Zodia Balanta

Horoscopul zilei de duminica, 24 ianuarie 2021 pentru Balanta

Sunt zile excelente pentru desfasurarea activitatilor culturale si pentru a-ti stabili obiective personale sau profesionale mărețe. Vizionează o piesa de teatru, lectureaza carti bune sau participa la seminarii pe teme spirituale. Iti poti imbogati bagajul educational cu subiecte interesante si de actualitate. Schimbarea sistemului de valori morale este binevenita.

23 Septembrie - 22 Octombrie

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 ianuarie 2021 pentru zodia Balanta

Balanta - The Keeper of the Scales Balanta - The Keeper of the Scales

Cu toate ca e posibil sa nu fi bagat in seama semnalele primite in ultima vreme, iata ca acum acestea se adeveresc aducandu-ti o stare de usoara confuzie. Ego-ul tau se lupta din greu sa-si recapete pozitia de lider si sa incline balanta spre aroganta si auto-centrare pe sine. Totodata, tinzi, in aceste zile, sa te lasi sedus de dramele unor persoane din jurul tau, ceea ce iti poate readuce sentimente de auto-compatimire si tristete. E momentul sa restabilesti echilibrul, luandu-ti puterea inapoi si sa ai mai multa incredere in cine esti.

Horoscopul saptamanii 18 - 24 ianuarie 2021 pentru Balanta

Relaţiile parteneriale sunt temele primelor zile ale săptămânii. Eşti destul de combativ faţă de ceilalţi, poate chiar exagerat. Recomandabil este să-ţi ţii firea şi să fii mai atent la propria-ţi persoană. Sunt zile bune de asemenea, și pentru bilanţuri financiare. Banii nu par să fie o problemă în această perioadă, de aceea achită-ţi toate datoriile şi bucură-te şi de niscai cumpărături pentru sufletul tău. Totuși, se prefigurează o perioadă foarte dinamică vizavi de bani, bunuri comune cu alții, moșteniri, partaje. Fii prudent, deoarece există riscul să cheltuiești mai mult decât este cazul. Pe de altă parte, pot ieși la iveală aspect neplăcute legate de bani și bunuri, de moșteniri sau vizavi de veniturile obținute din colaborări. Este bine să rezolvi totul în mod deschis, legal, apelând la sfatul unor specialiști. În weekend, foarte potrivite vor fi activitățile culturale.  

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Balanta

Foarte animate sunt relațiile cu eprsoanele din anturajul apropiat la începutul lunii. De asemenea, se vor ivi și cheltuieli personale majore. Ești vulnerabil la insistențele altora, astfel că există riscul să te lași influențat de sfaturi și îndemnuri nepotrivite ție. Rezumă-te la strictul necesar și lasă planurile de investiții pentru o altă perioadă. În segmentul familial se vor relua discuții pe teme patrimoniale vechi. Se recomandă prudență, întrucât sunt posibile conflicte, decizii grăbite și fiecare să acționeze după bunul plac. Situația în plan domestic se va îmbunătăți vizibil după 13 Ianuarie. Relațiile cu prietenii și susținătorii din domeniul socio-profesional se vor modifica, în sensul că unele dintre aceste relații se vor finaliza destul de zgomotos. Detașează-te de persoanele care până nu demult îți acordau sprijin și le considerai de încredere! Se face loc în viața ta pentru alte personaje, mult mai folositoare ție în etapa actuală de viață. Sănătatea este vulnerabilă.

Horoscopul anului 2021 pentru Balanta

După experiențele acumulate în anii anteriori, putem spune pe drept cuvânt că începi o nouă etapă de viață, cu forțe proaspete. Personalitatea ta șarmantă, dorința de a menținea pacea, cooperarea și echilibrul în toate segmentele vieții cotidiene îți va aduce mulți admiratori, dar și contestatari. De aceea, alege-ți cu grijă vorbele și gesturile, deoarece unii nu îți înțeleg sau nu îți acceptă bunele intenții.

Sănătatea este un segment căruia îi trebuie atenție și eforturi pe tot parcursul anului. Se vor activa afecțiuni vechi, unele ereditare, însă sunt posibile și afecțiuni noi dobândite din te miri ce context. Terapiilor neconvenționale vor face echipă bună cu cele alopate, așa încât folosește-le împreună cu încredere.

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor evidenția în mod special în preajma a două eclipse ce se vor construi pe Semnul zodiacal al Săgetătorului, respectiv pe 26 Mai și 4 Decembrie. Unele relații de acest fel se vor finaliza, în chip ciudat. Este bine să te desprinzi de persoanele care te-au necăjit în vreun fel. Pe de altă parte, se vor contura alte relații spre finele anului, însă au ceva misterios. De aceea, fii circumspect față de toată lumea.

Studiile și călătoriile reprezină subiecte importante, pe care vrei, nu vrei, le vei aborda fie în scop personal, fie în scop profesional. Orice tip de pregătire școlară îți aduce un plus de cunoaștere și poate chiar prieteni noi de bună calitate. Sunt susținute în mod special formele de instruire necesare la locul de muncă, mai ales în preajma altor două momente de eclipsă ce se vor forma pe 10 Iunie pe Semnul zodiacal al Gemenilor și pe 4 Decembrie pe Semnul zodiacal al Săgetătorului.

Segmentul familial și domestic se desfășoară în nota cunoscută, doar intervenind în lunile Ianuarie, Noiembrie și Decembrie dialoguri importante pe teme familiale, patrimoniale sau datorită unor rude ce au nevoie de ajutorul tău. Vor reveni în atenție aspecte vechi, însă în lunile menționate se vor putea lămuri și rezolva cu succes.

Foarte active vor fi relațiile sentimentale. Se prefigurează schimbări importante în plan amoros care pot include finalul unei relații vechi care funcționează defectuos sau nu mai funcționează deloc, o nouă relație sentimentală sau apariția unui copil. Sau te poți ocupa mai mult de copii, chiar lucrând, de plăcere, cu copiii. Însă, vor intra în scenă responsabilități foarte mari legate atât de o persoană iubită, cât și legate de copii, pe termen lung.

Talentele tale creative pot ieși la iveală de-a lungul acestui an într-un mod surprinzător, astfel că mâinile tale vor realiza adevărate opere de artă. Te poți ocupa și de un sport sau de un hobby, care te vor ajuta, să te relaxezi și să te distrezi, în perioadele încărcate la locul de muncă sau în prioadele în care, relațile cu ceilalți lasă de dorit.

Relațiile parteneriale se desfășoară în nota cunoscută, așa că deja te vei fi obișnuit cu situațiile-maestru, situațiile de învățare din aceste relațiile. Sigur că învățarea de la și prin alții, acumularea, înțelegerea experiențelor din cadrul unei relații de cuplu sau din cadrul unor relații de colaborare necesită timp îndelungat, iar uneori sunt dureroase aceste lecții, însă toate au loc spre binele tău suprem și al celor din jur.

Pentru locul de muncă vor interveni infuențele unui tranzit astral pe la mijlocul anului, tranzit care va anunța schimbări majore și definitive în tot ce ține de regimul muncii și de relațiile colegiale. Este posibil chiar să te orientezi spre un alt loc de muncă sau spre un alt domeniu de activitate. Situația profesională este învălutiă într-o mantie misterioasă, astfel că nu se poate vorbi despre siguranță și confort.

Datorită modificărilor din planul muncii vor apărea și modificări financiare, mai ales în ceea ce privește veniturile obținute din colaborări. De asemenea, este un an care va evidenția și aspectele referitoare la moșteniri și partaje. Pe 19 Noiembrie se va forma o eclipsă pe Semnul zodiacal al Taurului, moment ce va marca finalul unei etape de câștig de la și prin alții.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: acceptă cu bucurie schimbările relaționale; acceptă finalurile relaționale și cele din câmpul muncii, deoarece se face loc pentru noutăți benefice; ocupă-te mai mult de pacea ta, de echilibrul tău, de cooperarea cu propria ta persoană.

Cugetarea anului 2021 pentru Balanțe:„Mândria excesivă sau umilința excesivă reprezintă limita cunoașterii de sine.” – B. Spinoza  

 

Informatii generale despre Balanta in zodiacul European

  Verb: “Eu echilibrez”; Element: Aer; Calitate: Cardinal; Energie: Yang; Guvernator: Venus; Casa astrologica: Casa a VII-a; Culoare: Galben; Zi: Vineri; Piatra pretioasa: chrysolit, jad; Anatomie: rinichi, zona lombara, solduri;   Semnificatie: Locul pe care il ocupa Balanta intr-o astrograma, indica domeniul de viata in care individul reuseste sa fie concesiv, receptiv la parerile celorlalti, dispus sa lucreze in echipa. In egala masura, indica segmentul de vi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii