Horoscopul pentru vineri, 08 decembrie 2023

Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

Te gandesti de ceva vreme la un alt mod de abordare a relatiilor parteneriale. Acum a sosit momentul sa te decizi vizavi de orice tip de relatie, fie ca este profesionala, fie ca este sentimentala. Intr-un anume fel exista contradictii intre ce iti doresti ca parteneri si ce iti ofera viata. Recomandabil este sa observi atent in ce directie bate vantul relational.

Taur

Zodia Taur

Se anunta etape profesionale noi. Este mult de lucru la serviciu, colegii iti sunt alaturi, iar sefii chiar iti recunosc meritele si te sustin. In aparenta poti fi nemultumit, datorita unor situatii ivite pe neasteptate care iti încurcă putin treburile profesionale. Exista o contradictie importanta intre filozofia ta de viata si indatoririle profesionale pe care trebuie sa le duci la bun sfarsit.

Gemeni

Zodia Gemeni

Minunat este aspectat sectorul amoros. Relatiile cu cei dragi vor lua o alta turnură. Este posibil sa te desprinzi de o relatie sentimentala veche, insa se contureaza altele foarte deosebite. Dorinta de a iubi si de a fi iubit este la cote mari, iar acum sunt momente favorabile pentru a ti se indeplini. Creativitatea iti este accentuata, astfel că poți realiza adevărate opere de arta.  

Rac

Zodia Rac

Ziua iti aduce noutati la capitolul domestic. Este rost de cumparaturi importante pentru infrumusetarea spatiului in care locuiesti si chiar pot intra in discutie achizitionarea unei case sau a unui teren. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, fie pentru ca tu in ultima vreme esti mai mult alaturi de prieteni, fie pentru ca planurile tale casnice nu corespund cu cele ale celor dragi.

Leu

Zodia Leu

Ziua este favorabila dialogurilor cu persoanele din anturajul apropiat. Ai sustinere energetica buna pentru a rezolva chestiuni profesionale sau care tin de studii. Chiar daca la serviciu exista nesiguranta si relatii dinamice, in special cu sefii, tu rezolva fiecare detaliu care intra in sfera ta de activitate sau de interes. Pune-ti in ordine documentele și actele personale.

Fecioara

Zodia Fecioara

Se contureaza castiguri importante din munca pe care o desfasori la un serviciu. Esti tentat sa-ti cheltuiesti banii pe calatorii sau pe studii pe termen lung. In orice ai investi deocamdata, efectele vor fi pe termen lung. Fii prudent si dramuieste-ti fiecare șfanț. Este o perioada excelenta pentru a-ti schimba opiniile vizavi de bani si implcatiile lor.

Balanta

Zodia Balanta

Este o zi in care energia astrala te indeamna să-ți revizuiesti planurile de viata si atitudinea fata de ceilalti. Evenimentele in care esti implicat te solicita mult de cateva saptamani incoace, fapt pentru care acum poti trage concluzii bune si lua decizii importante. Emotivitatea si subiectivismul sunt accentuate, asa incat traseaza directii noi, dar acționează zilele urmatoare.

Scorpion

Zodia Scorpion

Ar fi bine sa fii cat mai discret si sa te ocupi de treburi usoare. Sanatatea este vulnerabila, insa evita pe cat posibil tratamentele alopate, analizele si consultatiile medicale. De asemenea, ziua iti poate aduce informatii secrete, foarte importante legate de parteneriatele si colaborarile existente in viata ta. Deocamdata retine cele aflate si pregateste un alt plan de abordare a evenimentelor.

Sagetator

Zodia Sagetator

Ziua îți aduce in atentie prietenii si proiectele comune pe care le desfasori cu altii. Sunt posibile discutii importante cu aceste persoane, discutii care pe de o parte iti vor aduce sfaturi bune, pe de alta parte te vor ajuta sa vezi adevarata fata a situatiilor cu care ai de-a face in zona profesionala. Daca unele remarci te vor necaji pe moment, este ceva momentan.

Capricorn

Zodia Capricorn

Se contureaza evenimente deosebite in zona profesionala. Se creionează efecte minunate la serviciu. Este posibil sa primesti o functie de raspundere sau daca deja ai una, acum este momentul sa culegi roadele si laurii muncii depuse. Astazi doar se va simti izul succesului, iar peste cateva zile se vor concretiza si faptele.

Varsator

Zodia Varsator

Ziua anunta relatii fructuoase cu strainatatea, succes la studii pe termen lung, posibilitatea de a aborda un program de instruire personala si profesionala. Insa este nevoie să-ți deschizi inima si mentalul catre alte filozofii de viata si sa accepti si teoriile altora. Minunat este ca membrii familiei te sustin neconditionat. Ține cont de aceste persoane!

Pesti

Zodia Pesti

Banii si bunurile comune cu altii vor lua o nouă turnură. Pe de o parte se deschid posibilitati noi de castig si folosinta de la si prin altii, iar pe de alta parte vei incepe sa culegi roadele materiale ale unei munci depuse intr-o colaborare profesionala mai veche. Evita planurile financiare de anvergura, creditele sau alte tipuri de datorii.

Astro Shop