Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de sambata, 23 iunie 2018 pentru Sagetator

Ai nevoie de odihna si discretie la sfarsitul acestei saptamani, pentru ca energia astrală te predispune la odihnă și meditație interioară. In liniste, departe de zgomotul cotidian vei putea medita in tihna la situatiile in care esti implicat. Indrazneste sa te gandesti la acele schimbari de care ai nevoie. Vizualizeaza felul in care ai dori sa se desfasoare viata ta de acum inainte si ai incredere ca asa se vor petrece lucrurile.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 iunie 2018 pentru zodia Sagetator

Sagetator - Epuizarea Sagetator - Epuizarea

Faci ce faci si iar ajungi in punctul in care iti epuizezi energia vitala prin eforturile tale de a alimenta uriasa masinarie a productivitatii. Pare ca ai uitat ce e jocul si ai luat prea in serios toate actiunile pe care le intreprinzi, avand permanent in minte telul propus. Pe de alta parte, aceasta carte nu se refera doar la munca excesiva, ci si la toate acele moduri in care ridicam rutina la rang de arta in viata noastra in ideea ca astfel vom evita haosul. Singurul lucru pe care il obtii este doar lipsa spontaneitatii. Relaxeaza-te si actioneaza spontan!

Horoscopul saptamanii 18 - 24 iunie 2018 pentru Sagetator

Cariera şi imaginea în societate vor fi mult răscolite în primele zile ale săptămânii. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii și autoritățile, dar le vei depăși cu prudență și discernământ. Intervalul 21 – 22 Iunie îți aduce în preajmă prieteni, care îți vor oferi sfaturi de excepţie, ce te vor călăuzi spre noi orizonturi. Totuși, unii te-ar putea necăji prin remarcile sau gesturile lor, astfel că vei decide să renunți rapid la cei care depășesc o anumită limită personală. Evită să discuți cu alții despre slăbiciunile sau planurile tale de viitor. Weekend-ul aduce dorință de interiorizare, stări sufletești confuze și gânduri neliniștitoare vizavi de cele petrecute în ultimele zile.

Horoscopul lunii Iunie pentru Sagetator

În prima parte a lunii relațiile parteneriale sunt foarte active. Sunt posibile contracte noi de colaborare sau cele vechi vor căpăta pentru tine valențe noi. Atenție că unele relații de acest fel se pot rupe, însă vina este mai mult a celorlalți. De reținut evenimentele care se prefigurează în preajma datei de 13 Iunie! Pot apărea oferte tentante de colaborare, însă discerne totul pe îndelete. Există detalii și pericole bine ascunse de ochii și urechile tale. După 14 Iunie se întrezăresc îmbunătățiri în sectorul financiar. Poate fi vorba despre bani și bunuri care îți vin ușor din partea partenerului de viață sau a colaboratorilor. Ai grijă să îți achiți datoriile, facturile și taxele la timp. Vizavi de câștigurile tale din activitatea desfășurată la un loc de muncă vor fi schimbări începând cu 27 Iunie. Ori va fi vorba despre o restrângere de activitate și de aici veniturile ți se diminuează, ori condițiile de muncă nu îți vor mai fi pe plac. Deocamdată îți vin bani, dar bine ar fi să-i pui deoparte.

Horoscopul anului 2018 pentru Sagetator

Sagetatorii au un an axat pe evolutie spirituala. Au nevoie de o perioada in care sa respire, sa se izoleze poate mai mult, sa se concentreze pe liniste lor sufleteasca. Sagetatorii au nevoie, pana in noiembrie, sa se desprinda de un trecut care ii apasa, sa ierte ceva, sa inteleaga, sa mearga mai departe.

Preocupările referitoare la segmentul financiar sunt foarte accentuate în prima parte a anului, mai ales secțiunea venituri obținute din munca proprie. Se finalizează o etapă importantă pe segmentul banilor munciți, astfel că sunt posibile tot felul de neplăceri salariale, modificări legislative în domeniul profesional în care activezi și care vor atrage după sine modificări vizavi de plata eforturilor și de condițiile de muncă. Se recomandă prudență în tot ce ține de bani, cheltuieli, investiții, documente financiare.

Saturn iti cere mai multa responsabilitate, rigurozitate si disciplina in tot ce tine de segmentul profesional si financiar.

Eclipsele din acest an ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți vor oferi efecte în segmentul relațiilor cu străinătatea, în relațiile cu anturajul apropiat și în segmentul financiar, secțiunea bani și bunuri comune cu alții.

Debarasează-te de persoanele care îți obstrucționează progresul și orientează-te spre cei care și-au dovedit seriozitatea și loialitatea față de tine și planurile tale. Deschiderea mentală va fi accentuată și bine ar fi să-ți lărgești orizontul cunoașterii prin activități culturale, abordarea unor studii sau cursuri și prin discuții cu oameni erudiți.

Segmentul muncii se activează mult datorită tranzitului planetei Uranus, între 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului. Schimbări profesionale de anvergură, dar atenție și la sănătate.

Din noiembrie, Jupiter se va instala pentru un an de zile in semnul tau, in domiciliu, si iti revin bucuria, curajul si entuziasmul.

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii