Horoscop pentru luna Ianuarie, anul 2020

Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

O lună dinamică în plan socio-profesional. Discuții ample cu șefi, cu reprezentanți ai instituțiilor oficiale, un carusel interesant de situații, dar dificil de înțeles și următirt la prima vedere. Se recomandă prudență și reține cele discutate la locul de muncă. Unii îți pot contesta poziția în cadrul unui grup de lucru, iar atitudinea șefilor și colegilor va lăsa de dorit. Se prefigurează schimbări majore în plan profesional, așa încât este bine să fii pregătit pentru răsrturnări de situație deosebite. Cheltuieli majore comune cu alții, dar și implicare în investiții financiare de anvergură. Relațiile cu prietenii se remarcă în a doua parte a lunii, prin discuții interesante, activități interesante desfășurate în comun, fiind șanse să te împrieteneși cu oameni de bună calitate. Schimbări în plan familial și domestic, conturându-se un final de etapă. Fii deschis către alte relații și ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem.

Taur

Zodia Taur

Relațiile parteneriale se vor evidenția în primele zile ale lunii, trasându-se tușe finale. Este vorba atât despre relație de cuplu cât și de relațiile profesionale. Este vremea să te desprinzi din parteneriatele neprofitabile, indiferent că este vorba despre relația matrimonială sau despre colaborările profesionale. Cu siguranță unele parteneriate se vor destrăma fie că vrei, fie că nu. Mentalul este foarte agitat, iar avalanșa de gânduri care îți inundă mintea te obosește pe de o parte, iar de pe de alta, te ajută să înțelegi anumite aspecte ale personalității tale ce trebuie îmbunătățite. Planuri de călătorii îndepărtate, discuții cu persoane străine, călătorii propriu-zise, dar și orientarea eforturilor spre abordarea unor cursuri și studii pe termen lung. În plan profesional se prefigurează dialoguri și acțiuni importante, agreabile, discuții fructuoase cu șefi, cu autorități, un carusel interesant de evenimente.

Gemeni

Zodia Gemeni

La serviciu, încă din primele zile vei fi nevoit să rezolvi sarcini de lucru urgente. Relațiile colegiale sunt anoste, fiind nevoit să te descurci cum știi tu mai bine. Există riscul să exagerezi cu munca și cu eforturile de orice fel, aspect neindicat. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului uro-genital și pe segmentele gâtului, fiind posibile consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. Segmentul financiar, mai ales secțiunea bani, bunuri comune cu alții, cheltueli, moșteniri, partaje, investiții se evidențiază mult în prima parte a lunii. Este rost de câștig pe termen lung, dar nu forța nota. După 16 ale lunii se va remarca dorința de rafinare sufletească și de acumulare a unor informații deosebite, informații necesare mai ales în plan profesional. Călătorii pe distanțe lungi, relații cu persoanele aflate în străinătate, planuri de studii, cercetări, documentare. Posibil reluarea unor secvențe de învățare.

Rac

Zodia Rac

Relațiile sentimentale îți dau mult de furcă, în primele zile ale lunii, de aceea fii prudent și ține-ți în frâu emotivitatea. De fapt este o perioadă favorabilă testării acestor relații și vor rezista numai acelea fundamentate pe baze solide și de bună calitate. La locul de muncă se prefigurează multă muncă, acitivitate intensă, însă relațiile colegiale sunt dificile. Fii prudent șie vită escaladarea conflictelor! În plan partenerial este multă forfotă, schimbări și reveniri asupra aspectelor neplăcute sau nerezolvate. Sunt șanse de separare, divorț, anularea unor promisiuni și contracte vechi. Răscoliri sufletești, desprinderi din situații neprofitabile. Gustul dulce-amar predomină în toate tipurile de relații, însă depinde numai de tine cum te raportezi la ceilalți și la situațiile în care ești implicat. A doua parte a lunii relevă chestiuni financiare comune cu alții. Câștiguri suplimentare, dar și cheltuieli pe măsură. Relațiile cu prietenii se îmbunătățesc vizibil.

Leu

Zodia Leu

Situații dinamice în plan domestic în primele zile ale lunii, fiind momente bune de rezolva treburile gospodărești trenante. Relațiile cu membrii familiei sunt conflictuale, existând riscul declanșării unor animozități. Pe de altă parte, sunt favorizate vânzarea-achiziționarea de bunuri patrimoniale și demersurile privitoare la moșteniri. Relațiile sentimentale și cele cu copiii devin foarte dinamice începând cu 3 ale lunii, astfel c vor fi posibile situații conflictuale. Fii înțelegător cu ceilalți, însă nu te lăsa copleșit de mofturile și capriciile lor! La serviciu se contureză o perioadă încărcată, cu sarcini urgente de mare anvergură. Poți exagera cu munca, aspect ce va evidenția probleme de sănătate, mai vechi sau mai noi. Muncește prudent, ocupându-te numai de îndatoririle tale și mai rar sau deloc apelează la colegi. Relațiile profesionale sunt deficitare. Noutăți parteneriale de bun augur.

Fecioara

Zodia Fecioara

În primele zile ale lunii, relațiile cu anturajul apropiat sunt frecvente. Este momentul să te desprinzi din relațiile care s-au dovedit nepotrivite. Astfel se face loc în preajma ta pentru alte personaje de o mai bună calitate. Călătorii pe distanțe scurte pentru rezolvarea unor demersuri personale și profesionale. De asemenea, vor intra în sfera ta interes și abordarea unor studii sau cercetări spirituale. Segmentul familial și domestic se animă mult în această lună, existând momente favorabile pentru treburie gospodărești și pentru relațiile cu membrii familiei. Relațiile sentimentale sunt dinamice, instabile și dificil de gestionat sau de înțeles acum. Totul este să privești situațiile detașat și chiar să te gândești ce anume ai de învățat din ce se petrece în jurul tău. Se prefigurează o etapă sentimentală nouă, însă nu forța nota și ai răbdare. Evită critica excesivă și izbucnirile emoționale necontrolate. Multă muncă în a doua parte a lunii.

Balanta

Zodia Balanta

Se conturează cheltuieli majore din banii obținuți la un loc de muncă. Pe de altă parte, se vor debloca variantele de câștig suplimentar din colaborări sau din partea aprteenrului de viațăși a celor de afaceri. Totuși, rezumă-te la cheltuieli strict necesare, deoarece tentația de a cumpăra orice, oricât și pentru oricine este păguboasă. Relațiile cu anturajul apropiat se dinamizeză mult, astfel că sunt probabile dialoguri multiple, vizite și acțiuni comune. De asemenea, sunt posibile călătorii pe distanțe scurte și implicare în diverse forme de instruire. Segmentul domestic se evidențiază prin relații controversate cu membrii familiei și prin implicarea în treburi domestice de anvergură. Șanse deosebite de a rezolva și lămuri chestiuni familiale și patrimoniale. A doua parte a lunii îți aduce alături persoane dragi, dorință de a te îndrăgosti și de a te distra. Prudență și măsură în toate!

Scorpion

Zodia Scorpion

Se întrezăresc cheltuieli majore pe tot parcursul lunii. Se recomandă prudență, întrucât există riscul să cheltuiești mai mult decât este necesar. Relaționezi cu mult lume în prima parte a lunii. Rude, prieteni apropiați, călătorii pe distanțe scurte, implicare în diverse forme de școlarizare. Mentalul este agitat, astfel că în anumite situații și momente îți poate fi dificil să susții dialoguri ample sau să iei decizii ferme. Relaxează-te, selectează prioritățile și la nevoie cere și acceptă sfaturile și ajutorul celorlalți. De mare folos îți sunt activitățile culturale, vizionarea pieselor de teatru sau a filmelor bune, dar și lecturile ușoare și vesele. Evită să vorbești altora despre tine și despre planurile tale. Unii pot interpreta greșit ceea ce spui și de aici se poate declanșa un șir de neplăceri. A doua parte a lunii evidențiază segmentul domestic și relațiile cu membrii familiei. Sunt momente excelente pentru acțiuni comune și dialog constructiv.

Sagetator

Zodia Sagetator

Este bine să fii discret pe tot parcursul lunii, deoarece energia vitală este fluctuană și este mai dificil să te implici corect în dialoguri ample și activități variate. Elanul de care dai dovadă îi poate deranja pe ceilalți, mai ales dacă îți îndrepți tolba cu săgeți, în mod gratuit, către ceilalți. Îngrijește-ți sănătatea, pentru că în umbră există afecțiuni care se vor evidenția, existând totodată riscul rănirii pe corpul fizic. Financiar se întrezăresc noutăți, câștiguri bune din activitatea profesională desfășurată, dar în paralel apar și cheltuieli. Pentru că segmentul banilor munciți este vulnerabil există riscul să achiziționezi bunuri de proastă calitate, prea scumpe sau inutile. Sfătuiește-te cu cei dragi vizavi de orice investiție. A doua parte a lunii evidențiează relațiile cu anturajul apropiat. Discuții amiabile, activități reconfortante, distractive, schimb interesant de informații utile.

Capricorn

Zodia Capricorn

Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul lunii, de aceea, în primul rând odihnește-te conștient și organizează-ți bine treburile cotidiene. Chiar dacă predomină senzația că ești tu împotriva întregii lumi sau invers, de fapt este vorba despre o percepție personală falsă. Ești plin de energie în prima parte a lunii, fiind momente deosebite de a trasa noi planuri de viitor, de a te ocupa exclusiv de tine și de mofturile tale. Se conturează o nouă etapă de viață, așa încât dorința de a muta munții din loc este accentuată. Controlează-ți reacțiile și stările de spirit, deoarece sunt momente tensionate în care transformarea personalității tale este accentuată, însă dificil de înțeles. Relațiile cu anturajul apropiat sunt controversate, astfel că pretențiile tale vizavi de sprijinul pe care-l primești din partea acestor persoane te nemulțumește. Fii selectiv, dar nu exagerat de pretențios. Noutăți financiare benefice, oportunități de a câștiga sume importante de bani.  

Varsator

Zodia Varsator

Prima parte a lunii te predispune la izolare, introspecție și orientarea eforturilor spre treburile tale personale. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ai nevoie de odihnă și de îngrijiri medicale de specialitate. Prudență și răbdare! Și în plan profesional există forfotă în culise. Discuții colegiale de taină, răbufniri de neînțeles ale unora, acuze mai mult sau mai puțin justificate. Fii foarte prudent în tot ce ține de muncă și de sănătate, acestea două fiind segmente de viață care se condiționează reciproc. Se țes, în umbră, conflicte în plan profesional. Însă, ceea ce pare acum neplăcut, periculos, incert, va deveni de bun augur pentru tine într-un viitor apropiat. Relațiile cu prietenii și cu persoanele din mediul profesional sunt dinamice, existând riscul declanșării unor conflicte pe termen lung. Tendința de a respinge orice fel de autoritate sau orice idee, propunere din partea acestor persoane îți aduce neplăceri. În a doua parte a lunii te vei simți excelent.

Pesti

Zodia Pesti

Se conturează relații dinamice cu șefii, autoritățile și în general cu persoanele din mediul profesional în care activezi. Prudență și măsură în toate! Prietenii îți sunt alături, chiar dacă pe alocuri unii te critică sau chiar îți obstrucționează, aparent, progresul. Depinde numai de tine să gestionezi în folosul tău orice tip de relație în care ești implicat. Desprinde-te de cei care te necăjesc sau care se implică în viața ta nepermis de mult. Se prefigurează o nouă etapă vizavi de segmentul prietenilor și al susținătorilor din domeniul în care lucrezi. Merită păstrați alături doar acei prieteni care s-au dovedit loiali multă vreme. Se pregătesc alte persoane să intre în viața ta în mod benefic pe termen lung. A doua parte a lunii te predispune la izolare și dialog interior. Odihnește-te conștient! Revelațiile vor fi frecvente și utile. Evită visarea cu ochii deschiși și avântarea în lumi paralele! Sănătatea este foarte vulnerabilă.

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!

Astro Shop

Comentarii