Creează-ți ANUL 2023! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 15 Ianuarie 2023, București

Autor: AstroCafe.ro - joi, 03 noiembrie 2022, 10029 vizualizari

Eveniment anual, de antrenament, creativitate și inspirație, marca Nicoleta Svârlefus: Creează-ți ANUL 2023

15 ianuarie 2023, a 16-a ediție, din nou la sală, în București!

2023, un an OPORTUNITATE. Se schimbă registrul, energia, contextul astrologic.  

Energia acestui an se traduce, la fel ca in 2021-2022, prin mari schimbări, sub toate aspectele. De la nivel interior, până la nivel de societate, lume, planetă, umanitate. Dar, spre deosebire de 2021-2022, pe lângă provocările care vor fi prezente (ne aflăm în interiorul unui proces de durată care transformă tot ce știam despre noi, despre lume și despre viață), anul 2023 este un spațiu al culegerii de roade, al răsplătirii eforturilor făcute până acum, muncii asumate și disconfortului transformărilor prin care am trecut cu totii. Este un an RECOMPENSĂ și poate fi, pentru mulți oameni, anul înfloririi personale și al regăsirii de sine. Ne putem așeza pe calea noastră. Putem materializa intenții care așteaptă de ani buni. Cu mai multă claritate, elan și coerență. 

Și, cu cât mai conștienți și bine informați parcurgem acest an, cu atât avem mai mari șanse să facem alegerile adecvate, care să ne sprijine în a crea cu grație și împlinire o realitate potrivită sufletului nostru. 

Dăm adunarea din nou, pentru al 12-lea an consecutiv, respectiv a 16 -a ediție ((au fost până acum 9 ediții la București, 3 online și 3 la Londra), în cadrul pe care mulți oameni deja îl știu, îl iubesc și îl îmbogățesc an de an cu energia și participarea lor.  Cu fiecare ediție, energia acestui spațiu creat împreună a fost cu adevărat uimitoare, astfel că acest eveniment este așteptat cu multă bucurie și nerăbdare, de la an la an.

Să poți trece dincolo de limitările unor planuri, strategii, obiective sau calcule, și totuși să creezi o "hartă", un ghid pentru anul care începe, e ceva! Să înțelegi mai mult despre tine și despre ce trăieșți în această etapă a călătoriei tale, poate fi nu doar util, ci revigorant și imputernicitor. Să descoperi și mai multe posibilităti pentru tine și viața ta și să știi cum să folosești cât mai eficient energia anului... poate schimba totul. 

Chiar și fără a stabili obiective, interesant este că, pentru majoritatea participanților, intențiile declarate la începutul anului, în acest context, s-au materializat pe parcursul celor 12 luni. Iar mesajele primite în diferite forme, in timpul evenimentului, s-au potrivit mai mereu cu ceea ce au creat în anul respectiv cei prezenți la eveniment.

Te invit la acest eveniment, pentru a crea împreună un spațiu liber de judecați și rezistență, în care să-și aibă loc inspirația, iubirea, prezența, claritatea și cât mai multă conștientă. Să înțelegem unde ne aflăm, din punct de vedere astrologic, energetic și al transformării/evoluției conștiinței. Să ne antrenăm în acceptare și  creație conștientă, să exersăm și să experimentăm împreună ghidarea interioară, recunoștința pentru tot ce trăim acum, distincția între adevărul interior și punctele de vedere exterioare, recunoașterea puterii individuale, identificarea alegerilor inimii, schimbarea realității prin alegeri conștiente, creația dincolo de limitări. Mai ales într-un an puternic, cum e 2023!

Iată ce poți primi dacă vii la eveniment:

✅Informații valoroase despre direcțiile principale în 2023, din punct de vedere astrologic și nu numai. Facem radiografia cerului, descifrăm energia, afli care sunt momentele cheie, ce oportunități să nu ratezi și la ce provocări să fii atent.

✅Ghidare și mesaje care te vor insoți și sprijini tot anul.

✅Inspirație, bucurie, claritate și putere pentru tot ceea ce urmează să creezi și să generezi în 2023.

✅O experiență hrănitoare, alături de oameni - lumină. Sentimentul de apartenență la o comunitate pe sufletul tău.

✅Perspective și înțelegeri noi despre tine și viața ta, care îți vor aduce mai multă ușurință și pace.

✅Transformare, mișcare interioară și uneori chiar vindecarea unei părți din tine.

✅Daruri și bucurie. Evenimentul se va incheia cu o tombolă cu premii unul și unul, in valoare totala de peste 4000 eur.

 

Te așteptăm cu drag, bucurie și... surprize! Să fie ăsta Revelionul nostru, al Creatorilor Conștienți. Al Magicienilor. Hai!

Vreau și eu să-mi Creez ANUL 2023!

Data: Duminică, 15  ianuarie 2023, orele 10:30 - 18:00, cu o pauza de cca 1h la pranz și pauze de cafea și confort.

Taxa de participare: 

 

Parteneri: Twinkle, Iuliana Robescu, Roxana Stan Art, Vlahia Inn, Dr. Bronner, www.Shayapilates.ro, www.ilvolostrore.com, www.juiceit.ro, Chocolatist, Astrocafe.ro...

Ultima zi de înscriere: 10 ianuarie, in limita locurilor disponibile.

Loc de desfășurare: Hotel Caro, București (detaliile exacte le vor primi participantii).

Înscriere: Pentru rezervarea unui loc, e necesar sa completezi/trimiti formularul de inscriere si să trimiți dovada platii la email nico.svarlefus@gmail.com (detaliile de plata sunt mentionate in formular).

Echipa de Creație - în rolurile principale:

 

***Locurile se ocupă în ordinea înscrierilor. Rezervarea fermă a unui loc este posibilă în urmă achitării taxei de participare. Pentru orice alte detalii, scrie-ne și te sprijinim cu drag!

***Te asteptam in grupul Creeaza-ti anulAstro Shop

Cele mai noi articole