5 filme care te-ar putea inspira și motiva

Autor: Alina Andrei - miercuri, 22 februarie 2023, 4925 vizualizari

Sunt unele filme care ne arată povești inspiraționale și ne pot motiva să începem călătoria către autovindecare și cunoaștere.

Vizionarea unui film bun te deconectează de la rutina cotidiană și te poate determina să începi să-ți pui întrebări despre tine însuți și despre menirea ta.

Un film de calitate poate fi precum un carusel emoțional, te poate trece prin stări, care mai de care mai variate: uneori plângi, alteori râzi și poate…cine știe, chiar conștientizezi anumite aspecte legate de tine propria persoană. 

Așadar, un film inspirațional te poate face să vezi frumusețea și bucuria din lucrurile simple, să privești viața din o cu totul altă perspectivă și să crezi în capacitatea Universului de a aranja lucrurile așa cum este natural și firesc. 

Îți las în continuare o listă de filme care ar putea fi o sursă de inspirație pentru tine:

Schimbarea (The Shift) - îți poate schimba perspectiva în care te raportezi la unele momente din viață, oferindu-ți indicii despre menirea sufletului.

Conversații cu Dumnezeu (Conversations with God) - este despre suișuri și coborâșuri, despre reconstruirea vieții de la zero și despre încrederea în Dumnezeu.

Căminul nostru (Nosso Lar) - un film brazilian despre experiențele unui suflet trecut în altă dimensiune și despre dorința acestuia de a se purifica de programele mentale parazite pentru a fi util Universului.

Un alt Sine (Another Self) - îți arată cum te urmăresc traumele transgeneraționale, ce rol au constelațiile familiale în crearea unei vieți așa cum îți dorești și cum poți integra și accepta experiențele strămoșilor tăi.

Profețiile de la Celestine (The Celestine Prophecy) - este despre transformările spirituale care au avut loc de-a lungul timpului, despre forța Universului, despre coincidențe și despre cum poți afla cine ești cu adevărat.

 

 Astro Shop

Cele mai noi articole