Zodia Fecioara

Horoscopul zilei de marti, 26 septembrie 2023 pentru Fecioara

O zi deosebita la locul de munca! S-ar putea sa ai foarte multe de facut, intr-un timp scurt. Se recomanda purdenta, pentru ca atmosfera cotidiana este tensionata si total neprevazuta. Dozeaza-ti eforturile, evita discutiile contradictorii si actiunile care necesita eforturi mari. Energia vitala este scazuta, existand riscul sa obosesti sau chiar sa se evidențieze afecțiunile vechi. Odihneste-te si lasa grijile deoparte!

23 August - 22 Septembrie

Oracolscopul saptamanii 25 septembrie - 01 octombrie 2023 pentru zodia Fecioara

Fecioara - Commitment Fecioara - Commitment

Saptamana aceasta iti aduce in prim plan un angajament sau un contract pe care urmeaza sa-l semnezi. De dorit ar fi sa acorzi o mare atentie detaliilor si in special sa observi ce simti, pentru a te scuti de o eventuala dezamagire in ceea ce priveste asteptarile pe care ti le-ai creat. Pe de alta parte, poti folosi aceasta perioada pentru a te rupe de unele angajamente, promisiuni care nu mai sunt in acord cu tine si cu ce iti doresti, si sa le analizezi obiectiv pe cele in care compromisul a inceput sa-si faca simtita prezenta.

Horoscopul saptamanii 25 septembrie - 01 octombrie 2023 pentru Fecioara

Se conturează noutăți sentimentale în această săptămână. Se lămuresc animozitățile vechi, atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii. Totuși, discordia este prezentă, astfel că mai pot apărea discuții aprinse și controverse. Cu puțin efort și deschidere mentală sinceră spre dialog și cooperare, totul se poate rezolva favorabil pentru toată lumea. În plan profesional se deschide o nouă etapă care aduce schimbări impresionante și definitive. Poate fi vorba despre implicarea în activități noi, apariția unor colegi noi de bună calitate sau chiar poate fi vorba despre obținerea unui nou loc de muncă. Sănătatea este pe un trend ascendent.

Horoscopul lunii Septembrie pentru Fecioara

În prima parte a lunii ai multă energie, astfel că ai putea să-ți reorganizezi stilul de viață și planurile de viitor. Sunt momente excelente pentru începuturi de orice fel, pornind de la cele mai banale aspecte ale vieții cotidiene, până la turnuri radicale de destin. Totul este să-ți controlezi reacțiile, să eviți a discuta cu oricine despre intențiile tale și, nu în ultimul rând, este bine sa ții cont de experiența ta de viață acumulată. Din 5 Septembrie revin în atenția ta relațiile cu străinătatea, dar și studiile sau călătoriile. Se recomandă prudență, întrucât gândirea și comunicarea vor fi distorsionate și foarte ușor lucrurile se pot înțelege total eronat. Segmentul financiar se va remarca după 23 Septembrie, astfel că sunt șanse bune de a primi bani.

Horoscopul anului 2023 pentru Fecioara

Atmosfera astrală a anului 2023 te îndeamnă la reflecție, discreție, orientarea forțelor personale spre tine și spre scopurile tale, renunțarea la idei, concepții, relații și situații care s-au dovedit neprofitabile până acum. Este un an de graniță care îți sprijină eforturile de reconfigurare interioară și de orientare spre alte orizonturi.

Sănătatea este vulnerabilă, fapt pentru care este bine să-i acorzi atenție sporită. Odihna conștientă, abordarea unor hobby-uri dragi sufletului tău, contactul cu Natura, a îngriji un animal de companie sau o grădină, plus sfaturile specialiștilor în sănătate sunt binevenite.

Pentru segmentul profesional sunt momente favorabile pentru a scoate la iveală hibele ascunse de ani de zile și conflictele care se desfășoară de multă vreme, în fundal.

Drept consecință, în urma răscolirilor profesionale de la locul de muncă, vor apărea schimbări și în segmentul financiar. Influențele a două eclipse ce se vor construi pe Axa zodiacală Berbec-Balanță vor încheia etape și vor deschide altele, în ceea ce privește veniturile tale, bunurile personale, moștenirile, partajele, cheltuielile și bunurile comune cu alții. Există șanse de a te implica în colaborări noi care îți vor aduce venituri suplimentare multă vreme.

Foarte accentuat va fi segmentul educațional. Este rost de a te implica în tot felul de cursuri, de a participa la ateliere de lucru, conferințe, forme de instruire alături de oameni deosebiți, erudiți, bine pregătiți în ale vieții cotidiene. Schimbarea mentalității și a sistemului de valori morale și spirituale va fi o temă pe care, vrei, nu vrei o vei aborda chiar cu un mare succes. Ceea ce se petrece în acest segment este influențat de două eclipse ce se vor construi pe Axa zodiacală Scorpion-Taur, iar influențele lor îți vor aduce schimbări radicale privitoare la mental, gândire, comunicare și raportare la tot ce te înconjoară.

Relațiile se vor reconfigura și ele, bine fiind să scapi rapid din acele interacțiuni nepotrivite.

Călătoriile pot fi frecvente, însă toate au scop educativ, instructiv, de a învăța ceva sau de a-i învăța tu pe alții ceva anume.

-----

Vrei să știi mai multe? Ai nevoie de informații personalizate în functie de harta ta natală? Comandă aici un HOROSCOP PERSONAL 2023!  

Informatii generale despre Fecioara in zodiacul European

  Verb: “Eu analizez”; Element: Pamant; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Mercur; Zi: Miercuri; Casa astrologica: Casa a VI-a; Culoare: Albastru; Piatra pretioasa: Safir; Anatomie: Intestine si colon;   Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arat...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii