Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de miercuri, 03 martie 2021 pentru Sagetator

O zi numai buna pentru a strange date, a acumula informatii si a le pune cap la cap. Adevarul este ca intuitia ta functioneaza atat de bine, incat nimeni nu-ti poate ascunde nimic. Tot ce ai nevoie sa afli, vei afla cu siguranta. Totul este sa fii discret, sa astepti momentul potrivit pentru a pune in practica niste idei si sa ai incredere in ceea ce-ti ofera momentul prezent. Pe de alta parte, este o zi buna pentru a gandi o strategie de imbunatatire a situatiei financiare.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 01 - 07 martie 2021 pentru zodia Sagetator

Sagetator - The Lady of the Gift Sagetator - The Lady of the Gift

Detii informatii importante, dar pe care eviti sa le faci cunoscute pentru a putea sa ii manipulezi sau sa ii controlezi pe altii? Actul de a ascunde este o minciuna, care are la baza frica de a nu fi suficient de bun. Daca observi acest aspect in mai multe domenii din viata ta, acum e momentul pentru o schimbare in acest sens. Oricand o poti lua de la inceput si poti folosi ca baza de plecare onestitatea si o inima deschisa. Daruieste fara a astepta ceva in schimb si fii sincer cu tine insuti si ceilalti.

Horoscopul saptamanii 01 - 07 martie 2021 pentru Sagetator

Săptămâna poate aduce surprize în relațiile cu prietenii și cu persoanele care te susțin în plan profesional. Aflarea unor demersuri făcute de aceste persoane undeva, cândva te vor conduce spre luarea unor decizii importante. Este bine să renunți rapid la cei care stau în preajma ta, doar pentru scopurile lor personale. A doua parte a săptămânii îți aduce posibilitatea de a te retrage în locuri liniștite, departe de zgomotul cotidian și de a te gândi pe îndelete la evenimentele și oamenii din preajma ta. Sănătatea este vulnerabilă, însă evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în perioada 4 – 6 Martie. La finalul săptămânii apar cheltuieli, însă îți pot crește veniturile obținute din munca proprie, de la serviciu.

Horoscopul lunii Martie pentru Sagetator

Schimbările și peripețiile vor fi frecvente în segmentul familial. Sunt șanse bune, în prima parte a lunii de a discuta cu membrii familiei, de a revedea locurile natale și rudele dragi. Treburile gospodărești le vei putea desfășura cu ușurință, iar reparațiile vor avea prioritate, mai ales cele necesare instalațiilor de apă. Achiziționarea și vânzarea bunurilor patrimoniale reprezintă teme de luat în calcul. Există posibilitatea să-ți schimbi locuința sau măcar să începi să te gândești la a te muta în altă locație. Ține cont de sfaturile, nevoile membrilor familiei și operează schimbări la unison cu aceștia. Relațiile sentimentale se animă după 20 Martie, astfel că te vei bucura din plin de afecțiunea persoanei iubite și a copiilor. Vor fi favorizate activitățile distractive, recreative, hobby-urile alături de cei dragi. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii, deoarece îți pot strica multe planuri personale, profesionale și relațiile sentimentale.

Horoscopul anului 2021 pentru Sagetator

Este un an foarte important pentru tine, deoarece două din cele patru eclipse care se formează în acest an, vor fi pe Semnul tău zodiacal Săgetător, în zilele de 26 Mai și 4 Decembrie. Ar fi bine să scrii într-un jurnal personal ceea ce dorești, ce opinii ai vizavi de situațiile și relațiile în care ești implicat, plus să trasezi noi planuri de viitor.

Influențele astrale din partea acestor eclipse îți vor oferi, atât un farmec aparte, cât și forța necesară schimbărilor majore de care ai nevoie în etapa de viață în care te afli. Personalitatea ta va străluci prin prisma ideilor pe care le vei avea și pe care le vei prezenta în varii ocazii.

Sănătatea este foarte vulnerabilă, fiind vorba despre afecțiunile deja cunoscute, însă se pot evidenția și altele noi dobândite pe parcursul acestui an sau afecțiunile de care nu știai. Este posibil să ai nevoie de îngrijiri de specialitate, de repaos, de oameni dragi și de încredere care să te ajute să-ți duci îndatoririle la bun sfârșit. Datorită acestor neplăceri legate de sănătate poate intra în discuție retragerea din câmpul muncii și izolarea în locuri liniștite în care să folosești terapiile necesare pentru îmbunătățirea stării tale de sănătate.

Relațiile cu anturajul apropiat se vor modifica, pentru că mai întâi îți modifici tu mentalitatea, felul în care comunici cu ceilalți, felul în care te raportezi le ceilalți și la evenimentele vieții cotidiene. Unele relații se vor finaliza, altele se vor înfiripa, încet, sigur și discret. Îți poate părea dificil la prima vedere să renunți la un anturaj pe care îl ai de mulți ani, însă vei fi nevoit de împrejurări. Pe de altă parte, vor veni oameni noi în preajma ta, alături de care sau față de care, vei avea responsabilități de mare anvergură și pe termen lung.

Acasă, în familie în perioada Mai – Iulie va fi un preambul la schimbările ce vor urma în anii următori. De aceea este bine să fii foarte atent la dialogurile cu membri familiei și la nevoile domestice. Temele importante pentru segmentul familial și domestic pot fi vânzarea-achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase, mutarea într-o altă locație, apropierea de neamuri, de locurile natale, rezolvarea unor conflicte de familie, ajutorarea unor rude aflate în nevoie.

Relațiile parteneriale se remarcă prin discuții aprinse și prin activități comune atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Influența eclipsei din 10 Iunie ce se formează în Semnul Gemenilor va marca un început partenerial, dar există ceva ascuns care în momentul în care se va dezvălui vei constata că altceva ai înțeles și crezut tu la momentul 10 Iunie 2021. De aceea, fii prudent! Pe de altă parte, este bine să renunți fără echivoc la parteneriatele neprofitabile. După 19 Iulie vei simți un fel de ruptură între tine și parteneri, între tine și ceilalți, astfel că vei fi tentat să te izolezi în propria ta lume.

Pentru domeniul profesional se prefigurează surprize, situații deosebite, finaluri de etape, mai ales în ceea ce privește relațiile colegiale, activitatea profesională, regimul muncii. Este nevoie de prudență în tot ce ține de muncă și implcațiile ei, deoarece răsturnările de situație ar putea fi total neașteptate și foarte neplăcute. Selectează-ți prioritățile, analizează situația profesională în care te afli și fii flexibil. Ai colegi în preajma ta, mai ales în rândul șefilor care doresc să te sprijine sincer și chiar o fac, însă trebuie să accepți să te lași ajutat. O etapă profesională se poate încheia și cu pierderea locului de muncă. Pe 19 Noiembrie se va construi o eclipsă pe Semnul zodiacal al Taurului, eclipsă care va aduce un suflu nou în câmpul muncii, dar va influența și sănătatea.

La capitolul financiar, se evidențiază cheltuieli atât necesare ție personal, cât și cheltuieli comune cu partenerul de viață, rudele, colaboratorii. Vor fi fluctuații ale veniturilor obținute în urma muncii depuse la serviciu, mai ales în partea a doua a anului, probabil ca urmare a ceea ce se va întâmpla până pe 19 Iulie în plan profesional, referitor la schimbarea regimului muncii și a legislației  aferente. Însă, te poți baza pe câștigurile obținute de la și prin alții, pe sprjinul partenerului de viață sau a rudelor.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: detașează-te de trecut; lasă-te purtat de valul vieții fie că este vorba despre planul personal, fie că este vorba despre planul profesional, pentru că te va duce exact unde îți este locul; acceptă schimbările și cooperează cu ceilalți.

Cugetarea anului 2021 pentru Săgetători: „Primul se supără cel care nu are dreptate.” – W. Penn

 

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii