Horoscop personal 2024

Horoscop personal 2024

298.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Un an inedit, cu o energie diferită, cu provocări și surprize, dar si cu un imens potențial de evoluție, de identificare a unui drum de viață autentic și de revendicare a puterii personale. Un an care pe toți ne va provoca să renunțăm la contexte comode, confortabile, pentru a da un sens mai inalt existenței noastre și a face alegeri mai aliniate cu cine suntem cu adevărat. 

Vezi unde și cum îți ating viața aceste aspecte din 2024, care sunt zonele de viață care primesc cel mai puternic influx energetic, cum e potrivit să abordezi eventualele momente de criză și la ce oportunități să fii atent.

Ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii de viață? Ce momente de cotitură există pentru tine în 2024?

Comandă acest studiu personalizat, realizat de unul dintre astrologii profesioniști din echipa Astrocafe, pentru a înțelege mai bine despre tine și despre viața ta în 2024. Astfel, vei fi pregătit și vei ști cum să abordezi tot ce apare.

*Termen de livrare în format pdf, pe email: max. 21 de zile. În cazul în care studiul va putea fi realizat mai devreme, vi se va comunica pe email.

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

298.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
horoscop personal, horoscop, servicii astrologie, astrocafe, previziuni, horoscop personalizat, consiliere astrologica, astroshop, astrologie, 2024

Astro Shop