Zodia Balanta

Horoscopul zilei de marti, 21 mai 2019 pentru Balanta

Contextul astral de astazi te predispune la a te gandi mai mult la oamenii si evenimentele copilariei si adolescentei. Poti lua legatura cu neamurile, fie vizitandu-le, invitandu-le la tine acasa, fie macar tăifăsuind la telefon sau prin intermediul calculatorului. Oricum intoarcerea in timp si spatiu, daca se poate, te vor relaxa si bine dispune. Evita amintirea situatiilor neplacute!

23 Septembrie - 22 Octombrie

Oracolscopul saptamanii 20 - 26 mai 2019 pentru zodia Balanta

Balanta - Renasterea Balanta - Renasterea

„Am visat o mie de drumuri. Apoi m-am trezit si tot pe al meu am mers” (proverb chinezesc). Asa poate fi tradus mesajul acestei saptamani, pentru tine. Cartea „Renasterea” inseamna asumarea individualitatii si unicitatii sau, cum spune Osho, trecerea de la stadiul de oaie la cel de leu. Cu alte cuvinte, daca pana acum te-ai identificat cu „turma”, cu ce vor altii sau cu „ce e bine” si ce „trebuie” facut, acum este esential sa faci alegeri conform inimii tale si in functie de semnificatia pe care o dai tu binelui personal. Nu mai ai de ce sa te simti vinovat ori sa-i lasi pe altii sa aleaga in locul tau. Ai venit aici cu daruri unice, e timpul sa le manifesti. Ai propriul drum si, oricat ar fi de comod sa mergi pe al altora, e momentul sa-l imbratisezi pe al tau. Nu mai ai de ce sa te simti vinovat ori sa-i lasi pe altii sa aleaga in locul tau.

Horoscopul saptamanii 20 - 26 mai 2019 pentru Balanta

Dacă la începutul săptămânii ești prins în activități domestice și relații familiale, spre finele ei intervin chestiuni socio-profesionale de anvergură. În primul rând este bine să-ți pui ordine în casă și familie, să trasezi planuri alături de cei dragi și abia apoi să te implici ceva mai mult în sarcinile de lucru de la locul de muncă. Șanse deosebite de a îmbunătăți ambientul familial, dar nu forța nota. Ziua de 23 Mai îți poate răsturna planurile domestice și îți poate strica relațiile familiale. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor! Relațiile amoroase intervin în forță pe 24 și 25 Mai, fiind momente bune pentru dialog eficient. Activități recreative, planuri de călătorie, hobby-uri. La serviciu se conturează o etapă nouă, fie prin schimbarea condițiilor de muncă, fie prin reconversia activității profesionale.

Horoscopul lunii Mai pentru Balanta

Inceputul lunii Mai le gaseste pe Balante destul de ingrijorate, preocupate sau pur si simplu nemultumite de felul in care relationeaza cu partenerul de viata sau cu alti oameni semnificativi din viata lor. Au de reglat lucruri, de discutat, insa calea catre pace este lipsa de judecata si flexibilitatea ideilor exprimate.

In a doua parte a lunii, multe conflicte se pot ameliora si pot chiar sa dispara, cu ajutorul experientelor erotice si a apropierii fizice, sau ca urmare a conexiunii profunde sufletesti pe care o pot crea cu celalalt.

In relatiile mai putin sudate, gelozia si posesivitatea pot fi prezente si pot crea tensiuni greu de dizolvat.

Totusi, cea mai puternic activata este axa finantelor. Atat Luna noua din 5 Mai, cat si Luna plina din 19 Mai aduc in prim plan situatii care ii determina pe acesti nativi sa ia decizii importante, cu impact pe termen lung. Fie se decid in privinta unei investitii, fie fac demersuri pentru a amortiza semnificativ o investitie mai veche, fie se gandesc sa reduca niste costuri si cheltuieli si sa creasca profitul unor afaceri prin diverse artificii. In orice caz, au succes in astfel de demersuri, inclusiv in cele care vizeaza bancile sau casele de asigurari. 

In prima jumatate e lunii este o perioada favorabila pentru studii, examene, planuri de calatorie sau obtinerea de semnaturi si aprobari de la institutii de stat. In a doua parte a lunii, pot lupta cu tenacitate pentru o pozitie profesionala mai buna sau pentru a-si pastra un loc undeva.

Horoscopul anului 2019 pentru Balanta

De-a lungul anului 2019 îți vei schimba foarte mult mentalitatea, sistemul valorilor morale și spirituale, abordând cu totul altfel viața și provocările ei. Este o perioadă dinamică, cu multe urcușuri și coborâșuri, socializarea și schimbarea fiind acțiunile de bază.

Unul din segmentele importante este cel partenerial, datorită influențelor uraniene din Semnul Berbecului. Planeta Uranus, cea care din 2011 încoace, ți-a răscolit profund relațiile cu ceilalți, în speță relația cu partenerul de viață și relațiile de colaborare profesională îți trimite ultimele raze până pe 6 Martie, când se va muta definitiv în Semnul Taurului. Astfel, se vor relua unele aspecte parteneriale și anume acelea care necesită îmbunătățiri și retușuri finale. Surprizele pot fi de proporții, fie că este vorba despre relațiile cu partenerul de viață, fie despre relațiile cu partenerii profesionali. Instabilitatea este foarte mare, mai ales în perioada 1 Ianuarie  - 15 Februarie, putând izbucni conflicte sau reluându-se cele vechi. Partea bună a acestor situații constă în aceea că se lămurește și se rezolvă, odată pentru totdeauna, tot ce a constituit tensiune, animozitate, conflict, neînțelegere cât de măruntă.

Din 6 Martie, Uranus mutându-se în Semnul Taurului, îți va activa segmentul financiar, în principal secțiunea bani, bunuri comune cu alții – partenerul de viață, colaboratorii -, chestiunile referitoare la moșteniri și partaje. Se deschid culoare favorabile de câștig din colaborări noi. De asemenea te poți orienta spre investiții și credite pentru a achiziționa diverse bunuri personale sau pentru a sprijini pe alții. Instabilitatea financiară este la cote înalte, astfel că ar fi bine să te sfătuiești cu diverși specialiști în domeniul finanțelor și al instituțiilor bancare.

Sănătatea continuă să fie vulnerabilă, dar în parametrii cunoscuți. Sunt de bun augur controalele regulate și menținerea unui stil de viață sănătos. Din când, în când vor intra în sfera ta de interes analizele, consultațiile sau intervențiile chirurgicale, după caz.

Eclipsele din acest an îți influențează segmentul socio-profesional, segmentul familial și domestic, relațiile cu prietenii și cele sentimentale. Urcușuri și coborâșuri, lămuriri, rezolvări, dar și controverse.

Prima eclipsă din acest an se formează pe Semnul Capricornului în ziua de 6 Ianuarie, oferindu-ți efecte în segmentul familial și domestic. Se deschide o etapă nouă, atât în ceea ce privește relațiile cu membrii familiei, cu neamurile, cât și în ceea ce privește domiciliul, spațiul locativ, bunurile patrimoniale. Vor apărea informații secretizate pâna la acest moment, aflarea unor decizii și a unor acțiuni ale unor membrii ai familiei care cumva prejudiciază bunul mers al situației familiale.

Pe 17 Iulie se formează a doua eclipsă în Semnul Capricornului, marcând rezolvarea, lămurirea parțială sau totală a unei secvențe familiale și domestice începute pe 6 Ianuarie. În luna Decembrie, respectiv pe 26 are loc a treia eclipsă pe Semnul Capricornului, o eclipsă inelară de Soare, moment ce va deschide o nouă etapă domestică. Există scopuri ascunse ale unor membrii ai familiei care vor duce la destabilizarea poziției tale în cadrul familiei.

Pe 21 Ianuarie se va forma o eclipsă parțială de Lună pe Semnul Leului, evidențiindu-ți relațiile cu prietenii, cu protectorii și cu admiratorii din segmentul socio-profesional. Secundar ceva sau cineva din aceste relații va avea repercusiuni și în relațiile sentimentale și al celor cu copiii. Poți primi sfaturi bune la prima vedere, însă există ceva care nu este tocmai ceea ce ai tu nevoie în etapa de viață actuală. Stabilește o graniță clară între o relație de prietenie și una sentimentală!

Segmentul profesional se evidențiază datorită formării unei alte eclipse, pe 2 Iulie, în Semnul  Racului. Ceea ce se petrece pe acest segment este influențat de segmentul familal și domestic. Astfel, ceva din planul familial și domestic va declanșa schimbări de statut social, de imagine publică și în cadrul locului de muncă, aspect care se menține pe tot parcursul anului, fiind vorba despre un lanț de evenimente care se condiționează unul pe celălalt.

Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte active. Unii se depărtează de tine, alții se apropie. Sunt șanse favorabile pentru a cunoaște oameni noi, pentru a-ți lărgi orizontul cunoșterii prin schimb de idei cu oameni valoroși, prin abordarea unor studii sau prin călătorii în scop turistic și profesional.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: găsește un echilibru între latura personală familială și domestică și cea socio-profesională; fii alături de membrii familiei; ocupă-te pe îndelete de aspectele domestice și îmbunătățește condițiile locative; dozează-ți eforturile și muncește cu măsură, având totodată în vedere și menținerea sănătății într-o stare bună; selectează atent anturajul apropiat și renunță rapid la situațiile și relațiile compromițătoare. 

Cugetarea anului 2019 pentru Balanțe: „Voința este o tendință spre fericire.” – L. A. Feuerbach

Informatii generale despre Balanta in zodiacul European

  Verb: “Eu echilibrez”; Element: Aer; Calitate: Cardinal; Energie: Yang; Guvernator: Venus; Casa astrologica: Casa a VII-a; Culoare: Galben; Zi: Vineri; Piatra pretioasa: chrysolit, jad; Anatomie: rinichi, zona lombara, solduri;   Semnificatie: Locul pe care il ocupa Balanta intr-o astrograma, indica domeniul de viata in care individul reuseste sa fie concesiv, receptiv la parerile celorlalti, dispus sa lucreze in echipa. In egala masura, indica segmentul de vi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii