Astrologie

Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Varsator

Cand Luna se afla in Varsator, ne jucam cu galben (culori complementare: rosu si albastru). Aceste culori (regasite in dieta si imbracaminte) ajuta circulatia venoasa din zona gambelor, mai ales in caz de varice sau retentie de apa. Un masaj usor al gambelor si genunchilor, cu un ulei esential de calitate (cel de chiparos e potrivit, de exemplu), precum si aplicarea apei reci alternativ cu apa calda, ajuta de asemenea foarte mult.
Citeste tot articolul

Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Rac

In zilele cu Luna in Rac e bine sa purtam imbracaminte si sa consumam alimente de culoare verde. Aceasta stimuleaza sistemul vegetativ, ajuta la echilibrarea functiilor stomacului, plamanilor, ficatului, vezicii biliare. Plimbarile in aer liber si exercitiile de respiratie sunt, de asemenea, benefice.
Citeste tot articolul

Zodii si daruri

Exista zodii mai generoase si zodii mai practice, care fac calcule serioase inainte sa investeasca intr-un cadou pentru cineva. La fel cum anumite zodii primesc mai usor, stiu sa se bucure de daruri, in timp ce altele fie nu stiu sa se bucure, fie nu apreciaza cadourile fie prefera mai degraba o suma de bani decat un cadou nefolositor.
Citeste tot articolul

Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Sagetator

In zilele cu Luna in Sagetator, mai ales cand este in descrestere, se poate incepe cu mai mult succes o cura de detoxifiere hepatica, iar remediile pentru ficat si pancreas pot fi mai eficiente acum. De asemenea, remediile si demersurile (tehnicile) pentru atentuarea si transcenderea furiei e posibil sa fie mult mai eficiente decat in alte zile. Orice facem pentru a intelege cauza, radacina furiei si frustrarii poate sa restabileasca echilibrul in corp si nu numai.
Citeste tot articolul

Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Scorpion

In zilele cu Luna in Scorpion, sa bem apa multa, iar cand e Luna in descrestere, e minunat sa tinem post (negru, daca ne tine), pentru ca acum e momentul prielnic pentru eliminarea toxinelor din corp. De asemenea, e un excelent moment daca ne-am propus sa renuntam la un viciu, la ceva nesanatos, la un comportament care nu ne sustine sanatatea si prosperitatea sau ne ia din putere.
Citeste tot articolul

Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Balanta

Balanta este un semn asociat cu rinchii + zona lombara, vezica urinara, zona soldurilor si sistemul endocrin. Tot ce facem in aceste zile pentru a imbunatati functiile renale si/sau pentru a ameliora o serie de disfunctii sau neajunsuri de la nivelul sistemului endocrin, mai ales daca sunt metode blande, neinvazive, pot avea rezultate foarte bune.
Citeste tot articolul