Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de luni, 04 martie 2024 pentru Sagetator

Este o zi contradictorie, cu schimbari bruste de dispozitie sufleteasca. Pentru ca tu iti doresti sa te ocupi de calatorii, de studii, de activitati culturale iti este dificil sa faci fata si solicitarilor venite din partea celorlalti. Mai ales dinspre segmentul profesional apar tot soiul de treburi pe care esti nevoit sa le rezolvi in regim de urgenta.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 04 - 10 martie 2024 pentru zodia Sagetator

Sagetator - The Shadow Queen Sagetator - The Shadow Queen

Cum ar fi daca ti-ai arata mai multa compasiune tie insuti? Prea multa autocritica, si infierarea asa ziselor defecte de caracter, duce la scaderea stimei de sine si a increderii in propria ta persoana. Tot ceea ce esti azi, nu este altceva decat un aspect al naturii tale, care a evoluat, ca raspuns la dificultatile intalnite in viata. Daca te surprinzi ca iti ascunzi teama, si sentimentul de nesiguranta, sub masca arogantei si a superioritatii, ar fi de dorit sa te intorci la tine, in inima ta, si sa devii constient ca tu esti Sursa.

Horoscopul saptamanii 04 - 10 martie 2024 pentru Sagetator

Apar cheltuieli în prima parte a săptămânii, fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pentru mofturile tale. Este bine să urmezi o listă de priorități, deoarece sunt șanse mari să cheltuiești pe lucruri inutile sau defecte. De asemenea, sunt posibile furturile și pierderile de orice fel. Veniturile tale se pot îmbunătăți, mai ales acelea obținute din colaborări și parteneriate diverse. Salariul obținut de la locul de muncă se poate modifica sau pot apărea informații utile legate de acest subiect, mai ales în preajma datei de 7 Martie. Apar în preajma ta prieteni, rude sau vecini și simple cunoștințe.

Horoscopul lunii Martie pentru Sagetator

Prima parte a lunii este favorabilă activităților gospodărești și relaționării cu membrii familiei. Ar fi bine să te ocupi pe îndelete de treburile gospodărești. Sunt favorizate achiziționarea și vânzarea de bunuri, însă discerne cu atenție. Există riscul să nu obții rezultatul scontat. În preajma datei de 25 Martie se conturează un final de etapă în sfera profesională. Ori se încheie o activitate, un proiect, ori relațiile cu șefii vor lua o turnură neașteptată. Există și varianta să-ți schimbi locul de muncă sau să începi demersuri în acest sens. După 20 Martie se conturează activități alături de copii sau de persoana iubită. Cheful de aventuri și distracții va fi la cote înalte și chiar vei reuși să-i molipsești și pe ceilalți cu veselia ta.

Horoscopul anului 2024 pentru Sagetator

Anul 2024 evidențiază pentru tine toate tipurile de relații în care ești implicat sau dorești să te implici. De unele persoane te vei desprinde fără echivoc, de altele te vei apropia când și cum te gândești mai puțin. Recomandabil este să păstrezi măsura în tot în toate, evitând a te hazarda în relații și situații noi, doar de dragul curiozității și aventurii.

Relațiile sentimentale vor fi influențate în acest an de formarea a trei eclipse pe Axa zodiacală Berbec-Balanță. Sunt probabile discuții aprinse cu persoana iubită și cu copiii, pe teme ce țin de cheltuielile și bunurile comune. Ceva este ascuns, trunchiat, deformat în aceste relații, bine fiind să iei aminte la spusele celor dragi și să analizezi serios situația financiară dintre tine și aceste persoane.

Relațiile cu prietenii și relațiile cu susținătorii de la locul de muncă se vor remarca printr-un final și un început. Există persoane în acest anturaj care îți obstrucționează progresul personal și profesional. Poate fi dificil la prima vedere să faci diferența care persoană îți este loială și dorește sincer să te ajute și care persoană îți este alături doar pentru propriul său interes. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să selectezi corect acest anturaj și să te orientezi numai spre persoane de bună calitate.

Relațiile familiale și mediul domestic sunt dinamice în mod special în preajma datei de 18 Septembrie când se construiește o eclipsă în Semnul zodiacal Pești. Ceva se finalizează, fie că este despre o activitate domestică, despre ceva legat de bunuri patrimoniale, fie că este vorba despre animozități în relațiile cu membrii familiei și cu neamurile. În aceste relații există secrete, o atmosferă cețoasă, ceva nedefinit și nesigur.

La locul de muncă se schimbă condițiile, relațiile și chiar activitatea profesională în sine. Este rost de noutăți spectaculoase, fiind șanse chiar să te orientezi spre un alt loc de muncă sau spre un alt domeniu de activitate profesională.

Din perspectiva financiară se conturează cheltuieli mari în ultimele patru luni ale anului.——— 
Vrei să știi ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii din viață? Vrei să știi ce momente de cotitură există pentru tine în 2024?

🛒 Comandă AICIHOROSCOP PERSONAL 2024

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii