Zodia Balanta

Horoscopul zilei de sambata, 24 septembrie 2022 pentru Balanta

In acest weekend se recomandă odihnă, discreție si compania celor dragi si de incredere. Starile tale de spirit sunt fluctuante, asa incat fii prudent si intelegator cu tine insuti. Gandurile iti sunt acaparate de veniturile pe care le obtii la locul de munca si de cheltuielile curente. Detaseaza-te de toate si priveste partea plina a paharului vietii tale. Cu sigurata gasesti multe lucruri frumoase în el.

 

23 Septembrie - 22 Octombrie

Oracolscopul saptamanii 19 - 25 septembrie 2022 pentru zodia Balanta

Balanta - Protecting Treasure Balanta - Protecting Treasure

Te afli intr-o perioada numai buna pentru a-ti reevalua relatiile de prietenie din punct de vedere al convenientelor si al favorurilor facute de-o parte si de cealalta. Faptul ca te simti vulnerabil, din frica, in fata unora din apropiatii tai, ii poate face pe acestia sa capete un anume avantaj asupra ta, ceea ce nu e tocmai placut pentru tine. Fii sincer cu tine insuti, constient de a da si a primi in toate relatiile tale si urmeaza-ti visele. Tu ai puterea de a rezolva orice situatie te preocupa in acest moment, iar abilitatile tale diplomatice iti sunt de un real folos.

Horoscopul saptamanii 19 - 25 septembrie 2022 pentru Balanta

În prima parte a săptămânii, cariera şi poziţia socială sunt preocupările dominante. Este o perioadă de mari răscoliri, fiind posibile turnuri ale unor situații considerate până nu demult sigure și confortabile. Poţi obţine favoruri sau chiar îndatoriri noi la locul de muncă, ce îţi vor aduce faimă şi recunoaştere, însă ceva funcționează defectuos. Există persoane în jurul tău care nu te văd cu ochi buni, astfel că ai nevoie de eforturi serioase pentru a depăşeşi neplăcerile. Referitor la prieteni și la susținătorii din sfera socio-profesională este bine să-i selectezi şi să păstrezi alături de tine doar pe cei care îţi sunt recomandaţi de sufletul tău. Impulsivitatea şi graba te pot împinge la greşeli greu de remediat. Spre finalul săptămânii vei resimţi oboseala acumulată. Este posibilă activarea unor probleme de sănătate. Momentele de izolare şi dialog doar cu tine însuţi sunt cele mai potrivite pentru a te reface. 

Horoscopul lunii Septembrie pentru Balanta

Este o perioadă excelentă pentru transformări interioare, reevaluarea tuturor planurilor de viață, dar și pentru odihnă și relaxare în natură. Vizualizează condițiile în care vrei să trăiești și situațiile de viață în care vrei să te implici, mulțumind bucuros ca și cum deja s-au petrecut toate acestea. Universul îți va răspunde pe măsura gândurilor și atitudinii tale. Ai grijă de sănătate, deoarece se pot accentua afecțiunile specifice sistemului digestiv și cele aferente extremităților picioarelor. De mare folos ți-ar fi alcătuirea unui plan de analize, consultații sau, în funcție de caz de intervenții chirurgicale. A doua parte a lunii aduce energie proaspătă, posibilități de dezvoltare personală și profesională.

Horoscopul anului 2022 pentru Balanta

Evenimentele principale ale anului te vor îndrepta spre noi direcții de viață și activitate. Este un an al reformulărilor în ceea ce privește relațiile și implicarea ta în segmentul socio-profesional. Socializarea și farmecul personal sunt atribute pe care va trebui să le folosești cu măsură, deoarece vei întâlni persoane care te vor provoca mult prea mult față de felul tău de a fi.

Relațiile cu anturajul apropiat se vor evidenția prin discuții și întâlniri frumoase, iar schimbul de informații va fi util pe termen lung. Este posibil să călătorești împreună cu aceste persoane sau să studiezi, să te implici în diverse forme de instruire, aspecte care îți vor aduce beneficii pe termen lung.

Relațiile familiale și mediul domestic sunt animate de influențele astrale de la începutul anului. Sunt momente bune pentru a te ocupa de tot ce ține de casă, de nevoile membrilor familiei, plus îți poți reamenaja spațiul locativ. Au succes vânzarea și achiziționarea de bunuri patrimoniale, însă în ultimele trei luni ale anului.

Relațiile sentimentale se vor desfășura în nota cunscută, intervenind, din când în când, ceva mai multe discuții aprinse cu persoana iubită sau cu copiii. Recomandabil este ca în momentele tensionate să practici un hobby sau un sport ușor.

Segmentul profesional se va reconfigura în totalitate. Deși, atmosfera de la locul de muncă este incertă, vei reuși cu puțin efort și bunăvoință să întrevezi o nouă direcție profesională. Poate fi vorba despre schimbarea regimului de muncă, a activității curente sau vor apărea noi oferte de muncă. Relațiile colegiale se vor reconfigura, astfel că te vei desprinde de unii și te vei apropia de alții. De asemenea, este posibil să te implici în proiecte profesionale noi.

Segmentul financiar este influențat de patru eclipse ce se vor construi pe Axa zodiacală Taur-Scorpion. Pe toată durata anului vor fluctua veniturile, cheltuielile, datoriile și investițiile. În urma schimbărilor de la locul de muncă vor interveni și modificări salariale, unele nu tocmai clare sau plăcute. Există detalii ascunse privitor la segmentul banilor și bunurilor personale, cât și a banilor și bunurilor administrate și folosite în comun cu alții. Fii prudent la cheltuieli! Chiar sunt probabile neplăceri serioase pe termen lung.

Relațiile cu șefii și cu autoritățile sunt dinamice, fiind un an provocator. Se închid etape în ceea ce privește statutul tău socio-profesional, imaginea publică, locul tău în cadrul unui colectiv de muncă.

Relațiile parteneriale se vor evidenția prin noutăți favorabile. Însă, tot ce se petrece pe acest segment sunt lecții-maestru. Și cum lecțiile de obicei sunt anoste, provocatoare este probabil să simți un disconfort în relația cu partenerul de viață, cu cei  de afaceri sau în relațiile de colaborare profesională. Sunt posibile, deopotrivă, atât separarea, divorțul, cât și logodna sau căsătoria.

Cugetarea anului 2022 pentru Balanțe: „Într-o stare exaltată, oamenii sunt capabili să facă ceea ce înainte le era cu neputință.” – L. A. Feuerbach

Informatii generale despre Balanta in zodiacul European

  Verb: “Eu echilibrez”; Element: Aer; Calitate: Cardinal; Energie: Yang; Guvernator: Venus; Casa astrologica: Casa a VII-a; Culoare: Galben; Zi: Vineri; Piatra pretioasa: chrysolit, jad; Anatomie: rinichi, zona lombara, solduri;   Semnificatie: Locul pe care il ocupa Balanta intr-o astrograma, indica domeniul de viata in care individul reuseste sa fie concesiv, receptiv la parerile celorlalti, dispus sa lucreze in echipa. In egala masura, indica segmentul de vi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii