Zodia Fecioara

Horoscopul zilei de duminica, 16 decembrie 2018 pentru Fecioara

Accentul acestor zile va cadea pe relatiile parteneriale si pe banii si bunurile detinute in comun cu partenerul de viata, colaboratorii sau partenerii de afaceri. Sunt posibile discutii aprinse, descoperirea unor nereguli in documente si constatarea faptului ca au ramas sarcini de lucru nerezolvate. Totusi, retine ca deocamdata gandirea si comunicarea sunt viciate si una se gandeste, alta se spune si alta se intelege. Recomandabil este sa fii înțelegător cu toată lumea.

23 August - 22 Septembrie

Oracolscopul saptamanii 10 - 16 decembrie 2018 pentru zodia Fecioara

Fecioara - Intensitatea Fecioara - Intensitatea

Evenimentele din ultima perioada te-au condus catre acest moment in care devii deplin constient de puterea ta interioara si de ceea ce poti realiza. Intensitatea cu care te manifesti este alimentata de conexiunea ta cu divinitatea si adevarul tau interior. Din acest spatiu intentiile tale capata viata intr-un ritm alert, aducandu-ti recunoastere. E posibil ca unele persoane sa nu se simta confortabil in preajma ta si sa incerce sa te atraga in energia lor. Pe cat posibil evita-le si inconjoara-te de oameni care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine.

Horoscopul saptamanii 10 - 16 decembrie 2018 pentru Fecioara

Săptămâna debutează cu multă agitaţie la serviciu. Ai multe de făcut, însă traversezi un moment în care orice sarcină pare ușor de dus la capăt. Ambianța d emuncă este agreabilă, se conturează noi culoare în câmpul muncii, culoare ce îți voar aduce satisfacții morale și materiale pe măsură. Dar, ast ase va vedea în timp. Deci răbdare, persevrență și asumă-ți cu curaj tot ce se ivește la locul actual de muncă sau în altul complet nou. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să găsești un echilibru între efort și odihnă conștientă. Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii se evidențiază prin dialoguri constructive şi lămuriri legate de viitorul acestor relaţii. Disputele pot fi frecvente, dar rolul lor este de a scoate la iveală toate nemulţumirile şi de a se rezolva favorabil pentru toată lumea. Zilele de 13 şi 14 Decembrie sunt potrivite pentru dialoguri cu partenerul de viaţă sau de afaceri. Finalul săptămânii îţi va supune atenţiei capitolul financiar, în special aspectele legate de taxe, credite, facturi sau moşteniri.   

Horoscopul lunii Decembrie pentru Fecioara

Destul de multe rastalmaciri, neintelegeri si sincope in zona comunicarii, dar acestea se diminueaza pana la disparitie, dupa 6 decembrie, cand Mercur isi reia mersul direct. Si ar putea fi  o perioada buna pentru a analiza mai atent o serie de relatii, contracte si colaborari, pentru a decide ce pastreaza si ce nu, intrucat in ultimele saptamani e posibil sa fi avut mai multe semne ca unele directii in care se indreapta le consuma prea multa energie. E o perioada buna si pentru a rezolva chestiuni ce tin de acte si studii, ori examene sau lucrari scrise.

Multa dinamica este in sectorul casei si familie, se pare ca Fecioarelor le este solicitata foarte mult atentia si prezenta, fie pentru nevoi ale celor dragi, fie pentru diverse activitati de reasezare in camin. In orice caz, e o luna in care sa acorde mai multa atentie planului personal, vietii intime, confortului sufletesc.

In ultima parte a lunii, sa fie atente la relatiile pe care le incheaga, e posibil sa fie vorba de pseudo-angajamente, de oameni cu un caracter indoielnic sau de promisiuni desarte.

Horoscopul anului 2018 pentru Fecioara

Pentru Fecioara, anul 2018 este unul de constructie, ancorare si materializare a unor dorinte si idei mai vechi care pana acum nu au putut fi puse in aplicare.

Contextele astrale ale anului 2018 te predispun la schimbarea filozofiei de viață, la reconfigurarea sistemului de valori morale și spirituale după care îți ghidezi viața și relațiile.

Toate tipurile de relații în care ești implicat se vor reorganiza, fiind vremea potrivită pentru a renunța la persoanele pe care nu le mai simți pe aceeași lungime de undă cu tine. Vor veni în preajma ta alte personaje de o mai bună calitate, alături de care vei dezvolta relații frumoase și proiecte profesionale de anvergură.

Atu-ul cel mai pretios este comunicarea, prin care poti imbunatati relatii, poti rezolva conflicte vechi cu familia si cu rudele si poti obtine beneficii contractuale. Ai success la examene, poti scrie lucrari care se vor bucura de multa apreciere.

Eclipsele din acest an ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător, Rac îți vor oferi efecte pe segmentele muncii, al sănătății, în relațiile cu prietenii și cele socio-profesionale. Multă muncă la serviciu, revenirea unor sarcini de lucru, reluarea unor conflicte profesionale.

Foarte animate sunt și relațiile sentimentale. Unele se pot finaliza cu cântec, altele se vor reconfigura, însă vor rămâne numai acelea serioase și utile pe termen lung. Uranus va tranzita Semnul Taurului în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, dinamizându-ți relațiile cu străinătatea, deschiderea mentală spre domenii spirituale și filozofice, îți va favoriza apropierea de oameni erudiți, progresiști.

Totodată vei simți și o mare dorință de rafinare sufletească și morală.

Sănătatea este vulnerbailă, deci îngijește-te pe îndelete.

 

Informatii generale despre Fecioara in zodiacul European

  Verb: “Eu analizez”; Element: Pamant; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Mercur; Zi: Miercuri; Casa astrologica: Casa a VI-a; Culoare: Albastru; Piatra pretioasa: Safir; Anatomie: Intestine si colon;   Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arat...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii