Zodia Fecioara

Horoscopul zilei de sambata, 23 octombrie 2021 pentru Fecioara

Esti inconjurat de multa lume, fie ca te afli acasa, printre rude, fie ca te afli la serviciu. Ceilalti vor fi atenti la vorbele si gesturile tale, reusind sa observe fiecare amănunt. Evita excesele de orice fel si fii tu insuti! Provocarile sunt multiple, cand te astepti mai putin si mai ales de la cine te astepti mai putin. Aspecte neplacute de discutat vor fi legate de bani si bunuri comune cu altii. Unii doresc doar sa profite de pe urma agoniselii tale.

23 August - 22 Septembrie

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 octombrie 2021 pentru zodia Fecioara

Fecioara - Lasarea in voia curentului Fecioara - Lasarea in voia curentului

Mesajul pentru tine, in aceasta saptamana, este ca a venit momentul sa nu te mai lupti cu morile de vant, sa nu te mai opui experientelor prezente si sa renunti la orice lupta (cu tine sau cu altii). Orice lupta te transforma, inevitabil, intr-un adversar, si nu e nimic constructiv sau creativ in asta. Este doar foarte multa frica, ce genereaza si mai multa frica, blocaje si frustrari. Asadar, a sosit timpul sa curgi cu viata, sa ai incredere in ceea ce atragi in viata ta, pentru a vedea si primi binecuvantarile. Caci orice experienta are un rost si aduce un dar. Pluteste pe apa, ramanand treaz, perfect constient, prezent. Alege pacea, in locul luptei! 

Horoscopul saptamanii 18 - 24 octombrie 2021 pentru Fecioara

Cheltuieli comune cu alții la începutul acestei săptămâni! Se recomandă prudență, pentru că există riscul să cheltuiești tu mai mult pe mofturile sau daunele celor dragi. Achită-ți datoriile la timp! Foarte evidente sunt relațiile cu străinătatea, abordarea unor forme de școlarizare pe termen lung, dar și orientarea spre o nouă filozofie de viață. Gândirea și comunicarea sunt distorsionate, așa încât ar fi bine să eviți luarea deciziilor majore și implicarea în discuții de anvergură. Poate intra în discuție și o călătorie îndepărtată sau măcar planuri în acest sens. Călătorii în străinătate și dialoguri cu persoanele aflate departe de granițele țării. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt tensionate la finalul intervalului analizat.

Horoscopul lunii Octombrie pentru Fecioara

Cresc veniturile obținute din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Este posibil să primești oferte de colaborare, dar studiază-le cu atenție. Există ceva care subminează bunul mers al lucrului în echipă și de aici apare o mare vulnerabilitate socio-profesională. Ai încredere că vei depăși totul cu bine! Tu doar lucreză conștiincios, exact în ritmul și cu felul tău de a fi, iar de restul - câștiguri, prosperitate materială și avansare în câmpul muncii – se va ocupa cu succes Universul. Pe de altă parte, se întrezăresc discuții cu multă lume și multe deplasări pe distanțe scurte. Este bine să-ți dozezi discursurile și să vorbești strictul necesar. Unii te vor provoca pe teme personale, deci fii vigilent.

Horoscopul anului 2021 pentru Fecioara

Tema principală a acestui an pentru tine va fi munca sub toate formele ei. Cum tu ești reprezentatul muncii pe planeta Pământ, îți va plăcea să te afunzi frecvent în toate activitățile locului de muncă.

Personalitatea ta se va face remarcată atât prin felul în care vei avea grijă de tine, cât și prin felul în care abordezi treburile cotidiene personale și profesionale. Dezvoltarea personală este o un alt subiect favorit în acest an, ce îl poți aborda atât prin relațiile cu ceilalți, cât și prin experiențele dobândite în câmpul muncii.

Pentru că activitățile mentale și fizice vor fi intense, sănătatea va avea de suferit. Vei fi nevoit să acorzi timp și eforturi pentru a te odihini și pentru a te ocupa de tine. Poate fi nevoie de îngrijiri de specialitate pentru afecțiunile vechi, însă se pot instala și afecțiuni noi. Alternează echilibrat munca și odihna, pentru că numai așa vei reuși să ai și o sănătate bună, și lauri în câmpul muncii.

Relațiile familiale primesc imbolduri puternice, datorită formării a două eclipse, pe 26 Mai și pe 4 Decembrie pe Semnul zodiacal al Săgetătorului, Semn ce marchează segmentul familial și domestic. Sunt posibile acțiuni domestice importante, rezolvarea unor conflicte familiale vechi, vânzări-achiziționări de bunuri patrimoniale, dialoguri fructuoase cu membrii familiei și cu neamurile. Se închid etape, se deschid altele.

Relațiile sentimentale și relațiile cu copiii se vor desfășura în nota deja cunoscută de la finalul anului anterior. Vor mai fi aduse în discuție teme vechi, secvențe din acțiuni comune cu cei dragi, secvențe, ce au rămas fie neînțelese, fie nefinalizate.

Segmentul muncii este foarte activ, fiind vorba despre reconfigurări majore și definitive. Activitatea de la locul de muncă se va intensifica, regimul muncii se va schimba complet, iar relațiile colegiale vor fi cu totul altele. Sunt șanse să-ți schimbi locul de muncă, chiar și domeniul de activitate. De această dată, vei fi nevoit, pe de o parte, de împrejurări, iar pe de altă parte, de nevoile tale sufletești reale, să alegi în mod asumat ceea ce îți place să muncești și apoi să-ți placă ceea ce muncești. Vor veni spre tine sarcini de lucru aparent banale, însă dincolo de aparențe se conturează îndatoriri de anvergură, cu efecte pe termen lung.

Relațiile colegiale și relațiile cu șefii se vor reconfigura, astfel că unii vor dispărea din preajma ta, făcându-se loc pentru alții. Pe 10 Iunie se va construi o eclipsă pe Semnul Gemenilor, moment ce va marca noutăți în relațiile profesionale, plus debutul unei etape profesionale noi.

Pe de altă parte, statutul tău socio-profesional se va schimba începând cu 19 Iulie, astfel că fie renunți la un anumit statut, la o anumită reputație, la o funcție oficială la serviciu, fie accezi la o funcție înaltă, la un loc într-un consiliu de conducere. Toate aceste ipostaze sunt înșelătoare, de aceea fii prudent și discerne atent ce dorești să faci în continuare la locul de muncă.

Relațiile cu străinătatea sunt importante și destul de evidente de-a lungul acestui an. Fie că este vorba despre persoane străine, persoane aflate în țări străine, fie că vei călători în țări îndepărtate, experiența acumulată în urma acestora va fi de mare anvergură. Una dintre eclipsele acestui an, ce se construiește pe Semul zodiacal al Taurului în ziua de 19 Noiembrie îți va activa mentalul, predispunându-te la reconfigurarea sistemului valorilor morale și spirituale.

Studiile sunt o altă temă importantă. Ți se vor ivi ocazii deosebite de a studia, de a învăța, de a te documenta, de a aborda domenii inedite de cercetare, care îți vor lărgi orizontul cunoașterii, atât cu informații noi și deosebite, cât și cu prietenii inedite, pe termen lung.

Relațiile parteneriale intră într-un proces de reconfigurare, atât în ceea ce privește relația de cuplu, cât și în ceea ce privește relațiile de colaborare profesională. Sunt posibile destrămarea relațiilor parteneriale vechi, inclusiv a relației de cuplu, dar și apariția unor parteneriate noi, ce se vor desfășura pe mulți ani de acum încolo.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: muncește cu măsură, alege să muncești ceea ce îți place, lasă-i și pe ceilalți să te ajute, controlează-ți tendința de a critica și de a te da frecvent, drept exemplu de urmat.

Cugetarea anului 2021 pentru Fecioare: „Motivul oricărei armonii constă în faptul că orice substanță simplă are o asemenea natură, încât starea ei ulterioară e rezultatul stării anterioare.” – W.G.Leibniz

 

Informatii generale despre Fecioara in zodiacul European

  Verb: “Eu analizez”; Element: Pamant; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Mercur; Zi: Miercuri; Casa astrologica: Casa a VI-a; Culoare: Albastru; Piatra pretioasa: Safir; Anatomie: Intestine si colon;   Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arat...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii