Zodia Balanta

Horoscopul zilei de vineri, 27 ianuarie 2023 pentru Balanta

Ziua iti aduce in atentie relatiile parteneriale si colaborarile. Este posibila o discutie decisiva cu partenerul de viata. Fii prudent si nu da frau liber emotiilor momentane. In cazul proiectelor s-ar putea ca o etapa sa se finalizeze  sau sa inceapa alta noua. Cuvantul de ordine al zilei va fi schimbarea in tot ce tine de ceilalti. Spre seara detaseaza-te de cotidian si alcatuieste-ti noi planuri de viitor.

23 Septembrie - 22 Octombrie

Oracolscopul saptamanii 23 - 29 ianuarie 2023 pentru zodia Balanta

Balanta - Moralitatea Balanta - Moralitatea

O moralitate excesiva bazata pe tot felul de cutume preluate din trecut nu face altceva decat sa te tina blocat intr-un punct in care nimic diferit nu poate sa vina. Cum ar fi daca ai renunta la rigiditatea de a face lucrurile asa cum consideri tu ca este corect sau potrivit? Ce alte alegeri ai avea la dispozitie daca te-ai relaxa si ai privi lucrurile cu alti ochi? Deschide-te catre nou si da-ti voie sa experimentezi lumea altfel, sa incepi o viata noua in care creativitatea ta se poate manifesta nestingherita in toata frumusetea ei.

Horoscopul saptamanii 23 - 29 ianuarie 2023 pentru Balanta

La serviciu se conturează multă forfotă în primele zile ale săptămânii. Colegii nu prea te ajută, așa învât vei fi nevoit să te ocupi cum poți și cum știi tum ai bine, de tot ce este necesar pentru bunul mers al activității profesionale. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să-ți echilibrezi eforturile și să te ocupi de priorități. Unele afecțiuni ale organismului tău trebuie luate în seamă și tratate cu ajutorul unor specialiști. În plan relational se întrezărește un început de capitol. Poate fi vorba despre reconfigurarea unei relații de cuplu, însă chiar și finalul intră în discuție unde este cazul. Colaborările profesionale se vor schimba, deoarece vei descoperi hibe ce nu mai pot fi sau nu mai merită remediate. Rezervă-ţi momente pentru plimbări în aer liber, meditaţii în locuri sfinte şi odihnă. La finalul intervalului analizat vor apărea cheltuieli commune cu alții, dar și câștiguri de la și prin alții.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Balanta

Foarte animate sunt relațiile cu membrii familiei și cu neamurile în prima parte a lunii. Ești vulnerabil la insistențele altora, astfel că există riscul să te lași influențat de sfaturi și îndemnuri nepotrivite ție. Rezumă-te la strictul necesar și lasă planurile de investiții pentru o altă perioadă. Se vor relua discuții pe teme patrimoniale vechi. Se recomandă prudență, întrucât sunt posibile conflicte, decizii grăbite și fiecare să acționeze după bunul plac. Situația în plan domestic se va îmbunătăți vizibil după 18 Ianuarie. Relațiile cu șefii și autoritățile din domeniul socio-profesional se vor modifica, în sensul că unele dintre aceste relații se vor finaliza destul de zgomotos. Detașează-te de persoanele care până nu demult îți acordau sprijin și le considerai de încredere! Se face loc în viața ta pentru alte personaje.

Horoscopul anului 2023 pentru Balanta

Atmosfera astrală a anului 2023 îți aduce impulsuri deosebite de a schimba ceva în viața ta, atât în rutina cotidiană, cât și în privința planurilor personale și profesionale. Personalitatea ta se va reconfigura din temelii, fiind ajutată profund de formarea a două eclipse pe Axa zodiacală Berbec-Balanță.

Pe de o parte, în urma concluziilor formulate în diverse situații, vei fi nevoit să-ți schimbi atitudinea față de unii și față de alții, plus să reacționezi altfel decât ai făcut-o până acum, indiferent de situație. Însă, pe de altă parte, relațiile parteneriale, relațiile cu ceilalți în general se vor reconfigura în diverse moduri. Finaluri și începuturi de tot felul, în ceea ce privește parteneriatele personale și profesionale.

O atenție deosebită merită relațiile cu prietenii, cu persoanele care te susțin și te protejează în mediul profesional și la locul de muncă. Surprize neplăcute de la și prin femei. Sunt probabile conflicte deschise, acuze mai mult sau mai puțin fondate, dialoguri purtate pe tonuri înalte și gesturi reprobabile. Finaluri neașteptate în aceste relații, turnuri nebănuite și punctate cu note ciudate.

La locul de muncă, atmosfera este dinamică, există conflicte ascunse, relațiile cu șefii și cu autoritățile sunt vulnerabile, iar relațiile colegiale și cele cu subalternii vor începe un amplu proces de reconfigurare. Se vor finaliza proiecte profesionale, se va modifica regimul muncii, condițiile de muncă, poate chiar și întreaga activitate se va modifica într-un mod greu de înțeles, de explicat în cuvinte și de acceptat pe alocuri.

Prin urmare, vor apărea schimbări și din perspectiva financiară, schimbări influențate și de formarea a două eclipse pe Axa zodiacală Scorpion-Taur. Se conturează finaluri neașteptate în ceea ce privește veniturile obținute de la un loc de muncă, însă și în ceea ce privește veniturile obținute din colaborări, partajele, moștenirile, banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții.

Relațiile cu ceilalți, în general se desfășoară într-un mod înțeles și acceptat mai puțin de către ceilalți, astfel că ai putea constata că semenii se depărtează de tine când te aștepți mai puțin.

-----

Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023! 

Informatii generale despre Balanta in zodiacul European

  Verb: “Eu echilibrez”; Element: Aer; Calitate: Cardinal; Energie: Yang; Guvernator: Venus; Casa astrologica: Casa a VII-a; Culoare: Galben; Zi: Vineri; Piatra pretioasa: chrysolit, jad; Anatomie: rinichi, zona lombara, solduri;   Semnificatie: Locul pe care il ocupa Balanta intr-o astrograma, indica domeniul de viata in care individul reuseste sa fie concesiv, receptiv la parerile celorlalti, dispus sa lucreze in echipa. In egala masura, indica segmentul de vi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii