Zodia Balanta

Horoscopul zilei de joi, 01 iunie 2023 pentru Balanta

Sunt posibile cheltuieli pentru ajutorarea unor prieteni. Bugetul disponibil este insuficient, asa incat ar fi bine sa discerni atent inainte de a te oferi sa ajuti. Se pare ca ti se vor mări veniturile, fie din munca desfasurata la serviciu, fie primesti cadouri de la cei dragi. Astfel, la randul tau esti tentat sa oferi celor aflati in nevoie. Pe de alta parte, sunt posibile informatii interesante legate de salarizarea locului tau de munca.

23 Septembrie - 22 Octombrie

Oracolscopul saptamanii 29 mai - 04 iunie 2023 pentru zodia Balanta

Balanta - The Phoenix / Renastere, acceptarea schimbarii Balanta - The Phoenix / Renastere, acceptarea schimbarii

Cand cartea „the Phoenix” apare, e semn ca te afli intr-un moment extrem de important al existentei tale. Ceva vechi trebuie sa plece, o parte din tine moare, pentru a fi inlocuita de ceva nou, mult mai puternic si clar. Daca te afli intr-o relatie tensionata, la un job care nu te mai implineste sau in alte astfel de circumstante provocatoare, e timpul sa faci niste alegeri ferme si sa mergi mai departe. In definitiv, este vorba despre tine si despre convingerile tale vechi.

Schimbarea este iminenta, asa ca nu poti decat sa o imbratisezi, indiferent in ce consta si cat de dureroasa este. Fii constient ca toate provocarile si tensiunile din ultima perioada, isi vor arata binecuvantarile si darurile, odata ce dai nastere unui nou tu.

Horoscopul saptamanii 29 mai - 04 iunie 2023 pentru Balanta

Este o săptămână controversată, pentru că stările de spirit și situațiile cărora va trebui să le spui prezent sunt fluctuante, stresante și chiar de neînțeles pe alocuri. Amintește-ți că viața este un film în care joci diverse roluri, din când în când. Universul are grijă de toate nevoile tale, doar că trebuie să-i permiți acest lucru și să ai încredere și în tine și în El. Zilele de 1 și 2 Iunie aduc îmbunătățiri financiare prin diferite variante. Una ar fi primirea salariului, alta ar fi primirea unor cadouri sau favoruri. Evită ziua de 26 Mai pentru cheltuieli de orice fel!

Horoscopul lunii Iunie pentru Balanta

O perioadă în care ești animat de gânduri mărețe, dorință de elevare sufletească și de a te apropia mai mult de cele sfinte. Îți sunt favorizate călătoriile îndepărtate, studiile domeniilor spirituale și dialogurile cu oameni erudiți. Pe de altă parte, relațiile cu străinătatea se vor modifica definitiv, unele destrămându-se, altele consolidându-se pe parcursul următoarelor luni. Filozofia de viață abordată până acum va intra într-un amplu proces de reconfigurare, astfel că încet, sigur și discret vei avea un alt sistem al valorilor morale și spirituale. Fii deschis la schimbări, însă păstrează-ți discernământul și simțul măsurii. În plan socio-profesional se îmbunătățesc relațiile cu șefii și autoritățile, dar și poziția ta socio-profesională. La prieteni să fii ceva mai atent de acum încolo, pentru că se vor deteriora relațiile.  

Horoscopul anului 2023 pentru Balanta

Atmosfera astrală a anului 2023 îți aduce impulsuri deosebite de a schimba ceva în viața ta, atât în rutina cotidiană, cât și în privința planurilor personale și profesionale. Personalitatea ta se va reconfigura din temelii, fiind ajutată profund de formarea a două eclipse pe Axa zodiacală Berbec-Balanță.

Pe de o parte, în urma concluziilor formulate în diverse situații, vei fi nevoit să-ți schimbi atitudinea față de unii și față de alții, plus să reacționezi altfel decât ai făcut-o până acum, indiferent de situație. Însă, pe de altă parte, relațiile parteneriale, relațiile cu ceilalți în general se vor reconfigura în diverse moduri. Finaluri și începuturi de tot felul, în ceea ce privește parteneriatele personale și profesionale.

O atenție deosebită merită relațiile cu prietenii, cu persoanele care te susțin și te protejează în mediul profesional și la locul de muncă. Surprize neplăcute de la și prin femei. Sunt probabile conflicte deschise, acuze mai mult sau mai puțin fondate, dialoguri purtate pe tonuri înalte și gesturi reprobabile. Finaluri neașteptate în aceste relații, turnuri nebănuite și punctate cu note ciudate.

La locul de muncă, atmosfera este dinamică, există conflicte ascunse, relațiile cu șefii și cu autoritățile sunt vulnerabile, iar relațiile colegiale și cele cu subalternii vor începe un amplu proces de reconfigurare. Se vor finaliza proiecte profesionale, se va modifica regimul muncii, condițiile de muncă, poate chiar și întreaga activitate se va modifica într-un mod greu de înțeles, de explicat în cuvinte și de acceptat pe alocuri.

Prin urmare, vor apărea schimbări și din perspectiva financiară, schimbări influențate și de formarea a două eclipse pe Axa zodiacală Scorpion-Taur. Se conturează finaluri neașteptate în ceea ce privește veniturile obținute de la un loc de muncă, însă și în ceea ce privește veniturile obținute din colaborări, partajele, moștenirile, banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții.

Relațiile cu ceilalți, în general se desfășoară într-un mod înțeles și acceptat mai puțin de către ceilalți, astfel că ai putea constata că semenii se depărtează de tine când te aștepți mai puțin.

-----

Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023! 

Informatii generale despre Balanta in zodiacul European

  Verb: “Eu echilibrez”; Element: Aer; Calitate: Cardinal; Energie: Yang; Guvernator: Venus; Casa astrologica: Casa a VII-a; Culoare: Galben; Zi: Vineri; Piatra pretioasa: chrysolit, jad; Anatomie: rinichi, zona lombara, solduri;   Semnificatie: Locul pe care il ocupa Balanta intr-o astrograma, indica domeniul de viata in care individul reuseste sa fie concesiv, receptiv la parerile celorlalti, dispus sa lucreze in echipa. In egala masura, indica segmentul de vi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii