Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de duminica, 16 iunie 2019 pentru Sagetator

Esti foarte schimbător zilele acestea. Dorinta de a te ocupa doar de tine si de treburile tale te va îndepărta de cei dragi. Bine ar fi sa-ți imparti timpul si grijile si cu ceilalti. Exista in sufletul tau un soi de teama care te face sa te izolezi de tot și toate. Provocarea perioadei consta in a-ti conștientiza si depăși nemultumirile interioare. Indreapta-ti privirea catre cineva apropiat si discuta tot ce te apasă pe suflet.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 10 - 16 iunie 2019 pentru zodia Sagetator

Sagetator - Ghidarea Sagetator - Ghidarea

In aceasta saptamana, intuitia, vocea interioara, iti ofera raspunsuri extrem de pretioase, idei ingenioase, indicatii care te vor ajuta sa faci alegeri pentru misiunea ta inalta. Daca asculti cu atentie, vei sti in fiecare moment ce sa faci, unde sa mergi, ce drum sa alegi, ce usa sa deschizi. Nu ai de ce sa intrebi pe cineva din exterior, caci nimeni nu are raspunsul pentru tine. El e la tine, intotdeauna. Ai incredere in inima ta, cel mult cere sprijinul fiintelor angelice, si lasa-te ghidat din interior. Noi cai sunt pe cale sa ti se reveleze, noi oameni iti pot iesi in cale, pentru a te sprijini. Paseste cu iubire si incredere, in spatiul miracolelor!

Horoscopul saptamanii 10 - 16 iunie 2019 pentru Sagetator

O săptămână importantă, întrucât se așterne în calea ta o nouă etapă de viață și activitate. Ai șanse deosebite și unice de a-ți trasa planuri îndrăznețe de viitor, în care să-ți propui activități de anvergură, dar mai ales reformularea personalității tale din temelii. Lasă mărunțișurile vieții cotidiene deoparte și gândește-te numai la ceea ce îți dorești cu adevărat și la ceea ce mai merită să păstrezi în viața ta de acum încolo. Chiar dacă ești greu de observat în peisajul cotidian, pentru că tendința la izolare încă persistă, farmecul care te învăluie va fi remarcat de cei dragi. Rezervă momente pentru odihnă și plimbări în aer liber.

Horoscopul lunii Iunie pentru Sagetator

Sagetatorii pot avea de impartit ceva: cu partenerul de viata, cu familia, cu vreun asociat. Si e vorba in primul rand de bani, bunuri, afaceri in comun. E vremea lamuririlor, clarificarilor si impartelii. De asemenea, e timpul incetarii unor compromisuri  financiare care le-au luat foarte mult din putere acestor nativi, de-a lungul anilor si vietii. Pot sa constate, de exemplu, ca nu le-a folosit prea mult faptul ca au acceptat la un moment dat un sprijin sau ca au lasat lucrurile neclare, ci mai mult i-a incurcat. E timpul, deci, sa-si recapete puterea, facand alegeri care ii onoreaza si restituind fiecaruia ce I se cuvine, macar intr-o nota de recunostinta si multumire, daca nu la modul concret. 

Luna iunie le ofera contextul potrivit pentru a se apropia mai mult de partener, pentru a lua niste decizii impreuna, legat de gestionarea resurselor materiale si nu numai.

Zona parteneriatelor, a imaginii publice si a colaborarilor este frumos sustinuta, mai ales ca in 3 iunie va fi si Luna noua in Gemeni exact in acest sector. Asadar, sa se astepte la propuneri inedite si interesate.

Horoscopul anului 2019 pentru Sagetator

Un foarte provocator, dinamic, care îți aduce schimbări profunde de personalitate. Planeta Jupiter, supra numită și Marele benefic îți vizitează Semnul solar până la începutul lunii Decembrie, aspect care îți influențează foarte mult felul de a fi și de a te raporta la tot ce te înconjoară. Este o perioadă excelentă pentru a-ți redefini planurile personale și profesionale, pentru a te conecta cu Ierarhiile divine, pentru a aborda disciplinele spirituale dintr-o altă perspectivă.

Tumultul din preajma ta te va obosi mult. Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul anului și pentru că energia vitală fluctuează foarte mult. De mare ajutor ți-ar fi un program specific de consultații, analize medicale și chiar de intervenții chirurgicale. Urmează sfaturile specialiștilor, deoarece tendința la excese va fi destul de accentuată.    

Schimbarea Semnului zodiacal de către planeta Uranus, respectiv părăsirea Berbecului și începerea tranzitului în Semnul Taurului, pe 6 Martie îți aduce tot felul de răsturnări de situație. Până pe 6 Martie este vorba despre ultimele retușuri pe segmentul sentimental și în relațiile cu copiii. Acest segment a fost foarte provocat în ultimii șapte ani, iar acum a venit vremea tușei finale.

Este posibil să reiei unele discuții sau acțiuni cu persoana iubită sau să te implici ceva mai mult în educația copiilor. Surprizele pot fi de proporții, deci nu se poate vorbi de stabilizare și control pe acest segment până la începutul Primăverii. O relație sentimentală se poate destrăma, o alta își așteaptă rândul.

Foarte bine susținute îți sunt practicarea unui sport și implicarea în dezvoltarea unui hobby. Ceva din relațiile sentimentale poate avea repercusiuni în relațiile de prietenie și cele profesionale. O  provocare majoră a anului 2019 este a pune o graniță clară între o relație de prietenie și una sentimentală.

Din 6 Martie, planetă Uranus se va instala în Semnul Taurului vreme de mulți ani, dinamizându-ți, în chip nebănuit, segmentul profesional, în special ambianța locului de muncă și relațiile colegiale. Se deschide o etapă deosebită în plan profesional, astfel că sunt posibile modificări ale regimului muncii sau chiar o reorietare profesională.

Eclipsele construite în 2019 îți vor trimite influențe profunde în segmentul financiar, în relațiile cu străinătatea, oferindu-ți totodată șanse deosebite de evoluție și progres personal și profesional.

Semnul Capricornului găzduiește trei eclipse astfel: pe 6 Martie o eclipsă parțială de Soare, pe 17 Iulie o eclipsă parțială de Lună și pe 26 Decembrie o eclipsă inelară de Soare. La prima eclipsă se vor declanșa situații referitoare la relația dintre munca depusă la un job și plata aferentă. Este un început în sensul că poți obține o mărire de salariu sau favoruri importante, însă în urma unor decizii luate în culisele profesionale de căte șefi și autorități. Aparent, situația se îmbunătățește, dar în preajma celei de a doua eclipse din Capricorn, respectiv pe 17 Iulie vor ieși la iveală unele detalii neplăcute sau chiar ciudate, fiind posibilă micșorarea venitului sau amânarea pe termen nedefinit. Pe 26 Decembrie se stabilizează cumva situația financiară din cadrul locului de muncă, dar și atunci mai rămân detalii necunoscute.

Pe 21 Ianuarie se formează o eclipsă totală de Lună în Semnul Leului, atrăgându-ți atenția asupra relațiilor cu străinătatea. Se va încheia o etapă în acest sens, fie că este vorba despre aspecte profesionale ce au legătură cu parteneri străini sau cu a lucra în străinătate, fie că este vorba despre aspecte personale, de genul reconfigurarea unor relații cu persoane aflate departe de granițele țării.

De asemenea vor intra în discuție abordarea unor studii, cursuri, forme de instruire necesare în plan profesional. Călătoriile sunt o altă temă propusă de contextul astral, fiind posibil să călătorești în locuri fascinante.

Segmentul financiar se va evidenția prin influxurile primite de la eclipsa totală de Soare, pe 2 Iulie, eclipsă ce se va forma în Semnul Racului. Se va reconfigura tot ce ține de bugetul comun cu alții, respectiv situația banilor și bunurilor deținute și administrate în comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: focalizează-ți eforturile, în primul rând, spre reconstrucția propriei persoane; organizează-ți activitățile, astfel încât să alternezi odihna cu munca; studiază marii filozofi ai lumii și reformulează-ți sistemul valorilor morale și spirituale; practică un sport, îngrijește un animal de companie sau dezvoltă un hobby drag sufletului tău.

Cugetarea anului 2019 pentru Săgetători: „Este fericit cel ce și-a întocmit existența în așa chip, încât corespunde particularităților caracterului lui.” -  G. W. F. Hegel

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii