Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Cand nu mai stii sa faci bucurie pentru tine, fa pentru altul!

Cand percepem stagnare, blocaj, intepenire si incordare, cand stam in aceleasi povesti, asteptari si experiente iar si iar... o usa, o cale de inaintare, un salt poate fi facut prin generozitate, a fi contributie pentru altul, a da ceva din tine si a adauga bucurie in inima cuiva.
Citeste tot articolul

Venus in Fecioara (10 iulie- 7 august 2018). Curatenie si perfectionism in relatii

Venus aflată în Fecioara, începând cu 10 iulie (si pana pe 7 august) pare să anuleze orice dor steril, iubire conceptuală, gest nebunesc din dragoste, romantism de film etc...
Citeste tot articolul

Eclipsa de Soare in Rac din 13 iulie si toata vara 2018: purificare, eliminare, transformare

Aceasta este o perioada-elevator. Luna iulie este foarte intensa, cu potential de purificare, curatare, inchiderea unor bucle, rani, a unor #tipare inconstiente sau imprumutate, vechi si foarte vechi, ale noastre sau ale neamului nostru. Toata vara va fi asa. Avem multa treaba cu schimbarea axei, a drumului vietii, a prioritatilor, a abordarii si a traiectoriei interioare. E un branci dat de Univers, pentru ca noi sa facem un #salt, dar inainte de asta CURATAM, clarificam, inchidem, "clasam", purificam, ne impacam, acceptam, intelegem. Fiecare ce are nevoie. Fiecare si toti, impreuna.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Cum comunica zodiile

Cele 12 zodii comunica diferit. Exista semne zodiacale, cum sunt Gemenii si Sagetatorul, pentru care sa vorbeasca si sa se exprime este foarte usor, le vine natural si o fac aproape in orice context si cu oricine.
Citeste tot articolul

Comunicarea e un proces de creatie

Vorbele insiruite, indiferent cat de mestesugit, nu-s mereu parte dintr-un proces de comunicare. La fel cum tacerea nu este non-comunicare, uneori e chiar mai intelept sa nu vorbim sau, altfel spus, e intelept cel care alege cu grija inclusiv cuvintele pe care sa nu le spuna, sau mai ales pe acestea.
Citeste tot articolul

Luna noua in Gemeni, 13 iunie 2018. Travaliul (re)cunoasterii de sine

Zbuciumul din aceasta perioada are ca sursa exact aceasta nevoie imperioasa de schimbare, mai ales la nivel de ideologie, de convingeri, viziune, mentalitate. Avem nevoie de o fundatie noua, sanatoasa si aerisita, dar, pentru asta, mai intai se va ridica ceva praf in timp ce daramam si scoatem la iveala ce e vechi si nefunctional in mintile noastre.
Citeste tot articolul

Punctul forte al fiecarei zodii

Fiecare semn zodiacal are calitati care il fac unic. E o energie aparte care caracterizeaza fiecare zodie, sunt niste puncta forte si abilitati speciale de care se poate folosi mereu.
Citeste tot articolul

Zodiile si stresul

Modul in care gestionam stresul este esential in economia interna a organismului si vietii noastre. Fiecare zodie are o anumita rezistenta la stres, un anumit tip de raspuns, o serie de abilitati pentru a gestiona mai usor sau mai greu situatiile care provoaca stres.
Citeste tot articolul

Marte in Varsator (16 mai - 17 noiembrie 2018). Calatorii fara harta, salturi fara preaviz!

Intrarea lui Marte (planeta actiunii si a dorintei) in semnul inovator si revolutionar al Varsatorului, pe 16 mai, inseamna o schimbare majora de energie. Marte ramane in Varsator timp de 5 luni, pana pe 17 noiembrie, cu o intoarcere in Capricorn (13 august- 11 septembrie). In aceste luni, multe se vor schimba si rearanja in viata noastra.
Citeste tot articolul

O saptamana esentiala si deschizatoare de drum: Luna noua si Mercur direct in Berbec + a 2-a nunta cosmica din acest an!

In aceste zile (16-18 aprilie) este si a 2-a nunta cosmica din acest an si aceasta luna (a scris Valeriu aici despre asta http://www.astrocafe.ro/articole/nunta-cosmica-dubla-2018-magicienii-in-actiune), iar Mercur a revenit in mers direct. Asadar, avem in fata o saptamana puternica, cu multa energie disponibila pentru nou, schimbare, expansiune, transformare si... creatie inedita, curajoasa. E un moment al adevarului personal recunoscut fara ezitare. Este timpul pentru alegeri ferme de tip DA sau NU.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima