Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de duminica, 21 octombrie 2018 pentru Sagetator

Treburile gospodaresti îți sunt sustinute de astre la finalul acestei saptamani. Totusi dozeaza-ti eforturile, pentru ca s-ar putea sa reiei peste cateva zile activitatile de sambata. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, insa cu putin efort si bunavointa totul se poate rezolva. Duminica ar fi bine sa mergi la o petrecere sau tu sa organizezi una pentru cei dragi.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 15 - 21 octombrie 2018 pentru zodia Sagetator

Sagetator - Rock Bottom Sagetator - Rock Bottom

In aceasta saptamana iti sunt aduse in atentie unele tipare repetitive, dependente, care te ghideaza subtil sau evident in modul in care actionezi in unele situatii. Si asta pentru a le constientiza, a face ceva diferit, pentru a obtine alte rezultate in final. Poate fi vorba despre unele dependente alimentare care se dovedesc a fi nesanatoase pentru corpul tau sau un mod in care te raportezi la ceilalti si care ii face sa reactioneze intr-un fel pe care nu-l agreezi. E timpul pentru a te lasa ghidat de propriul tau adevar interior, cu discernamant.

Horoscopul saptamanii 15 - 21 octombrie 2018 pentru Sagetator

Apar cheltuieli în prima parte a săptămânii, fie pentru cele necesare traiului cotidian fie pentru mofturile tale. Este bine să urmezi o listă de priorități, deoarece sunt șanse mari să cheltuiești pe lucruri inutile sau defecte. De asemenea sunt posibile furturile și pierderile de orice fel. Veniturile tale sunt fluctuante deocamdată, iar îmbunătățirile vor apărea peste o vreme. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă prieteni, rude sau vecini și simple cunoștințe. Dialogurile se vor purta pe tonuri ridicate, astfel că ar fi bine să eviți persoanele și situațiile conflictuale. Dacă pleci în vreo călătorie, ia-ți măsuri de precauție suplimentare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru Sagetator

Relaţiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt tensionate în această lună. Unele se pot rupe definitv, altele se vor reconfigura sau chiar se pot retricţiona cum nu te aştepţi. Discordia este în plină activitate vizavi de tot ce ţine de relații cu ceilalți, călătorii, studii, dar și mentalul este distorsionat. Vei avea tendinţa să ripostezi la tot şi la toate, existând riscul să strici relaţii şi situaţii bune. În preajma datei de 9 Octombrie se vor accentua relaţiile cu prietenii şi protectorii. Pot apărea personaje noi şi interesante în viaţa ta. Mentalul profund începe să primească influxuri astrale deosebite. Urmează o perioadă favorabilă reconfigurării mentale şi morale. Este nevoie să-ţi schimbi mentalitatea şi relaţiile cu tot ce te înconjoară. Singurătatea va fi prezentă, însă provocarea perioadei constă în a-ţi întoarce privirea şi eforturile către propria ta evoluţie spirituală. La serviciu se va încheia o etapă importantă. Poate fi vorba de o activitate care s-a desfăşurat pe mai mulţi ani, de restricţionarea sarcinilor de serviciu sau chiar de pierderea locului de muncă. Intrigile din zona muncii sunt bine ascunse de ochii şi urechile tale. Conflictele care se construiesc de acum încolo vor avea repercusiuni pe cel puțin un an de zile de acum încolo, de aceea fii prudent şi ia în considerare toate opţiunile. Acordă atenţie oricărei probleme a organismului!

Horoscopul anului 2018 pentru Sagetator

Sagetatorii au un an axat pe evolutie spirituala. Au nevoie de o perioada in care sa respire, sa se izoleze poate mai mult, sa se concentreze pe liniste lor sufleteasca. Sagetatorii au nevoie, pana in noiembrie, sa se desprinda de un trecut care ii apasa, sa ierte ceva, sa inteleaga, sa mearga mai departe.

Preocupările referitoare la segmentul financiar sunt foarte accentuate în prima parte a anului, mai ales secțiunea venituri obținute din munca proprie. Se finalizează o etapă importantă pe segmentul banilor munciți, astfel că sunt posibile tot felul de neplăceri salariale, modificări legislative în domeniul profesional în care activezi și care vor atrage după sine modificări vizavi de plata eforturilor și de condițiile de muncă. Se recomandă prudență în tot ce ține de bani, cheltuieli, investiții, documente financiare.

Saturn iti cere mai multa responsabilitate, rigurozitate si disciplina in tot ce tine de segmentul profesional si financiar.

Eclipsele din acest an ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți vor oferi efecte în segmentul relațiilor cu străinătatea, în relațiile cu anturajul apropiat și în segmentul financiar, secțiunea bani și bunuri comune cu alții.

Debarasează-te de persoanele care îți obstrucționează progresul și orientează-te spre cei care și-au dovedit seriozitatea și loialitatea față de tine și planurile tale. Deschiderea mentală va fi accentuată și bine ar fi să-ți lărgești orizontul cunoașterii prin activități culturale, abordarea unor studii sau cursuri și prin discuții cu oameni erudiți.

Segmentul muncii se activează mult datorită tranzitului planetei Uranus, între 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului. Schimbări profesionale de anvergură, dar atenție și la sănătate.

Din noiembrie, Jupiter se va instala pentru un an de zile in semnul tau, in domiciliu, si iti revin bucuria, curajul si entuziasmul.

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii