Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Astro Shop

Primești așa cum asculți. Oferi așa cum vorbești

Sunt multe mecanisme care stau în fundal și decid ce suntem, cum ne simțim, ce putem și ce nu putem face, ce avem. Îți voi vorbi însă, acum, despre un mecanism subtil, rar luat în seamă, dar de care depinde în mare măsură felul în care suntem conectați cu viața și cum ne simțim în relațiile pe care le avem, în familie, la muncă, în relația cu banii și tot așa.
Citeste tot articolul

Luna Plină în Pești (31 August 2023): Care sunt nevoile sufletului?

Pe 31 August avem Lună Plină în Pești. Este a doua Lună Plină din August, prima a fost pe 1 August. Cu Luna Plină în Pești se schimbă registrul, lucrurile se simt mai mult la nivel subtil și mai puțin la nivel logic. În 31 August, Luna se va afla în Pești și Soarele în Fecioară, formând un dans al luminii cu cele două semne aflate în opoziție.
Citeste tot articolul

Soare în Fecioară ( 23 August - 22 Septembrie 2023): Echilibru între minte, trup și suflet 

Perioada cuprinsă între 23 August și 22 Septembrie, cât timp Soarele este în Fecioară este excelentă pentru a începe un regim de detoxifiere. Orice demers care se adresează corpului și prin care ne putem îmbunătăți sănătatea și vitalitatea este binevenit. Este o perioadă benefică în care putem identifica cei mai potriviți terapeuți pentru noi. Găsim remedii alternative, devenim atenți și preocupați de starea noastră de bine, atât din punct de vedere fizic, cât și mental și emoțional. Este posibil să fi avut aceste remedii la îndemână, însă ne-au scăpat din vedere.
Citeste tot articolul

Mercur retrograd în Fecioară (23 August - 15 Septembrie 2023): Clarificări, Soluții, Corecții

Chiar dacă este retrograd, Mercur ne aduce o oarecare disciplină atât din punct de vedere fizic cât și psihic. Practic, retrogradarea lui Mercur este o perioadă în care suntem invitați să ne uităm la niște lucruri mai atent, să reevaluăm detalii care ne-au scăpat, să reluăm informații, proiecte, cunoștințe și să le aprofundăm pentru a le înțelege mai bine. Și să corectăm ce e nevoie.
Citeste tot articolul