JUPITER în GEMENI, 26 Mai 2024 - 10 IUNIE 2025

JUPITER în GEMENI, 26 Mai 2024 - 10 IUNIE 2025

226.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Este o analiză personalizată și detaliată, în raport cu harta natală, a tranzitului lui Jupiter  în semn (GEMENI) și casă astrologică și în funcție de aspectele cu planetele personale, perioadele de retrogradare și alte momente cheie de pe parcursul tranzitului.

Prin această interpretare personalizată, afli care este zona de viață vizată în mod special, ce schimbări sunt posibile în perioada Mai 2024 - Iunie 2025, care este atitudinea potrivită, la ce să fii atent/a.

Află care sunt oportunitățile de creștere, cum se va schimba energia în zona relațiilor, a comunicării, învățării, călătoriilor, tranzactiilot și negocierilor. Descoperi care sunt zonele de viață predispuse la expansiune și dezvoltare, unde capeți mai mult curaj și posibilități de ascensiune. Cum îți poți folosi resursele și abilitățile intelectuale în cel mai eficient mod cu putință și cum să eviți împrăștierea, superficialitatea și nehotărârea - riscurile acestui tranzit.

Jupiter în Gemeni ne deschide mintea spre noi posibilități, soluții și idei. Este un tranzit excelent pentru toți aceia care vor să învețe, care caută soluții la situații vechi nerezolvate, care vor să-și deschidă mintea și să descopere noutăți în toate privințele. 

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

226.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
jupiter, astrologie, astroshop, horoscop, previziuni, servicii astrologie, gemeni

Astro Shop