Horoscop pentru sambata, 17 noiembrie 2018

Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

Finalul acestei saptamani te predispune la introspectie si meditatie. Beneficiezi de suport astral deosebit pentru a studia evenimentele si oamenii din sectorul profesional. Discutiile de taina cu un prieten drag iti pot lamuri multe detalii ramase pana acum in umbra reflectoarelor. Totusi, rezerva-ti momente pentru plimbari in aer liber departe de iuresul cotidian, ca si pentru odihna si somn. Trupul tau este obosit si vulnerabil, de aceea ingrijeste-l corespunzator.

Taur

Zodia Taur

Se pare ca este nevoie sa-ti restructurezi relatiile de prietenie si sa-ti reconsideri implicarea in diverse grupuri sau organizatii. Ai la dispoziție aceste zile de weekend pentru de a-ți schimba țelurile de viitor, in special cele care privesc actiunile comune cu altii. Totodata esti ajutat din astral sa vezi limpede cine iti este alaturi si cine mai putin sau deloc. Bine ar fi sa te desprinzi de oamenii pe care îi simți falși sau nepotriviți planurilor tale de viitor.

Gemeni

Zodia Gemeni

In acest weekend îți vin în minte idei deosebite legate de cariera profesionala. Sunt momente excelente de a-ti reorganiza activitatile profesionale si de a-ti trasa alte planuri pe termen lung. Dorinta de a avea mai mult succes este la cote inalte, insa fii prudent. Sefii te sustin, insa doar daca muncesti mult pe bani putini. Deocamdata, eforturile tale trebuie indreptate in sectorul familial. Echilibreaza-ti actiunile si resursele materiale.

Rac

Zodia Rac

Zilele acestea, sufletul îți dă ghes la studiu si cercetari pe teme filozofice si religioase. S-ar putea sa te hotarasti sa abordezi un curs, un seminar sau un program de instruire pe termen lung, necesare fie in domeniul profesional, fie pentru rafinarea constiintei tale. Planurile de calatorii sunt alte aspecte care domină sfera ta de interes. Este posibil ca partenerul de viata sau colaborarile in care esti implicat să-țti zădărnicească dorintele. Relaxează-te!

Leu

Zodia Leu

Sunt zile bune pentru a-ti verifica pe indelete bugetul si planurile de investitii sau afaceri. Energia astrală din aceste zile weekend te ajuta să-țti structurezi ideile, dar te indeamna totodata sa apelezi si la sfaturile celor apropiati. Iti sunt sustinute planurile pe termen lung, insa cele care se desfasoara in pași mărunți. Din activitatea realizata la un loc de munca deocamdata castigi putini bani, iar pe acestia îi cheltuiesti repede. 

Fecioara

Zodia Fecioara

Esti pus pe studiul amanuntit al relatiilor parteneriale si al colaborarilor in care esti implicat în zilele acestui weekend. Esti ajutat din astral sa fii lucid si transant. Sunt momente bune pentru a-ti restructura actiunile comune cu ceilalti, dar si pentru a renunta la cele care iti aduc beneficii marunte sau deloc. Poți lua decizii bune si a actiona in directia dorita. Fii prudent, deoarece exista si varianta sa strici relatii bune.

Balanta

Zodia Balanta

Esti dornic de a-ti reorganiza programul, treburile profesionale si cele din sectorul domestic. Energia acestui final de săptămână te ajuta să-ți organizezi bine ideile si planurile profesionale pe termen lung. Dozeaza-ti eforturile pentru ca sanatatea este vulnerabila. Evita ingrijorarile de orice fel si acorda-ti mai mult timp pentru intretinerea si infrumusetarea trupului si a sufletului tau. Esti un far important pentru ceilalti, asa incat bucura-te de tot ce te inconjoara.

Scorpion

Zodia Scorpion

În acest weekend apar provocări in planul relatiilor sentimentale. Sunt momente tensionate, dar pe care le poti depasi cu putin efort si bunavointa. Se pare ca deocamdata aceste relatii sunt orchestrate mai mult de investiile tale financiare vizavi de cei dragi. Modeleaza-ti atitudinea si fii cat mai deschis si intelegator cu ceilalti. Foloseste-ti imaginatia si organizeaza mici surprize placute pentru cei dragi. Pe de alta parte ar fi bine sa iti petreci timpul liber cu un hobby sau taifasuind cu un prieten.

Sagetator

Zodia Sagetator

Zile minunate pentru a desfășura treburi casnice, dar si pentru a-ti planifica pe termen lung investitii, renovari, achizitii de patrimoniu. Totuși ești prea riguros și prea pragmatic vizavi de membrii familiei. Se pot isca discutii aprinse pe teme financiare sau pe principii de viata. Deschide-ti sufletul cu incredere fata de cei dragi si lasa-te influentat de sfaturile si solutiile lor. Pe de alta parte depinde doar de tine sa creezi si sa mentii un climat armonios si amuzant in sanul familiei.

Capricorn

Zodia Capricorn

Sfarsitul acestei saptamani iti poate aduce o excursie scurta sau intalniri si dialoguri importante cu cei apropiati. Beneficiezi de claritate in idei si mult pragmatism. Comentariile tale pot fi luate in serios de catre ceilalti, asa incat fii prudent. Pe de alta parte demonstrezi destul de multa rigurozitate fata de tot ce te inconjoara. Exista riscul sa-ti irosesti multa energie in actiuni de mica importanta sau aventurandu-te in treburile altora. Detaseaza-te si ocupa-te mai mult de sufletul tau.

Varsator

Zodia Varsator

Statutul tau financiar este tema propusa de astre pentru acest weekend. Poți analiza pe indelete posibilitatile tale de castig din activitatea desfasurata la un loc de munca. Rezultatele acestei analize sunt nesatisfacatoare. De fapt este vorba mai mult de modul in care te raportezi tu la bani și cheltuieli. Pe de o parte primesti ajutoare materiale din partea altora, insa pe de alta parte esti constient de faptul ca va trebui sa le inapoiezi, daca vrei sa-ti pastrezi independența.

Pesti

Zodia Pesti

Zilele acestea esti destul de energic, dar si mofturos si cu toane. Ceilalti vor sa-ți intre in grații, insa parca se lovesc de un zid. Ar fi bine să-ți temperezi reactiile. Descarcă-ți energia acumulata in trup si suflet prin exercitii fizice usoare, plimbari in aer liber sau dialoguri amuzante cu ceilalti. Pe de alta parte ai dori sa te implici mai mult in treburile altora, dar rezumă-te a le de sfaturi si a-i urmări de la distanta.

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!

Astro Shop

Comentarii