Zodia Balanta

Horoscopul zilei de duminica, 26 mai 2024 pentru Balanta

Calatoriile pe distante scurte iti sunt favorizate la acest sfarsit de saptamana. Organizeaza o excursie pentru cei dragi sau mergi in vizita la o ruda. Dialogurile cu cei apropiati vor fi frecvente. Sunt posibile contradictii și reprosuri. Selecteaza informatiile primite si nu te implica in problemele celorlalti. Dozeaza-ti eforturile si intoarce-ti privirea doar catre treburile tale. Se ivesc la orizont relații noi.    

23 Septembrie - 22 Octombrie

Oracolscopul saptamanii 20 - 26 mai 2024 pentru zodia Balanta

Balanta - Impartasirea Balanta - Impartasirea

E timpul sa faci urmatoarea miscare, sa iesi dintr-o situatie nedorita, Universul fiind pregatit sa te sustina. Fie ca este un nou job, te muti intr-o alta locatie sau incepi un nou proiect, ai toate instrumentele la indemana pentru a face pasi in directia visata. Asa cum iti hranesti corpul, hraneste-ti spiritul facand acele lucruri care iti dau putere si te ajuta sa te simti mai autentic, spontan si plin de viata. Atunci cand spiritul tau este puternic si vibratia ta este puternica, clara.

Horoscopul saptamanii 20 - 26 mai 2024 pentru Balanta

Cheltuieli, dar și bonusuri financiare dinspre locul de muncă apar la începutul acestei săptămâni. Sunt șanse de a-ți crește veniturile din munca proprie, astfel că apare și tentația investițiilor de orice fel. Prudență, pentru că erorile pot fi frecvente. Ziua de 23 Mai te poate îndemna să cheltuiești ceva mai mult pe lucruri sau servicii inutile. În a doua parte a săptămânii se pare că vei avea de rezolvat documente personale sau profesionale care necesită deplasări și comunicare intensă cu persoanele din anturajul apropiat.

Horoscopul lunii Mai pentru Balanta

Eforturile și atenția îți vor fi atrase de segmentul financiar, în mod special de banii și bunurile comune cu alții în prima parte a lunii. Este posibil să fii nevoit să cheltuiești sume importante pe taxe și facturi restante sau pentru a ajuta pe cineva drag aflat la ananghie. De asemenea, pot interveni și cheltuieli profesionale sau investiții fie la locul de muncă, fie pentru a parcurge un curs de formare sau reconversie profesională. Fii foarte prudent la cheltuieli, la bani și la documentele financiare în general.

Horoscopul anului 2024 pentru Balanta

Anul 2024 este un an foarte important pentru tine, deoarece te ajută să-ți redefinești relațiile cu ceilalți și cu evenimentele înconjurătoare. În Semnul tău zodiacal se formează două eclipse, ale căror efecte îți vor modifica mentalitatea și sistemul valorilor morale. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent și organizează-ți programul astfel încât să alternezi regulat orele de muncă, cu cele de odihnă.

Segmentul profesional se va evidenția printr-un final de etapă în preajma datei de 18 Septembrie, deoarece se formează o eclipsă în Semnul zodiacal Pești, ale cărei efecte le vei observa la locul de muncă și în relațiile profesionale. A doua parte a anului aduce în atenție relațiile cu autoritățile și poziția ta în cadrul unui loc de muncă. Conflictele se pot accentua în plan profesional, pentru că revin în atenție secvențe profesionale care au mai fost active cu ceva vreme în urmă.

Primești sprijin din partea prietenilor și a susținătorilor de la locul de muncă, dar și în aceste relații sunt probabile provocări. Drept urmare, ar fi bine să te desprinzi de acele persoane care te necăjesc și care îți consumă prea mult din resursele tale vitale și materiale.

Segmentul financiar se va evidenția în prima parte a anului, fiind șanse deosebite de a obține sume consistente de bani în urma activității profesionale de la un loc de muncă oficial. Totodată este posibil să obții alte surse de venit, fie pentru că se diversifică activitatea profesională la locul actual de muncă, fie te orientezi spre un alt loc de muncă sau spre o colaborare care îți va aduce venituri bune pe termen lung.

Călătoriile și studiile capătă valențe deosebite în a doua parte a anului, fiind posibile călătorii interesante în străinătate alături de oameni deosebiți. Foarte important este să-ți lărgești orizontul cunoașterii prin studii, cercetări, documentare și prin implicarea în diverse forme de instruire, de școlarizare ce îți vor fi utile, atât în plan personal, cât și în plan profesional. 
——— 
Vrei să știi ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii din viață? Vrei să știi ce momente de cotitură există pentru tine în 2024?

🛒 Comandă AICIHOROSCOP PERSONAL 2024

 

Informatii generale despre Balanta in zodiacul European

  Verb: “Eu echilibrez”; Element: Aer; Calitate: Cardinal; Energie: Yang; Guvernator: Venus; Casa astrologica: Casa a VII-a; Culoare: Galben; Zi: Vineri; Piatra pretioasa: chrysolit, jad; Anatomie: rinichi, zona lombara, solduri;   Semnificatie: Locul pe care il ocupa Balanta intr-o astrograma, indica domeniul de viata in care individul reuseste sa fie concesiv, receptiv la parerile celorlalti, dispus sa lucreze in echipa. In egala masura, indica segmentul de vi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii