Zodia Fecioara

Horoscopul zilei de vineri, 24 martie 2023 pentru Fecioara

23 August - 22 Septembrie

Oracolscopul saptamanii 20 - 26 martie 2023 pentru zodia Fecioara

Fecioara - Armonia Fecioara - Armonia

Esti in armonie, atat cu tine cat si cu cei din jur si chiar daca uneori lucrurile nu vor sta intocmai cum iti doresti, pana la urma echilibrul va fi restabilit. Daca ar fi sa te intrebi care este zona din viata ta in care simti acum cel mai acut lipsa de armonie, ce raspuns primesti? Poate ca acolo ar fi nevoie sa iti indrepti prima data privirea si sa te lasi ghidat de intuitie in a gasi cea mai potrivita cale de a obtine pacea. Asculta-ti inima si nu te lasa distras de galagia lumii exterioare, oricat de dulci i-ar fi soaptele.

Horoscopul saptamanii 20 - 26 martie 2023 pentru Fecioara

Săptămâna începe cu aspecte parteneriale. Este rost de dialoguri importante, atât cu persoana iubită, cât și cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, de aceea fii prudent în ceea ce spui și în luarea deciziilor. Sunt posibile rezilierea unor contracte sau desprinderea de un partener de viață care nu mai corespunde nevoilor tale afective și morale. Totuși, nu te lăsa numai pe baza sfaturilor și îndemnurilor altora. Filtrează cu ajutorul sufletului tău ceea ce afli și decide apoi în consecință, după o analiză profundă. În plan financiar se întrezăresc modificări, astfel că pot apărea variante noi de câștig dintr-o colaborare, poți primi moșteniri sau se lămuresc lucrurile în acest sens. La sfârșitul săptămânii intervin chestiuni legate de străinătate, de călătorii îndepărtate sau de studii. Finaluri clare în acest sens.

Horoscopul lunii Martie pentru Fecioara

Se conturează schimbări în segmentul partenerial începând cu 7 Martie. Colaborările vechi fie se reconfigurează, fie se încheie definitiv. Este posibil să primești oferte de colaborare noi, deosebite, cu efecte pe termen. Nu te lăsa impresionat de primele discuții pe teme profesionale, întrucât există detalii și scopuri ascunse ale unora care doresc să profite mult și bine de pe urma ta. Relația cu partenerul de viață va fi tumultoasă, vor avea loc discuții pe teme comune, alcătuirea unor planuri personale de viitor și dizolvarea unor neplăceri care trenează de mult timp. Financiar ar trebui să o duci bine, în special după 20 Martie. S-ar putea să primești sprijin financiar substanțial din partea rudelor, partenerului de viață sau din desfășurarea unei colaborări. Relații dinamice cu șefii și autoritățile.

Horoscopul anului 2023 pentru Fecioara

Atmosfera astrală a anului 2023 te îndeamnă la reflecție, discreție, orientarea forțelor personale spre tine și spre scopurile tale, renunțarea la idei, concepții, relații și situații care s-au dovedit neprofitabile până acum. Este un an de graniță care îți sprijină eforturile de reconfigurare interioară și de orientare spre alte orizonturi.

Sănătatea este vulnerabilă, fapt pentru care este bine să-i acorzi atenție sporită. Odihna conștientă, abordarea unor hobby-uri dragi sufletului tău, contactul cu Natura, a îngriji un animal de companie sau o grădină, plus sfaturile specialiștilor în sănătate sunt binevenite.

Pentru segmentul profesional sunt momente favorabile pentru a scoate la iveală hibele ascunse de ani de zile și conflictele care se desfășoară de multă vreme, în fundal.

Drept consecință, în urma răscolirilor profesionale de la locul de muncă, vor apărea schimbări și în segmentul financiar. Influențele a două eclipse ce se vor construi pe Axa zodiacală Berbec-Balanță vor încheia etape și vor deschide altele, în ceea ce privește veniturile tale, bunurile personale, moștenirile, partajele, cheltuielile și bunurile comune cu alții. Există șanse de a te implica în colaborări noi care îți vor aduce venituri suplimentare multă vreme.

Foarte accentuat va fi segmentul educațional. Este rost de a te implica în tot felul de cursuri, de a participa la ateliere de lucru, conferințe, forme de instruire alături de oameni deosebiți, erudiți, bine pregătiți în ale vieții cotidiene. Schimbarea mentalității și a sistemului de valori morale și spirituale va fi o temă pe care, vrei, nu vrei o vei aborda chiar cu un mare succes. Ceea ce se petrece în acest segment este influențat de două eclipse ce se vor construi pe Axa zodiacală Scorpion-Taur, iar influențele lor îți vor aduce schimbări radicale privitoare la mental, gândire, comunicare și raportare la tot ce te înconjoară.

Relațiile se vor reconfigura și ele, bine fiind să scapi rapid din acele interacțiuni nepotrivite.

Călătoriile pot fi frecvente, însă toate au scop educativ, instructiv, de a învăța ceva sau de a-i învăța tu pe alții ceva anume.

-----

Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023!  

Informatii generale despre Fecioara in zodiacul European

  Verb: “Eu analizez”; Element: Pamant; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Mercur; Zi: Miercuri; Casa astrologica: Casa a VI-a; Culoare: Albastru; Piatra pretioasa: Safir; Anatomie: Intestine si colon;   Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arat...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii