură.

Din perspectiva financiară, anul 2020 este un an care marchează etape noi de câștig. Pe 10 Ianuarie se formează o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Racului, ale cărei influențe le vei resimți la secțiunea bani, bunuri comune cu alții, moșteniri, partaje, datorii. Se vor lămuri unele chestiuni financiare, însă vor ieși la iveală hibe ale unor înțelegeri materiale și financiare vechi. Este vorba despre un binevenit final de etapă.

Pe 21 Iunie are loc a doua eclipsă în Semnul Racului, și anume o eclipsă inelară de Soare, care îți deschide posibilități noi de câștig din colaborări sau din partea unei rude. Rezolvări suprinzătoare în ceea ce privește situația unor bunuri patrimoniale, credite, partaje. 

În Semnul Capricornului, Semn zodiacal care răspunde de veniturile tale obținute din munca desfășurată la serviciu, pe 5 Iulie se va construi o eclipsă de Lună prin penumbră, moment care va marca un final de etapă de câștig. Se pot modifica sursele de venit, condițiile de muncă și legislația aferentă salarizării domeniului în care activezi.

Relațiile familiale și segmentul domestic se evidențiază mai ales în prima parte a anului, cu aspectele deja cunoscute. Se vor lămuri chestiuni familiale vechi. De asemenea, vei reuși să rezolvi situația unei case, a unui teren care necesitau fie costuri suplimentare, fie îmbunătățiri specifice.

Relațiile sentimentale se vor evidenția în partea a doua a anului prin discuții aprinse și acțiuni comune cu persoana iubită și cu copiii. Se vor relua unele secvențe fie la nivel de discuție, fie la nivel de acțiune. Va exista predispoziție la schimbări majore, poate chiar la rupturi definitive de unele persoane dragi, care te vor necăji mult. Pot inteveni prietenii în aceste relații, însă ar fi bine să păstrezi discreția vizavi de ceea ce se petrece în planul relațiilor amoroase.

Călătoriile și studiile sunt importante, evidențiate și binevenite pe tot parcursul anului. Sunt șanse să călătorești atât în scop profesional, cât și pentru studii sau de agrement. Compania oamenilor mai în vârstă decât tine sau mai tineri în anumite situații îți va fi de mare folos.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: acceptă-i pe ceilalți așa cum sunt și evită tendința de a te implica în treburile altora pe considerentul că știi tu mai bine ce este favorabil pentru ei; detașează-te de forfota profesională și bucură-ți sufletul cu domeniile artei; plimbările în aer liber, compania oamenilor dragi, îngrijirea unui animal de companie sau a unei grădini te ajută foarte mult.

Cugetarea anului 2020 pentru Săgetători: „Să știi că nicio prefăcătorie nu rezistă multă vreme.” – Pitagora

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii