Horoscop pentru luna Mai, anul 2018

Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

Câstigurile din munca proprie îți vor da bătăi de cap în prima parte a lunii. Pe de o parte îți vin bani, însă pe de alta se duc la fel de repede cum vin. Tendința de a cheltui mai mult decât trebuie va fi la cote înalte, de aceea fii prudent. Evită investițiile, asocierile în afaceri sau împrumuturile de orice fel. Apar noutăți vizavi de câștigurile de pe urma unei activități profesionale. Fie începi o nouă colaborare, fie condițiile de muncă și de salarizare se schimbă. Oricum vei avea suficiente beneficii, astfel încât să îți continui cu mai mult elan munca. Energia vitală va fluctua mult și de aici și stările tale de spirit. Controlează-ți reacțiile și dozează-ți eforturile. În a doua parte a lunii se vor înteți călătoriile pe distanțe scurte. Acestea vor fi făcute fie în excursii, fie în vizită la rude și prieteni, fie în scop profesional. Pe de altă parte ar fi bine să îți lărgești orizontul cunoașterii, mai ales că astrele îți favorizează schimbul de informații și asimilarea unora noi.

Taur

Zodia Taur

Beneficiezi de multă energie în prima parte a lunii. Sunt momente excelente pentru a te ocupa mai mult de sufletul și trupul tău. Corpul fizic îți este destul de vulnerabil, de aceea fii prudent. Sunt posibile accidentări, răniri sau chiar intervenții chirurgicale. Tendința de a fi combativ este la cote înalte. Evită provocările celorlalți, dar abține-te și tu de la a-i provoca pe ceilalți. Din vina ta se pot destrăma relații bune. După 15 Mai, accentul vieții cotidiene se va muta în sectorul financiar. Vei fi mult mai interesat de veniturile tale obținute din activitatea desfășurată la un loc de muncă. Oricum se anunță perioade de câștig material. Atenție că banii, așa cum îți vor veni, tot așa se vor și duce. Rezumă-te doar la cheltuielile strict necesare, pentru că norocul la bani va ține destul de puțin. Final de etapă de câștiguri de la și prin alții. Este vorba despre banii și bunurile deținute în comun cu un partener de viață sau de afaceri. Se poate sfârși o colaborare din care câștigai bani, un partaj în urma unui divorț sau poate fi vorba despre demersuri legate de moșteniri.

Gemeni

Zodia Gemeni

În prima parte a lunii ești foarte retras. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului. Ar fi bine să îți faci controale de specialitate amănunțite și să iei aminte la orice semnal al organismului. Dozează-ți eforturile și alternează perioadele de odihnă cu cele de muncă. La serviciu se țes conflicte multe și mărunte. Privește dincolo de aparențe! Sunt posibile vești îngrijorătoare legate de domeniul profesional, dar stăpânește-te și alcătuiește-ți noi planuri în acest sens. Ar fi bine să te gândești la o recalificare sau reconversie profesională. Relațiile parteneriale sunt tensionate. În colaborările în care ești implicat se vor relua unele activități și discuții rămase nerezolvate sau neînțelese. Unele parteneriate se pot încheia definitv. Discută-ți păsurile cu un prieten drag mai ales în prima parte a lunii. Personajul te poate ajuta chiar și prin simplul fapt că te ascultă.

Rac

Zodia Rac

În prima parte a lunii ești preocupat mai mult de prieteni. Sunt posibile întâlniri, dialoguri frecvente, dar și regăsiri după mulți ani. Se anunță începutul unor relații de prietenie care vor dura destul de mult. Totodată de unii prieteni va trebui să te desprinzi, întrucât ori nu mai aveți idealuri comune, ori pur și simplu treburile cotidiene vă ocupă prea mult timp. Se recomandă prudență atât în gânduri, cât și în fapte, deoarece dinamita este pe cale să explodeze în toate tipurile de relații. Cei dragi ar putea să-ți reproșeze pe parcursul acestei luni, faptul că îi neglijezi și că ești ocupat mai mult de alții. Încearcă să echilibrezi lucrurile și mai ales oferă-ți ajutorul și prietenia numai persoanelor care chiar merită. După 21 ale lunii vei deveni mai interiorizat și discret în anturaj. Probabil că te va ajunge oboseala și va trebui să ții cont de asta. Sănătatea va fi vulnerabilă pe segmentele sistemului respirator. La serviciu se anunță un final de capitol. Ori se încheie unele activități mai vechi, ori raportarea ta la tot ce ține de muncă și implicațiile ei se va schimba radical. 

Leu

Zodia Leu

Multă agitație în domeniul profesional se întrezărește în prima parte a acestei luni. În special în relațiile cu șefii, autoritățile, insituțiile publice se pot produce răsturnări de situație. De reținut ce se petrece în preajma datei de 16 Mai, pentru că se deschide un culoar profesional cu totul și cu totul deosebit. Ți se pot propune o funcție, mai multe responsabililități la locul actual de muncă sau pur și simplu poate apărea un alt loc de muncă cum nici cu gândul nu gândești. Ce se va petrece luna aceasta în segmentul profesional, al imaginii publice și al poziției sociale te va pune pe alte coordonate de viață și activitate. Fii pregătit și deschis, dar mai ales ai încredere că Universul lucrează în favoarea ta. În a doua parte a lunii se anunță întâlniri frecvente cu prietenii. Atenția și eforturile îți vor fi mutate către relațiile de prietenie, protectorat și către grupurile de persoane cu care împărtășești idealuri comune. Unele relații sunt tensionate și ar fi bine să-ți apropii doar acei oameni pe care îi simți tu sinceri și loiali ție.

Fecioara

Zodia Fecioara

Relațiile cu străinătatea sunt abundente până pe la mijlocul acestei luni. Poate fi vorba despre aranjarea unei călătorii îndepărtate sau despre călătorii legate de studii sau profesie. În orice situație, bucură-te de tot ce ți se oferă. În preajma datei de 16 Mai se vor contura evenimente importante legate de unele secvențe de învățare pe care va trebui să le reiei, să le continui sau să le începi. Subiectele filozofice, cele care vizează dezvoltarea personală vor fi preferatele tale. Dupa-amiezele sunt potrivite pentru a viziona o piesă de teatru, pentru a asculta un concert de muzica sau pentru a participa la seminarii pe teme spirituale. Pe parcursul întregii luni, întâlnirile și dialogurile cu șefii vor fi la ordinea zilei. Există posibilitatea să obții o funcție importantă sau recunoaștere socială din partea unor persoane sus-puse. Susține-ți interesele, însă fii diplomat în relații. Prietenii și protectorii te susțin. Însă, indiferent cine te ajută, există un mic interes personal la mijloc, interes total diferit de al tău.

Balanta

Zodia Balanta

Banii și bunurile deținute în comun cu alții sunt temele principale ale primelor două săptămâni ale lunii. Este posibil să primești câștiguri substanțiale sau să obții o rezolvare favorabilă într-o chestiune financiară. Poate fi vorba despre aprobarea unui credit sau de finalizarea achitării unui împrumut. Moștenirile sau partajele în cazul unui divorț sunt alte aspecte financiare care pot demara pe parcursul acestei luni. Ziua de 15 Mai este foarte importantă la capitolul financiar, în special dacă este vorba despre resurse materiale avute în comun cu alții. Recomandabil este să-ți achiți la timp toate datoriile și să eviți să faci altele. Planurile de afaceri au succes, dar verifică atent domeniul de activitate și personajele alături de care ești implicat sau vrei să te implici. În a doua parte a lunii ai succes la călătorii în străinătate sau la studii pe termen lung. Dacă ești implicat în vreo formă de școlarizare sau trebuie să susții examene, probe sau interviuri, pregătește-te temeinic și bazează-te doar pe forțele tale. Unele relații se vor încheia definitiv, însă se face loc pentru alte relații mult mai profitabile.

Scorpion

Zodia Scorpion

Relațiile parteneriale sunt foarte accentuate până spre mijloculul lunii. Sunt posibile multe contacte cu oameni dornici să lucreze alături de tine, să demareze noi parteneriate și colaborări sub bagheta ta. Pe de altă parte, dacă ești deja implicat în colaborări mai vechi, acestea se pot reconfigura sau rupe definitiv. Semnarea cu succes a documentelor ar trebui să o faci după 15 Mai. Tot după această dată, finanțele și bunurile avute în comun cu alții se vor înmulți sau măcar apar șansele îmbunătățirii situației la acest capitol. Tentația asocierilor în afaceri sau investițiilor este la cote înalte. De reținut că norocul la banii și bunurile altuia durează aproximativ o lună de zile, după care va sufla vântul prin acest sector. Spre finalul lunii se întrezărește un final de etapă vizavi de unele câștiguri din munca desfășurată la serviciu. Este posibil să se modifice condițiile de muncă sau salarizarea primită.   

Sagetator

Zodia Sagetator

În sfera profesională este multă forfotă. Ai multe și mărunte de făcut la serviciu, iar colegii  parcă îți pun bețe în roate. Data de 15 Mai este importantă la acest capitol, deoarece se pot contura îndatoriri noi, schimbarea locului de muncă sau a remunerației. Totuși, accentul va cădea pe multă muncă și bani puțini sau oferiți în salturi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului și aparatului uro-genital. După 21 Mai, relațiile parteneriale îți vor da multe bătăi de cap. Sunt posibile conflicte cu efecte pe termen lung. Fii prudent, retrage-te din colaborările care nu îți mai sunt pe plac și ține cont de reproșurile sau sfaturile celorlalți. Unele colaborări se vor rupe definitiv, însă ai încredere că așa este mai bine pentru tine. Va apărea dorința de înnnoire și progres. Sunt momente favorabile de a începe un program îndelungat de îngrijire corporală și sufletească. Stările tale de spirit vor fluctua mult, așa încât fii cât mai retras și ocupă-te doar de treburile de rutină.

Capricorn

Zodia Capricorn

Relațiile sentimentale, cele cu copiii, relațiile cu membrii familiei îți vor ocupa mult timp până la jumătatea lunii. Sunt posibile răsturnări de situație, despărțiri bruște de o persoană dragă sau apariția unui copil în cuplurile cu vechime considerabilă. Gustul dulce-amar va predomina în aceste tipuri de relații. De reținut ce se petrece în preajma datei de 15 Mai, pentru că poți primi informații prețioase legate de mersul relației amoroase sau despre copii. După mijlocul lunii ase întrezărește multă treabă la serviciu. Fie îți schimbi locul de muncă, fie se întețesc îndatoririle, fie termenele de finalizare a activităților sunt mai scurte. De aceea, muncește serios și evită discuțiile frivole. Dozează-ți eforturile, deoarece sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului respirator. Consultațiile, analizele medicale, chiar și intervențiile chirurgicale pot fi frecvente pe toată durata lunii, însă pe cât posibil, evită-le în intervalul 20 – 21 Mai. Ar fi bine să îți iei câteva zile libere și să meditezi în taină la efemeritatea relațiilor umane.  

Varsator

Zodia Varsator

Relațiile familiale și casa sunt temele principale ale primelor două săptămâni din această lună. Există tensiuni între membrii familiei și între rude. Un membru al familiei, o rudă apropiată îți poate solicita ajutorul. Recomandabil este să evaluezi situația acestuia, posibilitățile tale de ajutorare și abia apoi să-ți oferi sprijinul. În preajma datei de 15 Mai poate avea loc o discuție de familie importantă, în urma căreia să se schimbe totul în casă și familie. Vor intra în discuție achiziționarea unei case, a unui teren sau a unor bunuri de patrimoniu. Pentru spațiul în care locuiești se recomandă multă prudență. Se pot produce avarii greu de controlat și remediat. A doua jumătate a lunii îți aduce chef de distracții și aventuri. Este posibil să te îndrăgostești sau dacă deja ești implicat într-o relație amoroasă, vei privi cu ochi mult mai drăgăstoși persoana iubită. Totuși, certurile și dialogurile pe tonuri ridicate pot fi frecvente în relațiile cu cei dragi. Rezervă-ți momente pentru a te ocupa de un hobby și pentru a organiza petreceri surpriza pentru cei apropiați.

Pesti

Zodia Pesti

În prima parte a lunii ești mai mult pe drumuri, fie în vizită la prieteni și rude, fie în scop profesional. Atenție la felul în care vorbești, deoarece există tendința de a ridica tonul și de a-i critica pe ceilalți. Evită implicarea emoțională în treburile altora și oferă-ți ajutorul doar atunci când îți este cerut. În preajma datei de 15 Mai se vor contura noi relații, cu oameni interesanți care vor aduce progresul în viața ta. Cu unii s-ar putea să devii coleg de serviciu mai târziu. Pe de altă parte perioada este favorabilă abordării unor cursuri sau programe de instruire personală și profesională. A doua parte a lunii îți aduce spor și succes în treburile gospodărești. Ocupă-te de reamenjările interioare, de curățenii și reparații. Relațiile cu membrii familiei vor fi mai apropiate, iar depănatul amintirilor va deveni o îndeletnicire agreabilă alături de cei dragi. În intervalul 15 – 16 Mai se întrezăresc schimbări majore în domeniul profesional. Ori se finalizează o activitate socială care te-a ținut mult timp în ochii și urechile lumii, ori anumite relații oficiale se destramă definitiv.

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!

Astro Shop

Comentarii