Zodia Balanta

Horoscopul zilei de vineri, 14 august 2020 pentru Balanta

Astazi te caracterizeaza exuberanta, imaginatia, intuitia si idealismul. Fie ca visezi cu ochii deschisi la o calatorie, fie te gandesti la niste obiective pe care le vrei atinse in viitor, cert este ca tinzi sa vezi numai ce-ti convine si sa imbraci totul intr-un invelis frumos, roz. Asa ca, nu te opri din visat, dar nici nu promite mai mult decat poti face, mai ales fata de persoana iubita sau fata de o alta persoana draga. 

23 Septembrie - 22 Octombrie

Oracolscopul saptamanii 10 - 16 august 2020 pentru zodia Balanta

Balanta - Noi suntem lumea Balanta - Noi suntem lumea

Saptamana care incepe iti aduce posibilitatea de a lua parte la un proiect, de anvergura, alaturi de alte persoane, cunoscute sau nu. Aceasta este o ocazie minunata de a-ti pune in practica cunostintele dobandite, de a comunica si a actiona intr-o echipa, si, mai ales, de a contribui la obtinerea unui succes cu adevarat important. Experienta acumulata pana in prezent iti confera o pozitie detasata in acest grup, caci indeplinesti toate cerintele necesare pentru a fi un lider intelept. Pe de alta parte, e momentul potrivit sa-ti exprimi opiniile si in relatiile apropiate.

Horoscopul saptamanii 10 - 16 august 2020 pentru Balanta

Se vor remarca aspectele băneşti în primele zile ale săptămânii. Este vorba de achitarea taxelor, impozitelor, datoriilor sau, în funcţie de caz, poţi soluţiona chestiunile ce privesc moştenirile sau partajele. Dacă doreşti să iei un credit sau să renegociezi termenii unui proiect ce implică banii altora este o perioadă favorabilă dialogurilor în acest sens. Relațiile parteneriale se vor reconfigura, atât în plan personal, cât și plan profesional. Există varianta ruperii unor relaţii parteneriale sau a unor colaborări, în cazul în care totul este bazat doar pe câştig material. Perioada 12 - 14 August este favorabilă activităţilor culturale. Rafinarea sufletească va fi subiectul tău favorit şi ar trebui să-i dai curs prin apropierea de domeniile artei, vizionarea unei piese de teatru sau lecturarea unei cărţi spirituale. În a doua parte a săptămânii, apar chestiuni privitoare la poziţia ta socială și la segmental profesional. Noutăți interesante!

Horoscopul lunii August pentru Balanta

Relațiile cu prietenii se remarcă pe tot parcursul lunii. Întâlniri, discuții importante, acțiuni comune, planuri socio-profesionale, toate se amestecă într-un carusel interesant, dar, uneori, dificil de înțeles. De unele persoane din acest anturaj te vei desprinde definitiv, pentru că vei observa că îți obstrucționează progresul. Evită dialogurile contradictorii și escaladarea conflictelor. Ceva din segmentul amoros se va reconfigura sau încheia, fiind vorba atât de o relație sentimentală, cât și de relația cu copiii, ai tăi sau ai altora. Prudență, răbdare, toleranță! Sunt șanse să legi prietenii noi și să te implici în proiecte noi. Sănătatea este vulnerabilă, deci îngrijește-te pe îndelete.

Horoscopul anului 2020 pentru Balanta

Este anul care îți deschide oportunități deosebite de progres mai ales în ceea ce privește relaționarea cu ceilalți. Se deschide un deceniu de cu totul altă anvergură. Oamenii vin și pleacă din preajma ta, situațiile se succed cu repeziciune, fiind nevoit cumva să decizi mai repede, să vorbești mai repede, să acționezi mai repede. Starea de echilibru interior poate fi afectată de iureșul cotidian, însă depinde numai de tine cum îți gestionezi energiile vitale pentru a trece cu brio peste toate.

Personalitataea ta farmecătoare se va face simțită pe tot parcursul anului și mulți vor veni spre tine, fie pentru a le oferi sfaturi, fie pentu a se bucura pur și simpul de prezența ta. A doua parte a anului îți poate bulversa confortul personal și socio-profesional, deoarce vei fi nevoit de împrejurări să revii asupra unor decizii și asupra unor acțiuni.

Sănătatea se menține în aceeași notă, astfel că afecțiunile deja cunoscute vor avea nevoie de îngrijiri de specialitate. Este nevoie de atenție și de terapii specifice. Ceea ce ține de sănătatea ta de acum are și o componentă ereditară, însă depinde și de stilul tău de viață și de felul în care te îngrijești.

Eclipsele din acest an își vor face simțite efectele în segmentul profesional, segmentul familial, în relațiile cu anturajul apropiat și în relațiile cu străinătatea. Cu siguranță după evenimentele acestui an îți vei remodela sistemul valorilor morale și spirituale, construindu-ți altul mult mai bun.

Relațiile familiale și mediul domestic sunt marcate de formarea eclipselor pe axa Rac-Capricorn. Pe 10 Ianuarie se formează o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Racului, ale cărei efecte anunță schimbări socio-profesionale în favoarea relațiilor cu membri familiei. Ceva din mediul profesional se va reconfigura sau schimba definitiv, aspecte care te vor apropia mai mult de locurile natale și de neamuri.

A doua eclipsă din Semnul Racului, de pe 21 Iunie, fiind vorba despre o eclipsă inelară de Soare, va deschide culoare profesionale noi, depărtându-te cumva de mediul domestic și de membri familiei. O mare provocare în acest an va fi găsirea unui echilibru între profesie, îndatoriri socio-profesionale și relațiile cu membri familiei, cu neamurile, cu locurile natale. Schimbări de anvergură și definitive, atât în segmentul profesional, cât și în segmentul familial și domestic.

Pe 5 Iulie se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Capricornului, marcându-ți un final în plan familial. Poate fi vorba despre ameliorarea unor relații de familie, rezolvarea unor demersuri patrimoniale sau despre finalul unor acțiuni comune cu neamurile.

În domeniul profesional este forfotă, astfel că se produc schimbări, însă unele aspecte rămân umbrite. Relații foarte dinamice cu șefii și colegii, discuții aprinse și sarcini de lucru ce trebuie rezolvate urgent sau reluarea unor sarcini vechi care au nevoie de îmbunătățiri. Dialoguri și demersuri secrete cu femeile, însă din partea acestora poți întâmpina neplăceri serioase. Activitatea profesională cotidiană se îmbunătățește vizibil începând cu luna Februarie, însă pe fundal rămân nesiguranța și jocurile de culise.

Pentru segmentul financiar se conturează situații inedite, însă și instabilitate mai ales în ceea ce privește banii și bunurile comune cu alții, moștenirile, veniturile obținute din colaborări. De bază va fi salariul pe care-l obții din munca proprie, deoarece sprijinul material, finaciar din partea celorlați va lăsa de dorit. Sunt posibile rezolvări patrimoniale, recuperarea unor bunuri sau a unor bani, cheltuieli majore.

Relațiile cu anturajul apropiat se remarcă prin discuții ample. De unii apropiați te vei desprinde, mai ales în preajma datei de 5 Iunie când se formează o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Săgetătorului. Faptul că nu mai rezonezi cu vechii priteni, cu vechile cunoștințe sau cu unele neamuri te va ajuta să te apropii de alții care au mentalități apropiate de mentalitatea ta de acum. Pe 14 Decembrie se va forma o eclipsă totală de Soare tot în Semnul Săgetătorului, moment ce îți va deschide alte culoare de relaționare.

Călătoriile și studiile sunt reprezentative pentru acest an, astfel că oportunitățile de a studia sau de a călători în diverse locuri ale lumii vor fi frecvente. Dă curs fiecărei propuneri în acest sens și lărgești-ți orizontul cunoașterii. Sunt șanse bune de a cunoaște oameni bine instruiți în ale vieții, de la care vei avea de învățat multe lucruri utile. Însă, și tu la rândul tău poți fi mentorul, instructorul sau profesorul altora.

Relațiile sentimentale sunt amestecate, dar foarte active. Acțiuni comune și importante cu persoana iubită și cu copiii. Totuși, în urma celor petrecute de-a lungul acestui an pe tot ce ține de segmentul amoros îți vei redefini mentalitatea și atitudinea față de cei dragi.

Relațiile parteneriale se vor evidenția prin reconfigurări, fie că este vorba despre o colaborare profesională, fie că este vorba despre relația de cuplu. Finaluri clare și conflicte deschise.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: învață din orice situație și privește totul ca pe un film în care joci, din când în când, diverse roluri; stai mai mult în natură și îngrijește-ți sănătatea în permanență; desprinde-te de oamenii profitori și de situațiile stagnante; rezolvă orice diferend fără a te lăsa copleșit de trecut sau de problemele altora.

Cugetarea anului 2020 pentru Balanțe: „Oamenilor le e mai ușor să mintă în vorbe, însă chipul care li se strâmbă în timpul ăsta ne spune adevărul.” – F. W. Nietzsche 

Informatii generale despre Balanta in zodiacul European

  Verb: “Eu echilibrez”; Element: Aer; Calitate: Cardinal; Energie: Yang; Guvernator: Venus; Casa astrologica: Casa a VII-a; Culoare: Galben; Zi: Vineri; Piatra pretioasa: chrysolit, jad; Anatomie: rinichi, zona lombara, solduri;   Semnificatie: Locul pe care il ocupa Balanta intr-o astrograma, indica domeniul de viata in care individul reuseste sa fie concesiv, receptiv la parerile celorlalti, dispus sa lucreze in echipa. In egala masura, indica segmentul de vi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii