Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de miercuri, 19 ianuarie 2022 pentru Sagetator

Iti place sa te mandresti cu viziunea ta insa nimeni nu poate contesta ca ai parte de inspiratie si originalitate, inclusiv in modul cum iti prezinti discursul. Nu te sfii sa apelezi la mijloace tehnice de ultima generatie pentru a lasa impresia dorita. Chiar daca nu ai nimic planificat, ai putea sa decizi din senin ca este un timp numai bun sa faci o vizita cuiva drag.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 17 - 23 ianuarie 2022 pentru zodia Sagetator

Sagetator - Clipa de clipa Sagetator - Clipa de clipa

A trai clipa de clipa, in prezent, inseamna sa renunti la ambitii, la a dobandi bani, putere, prestigiu sau chiar iluminarea. Orice ambitie te conduce automat in viitor. Numai un om lipsit de ambitii poate ramana ancorat in prezent. Acorda-ti timp si stabileste-ti niste limite “sanatoase”.  Cand o vei face – indiferent cat de inconfortabila poate fi aceasta actiune – toata lumea va beneficia. Asigura-te ca stii pana unde esti “tu” si unde incepe celalalt, caci emotiile celorlalti nu sunt ale tale, indiferent cat de empatic poti fi.

Horoscopul saptamanii 17 - 23 ianuarie 2022 pentru Sagetator

Începutul săptămânii îți aduce câștiguri financiare dintr-o colaborare, de la și prin alții sau pur și simplu, făcând ordine prin hârtii, descoperi o mică avere uitată într-un plic. Alcătuiește o listă de priorități și evită cheltuielile nefondate. Primează facturile, taxele și nevoile celor dragi. Mentalul este agitat în zilele de 18 și 19 Ianuarie, astfel încăt este bine fii prudent. Implicarea în activități intelectuale sau demersuri privitoare la călătorii sau studii te obosește mult. Acceptă sprijinul cuiva de încredere pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. Ai nevoie de momente de răgaz pentru a te gândi pe îndelete la situațiile și relațiile în care ești implicat.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Sagetator

Ești foarte combativ până pe 24 le lunii. Ai șanse bune de a rezolva treburi restante și de a te implica în situații favorabile pe termen lung. Se remarcă segmentul financiar, prin revenirea unor aspecte legate de veniturile obținute la locul de muncă. Sunt probabile cheltuieli, însă și perderi sau investiții neprofitabile. Pe toată durata lunii, relațiile cu persoanele din anturajul apropiat vor fi la ordinea zilei. Rude, prieteni apropiați, călătorii pe distanțe scurte, implicarea în diverse forme de școlarizare. Mentalul este agitat, iar în anumite situații și momente îți poate fi dificil să susții dialoguri ample sau să iei decizii ferme. Relaxează-te, selectează prioritățile și la nevoie cere și acceptă sfaturile și ajutorul celorlalți. De mare folos îți sunt activitățile culturale, vizionarea pieselor de teatru sau a filmelor bune, dar și lecturile ușoare și vesele.

Horoscopul anului 2022 pentru Sagetator

Contextele astrale din anul 2022 te predispun la schimbarea personalității, la modul de relaționare cu ceilalți și la regândirea planurilor de viață. Forfota mentală continuă, însă deja ai pus bazele unei noi filozofii de viață. Este bine să-ți cultivi optimismul, deschiderea mentală și sufletească.

Sănătatea și munca sunt segmentele care îți vor oferi cele mai mari provocări. Se închid etape de viață și activitate, iar discret se deschid altele. Cele patru eclipse de peste an ce se vor construi pe Semnele zodiacale Taur-Scorpion vor influența aceste două segmente de viață.

Atât activitatea profesională de la locul de muncă, cât și activitatea de rutină de acasă te vor solicita foarte mult. Astfel, sănătatea poate avea de suferit. De aceea, este bine să-ți dozezi eforturile, să-ți selectezi atent prioritățile și să rezervi momente conștiente pentru odihnă. Datorită suprasolicitării fizice și nervoase este posibilă retragerea din câmpul muncii.

Profesional este rost de noutăți, în mod special în relațiile colegiale, referitor la condițiile de muncă sau chiar poți primi oferte de muncă avantajoase. Totuși, în privința muncii, ceva se încheie nu prea clar, ceva începe la fel de neclar.

Privitor la persoanele din anturajul apropiat îți vor rămâne alături doar persoanele serioase. Anul este favorabil acestor tipuri de relații, mai ales acelor relații care presupun respect, devotament, demnitate.

Relațiile familiale și mediul domestic primesc influențe benefice. În prima parte a anului este rost de schimbări în casă, de reparații importante, reamenajări de decor, vânzarea și achiziționarea de bunuri patrimoniale. De asemenea, relațiile cu membrii familiei și cu neamurile se pot îmbunătăți, dizolvându-se, ca prin minune, animozitățile vechi.

Segmentul amoros este dinamic în partea a doua a anului. Atât relația cu persoana iubită, cât și relațiile cu copiii își vor schimba termenii și condițiile de desfășurare. Sunt posibile atât desprinderea dintr-o relație amoroasă veche, care funcționează defectuos, cât și începerea unei povești de iubire deosebite. Situațiile sentimentale, afective sunt pentru tine în acest an, lecții-maestru, astfel că pot exista și nemulțumiri serioase.

Relațiile parteneriale, respectiv relația cu partenerul de viață și relațiile de colaborare profesională sunt provocatoare, astfel că este posibil să te desprinzi din unele relații. Partenerii, colaborările, discuțiile și acțiunile comune cu alții îți pot oferi surprize mari, de aceea fii prudent.

Segmentul financiar este fluctuant. În primele trei luni ale anului se va evidenția secțiunea venituri obținute din munca proprie. În urma schimbărilor de la locul de muncă, veniturile tale se pot diminua, pot apărea nereguli în documentele tale personale care îți atestă competențele de muncă. Se recomandă prudență, deoarece contextele astrale din acest an nu favorizează cheltuielile, investițiile, veniturile. Ajutorul material și financiar de la și prin alții va fi prea puțin față de nevoile tale reale.

Cugetarea anului 2022 pentru Săgetători: „Înțelepciunea oamenilor din vechime a constat în capacitatea lor de a respecta în toate, măsura.” – G. E. Lessing

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii