Anul Iepurelui - sărbătorim bucuriile primăverii și reînnoirea vieții

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 05 martie 2023, 3950 vizualizari

Beneficiem de un timp pentru a reflecta și a fi recunoscători, pentru că Anul Iepurelui ne dă speranța că se vor ivi oportunități mai bune. Noul an zodiacal chinezesc a început în 23 Ianuarie 2023 și se va derula până în 9 februarie 2024. 

Anii iepurelui includ: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035. Oamenii născuți sub semnul Iepurelui sunt buni la inimă, prietenoși, inteligenți, precauți, pricepuți, blânzi, rapizi și trăiesc mult. Le displace să lupte și le place să găsească soluții prin compromis și negociere. Însă sunt și unele aspecte negative la persoanele născute în ani ai Iepurelui: au tendința de a fi superficiali, încăpățânați, melancolici și excesiv de discreți.  

În acest an, zodiacul chinezesc este reprezentat de un animal drăguț care simbolizează o mulțime de lucruri bune care vor urma. Iepurele simbolizează norocul și prosperitatea, așa că nu este de mirare că magazinele din multe piețe asiatice vor vinde jucării drăguțe asemănătoare cu iepurii. Dar ce înseamnă asta pentru tine? Anul Iepurelui este un semn zodiacal chinezesc. Este cunoscut și sub numele de „Iepurele” în astrologia occidentală.

Este asociat cu elementele Pământ, Lemn și Foc. Se spune că Anul Iepurelui este un moment excelent pentru oricine iubește iepurii, deoarece promite faimă, avere și chiar bogăție în această perioadă a vieții lor! Anul Iepurelui este de așteptat să fie un an în care potențialul financiar va fi la cote ridicate. Zodiacul chinezesc prezice, de asemenea, că va fi un an important pentru găsirea unui loc de muncă, precum și pentru întemeierea unei familiiAnul Iepurelui este în mod tradițional considerat a fi un an bun pentru afaceri, dar nu neapărat în ceea ce privește succesul în carieră. Se spune că anul acesta poate însemna mai degrabă succes financiar decât avansare în carieră. S-ar putea să aveți dificultăți în a găsi de lucru sau s-ar putea să vi se ofere o promovare la locul de muncă. Acest an va fi plin de momente în care putem fi creativi și inovatori, dar și imprevizibili și puțin nerăbdători.

Iepurele este cunoscut pentru că este inteligent, intuitiv și adaptabil. Anul Iepurelui nu este unul ușor, dar cu muncă și angajament, eforturile tale vor fi răsplătiteSe spune că Anul Iepurelui va aduce cu el o mare schimbare în toate domeniile vieții: carieră, sănătate, relații, creativitate și spiritualitate. Este un moment în care orice se poate întâmpla! De asemenea, acest an zodiacal promite să fie un an bun pentru oamenii care așteaptă să facă o schimbare în viața sau în cariera lor. Vă puteți aștepta la câteva surprize pe parcurs, care vă vor ajuta să vă modelați viitorul într-un mod interesant și uimitor!

Anul Iepurelui blând, aduce cu el un principiu mai pasiv al Universului. Se va tinde către relaxare, liniște și meditație. Chiar dacă nu te-ai născut în anul Anul Iepurelui, vei fi interesat de mai multă pace și mai puțin stres. 
Sursa : www.medium.com 

Sursa foto: unsplash.com

 Astro Shop

Cele mai noi articole