Creează-ți ANUL 2022! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 16 Ianuarie 2022

Autor: AstroCafe.ro - luni, 06 decembrie 2021, 9332 vizualizari

Eveniment anual, de antrenament, creativitate și inspirație, marca Nicoleta Svârlefus: Creează-ți ANUL 2022

16 ianuarie 2021, a 15-a ediție (au fost până acum 9 ediții la București, 2 online și 3 la Londra)

2022, un an revelator, un spațiu al posibilităților de creație nelimitate! Un an surprinzător, provocator, inițiatic.  

Energia acestui an se traduce, ca si in 2021, prin mari schimbări, sub toate aspectele. De la nivel interior, până la nivel de societate, lume, planetă, umanitate. Și, cu cât mai conștienți și bine informați parcurgem acest an, cu atât avem mai mari șanse să facem alegerile adecvate, care să ne sprijine în a crea cu grație și împlinire o realitate potrivită sufletului nostru. 

Chiar și așa ONLINE, dam adunarea din nou, pentru al 11-lea an consecutiv, respectiv a 15 -a ediție , în cadrul pe care mulți oameni deja îl știu, îl iubesc și îl îmbogățesc an de an cu energia și participarea lor.  Cu fiecare ediție, energia acestui spațiu creat împreună a fost cu adevărat uimitoare, astfel că acest eveniment este așteptat cu multă bucurie și nerăbdare, de la an la an.

Să poți trece dincolo de limitările unor planuri, strategii, obiective sau calcule, și totuși să creezi o "hartă", un ghid pentru anul care începe, e ceva! Să înțelegi mai mult despre tine și despre ce trăieșți în această etapă a călătoriei tale, poate fi nu doar util, ci revigorant și imputernicitor. Să descoperi și mai multe posibilităti pentru tine și viața ta și să știi cum să folosești cât mai eficient energia anului... poate schimba totul. 

Chiar și fără a stabili obiective, interesant este că, pentru majoritatea participanților, intențiile declarate la începutul anului, în acest context, s-au materializat pe parcursul celor 12 luni. Iar mesajele primite în diferite forme, in timpul evenimentului, s-au potrivit mai mereu cu ceea ce au creat în anul respectiv cei prezenți la eveniment.

Te invit la acest eveniment, pentru a crea împreună un spațiu liber de judecați și rezistență, în care să-și aibă loc inspirația, iubirea, prezența, claritatea și cât mai multă conștientă. Să înțelegem unde ne aflăm, din punct de vedere astrologic, energetic și al transformării/evoluției conștiinței. Să ne antrenăm în acceptare și  creație conștientă, să exersăm și să experimentăm împreună ghidarea interioară, recunoștința pentru tot ce trăim acum, distincția între adevărul interior și punctele de vedere exterioare, recunoașterea puterii individuale, identificarea alegerilor inimii, schimbarea realității prin alegeri conștiente, creația dincolo de limitări. Mai ales într-un an puternic, cum e 2022!

Te așteptăm cu drag, bucurie și... surprize! Să fie ăsta Revelionul nostru, al Creatorilor Conștienți. Al Magicienilor. Hai!

Vreau și eu să-mi Creez ANUL 2022!

Data: Duminică, 16  ianuarie 2022, orele 11:00 - 17:00, cu pauze.

Taxa de participare: 

 

Ultima zi de înscriere: 13 ianuarie!

Evenimentul va avea loc ONLINE, pe ZOOM

Înscriere: Pentru rezervarea unui loc, așteptăm intenția ta de participare pe mail la: nico.svarlefus@gmail.com

Echipa de Creație - în rolurile principale:

 

***Locurile se ocupă în ordinea înscrierilor. Rezervarea fermă a unui loc este posibilă în urmă achitării taxei de participare. Pentru orice alte detalii, scrie-ne și te sprijinim cu drag!

***Te asteptam in grupul Creeaza-ti anulAstro Shop

Cele mai noi articole