Zodia Fecioara

Horoscopul zilei de joi, 24 mai 2018 pentru Fecioara

Persoana iubita sau copiii vor apela la tine pentru sprijin financiar. Pretentiile lor depasesc bugetul tau, asa incat foarte usor astazi relatiile dintre voi pot ajunge la tensiuni serioase. Totusi ar fi bine sa discuti pe indelete despre nevoile lor si sa te gandesti in tihna la ele si la modul in care le poti rezolva tu. Insa nu te lasa santajat emotional si nu sustine idei si actiuni nefondate. Mofturile sunt accentuate in aceste zile.

23 August - 22 Septembrie

Oracolscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru zodia Fecioara

Fecioara - Rabdarea Fecioara - Rabdarea

In perioada urmatoare, tot ce poti sa faci este sa astepti, evitand a forta lucrurile sa se intample dupa bunul tau plac. Semintele au fost plantate, iar acum poti sa te bucuri de o perioada de pasivitate in care lasi natura sa-si urmeze cursul. Centreaza-te mai mult pe a fi in serviciu, fara a permite ego-ului sa iti amane dreptul la fericire, si alege sa te implici in totalitate in a-i ajuta pe ceilalti, prin ceea ce faci. Cand intentionezi sa slujesti unui scop, scopul tau incepe sa te serveasca pe tine.

Horoscopul saptamanii 21 - 27 mai 2018 pentru Fecioara

Stările tale de spirit oscilează mult pe tot parcursul săptămânii, astfel că este rost să fii înțeles greșit de alții. Controlează-ți reacțiile și menține un ritm constant în acțiuni. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te odihnești, să mergi la controale de specialitate și să urmezi sfaturile specialiștilor. Se deschide un nou capitol financiar și acum vei observa discret germenii care încep ușor să încolțească. Însă nu este momentul să te gândești la investiții sau la achiziționarea unor credite. Deocamdată ocupă-te de datoriile vechi.

Horoscopul lunii Mai pentru Fecioara

Relațiile cu străinătatea sunt abundente până pe la mijlocul acestei luni. Poate fi vorba despre aranjarea unei călătorii îndepărtate sau despre călătorii legate de studii sau profesie. În orice situație, bucură-te de tot ce ți se oferă. În preajma datei de 16 Mai se vor contura evenimente importante legate de unele secvențe de învățare pe care va trebui să le reiei, să le continui sau să le începi. Subiectele filozofice, cele care vizează dezvoltarea personală vor fi preferatele tale. Dupa-amiezele sunt potrivite pentru a viziona o piesă de teatru, pentru a asculta un concert de muzica sau pentru a participa la seminarii pe teme spirituale. Pe parcursul întregii luni, întâlnirile și dialogurile cu șefii vor fi la ordinea zilei. Există posibilitatea să obții o funcție importantă sau recunoaștere socială din partea unor persoane sus-puse. Susține-ți interesele, însă fii diplomat în relații. Prietenii și protectorii te susțin. Însă, indiferent cine te ajută, există un mic interes personal la mijloc, interes total diferit de al tău.

Horoscopul anului 2018 pentru Fecioara

Pentru Fecioara, anul 2018 este unul de constructie, ancorare si materializare a unor dorinte si idei mai vechi care pana acum nu au putut fi puse in aplicare.

Contextele astrale ale anului 2018 te predispun la schimbarea filozofiei de viață, la reconfigurarea sistemului de valori morale și spirituale după care îți ghidezi viața și relațiile.

Toate tipurile de relații în care ești implicat se vor reorganiza, fiind vremea potrivită pentru a renunța la persoanele pe care nu le mai simți pe aceeași lungime de undă cu tine. Vor veni în preajma ta alte personaje de o mai bună calitate, alături de care vei dezvolta relații frumoase și proiecte profesionale de anvergură.

Atu-ul cel mai pretios este comunicarea, prin care poti imbunatati relatii, poti rezolva conflicte vechi cu familia si cu rudele si poti obtine beneficii contractuale. Ai success la examene, poti scrie lucrari care se vor bucura de multa apreciere.

Eclipsele din acest an ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător, Rac îți vor oferi efecte pe segmentele muncii, al sănătății, în relațiile cu prietenii și cele socio-profesionale. Multă muncă la serviciu, revenirea unor sarcini de lucru, reluarea unor conflicte profesionale.

Foarte animate sunt și relațiile sentimentale. Unele se pot finaliza cu cântec, altele se vor reconfigura, însă vor rămâne numai acelea serioase și utile pe termen lung. Uranus va tranzita Semnul Taurului în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, dinamizându-ți relațiile cu străinătatea, deschiderea mentală spre domenii spirituale și filozofice, îți va favoriza apropierea de oameni erudiți, progresiști.

Totodată vei simți și o mare dorință de rafinare sufletească și morală.

Sănătatea este vulnerbailă, deci îngijește-te pe îndelete.

 

Informatii generale despre Fecioara in zodiacul European

  Verb: “Eu analizez”; Element: Pamant; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Mercur; Zi: Miercuri; Casa astrologica: Casa a VI-a; Culoare: Albastru; Piatra pretioasa: Safir; Anatomie: Intestine si colon;   Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arat...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii