Zodia Fecioara

Horoscopul zilei de miercuri, 03 martie 2021 pentru Fecioara

Ziua de astazi iti poate aduce ipostaze benefice legate de relatii si parteneriate. Poti fi invitat la o discutie  pe tema unui proiect, poti avea intalniri agreabile in cadrul carora afli informatii utile sau poti trece cu bine de un examen. De asemenea, este o zi buna pentru orice activitate intelectuala si educativa, precum si pentru deplasari si corespondenta. In ce priveste colaborarile si parteneriatele, e posibil sa primesti tot felul de propuneri tentante.

23 August - 22 Septembrie

Oracolscopul saptamanii 01 - 07 martie 2021 pentru zodia Fecioara

Fecioara - The Ringmaster of Scrutinity Fecioara - The Ringmaster of Scrutinity

Daca te afli intr-o situatie care iti da batai de cap, cea mai buna varianta de a o rezolva este sa te uiti la ea cu discernamant si claritate, lasand deoparte ce stiai pana acum sau ce credeai despre ea. Fundatia pe care ai construit pana acum, impreuna cu ceilalti implicati, are unele fisuri si ar fi de dorit sa le descoperi, inainte ca totul sa se naruie. Pe de alta parte, incearca sa descoperi ce promisiuni mai vechi, juraminte, intelegeri ai cu aceste persoane, si care acum nu mai servesc scopului si cresterii tale, si rescrie-le sau anuleaza-le.   

Horoscopul saptamanii 01 - 07 martie 2021 pentru Fecioara

Apar cheltuieli în prima parte a săptămânii, fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pentru mofturile tale. Este bine să urmezi o listă de priorități, deoarece sunt șanse mari să cheltuiești pe lucruri inutile sau defecte. De asemenea, sunt posibile furturile și pierderile de orice fel. Veniturile tale se pot îmbunătăți, mai ales acelea obținute din colaborări și parteneriate diverse. Salariul obținut de la locul de muncă se poate modifica sau pot apărea informații utile legate de acest subiect, mai ales în preajma datei de 4 Martie. Apar în preajma ta prieteni, rude sau vecini și simple cunoștințe. Dialogurile se vor purta pe tonuri neprietenoase, astfel că ar fi bine să eviți persoanele și situațiile conflictuale. Sfârșitul săptămânii te îmbie să stai acasă, alături de cei dragi.

Horoscopul lunii Martie pentru Fecioara

Se vor produce schimbări în segmentul partenerial în prima parte a lunii. Colaborările vechi fie se reconfigurează, fie se încheie definitiv. Este posibil să primești oferte de colaborare noi, deosebite, care se vor desfășura pe cel puțin un an de zile de acum încolo. Nu te lăsa impresionat de primele discuții pe teme profesionale, întrucât există detalii și scopuri ascunse ale unora care doresc să profite mult și bine de pe urma ta. Relația cu partenerul de viață va fi tumultoasă, vor avea loc discuții pe teme comune, alcătuirea unor planuri personale de viitor și dizolvarea unor neplăceri care trenează de mult timp. Fii deschis și alături de cei dragi! Financiar ar trebui să o duci bine, în special după 20 Martie. S-ar putea să primești sprijin financiar substanțial din partea rudelor, partenerului de viață sau din desfășurarea unei colaborări. Însă, veniturile obținute de la un loc de muncă oficial, salariul, fie se diminuează în preajma datei de 28 Martie, fie apar vesti controversate.

Horoscopul anului 2021 pentru Fecioara

Tema principală a acestui an pentru tine va fi munca sub toate formele ei. Cum tu ești reprezentatul muncii pe planeta Pământ, îți va plăcea să te afunzi frecvent în toate activitățile locului de muncă.

Personalitatea ta se va face remarcată atât prin felul în care vei avea grijă de tine, cât și prin felul în care abordezi treburile cotidiene personale și profesionale. Dezvoltarea personală este o un alt subiect favorit în acest an, ce îl poți aborda atât prin relațiile cu ceilalți, cât și prin experiențele dobândite în câmpul muncii.

Pentru că activitățile mentale și fizice vor fi intense, sănătatea va avea de suferit. Vei fi nevoit să acorzi timp și eforturi pentru a te odihini și pentru a te ocupa de tine. Poate fi nevoie de îngrijiri de specialitate pentru afecțiunile vechi, însă se pot instala și afecțiuni noi. Alternează echilibrat munca și odihna, pentru că numai așa vei reuși să ai și o sănătate bună, și lauri în câmpul muncii.

Relațiile familiale primesc imbolduri puternice, datorită formării a două eclipse, pe 26 Mai și pe 4 Decembrie pe Semnul zodiacal al Săgetătorului, Semn ce marchează segmentul familial și domestic. Sunt posibile acțiuni domestice importante, rezolvarea unor conflicte familiale vechi, vânzări-achiziționări de bunuri patrimoniale, dialoguri fructuoase cu membrii familiei și cu neamurile. Se închid etape, se deschid altele.

Relațiile sentimentale și relațiile cu copiii se vor desfășura în nota deja cunoscută de la finalul anului anterior. Vor mai fi aduse în discuție teme vechi, secvențe din acțiuni comune cu cei dragi, secvențe, ce au rămas fie neînțelese, fie nefinalizate.

Segmentul muncii este foarte activ, fiind vorba despre reconfigurări majore și definitive. Activitatea de la locul de muncă se va intensifica, regimul muncii se va schimba complet, iar relațiile colegiale vor fi cu totul altele. Sunt șanse să-ți schimbi locul de muncă, chiar și domeniul de activitate. De această dată, vei fi nevoit, pe de o parte, de împrejurări, iar pe de altă parte, de nevoile tale sufletești reale, să alegi în mod asumat ceea ce îți place să muncești și apoi să-ți placă ceea ce muncești. Vor veni spre tine sarcini de lucru aparent banale, însă dincolo de aparențe se conturează îndatoriri de anvergură, cu efecte pe termen lung.

Relațiile colegiale și relațiile cu șefii se vor reconfigura, astfel că unii vor dispărea din preajma ta, făcându-se loc pentru alții. Pe 10 Iunie se va construi o eclipsă pe Semnul Gemenilor, moment ce va marca noutăți în relațiile profesionale, plus debutul unei etape profesionale noi.

Pe de altă parte, statutul tău socio-profesional se va schimba începând cu 19 Iulie, astfel că fie renunți la un anumit statut, la o anumită reputație, la o funcție oficială la serviciu, fie accezi la o funcție înaltă, la un loc într-un consiliu de conducere. Toate aceste ipostaze sunt înșelătoare, de aceea fii prudent și discerne atent ce dorești să faci în continuare la locul de muncă.

Relațiile cu străinătatea sunt importante și destul de evidente de-a lungul acestui an. Fie că este vorba despre persoane străine, persoane aflate în țări străine, fie că vei călători în țări îndepărtate, experiența acumulată în urma acestora va fi de mare anvergură. Una dintre eclipsele acestui an, ce se construiește pe Semul zodiacal al Taurului în ziua de 19 Noiembrie îți va activa mentalul, predispunându-te la reconfigurarea sistemului valorilor morale și spirituale.

Studiile sunt o altă temă importantă. Ți se vor ivi ocazii deosebite de a studia, de a învăța, de a te documenta, de a aborda domenii inedite de cercetare, care îți vor lărgi orizontul cunoașterii, atât cu informații noi și deosebite, cât și cu prietenii inedite, pe termen lung.

Relațiile parteneriale intră într-un proces de reconfigurare, atât în ceea ce privește relația de cuplu, cât și în ceea ce privește relațiile de colaborare profesională. Sunt posibile destrămarea relațiilor parteneriale vechi, inclusiv a relației de cuplu, dar și apariția unor parteneriate noi, ce se vor desfășura pe mulți ani de acum încolo.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: muncește cu măsură, alege să muncești ceea ce îți place, lasă-i și pe ceilalți să te ajute, controlează-ți tendința de a critica și de a te da frecvent, drept exemplu de urmat.

Cugetarea anului 2021 pentru Fecioare: „Motivul oricărei armonii constă în faptul că orice substanță simplă are o asemenea natură, încât starea ei ulterioară e rezultatul stării anterioare.” – W.G.Leibniz

 

Informatii generale despre Fecioara in zodiacul European

  Verb: “Eu analizez”; Element: Pamant; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Mercur; Zi: Miercuri; Casa astrologica: Casa a VI-a; Culoare: Albastru; Piatra pretioasa: Safir; Anatomie: Intestine si colon;   Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arat...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii