Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de miercuri, 12 decembrie 2018 pentru Sagetator

Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt fructuoase, dar punctate si cu note amuzante. Temele abordate astazi vizeaza personalitatea ta, modul de imbunatatire al acesteia si al felului in care reactionezi in fata evenimentelor cotidiene. Ia aminte la ce ti se spune si bucura-te ca ai ocazia sa intalnesti oameni care sunt sinceri cu tine.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 10 - 16 decembrie 2018 pentru zodia Sagetator

Sagetator - Maestrul Sagetator - Maestrul

Traversezi o stare de pace interioara, de constientizare a punctului in care te afli si de integrare a experientelor traite de-a lungul vietii. Alege sa petreci mai mult timp in liniste, impreuna cu tine insuti sau cu oameni in preajma carora te simiti bine. Ai usurinta si inspiratie in tot ce intreprinzi, iar starea de luciditate dobandita te ajuta sa faci cele mai benefice alegeri pentru tine. Fii recunoscator si savureaza deplin frumusetea si bogatia acestei libertati fiind constient ca poti fi stapanul propriului tau destin.

Horoscopul saptamanii 10 - 16 decembrie 2018 pentru Sagetator

Primele zile ale săptămânii anunţă posibile călătorii pe distanţe scurte şi dialoguri cu neamurile sau prietenii apropiaţi. Fii prudent în orice călătorie, pentru că se pot produce neplăceri. Cei implicaţi în cursuri pot întâmpina dificultăţi în asimilarea informaţiilor sau în prezentarea lor. Nu forţa nota, deoarece mentalul cotidian este destul de încercat şi are nevoie de perioade de relaxare. Până la urmă vei reuşi să rezolvi totul cu bine la momentul potrivit. Îți sunt favorizate activităţilor gospodăreşti şi dialogurilor cu membrii familiei. Se fac uşor curăţeniile generale, reparaţiile curente şi planurile pentru reamenajări interioare sau achiziţionarea de bunuri patrimoniale. S-ar putea ca membrii familiei să nu fie de acord cu doleanţele tale vizavi de spaţiul locativ, dar cu prudenţă şi discernământ se va putea cădea la pace. Ești foarte vivace, astfel că vei reuși să-i molipsești pe cei din jur cu pofta ta de viață și aventură. Menţine un echilibru financiar şi evită extravaganţele sau investiţiile în afaceri. La sfârşitul săptămânii se anunţă petreceri alături de cei dragi.  

Horoscopul lunii Decembrie pentru Sagetator

Pentru Segatatori, e o luna de foc, in sensul bun. Sunt foarte efervescenti, au idei, descopera culoare noi, oameni noi, iar asta ii face sa se simta in elementul lor. Unii Sagetatori se pot avanta pe cai necunoscute si inedite, in ce priveste un proiect sau chiar amorul. Nu e exclus sa se aventureze, deci, si pe valuri sentimentale sau jocuri ale seductiei care pot deveni periculoase spre final de luna.

In orice caz, Sagetatorii nu stiu cum sa fuga mai cu spor de responsabilitatile casei si caminului, sunt mai emotionali acum si mai vulnerabili din multe puncte de vedere. Au nevoie de caldura, de iubire, de rasfat. Si daca nu primesc de la cei din viata lor, cauta in alta parte sau in alte contexte.

Ajung la ei informatii secrete, patrund in grupuri exclusiviste, de aceea e necesar sa fie discreti, atenti si rabdatori.

Sub aspect financiar, functioneaza strategiile serioase, pe termen lung, investitiile cu cap si afacerile cu oameni respectabili.

 

Horoscopul anului 2018 pentru Sagetator

Sagetatorii au un an axat pe evolutie spirituala. Au nevoie de o perioada in care sa respire, sa se izoleze poate mai mult, sa se concentreze pe liniste lor sufleteasca. Sagetatorii au nevoie, pana in noiembrie, sa se desprinda de un trecut care ii apasa, sa ierte ceva, sa inteleaga, sa mearga mai departe.

Preocupările referitoare la segmentul financiar sunt foarte accentuate în prima parte a anului, mai ales secțiunea venituri obținute din munca proprie. Se finalizează o etapă importantă pe segmentul banilor munciți, astfel că sunt posibile tot felul de neplăceri salariale, modificări legislative în domeniul profesional în care activezi și care vor atrage după sine modificări vizavi de plata eforturilor și de condițiile de muncă. Se recomandă prudență în tot ce ține de bani, cheltuieli, investiții, documente financiare.

Saturn iti cere mai multa responsabilitate, rigurozitate si disciplina in tot ce tine de segmentul profesional si financiar.

Eclipsele din acest an ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți vor oferi efecte în segmentul relațiilor cu străinătatea, în relațiile cu anturajul apropiat și în segmentul financiar, secțiunea bani și bunuri comune cu alții.

Debarasează-te de persoanele care îți obstrucționează progresul și orientează-te spre cei care și-au dovedit seriozitatea și loialitatea față de tine și planurile tale. Deschiderea mentală va fi accentuată și bine ar fi să-ți lărgești orizontul cunoașterii prin activități culturale, abordarea unor studii sau cursuri și prin discuții cu oameni erudiți.

Segmentul muncii se activează mult datorită tranzitului planetei Uranus, între 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului. Schimbări profesionale de anvergură, dar atenție și la sănătate.

Din noiembrie, Jupiter se va instala pentru un an de zile in semnul tau, in domiciliu, si iti revin bucuria, curajul si entuziasmul.

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii