Creează-ți ANUL 2024! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 21 Ianuarie 2024, București

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 26 noiembrie 2023, 4066 vizualizari

Eveniment anual, de antrenament, creativitate și inspirație, marca Nicoleta Svârlefus: Creează-ți ANUL 2024 

21 ianuarie 2024, a 17-a ediție, la București!

2024 EVOLUȚIONIST

Și poate sună sofisticat “evoluționist”, dar anul 2024 este  cel pentru care ne tot pregătim de ceva vreme (ani). Suntem pregătiți de salturi, de evoluție accelerată. Este un an că o fereastră nouă și mare care se deschide în fața noastră, ca să putem vedea noi posibilități de evoluție, creștere și experimentare a vieții. Ca să putem atinge un nou nivel de autenticitate, adevăr și putere personală. Să fim deschizători de drumuri, pentru noi și pentru ceilalți. 

2024 oferă spațiu pentru un alt nivel de conștiința, cu care nu ne-am mai întâlnit până acum. Și privind din locul acesta, totul se va vedea și percepe diferit. O lume nouă se creează sub ochii noștri. Si uneori nu ne va fi ușor cu tot ce vine spre noi.

Dar vom înțelege mai bine și mai clar ca niciodată, valoarea echilibrului interior, a autonomiei, a unei relații sănătoase cu propriul corp, propriile emoții și nevoi, a înțelegerii și rescrierii poveștii noastre de viață, a adevărului interior din care ne hrănim cu curaj și putere. Și că, practic, când suntem în contact cu adevărul interior, suntem în contact cu cine suntem, ce e potrivit pentru noi, ce nevoi reale avem și cum dorim cu adevărat să ne trăim viața.

Continuă să cadă văluri, și în 2024. Și să scadă toleranța la suferința provocată de propriile minciuni, la netrairea vieții. E un process de trezire activă.

Se schimbă registrul, energia, contextul astrologic.  

Mulți dintre noi vor păși pe drumuri noi, ghidați de propriul suflet, chiar dacă în față noastră se deschide un spațiu uriaș plin de necunoscut. Mulți oameni se vor trezi la viață. Viață care li se potrivește lor, pe care o aleg, care îi cheamă. Munca cu sine, călătoria interioară parcursă până acum, eforturile și prețul plătit pentru cunoașterea și dezvoltarea noastră își vor arată roadele în moduri pe care nu le putem încă intui.

Pentru ca da, 2024 va fi ca un Kinder cu surprize, in cea mai mare parte a sa.

Și, cu cât mai conștienți și bine informați parcurgem acest an, cu atât avem mai mari șanse să facem alegerile adecvate, care să ne sprijine în a crea cu grație și împlinire o realitate potrivită sufletului nostru. 

Dăm adunarea din nou, pentru al 13-lea an consecutiv, respectiv a 17 -a ediție ((au fost până acum 10 ediții la București, 3 online și 3 la Londra), în cadrul pe care mulți oameni deja îl știu, îl iubesc și îl îmbogățesc an de an cu energia și participarea lor.  Cu fiecare ediție, energia acestui spațiu creat împreună a fost cu adevărat uimitoare, astfel că acest eveniment este așteptat cu multă bucurie și nerăbdare, de la an la an.

Să poți trece dincolo de limitările unor planuri, strategii, obiective sau calcule, și totuși să creezi o "hartă", un ghid pentru anul care începe, e ceva! Să înțelegi mai mult despre tine și despre ce trăieșți în această etapă a călătoriei tale, poate fi nu doar util, ci revigorant și imputernicitor. Să descoperi și mai multe posibilităti pentru tine și viața ta și să știi cum să folosești cât mai eficient energia anului... poate schimba totul. 

Chiar și fără a stabili obiective, interesant este că, pentru majoritatea participanților, intențiile declarate la începutul anului, în acest context, s-au materializat pe parcursul celor 12 luni. Iar mesajele primite în diferite forme, in timpul evenimentului, s-au potrivit mai mereu cu ceea ce au creat în anul respectiv cei prezenți la eveniment.

Te invit la acest eveniment, pentru a crea împreună un spațiu continator si bland, inspirational si imputernicitor, in care fiecare este primit exact asa cum este.  Să înțelegem unde ne aflăm, din punct de vedere astrologic, energetic și al transformării/evoluției conștiinței. Să ne antrenăm în acceptare și  creație conștientă, să exersăm și să experimentăm împreună ghidarea interioară, recunoștința pentru tot ce trăim acum, distincția între adevărul interior și punctele de vedere exterioare, recunoașterea puterii individuale, identificarea alegerilor inimii, schimbarea realității prin alegeri conștiente, creația dincolo de limitări. Mai ales într-un an puternic, cum e 2024!

Iată ce poți primi dacă vii la eveniment:

✅ Informații valoroase despre direcțiile principale în 2024, din punct de vedere astrologic și nu numai. Facem radiografia cerului, descifrăm energia, afli care sunt momentele cheie, ce oportunități să nu ratezi și la ce provocări să fii atent. 

✅ Ghidare și mesaje care te vor insoți și sprijini tot anul, ca o resursa si o ancora.

✅ Inspirație, bucurie, claritate și putere pentru tot ceea ce urmează să creezi și să generezi în 2024.

✅ O experiență hrănitoare, alături de oameni - lumină. Sentimentul de apartenență la o comunitate pe sufletul tău.

✅ Perspective și înțelegeri noi despre tine și viața ta, care îți vor aduce mai multă ușurință și pace.

✅ Transformare, mișcare interioară și uneori chiar vindecarea unei părți din tine.

✅ Daruri și bucurie. Evenimentul se va incheia cu o tombolă cu premii unul și unul. Pe tot parcursul zilei, vei fi rasfatat si bucurat cu tot felul de surprize si momente pe care sa le porti apoi in inima ta.

Te așteptăm cu drag, bucurie și... surprize! Să fie ăsta Revelionul nostru, al Creatorilor Conștienți. Al Magicienilor. Hai! 

Vreau și eu să-mi Creez ANUL 2024! 

Data: Duminică, 21  ianuarie 2024, orele 10:00 - 18:30/19:00, cu o pauza de cca 1h la pranz și pauze de cafea și confort.

Contribuția ta:

 

Parteneri: www.Twinkle.rowww.IulianaRobescu.ro, www.vlahiainn.ro, www.Chocolatist.ro, www.ShayaPilates.ro, www.RoxanaStan.comwww.drbronner.rowww.Astrocafe.ro

Ultima zi de înscriere: 15 ianuarie, in limita locurilor disponibile.

Loc de desfășurare: Hotel Caro, București (detaliile exacte le vor primi participantii).

Înscriere: Pentru rezervarea unui loc, e necesar sa completezi/trimiti formularul de inscriere si să trimiți dovada platii la email nico.svarlefus@gmail.com (detaliile de plata sunt mentionate in formular). 

Echipa de Creație - în rolurile principale:

 

Eu sunt Nicoleta Svârlefus și facilitez transformare din 2008. Susțin și lucrez cu grupuri de 15 ani, iar evenimentul "Creează-ți anul" este sărbătoarea anuală (alături de celălalt eveniment, de final de an, DAR de 2023), spațiul în care mă conectez cu oameni care au printre valorile lor de viață evoluția, dezvoltarea personală și creșterea spirituală. Sunt coach transformational sistemic, astrolog, speaker și un om cu angajament pentru propria viață și pentru a trăi cât mai aliniat la adevărul sufletului său. Acesta este locul din care împărtășesc din cunoașterea si mai ales experiența mea directă. Cei care au lucrat cu mine spun că unul dintre darurile mele este să creez și să susțin spații/grupuri, in care oamenii se simt bineveniți, respectați, onorați și împuterniciți. Și da, e adevărat. Mă așez in fața oamenilor cu smerenie și respect, înțeleg că suntem toți interconectați și împreună putem ține lumina aprinsă pe calea noastră. 

***Locurile se ocupă în ordinea înscrierilor. Rezervarea fermă a unui loc este posibilă în urmă achitării taxei de participare. Pentru orice alte detalii, scrie-ne și te sprijinim cu drag!

***Te asteptam in grupul TransforMagic Life

 Astro Shop

Cele mai noi articole