Horoscop pentru luna Ianuarie, anul 2021

Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

Debutul anului îți aduce multe schimbări în plan profesional. Se pare că unele relații cu persoane care te-au susținut până acum în demersurile tale de la locul de muncă se vor reconfigura, dacă nu chiar se vor termina. Discuțiile cu șefii, cu autoritățile în general vor fi frecvente și de mare folos pentru viitorul tău parcurs socio-profesional. Fii răbdător, atent la ce ți se spune și evită reacțiile sub impulsurile de moment. Vor exista persoane în preajma ta care te vor susține în chip minunat, dar depinde numai de tine cum vei gestiona lucrurile. Noutățile de la locul de muncă vor veni mai repede decât preconizezi tu sau decât poți ține pasul cu ele. După 13 Ianuarie vei desluși noul traseu profesional pe care ar fi bine să-l urmezi. De evitat cheltuielile majore! În plan sentimental se închide definitiv o etapă, oferindu-ți posibilitatea să te orietenzi spre alte aventuri amoroase care își așteaptă rândul.

Taur

Zodia Taur

Relațiile cu străinătatea sunt foarte animate, deschizându-se o etapă nouă mai ales din 13 Ianuarie. Poți planifica o călătorie îndepărtată sau studii și cercetări în care să fie implicați și colaboratori din alte țări. Unele dintre aceste relații necesită reconfigurări, discuții pe baza acțiunilor comune și decizii privitoare la bunul mers al relației. Posibil că se contureze finaluri, bine fiind să lași lucrurile să-și urmeze cursul firesc. Mentalul este agitat și gândurile sunt greu de disciplinat. Depune eforturi să gândești pozitiv și să vezi partea plină a paharului vieții tale. Sunt multe lucruri și situații frumoase în preajma ta, dar pe care le neglijezi, din cauza temerilor bine ascunse. De asemenea, te poți angrena în programe de instruire personală sau profesională care-ți vor aduce beneficii la momentul potrivit. Noutăți profesionale de mare anvergură.

Gemeni

Zodia Gemeni

Încă din primele zile ale lunii se conturează multă activitate comună cu alții, sarcini de lucru care trebuie rezolvate rapid și relații colegiale destul de tensionate. Fii prudent, ocupă-te mai mult de îndatoririle tale și oferă-ți ajutorul numai la cererea expresă a celorlalți. Va apărea tendința de a te risipi în acțiuni neproductive, riscând astfel să obosești sau să gafezi serios. Alternează orele de muncă cu cele de odihnă și nu-ți depăși limitele personale și profesionale. Segmentul financiar este supus unor mari fluctuații, de aceea cheltuiește cu măsură. De avut în vedere achitarea datoriilor, de tipul facturi, taxe, servicii, fiind o perioadă în care foarte ușor se pot produce încurcături în acte, pierderi sau chiar fraude. După 9 Ianuarie vor apărea îmbunătățiri în plan financiar de la și prin alții. A doua parte a lunii este favorabilă învățării și schimbului de informații, dar și pentru activități culturale. De mare folos ți-ar fi participarea la cursuri, seminarii, ateliere sau relaționarea cu persoanele din străinătate.

Rac

Zodia Rac

Relațiile parteneriale și colaborările sunt activate pe tot parcursul lunii. Este o perioadă bună pentru a pune la punct detalii, acțiuni comune, a lămuri animozități sau a definitiva o colaborare care nu-ți mai priește. Nu te lăsa impresionat de spusele celorlalți și susține-ți punctele de vedere. Ai suficientă forță pentru a aduce lucrurile pe făgașul dorit de tine. Chiar dacă unele chestiuni ies altfel decât ai preconizat tu, ai încredere că Universul știe mai bine ce îți trebuie acum și lasă-te în voia lui. Este posibil să primești sarcini de lucru noi sau chiar o ofertă de colaborare pe termen lung. Analizează pe îndelete despre ce este vorba și nu te grăbi să accepți prea repede. Există riscul să pierzi din vedere detalii importante, cum ar fi responsabilități majore care te depășesc din start. Rezervă-ți momente pentru odihnă și muncește atât cât poți. Organismul tău are nevoie de liniște, relaxare și dozarea eforturilor.

Leu

Zodia Leu

Începutul lunii anunță multe treburi de rutină, fie personale, fie profesionale care se vor desfășura pe o lungă perioadă de timp de acum încolo. Vei putea rezolva treburi restante, atât acasă în mediul familial, cât și la locul de muncă. Pe de altă parte, există și posibilitatea apariției unor conflicte, de aceea fii prudent. În domeniul profesional se vor relua discuții și activități care necesită lămuriri, îmbunătățiri sau chiar reluarea în totalitate a unor sarcini de lucru. Relațiile colegiale devin tensionate, din cauza faptului că mentalul va fi destul de răscolit la modul general. Îndeplinește-ți corect și la timp treburile de serviciu și bazează-te mai mult pe forțele tale. Ți se vor deschide oportunități noi la locul de muncă, însă e nevoie de răbdare, toleranță și încredere și tine. În preajma datei de 28 Ianuarie sunt momente favorabile pentru a renunța la o etapă de viață care și-a epuizat experiențele pentru tine. Alcătuiește-ți planuri noi!

Fecioara

Zodia Fecioara

Primele zile ale lunii subliniază relațiile familiale și treburile gospodărești. Comunicarea cu ceilalți este agreabilă, astfle că schimbul de idei este de bun augur pentru toată lumea. Fii prudent, controlează-ți gândurile și felul în care vorbești cu ceilalți. Unora s-ar putea să li se pară că folosești un ton prea agresiv într-un context care necesită blândețe, toleranță și bunăvoință. Relațiile sentimentale sunt dinamice. Asta înseamnă că se pot ivi discuții aprinse sau se pot relua situații care s-au mai petrecut undeva, cândva, dar care au rămas nelămurite sau nerezolvate pe deplin. Abordează totul cu inima deschisă și ai încredere că totul se va rezolva în favoarea ta. Sunt șanse să te îndrăgostești și să te ocupi mai mult de hobby-uri. După 20 ale lunii se conturează aspecte bune la locul de muncă. Poți demara acțiuni profesionale noi, te poți implica într-un proiect pe termen lung sau condițiile de muncă se vor schimba în bine. Evită să te afunzi în muncă!

Balanta

Zodia Balanta

Foarte animate sunt relațiile cu eprsoanele din anturajul apropiat la începutul lunii. De asemenea, se vor ivi și cheltuieli personale majore. Ești vulnerabil la insistențele altora, astfel că există riscul să te lași influențat de sfaturi și îndemnuri nepotrivite ție. Rezumă-te la strictul necesar și lasă planurile de investiții pentru o altă perioadă. În segmentul familial se vor relua discuții pe teme patrimoniale vechi. Se recomandă prudență, întrucât sunt posibile conflicte, decizii grăbite și fiecare să acționeze după bunul plac. Situația în plan domestic se va îmbunătăți vizibil după 13 Ianuarie. Relațiile cu prietenii și susținătorii din domeniul socio-profesional se vor modifica, în sensul că unele dintre aceste relații se vor finaliza destul de zgomotos. Detașează-te de persoanele care până nu demult îți acordau sprijin și le considerai de încredere! Se face loc în viața ta pentru alte personaje, mult mai folositoare ție în etapa actuală de viață. Sănătatea este vulnerabilă.

Scorpion

Zodia Scorpion

Din primele zile ale lunii ar fi bine să-ți disciplinezi gândurile și să-ți alcătuiești un program cotidian, astfel încât să rezolvi treburile prioritare corect și la timp. Sunt posibile distorsiuni mentale, discuții aprinse și sarcini profesionale care au rămas restante și care vor trebui rezolvate urgent. Relațiile cu ceilalți se vor desfășura anevoios în intervalul 1 – 9 Ianuarie, de aceea fii prudent și nu te lăsa impresionat de ifosele sau pretențiile colegilor și prietenilor. Călătoriile pe distanțe scurte se vor accentua, fie în scop turistic, in vizită la rude, fie în scop profesional. Vei fi preocupat mai mult de segmentul domestic, având șanse deosebite de a pune la punct activități comune cu membrii familiei. Ai putea îmbunătăți condițiile locative sau cumpăra, după 28 Ianuarie, niscai obiecte necesare traiului cotidian. La locul de muncă se epuizează o etapă neplăcută, se închide un capitol, dar, în fundal va persista o teamă greu de definit. Se recomandă prudență în continuare și dozarea eforturilor.

Sagetator

Zodia Sagetator

Segmentul financiar este o prioritate pe tot parcursul lunii Ianuarie, în sensul că nemulțumirile și temerile privitoare la veniturile tale sunt accentuate. Este posibil să primești sume de bani restante de la serviciu, schimbarea condițiilor de muncă sau restrângerea activității profesionale. Există conflicte pe termen lung la locul de muncă, de aceea fii prudent și implicat corespunzător în ceea ce ai de făcut. Pe de altă parte, sănătatea devine vulnerabilă pe segmentele gâtului și pe zonele sistemului uro-genital. Există riscul să te afunzi în diverse treburi cotidiene și să uiți să te odihnești sau să te îngrijești corespunzător. După 13 Ianuarie sunt șanse de rezolvare financiară. Fie se ameliorează situația la locul de muncă și îți primești drepturile salariale conform eforturilor depuse, fie apare o variantă de colaborare care promite bani, bunuri sau favoruri pe termen lung. Evită cheltuielile nefondate și investițiile! Reformulează sistemul valorilor personale și morale după care te ghidezi în viață.

Capricorn

Zodia Capricorn

Luna Ianuarie îți aduce posibilitatea minunată de a-ți reformula planurile de viață, de a-ți schimba atitudinea și felul de a relaționa cu ceilalți. Cu toate că stările tale de spirit vor oscila mult, în fundal, tu cu tine vei reuși să-ți orietenzi atenția și eforturile spre îmbunătățirea calității vieții tale. Fii înțelegător și tolerant cu ceilalți, pentru că la fel vor fi și aceștia cu tine. Bine ar fi să vorbești puțin în perioada 9 – 31 Ianuarie, să-ți alegi cuvintele și gesturile cu grijă, deoarece gândirea și comunicarea sunt distorsionate. Este posibil, fără să-ți dai seama, să strici relații și situații bune. Financiar sunt aspecte favorabile, dar după 28 Ianuarie. De aceea, ar fi bine să cheltuiești strictul necesar și să folosești doar cât și ce îți trebuie. Nu se recomandă investiții pe termen lung. Relațiile sentimentale devin provocatoare. Se pot declanșa conflicte, greu de înțeles și ameliorat. Ferește-te de persoanele pe care le simți insistente sau profitoare!

Varsator

Zodia Varsator

Ești predispus la izolare în prima parte a lunii Ianuarie. De fapt este o perioadă binevenită în care poți face bilanțuri personale și profesionale. Ar fi bine să-ți reformulezi anumite valori morale și spirituale. De mare folos îți sunt vizitele în locuri sfinte, dialogurile cu persoane erudite, dar și cu cei dragi și de încredere. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos și articular, fiind nevoie de îngrijiri de specialitate. Folosește și remedii naturiste! Pe cât posibil evită analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale în perioada 11 – 14 Ianuarie, pentru că există un risc crescut de erori privitoare la diagnostic și tratament. Odihna, somnul suficient, muzica de relaxare, plimbările în aer liber îți sunt de mare ajutor. În segmentul familial și domestic începe o perioadă de conflicte cu membrii familiei și cu neamurile. Fii prudent și ține-ți firea! Ești subiectiv în aprecieri și decizii. Calmul și toleranța sunt binevenite în această perioadă.  

Pesti

Zodia Pesti

Anturajul socio-profesional se va schimba radical pe parcursul lunii Ianuarie. Sunt posibile discuții aprinse cu prietenii și colegii de muncă, însă este sezonul dialogurilor surde. Una se gândește, alta se vorbește și cu totul altceva se înțelege. Vei avea senzația că fiecare vorbește o altă limbă și pe undeva așa și este. Subiectivismul și emoțiile predomină atmosfera lunii, de aceea fii prudent și nu te baza pe spusele altora. Ar fi bine să renunți la persoanele care te necăjesc frecvent sau la cele care s-au dovedit neserioase. Și totuși, după 13 Ianuarie vei ști foarte clar cine îți este cu adevărat loial și cine doar profită de pe urma ta. În a doua parte a lunii ești predispus la izolare, meditații interioare, retragere temporară din prim-planul cotidian. Folosește această perioadă pentru a-ți revizui planurile de viață și relațiile. Îngrijește-ți sănătatea și fii cât mai corect și discret la locul de muncă!

 

Astro Shop