Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de vineri, 02 decembrie 2022 pentru Sagetator

Sentimentele, dorinta de iubire si poate chiar si de distractii sunt temele majore ale acestei zile. Persoana iubita parca nu mai este pe gustul tau, insa ai nevoie de curaj si un plan bine pus la punct pentru a schimba starea lucrurilor in acest segment de viata. Recomandabil este sa iti rezervi momente de relaxare si sa te ocupi de un hobby. Pe seara, aduna-i pe cei dragi la o mica petrecere surpriza.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 28 noiembrie - 04 decembrie 2022 pentru zodia Sagetator

Sagetator - Maestrul Sagetator - Maestrul

Traversezi o stare de pace interioara, de constientizare a punctului in care te afli si de integrare a experientelor traite de-a lungul vietii. Alege sa petreci mai mult timp in liniste, impreuna cu tine insuti sau cu oameni in preajma carora te simiti bine. Ai usurinta si inspiratie in tot ce intreprinzi, iar starea de luciditate dobandita te ajuta sa faci cele mai benefice alegeri pentru tine. Fii recunoscator si savureaza deplin frumusetea si bogatia acestei libertati fiind constient ca poti fi stapanul propriului tau destin.

Horoscopul saptamanii 28 noiembrie - 04 decembrie 2022 pentru Sagetator

Multă lume va dori să-ți vorbească în această săptămână. Însă, emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, deci fii prudent și evită discuțiile ample. Se pot relua teme sau activități vechi, pe seama faptului că ceva a rămas nelămurit sau nerezolvat. Gândurile tale sunt îndreptate spre câștiguri și investiții, dar ar fi bine să lași deciziile majore și semnarea documentelor importante pentru o altă perioadă. Sfaturile și soluțiile primite de la persoanele din anturajul apropiat sunt de bun augur. Demersuri patrimoniale, discuții cu membrii familiei, planuri domestice.

Horoscopul lunii Decembrie pentru Sagetator

Este o perioadă foarte importantă, întrucât marchează o graniță între trecut și viitor. Este bine să faci un bilanț a ceea ce s-a petrecut în ultimul an calendaristic. Stările tale de spirit fluctuează mult, astfel că îți poate părea dificil să-ți găsești locul. Noutățile sperie întotdeauna, dar cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să dizolvi orice neplăcere fizică sau materială. Revizuiri ale deciziilor anterioare, refacerea unor planuri personale și profesionale, un carusel de evenimente uimitoare și de neoprit. Fii pregătit pentru mari schimbări și concentrează-te numai pe nevoile tale reale! A doua parte a lunii evidențiază segmentul financiar. Sunt șanse bune de a-ți crește veniturile și de a-ți îmbunătăți condițiile de muncă. Final de câștig de la și prin alții plus rezolvarea unor datorii și a unor moșteniri.

Horoscopul anului 2022 pentru Sagetator

Contextele astrale din anul 2022 te predispun la schimbarea personalității, la modul de relaționare cu ceilalți și la regândirea planurilor de viață. Forfota mentală continuă, însă deja ai pus bazele unei noi filozofii de viață. Este bine să-ți cultivi optimismul, deschiderea mentală și sufletească.

Sănătatea și munca sunt segmentele care îți vor oferi cele mai mari provocări. Se închid etape de viață și activitate, iar discret se deschid altele. Cele patru eclipse de peste an ce se vor construi pe Semnele zodiacale Taur-Scorpion vor influența aceste două segmente de viață.

Atât activitatea profesională de la locul de muncă, cât și activitatea de rutină de acasă te vor solicita foarte mult. Astfel, sănătatea poate avea de suferit. De aceea, este bine să-ți dozezi eforturile, să-ți selectezi atent prioritățile și să rezervi momente conștiente pentru odihnă. Datorită suprasolicitării fizice și nervoase este posibilă retragerea din câmpul muncii.

Profesional este rost de noutăți, în mod special în relațiile colegiale, referitor la condițiile de muncă sau chiar poți primi oferte de muncă avantajoase. Totuși, în privința muncii, ceva se încheie nu prea clar, ceva începe la fel de neclar.

Privitor la persoanele din anturajul apropiat îți vor rămâne alături doar persoanele serioase. Anul este favorabil acestor tipuri de relații, mai ales acelor relații care presupun respect, devotament, demnitate.

Relațiile familiale și mediul domestic primesc influențe benefice. În prima parte a anului este rost de schimbări în casă, de reparații importante, reamenajări de decor, vânzarea și achiziționarea de bunuri patrimoniale. De asemenea, relațiile cu membrii familiei și cu neamurile se pot îmbunătăți, dizolvându-se, ca prin minune, animozitățile vechi.

Segmentul amoros este dinamic în partea a doua a anului. Atât relația cu persoana iubită, cât și relațiile cu copiii își vor schimba termenii și condițiile de desfășurare. Sunt posibile atât desprinderea dintr-o relație amoroasă veche, care funcționează defectuos, cât și începerea unei povești de iubire deosebite. Situațiile sentimentale, afective sunt pentru tine în acest an, lecții-maestru, astfel că pot exista și nemulțumiri serioase.

Relațiile parteneriale, respectiv relația cu partenerul de viață și relațiile de colaborare profesională sunt provocatoare, astfel că este posibil să te desprinzi din unele relații. Partenerii, colaborările, discuțiile și acțiunile comune cu alții îți pot oferi surprize mari, de aceea fii prudent.

Segmentul financiar este fluctuant. În primele trei luni ale anului se va evidenția secțiunea venituri obținute din munca proprie. În urma schimbărilor de la locul de muncă, veniturile tale se pot diminua, pot apărea nereguli în documentele tale personale care îți atestă competențele de muncă. Se recomandă prudență, deoarece contextele astrale din acest an nu favorizează cheltuielile, investițiile, veniturile. Ajutorul material și financiar de la și prin alții va fi prea puțin față de nevoile tale reale.

Cugetarea anului 2022 pentru Săgetători: „Înțelepciunea oamenilor din vechime a constat în capacitatea lor de a respecta în toate, măsura.” – G. E. Lessing

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii