Istoria crizelor lumii de la 2008 la 2044 în interpretare astrologică. De la Pluto citire, partea I

Autor: Valeriu Pănoiu - miercuri, 24 ianuarie 2024, 9557 vizualizari

Chiar așa? De ce tranzitul lui Pluto prin Capricorn a fost atât de dificil și de ce este de așteptat să ne fie mult mai bine cu Pluto prin Vărsător? Recapitulăm: Pluto în Capricorn 15 ani, între 25 ianuarie 2008 și 14 iunie 2008, apoi între 27 noiembrie 2008 – 23 martie 2023, 12 iunie 2023 – 21 ianuarie 2024, 1 septembrie 2024 – 19 noiembrie 2024

Pluto în Vărsător are următorul calendar: 23 martie – 11 iunie 2023, 21 ianuarie 2024 – 1 septembrie 2024, 19 noiembrie 2024 – 9 martie 2043, 2 septembrie 2043 – 19 ianuarie 2044, însumând 20 de ani.

Retrospectiva lui Pluto în Capricorn 

Ultimii 15 ani au pus în scenă un proces destructurare a valorilor umane, culminând cu dezumanizarea sistematică a societăților și a indivizilor. Totul în numele celui mai drag concept al Capricornului: PUTEREA.

Capricornul este una dintre zodiile de putere ce au ca obiectiv instaurarea în jur a unei orânduiri care să corespundă cu chipul și asemănarea sa. Numai că lumea s-a transformat în ultimii 15 ani după chipul și asemănarea liderilor săi, care au reflectat nivelul de conștiință a maselor. Și iată, după cum am văzut, ne place sau nu, acesta este nivelul general: oamenii ca specie sunt dominați de dorințe, de lăcomie și de frică. 

Ascensiunea la putere a însemnat în ultimii 15 ani ascensiunea parveniților, a celor ce s-au strecurat în sus prin orice fel de mijloace.

Asistăm în continuare la expansiunea contagioasă a unor ideologii (asta da epidemie!) care sunt pervertite în scopuri politice și de control. Feminismul a devenit o luptă a femeilor cu bărbații, nu o reabilitare a Divinului Feminin.

Drepturile minorităților au devenit mai importante decât ale majorității. Occidentul a ucis de-a dreptul libertatea de exprimare și simțul umorului prin psihoza împotriva discriminării. Nu mai poți spune un banc cu evrei, cu negri, cu homosexuali, cu reprezentanți ai altei religii sau culturi fără să riști o sancțiune. Și, Doamne, ce plăcere are Capricornul să sancționeze! 

Societățile occidentale au redus omul la statutul unor animale emoționale înzestrate cu mecanisme de apărare, legi și paranoia. S-a decis că nu mai există nicio diferență de gen, ori el, ori ea, totuna.

Ca în bancul cu arabul întrebat despre sex.

-          Cum adică sexul?

-          Adică bărbat, femeie...?

-          Aaa, bărbat, femeie, cămilă, nu contează. 

Ba contează! Pentru că egalizarea a condus la PIERDEREA IDENTITĂȚII! Iar pierderea identității a condus la MANIPULAREA GENERALIZATĂ PRIN FRICĂ. 

Aparent trăim bine, dar suntem sclavi! Ni s-a dat confort, dar suntem spălați pe creier cu inteligență artificială și algoritmați cu fiecare respirație. Tot ce rostim apare în următoarea reclamă care ne invadează când deschidem orice pagină de internet. Și nu, nu mai există nici sincronicități. DIGITALIZAREA, DECI EVOLUȚIA TEHNOLOGICĂ, A ADUS CONTROLUL TOTAL AL SISTEMULUI ASUPRA INDIVIDULUI.

Totul, ni se garantează, DIN MOTIVE DE SECURITATE! CONTRTOLUL TOTAL ESTE SPRE BINELE NOSTRU! Ca în reclama aceea pe care doar unii mai înaintați în cele ale vârstei o știu: „Dormiți liniștiți! FNI veghează!” Pentru cine nu știe despre ce e vorba, dăm și cheia fabulei: a urmat un faliment triumfător. Camerele de supraveghere, sateliții și releele de telecomunicații nu contează că au născut miliardari și au creat o industrie prosperă a supravegherii, cu prețul anihilării oricărei intimități. 

Suntem ghidați spre noile produse de pe piață, orientați spre următoarea comandă online și spre următorul brand fără de care nu putem să trăim. Căci de la bun început a fost vorba despre bani! CAPRICORNUL ESTE ADMINISTRATORUL SUPREM AL RESURSELOR MATERIALE! 

De aceea, CUCERIREA MATERIEI a fost direcția generală a celor 15 ani de Pluto în Capricorn. Lupta adevărată s-a dus pentru resurse. Deci pentru bani. Și știm că bani se fac cel mai bine din războaie și din pandemii.

Cele două industrii care învârt lumea financiară: farma și armamentul. Întâi a fost explozia de medicamente, suplimente alimentare și vaccinuri. NICIUN OM NU MAI ESTE SĂNĂTOS! Și aproape că nu există tratament fără efecte secundare sau alte recomandări care cer consumul, deci cumpărarea, altor produse. Apoi s-a revoltat industia de război! E rândul nostru! 

Nu trebuie decât să urmărim titlurile din presă despre dezvoltarea industriei globale de armament și despre exporturile de armament. Chiar era nevoie de un război care să ne țină pe sârmă, expirau dracului gloanțele și proiectilele și bombele aflate pe piață, plus că producția trebuia repornită. Ca să înțelegem de nu este în interesul nimănui să se încheie mai repede conflictele armate de pe Glob, ba dimpotrivă, altele trebuie alimentate urgent, acum cât mai stă puțin Pluto prin Capricorn în 2024.

Ca să facem un scurt comentariu global, ochii astrologilor sunt ațintiți în următorii ani peste ocean, la țara care a dominat lumea în ultimele două secole și jumătate, Statele Unite ale Americii, născută cu Pluto în Capricorn la momentul Declarației de Independență de la 4 iulie 1776. Este țara care dă tonul schimbărilor în lume și care se confruntă cu cea mai mare criză din istoria sa și de la care se propagă nenumărate crize în lume.

Pluto în Capricorn a dezlănțuit poftele celor care și-au dorit să apuce mai mult decât alții, hrănind iluziile separării și ale competiției. SUNTEM ÎN COMPETIȚIE PENTRU RESURSE, ni s-a inoculat. După modelul invidiei și geloziei în numele iubirii pe care îl aplică cei ce cred că iubirea nu e suficientă, cum se întâmplă, de exemplu, între frați: dacă sunt mai mulți copii la părinți, clar iubirea nu ajunge pentru toată lumea, așa că trebuie să te dai peste cap să demonstrezi că numai tu meriți să fii iubit mai mult decât ceilalți.

Reținem motoul: MAI MULT DECÂT ALTUL! În spate, iată convingerea limitativă întreținută pe Pluto în Capricorn: NU MERIT, DECI TREBUIE SĂ DEMONSTREZ. DECI TREBUIE SĂ MĂ LUPT! DECI VIAȚA E O LUPTĂ.

Iar în ultimii 15 ani asta am făcut: ne-am luptat să obținem ce ne dorim și ne-am luptat cu alții, mai ales ne-am luptat să-i înlăturăm sau să-i deposedăm pe alții ca să ajungem în locul lor și să punem mâna pe privilegiile lor. Să avem mai mulți bani decât alții, mai multe haine de la firme tot mai scumpe, vacanțe cât mai exotice, o funcție cât mai înaltă, poze cât mai prelucrate ca să arătăm cât mai bine în ochii lumii și, desigur, mult mai bine decât alții.

Să reținem: PUTEREA ÎNSEAMNĂ BANI ȘI PRIVILEGII. Pentru asta a tras Pluto în Capricorn. Iar puterea are tot dreptul să impună sancțiuni! Și să guverneze prin FRICĂ! Nu vrem să ne mai amintim restricțiile din pandemie! Dar ele nu sunt singurele.

Controlul prin restricții a devenit la modă în ultimii 15 ani, motivat de FRICA DE PIERDERE. Stai în casă de frică să nu-ți pierzi viața! Fă economie la lumină de frică să nu plătești prea mult și să nu pierzi banii! Fă economie la minte, de frică să nu trebuiască să gândești singur! 

Agendele politice s-au umplut de campanii ideologice având scopul de a impune limitări! Condiționările sunt atât de dragi atât Capricornului, cât și lui Pluto! Amintim doar ECOLOGISMUL ca ideologie justificat de așa-zisa criză climatică, demascând o ipocrizie totală. Toată această luptă pentru noi resurse regenerabile ascunde și o bătălie pentru combustibili.

Mai pe scurt, Occidentul răsărit și democrat vrea să scape de dependența de petrol deținut de țările arabe sau de o Rusie sau de o Venezuelă, țări nedemocrate, care nu respectă drepturile omului. Acesta este discursul oficial. 

În esență, că am vorbit de ipocrizie, ea a fost maximă în 2022, când Qatarul a devenit centrul lumii prin organizarea Campionatului Mondial de Fotbal. Nu ne plac aceste țări, zic „avansații democrați” occidentali, nu ne plac acești oameni, dar banii lor sunt buni 

Între timp, să ne bucurăm că trăim în România...

Va urma...

Valeriu Pănoiu
https://valeriupanoiu.blogspot.comAstro Shop

Cele mai noi articole