Materiale publicate de AstroCafe.ro

Atracţia - raportul natural

Atracţia este omniprezentă în univers. Indiferent cum o numiţi – magnetism, polaritate, electricitate, consideraţie, inteligenţă sau carismă – este vorba tot de atracţie şi implică toate elementele – animale, vegetale sau minerale.
Citeste tot articolul

Limite și responsabilități

Lumea a existat dinainte să te naști și nu se va sfârși odată cu tine. Iar dacă vrei s-o faci mai bună, lasă viața să-și urmeze cursul. „Stând liniștit și nefăcând nimic, primăvara vine și iarba crește“, spune un proverb oriental.
Citeste tot articolul

Amintirile familiare ne setează să reproducem aceleaşi experienţe

Reflectaţi asupra următorului lucru: când gândiţi din perspectiva amintirilor trecute, nu puteţi crea decât experienţe trecute.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Îți asculți intuiția?

Deși suntem tentați să căutăm sfaturi în afara noastră, suntem geniali și știm mult mai multe despre calea pe care o avem de urmat și despre destinul nostru decât recunoaștem.
Citeste tot articolul

DDR prime- repararea ADN-ului si regenerare celulara cu ajutorul uleiurilor esentiale

Orice boală este legată în mod fundamental de nevoile celulelor. Deci, dacă sprijini celula, dacă poți ajunge la nivelul ăsta de detaliu în privința ajutorului adus organismului, atunci poți avea un impact semnificativ și poți susține sănătatea într-un mod mult mai puternic decât până acum.
Citeste tot articolul

Conectarea

Datorită nevoii noastre innăscute de conectare, consecinţele deconectării sunt pe cât de reale, pe atat de periculoase. Uneori doar ni se pare că suntem conectaţi. Spre exemplu, tehnologia a facilitat o impostură a conectării, făcandu-ne să credem că suntem conectaţi deşi nu suntem – cel puţin nu aşa cum ar trebui să fim.
Citeste tot articolul

Comunicarea noastră cu câmpul cuantic

Un gând cu intenţie necesită un stimul energetic, un catalizator, iar energia respectivă o constituie o emoţie superioară. Mintea şi inima conlucrează. Sentimente şi gânduri unite într-o stare de a fi.
Citeste tot articolul

Cataplasmele cu ulei de ricin, un remediu eficient pentru afectiuni feminine si nu numai

Uleiul de ricin, cunoscut si sub denumirea de Palma Chirsti, este folosit de secole in scopuri curative, constituind un tratament pe care la intuit Edgar Cayce, cel care l-a si prescris apoi pentru numeroase afectiuni.
Citeste tot articolul

A trăi creativ

A revizui trecutul înseamnă a-l reconstrui cu nou conţinut. Omul ar trebui să retrăiască zilnic ziua așa cum ar fi dorit să o fi trăit, revizuind scenele pentru a o face conformă idealurilor sale.
Citeste tot articolul

Creat spre a te realiza

Celor mai mulţi le vine greu să înţeleagă că noi, oamenii, suntem încoronarea Creaţiei şi că nu există limite sau restricţii în vocaţia noastră pentru succes şi în capacitatea de a-l realiza.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima