Zodia Balanta

Horoscopul zilei de sambata, 26 mai 2018 pentru Balanta

Se pare ca iti vor creste veniturile din activitatea profesionala sau vei primi cadouri si favoruri din partea celor dragi. Bine ar fi sa dramuiesti fiecare cheltuiala si sa eviti extravagantele. Pe de alta parte, gandeste-te la modificarea stilului de viata, insa pornind de la modificarea sistemului de valori morale si personale. Membrii familiei te pot sfatui foarte bine in acest sens. Odihneste-te si buucra-te de tot ce te inconjoara.

23 Septembrie - 22 Octombrie

Oracolscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru zodia Balanta

Balanta - Lasarea in voia curentului Balanta - Lasarea in voia curentului

Dupa o perioada mai tulbure, in care probabil ai incercat din rasputeri sa tii sub control modul in care se desfasoara unele lucruri din viata ta, acum a venit si vremea sa fii in pace si sa te lasi in voia curentului, oriunde te-ar duce acesta. Pentru tine poate fi o provocare, mai ales daca dorinta de a stii totul este stringenta, insa e timpul sa ai incredere ca vei ajunge acolo unde iti doresti, fara a sti cum si in ce fel. Deschide-te tot mai mult in fata acestui sentiment de incredere si relaxare.

Horoscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru Balanta

O discuție cu un prieten îți va oferi idei și lămuriri deosebite privitor la relațiile și evenimentele în care ești implicat. Ar fi bine ca unele amănunte despre tine și intențiile tale să nu le divulgi nimănui. Sănătatea este precară, astfel că ia în serios semnalele organismului. Pot intra în discuție analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale. Provocarea perioadei analizate constă în deschiderea mentală și sufletească față de nou și progres. Rezistența la toate acestea provoacă multe distorsiuni în planurile existenței tale.

Horoscopul lunii Mai pentru Balanta

Banii și bunurile deținute în comun cu alții sunt temele principale ale primelor două săptămâni ale lunii. Este posibil să primești câștiguri substanțiale sau să obții o rezolvare favorabilă într-o chestiune financiară. Poate fi vorba despre aprobarea unui credit sau de finalizarea achitării unui împrumut. Moștenirile sau partajele în cazul unui divorț sunt alte aspecte financiare care pot demara pe parcursul acestei luni. Ziua de 15 Mai este foarte importantă la capitolul financiar, în special dacă este vorba despre resurse materiale avute în comun cu alții. Recomandabil este să-ți achiți la timp toate datoriile și să eviți să faci altele. Planurile de afaceri au succes, dar verifică atent domeniul de activitate și personajele alături de care ești implicat sau vrei să te implici. În a doua parte a lunii ai succes la călătorii în străinătate sau la studii pe termen lung. Dacă ești implicat în vreo formă de școlarizare sau trebuie să susții examene, probe sau interviuri, pregătește-te temeinic și bazează-te doar pe forțele tale. Unele relații se vor încheia definitiv, însă se face loc pentru alte relații mult mai profitabile.

Horoscopul anului 2018 pentru Balanta

Pentru Balante poate fi un an al cresterii financiare si al expansiunii in planul afacerilor, dar si un an al reconstructiei interioare prin intelegerea impactului pe care radacinile si copilaria l-au avut asupra lor.

Accentele anului 2018 se află pe segmentul financiar, secțiunea venituri obținute din munca proprie. Se deschid noi oportunități de câștig fie dintr-o activitate suplimentară, fie la locul actual de muncă se modifică condițiile de lucru antrenând după sine și modificări salariale. Totuși, ferește-te de cheltuieli majore și de investiții pe termen lung. Vor avea loc multe dezbateri pe teme profesionale și salariale.

Totusi, trebuie sa fii prudent in ce priveste cheltuielile pripite si sa te asiguri ca mereu esti la zi cu platile.

Efectele eclipselor din acesta an, eclipse ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător, Rac se vor resimți în relațiile cu prietenii, în relațiile  sentimentale și în segmentul profesional. Unele etape și relații se vor finaliza, altele se vor deschide.

Caruselul de evenimente în care vei fi implicat va fi dificil de explicat în cuvinte, însă cu trecerea timpului vei consta că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Se recomandă prudență în relațiile cu anturajul apropiat, mai ales în relațiile cu femeile. Discuții tensionate, acuze mai mult ua mai puțin fondate, dar cumva se lămuresc lucrurile între tine și aceste persoane.

Uranus se va muta în Semnul Taurului pentru vreme, între 16 Mai – 07 Noiembrie, oferindu-ți efecte în segmentul banilor și bunurilor comune cu alții. Reconfigurări ale investițiilor și chestiuni privitoare la moșteniri, partaje și venituri obținute din colaborări.

Relatiile, casnicia, parteneriatele in sfarsit se pot bucura de mai multa stabilitate si constructie, dupa ani de zile in care totul parea ca e instabil, temporar si supus mereu socurilor.

   

Informatii generale despre Balanta in zodiacul European

  Verb: “Eu echilibrez”; Element: Aer; Calitate: Cardinal; Energie: Yang; Guvernator: Venus; Casa astrologica: Casa a VII-a; Culoare: Galben; Zi: Vineri; Piatra pretioasa: chrysolit, jad; Anatomie: rinichi, zona lombara, solduri;   Semnificatie: Locul pe care il ocupa Balanta intr-o astrograma, indica domeniul de viata in care individul reuseste sa fie concesiv, receptiv la parerile celorlalti, dispus sa lucreze in echipa. In egala masura, indica segmentul de vi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii