Horoscop pentru luna Noiembrie, anul 2019

Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

Foarte evidențiate sunt în prima parte a lunii, cheltuielile majore privitoare la taxe, facturi, credite, relații cu instituțiile financiare. Se pot relua dialogurile pe teme financiare, teme legate de moșteniri și partaje, aspecte care au mai fost abordate undeva, cândva, dar care au rămas nerezolvate total. Fii prudent și verifică orice document! Se pot strecura erori aparent minore, dar care la un moment dat vor declanșa adevărate conflicte. Relațiile cu străinătatea se îmbunătățesc după 22 Noiembrie, dar nu slăbi vigilența. Încă mai pot apărea episoade neplăcute, care să-ți destablizeze planurile de călătorie, de studii sau de ascensiune socio-profesională. Sănătatea este în continuare vulnerabilă pe tot parcursul lunii, fiind vorba în mod special de afecțiuni dificil de diagnosticat și ameliorat. Îngrijește-te corespunzător și odihnește-te conștient! Conflicte profesionale datorate felului în care îți îndeplinești sarcinile de lucru, dar și datorită filozofiei tale de viață și activitate.

Taur

Zodia Taur

Până pe 19 Noiembrie vor continua disensiunile la locul de muncă, mai ales cele dintre tine și colegi. Mult de lucru, plus aspecte referitoare la sănătatea întregului organism. Fii prudent și îngrijește-te corespunzător. În segmentul partenerial se evidențiază hibe deosebite, se vor rediscuta termenii și condițiile unor colaborări sau o relație de cuplu se redefinește în totalitate. Sunt probabile neplăceri serioase de la și prin alții, mai ales cu persoanele alături de care ești implicat în colaborări și parteneriate de orice fel. Mai ales, în partea a doua a lunii se pot destrăma aceste relații. Este bine să te desprinzi de partenerii care îți pun bețe în roatele treburilor tale sau care s-au dovedit neserioși. Segmentul financiar se dinamizează în a doua parte a lunii. Se întrezăresc variante noi de câștig suplimentar de la și prin alții, pe termen lung, cheltuieli pe taxe, facturi, servicii sau investiții în afaceri, rezolvarea unor moșteniri și partaje personale sau profesionale.

Gemeni

Zodia Gemeni

Relațiile sentimentale sunt dinamice și chiar conflictuale pe alocuri. Probail că ești foarte cupat cu activitățile profesionale, iar cei dragi sunt nemulțumiți de asta. La serviciu este multă agitație în prima parte a lunii. Sarcinile de lucru vin în avalanșă, colegii îți solicită ajutorul, trebuie să reiei unele activități nu tocmai plăcute, iar tu nu știi cum să te împarți mai repede. Organizează totul atent și te vei descurca excelent. Datorită eforturilor depuse în câmpul muncii există riscul să obosești și chiar să reapară afecțiuni vechi. Prudență, răbdare, calm și încrederea că vei rezolva totul cu brio! Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice, existând șanse mari de a contracta fie o căsătorie deosebită, favorabilă pe termen lung, fie un contract de colaborare, de asemenea, foarte bun pe termen lung. Selectează ceea ce simți că îți este benefic și, la nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere. Acceptă și alte fațete ale situațiilor și relațiilor din preajma ta. Implică-te cu drag, alături de alții în diverse proiecte, acțiuni sau în distracții!

Rac

Zodia Rac

În primele două săptămâni vei continua să te ocupi de aspectele domestice. Ai șanse mari de a îmbunătăți condițiile locative, de a achiziționa obiecte valoroase necesare casei și membrilor familiei, dar și a vinde ce nu îți mai este de folos. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, astfel că se poate ajunge la conflict din te miri ce. Fii înțelegător cu ceilalți și acceptă-le opiniile și doleanțele! Și relațiile sentimentale îți dau bătăi de cap în prima parte a lunii. Se reiau unele secvențe fie de acțiune, fie de dialog cu persoana iubită sau copiii, secvențe rămase nerezolvate sau neînțelese. Pot ieși la iveală neplăceri serioase în plan amoros, însă este bine că se dau cărțile pe față pentru toată lumea. Foarte interesantă va fi atmosfera la locul de muncă! Se conturează îndatoriri noi, foarte deosebite și cu efecte nebănuite pe termen lung. Poate intra în discuție un nou loc de muncă, poate chiar într-un alt domeniu de activitate. Îmbunătățiri vizibile și spectaculoase ale sănătății întregului organism. 

 

Leu

Zodia Leu

Prima parte a lunii îți aduce multe călătorii pe distanțe scurte, fie pentru a rezolva chestiuni personale împreună cu neamurile și cu prietenii, fie pentru chestiuni profesionale de tipul deplăsări în interes de serviciu. Se recomandă prudență, deoarece izul conflictului este accentuat. Acasă, în familie continuă pe toată durata lunii, tensiunile și discuțiile importante. Aflarea unor secrete bine păzite de unii vor ieși la iveală, destabilizându-te emoțional. Selectează informațiile primite și relațiile, pentru că nu tot ce se petrece în preajma ta îți este dedicat în mod special. Sunt momente bune de a îmbunătăți condițiile locative, de a face reparații la instalațiile de apă și de a desfășura activități domestice specifice sezonului rece. Foarte active și de bun augur vor fi relațiile sentimentale în a doua parte a lunii. Pune-ți talentele în valoare și personalitatea fascinantă! Vei fi apreciat pentru asta.

Fecioara

Zodia Fecioara

Se prefigurează cheltuieli importante până pe 19 ale lunii. Vor intra în discuție cheltuielile pentru casă sau pentru membrii familiei. Însă, există și varianta realizării unor cheltuieli pentru studii și călătorii îndepărtate. Totuși, ceva legat de străinătate, indiferent că este vorba despre relațiile și treburile personale sau despre aspectele profesionale și educaționale, se va finaliza sau își va schimba termenii și condițiile de desfășurare în preajma datei de 12 Noiembrie. Ești înconjurat de multă lume, astfel că puțin timp îți va rămâne pentru tine personal. Stabilește clar ceea ce ai de făcut pe tot parcursul lunii, astfel încât să alternezi regulat perioadele de muncă și studiu, cu cele de odihnă. Sunt posibile călătorii pe distanțe scurte din varii motive, dar toate vor fi cu folos. În a doua parte a lunii, atenția și eforturile îți vor fi atrase de treburile gospodărești. Sunt zile foarte importante, ce deschid culoare domestice și familiale favorabile pe termen lung.  

Balanta

Zodia Balanta

Ești foarte dinamic până pe 19 Noiembrie, astfel că poți rezolva, cu succes, tot soiul de treburi personale și profesionale. Călătoriile pot fi frecvente, aspect ce te poate obosi la un moment dat. Este bine să-ți selectezi prioritățile și să te și odihnești din când, în când. Banii și implicațiile lor sunt preocuparea majoră din prima parte a lunii. Sunt posibile cheltuieli diverse, însă primești suficienți din munca desfășurată la serviciu, astfel încât să rezolvi totul cu bine. Înțelept ar fi să cheltuieși cu măsură și pe strictul necesar. Pot apărea situații neplăcute în care să rămâi fără niciun ban. Obișnuiește-te să faci economii în toate privințele. Relațiile cu anturajul apropiat se dinamizează foarte mult în a doua partea lunii, astfel încât sunt posibile multe discuții, întâlniri profesionale sau personale de agrement. Vorbește puțin și ascultă mai mult! Se vor pune bazele unor acțiuni și colaborări de anvergură.

Scorpion

Zodia Scorpion

Este o perioadă foarte controversată pentru tine, întrucât izul conflictului domnește în umbră. Există conflicte mocnite la locul de muncă, însă acestea sunt alimentate de tine, fără să-ți dai seama uneori. Fii prudent, deoarece atât colegii, cât și șefii te susțin puțin spre deloc. După 19 Noiembrie se vor lămuri multe și mărunte, dar până atunci nu slăbi vigilența. Pe de altă parte, ai multe de rezolvat în prima parte a lunii, însă vei fi tentat să te implici și în treburile altora, lucru păbugos. Depune eforturi numai pentru tine personal și lasă-i deoparte pe ceilalți. Energia vitală este fluctuantă, astfel că nu te poți ocupa și de alții. Este o perioadă excelentă pentru transformări interioare și reconfigurări ale planurilor de viață. Evită exagerările și dramele ieftine! Ești foarte vulnerabil și sensibil la orice. Financiar se întrezăresc îmbunătățiri, în mod special în segmentul câștigurilor obținute din munca proprie la un loc de muncă oficial. Apar oportunități de a câștiga mai mult fie din activități suplimentare, fie dintr-un job nou.

Sagetator

Zodia Sagetator

Se disting clar două situații, care se desfășoară în paralel pe tot parcursul lunii. Într-una este vorba despre conflictele foarte importante și periculoase din sfera muncii, iar în cealaltă este vorba despre forța ta interioară și puterea de transformare uriașă de care beneficiezi în această perioadă. Totul este să te concentrezi pe amândouă, să le echilibrezi și să rezolvi ce trebuie abordând o atitudine calmă, în mod obiectiv, fără prejudecăți și fixisme nefondate. De asemenea, luna este favorabilă introspecției, meditațiilor interioare, detașării de cotidian. Au succes acțiunile desfășurate departe de ochii și urechile lumii. Este bine să menții un echilibru între nevoile tale sufletești și responsabilitățile pe care le ai în plan social, mai ales la locul de muncă. În preajma datei de 12 Noiembrie se va încheia o etapă profesională, putând fi vorba chiar de eliminarea dintr-un colectiv de muncă. Sănătatea este foarte vulnerabilă pe segmentele sistemului uro-genital, ficat, șolduri, coapse. Prudență, îngrijire corespunzătoare și odihnă!

Capricorn

Zodia Capricorn

Foarte animate sunt relațiile socio-profesionale, mai ales cele cu șefii și cu reprezentanții oficiali ai instituțiilor. Fii prudent, deoarece izul conflictului poate persista multă vreme de acum încolo. Depune eforturi conștiente și evită escaladarea neplăcerilor. Acceptă și opiniile sau doleanțele celorlalți. Relațiile cu prietenii se evidențiază prin discuții aprinse și prin reluarea unor teme sau activități comune. Sunt posibile neplăceri de la și prin prieteni, neplăceri, pe care, fără să vrei, le poți aduce în sfera personală, acasă în familie. Controlează-ți reacțiile și ai încredere în forțele tale! În mod inevitabil de unii prieteni și de unele persoane din anturajul socio-profesional te vei desprinde fără echivoc. Indiferent de ceea ce se petrece în jurul tău, o forță nevăzută foarte puternică, îți susține demersurile, îți dă o stare de bine și te îndeamnă să mergi mai departe în viață, abordând un nou sistem al valorilor morale și spirituale. Sănătatea este vulnerabilă, însă pot apărea ameliorări sau chiar vindecări, așa-zis, miraculoase.

Varsator

Zodia Varsator

Este rost de călătorii până pe 19 Noiembrie. Poate fi vorba despre călătorii în străinătate sau pe distanțe lungi, fie pentru a lucra undeva departe, fie pentru a studia, fie pentru a te plimba pur și simplu. În plan profesional se prefigurează controverse importante în relațiile cu șefii. Este dificil să respecți regulile impuse de un șef la serviciu sau de alții cu autoritate în mediul în care trăiești și îți desfășori activitatea cotidiană. A te opune la tot ce înseamnă social, prestigiu, conducerea de către alții este păgubos din toate punctele de vedere. Chiar dacă ai dreptate pe alocuri, alege metode pașnice, înțelepte de a exprima ceea ce te nemulțumește. Se vor relua situații și discuții profesionale care fie au rămas neînțelese, fie nerezolvate corect și total. Depune eforturi constante, pentru a rezolva orice diferend apărut la locul de muncă. În a doua parte a lunii se activează relațiile cu prietenii. Întâlniri providențiale, discuții importante, propuneri de implicare în activități umanitare, pe termen lung și de bun augur.

Pesti

Zodia Pesti

Continuă cheltuielile majore până pe 19 ale lunii. Este vorba despre achitarea unor datorii vechi, însă poate fi vorba și despre a ajuta material pe cineva drag aflat în nevoie. Chibzuiește atent fiecare cheltuială și nu te lăsa impresionat de mofturile celorlalți! Rafinarea sufletească este o temă de mare interes în prima parte a lunii. Au succes vizitarea expozițiilor de artă, vizionarea pieselor de teatru, a filmelor de top și lecturarea cărților spirituale. Relațiile cu oamenii erudiți, școliți bine în ale vieții te ajută să-ți lămurești unele taine despre lume și viață. Sunt momente favorabile pentru remodelarea filozofiei de viață și pentru a adopta un alt sistem de valorilor morale și spirituale. Pot intra în discuție demersurile pentru călătorii și studii pe termen lung. Posibile neplăceri în călătorii și în abordarea studiilor de orice fel. A doua parte a lunii va pune reflectoarele asupra ta, urcându-te totodată pe scenă. Sunt șanse deosebite de îmbunătățire a imaginii publice și a statutului socio-profesional.

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!

Astro Shop

Comentarii