Astrologie

Luna în harta natală - Imaginație, creativitate, intuiție, protecție 

Luna, în Astrologie este semnul care guvernează Racul. Luna reprezintă nevoile noastre personale cele mai profunde, obiceiurile și reacțiile noastre de bază și inconștientul nostru. Acolo unde acționează Soarele, Luna reacționează. Cum reacționăm sau răspundem instinctiv la probleme? De ce simțim că avem nevoie pentru un sentiment de siguranță? Găsiți răspunsurile aflând unde aveți Luna în harta natală.
Citeste tot articolul

Mercur în semnul Vărsătorului: 11 februarie - 3 martie 2023

Este acea peripadă din an, în care suntem raționali și încercăm să depășim aparențele informale, căutând să înțelegem și să cunoaștem. Acest tranzit ne aduce clarificări, probabil fiind mult mai receptivi la anumite informații, dar și mai atenți la detaliile date de conexiunile din jurul nostru, ceea ce ne ajută să privim holistic și global lucrurile.
Citeste tot articolul

Conjuncția Marte - Saturn, 5 aprilie. Aspect puternic care închide ciclul început în Aprilie 2020

Aceasta este una dintre conjuncțiile cele mai interesante din astrologie, cel puțin din punctul meu de vedere. Ea are loc aproximativ la doi ani, de exemplu următoarea va avea loc pe 11 aprilie 2024 – și deschide cicluri legate exclusiv de evoluția personală, de creșterea spirituală și ne provoacă să depășim obstacolele, să ne concentrăm forțele, să ne evaluăm resursele fizice. La această conjuncție, ca de altfel la toate aspectele, avem niște particularități care ar trebui să ne sprijine pentru a înțelege exact ce avem de făcut pentru următorii doi ani. Iată care sunt din punctul meu de vedere:
Citeste tot articolul