Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de marti, 10 decembrie 2019 pentru Sagetator

Atitudinea ta critica si atentia la detalii par sa deranjeze pe cei din jur. Incearca sa fii tolerant si intelegator cu ceilalti si astfel vei vedea ca orice nemultumire va capata impacare. In momentul in care lasi lucrurile sa fie, tensiunea dispare. In cea de-a doua parte a zilei alegi sa-ti indrepti atentia asupra partenerului de viata, iar ziua se poate incheia foarte frumos in compania celui drag tie. Daca nu esti inca implicat intr-o relatie, acum sunt sanse sa incepi una.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 09 - 15 decembrie 2019 pentru zodia Sagetator

Horoscopul saptamanii 09 - 15 decembrie 2019 pentru Sagetator

Săptămâna începe cu multă muncă la serviciu. Ambientul profesional este tensionat, existând riscul să intri în conflict cu toată lumea. Fii prudent și controlează-ți reacțiile, deoarece sănătatea poate avea foarte mult de suferit. Pe de altă parte, este rost de sarcini de lucru noi și de mare anvergură. În relațiile parteneriale se conturează finalul unei relații de cuplu sau finalul unor colaborări vechi. Este vremea să te orietenzi spre alte parteneriate, însă nu forța nota. Depinde de tine în exclusivitate să gestionezi corect ceea ce se petrece în relațiile cu ceilalți. Ține cont și de nevoile sau doleanțele celorlalți. Intervin și cheltuieli comune cu alții, dar în paralel se conturează posibilități noi de câștig din activitatea profesională sau dintr-o moștenire.

Horoscopul lunii Decembrie pentru Sagetator

Îți este favorizată detașarea de cotidian, astfel că ar fi bine să profiți de energia astrală din primele zece zile ale lunii și să te gândești pe îndelete la planurile tale. Ai nevoie de odihnă, plimbări în aer liber, dialoguri de taină cu cei dragi și de încredere. De asemenea, îți sunt susținute activitățile discrete. Programează-ți ședințe de îngrijire corporală, consultații medicale cu diverși specialiști în sănătate. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului renal și pe segmentele gâtului, deci fii foarte prudent. Aparent strălucești, te implici în tot soiul de activități, însă, pe fundal, oboseala își va spune cuvântul. Dozează-ți eforturile și evită excesele de orice fel! În plan financiar se întrezărește o nouă etapă de câștig din munca desfășurată. Probabil ca la locul de muncă să apară modificări ce vor atrage după ele modificări salariale de anvergură. Deocamdată adună informații și evită cheltuielile majore. Din 21 Decembrie se animă relațiile cu anturajul apropiat. Întâlniri interesante, dialoguri frumoase și petreceri de sezon din plin. Final de capitol partenerial, atât în privința unei relații matrimoniale, cât și în privința unei relații profesionale.

Horoscopul anului 2019 pentru Sagetator

Un foarte provocator, dinamic, care îți aduce schimbări profunde de personalitate. Planeta Jupiter, supra numită și Marele benefic îți vizitează Semnul solar până la începutul lunii Decembrie, aspect care îți influențează foarte mult felul de a fi și de a te raporta la tot ce te înconjoară. Este o perioadă excelentă pentru a-ți redefini planurile personale și profesionale, pentru a te conecta cu Ierarhiile divine, pentru a aborda disciplinele spirituale dintr-o altă perspectivă.

Tumultul din preajma ta te va obosi mult. Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul anului și pentru că energia vitală fluctuează foarte mult. De mare ajutor ți-ar fi un program specific de consultații, analize medicale și chiar de intervenții chirurgicale. Urmează sfaturile specialiștilor, deoarece tendința la excese va fi destul de accentuată.    

Schimbarea Semnului zodiacal de către planeta Uranus, respectiv părăsirea Berbecului și începerea tranzitului în Semnul Taurului, pe 6 Martie îți aduce tot felul de răsturnări de situație. Până pe 6 Martie este vorba despre ultimele retușuri pe segmentul sentimental și în relațiile cu copiii. Acest segment a fost foarte provocat în ultimii șapte ani, iar acum a venit vremea tușei finale.

Este posibil să reiei unele discuții sau acțiuni cu persoana iubită sau să te implici ceva mai mult în educația copiilor. Surprizele pot fi de proporții, deci nu se poate vorbi de stabilizare și control pe acest segment până la începutul Primăverii. O relație sentimentală se poate destrăma, o alta își așteaptă rândul.

Foarte bine susținute îți sunt practicarea unui sport și implicarea în dezvoltarea unui hobby. Ceva din relațiile sentimentale poate avea repercusiuni în relațiile de prietenie și cele profesionale. O  provocare majoră a anului 2019 este a pune o graniță clară între o relație de prietenie și una sentimentală.

Din 6 Martie, planetă Uranus se va instala în Semnul Taurului vreme de mulți ani, dinamizându-ți, în chip nebănuit, segmentul profesional, în special ambianța locului de muncă și relațiile colegiale. Se deschide o etapă deosebită în plan profesional, astfel că sunt posibile modificări ale regimului muncii sau chiar o reorietare profesională.

Eclipsele construite în 2019 îți vor trimite influențe profunde în segmentul financiar, în relațiile cu străinătatea, oferindu-ți totodată șanse deosebite de evoluție și progres personal și profesional.

Semnul Capricornului găzduiește trei eclipse astfel: pe 6 Martie o eclipsă parțială de Soare, pe 17 Iulie o eclipsă parțială de Lună și pe 26 Decembrie o eclipsă inelară de Soare. La prima eclipsă se vor declanșa situații referitoare la relația dintre munca depusă la un job și plata aferentă. Este un început în sensul că poți obține o mărire de salariu sau favoruri importante, însă în urma unor decizii luate în culisele profesionale de căte șefi și autorități. Aparent, situația se îmbunătățește, dar în preajma celei de a doua eclipse din Capricorn, respectiv pe 17 Iulie vor ieși la iveală unele detalii neplăcute sau chiar ciudate, fiind posibilă micșorarea venitului sau amânarea pe termen nedefinit. Pe 26 Decembrie se stabilizează cumva situația financiară din cadrul locului de muncă, dar și atunci mai rămân detalii necunoscute.

Pe 21 Ianuarie se formează o eclipsă totală de Lună în Semnul Leului, atrăgându-ți atenția asupra relațiilor cu străinătatea. Se va încheia o etapă în acest sens, fie că este vorba despre aspecte profesionale ce au legătură cu parteneri străini sau cu a lucra în străinătate, fie că este vorba despre aspecte personale, de genul reconfigurarea unor relații cu persoane aflate departe de granițele țării.

De asemenea vor intra în discuție abordarea unor studii, cursuri, forme de instruire necesare în plan profesional. Călătoriile sunt o altă temă propusă de contextul astral, fiind posibil să călătorești în locuri fascinante.

Segmentul financiar se va evidenția prin influxurile primite de la eclipsa totală de Soare, pe 2 Iulie, eclipsă ce se va forma în Semnul Racului. Se va reconfigura tot ce ține de bugetul comun cu alții, respectiv situația banilor și bunurilor deținute și administrate în comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: focalizează-ți eforturile, în primul rând, spre reconstrucția propriei persoane; organizează-ți activitățile, astfel încât să alternezi odihna cu munca; studiază marii filozofi ai lumii și reformulează-ți sistemul valorilor morale și spirituale; practică un sport, îngrijește un animal de companie sau dezvoltă un hobby drag sufletului tău.

Cugetarea anului 2019 pentru Săgetători: „Este fericit cel ce și-a întocmit existența în așa chip, încât corespunde particularităților caracterului lui.” -  G. W. F. Hegel

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii