Horoscop pentru saptamana 15 - 21 iulie 2024

Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

Segmentul financiar este evidențiat prin cheltuielile comune cu alții. Este rost de achitat datorii vechi pe facturi, taxe și servicii. Pe de altă parte, intră în discuție moștenirile și partajele. Sunt șanse de a primi oferte de colaborare din care să obții venituri suplimentare. În zilele de 18 și 19 Iulie se întrezăresc călătorii pe distanțe lungi, dialoguri cu persoanele aflate în străinătate, planuri de participare la cursuri și întâlniri pe teme spirituale. Selectează prioritățile și nu te pierde în activități care nu te privesc.

Taur

Zodia Taur

Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice în prima parte a săptămânii. Se conturează finalul unor parteneriate, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Există detalii ascunse pe care le vei descoperi peste câteva luni, de aceea fii prudent, discret și evită concluziile deocamdată. Există distorsiuni în gândire și comunicare, astfel că discuțiile au loc pe tonuri înalte. Pe de altă parte, o colaborare veche își poate modifica termenii și condițiile de desfășurare. Financiar apar cheltuieli comune cu alții.

Gemeni

Zodia Gemeni

Foarte multă forfotă este la serviciu. Sarcini de lucru urgente, discuții colegiale, dar și posibilități de extindere a activității profesionale. Se recomandă prudență, întrucât sunt posibile tensiuni serioase care pot declanșa conflicte de muncă pe termen lung. Final de etapă profesională, fie prin finalizarea unor sarcini de lucru, fie prin schimbări colegiale sau de condiții de muncă și salarizare. Pe de altă parte, sănătatea este foarte vulnerabilă. Îngrijește-te corespunzător și apelează la sfaturile unor specialiști.

Rac

Zodia Rac

Săptămâna începe în forță în planul amoros. Discuții importante cu persoana iubită, cu copiii, dar și desfășurarea unor activități recreative alături de cei dragi. De evitat contradicțiile și excesele, pentru că riști să strici situații bune. Se închide o etapă în plan sentimental, fie că îți modifici tu mentalitatea vizavi de iubire și implicațiile ei, fie că o relație afectivă își modifică termenii și condițiile de desfășurare. La serviciu se conturează multe activități, dar vei fi sprijinit de către colegi.

Leu

Zodia Leu

Este nevoie să te ocupi ceva mai mult de familie și de casă. Discuții importante cu membrii familiei, întâlniri deosebite cu neamurile, activități domestice de anvergură. Legătura cu locurile natale și cu familia ta de proveniență este foarte puternică acum. Vizitele la rude, răsfoitul albumelor de fotografii îți creează stări plăcute, contactându-te totodată la energia benefică a strămoșilor din care provii. Se finalizează o etapă familială și domestică, însă există multe necunoscute. Relațiile cu cei dragi sunt dinamice.

Fecioara

Zodia Fecioara

Foarte animate sunt relațiile cu anturajul apropiat în prima parte a săptămânii. Dialoguri interesante, întâlniri inedite, informații de uz general. Pe de altă parte, sunt posibile și multe drumuri pe distanțe scurte, pentru a rezolva chestiuni personale sau profesionale. Controlează-ți vorbele și gesturile, pentru că există riscul să spui multe, mărunte și inutile. Unii se pot supăra și de aici un carusel de evenimente greu de controlat și înțeles. Este vremea să te desprinzi de unele persoane din anturajul apropiat.

Balanta

Zodia Balanta

Săptămâna debutează cu aspecte financiare, în mod special la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Se conturează o nouă etapă financiară, însă poate fi vorba de ceva pierderi. Este posibil ca în urma modificării condițiilor de muncă sau chiar a locului de muncă, drepturile tale salariale să se modifice în consecință. În paralel apar și cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian. Relațiile cu anturajul apropiat se animă pe 18 și pe 19 Iulie prin discuții aprinse, schimb de idei, aflarea unor informații prețioase.

Scorpion

Zodia Scorpion

Ești plin de energie la începutul acestei săptămâni. De aceea fii foarte prudent, selectează-ți prioritățile și evită eforturile solicitante. Sunt șanse de a începe o nouă etapă de viață, pe cu totul alte baze morale, spirituale și materiale. Rezervă momente de liniște și gândește-te la cum ai dori să se desfășoare viața ta de acum încolo. Financiar apar noutăți, fie că primești bani în urma depunerii unor eforturi suplimentare la serviciu, fie cineva apropiat îți oferă un cadou.

Sagetator

Zodia Sagetator

În primele zile ale perioadei analizate ai nevoie de odihnă, retragere din forfota cotidiană și meditație interioară. Rezervă momente numai pentru tine și sufletul tău, lăsând deoparte grijile. Este o perioadă tensionată, cu multe suișuri și coborâșuri, dar cu puțin efort și bunăvoință poți depăși totul cu bine. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos, articular și secundar pe sistemul digestiv, mai ales pe stomac. Răbdare și evită să te implici în problemele altora! Energia zilelor de 18 și 19 Iulie te revigorează.

Capricorn

Zodia Capricorn

Relațiile cu prietenii se evidențiază prin discuții importante și proiecte profesionale de anvergură. Sfaturile și ideile primite de la aceste persoane sunt de bun augur și bine ar fi să le urmezi. Totuși, unele persoane care se implică nepermis de mult în viața ta ar trebui evitate și întrerupte relațiile sau colaborările. Miercuri și Joi ar fi bine să-ți rezervi momente de liniște, odihnă, detașare de forfota cotidiană, întrucât sunt momente delicate. Se pot accentua afecțiuni vechi, sănătatea fiind vulnerabilă.

Varsator

Zodia Varsator

Este multă forfotă în plan profesional la începutul săptămânii. Întâlniri oficiale, discuții importante cu șefi, autorități, persoane importante din cadrul familiei din care provii. Ești în prim-planul vieții cotidiene și multă lume îți va urmări aparițiile și discursurile publice. Final clar în plan socioprofesional și în relațiile cu șefii și autoritățile. Prudență și răbdare! Prietenii îți sunt alături, dar pe 19 Iulie dialogurile sunt disonante. Ferește-te de a povesti prea multe despre tine și despre planurile tale de viitor.

Pesti

Zodia Pesti

O săptămână în care ai o mare deschidere spre rafinare sufletească, spre călătorii inițiatice și pentru abordarea unor noi filozofii de viață. Sunt posibile călătorii pe distanțe lungi, călătorii în străinătate, dialoguri cu persoane erudite și planuri de dezvoltare personală. Ești vehement în comunicare, existând riscul să provoci conflicte gratuite. Controlează-ți reacțiile și gesturile! Foarte active și provocatoare sunt relațiile cu prietenii și cu persoanele care te susțin în segmentul profesional. Sunt șanse să obții colaborări noi.

 

Astro Shop