Zodia Fecioara

Horoscopul zilei de joi, 25 aprilie 2024 pentru Fecioara

Esti mai mult pe drumuri astazi. S-ar putea sa fii nevoit sa rezolvi diverse comisioane pentru un prieten apropiat sau pentru o ruda. Implica-te cu drag, deoarece vei avea si tu de castigat ceva de pe urma ajutorului acordat altuia. Pe de alta parte, un dialog cu cineva drag te-ar putea pune pe ganduri.

23 August - 22 Septembrie

Oracolscopul saptamanii 22 - 28 aprilie 2024 pentru zodia Fecioara

Fecioara - The Sun Dancers Fecioara - The Sun Dancers

In aceasta saptamana acorda o mai mare atentie lucrurilor la care te tot gandesti, caci acum ele se manifesta in planul fizic cu o viteza mult mai mare. Energia, cu care iti incarci dorintele, actioneaza precum un magnet, iar ceea ce primesti in schimb are aceeasi vibratie. Permite, cu bucurie si recunostinta, ca realitatea sa se schimbe implinindu-ti cele mai marete vise. Toate lucrurile sunt posibile acum, iar tu doar trebuie sa le lasi sa intre in viata ta cu usurinta. Lasa-te inspirat si fa alegerile din spatiul sacru al inimii.

Horoscopul saptamanii 22 - 28 aprilie 2024 pentru Fecioara

Aspectele materiale și cele financiare îți deschid săptămâna. Se întrezăresc cheltuieli majore, însă îți vin bani fie dinspre locul de muncă, fie cineva te sprijină financiar în chip nebănuit. Tendința de a cheltui mult este mare și păguboasă. Selectează prioritățile și chibzuiește atent fiecare cumpărătură. La o privire atentă în jurul tău ai constata faptul că ai suficiente bunuri utile și nu ar fi nevoie de altele noi deocamdată. Facturile, taxele sau alte tipuri de datorii sunt prioritare.

Horoscopul lunii Aprilie pentru Fecioara

Eforturile și atenția îți vor fi atrase de segmentul financiar, în mod special de banii și bunurile comune cu alții în prima parte a lunii. Este posibil să fii nevoit să cheltuiești sume importante pe taxe și facturi restante. Pot interveni și cheltuieli profesionale sau investiții fie la locul de muncă, fie pentru a parcurge un curs de formare sau reconversie profesională. Pe de altă parte, dincolo de cotidian, gândurile tale vor fi animate de idei mărețe și de scopuri nobile.

Horoscopul anului 2024 pentru Fecioara

Pentru tine, anul 2024 îți aduce schimbări majore de personalitate. Este vremea marilor cotituri în viață în ceea ce privește felul în care te raportezi la ceilalți și la evenimentele înconjurătoare.

Eclipsele din acest an, ce se formează pe Axa zodiacală Berbec-Balanță îți oferă influențe în segmentul financiar. Se finalizează o etapă de cumpărături extravagante, de investiții făcute la întâmplare sau la îndemnul altora și se deschide o altă etapă în care cumpătarea și orientarea investițiilor tale spre lucruri valoroase și utile pe termen lung, vor fi la ordinea zilei. Pe de altă parte, se vor evidenția și noi surse de venit.

În Semnul zodiacal Pești, se va forma o eclipsă la jumătatea lunii Septembrie, ale cărei influențe te vor impulsiona să-ți revizuiești relațiile parteneriale. Este vorba despre un final de etapă partenerială, astfel că unele parteneriate, fie că vorbim despre o relație de cuplu, fie că vorbim despre o colaborare profesională, se pot finaliza fără echivoc.

Călătoriile și studiile de perfecționare sunt bine susținute în prima parte a anului, astfel că este de bun augur să călătorești, să studiezi, să abordezi domenii de studiu noi sau forme de instruire care îți sunt utile în dezvoltarea ta personală și profesională. Străinătatea va căpăta o altă dimensiune pentru tine.

În relațiile sentimentele se prefigurează retușuri importante, care vor avea efecte pe termen lung. Este bine să fii alături de copii, de persoana iubită și să-i antrenezi în activități creative și recreative. Neplăcerile pot fi depășite cu puțin efort și bunăvoință.

Relațiile cu prietenii și relațiile profesionale se vor evidenția în a doua parte a anului prin discuții și activități de anvergură. Se recomandă prudență, deoarece izul conflictului este prezent.

La locul de muncă apare o nouă direcție de activitate, fie prin modificarea condițiilor de lucru, fie prin abordarea unui nou loc de muncă sau a unui domeniu profesional nou. Tumultul profesional, schimbările colegiale, cele care țin de activitatea profesională propriu-zisă îți pot afecta sănătatea. Dozează-ți eforturilor și organizează-ți eficient programul cotidian, astfel încât să te și odihnești suficient. 
——— 
Vrei să știi ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii din viață? Vrei să știi ce momente de cotitură există pentru tine în 2024?

🛒 Comandă AICIHOROSCOP PERSONAL 2024

Informatii generale despre Fecioara in zodiacul European

  Verb: “Eu analizez”; Element: Pamant; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Mercur; Zi: Miercuri; Casa astrologica: Casa a VI-a; Culoare: Albastru; Piatra pretioasa: Safir; Anatomie: Intestine si colon;   Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arat...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii