Horoscopul pentru luni, 27 mai 2024

Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

Domeniul profesional este astazi principalul subiect de interes. Relatiile cu sefii sunt conflictuale, insa pe undeva este si vina ta. Ti se poate reprosa faptul ca nu iti faci corect treburile la serviciu. Chiar daca cineva te sustine, bine este ca, macar din cand in cand, sa te bazezi doar pe fortele tale.

Taur

Zodia Taur

Este o zi buna pentru a lua legatura cu cineva aflat in strainatate sau pentru a te ocupa de studii. Chiar daca intampini ceva dificultati in acest sens, nu sunt motive de ingrijorare, deoarece lucrurile se vor rezolva favorabil. Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte si bine ar fi sa-i dai curs.

Gemeni

Zodia Gemeni

Chestiunile financiare legate de banii si bunurile altora iti deschid saptamana. Este o zi buna pentru a-ti achita taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. S-ar putea sa descoperi nereguli in documente juridice sau bancare, dar se pot remedia fara probleme. Cineva drag iti poate oferi un cadou surpriza. Evita speculatiile financiare.

Rac

Zodia Rac

O zi buna pentru a te ocupa de partenerul de viata, de proiectele si colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Ti se poate reproșa faptul ca toate eforturile tale se indreapta catre sfera muncii in detrimentul relatiei de cuplu. Lămurește lucrurile si fii mai atent. Pe de alta parte, se pot isca neintelegeri de la banalități.

Leu

Zodia Leu

Se pare ca ai foarte multe treburi la serviciu. Relatiile colegiale sunt tensionate si nici sefii nu prea iti sunt alaturi. Bazeaza-te doar pe fortele tale si evita ripostele. Dozeaza-ti eforturile și foloseste doar remedii naturiste pentru a-ti imbunatati starea de spirit. Spre sfarsitul zilei, planifica-ti cu atentie treburile pentru a doua zi si odihneste-te mai mult.

Fecioara

Zodia Fecioara

Iată o zi cu cântec, joc și voie bună. Cheful de aventuri îți poate crea neplaceri in relatiile cu ceilalti, dar mai ales cu persoana iubita sau cu copiii. Fii prudent si controleaza-ti cheful de glume și de aventuri. Pe de alta parte, creativitatea este accentuată. In a doua parte a zilei abordeaza un hobby.

Balanta

Zodia Balanta

Astrele iti recomanda treburi gospodaresti. Curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarile interioare pot fi facute mai usor. Relatiile cu membrii familiei sunt conflictuale si bine ar fi sa fii prudent. Cu toate ca ai multe de facut si la serviciu, gasirea echilibrului intre indatoririle familiale si cele sociale este una din provocarile momentului.

Scorpion

Zodia Scorpion

Se pare ca esti mai mult pe drumuri astazi. Intalnirile cu neamurile si prietenii apropiati pot fi la ordinea zilei. Sunt posibile vesti alarmante legate de cineva drag, insa nu lua de bun chiar tot ce ti se spune. Pentru altii se pot pune probleme legate de studii. Sunt favorizate examenele si interviurile profesionale.

Sagetator

Zodia Sagetator

O zi propice cumparaturilor. Tendinta de a cheltui pe fleacuri va fi la cote inalte. Se recomanda prudenta, discernamant si evitarea speculatiilor. Pe de alta parte poti primi cadouri si recompense substantiale. Energia vitala fluctueaza destul de mult, mai ales in a doua parte a zilei. Detasează-te de problemele materiale și visează cu ochii deschisi la frumusetile vietii.

Capricorn

Zodia Capricorn

Strălucești astazi din toate punctele de vedere. Energia pe care o ai te impulsionează sa faci lucruri de care in alte zile nici nu vroiai sa auzi. Recomandate sunt vizitele la saloanele de intretinere corporala sau alcatuirea planurilor de viitor. In dupa-amiaza zilei pot interveni chestiuni financiare. S-ar putea ca un prieten sa aiba nevoie de ajutorul tau.

Varsator

Zodia Varsator

Ai nevoie de relaxare. Starile tale de spirit fluctueaza destul de mult si bine ar fi sa nu lasi sa se vadă asta. Sunt momente bune pentru introspectie si pentru analizarea pe indelete a evenimentelor din viata ta. Pe de alta parte, la serviciu, relatiile sunt disonante. Evita provocarile si fii cat mai discret. Sanatatea este vulnerabilă.

Pesti

Zodia Pesti

Saptamana debuteaza alaturi de prieteni. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante, chiar daca unele informatii par alarmante. Pe de alta parte nu lua de bun chiar tot ce auzi. Un protector important iti poate face reprosuri întemeiate. Ia aminte la ce ti se spune si urmează sfaturile. In dupa-amaiza zilei invita-i pe cei dragi la o sueta agreabila.

Astro Shop