Zodia Fecioara

Horoscopul zilei de duminica, 09 mai 2021 pentru Fecioara

Sambata este nevoie sa te ocupi de chestiuni financiare comune cu altii, respectiv achitarea unor facturi, taxe, relationarea cu institutii financiare. Fii prudent, deoarece exista un risc crescut de pierderi, erori in documente si neintelegeri de tot soiul. Duminica, răsfață-ți simțurile cu vizionarea unui spectacol de teatru, film, muzica sau abordeaza discutii filozofice cu cineva drag. Călătorii și planuri în acest sens.

23 August - 22 Septembrie

Oracolscopul saptamanii 03 - 09 mai 2021 pentru zodia Fecioara

Fecioara - Details, Details Fecioara - Details, Details

Atunci cand devii obsedat de perfectiune nimic din ceea ce faci nu va fi suficient de bun. Relaxeaza-te, detaseaza-te de rezultate si permite lucrurilor sa se intample chiar daca nu stii cum si alege sa stai intr-o stare de liniste si receptivitate, vorbeste mai putin, respira adanc si asculta-ti corpul pentru a avea mai multa claritate in ceea ce te priveste. Evita locurile aglomerate, petrece timp cu tine si accepta-ti cele mai profunde emotii, ca pe un semn al adevaratei tale esente umane.

Horoscopul saptamanii 03 - 09 mai 2021 pentru Fecioara

Ai multe de făcut la serviciu, dar persistă senzația de mers în gol. Se întrezăresc noutăți în plan profesional, de aceea nu pune bază pe ce a fost sau pe ce este încă. Îngrijește-ți sănătatea, pentru că se pot evidenția afecțiuni vechi. Odihnește-te conștient și, la nevoie, roagă pe cineva de încredere să-ți ofere o mână de ajutor. Ți-ar prinde bine trasarea unui plan de consultații, analize medicale sau intervenții chirurgicale după caz. Relațiile parteneriale sunt amestecate, astfel că sunt posibile răsturnări de situație bulversante. La sfârșitul săptămânii intervin cheltuieli importante.

Horoscopul lunii Mai pentru Fecioara

Te vei simți mult mai bine după 11 Mai, apărând atunci senzația că poți realiza tot ce ți-ai dorit vreodată și că ai scăpat de o povară invizibilă uriașă. Și financiar se îmbunătățesc lucrurile, însă deocamdată înfrânează-ți dorința de a cheltui fără rezerve sau de a investi în proiecte de anvergură. Atmosfera domestică se menține tensionată, dar sunt șanse mari de a lămuri chestiuni familiale sau patrimoniale vechi. De evitat vânzarea sau achiziționarea de bunuri valoroase, de genul case, terenuri, mașini sau obiecte decorative, pentru că sunt șanse de erori, neplăceri și pierderi. Mentalitatea ta se modifică, astfel că cei din preajmă nu prea te pot înțelege și nu pot comunica cu tine așa cum îți dorești. Planurile de călătorii reprezintă o temă importantă pe tot parcursul lunii, existând șanse mari de a pleca într-o excursie sau de a călători în scop profesional. După 20 Mai se conturează tumult profesional, întâlniri și dialoguri cu multă lume, cu șefi, cu persoane importante.

Horoscopul anului 2021 pentru Fecioara

Tema principală a acestui an pentru tine va fi munca sub toate formele ei. Cum tu ești reprezentatul muncii pe planeta Pământ, îți va plăcea să te afunzi frecvent în toate activitățile locului de muncă.

Personalitatea ta se va face remarcată atât prin felul în care vei avea grijă de tine, cât și prin felul în care abordezi treburile cotidiene personale și profesionale. Dezvoltarea personală este o un alt subiect favorit în acest an, ce îl poți aborda atât prin relațiile cu ceilalți, cât și prin experiențele dobândite în câmpul muncii.

Pentru că activitățile mentale și fizice vor fi intense, sănătatea va avea de suferit. Vei fi nevoit să acorzi timp și eforturi pentru a te odihini și pentru a te ocupa de tine. Poate fi nevoie de îngrijiri de specialitate pentru afecțiunile vechi, însă se pot instala și afecțiuni noi. Alternează echilibrat munca și odihna, pentru că numai așa vei reuși să ai și o sănătate bună, și lauri în câmpul muncii.

Relațiile familiale primesc imbolduri puternice, datorită formării a două eclipse, pe 26 Mai și pe 4 Decembrie pe Semnul zodiacal al Săgetătorului, Semn ce marchează segmentul familial și domestic. Sunt posibile acțiuni domestice importante, rezolvarea unor conflicte familiale vechi, vânzări-achiziționări de bunuri patrimoniale, dialoguri fructuoase cu membrii familiei și cu neamurile. Se închid etape, se deschid altele.

Relațiile sentimentale și relațiile cu copiii se vor desfășura în nota deja cunoscută de la finalul anului anterior. Vor mai fi aduse în discuție teme vechi, secvențe din acțiuni comune cu cei dragi, secvențe, ce au rămas fie neînțelese, fie nefinalizate.

Segmentul muncii este foarte activ, fiind vorba despre reconfigurări majore și definitive. Activitatea de la locul de muncă se va intensifica, regimul muncii se va schimba complet, iar relațiile colegiale vor fi cu totul altele. Sunt șanse să-ți schimbi locul de muncă, chiar și domeniul de activitate. De această dată, vei fi nevoit, pe de o parte, de împrejurări, iar pe de altă parte, de nevoile tale sufletești reale, să alegi în mod asumat ceea ce îți place să muncești și apoi să-ți placă ceea ce muncești. Vor veni spre tine sarcini de lucru aparent banale, însă dincolo de aparențe se conturează îndatoriri de anvergură, cu efecte pe termen lung.

Relațiile colegiale și relațiile cu șefii se vor reconfigura, astfel că unii vor dispărea din preajma ta, făcându-se loc pentru alții. Pe 10 Iunie se va construi o eclipsă pe Semnul Gemenilor, moment ce va marca noutăți în relațiile profesionale, plus debutul unei etape profesionale noi.

Pe de altă parte, statutul tău socio-profesional se va schimba începând cu 19 Iulie, astfel că fie renunți la un anumit statut, la o anumită reputație, la o funcție oficială la serviciu, fie accezi la o funcție înaltă, la un loc într-un consiliu de conducere. Toate aceste ipostaze sunt înșelătoare, de aceea fii prudent și discerne atent ce dorești să faci în continuare la locul de muncă.

Relațiile cu străinătatea sunt importante și destul de evidente de-a lungul acestui an. Fie că este vorba despre persoane străine, persoane aflate în țări străine, fie că vei călători în țări îndepărtate, experiența acumulată în urma acestora va fi de mare anvergură. Una dintre eclipsele acestui an, ce se construiește pe Semul zodiacal al Taurului în ziua de 19 Noiembrie îți va activa mentalul, predispunându-te la reconfigurarea sistemului valorilor morale și spirituale.

Studiile sunt o altă temă importantă. Ți se vor ivi ocazii deosebite de a studia, de a învăța, de a te documenta, de a aborda domenii inedite de cercetare, care îți vor lărgi orizontul cunoașterii, atât cu informații noi și deosebite, cât și cu prietenii inedite, pe termen lung.

Relațiile parteneriale intră într-un proces de reconfigurare, atât în ceea ce privește relația de cuplu, cât și în ceea ce privește relațiile de colaborare profesională. Sunt posibile destrămarea relațiilor parteneriale vechi, inclusiv a relației de cuplu, dar și apariția unor parteneriate noi, ce se vor desfășura pe mulți ani de acum încolo.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: muncește cu măsură, alege să muncești ceea ce îți place, lasă-i și pe ceilalți să te ajute, controlează-ți tendința de a critica și de a te da frecvent, drept exemplu de urmat.

Cugetarea anului 2021 pentru Fecioare: „Motivul oricărei armonii constă în faptul că orice substanță simplă are o asemenea natură, încât starea ei ulterioară e rezultatul stării anterioare.” – W.G.Leibniz

 

Informatii generale despre Fecioara in zodiacul European

  Verb: “Eu analizez”; Element: Pamant; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Mercur; Zi: Miercuri; Casa astrologica: Casa a VI-a; Culoare: Albastru; Piatra pretioasa: Safir; Anatomie: Intestine si colon;   Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arat...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii