Zodia Balanta

Horoscopul zilei de joi, 07 decembrie 2023 pentru Balanta

Energia zilei îți oferă încredere in fortele proprii si dorinta de a te ocupa mai mult de tine. Sunt momente bune pentru a te debarasa de vechile tipare comportamentale, de a renunta la obiceiurile nepotrivite sanatatii si de a-ti alcatui planuri noi. Beneficiezi de suficientă energie astrala pentru a desfasura activitati care presupun efort fizic moderat.

23 Septembrie - 22 Octombrie

Oracolscopul saptamanii 04 - 10 decembrie 2023 pentru zodia Balanta

Balanta - Wishing Well Balanta - Wishing Well

Ar fi de dorit, ca in acesta perioada, sa eviti a forta lucrurile sa se intample – in special cele care par sa te tot ocoleasca. Fa un pas inapoi, respira adanc, muta-ti atentia de la obiectul dorintei tale si cere sa primesti ceea ce ai “nevoie”. Ai incredere, precum aruncarea unei monede intr-o fantana al carei fund nu-l zaresti, ca Universul iti raspunde in cele mai neobisnuite moduri ajutandu-te sa devii un creator constient al vietii tale. Incepe sa fii din ce in ce mai centrat pe ceea ce-ti place si te bucura, caci iubirea iti echilibreaza vibratia.

Horoscopul saptamanii 04 - 10 decembrie 2023 pentru Balanta

Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian în prima parte a săptămânii. Se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi, astfel că este bine să te îngrijești pe îndelete. Pe de altă parte, sunt momente bune de a te gândi la relațiile și situațiile în care ești implicat. Revelații obținute vor fi interesante, provocatoare și de un real folos. Personalitatea ta se află într-un proces de reconfigurare care se desfășoară pe termen lung și în care stările tale de spirit fluctuează mult. Stabilește scopuri precise, învață de la toți, amintindu-ți că viața este un film.

Horoscopul lunii Decembrie pentru Balanta

Cheltuielile predomină. Este adevărat că îți cresc veniturile, însă doar temporar. Sunt șanse să primești cadouri, recompense sau vești mult așteptate privitoare la rezolvarea unor datorii. Relațiile cu anturajul apropiat sunt frecvente, astfel că vei lua legătura cu diverse persoane, unele cunoscute cu multă vreme în urmă. Sunt relații favorabile, dialoguri interesante și amuzante pe alocuri. Se vor înteți călătoriile pe distanțe scurte, fie în scop profesional, fie pentru a vizita pe cei dragi. Segmentul domestic și relațiile cu neamurile se animă foarte mult în partea a doua a lunii. Se deschide o etapă nouă, astfel că pot prinde contur planuri casnice vechi, însă și unele noi. Relațiile cu membrii familiei sunt importante în această perioadă.

Horoscopul anului 2023 pentru Balanta

Atmosfera astrală a anului 2023 îți aduce impulsuri deosebite de a schimba ceva în viața ta, atât în rutina cotidiană, cât și în privința planurilor personale și profesionale. Personalitatea ta se va reconfigura din temelii, fiind ajutată profund de formarea a două eclipse pe Axa zodiacală Berbec-Balanță.

Pe de o parte, în urma concluziilor formulate în diverse situații, vei fi nevoit să-ți schimbi atitudinea față de unii și față de alții, plus să reacționezi altfel decât ai făcut-o până acum, indiferent de situație. Însă, pe de altă parte, relațiile parteneriale, relațiile cu ceilalți în general se vor reconfigura în diverse moduri. Finaluri și începuturi de tot felul, în ceea ce privește parteneriatele personale și profesionale.

O atenție deosebită merită relațiile cu prietenii, cu persoanele care te susțin și te protejează în mediul profesional și la locul de muncă. Surprize neplăcute de la și prin femei. Sunt probabile conflicte deschise, acuze mai mult sau mai puțin fondate, dialoguri purtate pe tonuri înalte și gesturi reprobabile. Finaluri neașteptate în aceste relații, turnuri nebănuite și punctate cu note ciudate.

La locul de muncă, atmosfera este dinamică, există conflicte ascunse, relațiile cu șefii și cu autoritățile sunt vulnerabile, iar relațiile colegiale și cele cu subalternii vor începe un amplu proces de reconfigurare. Se vor finaliza proiecte profesionale, se va modifica regimul muncii, condițiile de muncă, poate chiar și întreaga activitate se va modifica într-un mod greu de înțeles, de explicat în cuvinte și de acceptat pe alocuri.

Prin urmare, vor apărea schimbări și din perspectiva financiară, schimbări influențate și de formarea a două eclipse pe Axa zodiacală Scorpion-Taur. Se conturează finaluri neașteptate în ceea ce privește veniturile obținute de la un loc de muncă, însă și în ceea ce privește veniturile obținute din colaborări, partajele, moștenirile, banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții.

Relațiile cu ceilalți, în general se desfășoară într-un mod înțeles și acceptat mai puțin de către ceilalți, astfel că ai putea constata că semenii se depărtează de tine când te aștepți mai puțin.

-----

Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023! 

Informatii generale despre Balanta in zodiacul European

  Verb: “Eu echilibrez”; Element: Aer; Calitate: Cardinal; Energie: Yang; Guvernator: Venus; Casa astrologica: Casa a VII-a; Culoare: Galben; Zi: Vineri; Piatra pretioasa: chrysolit, jad; Anatomie: rinichi, zona lombara, solduri;   Semnificatie: Locul pe care il ocupa Balanta intr-o astrograma, indica domeniul de viata in care individul reuseste sa fie concesiv, receptiv la parerile celorlalti, dispus sa lucreze in echipa. In egala masura, indica segmentul de vi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii