Materiale publicate de Nicoleta Svârlefus

Mercur in Varsator (17 ianuarie- 4 februarie 2020). Laboratorul noilor idei

Mercur este in exaltare in acest semn. Aici, vorbim despre o gandire progresista, o minte a viitorului, prin viziune, idei noi, inspiratie si inteligenta lucida. Este accesat geniul nativ din fiecare.
Citeste tot articolul

Marte în Săgetător (4 ianuarie- 17 februarie 2020). Nici regulile nu mai sunt ce-au fost!

Când Marte ajunge în Săgetător, cam o data la doi ani, începe nestarea, ni se aprind călcâiele la gândul cine știe cărei aventuri, ni se deranjează principiile, ni se amestecă gândurile și începem să ne dorim nefăcutele. Marte în Săgetător e precum zilele de iarmaroc ale unui oraș de provincie, când apăr toate tiribombele, jocurile și vată pe băț, iar copiii, dar și adulții, parcă le-ar încerca pe toate.
Citeste tot articolul

Venus in Pești (14 ianuarie- 8 februarie 2020). Iubire fără reguli, limite și rețete

Peștii sunt semnul de exaltare al lui Venus, aici nu mai vorbim despre iubire pământeană, ci despre o iubire superioară, universală. Venus aici ne spune că în iubire nu au ce căuta regulile și controlul, crisparea și limitele. Nu contează cine face primul pas și nu există "ar trebui" să faci cutare și nu ar trebui sa faci cutare...
Citeste tot articolul

Astro Shop

De ce nu cred in competitie si comparatie

Putem sa ne vedem buni numai prin contrast, doar daca gasim pe cineva sau ceva care cu certitudine e mai rau? Ce fel de bunatate e asta, cat de stabila si ce fundament are? Ce folos ca ne cautam argumente si persoane cu care sa ne comparam, pentru o bruma de incredere artificiala si atat de fragila?
Citeste tot articolul

Luna plina in Gemeni, 12 decembrie 2019. Cat de sanatos este modul in care gandesti si comunici?

Luna plină in Gemeni are loc pe 12 decembrie, miercuri, la ora 7:12.
Citeste tot articolul

Jupiter in Capricorn (2 decembrie 2019- 19 decembrie 2020). Succes prin calitate, nu cantitate! (video)

Jupiter a intrat in Capricorn pe 2 decembrie si va tranzita acest semn pana pe 20 decembrie 2020.
Citeste tot articolul

Românie, de ziua ta îți doresc să te iubești și să te respecți. La mulți ani!

Iti doresc, Românie draga, sa fii purtata in inimile tuturor celor care te stiu si sa fii onorata cu fiecare cuvant care este rostit despre tine.
Citeste tot articolul

Luna noua in Sagetator, 26 noiembrie 2019. Un inceput mai mare decat frica

Luna noua in Sagetator, 26 noiembrie 2019. Un inceput mai mare decat frica
Citeste tot articolul

Mercur retrograd in Scorpion, 31 octombrie- 20 noiembrie 2019. Disconfortul care imputerniceste

Timp de 3 saptamani (31 octombrie- 20 noiembrie), Mercur se afla in miscare aparent retrograda in Scorpion, asa ca avem ragaz sa aprofundam segmente de viata in care fie ne-au scapat detalii importante, fie le-am abordat superficial, fie nu am evaluat corect consecintele unor alegeri.
Citeste tot articolul

Luna noua in Scorpion, 28 octombrie 2019. Dizolvarea compromisurilor si intoarcerea la esenta

Fiind vorba despre un semn atât de intens, paradoxal, atașat, determinat, magnetic și misterios precum Scorpionul, exact așa se pot simți aceste zile și următoarele săptămâni. Ne putem simți ca într-un malaxor, într-o centrifugă sau ca și cum am fi împinși dintr-un avion, de la câteva mii de metri altitudine, fără să știm că avem la noi parașută funcțională și așteptând înfrigurați să vedem ce se intâmplă. Și exact când credeam că nu mai avem scăpare, pac, se deschide parașuta și începem să plutim, având o perspectivă uimitoare și o imagine atât de amplă conținând inclusiv locul din care am plecat.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima