Zodia Balanta

Horoscopul zilei de miercuri, 25 mai 2022 pentru Balanta

Luna in Berbec, adica pe zona relatiilor si interactiunii cu cei din jur, te predispune la impulsivitate, reactivitate accentuata si chiar posesivitate. Iti sustii cu indarjire punctele de vedere, vrei sa te faci ascultat si mai ales vrei sa ti se dea dreptate. Aceasta atitudine ar trebui temperata. Fa apel la concesivitatea si diplomatia care te caracterizeaza, pentru a mentine armonia in relatiile tale. 

23 Septembrie - 22 Octombrie

Oracolscopul saptamanii 23 - 29 mai 2022 pentru zodia Balanta

Balanta - Encouragement Balanta - Encouragement

Tot timpul exista ceva nou de explorat, de descoperit, iar tu te afli in directia potrivita. Doar sa faci primul pas si o lume minunata se va asterne la picioarele tale. Ancorele vechi, din trecut, nu-ti mai sunt de nici un folos si ar fi de dorit sa renunti la ele, pentru a te “misca” cu usurinta. Bucuria iti este un fidel tovaras de drum, ea fiind precum o busola care iti arata directia. Acorda o mai mare atentie dietei spiritului – cu cat il hranesti, cu atat mai puternic devine, iar telurile tale vor fi atinse cu mai multa usurinta.

Horoscopul saptamanii 23 - 29 mai 2022 pentru Balanta

Este multă forfotă la serviciu, dar și în plan personal ai planificate demult tot soiul de activități domestice. Raționalizându-ți eficient timpul și resursele, mai ales energia vitală vei putea finaliza totul cu succes. Sănătatea fluctuează, astfel că este bine să te plimbi în aer liber, să te odihnești lecturând o carte și să te alimentezi corect. Intervalul 25 – 27 Mai aduce răscoliri în relațiile parteneriale. Mărul discordiei este reprezentat de banii și bunurile comune cu partenerul de viață sau colaboratorii din segmentul profesional.  

Horoscopul lunii Mai pentru Balanta

Se poate ajunge la un echilibru pe parcursul acestei luni între tine și ceilalți. Toate tipurile de relații în care ești implicat au nevoie de fundamente noi. Îi vei observa cu totul alți ochi pe cei din preajma ta, fapt pentru este posibil să decizi rapid să renunți sau să schimbi termenii și condițiile de desfășurare a unor colaborări sau a unei relații de cuplu. Diplomația-ți înnăscută și tendința de a aduce echilibrul în viața altora nu mai funcționează ca până acum. De aceea, concentrează-te numai pe interesele tale și renunță la oamenii care te necăjesc prea mult și la proiectele care au dat rezultate slabe. Mentalul oscilează în gânduri, stări, trăiri și senzații. Călătorii îndepărtate, planuri în acest sens, dialoguri cu persoane străine.

Horoscopul anului 2022 pentru Balanta

Evenimentele principale ale anului te vor îndrepta spre noi direcții de viață și activitate. Este un an al reformulărilor în ceea ce privește relațiile și implicarea ta în segmentul socio-profesional. Socializarea și farmecul personal sunt atribute pe care va trebui să le folosești cu măsură, deoarece vei întâlni persoane care te vor provoca mult prea mult față de felul tău de a fi.

Relațiile cu anturajul apropiat se vor evidenția prin discuții și întâlniri frumoase, iar schimbul de informații va fi util pe termen lung. Este posibil să călătorești împreună cu aceste persoane sau să studiezi, să te implici în diverse forme de instruire, aspecte care îți vor aduce beneficii pe termen lung.

Relațiile familiale și mediul domestic sunt animate de influențele astrale de la începutul anului. Sunt momente bune pentru a te ocupa de tot ce ține de casă, de nevoile membrilor familiei, plus îți poți reamenaja spațiul locativ. Au succes vânzarea și achiziționarea de bunuri patrimoniale, însă în ultimele trei luni ale anului.

Relațiile sentimentale se vor desfășura în nota cunscută, intervenind, din când în când, ceva mai multe discuții aprinse cu persoana iubită sau cu copiii. Recomandabil este ca în momentele tensionate să practici un hobby sau un sport ușor.

Segmentul profesional se va reconfigura în totalitate. Deși, atmosfera de la locul de muncă este incertă, vei reuși cu puțin efort și bunăvoință să întrevezi o nouă direcție profesională. Poate fi vorba despre schimbarea regimului de muncă, a activității curente sau vor apărea noi oferte de muncă. Relațiile colegiale se vor reconfigura, astfel că te vei desprinde de unii și te vei apropia de alții. De asemenea, este posibil să te implici în proiecte profesionale noi.

Segmentul financiar este influențat de patru eclipse ce se vor construi pe Axa zodiacală Taur-Scorpion. Pe toată durata anului vor fluctua veniturile, cheltuielile, datoriile și investițiile. În urma schimbărilor de la locul de muncă vor interveni și modificări salariale, unele nu tocmai clare sau plăcute. Există detalii ascunse privitor la segmentul banilor și bunurilor personale, cât și a banilor și bunurilor administrate și folosite în comun cu alții. Fii prudent la cheltuieli! Chiar sunt probabile neplăceri serioase pe termen lung.

Relațiile cu șefii și cu autoritățile sunt dinamice, fiind un an provocator. Se închid etape în ceea ce privește statutul tău socio-profesional, imaginea publică, locul tău în cadrul unui colectiv de muncă.

Relațiile parteneriale se vor evidenția prin noutăți favorabile. Însă, tot ce se petrece pe acest segment sunt lecții-maestru. Și cum lecțiile de obicei sunt anoste, provocatoare este probabil să simți un disconfort în relația cu partenerul de viață, cu cei  de afaceri sau în relațiile de colaborare profesională. Sunt posibile, deopotrivă, atât separarea, divorțul, cât și logodna sau căsătoria.

Cugetarea anului 2022 pentru Balanțe: „Într-o stare exaltată, oamenii sunt capabili să facă ceea ce înainte le era cu neputință.” – L. A. Feuerbach

Informatii generale despre Balanta in zodiacul European

  Verb: “Eu echilibrez”; Element: Aer; Calitate: Cardinal; Energie: Yang; Guvernator: Venus; Casa astrologica: Casa a VII-a; Culoare: Galben; Zi: Vineri; Piatra pretioasa: chrysolit, jad; Anatomie: rinichi, zona lombara, solduri;   Semnificatie: Locul pe care il ocupa Balanta intr-o astrograma, indica domeniul de viata in care individul reuseste sa fie concesiv, receptiv la parerile celorlalti, dispus sa lucreze in echipa. In egala masura, indica segmentul de vi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii