Zodia Fecioara

Horoscopul zilei de joi, 07 iulie 2022 pentru Fecioara

Interesanta zi pentru tine la capitolul bani. Poti primi cadouri, recompense sau vesti legate de salarizarea de la un loc de munca. Esti tentat sa mergi la cumparatauri, dar evita cheltuielile extravagante. Energia vitala este la cote scazute, asa incat dozeaza-ti eforturile. Chiar daca sufletul tau tanjeste dupa aventuri si iubire, astrele te sfatuiesc sa gasesti un echilibru intre dorintele frivole si nevoile tale reale.

23 August - 22 Septembrie

Oracolscopul saptamanii 04 - 10 iulie 2022 pentru zodia Fecioara

Fecioara - Rabdarea Fecioara - Rabdarea

Asteptarea pare a fi cea mai potrivita solutie la problemele tale acum, evitand a forta lucrurile sa se intample dupa bunul tau plac. Semintele au fost plantate, iar acum te poti bucuri de o perioada in care lasi natura sa-si urmeze cursul si sa preia fraiele. Centreaza-te mai mult pe a fi atent la tine, la corpul tau, fara a permite egoului tau sa-ti amane dreptul la fericire, si alege sa te implici in totalitate in a-i sustine pe ceilalti, prin ceea ce faci. Cand intentionezi sa slujesti unui scop, scopul tau incepe sa te serveasca pe tine inzecit.

Horoscopul saptamanii 04 - 10 iulie 2022 pentru Fecioara

Începi săptămâna cu chef de viaţă, dornic de a rezolva treburile restante și de a fi în mijlocul celorlalţi. Relaţiile primesc raze astrale minunate, astfel că teatrul va fi la el acasă. Pe 6 şi pe 7 Iulie sunt posibile cadouri sau recompense băneşti. Oricum chestiunile financiare vor fi la ordinea zilei. Fii prudent la cheltuieli! Finalul săptămânii îți aduce întâlniri, dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar și excursii sau mici călătorii pentru a rezolva diverse. Ține cont de conflictele mocnite, ascunse: îți pot subimna atât sănătatea cât şi imaginea socială!

Horoscopul lunii Iulie pentru Fecioara

Eşti înconjurat de prieteni, mai ales în prima parte a lunii. Sunt posibile întâlniri şi dialoguri deosebite, sfaturi şi idei bune pentru a-ţi duce la bun sfârşit în special proiectele socio-profesionale. În preajma datei de 13 Iulie se vor crea contexte favorabile ce îţi va aduce alături oameni noi, legând astfel prietenii trainice. Există şi varianta ca de unele persoane să te desprinzi definitiv. De reţinut că ar fi bine să păstrezi foarte clară limita dintre o relaţie de prietenie şi una amoroasă. Confuziile în acest sens îţi pot aduce neplăceri serioase. Acest aspect îţi va marca un final de etapă vizavi de relaţiile sentimentale. A doua parte a lunii îţi accentuează dorinţa de interiorizare, poate şi datorită unei oboseli care se tot acumulează pe parcursul acestei luni.

Horoscopul anului 2022 pentru Fecioara

Contextele astrale din anul 2022 te predispun la schimbări importante, în mod special în relațiile cu ceilalți. În primul rând, tu ai nevoie să-ți remodelezi felul de a fi față de ceilalți, felul de a acționa și de a interacționa.

Sănătatea continuă să fie vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești corespunzător. Echilibrează aspectele profesionale cu cele personale. Chiar este un an în care accentul evenimentelor este mai mult în zona personală.

Cele patru eclipse ce se formează în acest an pe Axa zodiacală Taur-Scorpion te vor sprijini în remodelarea mentalității, a gândirii și comunicării. De mare folos îți sunt implicarea în cursuri, forme de instruire personală și profesională plus dialogul cu oameni erudiți și experimentați în ale vieții cotidiene.

Călătoriile și relațiile cu străinătatea sunt alte forme de dezvoltare personală și profesională. Chiar dacă vor continua restricțiile sociale, tu vei întâlni contexte favorabile care te vor ajuta să depășești barierele și să te bucuri, fie de o călătorie intersantă, fie de o relație cu cineva aflat departe de tine, peste mări și țări.

Relațiile cu anturajul apropiat vor primi influențele celor patru eclipse formate pe Axa zodiacală Taur-Scorpion. Este un an în care vei fi nevoit să selectezi foarte atent acest anturaj și să renunți, fără echivoc la persoanele care ți-au creat neplăceri sau care stau în preajma ta doar spre folosul lor. Evită să povestești altora despre tine și intențiile tale!

Relațiile familiale și mediul domestic sunt favorabile, fiind un an bun pentru lămuriri și rezolvări împreună cu membrii familiei vizavi de tot ce ține de casă, patimoniu, moșteniri sau probleme ale membrilor familiei.

Segmentul amoros este răscolit în acest an de situații și persoane dragi care revin sub diverse forme. În prima parte a anului sunt probabile neplăceri și controverse. Astfel, o relație sentimentală se poate reconfigura sau finaliza, după caz. Relațiile cu copiii sunt și ele răscolite, intervenind în primul rând, conflictul dintre generații. Abia la finalul anului se va îmbunătăți situația amoroasă.

Relațiile parteneriale primesc raze astrale benefice, deosebite datorită vizitei planetei Jupiter, marele benefic, prin Semnul zodiacal Pești. Este rost de rezolvări favorabile în relațiile parteneriale existente, însă pot apărea la orizont altele noi de o mai bună calitate decât cele de până acum.

Segmentul profesional este în continuare dinamic, în mod special secțiunea loc de muncă, relațiile colegiale și activitatea profesională propriu-zisă. Sunt șanse pentru schimbări majore și favorabile plus găsirea unui alt loc de muncă, chiar și într-un alt domeniu de activitate. Zona profesională este umbrită, însă discret, ți se construiesc noi direcții profesionale.

Relațiile cu șefii și autoritățile sunt vulnerabile, cu multe urcușuri și coborâșuri. Perioadele Aprilie, Mai și începând cu luna August predispun la schimbări interesante la nivel înalt în domeniul profesional în care activezi.

Cugetarea anului 2022 pentru Fecioare: „O inimă nobilă nu poate fi infidelă.” – H. de Balzac

 

Informatii generale despre Fecioara in zodiacul European

  Verb: “Eu analizez”; Element: Pamant; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Mercur; Zi: Miercuri; Casa astrologica: Casa a VI-a; Culoare: Albastru; Piatra pretioasa: Safir; Anatomie: Intestine si colon;   Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arat...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii