Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de duminica, 19 august 2018 pentru Sagetator

Odihnește-te la finalul acestei săptămâni și lasă grijile deoparte. Se pot evidenția oboseală, afecțiuni vechi sau pur și simplu gândurile neliniștitoare năvălesc în mintea ta când te aștepți mai puțin. Starea de bine îți este oferită de faptul că ești susținut material și moral de cei dragi sau de gândul că ai ceva economii puse bine, cu multă atenție de tine. Plimbă-te în aer liber, tăifăsuiește cu cineva de încredere și visează cu ochii deschiși.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 13 - 19 august 2018 pentru zodia Sagetator

Sagetator - The Dream Walker Sagetator - The Dream Walker

Urmeaza o perioada potrivita pentru a-ti face ordine in ganduri si a restabili ordinea prioritatilor. Poate multe din visele tale nu mai sunt sunt de actualitate, iar altele deja s-au implinit, dar nici nu le-ai bagat in seama. Ia-ti un moment si uita-te la viata ta, aminteste-ti de pasiunile pe care le ai sau le-ai avut si la aspiratiile pe care poate le-ai lasat in urma, si ai putea sa-ti dai voie sa visezi la ele din nou. Evita lupta si conflictele care se pot genera in urma alegerilor tale si mergi cu incredere pe drumul ales.

Horoscopul saptamanii 13 - 19 august 2018 pentru Sagetator

În prima parte a săptămânii eşti nevoit să te ocupi de activități socio-profesionale. Este posibilă o discuţie aprinsă cu un şef, însă cu prudenţă şi discernământ vei reuşi să întorci lucrurile în favoarea ta. Tendinţa este de a-ţi neglija treburile de acasă şi de a te ocupa numai de domeniile vieţii sociale. Este adevărat că ai multă susţinere în acest sens, mai ales pe afirmarea socială, însă una din marile provocări ale acestei perioade, este găsirea echilibrului între casă, familie şi loc de muncă, carieră. Astrele îţi pregătesc experienţe minunate de lărgirea orizontului cunoaşterii, alături de oameni de elită. Recomandabil este să-ţi planifici activităţi culturale, cum ar fi vizionarea pieselor de teatru, a filmelor, lecturarea cărţilor cu teme spirituale sau participarea la cursuri şi seminarii pe teme spirituale. Foarte imprtante sunt acum relațiile cu prietenii, deoarece se conturează noutăți deosebite. Sfârşitul săptămânii petrece-l doar cu tine însuţi şi odihneşte-te conștient.  

Horoscopul lunii August pentru Sagetator

Dialoguri cu persoanele din străinătate, chiar și călătorii îndepărtate fie la nivel de plan, demersuri, fie călătorești pur și simplu. Însă ar fi bine să ai un scop bine definit pentru călătorie, fie că este turistic, fie la studii, fie la muncă. Dar, în subsidiar există hibe periculoase pentru temele amintite. Ia-ți măsuri de precauție suplimentare! Persoanele din segmentul socio-profesional îți pot crea neplăceri diverse, pornind de la critici, acuze, subminarea poziției tale în cadrul unui colectiv de lucru până la retragerea unei funcții de conducere și deteriorarea imaginii publice. Cu prudență, eforturi constante îndreptate spre bunăstarea ta morală și materială vei depăși totul cu bine. Totul este să ai încredere în tine.

Horoscopul anului 2018 pentru Sagetator

Sagetatorii au un an axat pe evolutie spirituala. Au nevoie de o perioada in care sa respire, sa se izoleze poate mai mult, sa se concentreze pe liniste lor sufleteasca. Sagetatorii au nevoie, pana in noiembrie, sa se desprinda de un trecut care ii apasa, sa ierte ceva, sa inteleaga, sa mearga mai departe.

Preocupările referitoare la segmentul financiar sunt foarte accentuate în prima parte a anului, mai ales secțiunea venituri obținute din munca proprie. Se finalizează o etapă importantă pe segmentul banilor munciți, astfel că sunt posibile tot felul de neplăceri salariale, modificări legislative în domeniul profesional în care activezi și care vor atrage după sine modificări vizavi de plata eforturilor și de condițiile de muncă. Se recomandă prudență în tot ce ține de bani, cheltuieli, investiții, documente financiare.

Saturn iti cere mai multa responsabilitate, rigurozitate si disciplina in tot ce tine de segmentul profesional si financiar.

Eclipsele din acest an ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți vor oferi efecte în segmentul relațiilor cu străinătatea, în relațiile cu anturajul apropiat și în segmentul financiar, secțiunea bani și bunuri comune cu alții.

Debarasează-te de persoanele care îți obstrucționează progresul și orientează-te spre cei care și-au dovedit seriozitatea și loialitatea față de tine și planurile tale. Deschiderea mentală va fi accentuată și bine ar fi să-ți lărgești orizontul cunoașterii prin activități culturale, abordarea unor studii sau cursuri și prin discuții cu oameni erudiți.

Segmentul muncii se activează mult datorită tranzitului planetei Uranus, între 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului. Schimbări profesionale de anvergură, dar atenție și la sănătate.

Din noiembrie, Jupiter se va instala pentru un an de zile in semnul tau, in domiciliu, si iti revin bucuria, curajul si entuziasmul.

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii