Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de duminica, 09 mai 2021 pentru Sagetator

Sfârșitul acestei săptămâni aduce tensiuni în relatiile sentimentale. Fie ca este vorba despre persoana iubita, fie despre copii ai grija si lasa-le timpul si spatiul necesare pentru a-si duce traiul cum doresc. Deschide-ți sufletul spre nevoile si dorințele lor reale. Uneori, din prea multa iubire, apare riscul sa blochezi mersul firesc al evenimentelor in care esti implicat alaturi de cei dragi. Duminica, ingrijeste-ti sanatatea.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 03 - 09 mai 2021 pentru zodia Sagetator

Sagetator - Sacred Pool Sagetator - Sacred Pool

Este de dorit sa fii deplin constient de drumul parcurs si de punctul in care te afli. Lumea inconjuratoare nu este altceva decat o reflexie a gandurilor, sentimentelor si a convingerilor tale. Actioneaza cu incredere si certitudine, fii atent la cuvintele rostite sau scrise si succesul iti va fi garantat in tot ce iti propui. Revizuieste-ti dieta si stilul de viata, acestea fiind elemente importante in sustinerea ta mentala si fizica. Asculta muzica, danseaza, canta, deseneaza sau implica-te intr-o activitate creativa, chiar alaturi de copii.

Horoscopul saptamanii 03 - 09 mai 2021 pentru Sagetator

Este multă agitație în preajma ta în prima parte a săptămânii. Prieteni, rude, simple cunoștințe te vor căuta fie pentru a le oferi un sfat, un sprijin moral sau material, fie pur și simplu doresc să mai schimbe o vorbă cu tine despre subiectele cotidiene, de larg interes. Niscai probleme pot apărea dinspre segmentul familial. Fii înțelegător cu membrii familiei, chiar dacă ei te provoacă în diverse moduri. Este vorba mai mult de un rezolvarea unor conflicte vechi, iar felul lor de a-ți atrage atenția este, deocamdată, unul neplăcut. Rezervă momente pentru odihnă!

Horoscopul lunii Mai pentru Sagetator

Ar fi bine să îți dozezi eforturile pe tot parcursul lunii. Alcătuiește-ți încă din primele zile un program de activități, în care să incluzi momente de odihnă, relaxare, plimbări în aer liber. Traversezi o perioadă solicitantă fizic și psihic, astfel că urmând un plan bine pus la punct de către tine, vei reuși să depășești totul cu bine. Controlează-ți reacțiile și vorbele! Ceilalți nu vor ști cum să-ți intre în voie, iar tu nu vei avea răbdare să le explici ce se petrece cu tine. Este doar o perioadă pasageră în care chiar ai nevoie de mai multă atenție cu propria-ți persoană. Se pare că ai mult de lucru la serviciu, dar și în segmentul domestic te așteaptă treburi restante. Ajutorul celor dragi și al colegilor de muncă îți este de mare folos. Totul este să accepți și să fii recunoscător. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie de îngrijiri serioase și poate chiar de sfatul unor specialiști în sănătate. Se îmbunătățesc relațiile cu prietenii.

Horoscopul anului 2021 pentru Sagetator

Este un an foarte important pentru tine, deoarece două din cele patru eclipse care se formează în acest an, vor fi pe Semnul tău zodiacal Săgetător, în zilele de 26 Mai și 4 Decembrie. Ar fi bine să scrii într-un jurnal personal ceea ce dorești, ce opinii ai vizavi de situațiile și relațiile în care ești implicat, plus să trasezi noi planuri de viitor.

Influențele astrale din partea acestor eclipse îți vor oferi, atât un farmec aparte, cât și forța necesară schimbărilor majore de care ai nevoie în etapa de viață în care te afli. Personalitatea ta va străluci prin prisma ideilor pe care le vei avea și pe care le vei prezenta în varii ocazii.

Sănătatea este foarte vulnerabilă, fiind vorba despre afecțiunile deja cunoscute, însă se pot evidenția și altele noi dobândite pe parcursul acestui an sau afecțiunile de care nu știai. Este posibil să ai nevoie de îngrijiri de specialitate, de repaos, de oameni dragi și de încredere care să te ajute să-ți duci îndatoririle la bun sfârșit. Datorită acestor neplăceri legate de sănătate poate intra în discuție retragerea din câmpul muncii și izolarea în locuri liniștite în care să folosești terapiile necesare pentru îmbunătățirea stării tale de sănătate.

Relațiile cu anturajul apropiat se vor modifica, pentru că mai întâi îți modifici tu mentalitatea, felul în care comunici cu ceilalți, felul în care te raportezi le ceilalți și la evenimentele vieții cotidiene. Unele relații se vor finaliza, altele se vor înfiripa, încet, sigur și discret. Îți poate părea dificil la prima vedere să renunți la un anturaj pe care îl ai de mulți ani, însă vei fi nevoit de împrejurări. Pe de altă parte, vor veni oameni noi în preajma ta, alături de care sau față de care, vei avea responsabilități de mare anvergură și pe termen lung.

Acasă, în familie în perioada Mai – Iulie va fi un preambul la schimbările ce vor urma în anii următori. De aceea este bine să fii foarte atent la dialogurile cu membri familiei și la nevoile domestice. Temele importante pentru segmentul familial și domestic pot fi vânzarea-achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase, mutarea într-o altă locație, apropierea de neamuri, de locurile natale, rezolvarea unor conflicte de familie, ajutorarea unor rude aflate în nevoie.

Relațiile parteneriale se remarcă prin discuții aprinse și prin activități comune atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Influența eclipsei din 10 Iunie ce se formează în Semnul Gemenilor va marca un început partenerial, dar există ceva ascuns care în momentul în care se va dezvălui vei constata că altceva ai înțeles și crezut tu la momentul 10 Iunie 2021. De aceea, fii prudent! Pe de altă parte, este bine să renunți fără echivoc la parteneriatele neprofitabile. După 19 Iulie vei simți un fel de ruptură între tine și parteneri, între tine și ceilalți, astfel că vei fi tentat să te izolezi în propria ta lume.

Pentru domeniul profesional se prefigurează surprize, situații deosebite, finaluri de etape, mai ales în ceea ce privește relațiile colegiale, activitatea profesională, regimul muncii. Este nevoie de prudență în tot ce ține de muncă și implcațiile ei, deoarece răsturnările de situație ar putea fi total neașteptate și foarte neplăcute. Selectează-ți prioritățile, analizează situația profesională în care te afli și fii flexibil. Ai colegi în preajma ta, mai ales în rândul șefilor care doresc să te sprijine sincer și chiar o fac, însă trebuie să accepți să te lași ajutat. O etapă profesională se poate încheia și cu pierderea locului de muncă. Pe 19 Noiembrie se va construi o eclipsă pe Semnul zodiacal al Taurului, eclipsă care va aduce un suflu nou în câmpul muncii, dar va influența și sănătatea.

La capitolul financiar, se evidențiază cheltuieli atât necesare ție personal, cât și cheltuieli comune cu partenerul de viață, rudele, colaboratorii. Vor fi fluctuații ale veniturilor obținute în urma muncii depuse la serviciu, mai ales în partea a doua a anului, probabil ca urmare a ceea ce se va întâmpla până pe 19 Iulie în plan profesional, referitor la schimbarea regimului muncii și a legislației  aferente. Însă, te poți baza pe câștigurile obținute de la și prin alții, pe sprjinul partenerului de viață sau a rudelor.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: detașează-te de trecut; lasă-te purtat de valul vieții fie că este vorba despre planul personal, fie că este vorba despre planul profesional, pentru că te va duce exact unde îți este locul; acceptă schimbările și cooperează cu ceilalți.

Cugetarea anului 2021 pentru Săgetători: „Primul se supără cel care nu are dreptate.” – W. Penn

 

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii