Zodia Fecioara

Horoscopul zilei de vineri, 02 decembrie 2022 pentru Fecioara

Astazi se pune problema achitarii facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Poti fi nemultumit de banii si bunurile pe care le detii in comun cu un partener de viata, insa tu esti cel care are nevoie de modificarea conceptiilor si atitudinilor vizavi de aceste aspecte ale vietii. Pe de alta parte, priveste oamenii si evenimentele din jurul tau si prin prisma planurilor subtile. Ai deveni mai linistit si ai intelege mai repede rostul lucrurilor.

23 August - 22 Septembrie

Oracolscopul saptamanii 28 noiembrie - 04 decembrie 2022 pentru zodia Fecioara

Fecioara - Intensitatea Fecioara - Intensitatea

Evenimentele din ultima perioada te-au condus catre acest moment in care devii deplin constient de puterea ta interioara si de ceea ce poti realiza. Intensitatea cu care te manifesti este alimentata de conexiunea ta cu divinitatea si adevarul tau interior. Din acest spatiu intentiile tale capata viata intr-un ritm alert, aducandu-ti recunoastere. E posibil ca unele persoane sa nu se simta confortabil in preajma ta si sa incerce sa te atraga in energia lor. Pe cat posibil evita-le si inconjoara-te de oameni care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine.

Horoscopul saptamanii 28 noiembrie - 04 decembrie 2022 pentru Fecioara

Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar și în plan personal ai multe și mărunte de făcut. Dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenția, destul de zgomotos, afecțiuni mai vechi sau mai noi. De reținut că la serviciu există animozități ascunse, conflicte mocnite ce stau să izbucnească din moment în moment. Fii discret și circumspect față de toată lumea! Relațiile parteneriale sunt importante, indiferent ce se discută cu partenerul de viață sau cu persoanele alături de care te afli într-o colaborare.

Horoscopul lunii Decembrie pentru Fecioara

Mult de furcă în relațiile familiale și în segmentul domestic pe tot parcursul lunii. Discuții importante cu membrii familiei, cu neamurile, aflarea unor secrete de familie bine păzite de ani buni, lămurirea unor aspecte patrimoniale. Fii înțelegător și tolerant cu ceilalți, pentru că vei demonstra destul de multă combativitate și nerăbdare în tot și toate. Unii nu pot ține pasul cu felul tău de a fi și de acționa, iar de aici se pot dezvolta conflicte pe termen lung. Sunt șanse să te implici în activități domestice, pentru îmbunătățirea condițiilor din spațiul locativ. Vânzări, achiziționări de bunuri patrimoniale fiind o perioada favorabilă în acest sens. Relațiile sentimentale sunt favorizate, astfel că te poți recrea alături de persoana iubită și de copii. Hobby-urile te ajută să evadezi din forfota cotidiană și îți liniștesc sufletul.

Horoscopul anului 2022 pentru Fecioara

Contextele astrale din anul 2022 te predispun la schimbări importante, în mod special în relațiile cu ceilalți. În primul rând, tu ai nevoie să-ți remodelezi felul de a fi față de ceilalți, felul de a acționa și de a interacționa.

Sănătatea continuă să fie vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești corespunzător. Echilibrează aspectele profesionale cu cele personale. Chiar este un an în care accentul evenimentelor este mai mult în zona personală.

Cele patru eclipse ce se formează în acest an pe Axa zodiacală Taur-Scorpion te vor sprijini în remodelarea mentalității, a gândirii și comunicării. De mare folos îți sunt implicarea în cursuri, forme de instruire personală și profesională plus dialogul cu oameni erudiți și experimentați în ale vieții cotidiene.

Călătoriile și relațiile cu străinătatea sunt alte forme de dezvoltare personală și profesională. Chiar dacă vor continua restricțiile sociale, tu vei întâlni contexte favorabile care te vor ajuta să depășești barierele și să te bucuri, fie de o călătorie intersantă, fie de o relație cu cineva aflat departe de tine, peste mări și țări.

Relațiile cu anturajul apropiat vor primi influențele celor patru eclipse formate pe Axa zodiacală Taur-Scorpion. Este un an în care vei fi nevoit să selectezi foarte atent acest anturaj și să renunți, fără echivoc la persoanele care ți-au creat neplăceri sau care stau în preajma ta doar spre folosul lor. Evită să povestești altora despre tine și intențiile tale!

Relațiile familiale și mediul domestic sunt favorabile, fiind un an bun pentru lămuriri și rezolvări împreună cu membrii familiei vizavi de tot ce ține de casă, patimoniu, moșteniri sau probleme ale membrilor familiei.

Segmentul amoros este răscolit în acest an de situații și persoane dragi care revin sub diverse forme. În prima parte a anului sunt probabile neplăceri și controverse. Astfel, o relație sentimentală se poate reconfigura sau finaliza, după caz. Relațiile cu copiii sunt și ele răscolite, intervenind în primul rând, conflictul dintre generații. Abia la finalul anului se va îmbunătăți situația amoroasă.

Relațiile parteneriale primesc raze astrale benefice, deosebite datorită vizitei planetei Jupiter, marele benefic, prin Semnul zodiacal Pești. Este rost de rezolvări favorabile în relațiile parteneriale existente, însă pot apărea la orizont altele noi de o mai bună calitate decât cele de până acum.

Segmentul profesional este în continuare dinamic, în mod special secțiunea loc de muncă, relațiile colegiale și activitatea profesională propriu-zisă. Sunt șanse pentru schimbări majore și favorabile plus găsirea unui alt loc de muncă, chiar și într-un alt domeniu de activitate. Zona profesională este umbrită, însă discret, ți se construiesc noi direcții profesionale.

Relațiile cu șefii și autoritățile sunt vulnerabile, cu multe urcușuri și coborâșuri. Perioadele Aprilie, Mai și începând cu luna August predispun la schimbări interesante la nivel înalt în domeniul profesional în care activezi.

Cugetarea anului 2022 pentru Fecioare: „O inimă nobilă nu poate fi infidelă.” – H. de Balzac

 

Informatii generale despre Fecioara in zodiacul European

  Verb: “Eu analizez”; Element: Pamant; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Mercur; Zi: Miercuri; Casa astrologica: Casa a VI-a; Culoare: Albastru; Piatra pretioasa: Safir; Anatomie: Intestine si colon;   Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arat...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii