Zodia Fecioara

Horoscopul zilei de vineri, 22 februarie 2019 pentru Fecioara

In ce te priveste, ziua aceasta pare aiba ca subiect central, banii. E vorba de administrarea banilor personali si de gasirea unor solutii pentru optimizarea raportului venituri-cheltuieli. Nu sunt indicate cheltuielile extravagante si nici deciziile radicale in materie de investitii. Cu cat manifesti mai multa intelepciune si luciditate, cu atat ai mai multa usurinta si inspiratie in toate chestiunile legate de bani. Ba mai mult, s-ar putea sa vina la tine si oportunitati pe care nu le-ai luat in considerare pana acum.

23 August - 22 Septembrie

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 februarie 2019 pentru zodia Fecioara

Fecioara - Bone Collector Fecioara - Bone Collector

Te afli intr-o perioada in care anumite aspecte din trecutul tau se tot repeta facandu-te atent la faptul ca inca nu ai invatat lectia prezenta in situatia originala. E timpul sa abandonezi povara trecutului, caci toate gandurile si sentimentele legate de acesta te tin pe loc. Mesajul acestei carti iti transmite ca “facand lucrurile in acelasi fel, obtii aceleasi rezultate”, asa ca renunta la acele pattern-uri dureroase, iarta si mergi mai departe. Abordeza situatiile si partenerii noi, care apar in viata ta, dintr-o perspectiva pozitiva; evita rutina cat poti de mult.

Horoscopul saptamanii 18 - 24 februarie 2019 pentru Fecioara

În primele zile ale săptămânii ești plin de viaţă şi încrezător în forţele tale. Controlează-ți stările și reacțiile, pentru că există riscul să strici situații și relații bune. Pe 21 și 22 Februarie apar chestiuni legate de bani sau moşteniri. Sunt posibile cadouri sau veşti legate de capitolul financiar, dar deocamdată sunt doar idei sau planuri. Lucrurile în acest sens se vor concretiza mai târziu. Pe de altă parte continuă apariția cheltuielilor comune cu alții, fie pe daune, fie pentru a rezolva diverse litigii. Fii prudent și nu te avânta în orice investiție care aparent promite câștiguri fabuloase. La finalul săptămânii ești comunicativ, te simți bine şi entuziasmat de planurile tale. Mulți dintre apropiați te vor admira sincer.

Horoscopul lunii Februarie pentru Fecioara

Munca și implicațiile ei vor alcătui tema principală a primei jumătăți a lunii. Se anunță multă muncă și responsabilități noi. S-ar putea să fii nevoit să reiei unele activități care au rămas nerezolvate sau nu au fost finalizate corect și la timp. Evită provocările celorlalți și bazează-te pe forțele tale. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator. Unele afecțiuni se vor accentua, însă există riscul apariției altora noi greu de diagnosticat și tratat. Dozeză-ți eforturile și odihnește-te regulat. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil, în intervalul 3 – 5 Februarie, pentru că există posibilitatea diagnosticării greșite și a erorilor de tratament. A doua jumătate a lunii îți va aduce în atenție relațiile parteneriale și colaborările. Este o perioadă în care îți poți pune la punct activitățile comune cu alții și lămuri neînțelegerile trecute. De unii parteneri te poți despărți definitv, însă așa este mai bine. Spre finalul lunii ai șanse deosebite de a-ți schimba modul de relaționare cu tot ce te înconjoară. Sunt zile bune pentru a merge la un salon de înfrumusețare, la masaj sau pur și simplu hoinărește prin magazine doar tu cu tine.

Horoscopul anului 2019 pentru Fecioara

Metodic și realist, indiferent de evenimentele în care vei fi implicat de-a lungul anlui 2019 vei ști clar ce trebuie să faci și încotro să-ți îndrepți atenția și eforturile. Sunt posibile schimbări în primul rând de mentalitate, de ideal, de conștiință.

Preocupările legate de sănătate, ca de obicei pentru tine, sunt pe primul loc. Sunt șanse favorabile de a-ți schimba stilul de viață, de a găsi remedii naturiste deosebite, de a întâlni specialiști în sănătate care să te ajute să ameliorezi unele afecțiuni vechi.

Segmentul profesional este marcat de schimbări importante. Până la începutul lunii Mai, ambientul profesional, relațiile colegiale și desfășurarea activității profesionale propriu-zise continuă să fie tensionate. Partea bună a acestei situații constă în faptul că ies la iveală și se rezolvă definitiv aspecte profesionale vechi, neconforme cu etapa actuală de viață în care te afli. De asemenea, tot ce este inutil, minciună, fraudă sau frivol la locul de muncă și în relațiile colegiale se află, astfel că se vor epuiza toate acestea în chip favorabil pentru tine.

Segmentul financiar este marcat de influențele planetei Uranus din Semnul Berbecului, până pe 6 Martie. Șapte ani de zile, aceste influențe ți-au oferit câștiguri substanțiale, surprize de proporții pe segmentul moșteniri, partaje, bani și bunuri deținute și administrate în comun cu partenerul de viață sau cu neamurile, relații cu instituții financiare. În primele două luni ale anului se reconfigurează ceva din toate acestea, pentru a se stabiliza definitiv. Pot fi aspecte surprinzătoare, la care nici cu gândul nu gândești. De asemenea este posibil să apară oferte de colaborare care să-ți deschidă culoare de câștig pe termen lung, să echilibrezi situația unor bunuri sau a unor bani folosite împreună cu alții sau să te gândești la investiții și credite.

Din 6 Martie, planeta Uranus se va muta în Semnul Taurului, deschizându-ți episoade noi în ceea ce privește relațiile cu străinătatea, studiile, călătoriile. Începe o etapă de viață foarte importantă, care se va întinde pe mulți ani de acum încolo. Energia uraniană dinspre Taur îți va îmbogăți bagajul educațional, îți va favoriza procesele de învățare-evaluare, schimbul de informații cu persoane deosebite, implicarea în studii și cercetări diverse necesare în domeniul profesional în care activezi sau îți dorești să activezi. Posibilități deosebite de a călători peste mări și țări și de a studia discipline spirituale sau ezoterice. Însă cel mai important aspect va fi cunoașterea unor oameni deosebiți, bine experimentați în ale vieții, instructori, profesori, oameni importanți într-un domeniu de activitate, de la care vei învăța foarte multe.

Eclipsele de peste an îți vor influența relațiile sentimentale, relațiile cu prietenii, sănătatea și segmentul muncii.

Segmentul relațiilor sentimentale este activat de trei eclipse în acest an, eclipse formate pe Semnul Capricornului. Așadar, pe 6 Ianuarie se formează o eclipsă parțială de Soare ce îți deschide o etapă amoroasă deosebită. Pe 17 Iulie, când se formează a doua eclipsă pe Capricorn, respectiv o eclipsă parțială de Lună, ceea ce s-a declanșat pe 6 Ianuarie se reconfigurează sau ceva se finalizează, după caz. Pe 26 Decembrie are loc a treia eclipsă în Capricorn, care va lămuri unele aspecte gândite sau petrecute la momentele anterioare de eclipse pe acest Semn zodiacal, însă va deschide culoare noi, fie că este vorba despre o nouă relație amoroasă, fie că cea deja existentă se reconfigurează benefic.

În ziua de 21 Ianuarie se formează o eclipsă totală de lună în Semnul zodiacal al Leului, îndemnându-te să meditezi asupra situațiilor și relațiilor în care ești implicat sau vrei să te implici. Este un moment favorabil regândirii unor planuri personale și profesionale. Aflarea unor informații deosebite necesare pentru viața personală și pentru cea profesională.

Relațiile cu prietenii, cu protectorii și cu admiratorii din segmentul socio-profesional se vor remarca începând cu 2 Iulie, când se formează o eclipsă totală de Soare în Semnul Racului. Totuși nu este ceea ce pare. Unii vin în preajma ta aparent binevoitori, dar sub măștile lor se ascund cu totul alte interese față de cele declarate.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: fii realist în privința tuturor relațiilor din preajmă; lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc și nu forța nota; fii deschis la schimbările benefice necesare ție în etapa de viață în care te afli, pentru a crea îmbunătățirile de care ai nevoie; îngrijește-ți cu măsură sănătatea; muncește atât cât trebuie și mai ales cum trebuie; evită critica și replicile acide; oferă-ți ajutorul numai la cererea expresă a celorlalți; de mare folos ți-ar fi un animal de companie sau practicarea unui hobby.

Cugetarea anului 2019 pentru Fecioare: „Într-o dispută, cel mai dificil lucru nu e atât să-ți aperi punctul de vedere, cât să ai despre el o idee exactă.” – A. Maurois

Informatii generale despre Fecioara in zodiacul European

  Verb: “Eu analizez”; Element: Pamant; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Mercur; Zi: Miercuri; Casa astrologica: Casa a VI-a; Culoare: Albastru; Piatra pretioasa: Safir; Anatomie: Intestine si colon;   Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arat...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii