Zodia Fecioara

Horoscopul zilei de vineri, 19 aprilie 2019 pentru Fecioara

Este o zi importantă pentru tine. Aspectul de Lună Plină se formeaza în zona banilor, posesiunilor, acumulărilor materiale. Este posibil ca acest moment să fie unul revelator, mai ales dacă în această perioadă te-ai concentrat, în principal, asupra succesului financiar. Acum poţi vedea foarte clar ce calităţi poţi exploata la tine, ce talente ai şi pe ce te poţi baza în continuare pentru a ieşi dintr-un impas, dar şi pentru a atrage abundenţa în viaţa ta, indiferent de domeniul vizat. Aşadar, este un moment în care eşti invitat să-ti cultivi încrederea în tine, stima de sine. De asemenea, poţi identifica noi culoare de acţiune şi noi metode de lucru, care vor putea fi puse în aplicare doar asumându-ţi unele eforturi.

23 August - 22 Septembrie

Oracolscopul saptamanii 15 - 21 aprilie 2019 pentru zodia Fecioara

Fecioara - Fulgerul Fecioara - Fulgerul

Aceasta perioada contine un potential ce te poate “zgaltai” din temelii, iar confortul si starea de siguranta iti pot parea amenintate. Cu toate ca aparent evenimentele au o conotatie negativa, ce se intampla in aceste zile are un efect major asupra vietii tale, caci in tot acest haos exista o imensa sursa de transformare. Pur si simplu devii constient de puterea si capaciatea ta de regenerare si de schimbare. Aceste experiente nu vin catre tine pentru a-ti aduce ceva “rau”, ci pentru a te impinge sa treci intr-o noua etapa a existentei tale.

Horoscopul saptamanii 15 - 21 aprilie 2019 pentru Fecioara

În prima parte a săptămânii ai nevoie de odihnă și activități ușoare, de rutină. Sănătatea este vulnerabilă, fiind vorba despre revenirea unor afecțiuni vechi, cu aspecte cronice. Fii prudent, îngrijește-te corespunzător și ai încredere că vei depăși totul cu bine. Informațiile obținute pe căi neobișnuite vor fi uimitoare, iar unele chiar bizare. Notează într-un jurnal orice idee sau cuvânt care rezonează cumva în sufletul tău și la momentul potrivit cu siguranță îți va fi util. Dacă observi că lucrurile nu ies cum dorești tu, lasă-te purtat acum de valul vieții. te va duce exact unde și cum îți este ție de folos. În a doua parte a săptămânii te vei simți mult mai bine. Cheltuieli cotidiene și favoruri din partea celorlalți. 

Horoscopul lunii Aprilie pentru Fecioara

Luna Aprilie anunță schimbări în domeniul financiar. În prima parte a lunii beneficiezi de sprijinul material al partenerului de viață, dar poți primi bani, bunuri sau favoruri și din colaborările sau parteneriatele profesionale în care ești implicat. Pe 5 Aprilie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Berbec, aspect care îți aduce o nouă etapă de câștig de la și prin alții. Totuși fii prudent, pentru că relațiile parteneriale sunt tensionate și foarte ușor se pot rupe definitiv. Cei cu care colaborezi sau cu care desfășori activități comune te vor provoca mult și bine, însă cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să întorci lucrurile în favoarea ta. Evită cheltuilelile extravagante, investițiile sau speculațiile!

Pe 19 Aprilie se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Balanței, anunțându-ți schimbări în activitatea desfășurată la actualul loc de muncă. Salarizarea se poate modifica, iar condițiile de lucru vor fi altele. Chiar se poate pune problema de a lucra cu alți colegi. Alcătuiește-ți programul zilnic, astfel încât să alternezi regulat orele de muncă cu cele de odihnă.

A doua parte a lunii îți aduce relații bune cu străinătatea, posibil călătorii sau măcar planuri în acest sens. Dorința de rafinare sufletească și mentală este la cote înalte, astrele invitându-te la concerte de muzică, spectacole de teatru sau la vizitarea expozițiilor de artă.

Horoscopul anului 2019 pentru Fecioara

Metodic și realist, indiferent de evenimentele în care vei fi implicat de-a lungul anlui 2019 vei ști clar ce trebuie să faci și încotro să-ți îndrepți atenția și eforturile. Sunt posibile schimbări în primul rând de mentalitate, de ideal, de conștiință.

Preocupările legate de sănătate, ca de obicei pentru tine, sunt pe primul loc. Sunt șanse favorabile de a-ți schimba stilul de viață, de a găsi remedii naturiste deosebite, de a întâlni specialiști în sănătate care să te ajute să ameliorezi unele afecțiuni vechi.

Segmentul profesional este marcat de schimbări importante. Până la începutul lunii Mai, ambientul profesional, relațiile colegiale și desfășurarea activității profesionale propriu-zise continuă să fie tensionate. Partea bună a acestei situații constă în faptul că ies la iveală și se rezolvă definitiv aspecte profesionale vechi, neconforme cu etapa actuală de viață în care te afli. De asemenea, tot ce este inutil, minciună, fraudă sau frivol la locul de muncă și în relațiile colegiale se află, astfel că se vor epuiza toate acestea în chip favorabil pentru tine.

Segmentul financiar este marcat de influențele planetei Uranus din Semnul Berbecului, până pe 6 Martie. Șapte ani de zile, aceste influențe ți-au oferit câștiguri substanțiale, surprize de proporții pe segmentul moșteniri, partaje, bani și bunuri deținute și administrate în comun cu partenerul de viață sau cu neamurile, relații cu instituții financiare. În primele două luni ale anului se reconfigurează ceva din toate acestea, pentru a se stabiliza definitiv. Pot fi aspecte surprinzătoare, la care nici cu gândul nu gândești. De asemenea este posibil să apară oferte de colaborare care să-ți deschidă culoare de câștig pe termen lung, să echilibrezi situația unor bunuri sau a unor bani folosite împreună cu alții sau să te gândești la investiții și credite.

Din 6 Martie, planeta Uranus se va muta în Semnul Taurului, deschizându-ți episoade noi în ceea ce privește relațiile cu străinătatea, studiile, călătoriile. Începe o etapă de viață foarte importantă, care se va întinde pe mulți ani de acum încolo. Energia uraniană dinspre Taur îți va îmbogăți bagajul educațional, îți va favoriza procesele de învățare-evaluare, schimbul de informații cu persoane deosebite, implicarea în studii și cercetări diverse necesare în domeniul profesional în care activezi sau îți dorești să activezi. Posibilități deosebite de a călători peste mări și țări și de a studia discipline spirituale sau ezoterice. Însă cel mai important aspect va fi cunoașterea unor oameni deosebiți, bine experimentați în ale vieții, instructori, profesori, oameni importanți într-un domeniu de activitate, de la care vei învăța foarte multe.

Eclipsele de peste an îți vor influența relațiile sentimentale, relațiile cu prietenii, sănătatea și segmentul muncii.

Segmentul relațiilor sentimentale este activat de trei eclipse în acest an, eclipse formate pe Semnul Capricornului. Așadar, pe 6 Ianuarie se formează o eclipsă parțială de Soare ce îți deschide o etapă amoroasă deosebită. Pe 17 Iulie, când se formează a doua eclipsă pe Capricorn, respectiv o eclipsă parțială de Lună, ceea ce s-a declanșat pe 6 Ianuarie se reconfigurează sau ceva se finalizează, după caz. Pe 26 Decembrie are loc a treia eclipsă în Capricorn, care va lămuri unele aspecte gândite sau petrecute la momentele anterioare de eclipse pe acest Semn zodiacal, însă va deschide culoare noi, fie că este vorba despre o nouă relație amoroasă, fie că cea deja existentă se reconfigurează benefic.

În ziua de 21 Ianuarie se formează o eclipsă totală de lună în Semnul zodiacal al Leului, îndemnându-te să meditezi asupra situațiilor și relațiilor în care ești implicat sau vrei să te implici. Este un moment favorabil regândirii unor planuri personale și profesionale. Aflarea unor informații deosebite necesare pentru viața personală și pentru cea profesională.

Relațiile cu prietenii, cu protectorii și cu admiratorii din segmentul socio-profesional se vor remarca începând cu 2 Iulie, când se formează o eclipsă totală de Soare în Semnul Racului. Totuși nu este ceea ce pare. Unii vin în preajma ta aparent binevoitori, dar sub măștile lor se ascund cu totul alte interese față de cele declarate.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: fii realist în privința tuturor relațiilor din preajmă; lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc și nu forța nota; fii deschis la schimbările benefice necesare ție în etapa de viață în care te afli, pentru a crea îmbunătățirile de care ai nevoie; îngrijește-ți cu măsură sănătatea; muncește atât cât trebuie și mai ales cum trebuie; evită critica și replicile acide; oferă-ți ajutorul numai la cererea expresă a celorlalți; de mare folos ți-ar fi un animal de companie sau practicarea unui hobby.

Cugetarea anului 2019 pentru Fecioare: „Într-o dispută, cel mai dificil lucru nu e atât să-ți aperi punctul de vedere, cât să ai despre el o idee exactă.” – A. Maurois

Informatii generale despre Fecioara in zodiacul European

  Verb: “Eu analizez”; Element: Pamant; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Mercur; Zi: Miercuri; Casa astrologica: Casa a VI-a; Culoare: Albastru; Piatra pretioasa: Safir; Anatomie: Intestine si colon;   Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arat...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii