Zodia Balanta

Horoscopul zilei de vineri, 30 octombrie 2020 pentru Balanta

Desi exista premize pentru aparitia de conflicte sau tensiuni intr-o relatie parteneriala, generate de viziuni diferite in administrarea sau impartirea banilor, te poti lauda totusi cu capacitatea de a aborda lucrurile cu calm si permisivitate. Asta te ajuta sa aplanezi si sa mediezi orice conflict, fie ca esti direct implicat, fie esti doar observator. Totusi, fii prudent in ce priveste plasarea resurselor financiare, mai ales daca ti se pretind bani pentru un serviciu sau ti se cer cu imprumut.

23 Septembrie - 22 Octombrie

Oracolscopul saptamanii 26 octombrie - 01 noiembrie 2020 pentru zodia Balanta

Balanta - Making a Choice Balanta - Making a Choice

A le permite altora sa ia decizii in locu tau nu iti usureaza si nici nu schimba situatia in care te afli. Renunta la a mai face compromisuri, doar pentru ca ti-e frica sa infrunti consecintele alegerilor tale. Nimic nu este atat de grav pe cat pare, iar tu ai la dispozitie, indiferent de situatie, o multime de alte posibilitati din care poti alege.  Oricand poti schimba directia si sa optezi pentru o alta ruta. Indiferent cat de amenintatoare poate parea situatia actuala, incearca sa o privesti cu mai multa detasare.

Horoscopul saptamanii 26 octombrie - 01 noiembrie 2020 pentru Balanta

Vesti bune pentru tine. Incepand cu 28 octombrie, Venus se va afla in semnul Balantei, adica in domiciliu, ceea ce inseamna impostaze benefice pentru tine, farmec personal sporit, optimism si capacitatea de a aborda totul cu mai multa bucurie si seninatate. Relatiile tale se imbunatatesc, iar abordarea ta este una romantica, idealista.

Mercur, in mersul sau retrograd, face cale-ntoarsa in Balanta, ca si cand ar fi lasat ceva neterminat, incomplet, nerezolvat. Asa ca, nu ar fi rau sa vezi ce anume poti repara, schimba, revizui, in ce priveste decizii/idei de acum cateva saptamani.

Luna plina in Taur, care are loc pe 31 octombrie, aduce multa constienta in ce priveste banii si resursele. Poti intelege brusc ce ai de facut intr-o situatie care implica investitii si cheltuieli, ori ce e nevoie sa alegi in ce priveste o afacere sau un proiect care poate aduce venituri suplimentare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru Balanta

Relatia de cuplu si parteneriatele de orice fel sunt puse din nou sub lupa. Se refac aspectele tensionate care vizeaza acest segment de viata si, ca urmare, Balantele pot experimenta situatii dificile, neintelegeri, cu care s-au confruntat si in luna august. In acest context, e necesar sa fie cat se poate de rabdatoare si sa se concentreze pe propriile ganduri, nevoi si sentimente, pentru a intelege in ce punct se afla si cum pot reconfigura lucrurile pe viitor. Nu e o solutie sa puna presiune pe celalalt, nici sa dramatizeze sau sa se grabeasca cu deciziile, ci e important sa inteleaga ca e o perioada de ajustari serioase, de introspectie si transformare personala si relationala.

Unele Balante pot avea sentimente tacute, tinute secrete, altele isi dau seama ca nu pot sa-si exprime sentimentele asa cum ar dori. Ca si cum, e nevoie sa treaca sub tacere tot ceea ce simt si tot ce observa in jurul lor.

Mercur va retograda in zona banilor Balantelor, ceea ce inseamna ca, pe de o parte, pot relua anumite activitati din trecut sau pot folosi informatii si cunostinte puse la pastrare, pentru a depasi un impas financiar. Unele Balante pot recupera o suma de bani, in mod neasteptat. In orice caz, e nevoie de multa prudenta in privinta gestionarii banilor si resurselor, intrucat in acest domeniu de viata exista multa instabilitate acum.

Horoscopul anului 2020 pentru Balanta

Este anul care îți deschide oportunități deosebite de progres mai ales în ceea ce privește relaționarea cu ceilalți. Se deschide un deceniu de cu totul altă anvergură. Oamenii vin și pleacă din preajma ta, situațiile se succed cu repeziciune, fiind nevoit cumva să decizi mai repede, să vorbești mai repede, să acționezi mai repede. Starea de echilibru interior poate fi afectată de iureșul cotidian, însă depinde numai de tine cum îți gestionezi energiile vitale pentru a trece cu brio peste toate.

Personalitataea ta farmecătoare se va face simțită pe tot parcursul anului și mulți vor veni spre tine, fie pentru a le oferi sfaturi, fie pentu a se bucura pur și simpul de prezența ta. A doua parte a anului îți poate bulversa confortul personal și socio-profesional, deoarce vei fi nevoit de împrejurări să revii asupra unor decizii și asupra unor acțiuni.

Sănătatea se menține în aceeași notă, astfel că afecțiunile deja cunoscute vor avea nevoie de îngrijiri de specialitate. Este nevoie de atenție și de terapii specifice. Ceea ce ține de sănătatea ta de acum are și o componentă ereditară, însă depinde și de stilul tău de viață și de felul în care te îngrijești.

Eclipsele din acest an își vor face simțite efectele în segmentul profesional, segmentul familial, în relațiile cu anturajul apropiat și în relațiile cu străinătatea. Cu siguranță după evenimentele acestui an îți vei remodela sistemul valorilor morale și spirituale, construindu-ți altul mult mai bun.

Relațiile familiale și mediul domestic sunt marcate de formarea eclipselor pe axa Rac-Capricorn. Pe 10 Ianuarie se formează o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Racului, ale cărei efecte anunță schimbări socio-profesionale în favoarea relațiilor cu membri familiei. Ceva din mediul profesional se va reconfigura sau schimba definitiv, aspecte care te vor apropia mai mult de locurile natale și de neamuri.

A doua eclipsă din Semnul Racului, de pe 21 Iunie, fiind vorba despre o eclipsă inelară de Soare, va deschide culoare profesionale noi, depărtându-te cumva de mediul domestic și de membri familiei. O mare provocare în acest an va fi găsirea unui echilibru între profesie, îndatoriri socio-profesionale și relațiile cu membri familiei, cu neamurile, cu locurile natale. Schimbări de anvergură și definitive, atât în segmentul profesional, cât și în segmentul familial și domestic.

Pe 5 Iulie se va forma o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Capricornului, marcându-ți un final în plan familial. Poate fi vorba despre ameliorarea unor relații de familie, rezolvarea unor demersuri patrimoniale sau despre finalul unor acțiuni comune cu neamurile.

În domeniul profesional este forfotă, astfel că se produc schimbări, însă unele aspecte rămân umbrite. Relații foarte dinamice cu șefii și colegii, discuții aprinse și sarcini de lucru ce trebuie rezolvate urgent sau reluarea unor sarcini vechi care au nevoie de îmbunătățiri. Dialoguri și demersuri secrete cu femeile, însă din partea acestora poți întâmpina neplăceri serioase. Activitatea profesională cotidiană se îmbunătățește vizibil începând cu luna Februarie, însă pe fundal rămân nesiguranța și jocurile de culise.

Pentru segmentul financiar se conturează situații inedite, însă și instabilitate mai ales în ceea ce privește banii și bunurile comune cu alții, moștenirile, veniturile obținute din colaborări. De bază va fi salariul pe care-l obții din munca proprie, deoarece sprijinul material, finaciar din partea celorlați va lăsa de dorit. Sunt posibile rezolvări patrimoniale, recuperarea unor bunuri sau a unor bani, cheltuieli majore.

Relațiile cu anturajul apropiat se remarcă prin discuții ample. De unii apropiați te vei desprinde, mai ales în preajma datei de 5 Iunie când se formează o eclipsă de Lună prin penumbră în Semnul Săgetătorului. Faptul că nu mai rezonezi cu vechii priteni, cu vechile cunoștințe sau cu unele neamuri te va ajuta să te apropii de alții care au mentalități apropiate de mentalitatea ta de acum. Pe 14 Decembrie se va forma o eclipsă totală de Soare tot în Semnul Săgetătorului, moment ce îți va deschide alte culoare de relaționare.

Călătoriile și studiile sunt reprezentative pentru acest an, astfel că oportunitățile de a studia sau de a călători în diverse locuri ale lumii vor fi frecvente. Dă curs fiecărei propuneri în acest sens și lărgești-ți orizontul cunoașterii. Sunt șanse bune de a cunoaște oameni bine instruiți în ale vieții, de la care vei avea de învățat multe lucruri utile. Însă, și tu la rândul tău poți fi mentorul, instructorul sau profesorul altora.

Relațiile sentimentale sunt amestecate, dar foarte active. Acțiuni comune și importante cu persoana iubită și cu copiii. Totuși, în urma celor petrecute de-a lungul acestui an pe tot ce ține de segmentul amoros îți vei redefini mentalitatea și atitudinea față de cei dragi.

Relațiile parteneriale se vor evidenția prin reconfigurări, fie că este vorba despre o colaborare profesională, fie că este vorba despre relația de cuplu. Finaluri clare și conflicte deschise.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2020: învață din orice situație și privește totul ca pe un film în care joci, din când în când, diverse roluri; stai mai mult în natură și îngrijește-ți sănătatea în permanență; desprinde-te de oamenii profitori și de situațiile stagnante; rezolvă orice diferend fără a te lăsa copleșit de trecut sau de problemele altora.

Cugetarea anului 2020 pentru Balanțe: „Oamenilor le e mai ușor să mintă în vorbe, însă chipul care li se strâmbă în timpul ăsta ne spune adevărul.” – F. W. Nietzsche 

Informatii generale despre Balanta in zodiacul European

  Verb: “Eu echilibrez”; Element: Aer; Calitate: Cardinal; Energie: Yang; Guvernator: Venus; Casa astrologica: Casa a VII-a; Culoare: Galben; Zi: Vineri; Piatra pretioasa: chrysolit, jad; Anatomie: rinichi, zona lombara, solduri;   Semnificatie: Locul pe care il ocupa Balanta intr-o astrograma, indica domeniul de viata in care individul reuseste sa fie concesiv, receptiv la parerile celorlalti, dispus sa lucreze in echipa. In egala masura, indica segmentul de vi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii