Zodia Fecioara

Horoscopul zilei de duminica, 19 august 2018 pentru Fecioara

Weekend-ul iti aduce aproape rude si prieteni dragi. Sunt posibile discutii, intalniri amuzante, dar si stabilirea unor activitati comune fie in domeniul profesional, fie in plan personal. In special femeile vor dori sa vorbeasca cu tine, dar fi prudent. Surprizele din partea acestora pot fi deosebite si unele chiar neplacute. Linistea si confortul casei iti sunt cei mai buni aliati. Odihneste-te si evita sa iti divulgi intentiile.

23 August - 22 Septembrie

Oracolscopul saptamanii 13 - 19 august 2018 pentru zodia Fecioara

Fecioara - The Ice Queen Fecioara - The Ice Queen

Desi stagnarea lucrurilor, intr-un mod neasteptat, iti poate crea o stare de confuzie si nemultumire, e bine de stiut ca acest lucru are ca scop protectia ta. Pur si simplu, o mana “invizibila” intervine si aranjeaza altfel unele contexte din viata ta, pentru a-ti oferi o alta perspectiva. Acum este timpul non-actiunii, al regenerarii si al asteptarii, chiar daca nu ii intelegi pe deplin rostul. In curand vei vedea roadele muncii tale si vei sti sa te bucuri de ele la adevarata lor valoare.

Horoscopul saptamanii 13 - 19 august 2018 pentru Fecioara

În primele zile ale săptămânii te simţi excelent. Debordezi de energie, iar dorinţa de a te ocupa mai mult de tine va fi evidentă. Recomandabil este să-ţi direcţionezi energia către lucrurile folositoare ţie în aceste momente, cum ar fi îmbunătăţirea personalităţii, a relaţiilor cu ceilalţi sau îngrijirea corporală. S-ar putea să ai senzaţia că un fel de prieten nevăzut începe să-ţi fie alături din umbră, şoptindu-ţi fiecare pas pe care ar trebui să îl faci. Sunt posibile vise, viziuni sau revelaţii ale unor evenimente importante din viaţa ta. Marți și Miercuri se conturează cheltuieli cotidiene. Poţi primi cadouri şi recompense, mărunte, dar care îţi vor bucura sufletul. Sau se poate pune problema unor mici favoruri de la locul de muncă. Pentru finalul săptămânii, astrele ţi-au pregătit întâlniri şi dialoguri agreabile cu persoanele apropiate.  

Horoscopul lunii August pentru Fecioara

O perioadă controversată din toate punctele de vedere. Se pare că îți sunt favorizate activitățile departe de ochii și urechile lumii. Dialogurile cu cineva din anturajul apropiat îți pot lămuri multe din evenimentele în care ești implicat sau dorești să te implici. Temerile tale sunt accentuate pentru toate domeniile existențiale. Depinde numai de tine cum gestionezi lucrurile, pentru că hiba este doar la tine momentan. Detașează-te de relațiile și situațiile neplăcute, stagnante și orientează-te spre nou și progres. Controlează-ți reacțiile, gesturile, vorbele, deoarece există riscul să superi multă lume. Pe de altă parte stai de vorbă și cu tine însuți. Sufletul tău are multe și mărunte să-ți spună.

Horoscopul anului 2018 pentru Fecioara

Pentru Fecioara, anul 2018 este unul de constructie, ancorare si materializare a unor dorinte si idei mai vechi care pana acum nu au putut fi puse in aplicare.

Contextele astrale ale anului 2018 te predispun la schimbarea filozofiei de viață, la reconfigurarea sistemului de valori morale și spirituale după care îți ghidezi viața și relațiile.

Toate tipurile de relații în care ești implicat se vor reorganiza, fiind vremea potrivită pentru a renunța la persoanele pe care nu le mai simți pe aceeași lungime de undă cu tine. Vor veni în preajma ta alte personaje de o mai bună calitate, alături de care vei dezvolta relații frumoase și proiecte profesionale de anvergură.

Atu-ul cel mai pretios este comunicarea, prin care poti imbunatati relatii, poti rezolva conflicte vechi cu familia si cu rudele si poti obtine beneficii contractuale. Ai success la examene, poti scrie lucrari care se vor bucura de multa apreciere.

Eclipsele din acest an ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător, Rac îți vor oferi efecte pe segmentele muncii, al sănătății, în relațiile cu prietenii și cele socio-profesionale. Multă muncă la serviciu, revenirea unor sarcini de lucru, reluarea unor conflicte profesionale.

Foarte animate sunt și relațiile sentimentale. Unele se pot finaliza cu cântec, altele se vor reconfigura, însă vor rămâne numai acelea serioase și utile pe termen lung. Uranus va tranzita Semnul Taurului în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, dinamizându-ți relațiile cu străinătatea, deschiderea mentală spre domenii spirituale și filozofice, îți va favoriza apropierea de oameni erudiți, progresiști.

Totodată vei simți și o mare dorință de rafinare sufletească și morală.

Sănătatea este vulnerbailă, deci îngijește-te pe îndelete.

 

Informatii generale despre Fecioara in zodiacul European

  Verb: “Eu analizez”; Element: Pamant; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Mercur; Zi: Miercuri; Casa astrologica: Casa a VI-a; Culoare: Albastru; Piatra pretioasa: Safir; Anatomie: Intestine si colon;   Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arat...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii