Zodia Fecioara

Horoscopul zilei de luni, 02 august 2021 pentru Fecioara

Vrei, nu vrei, vei avea de-a face cu sefii astazi. Sunt posibile discutii, replici mai mult sau mai putin dure, iar daca ai si o functie de conducere, zarva va fi si mai pronuntata. De retinut ca exista mult subiectivism in ceea ce se spune si petrece, de aceea abtine-te de la critici si asculta atent ce ti se spune. Schimbarile profesionale sunt pe cale sa se produca si ar fi bine sa vii in întâmpinarea lor.

23 August - 22 Septembrie

Oracolscopul saptamanii 02 - 08 august 2021 pentru zodia Fecioara

Fecioara - Increderea Fecioara - Increderea

E momentul sa te arunci in viata, sa faci un salt si sa te bucuri de fiorul pe care il aduce cu sine fara a sti ce se va intampla in continuare. Cel mai bun partener de drum este increderea, in acest moment. Ea aduce cu sine o deschidere infinita si iti umple existenta cu energie divina. Poarta la tine un carnetel mic in care poti nota toate senzatiile, indiferent cat de subtile, inclusiv banuieli, inspiratii, idei stralucite, dorinte, notiuni vagi sau orice altceva, pentru a-ti intari increderea si a primi ghidarea Sinelui tau Inalt.

Horoscopul saptamanii 02 - 08 august 2021 pentru Fecioara

Vei fi nevoit să socializezi cu multă lume în prima parte a săptămânii, atât la serviciu în plan profesional, cât și acasă cu membrii familiei și neamurile. Sunt posibile controverse și discuții aprinse pe teme de larg interes. Fii prudent, atent la ce ți se spune și mai ales controlează-ți vorbele și gesturile. Este o perioadă în care gândirea și comunicarea sunt deficitare, astfel că transmiterea și înțelegerea informației se realizează ceva mai lent. Intervin discuții importante cu prietenii și cu susținătorii din segmentul socio-profesional. Ar fi bine să nu acorzi prea multă încredere în sfaturile sau propunerile lor. Rezervă momente de odihnă și pentru a sta de vorbă cu tine însuți. Transformări interioare de mare anvergură.

Horoscopul lunii August pentru Fecioara

Îți sunt favorizate acțiunile personale desfășurate în taină, departe de ochii și urechile celorlalți în prima parte a lunii. Vei avea timp și loc pentru meditații interioare, viziuni despre tine și planurile tale. Pe scurt, este o perioadă foarte importantă și benefică pentru a opera acele schimbări de care ai nevoie pentru evoluție și progres. Dialogurile discrete cu persoane apropiate și de încredere vor asezona zilele acesti luni. A doua parte a lunii îți aduce vitalitate ridicată, dorință de implicare în proiecte de anvergură, deschizându-se astfel în fața ta o etapă cu totul nouă și de bun augur. Stabilește obiective clare pe termen lung și vizualizează-le deja împlinite. Mentalul se liniștește, în sensul că îți va fi ceva mai ușor să abordezi o gândire pozitivă și constructivă. Totuși sunt șanse ca, din când în când, să mai apară ceva nori, ce pot fi alungați rapid cu puțin efort.

Horoscopul anului 2021 pentru Fecioara

Tema principală a acestui an pentru tine va fi munca sub toate formele ei. Cum tu ești reprezentatul muncii pe planeta Pământ, îți va plăcea să te afunzi frecvent în toate activitățile locului de muncă.

Personalitatea ta se va face remarcată atât prin felul în care vei avea grijă de tine, cât și prin felul în care abordezi treburile cotidiene personale și profesionale. Dezvoltarea personală este o un alt subiect favorit în acest an, ce îl poți aborda atât prin relațiile cu ceilalți, cât și prin experiențele dobândite în câmpul muncii.

Pentru că activitățile mentale și fizice vor fi intense, sănătatea va avea de suferit. Vei fi nevoit să acorzi timp și eforturi pentru a te odihini și pentru a te ocupa de tine. Poate fi nevoie de îngrijiri de specialitate pentru afecțiunile vechi, însă se pot instala și afecțiuni noi. Alternează echilibrat munca și odihna, pentru că numai așa vei reuși să ai și o sănătate bună, și lauri în câmpul muncii.

Relațiile familiale primesc imbolduri puternice, datorită formării a două eclipse, pe 26 Mai și pe 4 Decembrie pe Semnul zodiacal al Săgetătorului, Semn ce marchează segmentul familial și domestic. Sunt posibile acțiuni domestice importante, rezolvarea unor conflicte familiale vechi, vânzări-achiziționări de bunuri patrimoniale, dialoguri fructuoase cu membrii familiei și cu neamurile. Se închid etape, se deschid altele.

Relațiile sentimentale și relațiile cu copiii se vor desfășura în nota deja cunoscută de la finalul anului anterior. Vor mai fi aduse în discuție teme vechi, secvențe din acțiuni comune cu cei dragi, secvențe, ce au rămas fie neînțelese, fie nefinalizate.

Segmentul muncii este foarte activ, fiind vorba despre reconfigurări majore și definitive. Activitatea de la locul de muncă se va intensifica, regimul muncii se va schimba complet, iar relațiile colegiale vor fi cu totul altele. Sunt șanse să-ți schimbi locul de muncă, chiar și domeniul de activitate. De această dată, vei fi nevoit, pe de o parte, de împrejurări, iar pe de altă parte, de nevoile tale sufletești reale, să alegi în mod asumat ceea ce îți place să muncești și apoi să-ți placă ceea ce muncești. Vor veni spre tine sarcini de lucru aparent banale, însă dincolo de aparențe se conturează îndatoriri de anvergură, cu efecte pe termen lung.

Relațiile colegiale și relațiile cu șefii se vor reconfigura, astfel că unii vor dispărea din preajma ta, făcându-se loc pentru alții. Pe 10 Iunie se va construi o eclipsă pe Semnul Gemenilor, moment ce va marca noutăți în relațiile profesionale, plus debutul unei etape profesionale noi.

Pe de altă parte, statutul tău socio-profesional se va schimba începând cu 19 Iulie, astfel că fie renunți la un anumit statut, la o anumită reputație, la o funcție oficială la serviciu, fie accezi la o funcție înaltă, la un loc într-un consiliu de conducere. Toate aceste ipostaze sunt înșelătoare, de aceea fii prudent și discerne atent ce dorești să faci în continuare la locul de muncă.

Relațiile cu străinătatea sunt importante și destul de evidente de-a lungul acestui an. Fie că este vorba despre persoane străine, persoane aflate în țări străine, fie că vei călători în țări îndepărtate, experiența acumulată în urma acestora va fi de mare anvergură. Una dintre eclipsele acestui an, ce se construiește pe Semul zodiacal al Taurului în ziua de 19 Noiembrie îți va activa mentalul, predispunându-te la reconfigurarea sistemului valorilor morale și spirituale.

Studiile sunt o altă temă importantă. Ți se vor ivi ocazii deosebite de a studia, de a învăța, de a te documenta, de a aborda domenii inedite de cercetare, care îți vor lărgi orizontul cunoașterii, atât cu informații noi și deosebite, cât și cu prietenii inedite, pe termen lung.

Relațiile parteneriale intră într-un proces de reconfigurare, atât în ceea ce privește relația de cuplu, cât și în ceea ce privește relațiile de colaborare profesională. Sunt posibile destrămarea relațiilor parteneriale vechi, inclusiv a relației de cuplu, dar și apariția unor parteneriate noi, ce se vor desfășura pe mulți ani de acum încolo.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2021: muncește cu măsură, alege să muncești ceea ce îți place, lasă-i și pe ceilalți să te ajute, controlează-ți tendința de a critica și de a te da frecvent, drept exemplu de urmat.

Cugetarea anului 2021 pentru Fecioare: „Motivul oricărei armonii constă în faptul că orice substanță simplă are o asemenea natură, încât starea ei ulterioară e rezultatul stării anterioare.” – W.G.Leibniz

 

Informatii generale despre Fecioara in zodiacul European

  Verb: “Eu analizez”; Element: Pamant; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Mercur; Zi: Miercuri; Casa astrologica: Casa a VI-a; Culoare: Albastru; Piatra pretioasa: Safir; Anatomie: Intestine si colon;   Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arat...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii