Horoscop pentru saptamana 05 - 11 iunie 2023

Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

Primele zile ale săptămânii vor evidenția aspecte profesionale. Șefii te cheamă la raport, ești bine susținut de aceștia, iar unii chiar îți vor propune, fie sarcini de lucru noi, de anvergură, fie un post de conducere pe termen lung. Fii prudent și nu te hazarda în acțiuni mai mult decât poți duce la bune sfârșit. În relațiile colegiale sunt posibile situaţii conflictuale, dar primești suficientă susţinere astrală pentru a le depăşi. Prietenii își amintesc de tine în perioada 7 – 9 Iunie, astfel că fie te vor căuta direct, fie unii vor încerca să te abordeze discret, prin alții. Ar fi bine să păstrezi o distanță față de toată lumea care sub diverse motive apar în preajma ta, când te aștepți mai puțin.

Taur

Zodia Taur

Domeniile spirituale, filozofia, religia, studiile pe termen lung sau călătorii în străinătate sunt aspectele care te preocupă în mod special la începutul acestei săptămâni. Răsturnările de situație, mai ales în planurile de studii și de călătorii pot fi frecvente, de aceea lasă loc și factorului neprevăzut. Cineva aflat în străinătate îți oferă informații deosebite, la care ar fi bine să iei aminte. Pe 7 și pe 8 Iunie sunt momente favorabile pentru a rezolva diverse aspecte profesionale. Dialogurile cu șefii sau cu reprezentanți ai unor instituții sunt binevenite și cu efecte pe termen lung. Zilele de weekend aduc posibile situaţii dinamice în relaţiile cu prietenii sau protectorii. Totul trebuie abordat cu prudenţă şi discernământ.

Gemeni

Zodia Gemeni

Săptămâna debutează cu preocupări legate de bani, bunuri, cheltuieli comune cu alții. Ai șanse să primești bani fie dintr-o colaborare, fie cineva se gândește să-și ofere un cadou deosebit. De asemenea, pot intra în discuție planurile de afaceri, care deocamdată este bine să rămână la stadiul de planuri. Achită-ți datoriile la timp și evită acumularea altora noi. Intervalul 7 – 9 Iunie se asociază cu gânduri, idei, planuri legate de studii sau călătorii. Ești comunicativ, practic devenind, pentru câteva momente, filozoful Zodiacului. Însă, totodată ești şi un bun ascultător. Sfârșitul săptămânii evidențiază aspecte profesionale. Vei fi nevoit să faci faţă atât problemelor familiale, cât şi celor sociale.

Rac

Zodia Rac

Se conturează un spectacol în relațiile parteneriale, astfel că este bine să fii pregătit pentru discuții lungi și turnuri la unor înțelegeri considerate până nu demult sigure și confortabile. Intervalul 1 – 2 Iunie îți poate oferi surprize de proporții atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile profesionale. Ia aminte la ce se discută și petrece în segmentul partenerial, deoarece se anunță fie sfârșitul unor parteneriate, fie debutul altora. Pe 7 și pe 8 Iunie apar aspecte financiare comune cu alții, de genul achitarea taxelor, serviciilor, discuții legate de moșteniri, partaje personale și profesionale. Fii prudent cu fiecare cheltuială și păstrează în siguranță documentele financiare. La finalul săptămânii sunt potrivite activitățile culturale.

Leu

Zodia Leu

Primele zile ale săptămânii evidențiază probleme de sănătate sau la locul de muncă. Există ceva ascuns sau neştiut în aceste zone, astrele trimiţându-ți impulsuri pentru a fi atent. Oboseala este accentuată, iar consultațiile și analizele medicale pot fi la ordinea zilei. Fii prudent și îngrijește-te serios, pentru că afecțiunile actuale se pot desfășura pe termen lung, într-un mod foarte surprinzător. La serviciu apar disonanțe între tine și colegi, astfel că este bine să te bazezi mai multe pe forțele proprii. Răsturnările de situație în plan profesional pândesc în umbră și oricând își pot face apariția. Pe 7 și pe 8 Iunie, atenția îți va fi atrasă de segmentul partenerial, unde ai câte ceva de lămurit. Weekend-ul aduce cheltuieli.

Fecioara

Zodia Fecioara

Relațiile sentimentale și cele cu copiii te solicită mult și bine în intervalul 5 – 7 Iunie, astfel că vei fi nevoit să te ocupi pe îndelete de cei dragi. Sunt posibile discuții aprinse, răsturnări de situație vizavi de planurile comune, dar și lămurirea unor conflicte mai vechi. Cu totul altfel se vor desfășura aceste relații de acum încolo. Canalizează-ți energia spre un hobby și relaxează-te alături de oamenii cu care ești pe aceeași lungime de undă. La serviciu se conturează forfotă în zilele de 8 și 9 Iunie, dar vei reuși să duci totul la bun sfârșit. Pe de altă parte, ai grijă și de sănătate, care va da semne de șubrezire. În weekend se vor evidenția relațiile parteneriale.

Balanta

Zodia Balanta

Chiar dacă ai de rezolvat multe și mărunte în afara casei, sufletul tău va dori mai mult compania membrilor familiei și ambianța domestică. Treburile gospodărești le poți rezolva mai ușor, însă ar fi bine să ceri sprijinul sau măcar sfaturile celorlalți. Verifică atent sursele de foc și de aer din spațiul locativ, deoarece sunt posibile avarii deosebite, cu efecte pe termen lung. Zilele de 7 și 8 Iunie aduc în prim-plan relațiile sentimentale și cheful de distracții. Ai dori ca și cei dragi să se implice alături de tine în aventuri și situații amuzante, însă vei întâmpina diverse obstacole din partea lor. Nu forța nota și respectă dorințele celorlalți. Sfârșitul săptămânii aduce atât treburi profesionale, cât și neplăceri legate de sănătate.

Scorpion

Zodia Scorpion

Ești înconjurat de multă lume în primele trei zile ale săptămânii, astfel că surprizele se vor ține lanț. Pe de o parte, este posibil să călătorești frecvent pe distanțe scurte, pentru a rezolva diverse chestiuni personale și profesionale ivite, aparent, din senin. Iar pe de altă parte, vei fi nevoit să participi la cursuri, seminare, dezbateri profesionale. Mentalul este foarte agitat, de aceea fii prudent și relaxează-te din când în când. Controlează-ți discursurile și vorbește strictul necesar, fără a-ți scoate în evidență slăbiciunile. Zilele de 7 și 8 Iunie sunt potrivite dialogurilor cu membrii familiei, treburilor gospodărești, dar și pentru a plănui vizite la rude sau în locurile dragi ale copilăriei. Weekend-ul aduce distracții și multă voie bună alături de cei dragi.

Sagetator

Zodia Sagetator

Primele zile ale săptămânii anunţă câștiguri surprinzătoare. Sunt posibile cadouri, recompense sau rezolvări financiare mult aşteptate. De asemenea, crește riscul de a cheltuie mult și pe te miri ce. Pe 7 și pe 8 Iunie, stările tale interioare sunt fluctuante. Ai preocupări intelectuale, te gândești la mici excursii sau călătorii în străinătate, dorind să-ți plimbi sufletul pe tărâmuri de vis. Vei fi susținut în demersurile tale de către persoanele din anturajul apropiat, astfel că ar fi bine să te sfătuiești cu cei pe care-i întâlnești în cale. Touși vorbește strictul necesar și nu te hazarda în discuții filozofice. Sfârşitul săptămânii aduce forfotă în plan domestic și familial. Rezolvă treburile gospodărești și stai mai mult de vorbă cu membrii familiei.

Capricorn

Zodia Capricorn

În primele zile ale săptămânii ești plin de viaţă şi încrezător în forţele tale. Controlează-ți stările și reacțiile, pentru că există riscul să strici situații și relații bune. Pe 7 și pe 8 Iunie apar chestiuni legate de bani sau moşteniri. Sunt posibile cadouri sau veşti legate de capitolul financiar, dar deocamdată sunt doar idei sau planuri. Lucrurile în acest sens se vor concretiza mai târziu. Pe de altă parte, continuă apariția cheltuielilor comune cu alții, fie pe daune, fie pentru a rezolva diverse litigii. Fii prudent și nu te avânta în orice investiție care aparent promite câștiguri fabuloase. La finalul săptămânii ești comunicativ, te simți bine şi entuziasmat de planurile tale. Mulți dintre apropiați te vor admira sincer.

Varsator

Zodia Varsator

La începutul săptămânii ai stări confuze, ești mai reticent la ambient, nefiind dornic de socializare. Este posibil ca şi sănătatea să ridice ceva probleme, fapt pentru care semnalele organismului ar trebui luate în seamă. La serviciu ai multe de făcut, astfel că ar fi bine să apelezi la sprijinul colegilor. Ia aminte la zvonurile aruncate chipurile în grabă de unii și alții din segmentul profesional. Pe 8 și pe 9 Iunie, te vei simți mult mai bine, dar nu forța nota. Începi să ai încredere în forţele proprii şi să te bucuri de tot ce este în jurul tău. La sfârșitul săptămânii sunt posibile cadouri, recompense materiale sau chiar veşti legate de o nouă grilă de salarizare.

Pesti

Zodia Pesti

Prietenii îți deschid săptămâna, poate chiar implicându-te în situații inedite sau propunându-ți proiecte comune de anvergură. Totul este însoțit de note amuzante, aventuri, fiind posibilă chiar şi o idilă. Fii prudent și nu te baza prea mult pe unii și alții. Aceștia au scopuri foarte diferite față de ceea ce îți prezintă ție. În intervalul 7 - 9 Iunie, oboseala își va spune cuvântul, fiind nevoie să te retragi din forfota cotidiană. Ocupă-te numai de treburi ușoare și ascută-ți corpul. Evită consultațiile și analizele medicale, întrucât sunt posibile erori deosebite, greu de ameliorat. La finalul săptămânii te vei simți mult mai bine, revenindu-ți pofta de viață și de distracție. Vei reuşi să faci impresie bună.

Astro Shop