Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de duminica, 01 august 2021 pentru Sagetator

Sambata vei fi tentat sa-ti continui munca de la serviciu sau sa te ocupi de treburile de rutina ale casei. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul este destul de obosit. De evitat zilele acestea consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Duminica, partenerul de viata iti solicita atentia in mod deosebit. Sunt sanse mari de a te desprinde de parteneriatele si colaborarile vechi.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 26 iulie - 01 august 2021 pentru zodia Sagetator

Sagetator - The Eyes of Beauty Sagetator - The Eyes of Beauty

De cat timp nu ti-ai mai revizuit perceptia asupra lumii din jurul tau? O vezi minunata si perfecta? Observi ce creator desavarsit esti si cum toate experientele de pana acum ti-au netezit calea in a deveni de fiecare data o versiune mai buna decat cea de dinainte? Perceptia este totul, iar un pahar pe jumatate plin este totuna cu un pahar pe jumatate gol – in functie de cum este privit acest lucru. Costientizarea acestui fapt te poate indemna sa faci unele schimbari in modul in care percepi anumite lucruri, schimband in final rezultatele.

Horoscopul saptamanii 26 iulie - 01 august 2021 pentru Sagetator

Este nevoie să te ocupi ceva mai mult de familie și de casă. Discuții importante cu membrii familiei, întâlniri deosebite cu neamurile, activități domestice de anvergură. Legătura cu locurile natale și cu familia ta de proveniență este foarte puternică acum. Vizitele la rude, răsfoitul albumelor de fotografii îți creează stări plăcute, contactându-te totodată la energia benefică a strămoșilor din care provii. De evitat conflictele! Relația cu persoana iubită și copiii se animă mult pe 28 și pe 29 Iulie, tensiuni apărând pe 28. Prudență, răbdare, toleranță! A doua parte a săptămânii predispune și la multă muncă în plan profesional.

Horoscopul lunii August pentru Sagetator

Este o lună minunată pentru a te ocupa de spiritualitate, de relația cu Divinitatea, pentru studii și călătorii îndepărtate. Însă, pentru că vei avea multă energie, destul de dificil de gestionat este bine să păstrezi măsura în toate. Tendința de a respinge tot ce vine din partea altora sau de ai provoca de la cele mai banale aspecte cotidiene este mare și păguboasă pe termen lung. Există riscul să strici relații și situații bune, ceea ce nu este de dorit. Segmentul socio-profesional îți va oferi surprize, în sensul că sunt posibile schimbări majore. Ești bine văzut de ochii celorlalți, mai ales șefii și autoritățile te susțin mult. Gândește-te ce anume ai dori să lucrezi mai departe și în ce condiții. Sunt șanse mari de realizare, dacă îți asumi cele gândite și dorite în perioada lunii August.

Horoscopul anului 2021 pentru Sagetator

Este un an foarte important pentru tine, deoarece două din cele patru eclipse care se formează în acest an, vor fi pe Semnul tău zodiacal Săgetător, în zilele de 26 Mai și 4 Decembrie. Ar fi bine să scrii într-un jurnal personal ceea ce dorești, ce opinii ai vizavi de situațiile și relațiile în care ești implicat, plus să trasezi noi planuri de viitor.

Influențele astrale din partea acestor eclipse îți vor oferi, atât un farmec aparte, cât și forța necesară schimbărilor majore de care ai nevoie în etapa de viață în care te afli. Personalitatea ta va străluci prin prisma ideilor pe care le vei avea și pe care le vei prezenta în varii ocazii.

Sănătatea este foarte vulnerabilă, fiind vorba despre afecțiunile deja cunoscute, însă se pot evidenția și altele noi dobândite pe parcursul acestui an sau afecțiunile de care nu știai. Este posibil să ai nevoie de îngrijiri de specialitate, de repaos, de oameni dragi și de încredere care să te ajute să-ți duci îndatoririle la bun sfârșit. Datorită acestor neplăceri legate de sănătate poate intra în discuție retragerea din câmpul muncii și izolarea în locuri liniștite în care să folosești terapiile necesare pentru îmbunătățirea stării tale de sănătate.

Relațiile cu anturajul apropiat se vor modifica, pentru că mai întâi îți modifici tu mentalitatea, felul în care comunici cu ceilalți, felul în care te raportezi le ceilalți și la evenimentele vieții cotidiene. Unele relații se vor finaliza, altele se vor înfiripa, încet, sigur și discret. Îți poate părea dificil la prima vedere să renunți la un anturaj pe care îl ai de mulți ani, însă vei fi nevoit de împrejurări. Pe de altă parte, vor veni oameni noi în preajma ta, alături de care sau față de care, vei avea responsabilități de mare anvergură și pe termen lung.

Acasă, în familie în perioada Mai – Iulie va fi un preambul la schimbările ce vor urma în anii următori. De aceea este bine să fii foarte atent la dialogurile cu membri familiei și la nevoile domestice. Temele importante pentru segmentul familial și domestic pot fi vânzarea-achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase, mutarea într-o altă locație, apropierea de neamuri, de locurile natale, rezolvarea unor conflicte de familie, ajutorarea unor rude aflate în nevoie.

Relațiile parteneriale se remarcă prin discuții aprinse și prin activități comune atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Influența eclipsei din 10 Iunie ce se formează în Semnul Gemenilor va marca un început partenerial, dar există ceva ascuns care în momentul în care se va dezvălui vei constata că altceva ai înțeles și crezut tu la momentul 10 Iunie 2021. De aceea, fii prudent! Pe de altă parte, este bine să renunți fără echivoc la parteneriatele neprofitabile. După 19 Iulie vei simți un fel de ruptură între tine și parteneri, între tine și ceilalți, astfel că vei fi tentat să te izolezi în propria ta lume.

Pentru domeniul profesional se prefigurează surprize, situații deosebite, finaluri de etape, mai ales în ceea ce privește relațiile colegiale, activitatea profesională, regimul muncii. Este nevoie de prudență în tot ce ține de muncă și implcațiile ei, deoarece răsturnările de situație ar putea fi total neașteptate și foarte neplăcute. Selectează-ți prioritățile, analizează situația profesională în care te afli și fii flexibil. Ai colegi în preajma ta, mai ales în rândul șefilor care doresc să te sprijine sincer și chiar o fac, însă trebuie să accepți să te lași ajutat. O etapă profesională se poate încheia și cu pierderea locului de muncă. Pe 19 Noiembrie se va construi o eclipsă pe Semnul zodiacal al Taurului, eclipsă care va aduce un suflu nou în câmpul muncii, dar va influența și sănătatea.

La capitolul financiar, se evidențiază cheltuieli atât necesare ție personal, cât și cheltuieli comune cu partenerul de viață, rudele, colaboratorii. Vor fi fluctuații ale veniturilor obținute în urma muncii depuse la serviciu, mai ales în partea a doua a anului, probabil ca urmare a ceea ce se va întâmpla până pe 19 Iulie în plan profesional, referitor la schimbarea regimului muncii și a legislației  aferente. Însă, te poți baza pe câștigurile obținute de la și prin alții, pe sprjinul partenerului de viață sau a rudelor.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: detașează-te de trecut; lasă-te purtat de valul vieții fie că este vorba despre planul personal, fie că este vorba despre planul profesional, pentru că te va duce exact unde îți este locul; acceptă schimbările și cooperează cu ceilalți.

Cugetarea anului 2021 pentru Săgetători: „Primul se supără cel care nu are dreptate.” – W. Penn

 

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii