Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de joi, 13 iunie 2024 pentru Sagetator

Ești foarte solicitat la locul de muncă, astfel că eforturile vor fi pe măsură. Sefii te pot chema la raport, iar discuțiile cu aceștia sunt de bun augur. Bazeaza-te doar pe fortele tale si explica-ti actiunile cat mai concis. Atentie la ce spui si mai ales cum spui, pentru ca astrele îți sustin comunicarea activitățile intelectuale.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 10 - 16 iunie 2024 pentru zodia Sagetator

Sagetator - Maturitatea Sagetator - Maturitatea

Traversezi o perioada de gratie, ca urmare a lucrului bine facut si a eforturilor de pana acum. Chiar daca ai emotii puternice, in legatura cu o situatie care nu-ti da pace, esti suparat sau te simti neinteles, e timpul sa incepi a lua in considerare si punctul de vedere al altora. Asta nu inseamna ca e necesar a fi de acord cu aceste pareri, doar accepta-le motivatiile si simte compasiune pentru sentimentele lor. Astfel deschizi usa catre o infinitate de solutii creative. Ai intregul suport Divin pentru a-ti urma scopul vietii.

Horoscopul saptamanii 10 - 16 iunie 2024 pentru Sagetator

Cu siguranță în această săptămână îți vei reformula multe concepții despre viață. Tendința de a aborda alte filozofii, de a urma modele de viață ale unor oameni valoroși este mare și ușor de satisfăcut. Totuși ar fi bine să-ți selectezi atent informațiile și să le discerni pe îndelete. Vor intra în discuție planurile de călătorii îndepărtate și cele privitoare la îmbogățirea bagajului educațional. Foarte evidente vor fi și relațiile oficiale cu șefii, dezbaterile publice la locul de muncă și obținerea unor merite profesionale.

Horoscopul lunii Iunie pentru Sagetator

Prima parte a lunii evidențiază relațiilor parteneriale. Chiar dacă mai persistă neplăcerile, sunt șanse bune de rezolvare. Excelentă perioadă și pentru a pune la punct aspecte financiare comune cu partenerul de viață, rudele și colaboratorii. Este rost de cheltuieli majore fie pe bunuri valoroase, fie pe facturi, servicii, taxe de care beneficiezi alături de alții. Pe de altă parte, vor apărea și câștiguri suplimentare din colaborări sau din moșteniri. Prudență în toate mai ales în ceea ce privește documentele ce atestă bani și bunuri! Există riscul să cheltuiești pe inutilități sau pe mofturile altora. Intervalul 28 – 30 Iunie te răscolește mult.

Horoscopul anului 2024 pentru Sagetator

Anul 2024 evidențiază pentru tine toate tipurile de relații în care ești implicat sau dorești să te implici. De unele persoane te vei desprinde fără echivoc, de altele te vei apropia când și cum te gândești mai puțin. Recomandabil este să păstrezi măsura în tot în toate, evitând a te hazarda în relații și situații noi, doar de dragul curiozității și aventurii.

Relațiile sentimentale vor fi influențate în acest an de formarea a trei eclipse pe Axa zodiacală Berbec-Balanță. Sunt probabile discuții aprinse cu persoana iubită și cu copiii, pe teme ce țin de cheltuielile și bunurile comune. Ceva este ascuns, trunchiat, deformat în aceste relații, bine fiind să iei aminte la spusele celor dragi și să analizezi serios situația financiară dintre tine și aceste persoane.

Relațiile cu prietenii și relațiile cu susținătorii de la locul de muncă se vor remarca printr-un final și un început. Există persoane în acest anturaj care îți obstrucționează progresul personal și profesional. Poate fi dificil la prima vedere să faci diferența care persoană îți este loială și dorește sincer să te ajute și care persoană îți este alături doar pentru propriul său interes. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să selectezi corect acest anturaj și să te orientezi numai spre persoane de bună calitate.

Relațiile familiale și mediul domestic sunt dinamice în mod special în preajma datei de 18 Septembrie când se construiește o eclipsă în Semnul zodiacal Pești. Ceva se finalizează, fie că este despre o activitate domestică, despre ceva legat de bunuri patrimoniale, fie că este vorba despre animozități în relațiile cu membrii familiei și cu neamurile. În aceste relații există secrete, o atmosferă cețoasă, ceva nedefinit și nesigur.

La locul de muncă se schimbă condițiile, relațiile și chiar activitatea profesională în sine. Este rost de noutăți spectaculoase, fiind șanse chiar să te orientezi spre un alt loc de muncă sau spre un alt domeniu de activitate profesională.

Din perspectiva financiară se conturează cheltuieli mari în ultimele patru luni ale anului.——— 
Vrei să știi ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii din viață? Vrei să știi ce momente de cotitură există pentru tine în 2024?

🛒 Comandă AICIHOROSCOP PERSONAL 2024

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii