Horoscop pentru luni, 22 iulie 2024

Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

La orizont se contureza noi relatii de prietenie. Îți va fi foarte evidentă dorinta de a te apropia de oameni noi si progresisti. Pe de alta parte, este posibil sa afli detalii neplacute despre unii apropiati si astfel sa decizi sa intrerupi orice legatura cu ei. Fii prudent! Emotivitatea si subiectivismul sunt accentuate si păguboase. 

Taur

Zodia Taur

Esti bine vazut astazi de catre ceilalti, mai ales de catre sefi si de persoanele cu functie intalnite pe parcursul zilei. Fiind o zi cu multă susținere astrală, in domeniul profesional se deschide o etapa noua in care fie primesti responsabilitati noi, fie o functie de conducere. Chibzuiește atent si lasa deciziile pentru zilele urmatoare.

Gemeni

Zodia Gemeni

Esti atras de activitati intelectuale si de dialoguri pe teme progresiste. Mentalul este activat de energia zilei, ce iti deschide posibilitati noi de dezvoltare educationala si culturala. O calatorie indepartata, studiul istoriei marilor civilizatii, alcatuirea unui program de instruire personala sau profesionala sunt teme de succes.

Rac

Zodia Rac

Se întrezăresc câștiguri de la si prin altii, timp de cel putin un an de zile de acum incolo, fie dintr-o colaborare noua, fie partenerul de viata sau rudele incep sa te sustina financiar, mult si bine. Segmentul banilor si bunurilor este potentat de contextul astral de astazi. Evita planurile financiare hazardate!

Leu

Zodia Leu

Zi deosebită in plan partenerial. Atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatiile profesionale vor aparea schimbari. Unele relatii se pot incheia definitiv, altele isi vor modifica termenii si conditiile de desfasurare, dar sunt sanse sa apara si parteneriate noi. Discerne atent situatia parteneriala in care te afli.

Fecioara

Zodia Fecioara

Se intrezaresc noutati in segmentul muncii, datorita energiei astrale de astazi. Poate fi vorba despre obtinerea unui nou loc de munca, de sarcini noi de lucru la actualul loc sau, pur si simplu, tu iti schimbi conceptiile despre munca si implicatiile ei. Posibil ca de acum incolo sa muncesti intr-un alt ritm.

Balanta

Zodia Balanta

Iubirea pluteste in aer, iar dorinta de a fi aproape de cei dragi este mare si usor de realizat. Se deschide o noua etapa sentimentala. Totusi o relatie amoroasa veche se poate destrama daca este fundamentata pe principii false. Antreneaza-i pe ceilalti in activitati distractive si evita sa le ceri dovezi de iubire.

Scorpion

Zodia Scorpion

Relatiile familiale vor căpăta o nouă valoare în sufletul tau de acum incolo. Pe de o parte iti vei schimba atitudinea fata de unii membrii ai familiei. Iar pe de alta parte sunt sanse deosebite de a opera schimbari radicale in spatiul in care locuiesti. Se recomanda rabdare, prudenta si toleranta. Fii alaturi de cei dragi!

Sagetator

Zodia Sagetator

In relatiile cu anturajul apropiat se intrezaresc schimbari, impulsionate de contextul astral de astazi. Vei simti nevoia de a relationa cu alte persoane, de a calatori, de a-ti largi orizontul educational, fie prin dialoguri cu persoane erudite, fie planificandu-ti un program de instruire personala sau profesionala. Asculta mai mult decat sa vorbesti!

Capricorn

Zodia Capricorn

Ziua anunta noutati la capitolul venituri obtinute din activitatea desfasurata la un loc de munca. Se contureaza posibilitati noi de a lucra ceva suplimentar, din care vei obtine bani sau favoruri, pentru cel putin un an de zile. Deocamdata, observa ce se petrece in jurul tau. Deciziile impoartante lasa-le pentru zilele urmatoare.

Varsator

Zodia Varsator

Este o zi importanta pentru tine, deoarece se deschis culoare noi de evoluție și progres. Evita eforturile solicitante, fii discret, retras si rabdator cu tine insuti. Emotivitatea este ridicata, astfel ca exista riscul sa vorbesti prea mult sau sa te implici in treburi care nu te privesc. Traseaza-ti planuri de viitor si inconjoara-te de cei dragi!

Pesti

Zodia Pesti

Este o zi in care oboseala isi va spune cuvantul, deoarece energia zilei te solicita mult. Evita, pe cat posibil analizele, consultatiile medicale si interventiile chirurgicale, intrucat pot aparea erori de diagnostic si tratament. Rezerva-ti momente de odihna, plimba-te in aer liber si evita stresul si eforturile fizice. O discutie tainica cu cineva îți va fi utilă.

Astro Shop