Zodia Balanta

Horoscopul zilei de sambata, 17 noiembrie 2018 pentru Balanta

Esti dornic de a-ti reorganiza programul, treburile profesionale si cele din sectorul domestic. Energia acestui final de săptămână te ajuta să-ți organizezi bine ideile si planurile profesionale pe termen lung. Dozeaza-ti eforturile pentru ca sanatatea este vulnerabila. Evita ingrijorarile de orice fel si acorda-ti mai mult timp pentru intretinerea si infrumusetarea trupului si a sufletului tau. Esti un far important pentru ceilalti, asa incat bucura-te de tot ce te inconjoara.

23 Septembrie - 22 Octombrie

Oracolscopul saptamanii 12 - 18 noiembrie 2018 pentru zodia Balanta

Balanta - The Ringmaster of Scrutinity Balanta - The Ringmaster of Scrutinity

Daca ai in viata ta o situatie care iti sta ca un ghimpe in coasta, acum e momentul sa te uiti la ea cu discernamant si claritate si, mai ales, sa observi ca fundatia pe care ai construit nu este asa de solida. Toate asteptarile si judecatile pe care le ai in legatura cu aceasta, nu fac altceva decat sa te tina deconectat de la Sursa. Renunta la a-ti face griji cu privire la viitor, si mai degraba incepe sa te ocupi mai mult de tine, decat de ceilalti. Cu siguranta vei gasi solutia cea mai buna, chiar daca inca nu pare la indemana.

Horoscopul saptamanii 12 - 18 noiembrie 2018 pentru Balanta

Activităţile domestice şi relaţiile cu părinţii îți deschid săptămâna. Este vorba despre situații cu efecte pe termen lung, de aceea ar fi bine să te implici serios și cu multă răbdare. Pe 14 și 15 Noiembrie se animă relațiile sentimentale. Discuții aprinse cu cei dragi, aflarea unor secrete neplăcute atât în ceea ce privește persoana iubită, cât și în privința copiilor. Fii foarte prudent și și ține cont de ceea ce se petrece în plan sentimental. Ia măsurile potrivite și desprinde-te de relațiile toxice! A doua parte a săptămânii se remarcă prin activități deosebite la locul de muncă și prin afecțiuni vechi. Găsește un echilibru între planul personal și cel profesional. Oboseala își va spune cuvântul, bine fiind să iei o pauză mai lungă.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru Balanta

Capriciile in viata sentimentala sunt la ordinea zilei, mai ales in prima jumatate a lunii, iar unele Balante pot fi extrem de impulsive si se pot grabi sa ia decizii care vizeaza indepartari sau rupturi, ceea ce nici nu le sta in fire si nici nu e indicat, cel putin deocamdata. In ultima parte a lunii, lucrurile se vor vedea intr-o lumina mai buna, asa ca e bine sa astepte macar pana atunci. Oricum, au nevoie de multa libertate si se vor relua unele subiecte mai vechi pe marginea unor neintelegeri de cuplu. Totusi, asta poate fi un un lucru bun, pentru ca e o sansa de indreptare, de impacare si revizuire a atitudinii relationale.

Capacitatea de seductie si farmecul personal cresc dupa 16 noiembrie, asa ca atunci isi pot exersa aceste abilitati, mai ales daca urmaresc sa inceapa o poveste de amor.

Balantele deschid un capitol foarte interesant in ce priveste comunicarea, calatoriile, invatarea, studiul, relatiile cu cei din jur. Jupiter in Sagetator, pentru un an de zile, le deschide usi catre studiu si socializare, examene si evolutie. Sunt mai optimiste si mai deschise inclusiv spre a-si schimba punctele de vedere.

In casa muncii si a sanatatii e multa zarva si agitatie, semn ca lucrurile pot fi destul de neclare si cu mai multe interpretari. Atentie la jocurile de culise, barfe, certuri si indiscretii. Fuga de responsabilitate nu e solutie, dar incetinirea ritmului si cautarea unor solutii care sa te ajute sa fii mai eficient si mai sanatos, da.

Horoscopul anului 2018 pentru Balanta

Pentru Balante poate fi un an al cresterii financiare si al expansiunii in planul afacerilor, dar si un an al reconstructiei interioare prin intelegerea impactului pe care radacinile si copilaria l-au avut asupra lor.

Accentele anului 2018 se află pe segmentul financiar, secțiunea venituri obținute din munca proprie. Se deschid noi oportunități de câștig fie dintr-o activitate suplimentară, fie la locul actual de muncă se modifică condițiile de lucru antrenând după sine și modificări salariale. Totuși, ferește-te de cheltuieli majore și de investiții pe termen lung. Vor avea loc multe dezbateri pe teme profesionale și salariale.

Totusi, trebuie sa fii prudent in ce priveste cheltuielile pripite si sa te asiguri ca mereu esti la zi cu platile.

Efectele eclipselor din acesta an, eclipse ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător, Rac se vor resimți în relațiile cu prietenii, în relațiile  sentimentale și în segmentul profesional. Unele etape și relații se vor finaliza, altele se vor deschide.

Caruselul de evenimente în care vei fi implicat va fi dificil de explicat în cuvinte, însă cu trecerea timpului vei consta că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Se recomandă prudență în relațiile cu anturajul apropiat, mai ales în relațiile cu femeile. Discuții tensionate, acuze mai mult ua mai puțin fondate, dar cumva se lămuresc lucrurile între tine și aceste persoane.

Uranus se va muta în Semnul Taurului pentru vreme, între 16 Mai – 07 Noiembrie, oferindu-ți efecte în segmentul banilor și bunurilor comune cu alții. Reconfigurări ale investițiilor și chestiuni privitoare la moșteniri, partaje și venituri obținute din colaborări.

Relatiile, casnicia, parteneriatele in sfarsit se pot bucura de mai multa stabilitate si constructie, dupa ani de zile in care totul parea ca e instabil, temporar si supus mereu socurilor.

   

Informatii generale despre Balanta in zodiacul European

  Verb: “Eu echilibrez”; Element: Aer; Calitate: Cardinal; Energie: Yang; Guvernator: Venus; Casa astrologica: Casa a VII-a; Culoare: Galben; Zi: Vineri; Piatra pretioasa: chrysolit, jad; Anatomie: rinichi, zona lombara, solduri;   Semnificatie: Locul pe care il ocupa Balanta intr-o astrograma, indica domeniul de viata in care individul reuseste sa fie concesiv, receptiv la parerile celorlalti, dispus sa lucreze in echipa. In egala masura, indica segmentul de vi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii