Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de miercuri, 22 februarie 2023 pentru Sagetator

Se contureaza distractii alaturi de persoana iubita sau de copii. Posibil acestia sa raspunda cu greu dorintei tale de amuzament si relaxare. Stai de vorba cu cei dragi si asculta propunerile lor. Chiar daca isi doresc cu totul altceva decat vrei tu, ai putea sa cedezi si sa vii in intampinarea lor. Indreapta-ti atentia si catre o activitate sportiva sau spre un hobby. 

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 20 - 26 februarie 2023 pentru zodia Sagetator

Horoscopul saptamanii 20 - 26 februarie 2023 pentru Sagetator

Se recomandă orientarea eforturilor spre segmentul domestic și spre relațiile familiale. Vor avea loc discuții importante, întâlniri deosebite cu neamurile, vizitarea locurilor natale și trasarea planurilor de viitor. Fii prudent vizavi de dialogurile cu membrii familiei, pentru că există tensiuni. Cei dragi au alte planuri domestice și comunică asta destul de vehement. Cu puțin efort și bunăvoință se poate ajunge la un consens cu toată lumea. Relațiile amoroase sunt surprinzătoare. Activități recreative și hobby-uri, plus niscai controverse în relațiile amoroase. La finalul săptămânii apar noutăți surprinzătoare la serviciu. Sănătatea este foarte vulnerabilă. Se pot accentua unele afecțiuni mai vechi ce necesită îngrijiri de specialitate.

Horoscopul lunii Februarie pentru Sagetator

Preocuparea pentru veniturile pe care le obții de la locul de muncă este accentuată în prima parte a lunii. Însă, este vorba mai mult despre felul în care te raportezi tu la bani și la implicațiile lor. Gândirea și comunicarea sunt viciate până pe 7 ale lunii, așa încât evită să te implici în activități solicitate și să iei decizii care te implică pe termen lung. Relațiile cu străinătatea și călătoriile vor cunoaște un final de etapă. Fie renunți la o călătorie, la o relație cu cineva din străinătate, fie pur și simplu te detașezi de aceste subiecte și îți orientezi eforturile spre altele. Totuși, după 11 ale lunii este posibil să revii asupra călătoriilor, a studiilor și a străinătății. Relațiile sentimentale sunt active pe toată durata lunii, bine fiind să fii alături de cei dragi. Se pot finaliza unele relații, dar se face loc pentru altele de o mai bună calitate.

Horoscopul anului 2023 pentru Sagetator

Atmosfera astrală a anului 2023 te predispune, în primul rând, la schimbarea mentalității și a filozofiei de viață și activitate. Prin urmare, îți vei analiza relațiile și situațiile în care ești implicat și vei fi nevoit să renunți la acelea care îți obstrucționează progresul. Este un an care te va solicita foarte mult la nivel mental.

Cum mentalul tău va fii răscolit, gândirea și comunicarea vor fi umbrite. Ai nevoie de tăcere, discreție, detașare de tumultul cotidian și de orientarea eforturile spre tine și spre scopurile tale.

Pentru menținerea sănătății în parametrii optimi este nevoie să-ți dozezi eforturile atât în plan personal, cât și plan profesional, la locul de muncă. Poți avea nevoie de odihnă regulată și de asistența specialiștilor în sănătate.

Atât sănătatea cât și segmentul muncii primesc influxurile a două eclipse ce se vor forma pe Axa zodiacală Scorpion-Taur. Unele etape se încheie, se rezolvă aspecte ce trenau demult, însă ceva este ascuns și va crea ecouri multă vreme.

La serviciu, se menține forfota, fiind loc de situații conflictuale, acțiuni în salturi, surprize neașteptate. Totul este potențat de influxurile astrale provenite din formarea a două eclipse pe Axa zodiacală Scorpion-Taur și care vor evidenția finaluri mai mult sau mai puțin înțelese și acceptate. Întotdeauna este bine să te retragi în glorie, la momentul potrivit, dintr-un loc de muncă sau dintr-o situație socială și profesională, astfel încât să eviți situațiile neplăcute.

Alte două eclipse ce se vor construi în acest an pe Axa zodiacală Berbec-Balanță îți vor oferi influxuri în segmentele relațiilor sentimentale și în cel al prietenilor și al susținătorilor din mediul profesional. Se înțeleg și se dizolvă animozitățile din trecut, se deschid etape noi, însă rămâne ceva în fundal care îți va aminti, din când în când, să fii prudent, pentru că nu este ceea ce pare.

Relațiile cu străinătatea se vor evidenția prin călătorii, studii, a lucra în străinătate, a relaționa cu persoanele aflate departe de granițele țării. Sunt posibile neînțelegeri, întâzieri, amânări plus reluarea unor conflicte din trecut.

 ------

Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023! 

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii