Horoscop pentru luna Septembrie, anul 2023

Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

Este agitație la locul de muncă pe tot parcursul lunii., iar activitatea profesională se va diversifica. Tensiunile dintre colegi și munca în salturi sunt frecvente, de aceea fii prudent. Pe de altă parte, sănătatea este deficitară. Consultațiile și analizele medicale reprezintă subiecte importante, mai ales în prima parte a lunii. Relațiile sentimentale se îmbunătățesc după 04 Septembrie, însă fundalul acestora rămâne sensibil. Cheltuielile se întețesc după 5 Septembrie. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile pierderi de bani, de bunuri sau achiziționarea unor bunuri inutile. Relația cu partenerul de viață este animată de discuții aprinse și de activități comune. Spre finele lunii vor apărea tensiuni în plan partenerial, deci nu slăbi vigilența.

Taur

Zodia Taur

Relațiile sentimentale sunt accentuate în prima parte a lunii. Neprevăzutul își poate face simțită prezența, fie prin replicile celorlalți, fie prin turnuri ale unor situații considerate sigure. De aceea fii deschis la schimbare și adaptează-te rapid noilor situații apărute ca din senin. La serviciu pot interveni discuții colegiale, dar și sarcini de lucru care necesită eforturi mentale și fizice prelungite. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă. Dialogurile și analizele medicale ar fi bine să le iei în considerare. Dozează-ți eforturile, pentru că afecțiunile accentuate pe parcursul acestei luni se pot croniciza. După 5 Septembrie apare o predispoziție la a te implica în treburi care, fie nu te privesc, fie îți ocupă prea mult timp. Trasează noi planuri de viață. 

Gemeni

Zodia Gemeni

Casa și familia se evidențiază în prima parte a lunii, astfel că este posibil să le aloci timp și resurse importante. Schimbările care intervin, pe de o parte, vor fi inedite, bulversante, însă pe de altă parte, vor genera efecte benefice pe termen lung. Unii membrii ai familiei îți pot cere sprijinul material sau moral. Fii alături de cei dragi și nu te lăsa atras de prieteni sau de îndatoririle profesionale. Activitățile recreative, hobby-urile, întâlnirile amoroase sunt frecvente pe tot parcursul lunii. Chiar poate interveni o relație sentimentală nouă. Relațiile cu prietenii vor finaliza o etapă în preajma datei de 29 Septembrie, astfel că este posibil să te desprinzi de unii și să te apropii de alții. Conflictele mocnite din sfera profesională se animă în a doua parte a lunii.

Rac

Zodia Rac

Este multă forfotă în domeniul relațiilor cu anturajul apropiat. Întâlniri, discuții, schimb de informații, sfaturi și idei deosebite sunt posibile alături de prietenii apropiați sau de rude. Unele relații se vor încheia destul de zgomotos, dar se deschid altele de o mai bună calitate. Pe de altă parte, studiile, învățarea, călătoriile pe distanțe scurte reprezintă alte teme importante care se vor desfășura în prima jumătate a lunii. Din când în când ar fi bine să te relaxezi, să-ți golești complet mintea, pentru că există riscul suprasolicitării nervoase. În plan domestic sunt șanse bune de a dialoga cu membrii familiei și de a desfășura activități gospodărești. Chiar te poți gândi la vânzarea sau achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase.

Leu

Zodia Leu

Sursele tale de venit din activitatea profesională îți vor aduce sume de bani consistente. Chiar și cadourile sau favorurile vor fi la ordinea zilei. Se conturează posibilități noi de câștig, fie dintr-o activitate nouă, fie apare un nou loc de muncă mai bine remunerat. Evită să cheltuiești în exces și pune bani deoparte! La nevoie ai putea oferi celor dragi sprijin material sau cadouri. Dialogurile și întâlnirile cu prietenii sau rudele vor fi frecvente pe tot parcursul lunii. Aflarea unor informații despre unii apropiați te va face să te gândești la desprinderea de aceștia sau la a-i provoca la discuții lămuritoare vizavi de relația voastră. În plan profesional este forfotă pe tot parcursul lunii. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții oficiale.

Fecioara

Zodia Fecioara

În prima parte a lunii ai multă energie, astfel că ai putea să-ți reorganizezi stilul de viață și planurile de viitor. Sunt momente excelente pentru începuturi de orice fel, pornind de la cele mai banale aspecte ale vieții cotidiene, până la turnuri radicale de destin. Totul este să-ți controlezi reacțiile, să eviți a discuta cu oricine despre intențiile tale și, nu în ultimul rând, este bine sa ții cont de experiența ta de viață acumulată. Din 5 Septembrie revin în atenția ta relațiile cu străinătatea, dar și studiile sau călătoriile. Se recomandă prudență, întrucât gândirea și comunicarea vor fi distorsionate și foarte ușor lucrurile se pot înțelege total eronat. Segmentul financiar se va remarca după 23 Septembrie, astfel că sunt șanse bune de a primi bani.

Balanta

Zodia Balanta

Ar fi bine să te menajezi în prima parte a lunii, pentru că sănătatea este vulnerabilă și există un risc mărit de a se evidenția afecțiunile vechi. Discreția și discuțiile tăinuite cu persoanele de încredere din anturajul apropiat sunt binevenite. Există conflicte mocnite între colegi care au repercusiuni asupra poziției tale în cadrul colectivului de lucru sau asupra desfășurării activității tale profesionale. Relațiile parteneriale se modifică spre finele lunii. Poate fi vorba despre separare sau divorț sau în cazul unei colaborări. În plan financiar vor apărea turnuri deosebite vizavi de banii și bunurile folosite și administrate împreună cu alții. Apar cheltuieli majore pe moșteniri, facturi, servicii de care cineva drag are nevoie și îți cere sprijinul financiar.

Scorpion

Zodia Scorpion

Relațiile cu prietenii continuă să se remarce în prima parte a lunii, existând șanse deosebite de a lega relații cu persoane de bună calitate. După 16 Septembrie este posibil să afli detalii picante despre viața și activitatea unor apropiați și astfel să fii foarte dezamăgit. A doua parte a lunii dinamizează conflictele mocnite în segmentul profesional. Ar fi bine să reevaluezi relațiile colegiale și modul de desfășurare a sarcinilor de lucru. Gândește-te la o nouă ocupație profesională care să-ți mărească veniturile. Relațiile parteneriale vor intra într-un con de umbră, în care va fi nevoie de reluarea unor discuții sau acțiuni vechi și care au rămas cumva nerezolvate sau neînțelese. Prudență, întrucât există riscul de a se destrăma unele relații.

Sagetator

Zodia Sagetator

Tumultul profesional este interesant, îți aduce responsabilități noi, fiind posibilă chiar și o funcție de conducere în care să răspunzi de activitatea altor colegi. Dialogurile cu șefii sau cu persoanele oficiale, din cadrul altor instituții pot fi frecvente mai ales în prima parte a lunii, dar te vor ajuta să rezolvi cu succes diverse chestiuni personale sau profesionale. Ți se așterne în cale un alt drum socio-profesional, iar imaginea ta în ochii celorlalți se va îmbunătăți. Totul este să nu forțezi nota, să-ți păstrezi simțul măsurii și să nu te lași impresionat de vorbele mieroase ale unora. A doua parte a lunii evidențiază relațiile cu prietenii. Întâlniri, discuții interesante, șanse de a afla noutăți despre unii apropiați de care nu mai știai nimic în ultima vreme.

Capricorn

Zodia Capricorn

Ești animat de gânduri nobile, fiind posibil să te ocupi de studii, cercetări, activități spirituale sau culturale. Călătoriile cu temă vor fi luate în calcul, în sensul că sunt șanse să participi la un curs, un program de instruire personală sau profesională într-o altă localitate. Pe de altă parte, relațiile cu Divinitatea vor intra în sfera ta de interes. Vizitarea lăcașurilor de cult, lecturarea cărților sfinte sau dialogurile cu persoane erudite sunt alte activități de bun augur pe tot parcursul lunii. Relațiile sentimentale devin tensionate începând cu 5 Septembrie, de aceea fii prudent și evită să escaladezi conflicte fără rost. Păstrează-ți cumpătul și nu te lăsa dus de valurile iluzorii ale unei afectivități de moment. În segmentul profesional se conturează schimbări.

Varsator

Zodia Varsator

În segmentul partenerial apar tot felul de situații bulversante. Se deschid posibilități de îmbogățire prin intermediul altora sau implicându-te într-un proiect profesional nou. Analizează mai întâi avantajele și dezavantajele situațiilor ivite și abia apoi implică-te sau acceptă-le. În paralel apar și cheltuieli majore. Activitățile intelectuale reprezintă o altă temă importantă a lunii, desfășurate chiar și în străinătate. Relaxează-ți mentalul și sufletul vizionând piese de teatru, filme de top sau vizitând lăcașuri sfinte și expoziții de artă. Relațile cu anturajul apropiat se vor modifica, în sensul că te vei desprinde de unii apropiați, fie în urma unor discuții aprinse, fie datorită unor gesturi necugetate din partea acestor persoane. Fii prudent și lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc.

Pesti

Zodia Pesti

Relațiile parteneriale sunt dinamice în prima parte a lunii. Este posibil, pe de o parte, să rupi înțelegerile vechi, însă pe de altă parte, se vor contura alte colaborări pe cel puțin un an de zile de acum încolo. Fii deschis la schimbări, dar analizează pe îndelete tot ce se petrece în jurul tău. Rudele sau prietenii apropiați îți sunt alături, însă după 5 ale lunii sunt posibile discuții aprinse și chiar declanșarea unor conflicte pe termen lung. Unii te vor provoca pe teme banale și de aici se poate ajunge chiar la procese în justiție. Atât rudele, partenerul de viață, cât și colaboratorii te vor sprijini financiar sau îți vor înlesni achitarea unor datorii. Sănătatea se îmbunătățește cumva, dar problemele de fond vor rămâne.

Astro Shop