Zodia Fecioara

Horoscopul zilei de miercuri, 19 ianuarie 2022 pentru Fecioara

Colaborarea cu colegii va fi astazi cu atat mai fructuoasa daca asculti cu rabdare si interes orice idee, oricat ar fi de diferita sau de nonconformista. In plus, daca esti suficient de deschis, ti se pot prezenta niste metode terapeutice mai putin conventionale, din domeniul cosmeticii. Este o zi potrivita pentru relaxare si ingrijirea propriei persoane, dar si pentru a primi in liniste mesaje din subconstient.

23 August - 22 Septembrie

Oracolscopul saptamanii 17 - 23 ianuarie 2022 pentru zodia Fecioara

Fecioara - Amanarea Fecioara - Amanarea

Te-ai gandit vreodata ca maine vei fi mai batran cu o zi, deci curajul tau va fi mai mic? Amanarea unei decizii este o naivitate, caci speri in zadar ca “maine” vei avea mai mult curaj, mai multe resurse, mai multe idei sau mai multa experienta. Chiar si a nu lua nici o decizie, este pana la urma o alegere – accea de a nu face nimic, iar singurul rezultat este un sentiment deprimant de blocare, trait azi. Aminteste-ti ca esti o scanteie de divinitate care a ales sa vina pe Pamant sa se experimenteze pe sine intr-un corp uman.

Horoscopul saptamanii 17 - 23 ianuarie 2022 pentru Fecioara

O săptămână controversată vizavi de relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional. Cumva ar fi nevoie să-ți remodelezi unele concepții și planuri de viață, pentru că acum sunt mulți cei care, mai mult sau mai puțin discret, îți reproșează rigiditate mentală, conservatorism nefondat sau ancorare în relații și situații perimate. Privește atent la propria ta viață și depune eforturi pentru a o îmbunătăți. Energiile zilelor de 18 și 19 Ianuarie activează afecțiunile vechi. Te vei simți mai bine la finalul săptămâni, însă nu forța nota și dozează-ți eforturile.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Fecioara

Situații dinamice în plan domestic! Relațiile cu membrii familiei sunt conflictuale, existând riscul declanșării unor animozități pe termen lung. Pe de altă parte, sunt favorizate treburile gospodărești, vânzarea-achiziționarea de bunuri patrimoniale și demersurile privitoare la moșteniri și partaje. Posibile avarii la instalațiile de foc din spațiul locativ. Mult de lucru la serviciu, însă predomina senzația de mers în gol. Muncește prudent, ocupându-te numai de îndatoririle tale și mai rar sau deloc apelează la colegi. Relațiile profesionale sunt deficitare, iar comunicarea mult îngreunată. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Controlează-ți emoțiile și reacțiile, pentru că riști să-ți deteriorezi atât trupul, cât și sufletul. Situații parteneriale favorabile.

Horoscopul anului 2022 pentru Fecioara

Contextele astrale din anul 2022 te predispun la schimbări importante, în mod special în relațiile cu ceilalți. În primul rând, tu ai nevoie să-ți remodelezi felul de a fi față de ceilalți, felul de a acționa și de a interacționa.

Sănătatea continuă să fie vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești corespunzător. Echilibrează aspectele profesionale cu cele personale. Chiar este un an în care accentul evenimentelor este mai mult în zona personală.

Cele patru eclipse ce se formează în acest an pe Axa zodiacală Taur-Scorpion te vor sprijini în remodelarea mentalității, a gândirii și comunicării. De mare folos îți sunt implicarea în cursuri, forme de instruire personală și profesională plus dialogul cu oameni erudiți și experimentați în ale vieții cotidiene.

Călătoriile și relațiile cu străinătatea sunt alte forme de dezvoltare personală și profesională. Chiar dacă vor continua restricțiile sociale, tu vei întâlni contexte favorabile care te vor ajuta să depășești barierele și să te bucuri, fie de o călătorie intersantă, fie de o relație cu cineva aflat departe de tine, peste mări și țări.

Relațiile cu anturajul apropiat vor primi influențele celor patru eclipse formate pe Axa zodiacală Taur-Scorpion. Este un an în care vei fi nevoit să selectezi foarte atent acest anturaj și să renunți, fără echivoc la persoanele care ți-au creat neplăceri sau care stau în preajma ta doar spre folosul lor. Evită să povestești altora despre tine și intențiile tale!

Relațiile familiale și mediul domestic sunt favorabile, fiind un an bun pentru lămuriri și rezolvări împreună cu membrii familiei vizavi de tot ce ține de casă, patimoniu, moșteniri sau probleme ale membrilor familiei.

Segmentul amoros este răscolit în acest an de situații și persoane dragi care revin sub diverse forme. În prima parte a anului sunt probabile neplăceri și controverse. Astfel, o relație sentimentală se poate reconfigura sau finaliza, după caz. Relațiile cu copiii sunt și ele răscolite, intervenind în primul rând, conflictul dintre generații. Abia la finalul anului se va îmbunătăți situația amoroasă.

Relațiile parteneriale primesc raze astrale benefice, deosebite datorită vizitei planetei Jupiter, marele benefic, prin Semnul zodiacal Pești. Este rost de rezolvări favorabile în relațiile parteneriale existente, însă pot apărea la orizont altele noi de o mai bună calitate decât cele de până acum.

Segmentul profesional este în continuare dinamic, în mod special secțiunea loc de muncă, relațiile colegiale și activitatea profesională propriu-zisă. Sunt șanse pentru schimbări majore și favorabile plus găsirea unui alt loc de muncă, chiar și într-un alt domeniu de activitate. Zona profesională este umbrită, însă discret, ți se construiesc noi direcții profesionale.

Relațiile cu șefii și autoritățile sunt vulnerabile, cu multe urcușuri și coborâșuri. Perioadele Aprilie, Mai și începând cu luna August predispun la schimbări interesante la nivel înalt în domeniul profesional în care activezi.

Cugetarea anului 2022 pentru Fecioare: „O inimă nobilă nu poate fi infidelă.” – H. de Balzac

 

Informatii generale despre Fecioara in zodiacul European

  Verb: “Eu analizez”; Element: Pamant; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Mercur; Zi: Miercuri; Casa astrologica: Casa a VI-a; Culoare: Albastru; Piatra pretioasa: Safir; Anatomie: Intestine si colon;   Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arat...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii