Horoscop pentru luna Ianuarie, anul 2022

Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

O lună dinamică în plan socio-profesional. Discuții ample cu șefi, cu reprezentanți ai instituțiilor oficiale, un carusel interesant de situații, dar dificil de înțeles la prima vedere. Se recomandă prudență și reține cele discutate la locul de muncă. Unii îți pot contesta poziția în cadrul unui grup de lucru, iar atitudinea șefilor și colegilor, mai ales dacă sunt femei, va lăsa de dorit. Cheltuieli importante. Relațiile cu prietenii se remarcă în a doua parte a lunii, prin discuții interesante, activități plăcute desfășurate în comun, fiind șanse să te împrieteneși cu oameni de bună calitate. Schimbări în plan sentimental, conturându-se un final de etapă. Fii deschis către alte relații și ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem.

Taur

Zodia Taur

Se întrezăresc cheltuieli importante comune cu alții până pe 24 ale lunii. Este o perioadă favorabilă rezolvării datoriilor, achitării facturilor restante, însă și relaționării cu instituțiile financiare. Mentalul este foarte agitat, iar avalanșa de gânduri care îți inundă mintea, te obosește pe de o parte, iar de pe de alta, te ajută să înțelegi anumite aspecte ale personalității tale ce trebuie îmbunătățite. Planuri de călătorii îndepărtate, discuții cu persoane străine, călătorii propriu-zise, dar și orientarea eforturilor spre abordarea unor cursuri și studii pe termen lung. Relații distorsionate cu șefii și autoritățile. Revin în atenție sitațiile profesionale comune cu colegii-femei. Gândirea și comunicare sunt îngreunate începând cu 14 Ianuarie. Prudență și discernământ!

Gemeni

Zodia Gemeni

Relațiile parteneriale sunt foarte active prin discuții ample, importante, dar și prin desfășurarea unor activități comune deosebite până pe 24 ale lunii. Este vremea să te desprinzi din parteneriatele neprofitabile, indiferent că este vorba despre relația matrimonială sau despre colaborări profesionale. Cu siguranță unele parteneriate se vor destrăma fie că vrei, fie că nu. Segmentul financiar comun cu alții se evidențiază prin cheltuieli majore, discuții despre investiții, moșteniri sau partaje personale și profesionale. Prudență în tot ce ține de bani și bunuri! Revin în atenție situații financiare și materiale comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Sunt probabile pierderi și descoperirea unor erori în documentele financiare.

Rac

Zodia Rac

În prima partea lunii ai mult de lucru la serviciu, dar și rutina zilnică de acasă te preocupă în mod special. Există riscul să exagerezi cu munca și cu eforturile de orice fel, aspect neindicat. Relațiile colegiale sunt tensionate, astfe că ar fi bine să te ocupi numai de îndatoririle tale și să-i lași în pace pe ceilalți. Sănătatea este vulnerabilă, fiind posibile consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. După 24 Ianuarie, starea sănătății se îmbunătățește vizibil. Odihnește-te conștient și îngrijește-te pe îndelete! Relațiile parteneriale sunt deosebite, revenind în atenție aspecte vechi de aproximativ opt ani, atât în relația de cuplu cât și în relațiile de colaborare profesională. Comunicarea este îngreunată, de aceea fii prudent. Aspecte financiare comune cu alții.

Leu

Zodia Leu

Relațiile sentimentale îți dau mult de furcă, de aceea fii prudent și ține-ți în frâu emotivitatea. De fapt este o perioadă favorabilă testării acestor relații și vor rezista numai acelea fundamentate pe baze solide și de bună calitate. La seviciu este forfotă și relații distonante, mai ales cu femeile. se vor relua situații și discuții profesionale care au mai fost pe rol în urmă cu patru sau opt ani. Și în plan partenerial este multă forfotă, schimbări și reveniri asupra aspectelor neplăcute sau nerezolvate. Sunt șanse de separare, divorț, anularea unor promisiuni și contracte vechi. Răscoliri sufletești, desprinderi din situații neprofitabile. Gustul dulce-amar predomină în toate tipurile de relații, însă depinde numai de tine cum te raportezi la ceilalți și la situațiile în care ești implicat.

Fecioara

Zodia Fecioara

Situații dinamice în plan domestic! Relațiile cu membrii familiei sunt conflictuale, existând riscul declanșării unor animozități pe termen lung. Pe de altă parte, sunt favorizate treburile gospodărești, vânzarea-achiziționarea de bunuri patrimoniale și demersurile privitoare la moșteniri și partaje. Posibile avarii la instalațiile de foc din spațiul locativ. Mult de lucru la serviciu, însă predomina senzația de mers în gol. Muncește prudent, ocupându-te numai de îndatoririle tale și mai rar sau deloc apelează la colegi. Relațiile profesionale sunt deficitare, iar comunicarea mult îngreunată. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Controlează-ți emoțiile și reacțiile, pentru că riști să-ți deteriorezi atât trupul, cât și sufletul. Situații parteneriale favorabile.

Balanta

Zodia Balanta

Relațiile cu anturajul apropiat sunt frecvente. Este momentul să te desprinzi din relațiile care s-au dovedit nepotrivite. Astfel se face loc în preajma ta pentru alte personaje de o mai bună calitate. Călătorii pe distanțe scurte pentru rezolvarea unor demersuri personale și profesionale. De asemenea, vor intra în sfera ta interes și abordarea unor studii sau cercetări spirituale. Relațiile sentimentale sunt dinamice, instabile și difcil de gestionat sau de înțeles acum. Totul este să privești situațiile detașat și chiar să te gândești ce anume ai de învățat din ce se petrece în jurul tău. Etapă sentimentală nouă din 28 Ianuarie, dar nu forța nota și ai răbdare. Evită critica excesivă și izbucnirile emoționale necontrolate. Multă muncă pe toată durata lunii. În relațiile sentimentale revin în atenție subiecte comune cu cei dragi. Comunicarea este deficitară pentru toată lumea.

Scorpion

Zodia Scorpion

Se conturează cheltuieli majore din banii obținuți la un loc de muncă. Pe de altă parte, se deschid oportunități deosebite de a câștiga venituri suplimentare dintr-o activitate profesională nouă. Rezumă-te la cheltuieli strict necesare, deoarece tentația de a cumpăra orice, oricât și pentru oricine este păguboasă. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente, ma ales cele cu femeile. se recomandă prudență, deoarece sunt posibile conflicte și desprinderi din unele relații. Segmentul domestic se evidențiază prin dinamism între membrii familiei și prin implicarea în treburi domestice de anvergură. Șanse deosebite de a rezolva și lămuri chestiuni familiale și patrimoniale. Îți vin alături persoane dragi, apare dorința de a te îndrăgosti și de a te distra. Prudență și măsură în toate! Relațiile cu prietenii se vor reconfigura și îți vor rămâne alături numai oamenii de nădejde. Situații parteneriale interesante.

Sagetator

Zodia Sagetator

Ești foarte combativ până pe 24 le lunii. Ai șanse bune de a rezolva treburi restante și de a te implica în situații favorabile pe termen lung. Se remarcă segmentul financiar, prin revenirea unor aspecte legate de veniturile obținute la locul de muncă. Sunt probabile cheltuieli, însă și perderi sau investiții neprofitabile. Pe toată durata lunii, relațiile cu persoanele din anturajul apropiat vor fi la ordinea zilei. Rude, prieteni apropiați, călătorii pe distanțe scurte, implicarea în diverse forme de școlarizare. Mentalul este agitat, iar în anumite situații și momente îți poate fi dificil să susții dialoguri ample sau să iei decizii ferme. Relaxează-te, selectează prioritățile și la nevoie cere și acceptă sfaturile și ajutorul celorlalți. De mare folos îți sunt activitățile culturale, vizionarea pieselor de teatru sau a filmelor bune, dar și lecturile ușoare și vesele.

Capricorn

Zodia Capricorn

Ești plin de energie în prima parte a lunii, fiind momente deosebite de a trasa noi planuri de viitor, de a te ocupa exclusiv de tine și de mofturile tale. Chiar dacă predomină senzația că ești tu împotriva întregii lumi sau invers, de fapt este vorba despre o percepție personală falsă. Controlează-ți reacțiile și stările de spirit, deoarece sunt momente importante, cu efecte pe termen lung, în care transformarea personalității tale este accentuată și de bun augur. Financiar se întrezăresc noutăți, câștiguri bune din activitatea profesională desfășurată, dar în paralel apar și cheltuieli. Pentru că segmentul banilor munciți este vulnerabil există riscul să achiziționezi bunuri de proastă calitate, prea scumpe sau inutile. Sfătuiește-te cu cei dragi vizavi de orice investiție. A doua parte a lunii evidențiează relațiile cu anturajul apropiat.

Varsator

Zodia Varsator

Relațiile cu prietenii sunt tensionate, deoarece pretențiile tale vizavi de sprijinul pe care-l primești din partea lor, te nemulțumește. Fii selectiv, dar nu exagerat de pretențios. Unii apropiați chiar îți vor binele și te sprijină necondiționat. Noutăți financiare benefice, oportunități de a câștiga sume importante de bani. Atmosfera lunii te predispune la izolare, introspecție și orientarea eforturilor spre treburile tale personale. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ai nevoie de odihnă și de îngrijiri medicale de specialitate. Și în plan profesional există forfotă în culise. Discuții colegiale de taină mai ales cu femeile, răbufniri ale unora de neînțeles, acuze mai mult sau mai puțin justificate. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt dinamice, existând riscul declanșării unor conflicte pe termen lung. Tendința de a respinge orice fel de autoritate îți aduce neplăceri. Final benefic de capitol socio-profesional.

Pesti

Zodia Pesti

Este o perioadă care te predispune la relații tensionate cu șefii și autoritățile. ești cotnră la tot ce vine dinspre persoanele autoritare, fie că este vorba despre mediul socio-profesional, fie că este vorba despre mediul familial de acasă. Unele se pot strica iremediabil, de aceea fii prudent. Prietenii îți sunt alături, chiar dacă pe alocuri unii te critică, mai ales femeile, sau chiar îți obstrucționează, aparent, progresul. Depinde numai de tine să gestionezi în folosul tău orice tip de relație în care ești implicat. Desprinde-te de cei care te necăjesc sau care se implică în viața ta nepermis de mult. A doua parte a lunii te predispune la izolare și dialog interior. Odihnește-te conștient!  Este bine să fii discret, deoarece energia vitală este fluctuană și este mai dificil să te implici corect în dialoguri ample și activități variate.

Astro Shop