Evenimente

Curs Formator (Trainer) – Online acreditat A.N.C. COR (242401), 20 – 21 IUNIE 2020

Motto-ul nostru “Ne place să daruim!” este activ cu atat mai mult în această perioadă în care trebuie să dăruim și să ne susținem reciproc! Și uite în perioada aceasta avem 75% REDUCERE la cursul de Marketing Digital, Social Media, PR si Comunicare și multe alte OFERTE care cu siguranță te vor ajuta!
Citeste tot articolul

Curs ONLINE de Astrologie - elemente de bază ale hărții natale - 2- 23 Iunie 2020. Cu Nicoleta Svârlefus

Curs ONLINE de Astrologie și Cunoaștere interioară- elemente de bază ale hărții natale. Cu Nicoleta Svârlefus
Citeste tot articolul

Recomandari de magazine si restaurante de incredere pentru cumparaturi online

Stam acasa. Cumparam mai mult online, iar asta nu e o noutate pentru mine, intrucat de ani de zile caut sa descopar surse de incredere pentru a-mi face majoritatea cumparaturilor online. Am tot probat, testat, de-a lungul vremii si sunt bucuroasa cu lista mea de branduri care ofera servicii si produse de calitate si care in general isi desfasoara activitatea cu respect, bun simt si suflet.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Zoom webinar: Saturn in Varsator, 31 martie 2020. Cu Nicoleta Svarlefus

Zoom webinar: Saturn in Varsator, 31 martie 2020. Cu Nicoleta Svarlefus
Citeste tot articolul

Un NOU TU. Webinar cu Nicoleta Svârlefus, 22 Martie 2020

Intre Echinoctiul de primavara (20 Martie) si Luna noua in Berbec (24 Martie), e un spatiu exceptional pentru a ne regandi optiunile, calea, atitudinea, creatia, realitatea, viata... E momentul pentru noi inceputuri. Pentru alegeri. Si initiative. Si pentru recunoasterea individualitatii, manifestarea ei si descoperirea geniului din fiecare.
Citeste tot articolul

Curs Consilier Vocational, 07-08 MARTIE 2020, Bucuresti. Oferta de primavara!

Consilierul Vocational este specialistul care ofera servicii sociale de evaluare vocationala, orientare profesionala si sustinere motivationala in vederea dezvoltarii autonomiei personale. Calificarea de consilier vocational se adreseaza persoanelor care sunt licentiate in stiinte socio-umane, asistenta sociala, stiintele educatiei, psihologie, psihopedagogie sau drept si/ sau persoanelor cu studii la nivel de masterat in stiintele socio-umane care doresc sa se specializeze in consiliere vocationala.
Citeste tot articolul

SPECIALIST in life/business/corporate COACHING. Din 08-09 februarie 2020

Inscrie-te acum la Cursul „Specialist In Activitatea de Coaching“ (COR 242412), acreditat de A.N.C., Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, o noua directie in viata.
Citeste tot articolul

Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala - Life Coach. 01-02 februarie 2020, Bucuresti

Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala - Life Coach. 01-02 februarie 2020, Bucuresti
Citeste tot articolul

Curs: Eliberarea Tensiunii Interioare- autor Sergey Matveev, București 28 - 29 Februrie - 1 Martie 2020

Genialitatea cursurilor lui S.P. Matveev constau în abordarea holistică a terapiei - trup, minte și suflet. Imbinarea corectă a acestor elemente oferă pacientului rezultate excepționale în recuperarea fizică, emoțională și energetică.
Citeste tot articolul

TRAIESTE VIATA pentru care ai fost creat! Workshop transformational cu Nicoleta Svârlefus: 22- 23 februarie 2020, Bucuresti

O cale prin care sa incepi explorarea de sine si schimbarea perspectivei asupra vietii in general. Sau un mijloc prin care sa iti asezi/structurezi mai bine si mai clar ceea ce ai descoperit deja prin diverse demersuri de a ajunge la tine.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima