Zodia Balanta

Horoscopul zilei de miercuri, 18 iulie 2018 pentru Balanta

Reactii neasteptate din partea celor din jur, surprize, rasturnari de situatie. Asa arata contextul acestei zile, dar important de retinut este ca orice usa inchisa pe care o intalnesti este un indicator catre o alta usa, mai potrivita acestui moment. Cu alte cuvinte, ai nevoie de o schimbare de directie, iar tu esti singurul care decide cum arata aceasta, in functie de nevoile tale reale si de dorintele acestui moment. Daca e vorba despre schimbari in relatii, fii gata sa accepti si punctul de vedere, precum si alegerile celuilalt, si sa ierti unde e cazul.

23 Septembrie - 22 Octombrie

Oracolscopul saptamanii 16 - 22 iulie 2018 pentru zodia Balanta

Balanta - Into the Unknown Balanta - Into the Unknown

Aceasta saptamana sta sub semnul revelarii unor oportunitati care pot aduce o schimbare benefica in viata ta. E posibil sa te confrunti cu un sentiment de neincredere in ceea ce priveste intrarea pe un teren nou, necunoscut, insa pastreaza-ti credinta ca dincolo de toate acestea, lucruri minunate te asteapta. Singurul obstacol poate fi lipsa de experienta, dar ea poate fi dobandita in timp. Pastreaza-ti vie atentia pe masura ce descoperi lucruri noi si valoroase care te conduc pe cai nebanuite mai aproape de visele tale.

Horoscopul saptamanii 16 - 22 iulie 2018 pentru Balanta

Discretia care te învăluie in primele zile ale saptamanii te fereste de provocarile celorlalti. Sunt momente bune pentru a-ti regândi personalitatea, modul de relationare cu cei din jur, dar si pentru a te rasfata cu plimbari in aer liber, cu o dieta de sezon si cu ceva mai mult somn. La mijlocul saptamanii, energia vitala se amplifica si vei reusi sa-ti rezolvi atat chestiunile profesionale ramase restante, cat si treburile personale de acasa. Important este sa te ocupi doar de ale tale si sa eviti implicarea de orice fel in treburile altora. Se pot accentua unele afectiuni ale sistemului digestiv si ale picioarelor. La finalul saptamanii primesti bani din munca desfasurata la serviciu. Cheltuielile vor fi si ele prezente.    

Horoscopul lunii Iulie pentru Balanta

Accentele lunii cad pe domeniul profesional. Se pare că munceşti de zor, fiind mai ales solicitat de către şefi. Este posibil să fii împovărat cu sarcini de lucru noi, poate chiar cu funcţii de conducere. Diplomaţia, prudenţa şi discernământul se recomandă în doze mari. Beneficiezi de suficient sprijin astral, astfel încât să te descurci cu brio. Atenţie la evenimentele care se petrec în preajma datei de 13 Iulie. Ochii şi urechile lumii vor fi aţintite asupra ta, existând posibilitatea să îţi îmbunătăţeşti imaginea publică şi statutul social. Prezintă-te cum se cuvine în faţa celorlalţi. Spre finalul lunii se conturează tensiuni între tine şi persoanele cu autoritate sau cu şefii. Atenţie că tot ce ai clădit cu trudă până acum vizavi de poziţia ta în mediul în care trăieşti şi îţi desfăşori activitatea se va putea răsturna foarte uşor dacă devii prea recalcitrant. A doua parte a lunii îţi scoate frecvent în cale prietenii. Sunt posibile întâlniri şi dialoguri interesante şi de bun augur. Pe de altă parte vor apărea schimbări în casă şi în relaţiile cu membrii familiei. Astrele te provoacă la o reconfigurare a atitudinii şi mentalităţii tale faţă de domeniul familial.  

Horoscopul anului 2018 pentru Balanta

Pentru Balante poate fi un an al cresterii financiare si al expansiunii in planul afacerilor, dar si un an al reconstructiei interioare prin intelegerea impactului pe care radacinile si copilaria l-au avut asupra lor.

Accentele anului 2018 se află pe segmentul financiar, secțiunea venituri obținute din munca proprie. Se deschid noi oportunități de câștig fie dintr-o activitate suplimentară, fie la locul actual de muncă se modifică condițiile de lucru antrenând după sine și modificări salariale. Totuși, ferește-te de cheltuieli majore și de investiții pe termen lung. Vor avea loc multe dezbateri pe teme profesionale și salariale.

Totusi, trebuie sa fii prudent in ce priveste cheltuielile pripite si sa te asiguri ca mereu esti la zi cu platile.

Efectele eclipselor din acesta an, eclipse ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător, Rac se vor resimți în relațiile cu prietenii, în relațiile  sentimentale și în segmentul profesional. Unele etape și relații se vor finaliza, altele se vor deschide.

Caruselul de evenimente în care vei fi implicat va fi dificil de explicat în cuvinte, însă cu trecerea timpului vei consta că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Se recomandă prudență în relațiile cu anturajul apropiat, mai ales în relațiile cu femeile. Discuții tensionate, acuze mai mult ua mai puțin fondate, dar cumva se lămuresc lucrurile între tine și aceste persoane.

Uranus se va muta în Semnul Taurului pentru vreme, între 16 Mai – 07 Noiembrie, oferindu-ți efecte în segmentul banilor și bunurilor comune cu alții. Reconfigurări ale investițiilor și chestiuni privitoare la moșteniri, partaje și venituri obținute din colaborări.

Relatiile, casnicia, parteneriatele in sfarsit se pot bucura de mai multa stabilitate si constructie, dupa ani de zile in care totul parea ca e instabil, temporar si supus mereu socurilor.

   

Informatii generale despre Balanta in zodiacul European

  Verb: “Eu echilibrez”; Element: Aer; Calitate: Cardinal; Energie: Yang; Guvernator: Venus; Casa astrologica: Casa a VII-a; Culoare: Galben; Zi: Vineri; Piatra pretioasa: chrysolit, jad; Anatomie: rinichi, zona lombara, solduri;   Semnificatie: Locul pe care il ocupa Balanta intr-o astrograma, indica domeniul de viata in care individul reuseste sa fie concesiv, receptiv la parerile celorlalti, dispus sa lucreze in echipa. In egala masura, indica segmentul de vi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii