Calitățile de aur ale zodiilor, cu care contribuie în relații

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 07 februarie 2018, 69209 vizualizari

Cele mai valoroase atu-uri ale zodiilor.

Fiecare zodie are niste daruri anume, o energie specială care rezistă după ani și ani, făcând o relație să reziste și să înflorească.

Dincolo de ceea ce se străduiește fiacare om să arate la început, cu eforturi și din dorința de a impresiona, adevărata natură iese la iveală ulterior și hotăraște dacă este sau nu este o alegere bună să fie acolo și să continue.

Iată care sunt cele mai de preț calități ale zodiilor:

BERBEC - Energic 

Aici vorbim despre energie. Berbecul are o energie inepuizabilă, este pasional, plin de viață, mereu pus pe a iniția ceva. Iar asta, deși uneori e obositor, ține relația vie. 

Pasional, nu va suporta să lase relația să lâncezească, așa cum nu lasă nimic să fie monoton pe perioade lungi.

De asemenea, este și competitiv și e posibil să-și facă un scop din a construi cea mai frumoasă, atrăgătoare și împlinită relație. Va dori să reușească, nu acceptă eșecul, așa că se vă strădui să ofere ce poate mai bun pentru asta.

TAUR – Senzualitate

Taurul, prin natura sa senzuală, dorește să își activeze toate simțurile și să-și satisfacă plăcerile într-o relație. De aceea, se vă baza mult pe componenta fizica și va ști să păstreze atractivitatea și romantismul. 

Taurii sunt genul cinelor romantice, iubesc băile îndelungi cu lumânări și tot ce poate contribui la stimularea simțurilor…

Un Taur dorește să simță conexiunea cu celălalt prin atingere, prin gesturi romantice, confort material, fidelitate, atasamanent. Odată ce se angajează pe un drum împreună cu cineva, oferă sentimentul de siguranță și încredere, iar asta face relația să dureze. 

GEMENI – comunicativ

Gemenii sunt mereu dispuși să flirteze, să comunice, să împărtășească secrete, să discute pe diverse teme aparent nesemnificative. Ei au nevoie de interlocutori adecvați, dar odată ce-i găsesc pot fi fermecători.

Relațiile lor niciodată nu sunt plictisitoare, mai ales dacă sunt ascultați și li se acceptă această dorință de a comunica.

Gemenii sunt și foarte agili, ei găsesc soluții repede, sunt mereu curioși, aduc elemente noi în relație. Gemenii sunt vii și jucăuși în relațiile lor și asta este ce le face să dureze. 

RAC – Empatic

Pe lângă faptul că Racul este un partener onest și statornic, odată ce se implică într-o relație, el are și calitatea de a fi empatic.

Reușește să fie conectat la celălalt, să-i simtă nevoile, să i le înțeleagă și chiar să le anticipeze.

Un Rac are calitatea de a proteja și îngriji, de a fi acolo mereu când celalalt are nevoie. Partenerii Racilor se vor simți mereu ocrotiți și înțeleși, iubiți și protejați.

LEU – Generos 

Leul este un semn căruia îi corespunde inima, așa că el când iubește o face cu toată inima și e foarte generos, loial, implicat.

Oferă mult, este cel mai de temut avocat al persoanei iubite și al celor dragi, mai ales dacă și el la rândul său primește suficientă atenție. 

Leul când se află într-o relație, preia frâiele, responsabilitatea și... conducerea. Mai ales în situații dificile, el devine leaderul, e cel care își asumă să rezolve, să organizeze, să găsească o cale. Asta, când nu e în exces și nu deranjează prea mult, face o relație să dureze.

FECIOARĂ - grijulie

Cine îi căștiga inima Fecioarei, va avea parte de grijă, atenție, ascultare. Fecioara se vă strădui mereu să îmbunătățească, nu doar viața ei ci pe amândurora.

Atunci când nu exagerează cu asta și nu devine din cale-afară de pisăloagă, Fecioara este o comoară la casa oricui și în orice relație, de orice natură.

Pentru că ea e mereu cea care caută, știe ce e nevoie, are metoda perfectă în orice situație. Și e cel mai bun consilier pe care îl poate avea cineva și unul dintre cei mai devotați parteneri.

BALANȚĂ – echitabilă

Balanța este cea care mereu încearcă să echilibreze lucrurile și așa face și într-o relație. Ea va face tot posibilul că celălalt să fie bine, mulțumit și fericit, așa că într-un fel sau altul va face lucrurile să meargă într-o relație.

Își dorește armonie cu orice preț și dorește că în viață și relația ei să nu existe nimic urât, vulgar, conflictual. Balanța știe să aducă pacea și dacă se folosește de acest dar, construiește ușor relații fericite.

SCORPION – pasional

Scorpionul este capabil de o profunzime și de o conexiune intimă cu partenerul cum niciun alt semn nu este.

Relația cu un Scorpion nu este întotdeauna comodă, pentru că vor fi de confruntat multe emoții trăite la mare intensitate, însă sentimentul de conexiune și împărtășire la nivel profund, deschiderea către cel care i-a câștigat încrederea unui Scorpion, devotamentul, pasiunea mereu prezentă pot face o relație să devină indestructibilă.

SĂGETĂTOR – optimist

Săgetătorul este născut pentru dragoste, independență și călătorii. El dorește să trăiască viața că pe o continuă explorare așa că relația pentru el este o experiență din care mereu află și învață câte ceva. 

Odată ce se implică într-o relație, o face cu bucurie și mereu va infuza această relație cu doze mari de optimism, generozitate și pozitivitate. Mereu vă găsi ceva bun de văzut în orice situație și în orice persoană.

Acesta este un dar, deși de unii e privit că o slăbiciune și o dovadă de naivitate. Săgetătorul contribuie relațiilor cu acest optimism, cu pofta de explorare și cu deschidere. O relație cu un Săgetător nu poate fi plictisitoare.

CAPRICORN – încredere în sine

Capricornul este organizat, sever cu el însuși, are mereu așteptări mari în primul rând de la el și abia apoi de la alții. El gândește strategic și are scopuri de împlinit pe termen lung, iar uneori și relația face parte din planurile sale.

Ia în serios o relație de cuplu, își asumă responsabilitatea și face tot posibilul să o ducă pe culmile dorite. Un Capricorn are calitatea de a fi serios în tot, iar asta face o relație să dureze și să fie așezată.

VĂRSĂTOR – independent

Poate părea ciudat că independența este o calitate într-o relație, însă în acest caz, independența Vărsătorului, care gândește în felul lui și face lucrurile în felul lui, este un stimulent în relație.

Vărsătorul nu lasă relația să doarmă, pentru că mereu o provoacă să treacă la alt nivel de înțelegere și conștiință.

Vărsătorul creează și un fel de fascinație în partener, datorită inteligenței sale, în pofida deficitului cu care vine din punct de vedere emoțional. 

PEȘTI – compasiv

Peștii au o natură compasiva până la sacrificiu, iar în relațiile în care este apreciata ca un dar, poate exista o conexiune frumoasă, încărcată de sensibilitate și devotament. 

Peștii însă au tendința să pună mai presus nevoile celuilalt, iar asta, în timp, poate eroda respectul celuilalt.

Totuși, sensibilitatea, romantismul, devotamentul și capacitatea de a înțelege și accepta emoțiile celuilalt, reprezintă darurile de preț ale Peștilor care fac relațiile să dureze.

-----

🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole