Horoscop pentru sambata, 26 septembrie 2020

Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

Prietenii sunt tema principala de la finalul acestei saptamani. Intalnirile si dialogurile cu acestia vor fi de bun augur. Esti o companie placuta, te simti bine, insa ceilalti nu vad cu ochi buni starea sau situatia ta sociala. Bine este sa fii circumspect la tot ce vine din partea așa-ziselor persoane protectoare sau prietenoase, deoarece sunt doar aparențe.

Taur

Zodia Taur

Vrei, nu vrei, esti in văzul lumii la sfarsitul acestei saptamani. Este posibil sa fii invitat la evenimente cu multe persoane, care mai de care mai interesante. Esti admirat, intrebat si ti se solicita explicatii sau sfaturi. Avalanșa de conversatii te poate pune intr-o lumina nefavorabila, de aceea fii prudent in declaratii sau promisiuni.

Gemeni

Zodia Gemeni

Weekend-ul este favorabil discutiilor cu persoane aflate departe de granițele țării sau pentru demersuri legate de calatorii indepartate. Se recomanda prudenta vizavi de tot ce tine de strainatate, respectiv informatii, invitatii de a calatori sau excursii indiferent din ce motiv. Gandeste-te si la imbunatatirea pregatirii tale profesionale!

Rac

Zodia Rac

Cheltuielile comune cu altii si bunurile patrimoniale sunt preocuparea ta la acest final de saptamana. Beneficiezi de favoruri sau castiguri substantiale de la altii, insa atentie ca va trebui si tu la rândul tău să fii generos. Verifică bugetul și taxele sau facturile pe care le ai de achitat. Dacă există restanțe, ocupă-te serios de ele.

Leu

Zodia Leu

Relațiile parteneriale îți vor da multe bătăi de cap la acest sfârșit de saptamana. Sunt posibile reproșuri din partea partenerului de viața sau a colaboratorilor. Subiectivismul este la cote inalte, de aceea ai mare grijă ce spui sau promiți. In aceasta perioada se construiesc alte tipuri de colaborari sau parteneriate, astfel incat nu te mai agăța de cele vechi.

Fecioara

Zodia Fecioara

Chiar daca sunt zile libere, nu te poti dezlipi de activitatile profesionale. E adevarat ca ai multe si mărunte de facut, insa tendinta este de a exagera. Ocupă-te strict de indatoririle tale si evita provocarile colegilor. Sanatatea este afectata de influxuri astrale greu de tinut in frau. Odihneste-te suficient, plimba-te in aer liber sau stai la o șuetă cu cei dragi. 

Balanta

Zodia Balanta

Relatiile sentimentale si cele cu copiii te vor solicita mult zilele acestea. Lucrurile nu stau pe roze, deoarece perioada predispune la disensiuni, neînțelegeri și exagerari ale unor fapte mai mult sau mai putin fondate. Asculta doleanțele celor dragi, insa fii prudent si ai grija si de ale tale. Cheful de aventuri si distractii este la cote înalte.

Scorpion

Zodia Scorpion

Treburile gospodaresti le poti face usor si cu spor la finalul acestei saptamani. Fii prudent cu reparașiile, pentru ca exista riscul sa repari intr-un loc si sa se strice in altul. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, asa incat evita provocarile si tine cont si de parerile celorlalti. Pe de alta parte, ca să-i împaci pe toti, adună-i la o mică petrecere de familie.

Sagetator

Zodia Sagetator

Weekend-ul acesta este potrivit călătoriilor pe distante scurte si intalnirilor cu neamurile și prietenii apropiati. Se anunță o perioada îndelungată în care relatiile cu cei dragi vor cunoaște multe suișuri și coborâșuri. De unele persoane te vei debarasa definitiv, insa atentie ca vor veni in preajma ta personaje interesante, alaturi de care vei petrece multi ani.

Capricorn

Zodia Capricorn

Cheltuieli importante la sfarsitul acestei saptamani. Se anunta o perioada, in care temerile legate de castigurile obtinute la serviciu sau conditiile de munca vor fi exacerbate. Exista motive, insa depinde doar de tine ce atitudine alegi sa abordezi in fata experientelor in care te poartă viața deocamdata. Cheltuieste strictul necesar si evita speculațiile!

Varsator

Zodia Varsator

Esti foarte schimbător in zilele acestui weekend. Dorinta de a te ocupa doar de tine si de treburile tale te va indeparta de cei dragi. Bine ar fi sa iti imparti timpul si grijile si cu ceilalti. Exista in sufletul tau un soi de teama care te face sa te inchizi in tine destul de mult. Provocarea perioadei consta in a-ti constientiza si depasi nemultumirile interioare.

Pesti

Zodia Pesti

Sfarsitul acestei saptamani este propice izolării, meditației in locuri sfinte si trasarii unor directii noi de viata. Recomandabil este sa eviti compania celorlalti si sa te gandesti pe indelete la ale tale. Este nevoie sa fii prudent vizavi de tot ce se petrece in sfera muncii, pentru ca acolo domnește o forfotă greu de pătruns.

Astro Shop