Zodia Balanta

Horoscopul zilei de marti, 25 septembrie 2018 pentru Balanta

Sectorul relational, vizand fie partenerul de cuplu, fie doar un parteneriat de afaceri va fi adus odata cu luna plina in prim-planul atentiei tale. Astfel, sunt sanse mari sa se inregistreze un apogeu si nu vor fi lipsite evenimente sau reactii neprevazute care vor schimba situatia actuala, trezindu-ti insa nostalgii. Daca ceva se sfarseste, se face loc pentru ceva nou, asa ca fii increzator in sansele tale.

23 Septembrie - 22 Octombrie

Oracolscopul saptamanii 24 - 30 septembrie 2018 pentru zodia Balanta

Balanta - Abundenta Balanta - Abundenta

Atunci cand te simti complet, deopotriva trupeste, intelectual, dar si in planul constiintei, abundenta isi face aparitia pe toate planurile. Acum, parcurgi o perioada de inflorire, de armonizare a lumii tale interioare cu cea exterioara. Acest fapt iti aduce sentimentul de a fi complet si implinit, iar iubirea, compasiunea si generozitatea trebuie sa fie impulsul din spatele gandurilor, sentimentelor si actiunilor tale atunci cand intentionezi sa-ti creezi o viata prospera si abundenta. Echilibrul este cheia acestei saptamani.

Horoscopul saptamanii 24 - 30 septembrie 2018 pentru Balanta

Noutăți parteneriale de anvergură. Este un moment de excepţie în care poţi face o curăţenie drastică printre relaţiile parteneriale, fie că este vorba de cele personale, fie de cele profesionale. Relaţiile mai vechi se pot reconfigura, dar sunt şanse mari de a apărea altele mult mai interesante şi profitabile. Ai posibilitatea de a dialoga eficient şi de a pune la punct proiecte viabile alături de oameni de valoare. Important este să-ţi deschizi sufletul şi mintea la tot ce te înconjoară şi să accepţi sfaturile celorlalţi. În perioada 27 – 29 Septembrie se conturează chestiuni financiare, de genul achitarea unor datorii vechi sau dialoguri pe teme financiare cu membrii familiei, partenerii sau cu instituțiile financiare. Prudență și răbdare, pentru că se pot isca situații total imprevzibile și profund răscolitoare! Finalul săptămânii este favorabil activităților culturale și educative.

Horoscopul lunii Septembrie pentru Balanta

Ar fi bine să te menajezi în prima parte a lunii, pentru că sănătatea este vulnerabilă și există un risc mărit de a se evidenția afecțiuni ale sistemului digestiv si ale picioarelor. Discreția și discuțiile tăinuite cu persoanele de încredere din anturajul apropiat sunt binevenite. Există conflicte mocnite între colegi care au repercusiuni asupra poziției tale în cadrul colectivului de lucru sau asupra desfășurării activității tale profesionale. Relațiile parteneriale se modifică în preajma datei de 25 Septembrie, în sensul că se va finaliza o etapă importantă. Poate fi vorba despre separare sau divorț sau în cazul unei colaborări, aceasta fie se încheie, fie își modifică radical termenii și condițiile de desfășurare. În plan financiar vor apărea turnuri deosebite vizavi de banii și bunurile folosite și administrate împreună cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Apar cheltuieli majore pe moșteniri, facturi, servicii de care cineva drag are nevoie și îți cere sprijinul financiar sau ești nevoit să achiți niscai daune de pe urma acțiunilor acestor persoane.    

Horoscopul anului 2018 pentru Balanta

Pentru Balante poate fi un an al cresterii financiare si al expansiunii in planul afacerilor, dar si un an al reconstructiei interioare prin intelegerea impactului pe care radacinile si copilaria l-au avut asupra lor.

Accentele anului 2018 se află pe segmentul financiar, secțiunea venituri obținute din munca proprie. Se deschid noi oportunități de câștig fie dintr-o activitate suplimentară, fie la locul actual de muncă se modifică condițiile de lucru antrenând după sine și modificări salariale. Totuși, ferește-te de cheltuieli majore și de investiții pe termen lung. Vor avea loc multe dezbateri pe teme profesionale și salariale.

Totusi, trebuie sa fii prudent in ce priveste cheltuielile pripite si sa te asiguri ca mereu esti la zi cu platile.

Efectele eclipselor din acesta an, eclipse ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător, Rac se vor resimți în relațiile cu prietenii, în relațiile  sentimentale și în segmentul profesional. Unele etape și relații se vor finaliza, altele se vor deschide.

Caruselul de evenimente în care vei fi implicat va fi dificil de explicat în cuvinte, însă cu trecerea timpului vei consta că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Se recomandă prudență în relațiile cu anturajul apropiat, mai ales în relațiile cu femeile. Discuții tensionate, acuze mai mult ua mai puțin fondate, dar cumva se lămuresc lucrurile între tine și aceste persoane.

Uranus se va muta în Semnul Taurului pentru vreme, între 16 Mai – 07 Noiembrie, oferindu-ți efecte în segmentul banilor și bunurilor comune cu alții. Reconfigurări ale investițiilor și chestiuni privitoare la moșteniri, partaje și venituri obținute din colaborări.

Relatiile, casnicia, parteneriatele in sfarsit se pot bucura de mai multa stabilitate si constructie, dupa ani de zile in care totul parea ca e instabil, temporar si supus mereu socurilor.

   

Informatii generale despre Balanta in zodiacul European

  Verb: “Eu echilibrez”; Element: Aer; Calitate: Cardinal; Energie: Yang; Guvernator: Venus; Casa astrologica: Casa a VII-a; Culoare: Galben; Zi: Vineri; Piatra pretioasa: chrysolit, jad; Anatomie: rinichi, zona lombara, solduri;   Semnificatie: Locul pe care il ocupa Balanta intr-o astrograma, indica domeniul de viata in care individul reuseste sa fie concesiv, receptiv la parerile celorlalti, dispus sa lucreze in echipa. In egala masura, indica segmentul de vi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii