Plata si Livrare

Mergi in AstroShop

Pentru a cumpara de pe siteul nostru http://www.astrocafe.ro puteti folosi una din cele 2 metode prezentate mai jos. Operatorul siteului http://www.astrocafe.ro este compania Good Life Consult SRL abilitata sa faca operatiuni financiare in numele si pentru echipa AstroCafe.

1. Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, AstroCafe foloseste MobilPay.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele MobilPay. Dupa selectarea serviciilor si produselor, la pasul urmator veti fi redirectati catre domeniul securizat MobilPay.ro pentru plata.

Astrocafe nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

2. Ordin de plata

Plata prin varsamant bancar face la toate filialele BRD, in baza facturii proforma emise de Astrocafe.
Sediile bancii le puteti gasi aici.
Nu uitati sa treceti pe foaia de varsamant seria si numarul, precum si data facturii proforme emise de catre Astrocafe. Daca serviciul solicitat necesita date suplimentare, altele decat cele inregistrate la crearea contului de utilizator atunci veti fi contactati telefonic sau prin e-mail.

Va rugam, dupa ce efectuati plata, sa ne trimiteti o copie dupa OP la adresa: office@astrocafe.ro. In acest fel, ne ajutati sa scurtam timpul de procesare a comenzii.

Livrarea Serviciilor de Consultanta se va face pe mail, in mod obisnuit  termenul fiind de maximum 21 zile calendaristice de la efectuarea platii.
Orice modificare legata de termenul de livrare, in situatiile exceptionale sau perioade aglomerate, vor fi aduse la cunostinta clientului in cel mai scurt timp posibil.


Plata se va face in contul firmei care administraza acest website:
Nume firma: Good Life Consult SRL
CIF: RO 25171146
Cont IBAN: RO63BRDE410SV33605174100
Banca: BRD, Ag Romancierilor

Mergi in AstroShop

Astro Shop